Üdvözlök mindenkit a RedCarpet-Fashion nevű oldalon. Az oldal címéből már rájöhettetek, hogy mivel foglalkozhat az oldal, de ha mégsem, akkor elmondanám: az oldalon olvashattok a legújabb trendekről, megnézhetitek a legnagyobb divatházak divatbemutatóit, figyelemmel követhetitek a divatheteket, valamint értesülhettek arról, hogy a kedvenc hírességeitek (legyenek azok színészek, énekesek, modellek stb.) milyen kreációkban jelentek meg az év legnagyobb vörös szőnyeges eseményein.

Oldaltérkép

 
Chat
 
Family

Kérlek Titeket, hogy ide ne jelentkezzetek! Csak a kedvenc oldalaimnak tartogatom ezeket a helyeket!

Képre vár: Ninaa

 
Elite cserék

    
    
    

20/16
Képre vár: Barbi, Viki, Monic
Feltételek | Lekerültek

Kérlek,Titeket, hogy a chat-ben jelentkezzetek!

 
Események
Júl 13, pén - Mission Impossible: Fallout London premier
Júl 16, hét - Mamma Mia!: Here We Go Again
Júl 19-22, csüt-vas - Comic Con San Diego
Júl 21, szom - Entertainment Weekly Comic Con parti
Júl 22, vas - Teen Titans Go to Movies Los Angeles premier
Júl 25, szer - The Spy Who Dumped Me Los Angeles premier
Aug 3, pén - Christopher Robin London premiere
Aug 12, vas - Teen Choice Awards
Aug 20, hét - MTV Video Music Awards
 
Bejegyzések
Friss bejegyzések
2018.07.22. 18:54
2018.07.22. 15:21
2018.07.22. 15:03
2018.07.22. 14:49
2018.07.21. 20:07
2018.07.21. 19:52
2018.07.21. 18:59
 
Az oldalról

» Admin: Fanni
» Téma: divat
» Nyitás: 2016. január 18.
» Kinézet: v3.0 Márk
» Ajánlott böngésző: Google Chrome
» Egyéb kódok: Gergő
» E-mail: fannismiley96@gmail.com
» Források: x x x x 
»

Az oldal semmilyen kapcsolatban nem áll a tervezőkkel, a modellekkel, hírességek-kel, stylistokkal. Ez csupán egy divattal foglalkozó oldal, ahol a saját vélemé-nyeimet olvashatjátok a vörös szőnyeges megjelenésekről.

belépés x kilépés

 
New events
Archívum - 2017. június

Mary Elizabeth Winstead x Diane von Furstenberg

2017.06.30. 20:59, Fanni

Mary Elizabeth Winstead június 28-án, szerda este ellátogatott a 2017-es Saturn Awards-ra, amit Los Angelesben rendeztek meg.

A 'Fargo' 32 éves színésznője egy nagyon elegáns és egyben nőies szettben érkezett a díjátadóra, ahol remekül nézett ki. Mary egy sötétkék és fekete színekből összeálló, mélyen dekoltált és fodrokkal díszített, valamint átlátszó részlettel kiegészített Diane von Furstenberg bő szabású jumpsuit-ot viselt a 2017-es elő-őszi kollekcióból. Nekem összességében maga a tervezés nagyon tetszett, kellemesen lágy és nőies volt, valamint a klasszikus elemek is megtalálhatóak rajta, amitől még jobb lett a végeredmény. Viszont hazudnék ha azt mondanám, hogy nem voltak hibái. Először is kezdjük a sötét színvilággal, amivel túl sok problémám nem lett volna, annak ellenére sem, hogy az évszakhoz nem illik, viszont muszáj belekötnöm abba, hogy a sötét háttérrel szinte teljesen egybeolvadt, így nem is tudott az overál normálisan érvényesülni, pedig a színésznő világos bőrszínével tökéletes kontrasztot alkotott, ami nagyon tetszett. Az az egy dolog vígasztalt, már amennyire lehet, hogy nem volt unalmas az összhatás, amit a lágy fodroknak köszönhetünk, ami a vállától indult és átlósan, egészen a földig helyezkedtek el. A szabás viszont nagyon tetszett, laza és szellős volt, de még a kicsit bővebb szabása ellenére is sikeresen követte végig az alakját; Mary vékony derekát és a csípőjét is gyönyörűen kiemelte, valamint az átlátszó részletnek köszönhetően a dekoltázsára is felhívták a  figyelmünket, amivel egy kis kacérságot is belevittek az egészbe. A szín mellett a másik dolog, amibe muszáj belekötnöm az az, hogy a szatén anyag több helyen is elég látványosan összegyűrődött, ami nem nézett ki túl jól és erre figyelhettek volna, viszont összességében tetszett, amit láthattunk tőle. A megjelenését egy párJonathan Saunders magassarkúval, fekete Edie Parker clutch-csal és Irene Neuwirth ékszerekkel egészítette ki és tette teljessé.

Mary haja leengedve maradt, amit oldalt elválasztva, laza hullámokba besütve viselt. A sminkje élénk és elég friss lett; a szemeit bronz szemhéjpúderrel és szempillaspirállal emelték ki, az arcára pirosítót és highlighter-t vittek fel, míg az ajkaira élénk piros matt rúzs került.

Lucy Boynton x Chloé & Valentino

2017.06.30. 20:34, Fanni

Lucy Boynton június 29-én, vagyis tegnap kora délután új paparazzi képek készültek, amikor megérkezett a new yorki AOL Studis-ba, ahol az új sorozatát, a 'Gypsy'-t népszerűsítette.

A sorozat 23 éves színésznője egy bohókás hangulatú, játékos és friss ruhában lépett az utcára, amiben remekül nézett ki. Lucy egy pasztell kékes-szürkés alapszínű, apró barnás virágokkal és  fodrokkal díszített, lágy esésű, valamint magy masnival kiegészített Chloé miniruhát viselt a 2017-es őszi/téli kollekcióból. AZ ehhez hasonló természetes, valamint romantikus szetteket mindig nagyon szerettem és ez most sem volt másképpen, hiszen az évszakhoz és a megjelenéséhez is tökéletesen illett, így ebbe a kis részletbe egyáltalán nem lehet belekötni, mert sikerült jól eltalálniuk, aminek örültem. A színvilág elég természetes és visszafogott lett, a barna és a kék árnyalatok remekül kiegészítették egymást, szép összhangot alkottak, valamint a színésznő hófehér bőrszínével is megtalálták a közös hangot. Míg az apró minták belevittek egy kis életet és izgalmasságot is a végeredménybe, illetve a fodrok mellett ezek voltak még felelősek a bohókás összhatásért is. A szabás lenge és egyszerű volt, bár Lucy alakját nem emelte ki, sőt teljesen eltakarta azt, de szerencsére a hosszú és formás lábaira nagy hangsúly került, így fiatalosabb lett a megjelenése és egy kis kacéságot is sikerült belevinniük, amitől lágyabb lett az egész. Összességében kifejezetten tetszett ez a laza, de mégis sikkes és nyárias outfit, ami a színésznő stílusához hibátlanul illett. Kiegészítőként egy pár Charlotte Olympia magassarkú szandált választott, ami nem lett volna rossz, de a fekete szín túlságosan is elütött a tervezéstől. Lucy haja leengedve maradt, amit középen elválasztva, a fülei mögé tűrve viselt, laza hullámokba besütve. A sminkje friss és üde lett; a szemeit világosbarna szemhéjpúderrel és szempillaspirállal emelték ki, az arcát bronzosították és pirosítót is használtak, végül az ajkaira rózsaszín rúzs került.

Lucy még aznap este, június 28-án a 'Gypsy' premierjére is hivatalos volt, amit szintén New Yorkban rendeztek meg.

A fiatal színésznőt ez alkalommal egy eléggé vintage stílusú ruhában láthattuk a vörös szőnyegre lépni. Lucy egy élénk pink, szatén és selyem keverékből elkészített, lágy esésű és magasított nyakkal, valamint hosszú ujjakkal kiegészített Valentino estélyit viselt a 2017-es őszi/téli kollekcióból. Kezdjük szerintem a kevésbé rossz részlettel, ami nem más, mint a színválasztás. Ezen a héten a rózaszínnek ez az élénkebb árnyalata elég népszerű volt a hírességek körében, amit nem is bánok, hiszen izgalmas, feltűnő és nagyon mutatós, plusz még az évszakhoz is tökéletesen illik, így ez most is tetszett. Bár azt nem tudom 100%-osan kijelenteni, hogy a világos bőrszínével hibátlan összhangot alkotott volna, de így is meglepően jól működtek együtt, amin a smink is sokat segített egyébként, de erről majd egy kicsit bővebben is írok majd. A szabás viszont egyáltalán nem tetszett, eléggé öreges és ódivatú volt számomra, ami engem is meglepett, mert általában tetszeni szoktak az ehhez hasonlóan kialakított tervezések, de erre az anyaghasználat is rátett egy lapáttal, ami szintén nem nyerte el a tetszésemet. Úgy éreztem, mintha egy hálóinget viselt volna, ami nem is lenne baj, hiszen nagy divat lett mostanában az azokhoz hasonló outfitek, de ez nem állta meg itt a helyét. Sajnos előnytelen is volt számára, bár a vékony derekát szépen kiemelte, viszont a csípőjét megszélesítette és nem ártott volna ehhez a darabhoz egy melltartót is felvennie, hogy formázza egy kicsit a dekoltázsát. A végeredményt egy pár fekete Charlotte Olympia magassarkúval és Chanel Fine ékszerekkel egészítette ki és tette teljessé. A haja ismét leengedve maradt, amit szintén középen elválasztva és laza hullámokba besütve viselt a fülei mögé tűrve. A sminkje elég élénk és feltűnő lett, ami a színeivel remekül passzolt a pink ruhájához, főleg a piros rúzs; a szemeit fekete tusvonallal és szempillaspirállal emelték ki, az arcára pirosítót és highlighter-t is vittek fel, míg az ajkaira piros rúzs került.

Instagram Style: Teresa Baca x Andrew Gn

2017.06.30. 19:24, Fanni

Teresa Baca is hivatalos volt a spanyol Harper's Bazaar magazin által megrendezett évfordulós gálára, aminek a madridi Casa de Velazquez adott otthont június 28-án, szerda este.

A spanyol színésznő egy nagyon elegáns és finom, nőies választott a fehér szőnyegre, ahol bájosan nézett ki. Teresa egy világos rózsaszín, finoman dekoltált és a vonalú, valamint pánt nélküli Andrew Gn estélyit viselt a 2017-es tavaszi/nyári kollekcióból, amit apró, színes virágokkal díszítettek fel. Nem tudom, hogy emlékeztek-e rá, de ezt a ruhát idén januárban már láthattuk a Golden Globe díjátadón, mégpedig Lola Kirke-n. Bár ő is nagyon szép és bájos volt, viszont az ő ruhája eléggé össze volt gyűrődve, ami miatt nem lett a kedvencem, viszont a spanyol tehetségével olyan gondok nem voltak és tökéletes lett a végeredmény. Úgy nézett ki benne, mint egy igazi, modern kori hercegnő, amit imádtam. A színvilág nagyon letisztult és visszafogott volt, viszont a partihoz és az évszakhoz is tökéletesen illett ez a pasztellos alapszín, valamint a színésznő világos bőrszínével is gyönyörűen kiegészítették egymást. Bevallom, hogy az apró színes virágok nélkül elég unalmasnak és ötlettelennek tartottam volna, viszont ezeknek sikerült feldobniuk az összhatás és izgalmasabbá is tették, valamint egy kis romantikusságot is belevittek az egészbe, aminek nagyon örültem. A szabás is hibátlan volt, klasszikus és az elegancia áradt belőle; Teresa vékony dereka tökéletesen ki lett hangsúlyozva, valamint a vállaira és a dekoltázsára is kellőképpen felhívták a figyelmünket, aminek köszönhetően egy kis kacérságot is sikerült belevinniük ebbe az outfitbe. Legnagyobb örömömre a kiegészítők összeválogatásával sem voltak gondok, nem voltak túl feltűnőek, így a ruháról semmi sem vonhatta el a figyelmünket, valamint színükben is passzoltak hozzá. A megjelenését egy pár Jimmy Choo magassarkúval, ezüst Yliana Yepez clutch-csal és Bulgari ékszerekkel egészítette ki és tette teljessé.

Teresa haját egy nagyon egyszerű, kicsit szoros és alacsonyabban elhelyezett, hullámos copfba készítették el. A sminkje nagy bánatomra elég sötét és drámai lett, amin szívesen finomítottam volna; a szemeit fekete tusvonallal, szemhéjpúderrel és szempillaspirállal emelték ki, az arcára pirosító került, végül az ajkaira barackos-rózsaszínes árnyalatú rúzst vittek fel.

Instagram Style: Adriane Artiles x Zuhair Murad Couture

2017.06.30. 18:44, Fanni

Adriane Artiles is megjelent a spanyol Harper's Bazaar által megrendezett partin, aminek a Casa de Velazquez adott otthont Madridban június 28-án, szerda este.

A 35 éves színésznő ez alkalommal egy nagyon drámai és dögös, valamint vagány ruhát választott, ami hihetetlenül izgalmas volt. Adriane egy fekete, teljesen átlátszó, drámai fodrokkal díszített, valamint ezüst flitterekkel, kristályokkal és strasszokkal díszített Zuhair Murad Couture miniruhát viselt a 2017-es tavaszi/nyári kollekcióból. Tagadhatatlan, hogy ez egy eléggé megosztó szett, vagy tetszik valakinek, vagy pedig nem, köztes állapot igazából nincs. Én azok közé tartozok, akinek tetszett, viszont egy hatalmas hibája van a ruhának, mégpedig az, hogy teljesen átlátszó volt. Bár első látásra nem annyira feltűnő, úgy én sem vettem észre, viszont második pillantásra feltűnt, hogy teljesen sikerült megvillantania a melleit, amit konkrétan a fotósok elé "nyomott", ami miatt kissé erőltetettnek és olcsónak érzem a végeredményt. De ez nem jelenti azt, hogy a ruha nem tetszett volna, hiszen izgalmas, emlékezetes és drámai volt, de nem ártott volna neki, hogyha legalább a felsőrészen változtattak volna, hogy ne mutasson meg mindent magából. A mintázat gyönyörű volt, nagyon aprólékosan lett minden egyes ezüst részlet kidolgozva rajta, ami megmentette a fekete alapszínt az unalmasságtól és az egyhangúságtól. Igaz, hogy általában jobban szeretem, ha az ezüst a fehér árnyalattal van párosítva, de most mégis tetszett, ami a színésznő kreolos bőrszínének volt köszönhető, hiszen mind a fekete, mind pedig az ezüst remek összhangot alkotott vele, valamint a díszek egy kis csillogást is hozzáadtak a megjelenéséhez. A szabással sem voltak különösebb problémáim, bár ez az öv ebből a kollekcióból továbbra sem tetszik, elég ódivatúnak tartom, így ettől megszabadultam volna, már csak azért is, mert az alakja enélkül is tökéletesen ki lett volna emelve. Adriane vékony derekára és a csípőjére is elég nagy hangsúly került, de a legnagyobb figyelmet kétségtelen, hogy a hosszú lábai kapták, amelyek szó szerint ellopták a show-t (valamint a dekoltázsa). Kiegészítőként egy pár fekete Giuseppe Zanotti magassarkú szandált, valamint Yilana Yepez ékszereket választott.

Adriane haját egy magasan elhelyezett, szoros és elegáns kontyba készítették el. A sminkje klasszikus és eléggé feltűnő lett; a szemeit bronzos füstös sminkkel, valamint műszempillával emelték ki, az arcára pirosítót vittek fel, míg az ajkaira élénk piros matt rúzs került.

Instagram Style: Paz Vega x Dsquared2

2017.06.30. 18:12, Fanni

Paz Vega szintén ott volt június 28-án, szerda este a spanyol Harper's Bazaar magazin 150. évfordulóját ünneplő partin, amit a Casa de Velazquez-ben rendeztek meg Madridban.

A 41 éves színésznő ez alkalommal tőle szokatlanul otthon hagyta a drámaiságot és az helyett egy nagyon visszafogott és egyszerű, de ugyanakkor elegáns ruhát választott az eseményre. Paz egy fekete, magasított nyakrésszel és nyitott hátrésszel kiegészített, illetve finoman alakkövető Dsquared2 estélyit viselt a 2017-es őszi/téli kollekcióból. Túl sok mindent nem lehet elmondani erről a választásáról, hiszen túl sok izgalmasság nem volt benne, bár az igazat megvallva nem is hiányzott, hiszen már rengetegszer megmutatta a színésznő a drámai és emlékezetes oldalát, így kifejezetten örültem, hogy kicsit kilépett a komfortzónájából. A fekete színválasztás igazából nem lepett meg, hiszena  leggyakrabban ebben a klasszikus árnyalatban láthatjuk a vörös szőnyegen, éppen ezért jobban örültem volna, ha egy kicsit a színekkel játszik, de talán ennek is el fog jönni hamarosan az ideje amit nagyon várok, viszont az mellett nem mehetek el egyetlen egy szó nélkül sem, hogy a fekete mennyire szép kontrasztot alkotott a bőrszínével. Igaz, hogy a ruhát elölről nem láthatjuk, de sajnos csak ilyen teljes alakos képet találtam róla, viszont azt elmondhatom, hogy jól állt neki, végig jól láthatóan követte a kecses alakját, így a vékony dereka és a csípője is nagyszerűen ki lett hangsúlyozva, de ahogy megfigyelhetitek hátul teljesen nyitott volt, míg elől zárt, de ennek köszönhetően nem lett erőltetett a megjelenése, inkább csak visszafogottan sejtelmes és kacér. Kiegészítőként egy pár Christian Louboutin magassarkút és Bulgari ékszereket választott. 

Paz rövid haja szabadon maradt, amit oldalt elválasztva, laza hullámokba besütve viselt. A sminkje a megszokottak szerint készült el; a szemeit fekete szemhéjpúderrel és szempillaspirállal emelték ki, az arcát bronzosították, végül az ajkaira nude színű rúzst vittek fel.

Elejére | Újabbak | Régebbiek | Végére |