Üdvözlök mindenkit a RedCarpet-Fashion nevű oldalon. Az oldal címéből már rájöhettetek, hogy mivel foglalkozhat az oldal, de ha mégsem, akkor elmondanám: az oldalon olvashattok a legújabb trendekről, megnézhetitek a legnagyobb divatházak divatbemutatóit, figyelemmel követhetitek a divatheteket, valamint értesülhettek arról, hogy a kedvenc hírességeitek (legyenek azok színészek, énekesek, modellek stb.) milyen kreációkban jelentek meg az év legnagyobb vörös szőnyeges eseményein.

Oldaltérkép

 
Chat
 
Family

   

Kérlek Titeket, hogy ide ne jelentkezzetek! Csak a kedvenc oldalaimnak tartogatom ezeket a helyeket!

 
Elite cserék

    
    
    
    

20/19
Feltételek | Lekerültek

Az utolsó helyek meghívásosak, kérlek Titeket hogy ne jelentkezzetek!

 
Események
Ápril 19-30, szer-vas - Tribeca Filmfesztivál
Ápril 24, hét - Guardians of the Galaxy Vol. 2 London premier
Ápril 25, kedd - Take Me Tribeca Filmfesztivál premier
Ápril 25, kedd - Time 100 Gála
Ápril 25, kedd - Sthe Sinner Tribeca Filmfesztivál premier
Ápril 25, kedd - The Handmaid's Tale Los Angeles premier

Ápril 26, szer - Grey Lady Los Angeles premier
Ápril 26, szer - How to be a Latin Lover Los Angeles premier
Ápril 26, szer - Mainfesto Tribeca Filmfesztivál premier
Ápril 27, csüt - Can't Stop Won't Stop Watching Tribeca Filmfesztivál premier
Ápril 27, csüt - Billboard Latin Music Awards
Ápril 27, csüt - amfAR San Paulo Gála
Ápril 27, csüt - DKMS Big Love Gála
Máj 1, hét - Met Gála
Máj 4, csüt - Alien: Covenant London premier
Máj 7, vas - MTV Movie & TV Awards
Máj 8, hét - King Arthur: Legend of the Sword Los Angeles premier
Máj 10, szer - Snatched Los Angeles premier
Máj 18, szer - Pirates of the Carribean: Dead Men Tell No Tales premier
Máj 25, kedd - Wonder Woman Los Angeles premier
Jún, 6 kedd - Glamour magazin Women of the Year Awards UK
Jún 26, hét - The House Los Angeles premier
 
Bejegyzések
Friss bejegyzések
2017.04.26. 21:07
2017.04.26. 20:37
2017.04.26. 20:09
2017.04.26. 19:00
2017.04.26. 18:45
2017.04.26. 18:21
2017.04.26. 15:38
 
Az oldalról

» Admin: Fanni
» Téma: divat
» Nyitás: 2016. január 18.
» Kinézet: v3.0 Márk
» Ajánlott böngésző: Google Chrome
» Egyéb kódok: Gergő
» E-mail: fannismiley96@gmail.com
» Források: x x x x 
»

Az oldal semmilyen kapcsolatban nem áll a tervezőkkel, a modellekkel, hírességek-kel, stylistokkal. Ez csupán egy divattal foglalkozó oldal, ahol a saját vélemé-nyeimet olvashatjátok a vörös szőnyeges megjelenésekről.

belépés x kilépés

 
New events

Rachel McAdams x Valentino Couture

2016.05.05. 16:45, Fanni


Rachel McAdam is ott volt a legnagyobb örömömre a 2016-os Met Gálán május 2-án, hétfőn a new yorki Metropolitan Museum of Artban.

A 'Spotlight' 37 éves színésznője ismét lehengerlően nézett ki a vörös szőnyegen, bár a témát nem teljesítette, de így is meseszép volt. Rachel egy nude és aranyszínű, hosszú ujjú és lágy esésű Valentino Couture estélyit viselt a 2015-ös tavaszi/nyári kollekcióból. A színésznőnek sikerült a drámai és az elegáns hatást egyszerre elérnie ebben a kicsit reneszánsz stílusú ruhában. A szín is fergeteges volt, akárcsak a szabása, ami szépen kiemelte Rachel vékony derekát. Kiegészítőként egy pár Brian Atwood magassarkút és H Stern ékszereket választott.

Rachel haja leengedve maradt, amit oldalt elválasztva, göndör formában viselt. A sminkjében ő is inkább a vámpíros stílust követte, ami istenien mutatott a ruha stílusával és színeivel. A szemeit fekete és sötétbarna színekkel, valamint szempillaspirállal emelték ki, az arcára pirosítót vittek fel, míg az ajkaira egy sötétbordó matt rúzs került.

Amy Schumer x Alexander Wang

2016.05.05. 16:24, Fanni


Amy Schumer is megjelent idén a Met Gálán, ami május 2-án került megrendezésre a Metropolitan Museum of Artban, New Yorkban.

A 34 éves színésznő tőle szokatlanul szexi és színes szettben jelent meg a vörös szőnyegen. Amy egy kifejezetten neki tervezett, piros ejtett vállú és kivágásokkal díszített Alexander Wang estélyit viselt. Bár ez nem egy rossz megjelenés, a színe és a ruha szabása is tetszik, viszont Amy esetében is elhagytam volna az ejtett vállrészt, mivel ez még jobban szélesíti a felsőtestét. A láncos pántmegoldás, és a biztostűkkel összefogott mély dekoltázsrész és kivágások is nagyon tetszettek. A  téma nagyjából megjelent, ha az említett dolgokon változtattak volna, akkor egy szép és csinos megjelenést láthattunk volna Amytől. Kiegészítőként egy piros, szegecsekkel és lánccal díszített Alexander Wang vödörtáskát és egy pár piros, szintén szegecsekkel díszített Alexander Wang magassarkú szandált választott.

A ruha dekoltázsrészén és az ejtett vállas megoldásán kívül még a hajával voltam úgy, hogy egyáltalán nem tetszett, egy nagy össze-visszaság lett. Leengedve maradt a hosszú szőke haja, amit feltupíroztak és hátrafésülve, beszárítva viselte. A sminkje feltűnő és érdekes lett, ami kifejezetten tetszett. A szemeit fekete szemhéjpúderrel és szempillaspirállal emelték ki, az arcát bronzosították, míg az ajkaira egy halvány rózsaszín rúzs került.

Emily Ratajkowski x Prabal Gurung

2016.05.05. 16:15, Fanni


Emily Ratajkowski is a White House Correspondents' Dinner után New York-ba vette az irányt és május 2-án megjelent a Met Gálán, a Metropolitan Museum of Artban.

A 24 éves modell és színésznő egy szexi és modern összeállításban jelent meg a gála vörös szőnyegén, ahol fantasztikusan nézett ki. Emily egy monokróm stílusú, félpántos Prabal Gurung estélyit viselt, amit oldalt a combjáig felslicceltek és egy rövidebb uszályt is kapott. A modellen tökéletesen mutatott a ruha, a kecses alakja kellő figyelmet kapott az est folyamán, illetve a hosszú lábait is megvillanthatta benne. A  modern témát is nagyjából megjelenítette a ruhája és a styling segítségével. Kiegészítőként egypár fekete-arany Tamara Mellon magassarkú szandált és Tiffany & Co. ékszereket párosított a ruhája mellé.

Emily haját, egy középen elválasztott, szoros és fényes kontyba fogták össze, amitől még modernebb és sikkesebb lett a megjelenése. A sminkje is hibátlan és gyönyörű lett; a szemeit fekete cicás tusvonallal és szemceruzával, valamint szempillaspirállal emelték ki, az arcát kontúrozták, míg az ajkaira barackszínű rúzs került.

Anna Kendrick x Derek Lam

2016.05.05. 16:07, Fanni


Anna Kendrick is ott volt a május 2-án megrendezett Met Gálán, ami mint mindig, idén is a new yorki Metropolitan Museum of Artban kapott helyet.

A 'Pitch Perfect' 30 éves színésznője egy modern és elegáns szettben tette tiszteletét a rendezvényen. Anna egy kék, mélyen dekoltált, flitterekkel és lézerkivágásokkal díszített Derek Lam estélyit viselt a 2016-os őszi/téli kollekcióból. A ruha színe és a szabása tetszik, mivel a flitterekkel és kövekkel díszített övrész szépen kiemelte Anna derekát, viszont a dekoltázsrész és a pántok megoldása nem tartozik a kedvenceim közé, mivel szélesítik a felsőtetét. Ennek ellenére a színésznő megjelenése kifogásolhatatlan volt, a ruha színe mesésen mutatott a világos bőrszínén. A szettet egy pár Brian Atwood magassarkúval és Effy ékszerekkel egészítette ki.

Anna haját egy középen elválasztott, egyszerű és sikkes kontyba fogták össze, amitől egy kicsit modernebb lett az összhatás. A sminkje visszafogott és hétköznapi lett; a szemeit fekete szemhéjpúderrel és szempillaspirállal emelték ki, az arcát lágyan kontúrozták, míg az ajkaira barackszínű rúzs került.

Margot Robbie x Calvin Klein

2016.05.05. 15:58, Fanni


Margot Robbie is ellátogatott a 2016-os Met Gálára, ami a 'Manus x Machina: Fashion in tha Age of Technology' témát kapta, a gálán megnyitott kiállítás miatt. Az eseményt május 2-án rendezték meg New Yorkban, a Metropolitan Museum of Artban.

A 'Suicide Squad' 25 éves színésznője egy egyszerű és kifinomult, de mégis modern összeállításban lépett a vörös szőnyegre. Robbie egy hófehér, újrahasznosított anyagokból készült pánt nélküli Calvin Klein estélyit viselt, amit kifejezetten neki készítettek el és a derékrésznél két kivágással egészítették ki. A színésznő meseszép volt, a ruha is csodás, remekül állt rajta, bár a hosszán talán egy picit lehetett volna még változtatni, de ez sem rontott az összhatáson. Hogy futurisztikusabbá tegye az összeállítását kiegészítőkét két arany Elsa Peretti karkötőt és fülbevalót választott, valamint egy pár Jimmy Choo magassarkút és fekete clutch-ot.

Margot haja leengedve maradt, amit középen elválasztva egyenesen viselt a fülei mögé tűrve. A sminkje ugyancsak természetes és visszafogott lett, ami mesésen mutatott rajta. A szemeit világosbarna szemhéjpúderrel és szempillaspirállal emelték ki, az arcát lágyan bronzosították, míg az ajkaira testszínű rúzs került.