Üdvözlök mindenkit a RedCarpet-Fashion nevű oldalon. Az oldal címéből már rájöhettetek, hogy mivel foglalkozhat az oldal, de ha mégsem, akkor elmondanám: az oldalon olvashattok a legújabb trendekről, megnézhetitek a legnagyobb divatházak divatbemutatóit, figyelemmel követhetitek a divatheteket, valamint értesülhettek arról, hogy a kedvenc hírességeitek (legyenek azok színészek, énekesek, modellek stb.) milyen kreációkban jelentek meg az év legnagyobb vörös szőnyeges eseményein.

Oldaltérkép

 
Chat
 
Family

Kérlek Titeket, hogy ide ne jelentkezzetek! Csak a kedvenc oldalaimnak tartogatom ezeket a helyeket!

Képre vár: Ninaa

 
Elite cserék

    
    
    

20/16
Képre vár: Barbi
Feltételek | Lekerültek

Kérlek,Titeket, hogy a chat-ben jelentkezzetek!

 
Események
Máj 8-19, kedd-szom - Cannes-i Filmfesztivál
Máj 19, szom - The Man Who Killed Don Quixote Cannes premier
Máj 20, vas - Billboard Music Awards
Máj 22, kedd - NYLON's Young Hollywood parti
Máj 22, kedd - The Whitney Museum of American Art Gála
Máj 23, szer - Adrift Los Angeles premier
Máj 24, csüt - Cartier British Polo Dinner
Jún 5, kedd - Incredibles 2 Los Angeles premier
Jún 10, vas - Tony Awards
Jún 18, hét - MTV Movie Awards
Júl 16, hét - Mamma Mia!: Here We Go Again
 
Bejegyzések
Friss bejegyzések
2018.05.25. 19:51
2018.05.25. 19:11
2018.05.25. 18:02
2018.05.24. 19:36
2018.05.24. 19:17
2018.05.24. 18:48
2018.05.24. 16:42
 
Az oldalról

» Admin: Fanni
» Téma: divat
» Nyitás: 2016. január 18.
» Kinézet: v3.0 Márk
» Ajánlott böngésző: Google Chrome
» Egyéb kódok: Gergő
» E-mail: fannismiley96@gmail.com
» Források: x x x x 
»

Az oldal semmilyen kapcsolatban nem áll a tervezőkkel, a modellekkel, hírességek-kel, stylistokkal. Ez csupán egy divattal foglalkozó oldal, ahol a saját vélemé-nyeimet olvashatjátok a vörös szőnyeges megjelenésekről.

belépés x kilépés

 
New events
Archívum - 2017. március

Courtney Love x Roksanda Ilincic

2017.03.31. 21:09, Fanni

Courtney Love is ellátogatott a '13 Reasons Why' premierjére, amit március 30-án, vagyis csütörtök este rendeztek meg a Los Angelesben található Paramount Pictures Studios-ban.

Az 52 éves színésznő egy nagyon nőies és vidám ruhát választott a vörös szőnyegre, ahol remekül nézett ki. Courtney egy sötétkék, fehér, rózsaszín és zöld színekből összeálló, csíkokkal, valamint virágmintákkal és egy nagy masnival díszített, lágy esésű Roksanda Ilincic midiruhát viselt a 2017-es Resort kollekcióból. A korábbiakban nem nagyon tudott a színésznő lenyűgözni, de most kifejezetten tetszett a választása, sőt a ruha nagyon, de nagyon tetszett, ami fiatalos, izgalmas és feltűnő volt. A színvilág is kiemelkedőnek mondható, ezek a kicsit sötétebb árnyalatok remekül néztek ki és az ezekhez párosított élénk rózsaszín minták nagyon feldobták a végeredményt. A színek egymással kiegészítve is megállták a helyüket, de szerensére Courtney világos bőrszínével is szép összhangot alkottak. A szabásba egyáltalán nem tudok belekötni, mivel ahol kellett ott tökéletesen követte végig a formás alakját és a megfelelő helyen kezdett el a szoknyarész is bővülni, így a vékony derekára és a csípőjére is kellő mennyiségű figyelem került. Kiegészítpként egy élénk lila Nicholas Kirkwood magassarkú szandált, valamint fekete Jimmy Choo táskát párosított, ékszereket pedig egyáltalán nem viselt. 

Courtney haja leengedve maradt, amit középen elválasztva, nagyobb hullámokba besütve viselt. A sminkje pedig egyszerű és friss lett; a szemeit barna szemhéjpúderrel és szempillaspirállal emelték ki, az arcára pirosítót vittek fel, míg az ajkaira rózsaszín matt rúzs került.

Katherine Langford x Alexander McQueen

2017.03.31. 20:43, Fanni

Katherine Langford is megjelent március 30-án, vagyis tegnap este a '13 Reasons Why' premierjén, amit a los angelesi Paramount Pictures Studiosban rendeztek meg.

Az új Netflix-es sorozat fiatal főszereplője egy eléggé drámai és vagány, de mégis elegáns ruhában lépett a vörös szőnyegre, ahol most volt a debütálása. Katherine egy fekete, csipkéből készített, ejtett vállú, hosszú ujjú és lágy esésű Alexander McQueen midiruhát viselt a 2017-es tavaszi/nyári kollekcióból, amit nude színű alsó résszel egészítettek ki, mivel eredetileg átlátszó volt teljesen ez a darab. Ahogy tudjátok nem igazán rajongok az átlátszó tervezésekért, de ebben az esetben sokkal jobban örültem volna annak, ha az eredeti verzióban viselte volna a színésznő, mert így, ebben a formában nem tetszett és elég ódivatúnak, valamint öregesnek hatott a végeredmény. De ha mindenképpen azt szerette volna, hogy ne legyen átlátszó, akkor a nude anyag helyett feketét kellett volna használniuk, aminek a segítségével a végeredmény jobban nézhetett volna ki. A másik nagy problémám az volt, hogy egy ennyire drámai és erőteljes ruhát választott a premierre, mert nem fizetődött ki számára, teljesen elveszett benne és a ruha viselte őt, nem pedig fordítva, ami eléggé sajnálatos. Szívesebben láttam volna egy hasonlóan élénk, fiatalos és csajos összeállításban, mint Selena Gomezt, mert ezt a McQueen tervezést nem neki találták ki. Plusz a kifutón bemutatott magassarkú bakancsot is viselte, amitől még inkább komorabb lett a végeredmény. A színválasztás nem lett volna rossz, de a nude anyagtól meg kellett volna szabadulniuk, mert nem csak ronda volt, de ráadásul még optikailag meg is szélesítette Katherine testét. A szabással kapcsolatban csak annyit tudok elmondani, hogy az alakja nem a jó helyeken lett kiemelve és az ejtett vállrész sem volt előnyös az erősebb felsőteste miatt. A megjelenését egy pár fekete-bordó Alexander McQueen magassarkú bakanccsal és fekete Alexander McQueen clutch-csal, illetve Jennifer Fisher ékszerekkel egészítette ki és tette tejessé.

Katherine haja leengedve maradt, amit oldalt elválasztva, laza hullámokban viselt, ami ugyan jól nézett ki, de a ruhához valami sikkesebb illett volna. A sminkje viszont teljesen rendben volt; a szemeit barna szemhéjpúderrel és szempillaspirállal emelték ki, az arcát finoman bronzosították és pirosítót is vittek fel rá, míg az ajkaira rózsaszín matt rúzs került.

Isabela Moner x Reem Acra

2017.03.31. 18:57, Fanni

Isabela Moner is ott volt tegnap este, vagyis március 30-án a 2017-es CinemaCon Big Achivement Awards-on, aminek a Ceasars Palace adott otthont Las Vegasban.

A 'Transformers 5' 15 éves színésznője egy nagyon bájos, elegáns és kacér ruhában lépett a vörös szőnyegre, ahol remekül nézett ki. Isabela egy ezüst, virágmintákkal és apró pöttyökkel díszített, magasított nyakú Reem Acra miniruhát viselt a 2017-es tavaszi/nyári kollekcióból, amit még két apró, kontrasztot alkotó masnival tettek teljessé. A fiatal színésznőről ez az első poszt az oldalon és nagyon örülök neki, hogy egyből egy ennyire jó szettel mutathatom be nektek, ami a korához és az eseményhez is tökélesen passzolt. A színvilág nagyon modern és trendi volt, ami ráadásul még a kreolos bőrszínéhez és a sötét hajszínéhez is tökéletesen passzolt, míg a csillogó minták izgalmasabbá varázsolták az egészet, így a játékosság is megtalálható benne. A szabásba viszont kicsit itt-ott bele lehet kötni, mivel a dereka környékén nagyobb volt rá ez a tervezés, ami egész jól láthatóvá is vált, bevallom engem egy kicsit zavart, mert könnyen lehetett volna változtatni rajta, de mégsem tették meg, illetve a magasított nyakrész sem lett a kedvencem, de az összhatás mégis elnyerte a tetszésemet. Így is megfelelően ki lett emelve, de a legnagyobb hangsúly a hosszú lábaira került. Valamint Isabela alakja iA megjelenését egy pár fekete L.K. Bennett magassarkúval, illetve fehér Jimmy Choo táskával és Jennifer Fisher ékszerekkel egészítette ki és tette teljessé.

Isabela rövid haja leengedve maradt, amit oldalt elválasztva, egyenesre vasalva és egy kicsit lelapítva viselt. A sminkje a korához képest elég feltűnő és erőteljes lett; a szemeit arany szemhéjpúderrel és műszempillával emelték ki, az arcát bronzosították és pirosítót is vittek fel rá, míg az ajkaira barackszínű szájfény került.

Naomi Watts x Valentino & Miu Miu

2017.03.31. 17:42, Fanni

Naomi Watts március 29-án, szerda délután megjelent a 2017-es CinemaCon rendezvényen Las Vegasban található Caesars Palace-ban.

A 46 éves brit színésznő egy egyszerűnek és lazának mondható, de valamennyire mégis elegáns ruhát választott  a vörös szőnyegre. Naomi egy sötétkék alapszínű, teljesen átlátszó és fehér csíkokkal díszített, hosszú ujjú, valamint magasított nyakú Valentino midiruhát viselt a 2017-es elő-őszi kollekcióból, ami alatt egy kicsit rövidebb és alakkövető, nude színű ruhát is viselt. Maga a ruha szerintem nagyon tetszett volna, ha megfelelő alsó részt kapott volna, de ebben a formában előnytelennek hatott a végeredmény, főleg a dekoltázsa környékén, ami számomra nagyon szomorú és furcsa volt. Az egész elég unalmas és túl egyszerű, sőt teljesen hétköznapi lett, ami nem való egy vörös szőnyeges esményre. A színvilággal nem lett volna gond, sőt nem is volt, a kék és a fehér színek párosítása kifejezetten tetszett, de ahogy írtam az olsó, nude színű ruhának semmi keresnivalója nem lett volna itt. A szabás formátlan és túl bő volt, így sehogy sem mutatott jól Naomi eyébként kecses alakján, és még a csíkok sem tudtak a végeredményen segíteni, ez miatt sem a vékony dereka, sem pedig a csípője nem lett megfelelően kiemelve, de legalább a lábait sikerült visszafogottan megvillantania. Kiegészítőként egy pár fehér Tabitha Simmons magassarkút, valamint Aurelie Bidermann ékszereket választott. A haja leengedve maradt, amit oldalt elválasztva, lágy hullámokba besütve viselt. A sminkje friss és üde lett; a szemeit vilgosbarna szemhéjpúderrel és szempillaspirállal emelték ki, az arcára pirosítót vittek fel, míg az ajkaira rózsaszín matt rúzs került.

Naomi tegnap este, vagyis március 30-án a 2017-es Big Screen Achivement Awards-ra is hivatalos volt, amit a CinemaCon alatt rendeztek meg szintén a Caesars Palace-ban, Las Vegasban.

Az Oscar jelölt színésznőt egy vintage és romantikus stílusú, elegáns ruhában láthattuk a díjátadó alatt. Naomi egy fehér, csipke és kontrasztot alkotó, fekete részletekkel, valamint ezüst kristályokkal díszített Miu Miu ruhát viselt a 2017-es elő-őszi kollekcióból. Nos ez a választása még annyira sem tetszett, mint az előző, sőt egyszerűen borzalmas volt. A végeredmény túl öreges és ódivatú lett, mintha egy csipkés asztalterítőt viselt volna. Hiába próbálták meg feldobni a tervezést átlátszó, csipkés részletekkel, ettől nem lett az összhatás vagányabb, de még csak sejtelmesebb sem. A szabásra sem tudom azt mondani, hogy előnyös lett volna számára, de annyi pozitívum ebben a darabban mégis van, hogy legalább nem volt annyira zárt az egész, így Naomi kezei is szabadon maradhattak és egy kis bőrt is mutathatott magából, de ennyitől nem lett a korához jobban illő az outfitje. Bár most az alakja elég jól ki lett emelve, de mégsem úgy ahogy kellett volna, a szoknya esése és a hossza pedig előnytelen volt szintén. A színválasztásról sem tudok jókat mondani, bár magával a fehér árnyalattal nincs probléma, sőt a napbarnított bőrszínével kifejezetten jól nézett ki, de a csipkétől és a fekete csíkoktól, valamint a nyakrész körül helyet kapó ezüst díszektől meg kellett volna szabadulniuk. A megjelenését egy pár fekete Miu Miu magassarkú szandállal, szintén fekete Miu Miu clutch-csal, illetve Monique Pean ékszerekkel egészítette ki és tette teljessé. Naomi haja ismét leengedve maradt, amit oldalt elválasztva és laza hullámokba besütve viselte. A sminkje klasszikus, de élénk lett; a szemeit fekete tusvonallal és szempillaspirállal emelték ki, az arcára pirosító és highlighter is került, az ajkaira pedig élénk piros rúzst vittek fel.

Jessica Chastain x Givenchy & Zuhair Murad

2017.03.31. 16:20, Fanni

Jessica Chastain még március 28-án, kedd délután ellátogatott a 2017-es CinemaCon-ra, ahol a 'Molly's Game' című filmjét népszerűsítette a Las Vegasban található Caesars Palace-ban.

A 40 éves színésznő egy nagyon elegáns, de mégis kacér és játékos ruhában lépett a vörös szőnyegre, ahol remekül nézett ki. Jessica egy fekete alapszínű, alul finoman aszimmetrikus szabású, valamint fodrokkal és színes pöttyökkel díszített Givenchy midiruhát viselt a 2017-es elő-őszi kollekcióból. A színésznőtől az ember lánya inkább nagyon elegáns és kifinomult megjelenéseket vár, sőt a legtöbb esetben ilyeneket is láthatunk tőle, de ezúttal az elegáns választása mellett a játékosság is helyet kapott, aminek nagyon örültem és az egész sokkal fiatalosabb lett ez miatt, ami remek volt. Így valamennyire sikerült végre kilépnie a komfortzónájából és ez nagyon jót is tett neki. A tervezés alapszíne nagyon egyszerű és klasszikus volt, de a fekete árnyalat a színésznő világos bőrszínével jól mutatott, szép kontrasztot alkottak egymással, míg a pöttyök izgalmasabbá tették a végeredmény, így az összhatás nem lett unalmas. A szabás szintén teljes mértékben rendben volt, mivel Jessica vékony dereka és a formás csípője is megfelelően ki lett hangsúlyozva, ezek mellett a dekoltázsát és a lábait is remekül kiemelték. A megjelenését egy élénk citromsárga, egyes orrú Christian Louboutin magassarkúval és Piaget ékszerekkel tette teljessé. A haja leengedve maradt, amit középen elválasztva, lágy hullámokba beszárítva viselt a hátára és a vállára omolva. A sminkje szintén egyszerű és természetes lett; a szemeit barna szemhéjpúderrel és szempillaspirállal emelték ki, az arcára pirosító került, míg az ajkaira nude színű rúzst vittek fel.

Jessica pár nap múlva, pontosabban március 30-án, csütörtök este a CinemaCon alatt megrendezett 2017-es Big Screen Achivement Awards-ra is hivatalos volt, amit szintén a Caesars Palace-ban rendeztek meg Las Vegasban.

Az Oscar jelölt színésznő itt is egy nagyon izgalmas, de most sokkal színesebb, trópusi hangulatú és nőies ruhában láthattuk a díjátadó alatt. Jessica egy fekete alapszínű, lézerkivágásokkal és színes virágmintákkal díszített Zuhair Murad midiruhát viselt a 2017-es Resort kollekcióból. Meg merem kockáztatni azt a kijelentést, hogy ennél színesebb és díszesebb ruhát még egyszer sem láthattunk tőle, így most még az előző választásánál is sokkal jobban sikerült meglepnie, ami nagyon jól sült végül el. A ruhaválasztás egyszerűen tökéletes és kellően feltűnő volt, a színvilág pedig nagyon kiemelkedő, az árnyalatok nem csak egymással, de a színésznő világos bőrszínével és a vörös hajával is gyönyörű összhangot alkottak, amitől a végeredmény még különlegesebb lett. A szabásba szintén lehetetlen lenne belekötni, mivel Jessica formás alakját végig hibátlanul követte ez a tervezés, így a vékony dereka és a formás csípője is nagyszerűen ki lett emelve, de ezek mellett finoman a lábait is sikerült megvillantania, míg a nude részletek egészen sejtelmessé tették az összhatást, mintha átlátszó lett volna a ruha. Kiegészítőként egy pár fekete Stuart Weitzman magassarkú szandált és Piaget ékszereket választott. Jessica haja itt is leengedve maradt, amit középen elválasztva, szintén beszárítva viselt. A sminkje pedig sokkal élénkebb és feltűnőbb lett; a szemeit barna szemhéjpúderrel és szempillaspirállal emelték ki, az arcát bronzosították és pirosítót is vittek fel rá, az ajkaira élénk piros rúzs került.

Elejére | Újabbak | Régebbiek | Végére |