Üdvözlök mindenkit a RedCarpet-Fashion nevű oldalon. Az oldal címéből már rájöhettetek, hogy mivel foglalkozhat az oldal, de ha mégsem, akkor elmondanám: az oldalon olvashattok a legújabb trendekről, megnézhetitek a legnagyobb divatházak divatbemutatóit, figyelemmel követhetitek a divatheteket, valamint értesülhettek arról, hogy a kedvenc hírességeitek (legyenek azok színészek, énekesek, modellek stb.) milyen kreációkban jelentek meg az év legnagyobb vörös szőnyeges eseményein.

Oldaltérkép

 
Chat
 
Family

Kérlek Titeket, hogy ide ne jelentkezzetek! Csak a kedvenc oldalaimnak tartogatom ezeket a helyeket!

Képre vár: Ninaa

 
Elite cserék

    
    
    

20/15
Feltételek | Lekerültek

Kérlek,Titeket, hogy a chat-ben jelentkezzetek!

 
Események
Ápr 16, hét - Westworld Los Angeles premier
Ápr 17, kedd - I Feel Pretty Los Angeles premier
Ápr 18-29, szer-vas - Tribeca Filmfesztivál
Ápr 18, szer - A Very English Scandal London premier
Ápr 18, szer - Love, Gilda Tribeca Film Fesztivál premier
Ápr 19, csüt - The Handmaiden's Tale Los Angeles premier

Ápr 22, vas - Sherlock Gnomes London premier
Ápr 23, hét - The Avengers: Infinity War Los Angeles premier
Ápr 24, kedd - Time 100 Gála
Ápr 30, hét - Overboard Los Angeles premier
Máj 8-19, kedd-szom - Cannes Filmfesztivál
Máj 13, vas - BAFTA TV Awards
Máj 20, pén - Billboard Music Awards
Jún 10, vas - Tony Awards
Jún 18, hét - MTV Movie Awards
 
Bejegyzések
Friss bejegyzések
2018.04.24. 16:47
2018.04.24. 16:30
2018.04.24. 16:16
2018.04.24. 15:53
2018.04.23. 19:05
2018.04.23. 15:57
2018.04.23. 15:26
 
Az oldalról

» Admin: Fanni
» Téma: divat
» Nyitás: 2016. január 18.
» Kinézet: v3.0 Márk
» Ajánlott böngésző: Google Chrome
» Egyéb kódok: Gergő
» E-mail: fannismiley96@gmail.com
» Források: x x x x 
»

Az oldal semmilyen kapcsolatban nem áll a tervezőkkel, a modellekkel, hírességek-kel, stylistokkal. Ez csupán egy divattal foglalkozó oldal, ahol a saját vélemé-nyeimet olvashatjátok a vörös szőnyeges megjelenésekről.

belépés x kilépés

 
New events

Lily Collins x Giambattista Valli Couture

2017.05.04. 21:36, Fanni

Lily Collins idén is ott volt a Met Gálán, amit még május 1-jén, hétfő este rendeztek meg a New Yorkban található Metropolitan Museum of Art-ban, a téma pedig az avantgárd stílus volt, ezzel tisztelegve a japán divattervező, Rei Kawakubo előtt.

A 28 éves Golden Globe jelölt színésznő egy nagyon drámai, feltűnő és elegáns, kicsit vadabb stílusú összeállításban lépett a fotósok elé, ahol ez alkalommal is lélegzetelállítóan nézett ki. Lily egy fekete és púderrózsaszín színekből összeálló, szaténból és tüllből elkészített, pánt nélküli és harang alakú Giambattista Valli Couture estélyit viselt a 2016-os őszi/téli kollekcióból. A színésznő stílusát, kreatívitását és a változatos stílusát nagyon szeretem, tetszik, hogy megjelenésről megjelenésre képes megújúlni és újat mutatni, nem fél más trendeket kipróbálni és mer kockáztatni. Ez most is így volt és az est egyik legjobb témához illő megjelenését láthattuk tőle, amitől az állam is leesett. Bár maga a ruha nem igazán passzolt magához az avantgárd stílushoz, azon kívül, hogy feltűnő és drámai, viszont a kiegészítők és a smink, meg a paróka rengeteget hozzátett a végeredményhez, amitől nem egy rock-hercegnőre, hanem a végzet királynőjére emlékeztettet inkább. A fekete-rózsaszín párosítás számomra megunhatatlan és nem ez volt az egyetlen ilyen színkombináció a gála alatt, hiszen Zoe Kravitz is emellett tette le a voksát és ahogy az ő esetében, úgy Lily-nél is remek kontrasztot alkottak egymással az ellentétes tónusú árnyalatok, valamint a bőrszínével is szépen kiegészítették egymást. A szabásba em tudok belekötni, bár a szoknya sziluettje soha nem tartozott a kedvenceim közé, de a színésznőn jól működött és sikerült eladhatóvá tennie, nem estek át vele a ló túloldalára és nem egy szépségversenyen résztvevő kislány ruhájára emlékeztetett, szerencsére nem volt túl habos-babos, és semmi díszítés nem kapott rajta helyet, csak a tüllnek kellett érvényesülni, ami meg is történt nagyon szépen. Örültem a szoknya magasított derékrészének is, hiszen ennek köszönhetően lett Lily vékony dereka tökéletesen kiemelve, de ez mellett a dekoltázsára és a vállaira is felhívták a figyelmünket, amitől az összhatás kicsit szexibb és kacérabb lett, a felsőrész szélét pedig apró strasszokkal díszítették. Kiegészítőként egy pár fekete Giuseppe Zanotti magassarkú szandált, valamint Tiffany & Co. ékszereket választott.

Lily most fekete, bubi fazonú és frufruval kiegészített parókát viselt, amit egyenesre vasaltak és ezzel tisztelgett a tervező, Rei előtt és be kell valljam, nekem tetszett és szerintem nagyon jól is állt neki, a végeredményt pedig sokkal feltűnőbbé tette. A sminkje vámpíros és sötét lett; a szemeit szempillaspirállal emelték ki, az arcát bronzosították, de pirosítót is használtak, végül az ajkaira sötétbordó matt rúzst vittek fel, ami már-már feketének tűnt, de mégis hihetetlenül nőiesen festett.

Rose Byrne x Ralph Lauren

2017.05.04. 20:43, Fanni

Rose Byrne idén is ott volt a Met Gálán, amit még május 1-jén, hétfő este rendeztek meg és szokás szerint a Metropolitan Museum of Art adott neki otthont New Yorkban.

A 37 éves színésznő egy nagyon szexi, fiatalos és vagány, de egyben elegáns tervezést választott erre az alkalomra, amiben remekül festett. Rose egy élénk piros, tüllből elkészített, mélyen dekoltált, kivágásokkal és pántokkal díszített, custom made Ralph Lauren estélyit viselt. A színésznőnek ez alkalommal több szempont miatt is sikerült teljes mértékben meglepnie; kezdjük azzal, hogy teljesen kilépett a finoman kacér és nőies komfortzónájából, és ettől eltérően egy mélyen dekoltált és elég sok kivágással kiegészített tervezést viselt, ami ráadásul egy nagyon tüzes és élénk piros színben készült el. Illetve ehhez hasonló, hercegnős, habos-babos estélyikben sem láthattuk még, szóval elég sok újdonságot és trendet kipróbált most. Egyedül a mély dekoltázsrészben nem vagyok biztos, a képek láttán úgy érzem, hogy eléggé feszélyezve érezte magát és nem igazán mosolygott a kamerák előtt, ami kicsit zavart és jobban örültem volna, ha egy kicsit a saját stílusát is beleviszik ebbe a megjelenésbe. Valamint az is meglepetés volt, hogy Ralph Lauren tervezte a ruháját, mert arra készülte, hogy egy vagány és drámai, kicsit kacér, de kifinomult és a téméhoz illő, éles vonalú Delpozo ruhában láthatjuk majd, amit olyan szépen elképzeltem, hiszen eddig az összes ilyen márkájú ruhaválasztása fantasztikus volt és bíztam benne, hogy tőlük "kölcsönöz" majd egy mesés darabot. Ez sajnos nem jött össze, de a témát a színválasztása miatt így is sikerült megjelenítenie, amivel szépen tisztelgett Rei Kawakubo előtt, és azt is leszögezném, hogy mennyire jól is állt neki ez az árnyalat, egyszerűen hihetetlen. A szabás nem volt rossz, bár a szoknya derékrészének az elhelyezkedése miatt nem lett a kedvencem, kicsit fura volt, és úgy tűnik számomra, mintha kettévágták volna ezzel Rose testét, viszont a dereka így is remekül ki lett emelve, valamint a dekoltázsára is erőteljesen felhívták a figyelmünket. Kiegészítőként egy pár Giuseppe Zanotti magassarkút, fekete Edie Parker clutch-ot és Dauphin ékszereket választott.

Rose haja leengedve maradt, amit oldalt elválasztva és felül lelapítva viselt, göndör formában. A sminkje egyszerű, de nagyszerű lett; a szemeit szempillaspirállal emelték ki, az arcára pirosító és highlighter is került, az ajkaira végül élénk piros rúzst vittek fel.

Allison Williams x Diane von Furstenberg

2017.05.04. 20:22, Fanni

Allison Williams is ellátogatott a 2017-es Met Gálára, amit május 1-jén, hétfő este rendeztek meg a new yorki Metropolitan Museum of Art-ban, a téma pedig az avantgárd stílus volt.

A 'Girls' 29 éves színésznője egy minimalista és klasszikus stílusú, nőies darabban lépett a fotósok elé, amiben nagyon csinos volt. Allison egy fekete-fehér, mélyen dekoltált, hosszú ujjakkal és uszállyal kiegésíztett, egyenes szabású Diane von Furstenberg estélyit viselt, amit kifejezetten az ő számára terveztek. Nos, ahhoz képest, hogy custom made darabról van szó, a szabásba mégis bele tudok kötni, mert minimum egy számmal nagyobb volt a színésznőre, ami főleg a mellkasánál látszódott és ez zavart is, mert kötelességük lett volna erre figyelni és kijavítani, de sajnos ezt nem tették meg. Szerencsére ennél nagyobb és más probléma nem is volt a tervezéssel, de ez is kicsit zavaró volt, hiszen lógott rajta. A sziluett elég éles és modern lett, finoman férfiasabb elemmel kiegészítve, ami a bustier felső volt, de ez tette a végeredményt kicsit izgalmasabbá, hiszen nélküle egy lágy esésű és elegáns lett volna az egész, de ezzel egy kevés drámaiságot is sikerült belevinniük a megjelenésébe. A színvilág az ő esetében is elég egyszerű és monokróm stílusú volt, viszont a színésznőnek az ilyen darabok nagyon jól állnak, szép kontrasztot alkottak ismét a bőrszínével és a szőke hajával is, ami nagyon tetszett, a felsőrészen helyett kapott flitterek pedig csillogóbbá varázsolták az összhatást, bár nem voltak túl feltűnőek, csak ha közelről nézzük. Ahogy írtam az estélyi felsőrésze nem passzolt túl jól Allison felsőtestéhez, viszont a dekoltázsától lefelé szépen követte a vékony alakját, így a dereka és a csípője is rendben ki lett emelve, visszafogottan a dekoltázsát is megvillanthatta. Kiegészítőként egy pár Jimmy Choo magassarkút és Cartier ékszereket választott.

Allison haja leengedve maradt, amit oldalt elválasztva és nagy hullámokba besütve viselt. A sminkje pedig elég drámai és erőteljes lett; a szemeit vastag, fekete tusvonallal és szempillaspirállal emelték ki, a az arcát bronzosították és pirosító is került rá, míg az ajkaira élénk piros rúzst vittek fel.

Daisy Ridley x Oscar de la Renta

2017.05.04. 19:12, Fanni

Daisy Ridley szintén ott volt a 2017-es Met Gálán, amit május 1-jén, pontosabban hétfő este rendeztek meg a New Yorkban található Metropolitan Museum of Art-ban.

A 25 éves színésznő egy monokróm stílusú, klasszikus és játékos ruhában érekezett a gálára, ahol igazán bájosan nézett ki. Daisey egy fekete-fehér, aszimmtrikus szabású és virágmintákkal díszített, custom made Oscar de la Renta estélyit viselt ez alkalommal. A végeredmény igazán elegáns, de egyben modern és fiatalos lett, így a korához is remekül illett, valamint máson nem is tudnám ezt elképzelni, annyira jól működött a fiatal tehetségen, sikerült eladnia és egybe életre keltenie. Ugyan a színvilág nem lett túl izgalmas, vagy emlékezetes, viszont a fekete-fehér kombináció továbbra is az eleganciát sugallja magából, illetve amellett, hogy remek kontrasztot alkotnak egymással nehéz elrontani és mindenkinek jól állnak, ahogy ez az ő esetében is volt és szépen harmonizáltak a világos bőrszínével. Míg a virágminták egy kicsit megidézték az avantgárd stílust és Rei Kawakubo-t is, aki előszeretettel alkalmaz ilyen mintákat, plusz a végeredményt is sokkal izgalmasabbá varázsolták. A ruha sziluettje kacér és vagány volt, tetszett, hogy egy hosszabb uszállyal is kiegészítették, így a kellő drámaiság is meg volt benne, illetve Daisy alakját is szépen kihangsúlyozta ez a darab; bár sem a derekára, sem pedig a csípőjére nem került hangsúly, de a dekoltázsa és a vállai szépen ki lettek emelve, illetve a lábait is sejtelmesen megvillanthatta. A megjelenését egy pár fekete Christian Louboutin magassarkúval és Nirav Modi ékszerekkel egészítette ki és tette teljessé.

Daisy haját egy szoros és alacsonyan elhelyezett, ázsiai stílusú kontyba készítették el. A sminkje modern és letisztult lett; a szemeit fekete, cicás tusvonallal és szempillaspirállal emelték ki, az arcára pirosítót vittek fel, míg az ajkaira baraclszínű rúzs került.

Sophie Turner x Louis Vuitton

2017.05.04. 18:55, Fanni

Sophie Turner szintén ott volt, egy év kihagyás után újból a Met Gálán, amit május 1-jén, hétfő este rendeztek meg a new yorki Metropolitan Museum of Art-ban.

A 'Game of Thrones' 21 éves színésznője egy inkább romantikus stílusú, elegán és nőies ruhában érkezett a gálára, Sophie egy fehér és nude színekből összeálló, mélyen dekoltált és egyenes szabású, custom made Louis Vuitton estélyit viselt, aminek a háta teljesen nyitott volt és fodrokkal, illetve elől még csipkével díszítették fel. Már Lea Seydoux-nál leírtam, hogy a kettőjük ruhája mennyire hasonlít, szinte ugyanaz minden, csak a színek térnek el, ami sokat elmond arról, hogy mennyi fantáziája lehet a francia márka jelenlegi kreatívigazgatójának. Bár azt meg kell halkan jegyeznem, hogy bármennyire nem tetszett egyik darab sem, mégis a fiatalabb színésznőnek jutott a "szebb" darab. Az övé sokkal kifinomultabb és bájosabb volt, finom romantikus stílusjegyekkel fűszerezve, ami jól illett a stílusához is, bár kicsit túl felnőttes volt és a fiatal korához sajnos nem passzolt. De a legnagyobb problémám nem is ezzel, hanem a szabással volt, ami sajnos Sophie számára (sem) volt túl előnyös, hiszen egyáltalán nem emelte ki megfelelően sem a derekát, sem pedig a csípőjét, míg a felsőtestét és a vállat teljesen megszélesítette ez a sport felső szerű kialakítás, amin a mély dekoltázsrész sem tudott segíteni. Viszont a ruha hátsó része gyönyörű volt, kár hogy nem látszik minden képen és egyben fura is, hogy az néz ki jobban, nem pedig az a rész, a mit először meglátunk. Tehát a ruha hátát lágy fodrokkal egészítették ki, ami nagyon finom és bájos volt, illetve sokkal játékosabb és fiatalosabb is, valamint a nyitott hátrész kacérabbá tette a végeredményt, ami szintén nagyon tetszett. És igen, a tervezés hátsó része nagyon tetszett, viszont az elejét szívesen elégettem volna. Sajnos ezzel a választásával nem sikerült maradandót alkotnia, hiszen nem volt túl izgalmas, vagy drámai és még az adott témát sem követte. Ideje lenne másik divatház után néznie, ami fizet neki, ha a ruhájukat viseli (mert igen, ebben az esetben ez van, hiszen nem a márka reklámarca vagy múzsája (még, de ha így folytatja könnyen az lehet), hanem minden egyesalkalommal nagy összegeket utalnak a számlájára, amiért megtiszteli őket azzal, hogy a tervezéseiket viseli). A színválasztás sem volt egyébként a kedvencem, de ezt már olyan rossznak sem mondanám, és a bőrszínével, illetve a szőke hajával nagyon jól harmonizáltak az árnyalatok, a nude részletek pedig egy kicsit sejtelmesebbé tették az összhatást. Kiegészítőként egy pár Louis Vuitton magassarkút és szintén Louis Vuitton ékszereket választott.

Sophie haja leengedve maradt, amit egyenesre vasalva, elől kicsit megemelve és a hátára omolva viselt. A sminkje szerencsére szintén jól sikerült; a szemeit szürke szemhéjpúderrel, fekete tusvonallal és szempillaspirállal emelték ki, az arcát kontúrozták és highlighter-t is vittek fel rá, az akaira végül rózsaszín rúzs került.