Üdvözlök mindenkit a RedCarpet-Fashion nevű oldalon. Az oldal címéből már rájöhettetek, hogy mivel foglalkozhat az oldal, de ha mégsem, akkor elmondanám: az oldalon olvashattok a legújabb trendekről, megnézhetitek a legnagyobb divatházak divatbemutatóit, figyelemmel követhetitek a divatheteket, valamint értesülhettek arról, hogy a kedvenc hírességeitek (legyenek azok színészek, énekesek, modellek stb.) milyen kreációkban jelentek meg az év legnagyobb vörös szőnyeges eseményein.

Oldaltérkép

 
Chat
 
Family

   

Kérlek Titeket, hogy ide ne jelentkezzetek! Csak a kedvenc oldalaimnak tartogatom ezeket a helyeket!

 
Elite cserék

    
    
    
    

20/20
Feltételek | Lekerültek

Az utolsó helyek beteltek, kérlek Titeket hogy ne jelentkezzetek!

 
Események
Márc 17, pén - Ghost in the Shell Szöul premier
Márc 17-26, pén-vas - PaleyFest Los Angeles
Márc 18, szom - Life SXSW Fesztivál premier
Márc 18, szom - This is Us PaleyFest
Márc 19, vas - Empire Magazine Film Awards
Márc 19, vas - Grey's Anatomy PaleyFest
Márc 22, szer - Late Late Show with James Corden PaleyFest
Márc 22, szer- Power Rangers Los Angeles premier

Márc 24, pén - CineFest Opening Night
Márc 24, pén - Power Rangers London premier
Márc 25, szom - Westworld PaleyFest
Márc 25, szom - Pretty Little Liars PaleyFest
Márc 26, vas - Scandal PaleyFest
Márc 27-30, hét-csüt - CinemaCon
MÁrc 30, csüt - CinemaCon Big Achivement Awards
Márc 31, pén - Ghost In The Shell London premier
Márc 31, pén - Smurfs: The Lost Village London premier
Ápril 9, vas - Olivier Awards
Ápril 19-30, szer-vas - Tribeca Filmfesztivál
Ápril 20, csüt - Flower Tribeca Filmfesztivál premier
 
Bejegyzések
Friss bejegyzések
2017.03.24. 20:26
2017.03.24. 15:35
2017.03.24. 14:39
2017.03.24. 12:45
2017.03.24. 12:34
2017.03.24. 12:24
2017.03.21. 18:35
 
Az oldalról

» Admin: Fanni
» Téma: divat
» Nyitás: 2016. január 18.
» Kinézet: v3.0 Márk
» Ajánlott böngésző: Google Chrome
» Egyéb kódok: Gergő
» E-mail: fannismiley96@gmail.com
» Források: x x x x 
»

Az oldal semmilyen kapcsolatban nem áll a tervezőkkel, a modellekkel, hírességek-kel, stylistokkal. Ez csupán egy divattal foglalkozó oldal, ahol a saját vélemé-nyeimet olvashatjátok a vörös szőnyeges megjelenésekről.

belépés x kilépés

 
New events

Zendaya x Chanel

2016.04.13. 18:55, Fanni


Zendaya április 11-én, hétfő délután megjelent a Marie Claire "Fres Faces" partiján, amit a los angelesi Sunset Tower Hotelben rendeztek meg.

A 19 éves Disney sztár most sem hazudtolta meg önmagát és egy nagyon stílusos és csajos összeállításban jelent meg a rendezvényen. Zandaya egy pasztell citromsárga-fehér rácsos vintage Chanel blézert és alatt pedig egy ugyanolyan színű és mintájú bralette topot viselt, amihez egy magas derekú fehér Swap Meet farmernadrágot párosított. Az énekes-, színésznő fantasztikusan nézett ki ebben az egyszerű, de mégis vagány együttesben. A megjelenését egy pár fehér hegyesorrú Jimmy Choo magassarkúval és Tiffany & Co. ékszerekkel egészítette ki. A színésznő megjelenése igazán vidámra és tavasziasra sikerült, a színekért pedig teljesen odavagyok, csodásan mutattak rajta. 

Zendaya-t újból hosszú hajjal láthattuk, amit bevallom, már nagyon hiányoltam. A hosszú hajzuhatagát egy szoros, magasan elhelyezett copfba fogták össze. A sminkje is mesés lett, a szemeit téglavörös szynnel árnyékolták és fekete tusvonallal valamint szempillaspirállal emelték ki, az arcát kontúrozták, míg az ajkaira egy mályvaszínű rúzs került.

Halsey x La Bourjoisie

2016.04.13. 18:41, Fanni


Halsey is ott volt a 'The Huntsman: Winter's War' los angelesi premierjén április 11-én, hétfő este a Regancy Village Theatreben, hiszen ő énekli a film betétdalát.

A 21 éves énekesnő lehengerlően nézett ki a vetítésen, ahol egy nagyon drámai és elegáns ruhakölteményben jelent meg. Halsey egy fekete-arany, ejtett vállú La Bourjoisie estélyit viselt a 2016-os tavaszi/nyári kollekcióból. Első pillantásra egyébként azt hittem, hogy ez a ruha egy Zuhair Murad Couture darab, viszont meglepődve tapasztaltam, hogy erről szó sincs. Az énekesnő tényleg meseszép volt, igazán kitett magáért és sikerült maga mögé utasítania a film egyik főszereplőjének, Charlize Theronnak a megjelenését. A szettet egy pár fekete Giuseppe Zanotti magassarkúval, EF Collection és Rachel Katz ékszerekkel, valamint egy apró fekete Amanda Pearl clutch-csal egészítette ki és tette teljessé. Egy apró zavaró tényező van számomra, az pedig az átlátszó tüllszoknya, de ez mellett most el tudok nézni, hiszen tényleg káprázatos megjelenést nyújtott az énekesnő.

Halsey rövid haja leengedve maradt, amit oldalra fésülve enyhén lelapítottak neki, ezzel pedig egy letisztult modern hatást értek el, ami kitűnően passzolt a ruha stílusa mellé. A sminkje is szuper lett, a szemeit fekete tusvonallal és szempillaspirállal emelték ki, az arcát lágyan bronzosították, míg az ajkaira egy vadító vörös rúzs került, ami fantasztikus kontrasztot alkotott a ruha színeivel.

Emily Blunt x Valentino

2016.04.13. 13:09, Fanni


Természetesen a film 3. főszereplő színésznője, vagyis Emily Blunt is ott volt a 'The Huntsman: Winter's War' los angelesi premierjén április 11-én a Regancy Village Theatreben.

A film 33 éves várandós színésznője meseszép volt a megjelenése alkalmával, egy igazán romantikus és nagyon nőies összeállításban jelent meg. Emily egy fehér, fodrokkal kiegészített, enyhén dekoltált Valentino midiruhát viselt a 2016-os őszi/téli kollekcióból. A színésznő istenien nézett ki a fekete szőnyegen, a ruha csodásan álltt rajta és a gömbölyödő pocakja is kellő figyelmet kapott benne. A kiegészítőket ennél jobban már nem is válogathatták volna össze; egy mesés Chopard nyakláncokkal és egy pár ezüst Jimmy Choo magassarkú szandállal egészített ki. Az egyik nyaklánc egy kis színt is belevitt a színésznő megjelenésébe, hiszen türkizkék kövek díszítették. Egy letisztult, nagyon elegáns szettet láthattunk ismét, amiben káprázatosan nézett ki Emily, csak úgy ragyogott.

A haját egy középen elválasztott laza kontyba fogták össze, ami szintén jó választásnak bizonyult, jól illett a bohókás és elbűvölő stílushoz. Emily sminkje is telitalálat volt, a szemeit fekete cicás tusvonallal és szempillaspirállal emelték ki, az arcát kontúrozták, míg az ajkaira egy halvány rózsaszín rúzst vittek fel.

Elsa Pataky x Naeem Khan

2016.04.13. 12:53, Fanni


Elsa Pataky is ellátogatott a 'The Huntsman: Winter's War' los angelesi premierjére április 11-én a Regancy Village Theatreben, hogy támogathassa a férjét, Chris Hemsworth-öt.

A 39 éves színésznő egy nagyon bájos és romantikus összeállításban jelent meg a premieren, ahol egy fehér, csipkével kombinált Naeem Khan tüll miniruhát viselt a 2016-os őszi/téli kollekcióból. Elmondani sem tudom, hogy mennyire örülök annak, hogy nem átlátszó ez a ruha, mivel a divatbemutatón a modell azt a változatot viselte, de szerencsére Elsa-nak kiegészítették egy fehér anyaggal a tüll alatti részt. A szettet egy ezüst Christian Louboutin magassarkú szandállal és Neil Lane ékszerekkel egészítette ki. A szandál helyett most szívesebben láttam volna egy zárt magassarkú cipőt a színésznőn, mert azzal sokkal összeszedettebb és mutatósabb lehetett volna a megjelenése.

Elsa a haját oldalt elválasztva, hátratűzve viselte, viszont az arcához közel eső tincseket szabadon hagyták és azokat besütötték neki. A sminkje is nagyon esztétikus és fiatalos lett, a szemeit fekete tusvonallal és szempillaspirállal emelték ki, az arcát visszafogottan bronzosították, míg az ajkaira egy piros rúzs került, ami jó összhangban volt a ruha színével és a romantikus, kicsit bohókás stílusával is.

Charlize Theron x Christian Dior Couture

2016.04.13. 12:34, Fanni


Charlize Theron is ott volt április 11-én a 'The Huntsman: Winter's War' los angelesi premierjén, amit a Regancy Village Theatreben rendeztek meg.

A film 40 éves Oscar díjas színésznője egy nagyon egyszerű, de mégis elegáns szettben jelent meg az eseményen, ahol egy fekete Christian Dior Couture midiruhát viselt a 2016-os kollekcióból. Kicsit meglepődtem, hogy ez az egyszerű ruha egy couture darab, hiszen azok egyáltalán nem így néznek ki általában. A ruhát asszimetrikus vállrésszel és egy átlátszó panellel egészítettek ki a dekoltázs és a vállrésznél, amin apró díszítés igaz, hogy található, de ettől még mindig nem couture-nak néz ki. Csalódtam most Charlize megjelenésében, ami jelentéktelen és unalmas lett, sokkal, de sokkal többre is képes. Az összeállítását egyébként egy pár bokapántos Christian Louboutin magassarkúval, Harry Winston ékszerekkel és egy Jimmy Choo clutch-csal tette teljessé. A ruhaválasztás ellenére viszont nagyon csinos és dekoratív volt a színésznő megjelenése, de ennél monotonabb már nem is lehetett volna.

Charlize haját egy oldalt elválasztott copfba fogták össze a tarkójánál és az oldalra féült rövidebb tincseket frufruként hordta. A sminkje enyhén füstös sötétbarna szemekből, kontúrozott arcból és barackszínű ajkakból állt össze, ami nekem kifejezetten tetszett, nem estek túlzásba vele, de mutatós és szép volt.