Üdvözlök mindenkit a RedCarpet-Fashion nevű oldalon. Az oldal címéből már rájöhettetek, hogy mivel foglalkozhat az oldal, de ha mégsem, akkor elmondanám: az oldalon olvashattok a legújabb trendekről, megnézhetitek a legnagyobb divatházak divatbemutatóit, figyelemmel követhetitek a divatheteket, valamint értesülhettek arról, hogy a kedvenc hírességeitek (legyenek azok színészek, énekesek, modellek stb.) milyen kreációkban jelentek meg az év legnagyobb vörös szőnyeges eseményein.

Oldaltérkép

 
Chat
 
Family

Kérlek Titeket, hogy ide ne jelentkezzetek! Csak a kedvenc oldalaimnak tartogatom ezeket a helyeket!

Képre vár: Ninaa

 
Elite cserék

    
    
    

20/15
Képre vár: Barbi, Viki
Feltételek | Lekerültek

Kérlek,Titeket, hogy a chat-ben jelentkezzetek!

 
Események
Jún 10, vas - Tony Awards
Jún 18, hét - MTV Movie Awards
Jún 25, hét - Antman and the Wasp Los Angeles premier
Júl 16, hét - Mamma Mia!: Here We Go Again
 
Bejegyzések
Friss bejegyzések
2018.06.23. 19:07
2018.06.23. 18:53
2018.06.23. 18:30
2018.06.23. 18:22
2018.06.23. 18:00
2018.06.22. 18:02
2018.06.22. 17:47
 
Az oldalról

» Admin: Fanni
» Téma: divat
» Nyitás: 2016. január 18.
» Kinézet: v3.0 Márk
» Ajánlott böngésző: Google Chrome
» Egyéb kódok: Gergő
» E-mail: fannismiley96@gmail.com
» Források: x x x x 
»

Az oldal semmilyen kapcsolatban nem áll a tervezőkkel, a modellekkel, hírességek-kel, stylistokkal. Ez csupán egy divattal foglalkozó oldal, ahol a saját vélemé-nyeimet olvashatjátok a vörös szőnyeges megjelenésekről.

belépés x kilépés

 
New events
Archívum - 2017. január

Bryce Dallas Howard x Dress the Population

2017.01.31. 20:50, Fanni

Bryce Dallas Howard is a meghívottak között volt az idei Screen Actors Guild Awards-on, amit január 29-én, vasárnap rendeztek meg Los Angelesben a The Shrine Auditoriumban.

A 35 éves színésznő egy feltűnő és izgalmas, az alkalomhoz illően elegáns ruhában lépett a vörös szőnyegre, ahol fantasztikusan nézett ki. Bryce egy bordó, flitterekkel díszített, mélyen dekoltált, illetve alakkövető Dress the Population estélyit viselt a 2016-os őszi/téli kollekcióból. A színésznő legutóbbi megjelenései nem igazán tetszettek, de ezzel sikerült ismét levennie a lábamról, hiszen gyönyörű volt és remekül állt neki a ruha, ami hozzá passzolóan elég kacér volt. A szabás egyszerű, de nagyszerű volt, aminek köszönhetően a homokóra alakja hibátlanul ki lett emelve, így a vékony derekára és a formás csípőjére is nagy hangsúlyt fektettek, de ezen kívül még a combjait és a dekoltázsát is kiemelték, amitől még nőiesebb és sejtelmesebb lett a végeredmény. A színválasztás is tökéletes volt, ez a sötétebb bordó szín hihetetlenül jól állt Bryce világos bőrszínével, és nagy meglepetésemre még a vörös hajával is szépen kiegészítették egymást, jól működtek együtt. A tervezés egyszerűsége ellenére sem lett unalmas a végeredmény, mert a flitteres díszítés sokat dobott az egészen, amitől csillogó és nagyon trendi lett az eredmény. Kiegészítőként egy pár Jimmy Choo magassarkút, Irene Neuwirth ékszereket, valamint egy Emm Kuo clutch-ot (nincs a képen) választott.

Bryce haját egy oldalt elválasztott, visszafogott, de elegáns, alacsonyan elhelyezett kontyba készítették el. A sminkje szintén az egyszerűség határát súrolta, viszont az élénkebb színeknek köszönhetően a sötétebb ruhájával remek kontrasztot alkottak; a szemeit égetett barna füstös sminkkel emelték ki, az arcára pirosítót és bronzosítót vittek fel, míg az ajkaira vérnarancsszínű rúzs került.

Gina Rodriguez x Patricia Bonaldi

2017.01.31. 20:00, Fanni

Gina Rodriguez is ellátogatott a január 29-én, vasárnap délután a 2017-es Screen Actors Guild díjátadóra, amit most is a The Shrine Auditoriumban rendeztek meg, Los Angelesben.

A 'Jane the Virgin' 31 éves színésznője egy egyszerű, de mégis kellően elegáns, sőt kacár ruhában lépett a vörös szőnyegre, ahol igazán csinos volt. Gina egy nude alapszínű, mélyen dekoltált és alakkövető, spagettipántokkal kiegészített, valamint színes vitákmintákkal díszített Patricia Bonaldi estélyit viselt a 2017-es tavaszi/nyári kollekcióból. A ruha színvilága visszafogott, de a mintázatnak köszönhetően mégis izgalmas lett, így nem egy egyhangú és unalmas megjelenést láthattunk a színésznőtől. Bár azt azért megjegyezném, hogy szerintem a Golden Globe-os összeállítását nem sikerült felülmúlnia, viszont ennek ellenére is remekül nézett ki. A ruha alapszínű egyébként elég semleges volt számomra, de szerencsére Gina kreol bőrszínével fantasztikus összhangba került, akárcsak a mintákkal is, bár a végeredmény jobban tetszett volna, ha ehhez élénkebb színeket használtak volna, az valahogy jobban illett volna hozzá. A szabásról túl sok mindent nem lehet elmondani, annyira klasszikus és minimalista volt, viszont a formás alakját gyönyörűen kiemelte, így a vékony derekára és a formás csípőjére is nagy hangsúlyt fektettek, sőt ezen kívül még a dekoltázsára is felhívták a figyelmünket,ezektől pedig kacér és visszafogottan szexi lett a végeredmény, ami nekem különösen bejött, szeretem, amikor ehhez hasonló játékos és fiatalos tervezésekben láthatjuk a színésznőt. A megjelenését egy pár Jimmy Choo magassarkú szandállal, illetve Hueb és Csarite ékszerekkel egészítette ki és tette teljessé.

Gina haját egy középen elválasztott, laza fonatba készítették el, elől pedig egy hullámos tincset szabadon hagytak. A sminkje szokás szerint egyszerű és visszafogott lett; a szemeit barna és szürke füstös sminkkel emelték ki, az arcát lágyan kontúrozták, míg az ajkaira rózsaszín rúzs került.

Emily Blunt x Roberto Cavalli Couture

2017.01.31. 18:56, Fanni

Emily Blunt is ott volt nagy örömömre a január 29-én, vasárnap megrendezett Screen Actors Guild Awards-on, aminek szokás szerint a los angelesi The Shrine Auditorium adott otthont.

A 33 éves brit színésznő egy elegáns és nőies, ugyanakkor nagyon sejtelmes darabban lépett a vörös szőnyegre, ahol pompásan nézett ki. Emily egy nude alapszínű, színes mintákkal, kivágásokkal, fűzős hátrésszel, illetve finoman átlátszó részletekkel kiegészített, mélyen dekoltált Roberto Cavalli Couture estélyit viselt, amit kifejezetten az ő számára terveztek erre az alkalomra. Ehhez hasonló összeállítást már láthattunk tőle, még októberben, amikor a 'The Girl On The Train' című filmjét népszerűsítette Londonban, bár csak az alapkoncepció és a mintázat egyezett meg, valamint finoman a szabás is, de ettől függetlenül nem igazán volt deja vu érzésem vele kapcsolatban. A mostani tervezés viszont visszafogottabb volt, már ami a színvilágát illeti és elég türkkösnek mondható, hiszen a színésznő bőrszínével szinte teljesen megegyezett, de a színes minták és a piros fűző ezen segített és kompenzálta az egészet, így szerencsére nem olvadtak egybe az árnyalatok. A szabás visszafogott és minimalista volt, de Emily vékony dereka és a formás csípője is megfelelően ki lett emelve, illetve még a dekoltázsára került egy kisebb hangsúly, amitől kacérabb lett az összhatás. Tudom sokszor emlegettem, hogy felejtsék már el a hírességek az átlátszó ruhákat, de a színésznő esetében annyira kifinomult és finom volt az egész, hogy egyszerűen nem tudtam nem szeretni. A végeredményt egy pár Christian Louboutin magassarkúval, nude színű Lee Savage clutch-csal (nincs a képen), illetve kontrasztot alkotó, feltűnő Lorraine Schwartz ékszerekkel tette teljessé.

Emily haja leengedve maradt, amit oldalt elválasztva és egyenesre vasalva, kicsit lelapítva viselt, a hátára omolva. A sminkje egyszerű és visszafogott volt; a szemeit barna füstös sminkkel emelték ki, az arcát bronzosították, míg az ajkaira barackszínű rúzs került.

Samira Wiley x Novis

2017.01.31. 15:59, Fanni

Samira Wiley is ellátogatott január 29-én, vasárnap délután az idei Screen Actors Guild Awards-ra, aminek most is a The Shirne Auditorium adott otthont Los Angelesben.

Az 'Orange is the New Black' 29 éves színésznője egy egészen egyszerű és visszafogott, vintage stílusú darabban lépett a vörös szőnyegre ez alkalommal. Samira egy arany alapszínű, barna és pasztellkék mintákkal díszített, A-vonalú Novis midiruhát viselt a 2017-es Resort kollekcióból. A sorozatos színésztársaihoz képest ő eléggé lazára és visszafogottra vette a megjelenését, bár tőle nem is vártam a többiekéhez hasonló hatalmas estélyit, mivel nem ezt szokhattuk meg tőle, viszont jobban örültem volna, ha tőle valami távol állót mutat, ami által a komfortzónájából is kilépett volna. A ruha színvilága izgalmas és feltűnő volt, a színésznő bőrszínével is remekül nézett ki, bár én a barna részleteket mellőztem volna és csak az apró, pasztell kék virágocskákat hagytam volna fent a ruháján, mert így számomra kissé öreges volt a végeredmény. A szabásba viszont nem tudok belekötni, maximum abba, hogy hiányzott egy visszafogott, de mély dekoltázsrész, hogy kacérabb és nőiesebb legyen az összhatás, viszont Samira vékony dereka csodásan ki lett emelve, és egy kicsit a lábait is meg tudta villantani, igaz ezzel nem sok vizet kavart fel, de ez is valami. A megjelenését egy pár arany Via Spiga magassarkú szandállal és Hearts in Fire, valamint Mattia Cielo ékszerekkel tette teljessé.

Samira rövid haja szabadon maradt, amit a természetes, göndör formájában viselt. A sminkje egyszerű, de visszafogottan drámai és sötét volt; a szemeit fekete tusvonallal és szempillaspirállal emelték ki, az arcára pirosító került, míg az ajkaira sötétbarna matt rúzst vittek fel.

Ellie Kemper x Wai Ming

2017.01.31. 15:35, Fanni

Ellie Kemper is egy hosszabb kihagyás után újból vörös szőnyegre lépett, hiszen január 29-én, vasárnap délután ő is hivatalos volt a 2017-es Screen Actors Guild Awards-ra, amit a The Shrien Auditoriumban rendeztek meg Los Angelesben.

Az 'Unbreakable Kimmy Schmidt' 36 éves színésznője egy egészen kifinomult és elegáns, modern ruhában érkezett a díjátadóra, ahol mesésen festett. Ellie egy királykék, asszimetrikus szabású és bársonyból elkészített custom made Wai Ming estélyit viselt. A választása egyébként egyszerre volt nagyon trendi és vintage stílusú is az én megítélésem szerint, a szabásra lehet azt mondani, hogy nagyon trendi és tényleg modern volt, míg az anyaghasználat inkább régiesebb stílusú, bár ennek ellenére a tavalyi év során nagyon nagy divat volt. Jó volt újból kiöltözve és nőies ruhában látni a színésznőt, nekem már kifejezetten hiányoztak a megjelenései. Bár a "nagy" visszatérése nem kapott túl nagy figyelmet, de ettől függetlenül tényleg nagyon csinos volt. A színválasztás élénk és izgalmas, Ellie világos bőrszínével és a vörös hajával is isteni kontrasztot alkotott, imádtam a végeredményt. A szabás elég egyszerűre sikeredett, de ettől függetlenül a kecses alakját gyönyörűen követte végig, így a vékony derekára és a csípőjére is megfelelő mennyiségű hangsúly került, ezen kívül pedig a finom vállvillantás szolgáltatta számára a visszafogott kacérságot. Az összhatásra nem tudom azt mondani, hogy emlékezetes, vagy túlontúl izgalmas lenne, de unalmas sem volt, összességében nekem nagyon tetszett, ami a mesés színnek volt köszönhető. Egyedül talán abba lehet belekötni a tervezéssel kapcsolatban, hogy a szoknya hosszabb volt, mint kellett volna, sajnálom, hogy ezen nem alakítottak egy kicsit. Kiegészítőként egy pár ezüst Giuseppe Zanotti magassarkú szandált és Forevermark ékszereket választott.

Ellie haját egy oldalt elválasztott, laza, de elegáns kontyba készítették el, elől pedig egy nagyobb, göndör tincset is szabadon hagytak. A sminkje visszafogott, de mutatós lett; a szemeit szürke füstös sminkkel emelték ki, az arcára pirosító került, míg az ajkaira világosbarna rúzs került.

Elejére | Újabbak | Régebbiek | Végére |