Üdvözlök mindenkit a RedCarpet-Fashion nevű oldalon. Az oldal címéből már rájöhettetek, hogy mivel foglalkozhat az oldal, de ha mégsem, akkor elmondanám: az oldalon olvashattok a legújabb trendekről, megnézhetitek a legnagyobb divatházak divatbemutatóit, figyelemmel követhetitek a divatheteket, valamint értesülhettek arról, hogy a kedvenc hírességeitek (legyenek azok színészek, énekesek, modellek stb.) milyen kreációkban jelentek meg az év legnagyobb vörös szőnyeges eseményein.

Oldaltérkép

 
Chat
 
Family

Kérlek Titeket, hogy ide ne jelentkezzetek! Csak a kedvenc oldalaimnak tartogatom ezeket a helyeket!

 
Elite cserék

    
    
    

20/16
Képre vár: Viki, Monic, Kriszti
Feltételek | Lekerültek

Kérlek,Titeket, hogy a chat-ben jelentkezzetek!

 
Események
Aug 7, kedd - Crazy Rich Asians Los Angeles premier
Aug 9, csüt - The Hollywood Foreign Press Association Party
Aug 9, csüt - The Wife London premier
Aug 9, csüt - Mile 22 Los Angeles premier
Aug 12, vas - Teen Choice Awards
Aug 16, csüt - The Children Act London premier
Aug 17, pén - The Last Witness London premier
Aug 20, hét - MTV Video Music Awards
Aug 20, hét - BlacKkKlansman London premier
Aug 22, szer - The Miseducation of Cameron Post London premier
Aug 22, szer - American Animals London premier
Aug 29-Szept 8, szer-szom - Velencei Filmfesztivál
Aug 31-Szept 9, pén-vas - Deauville-i Amerikai Filmfesztivál
Szept 6-16, csüt-vas - Torontói Filmfesztivál
Szept 17, hét - Emmy Awards
Okt 10, szer - Widows London premier
Okt 18, csüt - The Favourite London premier
 
Bejegyzések
Friss bejegyzések
2018.08.16. 19:24
2018.08.16. 18:26
2018.08.16. 17:11
2018.08.16. 16:28
2018.08.16. 16:11
2018.08.16. 15:04
2018.08.16. 13:47
 
Az oldalról

» Admin: Fanni
» Téma: divat
» Nyitás: 2016. január 18.
» Kinézet: v3.0 Márk
» Ajánlott böngésző: Google Chrome
» Egyéb kódok: Gergő
» E-mail: fannismiley96@gmail.com
» Források: x x x x 
»

Az oldal semmilyen kapcsolatban nem áll a tervezőkkel, a modellekkel, hírességek-kel, stylistokkal. Ez csupán egy divattal foglalkozó oldal, ahol a saját vélemé-nyeimet olvashatjátok a vörös szőnyeges megjelenésekről.

belépés x kilépés

 
New events
Archívum - 2018. augusztus

Best Dressed of the Week - Special Edition

2018.08.16. 17:11, Fanni

Rögzített bejegyzés szombat estig! Tekerj lejjebb a friss hírekért, valamint ne felejts el Te sem szavazni!

Sziasztok! Ismét eljött az idő, hogy egy újabb "Special Edition" szavazást osszak meg veletek, ez alkalommal pedig a 2018-as Teen Choice Awards legjobban öltözött hírességeire szavazhattok. Bár úgy terveztem korábban, hogy a 2018-as Comic Con-ról is lesz egy ilyen szavazás, de ezt végül idén elvetettem, mert nem volt elegendő outfit ahhoz, hogy a Top 8-as mezőny kijöjjön, így kicsit többet kellett várno a folytatásra, mint máskor, de jövő héten az MTV Video Music Awards-ról is lesz iéye összeállítás, majd a Velencei és a Torontói Filmfesztiválról is, melyek szintén egyre gyorsabban közelednek. Most a megszokottnál sokkal több összeállítás tetszett erről a díjátadóról, aminek nagyon örültem. Viszonylag változatos is lett a mezőny, de azért jól látható, hogy a rózsaszínes árnyalat volt idén a legnépszerűbb. Nem is húznám tovább a szót, irány szavazni! :)

A "Best Dressed of the Week - Special Edition" szavazásnak az lenne a lényege, hogy egy nagyobb, vagy több napig tartó eseményről egy külön szavazásban adhatjátok le a voksotokat, hogy szerintetek ki volt a "Legjobban öltözött híresség". Ez nem a heti szavazás, így csak időszakonként láthatjátok ezt az oldalon, például az Oscar díjátadó, a Met Gála, a Golden Globe, vagy éppen a Comic Con után, stb. A szavazást mindig más időpontban teszem ki, szóval ez nem követ egy adott mintát, mint a másik. A szavazást követően pedig erről is egy külön bejegyzésben számolok be Nektek a döntésetekről, illetve ugyanúgy én is kiválasztanám a kedvencemet. Szavazni ugyanúgy egy nap egyszer lehet, ahogy a másiknál is. (A szavazás állása új ablakban nyílik majd nem!)

Ki volt a 2018-as Teen Choice Awards legjobban öltözött híressége?
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
pollcode.com free polls

 

Maia Mitchell x Mario Dice

2018.08.16. 19:24, Fanni

Maia Mitchell is hivatalos volt még augusztus 12-én, vasárnap délután az idei Teen Choice Awards-ra, amit az Inglewoodban található The Forumban rendeztek meg.

A 24 éves ausztrál színésznő egy finoman drámai és elegáns, de mégis valamennyire kacér darab mellett döntött ez alkalommal. Maia egy fekete, fehér gallérral és lézerkivágott díszítéssel kiegészített Mario Dice miniruhát viselt a 2018-as őszi/téli kollekcióból, amit bő ujjakkal és fodros szoknyarésszel tettek teljessé. Első látásra azt gondolhatná az ember, hogy a fiatal színésznő egy játékos apácajelmezben érkezett az eseményre, ami inkább jelmeznek tűnt, mint designer ruhának, de összességében a végeredmény sikkes és fiatalos lett, amit értékelek. Ahogy azt is, hogy ő egyáltalán nem egy kiszámítható ruhát viselt a díjátadó alatt, aminek nagyon örültem, de azért választhatott volna egy ennél kicsit játékosabb és színesebb kreációt is, ami a díjátadó hangulatához, illetve a nyári évszakhoz is jobban passzolt volna. Legnagyobb bánatomra a szabás nem tette lehetővé, hogy Maia alakjára nagy figyelem kerüljön, sőt a vékony dereka és a csípője is eltűnt benne, de szerencsére sikerült a hosszú lábait megvillantania, ami megmentette a megjelenését és a végére sikerült megszeretnem ezt az outfitet, bár nem mondanám, hogy a kedvenceim közé tartozott volna, de értékelni tudom és eladhatóvá tudta tenni, ami a legfontosabb. A színválasztás klasszikus stílusú és nagyon biztonságos lett, a fekete alapszín a színésznő világos bőrszínével szép kontrasztot alkotott, de a fehér mintázatnak és a gallérnak sikerült feldobnia az összhatást, így nem lett a ruha teljesen egyhangú, míg a fodrokkal a drámaiságot jelenítették meg. Kiegészítőként egy pár fekete Loriblu magassarkút, fekete Kilian clutch-ot és Lilou ékszereket választott.

Maia rövid haja szabadon maradt, amit oldalt elválasztva és laza, göndör fürtökbe besütve viselt. A sminkje nagyon bájos és üde lett; a szemeit barna szemhéjpúderrel és szempillaspirállal emelték ki, az arcát pirosították, míg az ajkaira málnaszínű rúzs került fel.

Camila Mendes x Fendi

2018.08.16. 18:26, Fanni

Camila Mendes is ellátogatott a 2018-as Teen Choice Awards-ra, amit még augusztus 12-én, vasárnap délután rendeztek meg az inglewoodi The Forumban.

A 'Riverdale' 24 éves színésznője egy kifinomult és igazán előkelő, bájos ruhában érkezett a díjátadóra, ahol mesésen nézett ki. Camila egy pasztell rózsaszín, mélyen dekoltált és harangszabású Fendi koktélruhát viselt a 2018-as elő-őszi kollekcióból, amit apró mintázatokkal díszítettek fel. Ez pont az az esemény, ahol senki nem várja el a jelenlévőktől, hogy drámai és emlékezetes ruhákat viseljenek, a legtöbb esetben laza, de mégis sikkes ruhákat várunk tőlük, melyek izgalmasak és színesek. Nos pontosan ennek az ellentétét kaptuk a fiatal tehetségtől, aki a klasszikus és nőies oldalát mutatta meg ebben az 30-es éveket megidéző, retró stílusú kreációban, ami mesésen mutatott rajta. Talán első látásra túlzásnak tűnhet egy ennyire elegáns ruha egy ilyen eseményen, de én örültem annak, hogy bevállalta, mert tényleg gyönyörű volt benne és nem utolsósorban a fiatalos stylingnak köszönhetően sikerült meggyőznie arról, hogy remek választás volt számára. A szabás a maga egyszerűségével a legnagyobb rendben volt, hiszen végig csodásan követte Camila alakját; a vékony dereka és a csípője is tökéletesen ki lett hangsúlyozva benne, illetve a vállait és a lábait is sikeresen meg tudta villantani, plusz még a dekoltázsát is kiemelték, aminek hála a kicsit kacérabb, sejtelmesebb elemek is megjelentek az összeállításában. Az egyszerű eleganciát követve a színválasztás is nagyon visszafogott lett, egy pasztell rózsaszín árnyalat mellett döntöttek, ami a kreol bőrszínével fantasztikus összhangot alkotott, akárcsak a sötét hajával, így minden a legnagyobb rendben volt. Talán a szoknyarész lehetett volna egy kicsit rövidebb, hogy többet láthassunk a lábaiból, de ebben a formában is rendben volt az egész szerintem. A megjelenését egy pár fehér Sophia Webster magassarkú szandállal, valamint Jacqiue Aiche ékszerekkel egészítette ki és tette teljessé.

Camila haja szabadon maradt, amit oldalt elválasztva és laza hullámokba besütve viselt. A sminkje kifejezetten friss és üde lett; a szemeit barna és ezüst szemhéjpúderrel, valamint szempillaspirállal emelték ki, az arcát bronzosították és pirosították, valamint highligher-t is használtak, végezetül az ajkaira nude színű rúzs és szájfény került.

Best Dressed of the Week

2018.08.16. 16:28, Fanni

És végül itt lennék a legutóbbi "Best Dressed" szavazás végeredményével is, amivel sikerült igazán meglepnetek. A szavazataitok alapján Rita Ora-t választottátok az elmúlt hét legjobban öltözött hírességének, aki egy igazán izgalmas és szexi, élénk színekből összeállú Ralph & Russo Couture estélyit viselt, ami tökéletesen passzolt a stílusához. Nem mondanám azt, hogy az énekesnő a legnagyobb kedvenceim közé tartozna, ha a divatról és a vörös szőnyeges megjelenésekről van szó, hiszen vannak hullámvölgyei, de ez a darab még nekem is tetszett és eladhatóvá tudta tenni, bár még most is úgy éreztem, hogy egy kicsit Rihanna-ra akart hasonlítani, de ettől eltekintve imádtam az egészet. A szavazataitoknak a 22%-át sikerült megszereznie.

Az én választásom pedig Constance Wu-ra esett, akiről már olvashattatok korábban is az oldalon, de most futott még csak be igazán Hollywoodban a legújabb filmjével. A 'Crazy Rich Asians' los angelesi premierjén egy fehér, ezüst kristályokkal és flitterekkel díszített Ralph & Russo Couture estélyit viselt, amiben istennőként tündökölt. A végeredmény egyszerre volt szexi és kifinomult, sőt inkább fejedelminek mondanám, mert tetőtől talpig megtestesült álom volt ez az outfit!

Még egyszer köszönöm Mindenkinek a szavazatokat, remélem, hogy ezen a héten is velem fogtok tartani, hogy ismét kiválaszthassuk a legjobban öltözött hírességeket és hamarosan hozom a Teen Choice Awards-os "Special Edition" szavazást is! :)

Best Dressed of the Week

2018.08.16. 16:11, Fanni

Itt is lennék gyorsan a két héttel ezelőtti "Best Dressed" szavazásunknak a végeredményével, ami "virágos hangulatú" lett. A Ti szavazataitok alapján Alycia Debnam Carey lett a legjobban öltözött híresség, aki egy fehér alapszínű, színes rózsamintákkal díszített Dolce & Gabbana összeállítást viselt egy press junket során Los Angelesben. A fiatal ausztrál színésznőre az elmúlt egy évben figyeltem fel és bár eddig még nem született túl sok bejegyzés az oldalon, de ez biztosan meg fog változni, mert nem csak gyönyörű, de visszanézve azt kell mondanom, hogy remek stílusérzéke is van. A szavazataitoknak a 40%-át tudta megszerezni és végig ő vezette a szavazást.

Az én választásom pedig Gemma Chan-ra esett, aki a 'Crazy Rich Asians' bostoni press junket-jén viselte ezt a színes, apró virágokkal díszített Kenzo midiruhát, amit fodrokkal tettek teljessé. A brit színésznőt már egy jó ideje figyelem és, amikor csak tudok írok is róla, mert a megjelenései megérdemlik az említést olyan csinos szokott lenni minden alkalommal, ami most sem volt másképpen. Az élénk árnyalatok egymással és Gemma bőrszínével kiegészítve is csodásan mutattak, de a pontot az i-re a lágy fodrokkal és a mintázattal tették fel, így igazán sikerült elvarázsolnia.

Még egyszer köszönöm Mindenkinek a szavazatokat, ahogy emlegettem a héten is lesz "Best Dressed" szavazás és bár a Comic Con-os különszavazás idén elmaradt (nem volt értelme megcsinálni, mert nem volt annyi jó outfit), de a Teen Choice Awards-ról mindenképpen lesz egy "Special Edition" összeállítás, ami még a mai nap folyamán ki fog kerülni (remélhetőleg).

Elejére | Újabbak | Régebbiek | Végére |