RED CARPET FASHION

Üdvözlök mindenkit a RedCarpet-Fashion nevű, vörös szőnyeges divattal foglalkozó oldalon. Érdekel a divat és foglalkoztat, hogy milyen ruhákat viseltek a hírességek (színészek, énekesek, modellek) a legnagyobb eseményeken az év során? Ha a kérdésre igen a válasz, akkor nagyon jól helyen jársz. Az oldalon olvashattok a legújabb trendekről, minden héten szavazhattok a legjobban öltözött sztárokra, figyelemmel követhetitek a díjátadószezont és elrepítelek Titeket hollywoodi elit eseményeire, én pedig kielemzem az outfitjeiket, hiszen ki ne lenne kíváncsi rá, hogy mit viseltek egy-egy adott rendezvény alatt!?

Oldaltérkép

 
Chat
 
Family

Kérlek Titeket, hogy ide ne jelentkezzetek! Csak a kedvenc oldalaimnak tartogatom ezeket a helyeket!

 
Elite cserék

    
    
    
    

20/19
Képre vár: Viki, Monic, Kriszti, Zaphire, Fruzsi & Kitti, Szandi
Feltételek | Lekerültek

Kérlek Titeket, hogy a chatben jelentkezzetek!

 
Események

Dec 5, szer - The Hollywood Reporter Women in Entertainment Party
Dec 9, vas - Bumblebee Los Angeles premier
Dec 10, hét - British Fashion Awards
Dec 12, szer - Mary Poppins Returns London premier

Jan 6, vas - Golden Globe Awards
Jan 13, vas - Critics' Choice Awards
Jan 14, hét - NAACP Image Awards
Jan 19, szom - Producers Guild Awards
Jan 22, kedd - Oscar Nominations
Jan 27, vas - Screen Actors Guild Awards
Feb 2, szom - Directors Guild Awards
Feb 10, vas - Grammy Awards
Feb 10, vas - BAFTAs
Feb 19, kedd - Costume Designers Guild Awards
Feb 20, szer - Brit Awards
Feb 23, szom - Film Independent Spirit Awards
Feb 25, hét - Oscars

 
Bejegyzések
Friss bejegyzések
2019.01.22. 20:22
2019.01.22. 18:14
2019.01.22. 17:33
2019.01.22. 16:43
2019.01.22. 16:19
2019.01.20. 20:54
2019.01.20. 20:28
 
Az oldalról

» Admin: Fanni
» Téma: divat
» Nyitás: 2016. január 18.
» Kinézet: v4.0 Márk
» Ajánlott böngésző: Google Chrome
» Egyéb kódok: Gergő, Linda, NikkiiWorld
» E-mail: fannismiley96[kukac]gmail.com
» Források: (x) (x) (x) (x) (x)
»

Az oldal semmilyen kapcsolatban nem áll a tervezőkkel, a modellekkel, hírességek-kel, stylistokkal. Ez csupán egy divattal foglalkozó oldal, ahol a saját vélemé-nyeimet olvashatjátok a vörös szőnyeges megjelenésekről.

belépés x kilépés

 
New events
Archívum - 2018. január

Goldie Hawn x Monique Lhuillier

2018.01.31. 21:17, Fanni

Goldie Hawn is hivatalos volt még a január 21-én, vasárnap kora este megrendezett 2018-as Screen Actors Guild Awards-ra, aminek a Los Angelesben található Shrine Auditorium adott otthont.

A 72 éves színésznő egy nagyon egyszerű, de annál elegánsabb összeállításban lépett a vörös szőnyegre, ahol nagyon csinos volt. Goldie egy világoskék alapszínű, finoman alakkövető, lágy fodrokkal és rövid uszállyal kiegészített, alakkövető Monique Lhuillier estélyit viselt a 2017-es Resort kollekcióból. A színésznőről még nem született bejegyzés az oldalon, ez az első, viszont korábban is itt-ott követtem a jelenlétét a nagyobb eseményeken, de soha nem tudott annyira elbűvölni, vagy annyira rosszat mutatni, hogy mindenképpen írni akartam volna róla. De ez alkalommal igazán kitett magáért és évek óta most nézett ki a legjobban, sőt ezen az eseményen még a lánya, Kate Hudson is tanulhatott volna tőle valamint, mivel ő a legrosszabbul öltözött listámra került fel. A színválasztás volt egyértelműen a csúcspont, ami élénk és izgalmas volt, ez a világoskék árnyalat önmagában, mindenféle díszítés nélkül is remekül működött. Ráadásul a színésznő napbaríntott bőrszínével és a szőke hajával is remekül mutatott, plusz a fodrokkal és a redőzött részletekkel egy kis izgalmat is bele tudtak csempészni az egészbe. A szabás is tökéletes volt, Goldie formás alakját remekül követte végig, a vékony derekára és a csípőjére is nagy figyelmet szenteltek, a ruha gyönyörűen ki is emelte számára ezt a területet, valamint sejtelmesen a vállát is megvillanthatta, így a végeredmény kicsit kacérabb lett. Kiegészítőként egy pár Kate Spade magassarkút és Pasquale Bruni ékszereket választott.

Goldie haja leengedve maradt, amit lágyan beszárítva viselt a hátára és finoman a vállaira omolva. A sminkje a megszokottak alapján készült el; a szemeit fekete szemceruzával és szempillaspirállal emelték ki, az arcát bronzosították és pirosították, míg az ajkaira rózsaszín rúzs került.

Sydelle Noel x Marc Bouwer

2018.01.31. 20:53, Fanni

Sydelle Noel is megjelent január 29-én, hétfő este a 'Black Panther' los angelesi premierjén, aminek a Dolby Theatre adott otthont.

A 'Glow' színésznője egy csillogó, nagyon izgalmas és modern stílusú kreációt választott ki a stylistjával erre az alkalomra. Sydelle egy arany, kivágásokkal és flitterekkel díszített Marc Bouwer alakkövető estélyit viselt a 2018-as tavaszi/nyári kollekcióból. A színésznőnek a legutóbbi szettjét a Screen Actors Guild Awards alatt imádtam az apróbb hibái ellenére, viszont ez most valahogy nem jött át és a végeredmény nem is igazán tetszett. Összességében azt tudom mondani, hogy túl sok és kicsit erőltetett lett számomra az egész, valamint olcsó is, ezek pedig nem túl jó párosítások együtt. A leginkább a színválasztás rontottal ez az egészet, ami ez alkalommal egyáltalán nem tetszett; sokkal szívesebben láttam volna egy élénk sárga árnyalatban, vagy pirosban, esetleg pinkben, vagy zöldben, de ez az arany egyszerűen borzalmas volt és úgy éreztem, hogy a színésznő bőrszínével sem találta meg a megfelelő hangot. A tónusa túl sárgás volt, valamint a flitteres díszítéssel is voltak gondjaim, ami egy másik szín mellett tényleg jobban működött volna. A szabás úgy, ahogy megfelelő volt, bár mondjuk a derekánál elhelyezett kivágástól mindenféleképpen megszabadultam volna, mert a melleinek az alsó része teljesen kilátszott és félő volt, hogy nagyobbat is villanthat az est alatt, viszont az ovális dekoltázsrész és az ejtett vállak kifejezetten tetszettek és működtek is. A ruha sziluettje egyébként rendben volt, Sydelle formás alakját tényleg szépen követte, szóval ebbe nem tudok hibát találni; a vékony derekára és a formás csípőjére is hatalmas figyelem került. A megjelenését egy pár arany Stuart Weitzman magassarkú szandált és D'Ozario ékszereket választott.

Sydelle haját egy magasan elhelyezett és szoros copfba készítették el. A sminkje magához képest természetes és visszafogott lett; a szemeit barna szemhéjpúderrel és műszempillával emelték ki, az arcát kontúrozták és highlighter-t is használtak, végezetül az ajkaira barna szájfényt vittek fel.

Dakota Johsnon x Versace

2018.01.31. 20:37, Fanni

Dakota Johnson január 29-én, hétfő délután megjelent a 'The Tonight Show Starring Jimmy Fallon' késő esti talkshow felvételén, amire a new yorki Rockefeller Centerben esett sor.

A 'Fifty Shades Freed' 28 éves színésznője egy nagyon játékos és kacér, valamint fiatalos összeállításban lépett a színpadra a közönség elé, amiben nagyon bájosan nézett ki. Dakota egy fekete alapszínű, arany gombokkal és pántokkal díszített, valamint oldalt finoman felsliccelt Versace miniruhát viselt a 2018-as elő-őszi kollekcióból. Általában egy másik olasz divatháztól, a Gucci-tól szokott a stylistjával ruhákat választani, hiszen velük szerződése van, illetve a vezető tervező is az egyik jó barátja, viszont ezek a megjelenései nem minden esetben sikerülnek túl jól. Sokszor a korának nem megfelelő, túl erőltetett, kicsit öreges és túldíszített ruhákban láthatjuk, viszont ez alkalommal sikerült egy igazán friss és kellemes darab mellett döntenie, ami telitalálat volt számára és látszott, hogy remekül is érezte magát benne, sokkal fiatalabbnak tűnt, mint máskor. Ezek után remélem, hogy a film promóciós körútján, a premierek alatt is ehhez hasonlóan kacér, de mégsem túlfűtött kreációkban lép majd a vörös szőnyegre, bízok benne, hogy nem fog csalódást okozni, bár abban biztos vagyok, hogy legalább egyszer láthatjuk majd Gucci-ban. A szabás tökéletes volt számára, sőt sokkal jobban állt neki, minde a modellnek; Dakota kecses alakját végig nagyszerűen követte, aminek hála a vékony derekára és a formás csípőjére is elég nagy figyelem került, valamint a hosszú lábait is sikeresen megvillanthatta. A színválasztás visszafogottra sikeredett, de nem bántam, mivel a sok színes és virágmintás darab után ez egy kis felüdülés volt, valamint a fekete árnyalat is jól mutatott a bőrszíne mellett, az arany gombokkal pedig azért egy kis színt mégis bele tudtak csempészni az egészbe. Kiegészítőként egy pár fekete Prada magassarkú szandált és Versace ékszereket választott.

Dakota haja leengedve maradt, amit a megszokottak szerint lágy hullámokba besütve viselt. A sminkje szintén egyszerű, de azért az alkalomnak megfelelően mégis feltűnő lett; a szemeit sötétbarna szemhéjpúderrel és szempillaspirállal emelték ki, az arcát bronzosították, míg az ajkaira nude színű matt rúzst vittek fel.

Laura Harrier x Jacquemus

2018.01.31. 20:19, Fanni

Laura Harrier is jelen volt a 'Black Panther' világpremierjén, amit január 29-én, hétfő este rendeztek meg a Dolby Theatre-ben, Los Angelesben.

A 27 éves színésznő egy elég merész és különleges ruhában érkezett az eseményre ez alkalommal, amivel sikerült felhívnia magára a figyelmünket még az egyszerűsége ellenére is. Laura egy fekete, kétrészes Jacquemus szettet viselt a 2018-as tavaszi/nyári kollekcióból, ami egy mélyen dekoltált és fodrokkal ellátott blézerből, valamint egy hozzá passzoló halásznadrágból állt össze, ami alakkövető volt. Egyenlőre nem tudom hova tenni ezt az outfitet, elég furcsa és merész volt egyben, amiről nehéz beszélni, anélkül, hogy túl sok rosszat mondanék rá. Azt viszont kiemelhetem, hogy a blézer kialakítása nagyon tetszett, sőt Laura számára előnyös is volt, mivel a vékony derekát és a csípőjét is nagyon szépen kihangsúlyozta és mivel alatta nem viselt semmit, így a dekoltázsára is felhívták a figyelmünket. Viszont az egy kicsit zavart, hogy a kivágás ennyire széles volt, mert a merevített vállrész mellett ez már nem igazán működött és a felsőteste is sokkal szélesebbnek tűnt, mint amilyen valójában. A másik pedig a nadrág, ami a legnagyobb kérdés számomra, egyszerűen nem értem, hogy ez miért kellett. Igazából a 2000-es évekből ismert "cicanadrágokra" emlékeztet, amit sokan miniszoknyával és/vagy rövidnadrággal vettek fel. Bevallom, hogy egyáltalán nem tetszett és ránézni is kínos volt. Sokkal előnyösebb lett volna Laura számára, ha egy hosszú, kicsit bővebb szabású nadrág mellett teszi le a voksát, amivel a 80-as éveket is nagyon jól megidézhette volna. A színésznő egy klasszikus, fekete árnyalat mellett döntött, ami nem volt túl izgalmas, viszont a bőrszínével szép összhangot alkotott. Kiegészítőként egy pár fekete Gianvito Rossi magassarkú szandált és Bulgari ékszereket választott.

Laura haja leengedve maradt, amit a hátára omolva viselt laza hullámos formában és egy vastag hajpánttal egészítették ki. A sminkje elég egyszerű és friss lett; a szemeit fekete, cicás tusvonallal és szempillaspirállal emelték ki, az arcát pirosították és highlighter-t is használtak, végezetül az ajkaira barna rúzst vittek fel.

Aisha Dee x Landero

2018.01.31. 20:05, Fanni

Aisha Dee is ellátogatott január 29-én, hétfő este a 'Black Panther' los angelesi premierjére, aminek a Dolby Theatre adott otthont.

A 24 éves színésznő egy nagyon egyszerű és visszafogott, de mégis elegáns szettben érkezett a vetítésre, ahol nagyon bájosan festett. Aisha egy hófehér alapszínű, szaténból elkészített, kicsit pufibb vállú és A-vonalú Landero miniruhát viselt a 2017-es őszi/zéli kollekcióból, amit fekete levélmintázattal díszítettek fel. A fiatal színésznőről még nem hiszem, hogy született volna bejegyzés az oldalon, szóval ez az első róla és ráadásul egy remek megjelenéssel kezdte az itteni "pályafutását". Ő sem szerepel egyébként a filmben, csak vendégként volt jelen, így szerencsére ő sem próbálta túlcsillogni az est sztárjait, inkább egy játékos és friss darab mellett döntött, ami az eseményen is megállta a helyét és neki is remekül állt. A szabás nem emelte ki tökéletesen Aisha alakját, sőt a vékony dereka teljesen elveszett benne, ahogy a csípője is, de ezt egyáltalán nem bánom, mert legalább a hosszú és formás lábaira felhívták megfelelően a figyelmünket, aminek hála a kacérság is jelen volt a végeredményben és mégsem volt az egész olyan zárt és túl egyszerű. Egy vakító fehér árnyalat mellett döntött ő is, ahogy sokan mások és a kicsit sötétebb bőrszínéhez is remekül illet, a fekete mintázattal pedig egy kis izgalmat és kontrasztot is bele tudtak vinni az egészbe. Összességében nem ez lett a legizgalmasabb, vagy legemlékezetesebb outfit, de megfelelő volt számára. A megjelenését egy pár fehér Versace magassarkúval és fehér Halston clutch-csal egészítette ki és tette teljessé. 

Aisha haját egy magasan elhelyezett, egyszerű kontyba készítették el. A sminkje szintén elég minimalista lett; a szemeit vékony, fekete tusvonallal és szempillaspirállal emelték ki, az arcát pirosították és lágyan bronzosították is, míg az ajkaira nude színű rúzs került.

Elejére | Újabbak | Régebbiek | Végére |