Üdvözlök mindenkit a RedCarpet-Fashion nevű oldalon. Az oldal címéből már rájöhettetek, hogy mivel foglalkozhat az oldal, de ha mégsem, akkor elmondanám: az oldalon olvashattok a legújabb trendekről, megnézhetitek a legnagyobb divatházak divatbemutatóit, figyelemmel követhetitek a divatheteket, valamint értesülhettek arról, hogy a kedvenc hírességeitek (legyenek azok színészek, énekesek, modellek stb.) milyen kreációkban jelentek meg az év legnagyobb vörös szőnyeges eseményein.

Oldaltérkép

 
Chat
 
Family

Kérlek Titeket, hogy ide ne jelentkezzetek! Csak a kedvenc oldalaimnak tartogatom ezeket a helyeket!

Képre vár: Ninaa

 
Elite cserék

    
    
    

20/15
Képre vár: Barbi, Viki
Feltételek | Lekerültek

Kérlek,Titeket, hogy a chat-ben jelentkezzetek!

 
Események
Jún 10, vas - Tony Awards
Jún 18, hét - MTV Movie Awards
Jún 25, hét - Antman and the Wasp Los Angeles premier
Júl 16, hét - Mamma Mia!: Here We Go Again
 
Bejegyzések
Friss bejegyzések
2018.06.23. 19:07
2018.06.23. 18:53
2018.06.23. 18:30
2018.06.23. 18:22
2018.06.23. 18:00
2018.06.22. 18:02
2018.06.22. 17:47
 
Az oldalról

» Admin: Fanni
» Téma: divat
» Nyitás: 2016. január 18.
» Kinézet: v3.0 Márk
» Ajánlott böngésző: Google Chrome
» Egyéb kódok: Gergő
» E-mail: fannismiley96@gmail.com
» Források: x x x x 
»

Az oldal semmilyen kapcsolatban nem áll a tervezőkkel, a modellekkel, hírességek-kel, stylistokkal. Ez csupán egy divattal foglalkozó oldal, ahol a saját vélemé-nyeimet olvashatjátok a vörös szőnyeges megjelenésekről.

belépés x kilépés

 
New events
Archívum - 2016. november

Emma Stone promoting La La Land

2016.11.30. 11:37, Fanni

Emma Stone november 2-án, szerda este megjelent a 2016-os Denveri Filmfesztiválon, ahol hivatalos volt a 'La La Land' premierjére, amit a The Ellie Caulkins Opera House-ban rendeztek meg.

A film 27 éves színésznője egy nagyon elegáns és nőies, kicsit vintage stílusú ruhában lépett a vörös szőnyegre, ahol fantasztikusan nézett ki. Emma egy fekee, enyhén átlátszó, virágokkal díszített és enyhén dekoltált Chanel midiruhát viselt a 2017-es Resort kollekcióból. A színésznő ebben az évben elég gyakran viselte a francia divatház kreációit, amit igazából nem is nagyon bánok, hiszen mindegyik fantasztikusan mutatott rajta és egyáltalán nem tudott hibázni velük, ahogy most sem, hiszen mesésen állt neki ez a darab is. Kicsit váratlan döntésnek mondanám ezt a ruhát, de mégis kifizetődött, hiszen minden egyes részlet tökéletesen illett Emmához, valamint a film témáját is felidézte bennem. A színválasztás elég egyszerű volt, de az átlátszó részeknek köszönhetően mégis izgalmasabb lett, amin még a virágos mintázat is sokat segített, viszont a vállánál helyet kapó nagyobb virág egyáltalán nem tetszett és ettől nyugodtan meg lehetett volna szabadulniuk, de az igazat megvallva ez volt az egyetlen negatívum az egészben, más problémám nem volt vele. A szabása is tökletes volt, a vastag övnek köszönhetően a színésznő vékony dereka gyönyörűen ki lett emelve, de a csípőjére is fektettek egy kisebb hangsúlyt. A végeredményt egy pár fekete Christian Louboutin magassakúval, fekete Chanel clutch-csal, valamint EF Collection és Dana Rebecca ékszerekkel egészítette ki és tette teljessé.

Emma haja leenedve maradt, amit oldalt elválasztva, a 20-as éveket idéző hullámokba sütöttek be neki. A sminkje is egyszerű lett, a klasszikus vonalat követve készítették el; a szemeit vékony fekete tusvonallal és szempillaspirállal emelték ki, az arcára pirosítót és egy kis bronzosítót vittek fel, míg az ajkaira egy élénk piros rúzs került, ami remek kontrasztot alkotott a ruha színeivel.

Emma november 15-én, kedd este pedig ellátogatott a 2016-os AFI Fest-ra, ahol szintén bemutatták a 'La La Land' című filmjét, a vetítést pedig a los angelesi TCL Chinese Theatre-ben rendezték meg.

A színésznő vetítésre ismét egy elegáns és kifinomult, és visszafogottan drámai ruhában lépett a fotósok elé, ahol most is tökéletesen nézett ki. Emma egy fekete, egyenes szabású, peplum és enyhén fodros részekkel kiegészített Armani Privé estélyit viselt a 2016-os őszi/téli kollekcióból, amit elől magasan fel is slicceltek. A fiatal színésznő tovább folytatta az eddig hibátlan promóciós körútját és ismét egy váratlan választásban láthattuk a vörös szőnyegen. A kifutón eredetileg fekete tollak is helyet kaptak a ruhán a nyaka körül, de szerencsére ettől most megszabadultak, így sokkal letisztultabb és visszafogottabb lett a végeredmény, ami sokkal jobban illett Emmához. A ruha szabása elég hétköznapira sikeredett, de a derekát és a csípőjét is jól kiemelte, viszont abban nem vagyok biztos, hogy tetszik a ruhán a peplum rész elhelyezése, szerintem kerülhetett volna egy kicsit feljebb is, mivel így furcsa lett az összhatás. A színválasztásba nem tudok igazából belekötni, a fekete jól áll a világos bőrszínén, és a vörös hajához is illik, de szívesebben láttam volna egy élénkebb, vidám darabban. Kiegészítőként egy pár fekete Jimmy Choo magassarkú szandált, valamint Anita Ko ékszereket és fekete Tyler Ellis clutch-ot (nincs a képen) választott.

Emma haját most egy középen elválasztott és lelapított, alacsonan elhelyezett copfba készítették el, ami sajnos rossz választás volt a ruha mellé, nem tetszett. A sminkje viszont szerencsére teljesen rendben volt; a szemeit cicás tusvonallal és szempillaspirállal emelték ki, az arcát lágyan kontúrozták és pirosítót is vittek fel rá, míg az ajkaira rózsaszín matt rúzs került.

Emma Stone november 21-én, hétfő délután pedig megjelent a 'The Ellen DeGeneres Show' felvételén a los angelesi Warner Bros. Studios-ban, ahol szintén az új filmjét népszerűsítette.

A Golden Globe jelölt színésznő most egy egyszerű, laza és kicsit hétköznapibb ruhában adott interjút, ami alatt igazán csinos és bájos volt. Emma egy fekete, két részből álló Michael Kors szettet viselt a 2016-os őszi/téli kollekcióból, ami egy mélyen dekoltált és laza blúzból, valamint egy magasított derekú, bő szabású capri nadrágból állt össze, amelyeket átlátszó csipkerészletekkel egészítettek még ki. Túl sok mindent erről az összeállításról nem lehet elmondani, hiszen túl sok izgalmas vagy emlékezetes részlet nem volt rajta, viszont mégis nagyon jól nézett ki és egy délutáni talkshow-ba ennél jobbat nem is választhatott volna, szerencsére nem esett túlzásokba a megjelenésével. A ruha a bő szabása miatt az alakját nem igazán emelte ki, de azért a derekát mégis sikerült egész jól megvillantania, ahogy a vékony lábait is, de mégsem lett túl dögös vagy szexi a végeredmény, hiszen visszafogott maradt az egész. A színről pedig csak annyit mondanék, hogy unalmas volt számomra, pirosban vagy sötétkékben sokkal szívesebben láttam volna Emmán ezt az outfit-et. A megjelenését egy pár fekete Jimmy Choo magassarkúval, illetve Jennifer Meyer ékszerekkel tette teljessé.

Emma haja most leengedve maradt, amit oldalt elválasztva, lágy hullámokban viselt. A sminkje is teljesen hétköznapi és minimalista lett; a szemeit barna szemhéjpúderrel és szempillaspirállal emelték ki, az arcára pirosítót vittek fel, míg az ajkaira barackszínű matt rúzs került.

Emma november 27-én, vasárnap este már New Yorkban tartózkodott, ahol egy díszvacsorát rendeztek meg a 'La La Land' színészei és készítői számára, aminek a Le Coucou adott otthont.

A 27 éves tehetség erre az alkalomra egy elég unalmas és teljesen hétköznapi szettet választott, ami tényleg nagyon egyhangú volt. Emma egy teljesen fekete, kétrészes The Row összeállítást viselt a 2016-os őszi/téli kollekcióból, ami egy magasított nyakú és hosszú ujjú felsőből, valamint egy egyenes szabású midiszoknyából állt össze. Nem is tudom, hogy igazából hol kezdjem el az értékelést, mivel túl sok jót nem tudok róla mondani. Az elmúlt pár hétben a feketén kívül nem igazán viselt más színeket, ami már tényleg elkezdett zavarni, mivel tudom, hogy mennyire jól állnak neki az élénk és feltűnő árnyalatok is, így nem is igazán értem, hogy mi ez a feketeség mánia (úgy látszik most, hogy a barátnője, Jennifer Lawrence áttért a világosabb és színesebb darabokhoz, addig Emma pedig átvette a feketeséget tőle). A szabásról sem lehet túl sokat beszélni, egyszerű és klasszikus volt az egész, bár azért annyit tehettek volna, hogy legalább az alakjára felhívják a figyelmünket, de ez helyett inkább eltakarták, így a végeredmény tényleg semmilyen és érdektelen lett, ami szomorú. Kiegészítőként egy pár fekete Jimmy Choo magassarkút, valamint EF Collection ékszereket választott.

Emma haja ismét leengedve maradt, amit szokás szerint oldalt elválasztva, nagyobb hullámokba besütve viselt. A sminkje pedig ez alkalommal a megszokottnál is letisztultabb lett; a szemeit fekete szemceruzával és szempillaspirállal emelték ki, az arcára pirosítót vittek fel, míg az ajkaira egy barackszínű rúzs került.

Emma Stoneról november 28-án, vagyis hétfő kora reggel új paparazzi képek készültek New York-ban, amikor megérkezett a 'Good Morning America' reggeli műsorba a Times Square-re.

A színésznő végre az eddigieknél egy sokkal fiatalosabb, játékosabb, sőt izgalmasabb szettben láthattuk, amiben hihetetlenül csajos és bájos volt, egyszerűen gyönyörű.Emma egy fekete-fehér, apró virágokkal díszített, magasított nyakú és lágy esésű, enyhén fodros Michael Kors miniruhát viselt a 2017-es tavaszi/nyári kollekcióból, ami mellé egy szintén fekete-fehér, virág- és levélmintákkal díszített Moncler kabátot választott a 2016-os őszi/téli kollekcióból. Egyszerűen nem találok szavakat a mostani választására, annyira tökéletes és hibátlan volt az egész, sőt el sem hiszem, hogy ezt fogom most mondani, de az eddigi darabok közül, amiket idén láthattunk rajta ez a legnagyobb kedvencem, Hihetetlenül kifinomult és kacér is egyben, valamint kellően izgalmas is, de mégsem estek semmivel sem túlzásokba. És igaz, hogy már unom a fekete összeállításait, de ez mégis tetszett a fehérrel összepárosítva, és egyáltalán nem tudom rá szerencsére azt mondani, hogy unalmas lenne, hiszen a mintázat sokat dobott a végeredményen. A szabásba sem tudok belekötni, bár a kabát az alakját elég jól eltakarta Emmának, de a dereka így is kapott egy kisebb figyelmet, de amúgy is a hosszú és formás lábaira került a legnagyobb hangsúly. Kiegészítőként egy pár fekete Jimmy Choo magassarkút, valamint fekete Ray-Ben napszemüveget választott, ékszereket pedig nem viselt.

Emma haja ez alkalommal is leengedve maradt, amit természetesen oldalt elválasztva és nagy hullámokba besütve viselt. Mivel szemüveget viselt, így a sminkjének a nagy része el lett takarva; az arcára pirosítót vittek fel, míg az ajkaira egy barnás matt rúzs került.

Gwyneth Paltrow x Gucci

2016.11.30. 10:35, Fanni

Gwyneth Paltrow még október 26-án, szerda este megjelent az Elle magazin 30. évfordulóját ünneplő partin, amit Madridban rendeztek meg a Circulo de Bellas Artes Clubban rendeztek meg.

A 44 éves színésznő erre az eseményre egy nagyon elegáns és nőies, kissé romantikus stílusú ruhában lépett a vörös szőnyegre, ahol istenien nézett ki. Gwyneth egy sötétzöld és fekete színekből összeálló, átlátszó Gucci estélyit viselt a 2017-es tavaszi/nyári kollekcióból, amit tüllből és bársonyból készítettek fel, a felsőrészt pedig egy bordó lótuszvirág díszítette, illetve még gyöngyök is helyet kaptak rajta. A színésznő leginkább a visszafogott és klasszikus megjelenéseiről híres, nem igazán szokott kockáztatni, hiszen inkább a jól megszokott és bevált darabokat láthatjuk rajta, de most mert kockáztatni és egy gyönyörű, valamint igazán izgalmas estélyben lépett a fotósok elé, ahol egyszeren lélegzetelállítóan festett. A ruha sziluettje is teljesen rendben volt, sőt inkább tökéletesnek mondanám, hiszen nagyon kifinomult és finom volt az egész, ráadásul a vékony derekát is egész jól kiemelte, de semmivel sem estek túlzásba, így visszafogott maradt a végeredmény. Viszont az átlátszó részeknek köszönhetően mégis kellő kacérságot csempésztek bele a megjelenésébe, amit remekül tettek, hiszen egyáltalán nem túnt túl merésznek, vagy olcsónak. A színekbe sem tudok belekötni, mivel ez a sötétzöld szín tökéletes választás volt Gwyneth bőrszíne és a szőke haja mellé, szép összhangot alkottak egymással, a virágminta pedig feltűnőbbé tette az egészet. Ez az outfit egy váratlan, de annál tökéletesebb választás volt a színésznőtől, aminek nagyon örültem, hiszen csodásan működött rajta az egész, egyetlen hibája sem volt. Kiegészítőként egy pár Jimmy Choo magassarkút és Tous ékszereket választott.

Gwyneth haja leengedve maradt, amit középen elválasztva és egyenesre vasalva viselt, a fülei mögé tűrve és a hátára omolva. A sminkjével sem estek túlzásokba, nagyon visszafogott és minimalista lett; a szemeit szempillaspirállal emelték ki, az arcára pirosítót vittek fel, míg az ajkaira rózsaszín szájfény került.

Gwyneth október 29-én, szombat este pedig hivatalos volt a 2016-os LACMA Art + Film Gálára, amit idén is a Gucci szervezett meg a los angelesi Los Angeles County Museum of Art-ban.

Az Oscar díjas színésznő erre az alkalomra már egy kicsit drámaibb, de mégis egyszerűbb ruhát választott és ebben lépett a zöld szőnyegre, ahol nagyon kacér és nőies volt. Gwyneth egy fekete, fodrokkal és színes flitterekkel díszített, enyhén alakkövető Gucci miniruhát viselt szintén a 2017-es tavaszi/nyári kollekcióból. Személy szerint nekem jobban tetszett az előzőleg viselt ruhája, viszont ezt sem mondanám rossz választásnak, csak éppen túl fiatalos lett a végeredmény és szívesebben láttam volna ezt a darabot inkább Dakota Fanning-on, mert szerintem hozzá sokkal jobban illene. A színésznőn is jól nézett ki egyébként, hiszen a kecses alakját végig nagyon szépen követte, így a vékony dereka és a formás csípője is tökéletesen ki lett emelve, valamint a hosszú lábait is sikerült sokkal jobban megvillantania, így egy kicsit játékosabb és kacérabb lett a végeredmény. A színválasztás most nem volt annyira különleges, viszont a színes flittereknek és a fordos vállrésznek köszönhetően mégis kelően izgalmas lett a ruhadarab. A megjelenését egy pár arany Jimmy Choo magassarkúval, valamint fekete Gucci clutch-csal és Gucci ékszerekkel tette teljessé.

Gwyneth haja ismét leengedve maradt, amit szokás szerint középen elválasztva és egyenesre vasalva viselt a hátára omolva. A sminkjével most viszont egy kicsit kísérletezgettek, sokkal drámaibb lett a megszokottnál; a szemeit fekete füstös sminkkel emelték ki, az arcára pirosítót és highlighter-t vittek fel, míg az ajkaira halvány rózsaszín rúzs került.

Alessandra Ambrosio x Baja East & Gucci

2016.11.29. 21:34, Fanni

Alessandra Ambrosio is ott volt a CFDA és a Vogue magazin által megrendezett divatbemutatón még október 26-án, szerda délután, aminek a los angelesi Chateau Marmont adott otthont.

A 35 éves modell szokásához hűen egy nagyon szexi és sokat sejtető, de mégis kellően elegáns ruhában lépett a fotósok elé, ahol remekül nézett ki. Alessandra egy fehér és nude színekből összeálló, mélyen dekoltált és magasan felsliccelt Baja East maxiruhát viselt a 2017-es tavaszi/nyári kollekcióból, amit kígyóbőrmintával díszítettek fel, illetve ez mellé párosított még egy egyenes szabású velúr ballonkabátot is ugyanebből a kollekcióból. Bár imádtam az egészet, úgy ahogy van, viszont a kabátot már egy kicsit soknak tartottam, túlságosan is passzolt színben a ruhához, ahogy a kiegészítők is, amivel a legtöbb esetben nincs is bajom, viszont most zavart az egyszerűsége és letisztultsága, amin az sem segített, hogy a modellen egy kicsit erőltetettnek tűnt a végeredmény, főleg azért, mert végig arra koncentrált, hogy a lábát biztosan megvillantsa minden alkalommal. Ezeken az apróságokon kívül viszont nem volt más problémám, a kreol bőrszínével remekül mutattak a színek, jól kieészítették egymást és a kígyóbőrminta elhelyezése is bejött a ruha közepén végigfutva. A szabásba sem tudok belekötni, hiszen nagyon egyszerű volt és az alakját sem emelte ki tökéletesen, de mégis kacér lett a végeredmény. A megjelenését egy pár nude színű Christian Louboutin magassarkúval, márványos Edie Parker clutch-csal és Jennifer Meyer ékszerekkel egészítette ki és tette teljessé.

Alessandra haja leengedve maradt, amit középen elválasztva viselt, lágy hullámokban és a hátára omolva. A sminkjével sem estek ez alkalommal túlzásokba, hiszen természetes és minimalista lett; a szemeit fekete szemceruzával és szempillaspirállal emelték ki, az arcát bronzosították, míg az ajkaira barackszínű rúzs került.

Alessandra október 29-én, szombat este pedig hivatalos volt a 2016-os LACMA Art + Film Gálára, amit idén is a Gucci rendezett meg a los angelesi Los Angeles County Museum of Art-ban.

A Victoria's Secret modellje erre az alkalomra egy nagyon nőies, kifinomult és romantikus stílusú darabban lépett a zöld szőnyegre, ahol lélegzetelállítóan nézett ki. Alessandra egy gyönyörű lila, lágy esésű és színes virágokkal díszített, valamint enyhén dekoltált Gucci estélyit viselt a 2016-os elő-őszi kollekcióból. Bár a brazil modell ritkán tud hibázni, mégis megkockáztatom azt a kijelentésemet, hogy ez a valaha látott legszebb megjelenés tőle, főleg azért mert nagyon visszafogott és bájos volt az egész, a szexiséget pedig egyáltalán nem erőltette és ez tetszett az egészben a legjobban (na meg persze a gyönyörű ruha is). Először is a színválasztással kezdeném, ami hihetetlenül jól állt Alessandra bőrszínén, elképesztően jól passzoltak egymáshoz és a ruha árnyalatai ezáltal sokkal élénkebbek és mutatósabbak lettek, ami pedig a virágos díszítést illeti, sokat adott hozzá az estélyi finomságához, de természetesen ezek a színek is teljesen rendben voltak, nem csak a modell bőrszínéhez, de a lila darabhoz is tökéletesen illettek. A szabásáról pedig csak annyit jegyeznék meg, hogy hibátlan volt, végre nem kaptak helyet sehol sem átlátszó részletek, vagy mély kivágások és ezek nélkül is sikerült dögösnek lennie, anélkül, hogy bármit is megmutatott volna magából (persze a dekoltázsára most is elég nagy hangsúly került, de a megszokottakhoz képest ez is csak minimálisan történt meg). A ruha az alakját egész szépen követte, így a derekára és a csípőjére is nagy hangsúly került. Kiegészítőként egy pár Giuseppe Zanotti magassarkú szandált, ezüst Edie Parker clutch-ot és David Webb ékszereket választott.

Alessandra haja ismét leengedve maradt, amit oldalt elválasztva és egyenesre vasalva viselt, a hátára omolva. A sminkje viszont most sokkal sötétebb és drámaibb lett; a szemeit fekete füstös sminkkel emelték ki, az arcát kontúrozták és pirosítót is vittek fel rá, míg az ajkaira rózsaszín szájfény került.

Jennifer Lawrence x Christian Dior

2016.11.29. 20:13, Fanni

Jennifer Lawrence a mai nap folyamán, vagyis november 29-én, délelőtt megjelent a 'Passengers' párizsi photocall-ján, amit Hotel George V-ban rendeztek meg.

A film 26 éves Oscar díjas színésznője a fotózásra egy igazán elegáns és egyben gyönyörű ruhát választott, amiben tényleg lélegzetelállítóan nézett ki. Jennifer egy világoskék, szürke és arany színekből összeálló, kétrészes Christian Dior szettet viselt a 2017-es tavaszi/nyári kollekcióból, ami egy kötött, csillagokkal díszített felsőből, illetve egy tüllből készített, enyhén átlátszó és szintén csillagokkal díszített maxiszoknyából állt össze. Az utóbbi időben egy kicsit mellőzte a színésznő a kedvenc francia divatházát, de 110%-ig biztos voltam benne, hogy az új filmjének a promóciós körútja során újból szinte csak Dior darabokban láthatjuk majd, és láss csodát, igazam is lett, viszont most egyáltalán nem bánom, hogy így történt, hiszen a fotózás alatt most láthattuk rajta az egyik legjobb outfit-et, amit az utóbbi időkben viselt a divatháztól, sikerült teljesen elvarázsolnia és szó szerint egy angyali/hercegnős megjelenést tudhat magáénak. Bár erről a darabról is árad a Valenitno hatása (Dior helyett nevezzük inkább szerintem "Diorinto"-nak), de összességében tetszett és a deja vu érzés sem zavart annyira mint máskor (főleg azért, mert Jennifer-t még nem igazán láthattuk az olasz márka tervezéseiben, és igaz, hogy most sem abban volt, de értitek, hogy mire szeretnék kilyukadni, ahogy azt már ma korábban említettem Olivia Palermo-nál a Valentino korábbi kreatív igazgatója vette át a Dior női részlegének az irányítását nemrég). De térjünk is vissza a színésznőhöz; a színválasztást egyszerűen imádtam, hihetetlen bájos és nagyon finom volt és szerencsére a bőrszínével is isteni összhangot hozott létre, ami tényleg csodás volt, az pedig kifejezetten tetszett, hogy a szokásos kék-ezüst párosítás helyett most arany szín került mellé, amitől nem csak izgalmasabb, de sokkal előkelőbb és elegánsabb is lett a végeredmény. Szóval nálam az egész, úgy ahogy van telitalálat volt, még annak ellenére is, hogy Jennifer-nek az alakja ez alkalommal nem lett igazán kiemelve, de azért a vékony derekára mégis került egy kisebb hangsúly, míg az enyhén átlátszó szoknyarész egy kicsit kacérabbá tette az egészet. A megjelenését egy pár Jimmy Choo magassarkúval, valamint EF Collection ékszerekkel egészítette ki és tette teljessé.

Jennifer haját egy középen elválasztott, enyhén hullámos és alacsonyan elhelyezett copfba készítették el, elől pedig szabadon hagytak két tincset is, amelyek szépen keretezték az arcát. A sminkje is egész egyszerű, de mégis mutatós és üde lett; a szemeit vékony fekete tusvonallal és szempillaspirállal emelték ki, az arcára pirosítót és highlighter-t vittek fel, míg az ajkaira barna szájfény került.

Michelle Monaghan x Off-White, Johanna Ortiz & Blumarine

2016.11.29. 17:12, Fanni

Michelle Monaghan még november 10-én, csütörtök este megjelent a HFPA és az InStyle magazin Miss Golden Globe partiján, amit Catch LA-ben rendeztek meg Los Angelesben.

A 40 éves színésznő egy nagyon modern és kacér, ugyanakkor elegáns ruhában lépett a fekete szőnyegre, ahol istenien nézett ki. Michelle egy ezüst, mélyen dekoltált és lágy esésű Off-White midiruhát viselt a 2017-es tavaszi/nyári kollekcióból. A ruhát eredetileg egyébként gyönyörű piros színben mutatták be a kifutón, viszont a színésznő számára ezen változtattak és egy sokkal letisztultabb színben viselte ő, ami igazából tetszett is, viszont az eredeti sokkal jobban tetszett és izgalmasabb is volt, bár abban nem vagyok biztos, hogy kellő önbizalommal tudta volna viselni, így végül ezzel a darabbal is meg voltam elégedve, mármint ami a színét illeti. Viszont a szabás az hagy némi kivetnivalót maga után, mivel minimum egy számmal nagyobb volt, ami főleg a ruha felsőrészénél volt észrevehető, jól látható, hogy lógott is rajta. Sajnos Michelle alakja teljesen elveszett benne és egy téglalapot kreált belőle, pedig a kifutón a modellnek nagyon jól kiemelte az alakját, így erre a stylist-ja igazán figyelhetett volna. A megjelenését egy pár hologramos Casadei magassarkú szandállal és egy barackszínű Charlotte Olympia clutch-csal tette teljessé.

Michelle haja leengedve maradt, amit középen elválasztva, laza hullámokba beszárítva viselte. A sminkje pedig egészen visszafogott és egyszerű lett; a szemeit barna füstös sminkkel és szempillaspirállal emelték ki, az arcára pirosítót vittek fel, míg az ajkaira rózsaszín rúzs került.

Michelle november 12-én, szombat este pedig megjelent a 2016-os Baby2Baby Gálán, amit a los angelesi 3LABS-ban rendeztek meg.

A színésznő erre az alkalomra egy nagyon kifinomult, nőies és romantikus stílusú darabban jelent meg a fekete szőnyegen, ahol elragadóan nézett ki. Michelle egy piros és sötétkék, mélyen dekoltált, fodrokkal kiegészített, valamint apró virágmintákkal díszített Johanna Ortiz estélyit viselt a 2016-os őszi/téli kollekcióból. A ruha gyönyörű volt, minden egyes részlet tökéletes volt rajta és szépen ki lett dolgozva a mintázat. Annak ellenére, hogy a ruha mesésen nézett ki, egyetlen hibája mégis van, ami nem más, mint a szoknyarésze, amire nem tettem volna fodrokat a térde vonalában, vagy ha mégis nagyon ragaszkodtam volna hozzá, akkor nem maxiruhaként mutattam volna be, mivel számomra kicsit fura lett a végeredmény, viszont a bő ujjait imádtam, amitől egy kicsit még drámaibb lett a végeredmény. A színek szintén tökéletesek voltak, amelyek nem csak egymással harmonizáltak, hanem Michelle bőrszínével is remekül mutattak, igazán élénkek és mutatósak voltak az árnyalatok. A szabással a szoknyán kívül más problémám nem volt, a dereka és a csípője is remekül ki lett emelve, valamint a dekoltázsára is nagy hangsúlyt fektettek. Kiegészítőként egy pár fekete Jimmy Choo magassarkú szandált, arany szintén Jimmy Choo clutch-ot és Irene Neuwirth  ékszereket választott.

Michelle haját egy középen leválasztott, szoros kontyba készítették el. A sminkje pedig feltűnő és mutatós lett, a ruha színeivel remekül mutatott; a szemeit bordó füstös sminkkel és szempillaspirállal emelték ki, az arcára pirosítót vittek fel, míg az ajkaira vérnarancsszínű rúzs került.

Michelle Monaghan november 17-én, csütörtök este pedig ott volt a 2016-os AFI Fest záró gáláján, amit a los angelesi TCL Chinese Theatre-ben rendeztek meg és még levetítették a 'Patriots Day' filmet is. 

A film 40 éves színésznője a vetítésre egy izgalmas és csillogó volt, de természetesen kellően elegáns is. Michelle egy fekete, bordó, narancssárga, arany és krém színekből összeálló, nagy flitterekkel díszített és enyhén asszimetrikus szabású Blumarine midiruhát viselt a 2016-os őszi/téli kollekcióból, amit még hosszú ujjakkal egészítettek ki. A ruha színvilágát egyszerűen imádtam, feltűnő és stílusos volt, valamint az őszi hangulatot is felidézte bennem, illetve szerencsére a színésznő bőrszínével és a barna hajával is remekül mutatott, így erre nem lehetett egyáltalán panaszom. Ahogy a díszítettségére sem, mivel tényleg feldobták az összhatást a flitterek, az pedig különösen tetszett, hogy nem apró flitterekkel oldották meg, hanem nagyobbakkal, így sokkal mutatósabb lett az egész. A szabással sem volt most problémám különösebben, mivel a ruha felsőrésze nagyon szépen követte az alakját egészen a csípője aljáig, így a dereka is gyönyörűen ki lett emelve, viszont azt sajnálom egy kicsit, hogy a szoknya nem volt valamivel rövidebb, de mivel így sem nézett ki rosszul és jól működött a színésznőn, így nem szeretnék ebbe jobban belekötni/belemerülni. A végeredményt egy pár bordó Alice + Olivia magassarkúval, bordó Edie Parker clutch-csal és Eva Fehren ékszerekkel egészítette ki és tette teljessé.

Michelle haja leengedve maradt, amit középen elválasztva és egyenesre vasalva viselt a hátára omolva, így a ruháról semmi nem vonhatta el a figyelmünket. A sminkje egyszerű, de mégis visszafogottan drámai lett, így a ruhával jól mutatott együtt; a szemeit szürke füstös sminkkel emelték ki, az arcára pirosítót vittek fel, míg az ajkaira barackszínű szájfény került.

Elejére | Újabbak | Régebbiek | Végére |