Üdvözlök mindenkit a RedCarpet-Fashion nevű oldalon. Az oldal címéből már rájöhettetek, hogy mivel foglalkozhat az oldal, de ha mégsem, akkor elmondanám: az oldalon olvashattok a legújabb trendekről, megnézhetitek a legnagyobb divatházak divatbemutatóit, figyelemmel követhetitek a divatheteket, valamint értesülhettek arról, hogy a kedvenc hírességeitek (legyenek azok színészek, énekesek, modellek stb.) milyen kreációkban jelentek meg az év legnagyobb vörös szőnyeges eseményein.

Oldaltérkép

 
Chat
 
Family

 

Kérlek Titeket, hogy ide ne jelentkezzetek! Csak a kedvenc oldalaimnak tartogatom ezeket a helyeket!

 
Elite cserék

    
    
    

20/17
Képre vár: Szandi*, Szandi
Feltételek | Lekerültek

Kérlek Titeket, hogy a chat-ben jelentkezzetek!

 
Események
Jan 14, vas - Early Man London premier
Jan 15, hét - NAACP Awards
Jan 20, szom - Screen Actors Guild Awards
Jan 20, szom - Producers Guild of America Awards
Jan 21, vas - Grammy Awards
Jan 28, vas - London Critics' Circle Awards
Feb 3, szom - Directors Guild of America Awards
Feb 11, vas - Writers Guild of America Awards
Feb 28, szer - BAFTA Awards
Márc 3, szom - Independent Film Spirit Awards
Márc 4, vas - Academy Awards (Oscar)

 

 
Bejegyzések
Friss bejegyzések
2018.01.19. 19:17
2018.01.19. 17:41
2018.01.19. 16:42
2018.01.19. 16:18
2018.01.19. 15:57
2018.01.18. 20:08
2018.01.18. 19:04
 
Az oldalról

» Admin: Fanni
» Téma: divat
» Nyitás: 2016. január 18.
» Kinézet: v3.0 Márk
» Ajánlott böngésző: Google Chrome
» Egyéb kódok: Gergő
» E-mail: fannismiley96@gmail.com
» Források: x x x x 
»

Az oldal semmilyen kapcsolatban nem áll a tervezőkkel, a modellekkel, hírességek-kel, stylistokkal. Ez csupán egy divattal foglalkozó oldal, ahol a saját vélemé-nyeimet olvashatjátok a vörös szőnyeges megjelenésekről.

belépés x kilépés

 
New events
Archívum - 2018. január

Natalia Dyer x Giambattista Valli & Erdem

2018.01.19. 19:17, Fanni

Natalia Dyer is ott volt a január 7-én, vasárnap este megrendezett 2018-as Golden Globe after partin, aminek a beverly hillis Beverly Hilton Hotel adott otthont.

A 'Stranger Things' 21 éves színésznője egy nagyon elegáns és izgalmas ruhában érkezett az eseményre ez alkalommal. Natalia egy teljesen fekete, rengeteg fodorral, valamint apró fehér pöttyökkel díszített Giambattista Valli estélyit viselt a 2017-es őszi/téli kollekcióból. A ruha fantasztikusan nézett ki, gyönyörűen ki lett dolgozva és a fodrok igazán kacérrá és játékossá varázsolták a végeredményt, ami a fiatal tehetséghez remekül passzolt. Viszont mégis azt kell mondanom, ennek ellenére is, hogy sajnos számára nem volt túl előnyös. Natalia kecses alakja teljes mértékben elveszett a tervezéshez felhasznált rengeteg anyagban, ami teljesen elrontotta az egész megjelenését. Így a dereka és a csípője sem lett megfelelően kiemelve, vagyis ez sem növelte a pozitív részleteket a listámon, ahogy a fodrok sem ebben az esetben. Egyébként a színésznő is sötét, fekete árnyalatban volt látható a partin, ami a világos bőrszínével tényleg nagyon jól mutatott, a fehér pöttyökkel pedig sikerült még fiatalosabbá és izgalmasabbá varázsolniuk a végeredményt, csak kár, hogy a szabáson nem alakítottak. Ami azt illeti sokkal szívesebben láttam volna egy miniruhában, ami az alakja számára is kedvezőbb lehetett volna és nem veszett volna el benne teljesen, mint ebben az esetben. Kiegészítőként egy pár fekete Sophia Webster magassarkút, fekete Edie Parker clutch-ot és Anita Ko ékszereket választott. A haját egy nagyon laza, alacsonyan elhelyezett kontyba készítették el, ami nem igazán passzolt a már így is bonyolult outfit mellé. A sminkje egyszerű, de mutatós lett; a szemeit barna szemhéjpúderrel és szempillaspirállal emelték ki, az arcát pirosították, míg az ajkaira barackszínű rúzst vittek fel. 

Natalia pár nappal később, pontosabban január 11-én, csütörtök késő délután megjelent a 2018-as Critics' Choice Awards-on, amit a Santa Monica-ban található Baker Hangar-ban rendeztek meg.

A fiatal színésznőt egy nagyon nőies és romantikus stílusú szettet választott a díjátadóra, ahol igazán bájosan festett. Natalia egy fekete alapszínű, színes virágmintákkal díszített Erdem ruhát viselt a 2018-as tavaszi/nyári kollekcióból. Nos ez a tervezés a fiatal korához nem illik tökéletesen, de az tagadhatatlan, hogy ennek ellenére is sokkal jobb döntésnek bizonyult az előző darabnál, hiszen nagyon előnyös volt számára. A tehetség kecses alakját a megfelelő helyeken hangsúlyozta ki, főleg a vékony, fekete övrésznek köszönhetően, ami a derekát és a csípőjét is nagyon szépen kiemelte. A kifutón eredetileg tüllből készült alsószoknyával kiegészítve mutatták be, így a szoknyarész alja egy kicsit terebélyesebb és vintage stílusú volt, viszont Natalia számára ettől megszabadultak. Ennek egyébként kifejezetten örültem, hiszen így sokkal modernebb formában tudta megközelíteni az outfitjének a végeredményét, amitől az egész eladhatóbb lett és kicsit fiatalosabb is. Meglepődve láttam, hogy itt is fekete alapszínű kreációban volt látható, viszont a világos bőrszínével nagyszerű kontrasztot alkotott most is, míg a minták segítségével sikerült egy kis színt és izgalmat belevinniük a megjelenésébe. Az izgalmas ruha mellé örömmel láttam, hogy nagyon egyszerű, de mégis mutatós kiegészítőket választottak a számára, amelyek egyébként nagyon jól passzoltak a ruha nyakrészénél elhelyezett ezüst díszítőelemekkel. A megjelenését egy pár fekete, ezüst virágokkal díszített Sophia Webster magassarkú szandállal, valamint Anabela Chan és Narcisa Pheres ékszereket választott. Natalia haja leengedve maradt, amit oldalt elválasztva és laza hullámokba besütve viselt. A sminkje a megszokottak szerint készült el; a szemeit barna szemhéjpúderrel, fekete tusvonallal és szempillaspirállal emelték ki, az arcát bronzosították, végül az ajkaira nude színű rúzs került.

Nikki Reed x Monique Lhuillier & Azzi & Osta Couture

2018.01.19. 17:41, Fanni

Nikki Reed még január 6-án, szombat este hivatalos volt a 2018-as Art of Elysium Heaven Gálára, aminek a Baker Hangar adott otthont Santa Monica-ban.

A 29 éves színésznő egy nagyon elegáns és nőies, romantikus stílusú darabban érkezett az eseményre, ahol nagyon bájosan festett. Nikki egy hófehér, egyenes szabású és ejtett vállrésszel kiegészített, egyenes szabású Monique Lhuillier estélyit viselt a 2017-es elő-őszi kollekcióból, amit lágy fodrokkal és virágmintákkal díszítettek fel. A választása kifejezetten tetszett, hiszen a modern és a bohókás elemeket fantasztikusan ötvözték ebben a kreációban, ami remekül működött és nem utolsósorban a színésznő saját stílusához is tökéletesen passzolt. A szabásba is nagyon nehezen lehetne hibákat találni, mert Nikki alakja számára kifejezetten előnyös volt, a fekete övvel a vékony derekát és a csípőjét is szépen kihangsúlyozták, viszont a legnagyobb figyelem a felsőtestére és a vállaira került, amelyek megvillantásával a végeredmény sokkal sejtelmesebb lett. Ha mégis szeretnék kötözködni, akkor megemlíthetném a szoknyarész hosszát, amin egy kicsit lehetett volna alakítani, de ez a hiba tényleg annyira apró és jelentéktelen volt, hogy az összhatást egyáltalán nem tudta elrontani. Az ejtett vállrésznek a kialakítása is igazán izgalmasra sikeredett a nem túl megszokott, éles és modern formával, viszont nekem tetszett és Nikki számára is megfelelő volt, mert szerencsére a testét nem szélesítette meg. A színválasztás is rendben volt, örültem a fehér árnyalatnak, ami a napbarnított bőrszínével és a barna hajával is nagyon szépen kiegészítődött, a mintázattal egy kis színt és izgalmat tudtak belevinni a megjelenésébe, míg a lágy fodrokkal a játékosabb elemek is megjelentek. Kiegészítőként egy pár Stuart Weitzman magassarkút, fekete Tyler Ellis clutch-ot és H. Stern, valamint D'Ozario ékszereket választott. A haját egy középen elválasztott és alacsonyan elhelyezett, laza copfba készítették el. A sminkje is nagyon egyszerű lett; a szemeit fekete tusvonallal és szempillaspirállal emelték ki, az arcát bronzosították, az ajkaira pedig rózsaszín rúzst vittek fel.

Nikki másnap, január 7-én megjelent az InStyle magazin és a Warner Bros. 2018-as Golden Globe after partiján, amit a Beverly Hillsben található Beverly Hilton Hotelben rendeztek meg.

A színésznőt ez alkalommal egy egy nagyon elegáns, viszont kicsit drámai ruhában volt látható a fotósok előtt. Nikki egy fekete, aszimmetrikus szabású és átlátszó szoknyarésszel kiegészített Azzi & Osta Couture estélyit viselt a 2015-ös tavaszi/nyári kollekcióból, amit oldalt magasan felvágtak, valamint arany mintázattal díszítettek fel. A kreáció nem volt a legnagyobb kedvencem az eseményről, viszont a színésznőn jól működött és eladhatóvá tudta tenni számomra. A szabásba nagyon nehezen lehet belekötni, mivel Nikki alakja számára nagyon előnyös volt, a vékony derekára és a csípőjére is nagy figyelem került, illetve sejtelmesen még a lábát és a vállát is megvillanthatta, amitől a végeredmény sokkal kacérabb lett. Az egyetlen dolog, ami tényleg nem tetszett az a hosszú ujjrésznek a kialakítása volt, főleg ami az alját illeti, de ha ettől eltekintek, akkor egy nagyon jó szettet láthattunk a színésznőtől. Természetesen ő is feketében volt látható, bár nem túl gyakran visel ehhez hasonló sötét árnyalatokat, de mégis elég jól illett a napbarnított bőrszínéhez, igaz fehérben szívesebben láttam volna, vagy valami színes darabban, de mivel ő is kiáll a "Time's Up!" mozgalom mellett, így "nem volt más választása". Az arany részletek elhelyezésének egyébként nagyon örültem, mert izgalmasabbá tették az összhatást, amitől sokkal előkelőbb és izgalmasabb lett. A megjelenését egy pár fekete Sophia Webster magassarkú szandállal, fekete-arany Edie Parker clutch-csal és H. Stern ékszerekkel egészítette ki. Nikki haját egy laza, bohókás hangulatú kontyba készítették el, elől pedig néhány hullámos tincset szabadon hagytak. A sminkje megint visszafogott lett; a szemeit barna szemhéjpúderrel és műszempillával emelték ki, az arcát bronzosítottá és pirosították is, míg az ajkaira rózsaszín rúzs került.

Lea Michele x Christian Siriano & Elisabetta Franchi

2018.01.19. 16:42, Fanni

Lea Michele is a ellátogatott a 2018-as Golden Globe after partira, amit az InStyle magazin és a Warner Bros. rendezett meg január 7-én, vasárnap este a beverly hillis Beverly Hilton Hotelben.

A 31 éves színésznő egy egyszerű, de nagyszerű és tőle megszokottan elég szexi kreációban érkezett az eseményre ez alkalommal. Lea egy teljesen fekete, pánt nélküli és oldalt magasan felsliccelt, valamint gyöngyökkel és kristályokkal díszített Christian Siriano estélyit viselt a 2017-es elő-őszi kollekcióból. Bevallom, hogy a színésznő soha nem tartozott igazán a kedvenceim közé, ha a divatról van szó, bár tavaly volt egy pont a megjelenéseiben, amikor láttam a fejlődést és kicsit maga mögött hagyta a túl sokat mutató ruhákat, de most egy kicsit úgy tűnik, hogy visszatért hozzájuk. Ezzel nem is lenne baj, mert kifejezetten jól kivitelezte és a magas felvágás is jól működött a szoknyán, nem esett hatalmas túlzásokba a lábának a megvillantása kapcsán, mondjuk az igaz, hogy nem is takargatta. A ruha nem volt rossz, jól állt Lea-nak, de a felsőrész kialakításába muszáj belekötnöm, mivel elég nagy hibát vétettek. Sajnos az egész túl kicsi, így szűk volt számára, ami összenyomta a melleit, ezt pedig nem mondhatjuk előnyösnek, viszont ha ezen javítottak volna, akkor egy kifejezetten jó összeállítást láthattunk volna tőle. A tervezés többi része rendben volt, a színésznő dereka és a csípője is nagyon szépen ki lett hangsúlyozva, de a figyelem még így is a lábaira, valamint a vállaira terelődött. Ahogy emlegettem Lea is fekete árnyalatban volt látható, ami a bronzos bőrszíne mellett egyébként eltörpült, mert olyan erőteljesen lett barnítva (ismét), viszont a szoknyarészen elhelyezett díszítés egy kis izgalmat csempészett az összhatásba. Kiegészítőként egy pár fekete Casadei magassarkú szandált és Harry Winston ékszereket választott. Lea haja leengedve maradt, amit oldalt elválasztva és laza hullámokba besütve viselt. A sminkje a megszokottak szerint készült el; a szemeit barna és fekete színekkel, valamint műszempillával emelték ki, az arcát kontúrozták, míg az ajkaira nude színű rúzs került.

Lea másnap, vagyis január 8-án, hétfő este hivatalos volt a 'The Assassination of Gianni Versace: American Crime Story' 2. évadjának a los angelesi premierjére, amit az Archlight Cinema-ban rendeztek meg.

A színésznő erre az alkalomra egy nagyon romantikus stílusú, de mégis modern elemekkel megfűszerezett szettet választott, amiben nagyon csinos volt. Lea egy fehér, kicsit bővebb szabású, hosszú ujjakkal és magasított nyakrésszel kiegészített Elisabetta Franchi jumpsuit-ot viselt a 2018-as tavaszi/nyári kollekcióból, amit kellemes arany mintázattal és csipke részletekkel díszítettek fel. Meglepő volt a színésznőtől egy ennyire visszafogott, tényleg kifinomult és nőies ruhát látni a megszokott szexi és feltűnő darabok helyett, de nagyon örültem ennek a kis változatosságnak. Sikerült teljesen meglepnie, bár azt nem tudom kijelenteni, hogy a végeredmény olyan jól működött volna rajta is, mint a kifutón láthatott modellen, viszont csinos volt és kifejezetten előnyös volt számára. A szabásba nem igazán lehet belekötni, mivel az alakja számára nagyon előnyös volt; a vékony dereka és a csípője is nagyszerűen ki lett emelve benne, míg az átlátszó részlettel egy kis sejtelmességet is bele tudtak csempészni az összahatásba. Viszont a nadrágnak a hosszát nem sikerült megfelelően eltalálniuk, nagyon rossz helyen végződött a szára, pont a bokájánál, így ezen a részen teljesen elvágta Lea-t. Minden más viszont rendben volt, a letisztult színválasztás is nagyon tetszett, hiszen a fehér árnyalat a kicsit sötétebb bőrszínével remek összhangot alkotott, míg a mintázattal és a csipkével sikerült izgalmasabbá varázsolniuk a végeredményt. A megjelenését egy pár Stuart Weitzman magassarkú szandállal és arany Lee Savage clutch-csal egészítette ki és tette teljessé. A haját egy magasan elhelyezett és teljesen egyszerű kontyba fogták össze. A sminkje ez esetben elég visszafogott és üde lett; a szemeit barna szemhéjpúderrel és szempillaspirállal emelték ki, az arcát bronzosították és highlighter-t is használtak, végül az ajkaira rózsaszín rúzst vittek fel.

Zoey Deutch x Christian Dior

2018.01.19. 16:18, Fanni

Zoey Deutch is hivatalos volt a még január 7-én, vasárnap este megrendezett 2018-as Golden Globe after partira, aminek a Beverly Hillsben található Beverly Hilton Hotel adott otthont.

A 23 éves színésznő egy nagyon egyszerű, de mégis elegáns és klasszikus stílusú szettben lépett a fekete szőnyegre, ahol nagyon csinos volt. Zoey egy fekete, hosszú ujjakkal és krémszínű fodrokkal díszített Christian Dior miniruhát viselt a 2018-as elő-őszi kollekcióból. A választása elég visszafogottra sikeredett, de ennek ellenére mégis nagyon tetszett, bár azt szerintem elismerhetjük, hogy a végeredmény nem lett túl izgalmas. A szabás sem volt tökéletes, mert jól láthatóan a fiatal tehetség kecses alakja nem lett túl jól, sőt egyáltalán kiemelve, amit kicsit sajnáltam, de legalább a lábaira így nagy figyelem kerülhetett, amelyeket sikerült nagyszerűen megvillantania. Ezzel pedig sikerült egy kis kacérságot is belecsempészniük a megjelenésébe. Az egyetlen dolog, amibe bele tudok kötni és tényleg hibának találok az a styling volt; igaz nem volt rossz, mert a tervezéshez passzolt, viszont ennél valami érdekesebbet és fiatalosabbat tudtam volna elképzelni mellé, egy-két színnel megbolondítva. Zoey is sötét, fekete árnyalatot választott, ami a világos bőrszínével igazán jó kontrasztot alkotott, míg a krémszínű fodros részletekkel egy kis izgalmat bele tudtak vinni az összhatásba, mondjuk ezzel nem estek hatalmas túlzásokba. A megjelenését egy pár fekete Christian Dior magassarkúval és szintén Dior ékszerekkel egészítette ki és tette teljessé.

Zoey haját egy oldalt elválasztott, szoros és alacsonyan elhelyezett kontyba készítették el. A sminkje tőle megszokott módon nagyon visszafogottra sikeredett; a szemeit barna szemhéjpúderrel és szempillaspirállal emelték ki, az arcát lágyan bronzosították és highlighter-t is használtak, végül az ajkaira barna matt rúzst vittek fel, ami helyett egy piros árnyalatnak jobban örültem volna. 

Best Dressed of the Week

2018.01.19. 15:57, Fanni

Ismét késtem, szóval elnézést, de most itt is lennék a legutóbbi "Best Dressed" szavazásunknak a végeredményével. A Ti szavazataitok alapján Gal Gadot lett az elmúlt hét legjobban öltözött híressége, akit a 2018-as Critics' Choice Awards-on láthattunk ebben az ezüst és mélyen dekoltált Prada estélyiben, amit flitterekkel díszítettek fel. Egyáltalán nem okozott számomra meglepetést, hogy az izraeli színésznő nyert, sőt annak ellenére, hogy az én tetszésemet nem nyerte el a választása mégis betettem a Top 8 közé, mert "tudtam", hogy nálatok népszerű lesz az apróbb hibák ellenére is, és ez rendben is van így. A ruha tényleg nagyobb volt rá több helyen is, a szoknya hosszabb, mint kellett volna, de ennek ellenére tényleg csinos volt, a szín viszont telitalálat számára. A szavazataitoknak a 39%-át sikerült megszereznie és egyértelmű volt a győzelme, hiszen végig ő vezette a mezőnyt.

Az én választásom Jessica Biel-re esett, akit egy nagyon izgalmas és kacér Oscar de la Renta kreációt viselt szintén az idei Critics' Choice Awards-on. A színésznőre korábban az elég egyszerű és érdektelen megjelenések voltak a jellemzőek, de az idei választásai eddig rendben voltak, sőt kifejezetten izgalmasak és nem ez az első győzelme 2018-ban, szóval várom a következő szettjeit is. 

Köszönöm szépen ismét Mindenkinek, aki szavazott, valamint itt szeretném megköszönni a szülinapi üzeneteket is még egyszer, nagyon aranyosak voltatok és jól esett minden szó, amit leírtatok akár itt az oldalon, illetve a Twitter-en is. Ne felejtsétek el, hogy holnap jön az eheti szavazás is az oldalra! :)

Elejére | Újabbak | Régebbiek | Végére |