Üdvözlök mindenkit a RedCarpet-Fashion nevű oldalon. Az oldal címéből már rájöhettetek, hogy mivel foglalkozhat az oldal, de ha mégsem, akkor elmondanám: az oldalon olvashattok a legújabb trendekről, megnézhetitek a legnagyobb divatházak divatbemutatóit, figyelemmel követhetitek a divatheteket, valamint értesülhettek arról, hogy a kedvenc hírességeitek (legyenek azok színészek, énekesek, modellek stb.) milyen kreációkban jelentek meg az év legnagyobb vörös szőnyeges eseményein.

Oldaltérkép

 
Chat
 
Family

   

Kérlek Titeket, hogy ide ne jelentkezzetek! Csak a kedvenc oldalaimnak tartogatom ezeket a helyeket!

 
Elite cserék

    
    
    
    

20/20
Képre vár: Devin, Cee, Noémi, Viki
Feltételek | Lekerültek

Betelt, kérlek Titeket, hogy ne jelentkezzetek!

 
Események
Jún, 6 kedd - Glamour magazin Women of the Year Awards UK
Jún 11, vas - Tony Awards
Jún 13, kedd - Crystal + Lucy Awards
Jún 14, szer - The Fragrance Foundation Awards
Jún 14, szer - Baby Driver Los Angeles premier

Jún 15, csüt - Becks LA Film Fesztivál premier
Jún 18, vas - Transformers: The Last Knight London premier
Jún 18, vas - MuchMusic Video Awards
Jún 20, kedd - Transformers: The Last Knight Chicago premier

Jún 21, szer - Baby Driver London premier
Jún 21, szer - Glow Los Angeles premier
Jún 22, csüt - The Beguiled New York premier

Jún 24, szom - Despicable Me 3 Los Angeles premier
Jún 24, szom - Latino Media Awards
Jún 24, szom - Maxim Hot 100 Parti
Jún 25, vas - BET Awards
Jún 26, hét - The House Los Angeles premier
Jún 26, hét - Blind New York premier
Jún 27, kedd - Younger New York premier
Jún 27, kedd - All Eyez on Me London premier
Jún 28, szer - The Little House New York premier
Jún 28, szer - Spider-Man: Homecoming Los Angeles premier
Jún 28, szer - Serpentine Galleries Summer Parti
Jún 28, szer - Saturn Awards
Szept 17, vas - Emmy Awards
 
Bejegyzések
Friss bejegyzések
2017.06.26. 18:53
2017.06.26. 17:59
2017.06.25. 19:13
2017.06.25. 18:37
2017.06.25. 17:46
2017.06.24. 12:52
2017.06.23. 21:05
 
Az oldalról

» Admin: Fanni
» Téma: divat
» Nyitás: 2016. január 18.
» Kinézet: v3.0 Márk
» Ajánlott böngésző: Google Chrome
» Egyéb kódok: Gergő
» E-mail: fannismiley96@gmail.com
» Források: x x x x 
»

Az oldal semmilyen kapcsolatban nem áll a tervezőkkel, a modellekkel, hírességek-kel, stylistokkal. Ez csupán egy divattal foglalkozó oldal, ahol a saját vélemé-nyeimet olvashatjátok a vörös szőnyeges megjelenésekről.

belépés x kilépés

 
New events
Archívum - 2017. június

Rosamund Pike x Antonio Berardi & Victoria Bekcham x Victoria Beckham

2017.06.26. 18:53, Fanni

Rosamund Pike és Victoria Beckham még június 22-én, csütörtök késő délután megjelentek a brit Vogue magazin partiján, amit a távozó főszerkesztő, Alexandra Shulman tiszteletére rendeztek meg Londonban.

Rosamund erre az alkalomra egy nagyon nőies és elegáns, de közben mégis kicsit laza ruhában érkezett az eseményre, ahol mesésen nézett ki. A 38 éves színésznő egy pasztell rózsaszín, aszimmetrikus szabású, csipkével és virágmintákkal díszített, lágy esésű Antonio Berardi midiruhát viselt a 2017-es Resort kollekcióból. Én első látásra szerelmes lettem ebbe a tervezésbe, így szinte semmibe nem tudok belekötni, hiszen számomra tökéletes úgy, ahogy van. A színvilág nagyon visszafogott és kellemes, finom volt, viszont az évszakhoz és a napszakhoz, valamint az eseményhez is fantasztikusan illett, ezen kívül pedig legnagyobb örömömre a színésznő napbarnított bőrszínével is remek összhangot alkotott. Bevallom a virágminták és a csipke használata nélkül elég egyszerű, sőt hétköznapi lett volna a végeredmény, de mivel ezeket felhasználták, így sikerült azt feldobniuk és mutatósabbá tenniük, ami gyönyörű volt, valamint kellemesen romantikus stílusú. A szabás ugyan nem tette teljes mértékben lehetővé, hogy Rosamund kecses alakja ki lett emelve, de a vékony derekára így is került egy kisebb hangsúly, valamint sejtelmesen a formás lábait és a vállait is megvillanthatta, amitől kacérabb lett az összhatás. A kedvenc részletem a mintákon kívül a szoknyarész aszimmetrikus kialakítása volt, ami belevitt még egy kis pluszt ebbe a tervezésbe, amitől különlegesebb és még kifinomultabb lett az. A megjelenését egy pár fehér Jimmy Choo magassarkú szandállal, valamint arany Givenchy táskával egészítette ki és tette teljessé. Rosamund haját egy sikkes és alacsonyabban elhelyezett kontyba készítették el, így a ruháján maradt a hangsúly. A sminkje is visszafogott és természetes lett; a szemeit barna szemhéjpúderrel és szempillaspirállal emelték ki, az arcára pirosítót és egy kevés kis highlighter-t vitt fel, míg az ajkaira mályvaszínű matt rúzs került.

Victoria a színésznővel ellentétben és tőle szokatlanul egy eléggé vagány és laza, nagyon fiatalos szettet választott a partira, ahol csodásan festett. A 42 éves divattervező egy kétrészes, fekete-fehér-piros, Victoria Beckham összeállítást viselt a 2018-as Resort kollekcióból, ami egy egyszerű fehér, rövid ujjú pólóból, valamint egy fekete, piros részletekkel díszített, szűk bőrnadrágból állt össze. Bár az egyszerűség jellemezte összességében a választását, viszont a statement nadrágválasztása miatt mégis sikerült valami különlegeset és sikkeset mutatnia, amit lehetetlen nem imádni. A színvilág elég egyszerű és klasszikus volt, de ezek az árnyalatok egymással párosítva tökéletesek voltak, míg a nadrágon elhelyezett piros részletek feltették a pontot az i-re. A színek egyébként egymással és Victoria bőrszínével is tökéletesen mutattak. Az egyetlen dolog, amibe bele tudok kötni, az az, hogy a felsőrész minimum egy számmal nagyobb volt a tervezőre, mint kellett volna, amitől bár laza és még vagányabb lett a végeredmény, de mégis jobban tudtam volna örülni annak, hogy ha egy kicsit szűkebb és alakkövetőbb lenne. Félre ne értsetek, az alakja így is kellő mennyiségű figyelmet kapott, csak zavart, hogy a póló lógott rajta; a vékony dereka és a csípője is megfelelő mennyiségű hangsúlyt kapott, illetve a formás és hosszú lábait is kiemelték. Kiegészítőként egy pár fekete Victoria Beckham, vagyis szintén saját tervezésű magassarkút választott.  A haját egy laza, alacsonyabban elhelyezett kontyba készítették el. A sminkje elég feltűnő és sötét lett; a szemeit sötétbarna és fekete füstös sminkkel emelték ki, az arcát kontúrozták, végül az ajkaira barna matt rúzst vittek fel.

Gal Gadot x Givenchy & Prada

2017.06.26. 17:59, Fanni

Gal Gadot még május 25-én, csütörtök kora este megjelent a 'Wonder Woman' los angelesi premierjén, aminek a Pantages Theatre adott otthont.

A film 32 éves színésznője egy nagyon izgalmas és egyben modern ruhában lépett a kék szőnyegre, ahol fantasztikusan nézett ki. Gal egy élénk piros, kivágásokkal és magasított nyakrésszel kiegészített, lágy esésű, valamint flitterekkel díszített Givenchy estélyit viselt a 2017-es őszi/téli kollekcióból. A választása ugyan elég egyszerű volt, de mégis eléggé mutatós és feltűnő, így a tömegből sikerült kitűnnie. Nem fogok hazudni, én ennél egy drámaibb és emlékezetesebb ruhát vártam tőle, így egy kicsit csalódott voltam, amikor megláttam ezt a tervezést rajta, de tagadhatatlan, hogy nagyon csinos volt. A színválasztás volt az egészben a kedvencem, hiszen élénk és feltűnő volt, az évszakhoz és a napszakhoz is nagyszerűen illett, valamint a színésznő világosabb bőrszínével és a sötét hajával is remek összhangot alkotott, míg a flitterek még csillgóbbá és izgalmasabbé varázsolták a végeredményt, így azt egyáltalán nem mondhatjuk rá, hogy unalmas, vagy egyhangú lenne. A szabás is tökéletesnek mondható, mivel Gal vékony dereka és a formás csípője is hibátlanul ki lett hangsúlyozva, illetve a dekoltázsára és a vállaira is felhívták a figyelmünket, amitől kacérabb és visszafogottan szexi lett a megjelenése. Kiegészítőként egy pár arany Aldo lapos talpú szandált, illetve Tiffany & Co. ékszereket választott. A haját egy szoros és sikkes, magasan elhelyezett kontyba készítették el, így a ruháján maradhatott a hangsúly. A sminkje klasszikus és visszafogott lett; a szemeit fekete tusvonallal és szempillaspirállal emelték ki, az arcát bronzosították, míg az ajkaira barackszínű rúzst vittek fel.

Gal pár nappal később, pontosabban május 27-én, szombat este a 'Wonder Woman' mexikói premierjére is hivatalos volt, amit a fővárosban, vagyis Mexikóvárosban rendeztek meg.

A film izraeli színésznője egy drámai és kicsit gótikus stílusú, illetve nagyon kifinomult ruhában lépett a vörös szőnyegre, ahol lélegzetelállítóan nézett ki. Gal egy fekete, selyem és szatén anyagból elkészített,, mélyen dekoltált, rövidebb uszállyal és nyakpánttal kiegészített, valamint lágy esésű custom made Prada estélyit viselt, amit ezüst strasszokkal díszítettek fel. Nos igen, a világpremierre valami hasonló tervezést képzeltem el a színésznő számára, bár ott egy egyszerűbb, de nagyszerű darabban láthattuk, a kettő közül nekem mégis ez volt a személyes kedvencem. Főleg az miatt, hogy a komfortzónájából teljesen kilépett egy vagányabb, sötétebb stílusú szettben lépett a fotósok elé, amiben fantasztikusan festett és jól is állt neki a végeredmény szerencsére. Ugyan a ruha alapszíne elég egyszerű és klasszikus volt, de az anyaghasználat miatt és az ezüst elemeknek köszönhetően mégis különlegesebb, valamint izgalmasabb lett a végeredmény, amit tőkéletesen fel tudtak dobni, így egyáltalán nem volt unalmas. A fekete alapszín pedig a színésznő kreolosabb bőrszínével is isteni összhangot alkotott, így ebbe egyáltalán nem tudok belekötni, mert imádtam. A szabás is hibátlannak mondható, Gal formás alakja ismételten tökéletesen ki lett hangsúlyozva, így a vékony derekára és a csípőjére is nagy figyelmet szenteltek, de a dekoltázsát is kiemelték, amitől ez az outfitje is nagyon dögös és vad lett. A megjelenését egy pár Chirstian Louboutin magassarkút és Tiffany & Co. ékszereket választott. Gal haját egy szoros és alacsonyan elhelyezett copfba készítették el, így a ruhájáról most sem vonhatta el semmi sem a figyelmünket. A sminkje az előzőhöz képest sokkal drámaibb és sötétebb lett, ami a ruhához és a színésznőhöz is pazarul illett; a szemeit fekete tusvonallal és szempillaspirállal emelték ki, az arcát kontúrozták, valamint pirosítót is vittek fel rá, végül az ajkaira sötétbordó matt rúzs került.

Aubrey Plaza x Armani, Red Valentino & Miu Miu

2017.06.25. 19:13, Fanni

Aubrey Plaza még június 14-én, szerda este megjelent a 'Baby Driver' los angelesi premierjén, aminek az Archlight Cinema adott otthont.

A 32 éves színésznő egy nagyon egyszerű és kacér ruhában lépett a fekete szőnyegre, amiben igazán csinos volt. Aubrey egy sötétkék, pánt nélküli és absztrakt mintával díszített, lágy esésű Armani miniruhát viselt a 2017-es Resort kollekcióból. Nem tudom azt mondani, hogy ez lett a valaha látott legjobb megjelenése, de nem is sikerült rosszul, inkább olyan semlegesnek mondanám az egészet. Azt el kell ismernünk, hogy a kecses alakját remekül kihangsúlyozta, főleg a vékony derekára és a hosszú lábaira került nagy figyelem, de ezek mellett a vállait is megvillanthatta és a formás csípőjét is kiemelte számára, így tényleg nagyon fiatalos és friss volt az összhatás, ami jól is állt neki. Viszont maga a ruha még így sem tudott tetszeni, mert szerintem eléggé ódivatú volt, a 2008-2009-es években volt a "legmenőbb", azóta viszont inkább a háttérbe szorult ez a sziluett, amit nem is bánok, így remélem, hogy Aubrey nem akarja visszahozni a divatba. A színválasztásba viszont nem tudok belekötni, mivel az kifejezetten tetszett, annak pedig nagyon örültem, hogy bár egy sötétebb árnyalat mellett döntött, de az nem a fekete, hanem egy izgalmasabb, sötétkék árnyalat lett, ami az enyhén napbarnított bőrszínével remek összhangot alkotott, míg a mintázat egy kis kontrasztot és izgalmasságot is belevitt az egészbe. A megjelenését egy pár fekete Jimmy Choo magassarkúval egészítette ki, ékszereket pedig nem viselt. A haja leengedve maradt, amit oldalt elválasztva, laza göndör fürtökben viselt. A sminkje egyszerű, de mutatós lett; a szemeit barna és arany füstös sminkkel emelték ki, az arcára pirosítót és highlighter-t is vittek fel, míg az ajkaira barackszínű rúzs került.

Aubrey június 19-én, hétfő délután ellátogatott 2017-es Los Angeles-i Filmfesztiválra, ahol a 'The Little Hours' premierjén jelent meg, aminek az Archlight Cinema adott otthont.

A film színésznője erre az alkalomra egy nagyon izgalmas és feltűnő, bohókásabb stílusú ruhát választott. Aubrey egy fekete alapszínű, csipkével és színes virágmintákkal díszített, valamint átlátszó részekkel kiegészített Red Valentino midiruhát viselt a 2017-es őszi/téli kollekcióból. Maga a ruhaválasztás nagyon tetszett, de sajnálom, hogy pont ezt a sötét és enyhén drámai ruhát választotta egy nyári, ráadásul egy délutáni vetítésre, ami nem nagyon illett most az eseményhez, de ettől függetlenül is jól mutatott és remekül állt neki. A ruha alapszíne klasszikus és egyszerű volt, de hála a színes, hímzett virágmintáknak a végeredmény sikeresen feldobták és mutatósabbá tették, az árnyalatok a ruha alapszínével tökéletes kontrasztot alkotott, valamint a színésznő bőrszínével is remekül kiegészítették egymást, így ebbe egyáltalán nem tudok belekötni. Az átlátszó hosszú ujjakon elhelyezett apró pöttyök pedig egy kis játékosságot is belevittek az egészbe. A szabás rendben volt, bár egy kis finoman kivágott dekoltázsrész nem ártott volna neki, frissebbé tehette volna a megjelenését, de így is teljesen rendben volt a tervezés. Szerencsére Aubrey alakja elég jól ki lett emelve, ismét a vékony derekára került a hangsúly, de a csípője is egész szépen ki lett emelve, az átlátszó részeknek köszönhetően pedig egy kis kacérságot is sikerült belevinniük az összhatásba. A megjelenését egy pár világoskék Jimmy Choo magassarkúval egészítette ki, ékszereket ez alkalommal sem viselt. Aubrey haját egy laza, kicsit alacsonyabban elhelyezett, hullámos copfba készítették el. A sminkje ismét mutatós és kicsit sötét lett; a szemeit fekete és barna füstös sminkkel emelték ki, az arcát bronzosították, végül az ajkaira mályvaszínű rúzst vittek fel.

Aubrey Plaza pár nappal később, pontosabban június 22-én, csütörtök kora este az 'Ingrid Goes West' premierjére is hivatalos volt, amit szintén az Archlight Cinema-ban rendeztek meg a 2017-es Los Angeles-i Filmfesztivál alatt.

A 32 éves színésznőt most egy nagyon játékos és vidám, vintage stílusú tervezésben láthattuk a vörös szőnyegen, amiben mesésen nézett ki. Aubrey egy rózsaszín, fekete-fehér mintákkal díszített, gallérral, valamint egy hosszú masnival kiegészített Miu Miu midiruhát viselt a 2017-es tavaszi/nyári kollekcióból. A három választása közül ez tetszett a legjobban, megvolt a maga bája és a rertós hangulata is fantasztikus volt, ami remekül illett hozzá. A színválasztás nagyon izgalmas, valamint élénk volt, ami az előzőekhez képest nagy váltás volt, de pont ez miatt tetszett az egész, a kontrasztot alkotó, monokróm stílusú minták szép összhangot alkottak az alapszínnel, valamint a színésznő bőr- és hajszínéhez is tökéletesen passzoltak. Az egyetlen dolog, amibe bele tudok kötni az az anyaghasználat volt, mivel ez a selyem-szatén kombináció túlságosan is nehéz választás volt, hiszen az utazás közben teljesen összegyűrődött volt, ami több helyen is nagyon jól látszódott legnagyobb bánatomra, de szerencsére ennél nagyobb problémája nem volt a választásának. A szabás rendben volt, ebbe sem tudok igazából belekötni, mivel Aubrey kecses alakja most hibátlanul ki lett emelve, de a legnagyobb hangsúly a megszokottak alapján a vékony derekára került, de visszafogottan a csípőjére is felhívták a figyelmünket és a lábait is sejtelmesen megvillanthatta. Kiegészítőként egy pár fekete Miu Miu magassarkú szandált választott. A haja ismét leengedve maradt, amit oldalt elválasztva és egyenesre beszárítva viselt, elől lelapítva és a hátára omolva. A sminkje színes és feltűnő lett; a szemeit lila szemhéjpúderrel és szempillaspirállal emelték ki, az arcát visszafogottan kontúrozták, míg az ajkaira rózsaszín rúzs került.

Julia Michaels x Marchesa

2017.06.25. 18:37, Fanni

Julia Michaels június 22-én, csütörtök este megjelent a 2017-es Logo's Trailblazer Honors eseményen, aminek a new yorki Divine adott otthont.

A 23 éves énekesnő egy nagyon nőies és romantikus stílusú, de mégis kacér ruhában érkezett a fekete szőnyegre, ahol nagyon bájosan mutatott. Julia egy fekete alapszínű, mélyen dekoltált és átlátszó részletekkel kiegészített, valamint színes, kontrasztot alkotó 3D-s virágokkal díszített Marchesa ruhát viselt a 2017-es Resort kollekcióból.  Lehet hogy ismerős lehet számotokra is ez a ruha, hiszen tavaly a Teen Choice Awards-on Shelley Henning-en is ugyanezt láthattuk, akin a végeredmény sokkal, de sokkal jobban tetszett és jobban is állt neki. Sajnálom, hogy Julia-nak nem állt jól ez a tervezés, bár egyébként nagyon csinos és nőies volt, illetve a kellő izgalmasság is megvolt benne, de mégsem ez volt számára az igazi. A színvilág egyébként tökéletes volt, a fekete alapszínhez párosított klasszikus de az élénk színű virágok csodásan feldobták a ruhát, amitől még mutatósabb és egyedibb lett az összhatás, valamint az énekesnő világos bőrszínével is remekül mutattak ezek az árnyalatok. A virágok voltak a kedvenceim egyébként, amelyek csodásan kiegészítették ezt a fantasztikus sziluettel megálmodott kreációt, valamint ezek voltak a felelősek a nőiesebb és romantikusabb végeredményért is. A szabással sem volt akkora problémám, mivel Julia vékony dereka gyönyörűen ki lett emelve, valamint a dekoltázsára is nagy hangsúlyt helyeztek, viszont a szoknya hossza nem volt túl megfelelő számára, mivel eredetileg ez egy midiruhaként lett bemutatva, de az alacsonyabb termete miatt ez rajta nem tudott megfelelően érvényesülni, amit nagyon sajnálok, mert ez miatt nem lett a kedvencem ez az outfit. A megjelenését egy pár fekete Schutz magassarkúval egészítette ki és tette teljessé, viszont ékszereket nem viselt. 

Julia haja leengedve maradt, amit középen elválasztva, felül eléggé lelapítva, laza hullámokban viselt a hátára omolva. A sminkje bronzos és visszafogott lett, amit imádtam; a szemeit arany-bronz füstös sminkkel emelték ki, az arcát bronzosították, végül az ajkaira rózsaszín rúzst vittek fel.

Emma Watson x Louis Vuitton

2017.06.25. 17:46, Fanni

Emma Watson a 'The Circle' párizsi premierjét követően másnap, vagyis június 22-én, csütörtök délután hivatalos volt a film photocall-jára is, amit szintén a francia fővárosban rendeztek meg és a Le Bristol adott neki otthont.

A film 27 éves színésznője egy igazán váratlan és izgalmas, valamint nagyon vagány ruhában lépett a fotósok elé, ahol fantasztikusan nézett ki. Emma egy kétrészes, fekete-fehér Louis Vuitton szettet viselt a 2018-as Resort kollekcióból, ami egy átlátszó, arany virágszirmokkal díszített, aszimmetrikus szabású és mélyen dekoltált estélyiből, valamint egy színes, grafikus mintával díszített, illetve magasított nyakú fehér topból állt össze. Az előző, premieres választásához képest ez a megjelenése teljes, 360°-os fordulatot vett és sikerült valami mást, illetve újat mutatnia, amit én egyszerűen imádtam. Lehet, hogy sokatoknak nem tetszik ez a fajta stílus, de a vagányság és a vadabb elemek remekül passzoltak a színésznő egyébként kifinomult és nőies, de modern stílusához, annak pedig kifejezetten örültem, hogy kicsit kilépett a megszokott komfortzónájából, ami jót is tett neki. A színvilág klasszikus és egyszerű volt, viszont a fekete ruha hihetetlenül izgalmas és mutatós volt, az arany részleteknek sikerült igazán feldobniuk és különlegessé tenniük a végeredményt, valamint a napbarnított bőrszínével is hihetetlenül szép összhangot alkotott. Míg a fehér top egy kis hétköznapi sikket is hozzáadott a megjelenéséhez, valamint az estélyi alapszínével is remek kontrasztot alkotott. A szabás nem volt alakkövető, de túl bő sem volt, így Emma alakja elég jól ki lett hangsúlyozva, főleg a vékony derekára került a legnagyobb figyelem, ez mellett pedig a lábait is meg tudta sejtelmesen villantani, amivel egy kis kacérságot is belevitt az összhatásba. A megjelenése nagyon friss és játékos lett, valamint a fiatalos elemek is megtalálhatóak benne, azt pedig egyáltalán nem mondhatjuk rá, hogy unalmas, vagy egyhangú lenne, mert isteni volt az egész, illetve kifinomult. A megjelenését egy pár fekete Santoni magassarkúval, szintén fekete M2Malletier táskával és Fernando Jorge ékszerekkel egészítette ki és tette teljessé.

Emma haját egy laza, elől kicsit megemelt és alacsonyan elhelyezett, de elegáns kontyba készítették el. A sminkje feltűnő és a megszokottól ellentétben egy kicsit sötét lett, de tökéletesen passzolt a végeredményhez; a szemeit barna, füstös sminkkel emelték ki, az arcát lágyan bronzosították, valamint pirosítót is vittek fel rá, míg az ajkaira rózsaszín rúzs került.

Elejére | Újabbak | Régebbiek | Végére |