Üdvözlök mindenkit a RedCarpet-Fashion nevű oldalon. Az oldal címéből már rájöhettetek, hogy mivel foglalkozhat az oldal, de ha mégsem, akkor elmondanám: az oldalon olvashattok a legújabb trendekről, megnézhetitek a legnagyobb divatházak divatbemutatóit, figyelemmel követhetitek a divatheteket, valamint értesülhettek arról, hogy a kedvenc hírességeitek (legyenek azok színészek, énekesek, modellek stb.) milyen kreációkban jelentek meg az év legnagyobb vörös szőnyeges eseményein.

Oldaltérkép

 
Chat
 
Family

Kérlek Titeket, hogy ide ne jelentkezzetek! Csak a kedvenc oldalaimnak tartogatom ezeket a helyeket!

 
Elite cserék

    
    
    

20/20
Képre vár: Szandi*, Szandi, Iza, katie
Feltételek | Lekerültek

Kérlek,Titeket, hogy ne jelentkezzetek, mert betelt a helyek száma!

 
Események
Feb 3, szom - Directors Guild of America Awards
Feb 5, hét - Academy Awards Nominees Luncheon
Feb 6, kedd - The Mercy London premier
Feb 6, kedd - InStyle EE Rising Star Party
Feb 7, szer - amfAR New York Gála
Feb 8, csüt - Black Panther London premier
Feb 8, csüt - Evening Standard British Film Awards
Feb 11, vas - Festival of the Heart Gála
Feb 11, vas - Writers Guild of America Awards
Feb 15, csüt - I, Tonya London premier
Feb 19, hét - Red Sparrow London premier
Feb 28, szer - BAFTA Awards
Márc 3, szom - Independent Film Spirit Awards
Márc 4, vas - Academy Awards (Oscar)
 
Bejegyzések
Friss bejegyzések
2018.02.20. 16:05
2018.02.20. 15:43
2018.02.20. 15:26
2018.02.20. 13:18
2018.02.20. 12:37
2018.02.20. 12:25
2018.02.20. 12:14
 
Az oldalról

» Admin: Fanni
» Téma: divat
» Nyitás: 2016. január 18.
» Kinézet: v3.0 Márk
» Ajánlott böngésző: Google Chrome
» Egyéb kódok: Gergő
» E-mail: fannismiley96@gmail.com
» Források: x x x x 
»

Az oldal semmilyen kapcsolatban nem áll a tervezőkkel, a modellekkel, hírességek-kel, stylistokkal. Ez csupán egy divattal foglalkozó oldal, ahol a saját vélemé-nyeimet olvashatjátok a vörös szőnyeges megjelenésekről.

belépés x kilépés

 
New events

Halston Sage x Michael Kors

2017.03.15. 18:16, Fanni

Halston Sage is hivatalos volt a Vanity Fair magazin 2017-es Oscar partijára, amit még február 26-án, vasárnap este rendeztek meg a Beverly Hillsben található Wallis Anneberg Center for Performing Arts-ban.

A 'Before I Fall' 23 éves színésznője egy elég egyszerű és elegáns, de mégis kacér ruhában lépett a fotósok elé, ahol fantasztikusan nézett ki. Halston egy fekete alapszínű, apró kristályokkal díszített Michael Kors estélyit viselt, amit kifejezetten neki terveztek és hátul teljesen nyitott volt. A ruha ebben az esetben is nagyon tetszett és ez most szerencsére a korához is jól illett, fiatalos és modern volt, valamint a szabás és a színvilág is illett hozzá, valamint az eseményen is jól megállta a helyét. A tervezés alapszíne klasszikus és egyszerű volt, viszont a kristályoktól csillogó és feltűnő lett a végeredmény, így egyáltalán nem mondhatjuk azt, hogy unalmas vagy egyhangú lenne. A szabás végig nagyon szépen követte Halston formás alakját, így a vékony derekára és a formás csípőjére is nagy hangsúlyt helyeztek, de ezek mellett a dekoltázsára is elég jól felhívták a figyelmünket, amitől visszafogottan ugyan, de dögös lett az összhatást, erre pedig a nyitott hátrész rátett még egy lapáttal. Egyetlen negatívumot találtam az egészben, mégpedig a szoknya kialakítását ami sajnos túl hosszú volt, így az alja elég furán mutatott a képeken, de ezen kívül minden rendben volt. A megjelenését egy pár Jimmy Choo magassarkúval és fekete szintén Jimmy Choo clutch-csal tette teljessé, ékszereket pedig nem viselt ez alkalommal.

Halston haja leengedve maradt, amit középen elválasztva, lágy hullámokba besütve viselt, ami jól állt neki, de nála is jobban örültem volna valami sikkesebb formának. A sminkje viszont hibátlan és friss lett; a szemeit barna szemhéjpúderrel és szempillaspirállal emelték ki, az arcára pirosító került, míg az ajkaira barackszínű rúzst vittek fel.

Michelle Monaghan x Brandon Maxwell

2017.03.15. 18:06, Fanni

Michelle Monaghan is ellátogatott még a február 26-án, vasárnap este megrendezett Vanity Fair Oscar partira, aminek a beverly hillsi Wallis Anneberg Center for Performing Arts adott otthont.

A 40 éves színésznő egy elég egyszerű, de mégis nagyszerű, elegáns és modern szettben érkezett a partira, ahol remekül festett. Michelle egy fekete, magasított nyakú és hosszú ujjú, valamint egyenes szabású Brandon Maxwell estélyit viselt a 2017-es őszi/téli kollekcióból, amit oldalt kivágásokkal egészítettek ki. A színésznő túl sok újat és izgalmasat nem tudott mutatni a választásával, de a végeredmény mégis tetszett, bár kicsit többet vártam tőle. Örültem neki, hogy egy ilyen modern és szexisebb tervezés mellett döntött, mert jót tett neki egy kis változatosság és maga a ruha is nagyon bejött, főleg az miatt mert nem hatott erőltetettnek rajta és csinos volt benne, de a végeredmény számomra mégis unalmas lett. Egy kis drámaiság vagy valami élénkebb és izgalmasabb frizura, kiegészítő és smink sokat segíthetett volna az összhatáson, mert ez így semmi. A kivágás elhelyezése is nagyon jó volt, mivel így Michelle dereka szépen ki lett hangsúlyozva és sejtelmesebb is lett a megjelenése. A színválasztásról semmi újat nem tudok mondani, egyszerű és klasszikus volt, elég nehéz mellélőni vele és a színésznő bőrszínével is jó kontrasztot alkotott. Kiegészítőként egy pár Jimmy Choo magassarkút, fekete Jimmy Choo clutch-ot és Jacob & Co. ékszereket választott.

Michelle haja leengedve maradt, amit oldalt elválasztva és göndör formában viselt, viszont ez a ruhához nem illett. Egy sikkes és szoros konty vagy copf jobban működött volna. A sminkje klasszikus és üde lett; a szemeit szempillaspirállal emelték ki, az arcára pirosító került, míg az ajkaira élénk piros rúzst vittek fel.

Allison Williams x Miu Miu

2017.03.15. 17:49, Fanni

Allison Williams még február 26-án, vasárnap este megjelent a 2017-es Vanity Fair Oscar partiján, amit a Wallis Anneberg Center for Performing Arts-ban rendeztek meg Beverly Hillsben.

A 'Girls' 28 éves színésznője egy nagyon elegáns és klasszikusnak mondható, de mégis izgalmas ruhában érkezett az eseményre, ahol nagyon jól nézett ki. Allison egy sötétkék, flitterekkel díszített, nyitott hátú és nyakpántos Miu Miu estélyit viselt, amit kifejezetten az ő számára terveztek erre az alkalomra. Korábban nem igazán kedveltem az olasz divatház tervezéseit, de egyre jobban és jobban kezdem megszeretni őket, bár ez leginkább csak a custom made darabokra igaz. A színésznő választása igazán nőies és feltűnő volt, a színválasztás pedig maga a csoda, annyira szép volt a kéknek ez az árnyalata, ami egyébként a világos bőrszínével is remekül nézett ki, míg a flitterek sokkal feltűnőbbé és glamour-osabbá varázsolta a végeredményt. A szabásba sem lehet belekötni, mivel Allison vékony dereka és a csípője is tökéletesen ki lett emelve, valamint a vállaira is nagy figyelmet szenteltek, amitől kicsit kacérabb lett az összhatás és fiatalosabb is. A leginkább a nyakrész kialakítása tetszett, ami hozzáadott a megjelenéséhez egy kis pluszt, valamint modernebbnek is tűnik az egész. A megjelenését egy pár Charlotte Olympia magassarkú szandállal és Lorraine Schwartz ékszerekkel egészítette ki és tette teljessé.

Allison haját egy elől kicsit megemelt és magasabban elhelyezett konytab fogták össze, így a ruhán maradhatott a figyelmünk. A sminkje tőle szokatlanul drámai lett, de jól működött; a szemeit fekete füstös sminkkel emelték ki, az arcát kontúrozták, míg az ajkaira barackszínű rúzs került.

Charles Finch & Chanel Pre-Oscar Dinner Round-Up

2017.03.15. 15:10, Fanni

Még február 25-én, vagyis szombat este került megrendezésre Charles Finch és a Chanel közös vacsorapartija az Oscar díjátadó előestéjén, aminek a los angelesi Madeo Restaurant adott otthont és rengeteg híresség volt jelen az eseményen.

Kezdjük a sort Phoebe Tonkinnal, aki egy nagyon bájos és játékos fehér Chanel midiruhát viselt a 2017-es tavaszi/nyári kollekcióból, amit lágy fodrokkal és vékony, kontrasztot alkotó fekete részletekkel egészítették ki. A 27 éves színésznőnek ez alkalommal sem sikerült csalódást okoznia, hiszen ezzel a választásával kapcsolatban minden a legnagyobb rendben volt. A ruha fehér alapszíne nagyon jól mutatott a napbarnított bőrszínével és a barna hajával is, míg a fekete részletek és a fodrok izgalmasabbá varázsolták a végeredményt. A szabás szintén tökéletesnek mondható, mivel Phoebe vékony dereka és a csípője is szépen ki lett emelve, de a legnagyobb figyelem a vékony lábaira került. A megjelenését egy pár fekete Chanel magassarkú szandállal, fekete-fehér Chanel clutch-csal és Chanel Fine ékszerekkel egészítették ki. A haja az est folyamán leengedve maradt, amit oldalt elválasztva, lágy hullámokba viselt. A sminkje is egyszerű és visszafogott maradt; a szemeit barna szemhéjpúderrel és szempillaspirállal emelték ki, az arcát bronzosították, míg az ajkaira mályvaszínű matt rúzst vittek fel.

Hailee Steinfeld egy sokkal vagányabb, de mégis elegáns és fiatalos összeállításban lépett a fekete szőnyegre, ahol ő is fantasztikusan nézett ki. A 20 éves színésznő egy fekete-fehér, háromrészes szintén Chanel szettet viselt a 2017-es elő-őszi kollekcióból, ami egy fehér, fekete masnival és fodrokkal kiegészített ingből, fekete blézerből és egy fekete műbőrnadrágból állt össze. Nagyon jó volt látni, hogy végre egy kicsit kilépett a komfortzónájából és a szexi szetteken túl ilyen vagány megjelenéseket is tud produkálni, aminek azért is örülök ennyire, mert az ilyen tervezések sokkal jobban állnak neki és fiatalosabbak is. A színválasztás az ő esetében is elég klasszikus és hétköznapi volt, de az anyagok és a szabások keverése segített a végeredmény izgalmasságán. Hailee vékony derekára és a hosszú lábaira terelték ez alkalommal a figyelmünket. Kiegészítőként egy pár fekete Giuseppe Zanotti magassarkút, fekete-ezüst Chanel táskát és Chanel Fine ékszereket választott. A haját egy oldalt elválasztott, szoros és alacsonyan elhelyezett, sikkes kontyba készítették el. Míg a sminkje feltűnő és élénk lett; a szemeit fekete tusvonallal és szempillaspirállal emelték ki, az arcára pirosító került, míg az ajkaira élénk piros rúzst vittek fel.

Lily Collins tőle megszokottan egy nagyon nőies és vintage stílusú outfit-et választott a partira, ahol az ő megjelenése volt az egyik legnagyobb kedvencem. A 27 éves színésznő egy fekete, ejtett vállú és ezüst részletekkel díszített, valamint finoman dekoltált Chanel midiruhát viselt a 2017-es elő-őszi kollekcióból. A színválasztással túl sok újat, sőt szinte semmi újat nem tudott mutatni, de ettől függetlenül mégis nagyon tetszett az egész és a sötét, fekete árnyalat fantasztikus kontrasztot alkotott a hófehér bőrszínével. A szabás szintén tökéletes, hiszen Lily vékony dereka és a csípője is szépen ki lett emelve, míg a kacérság jegyében a dekoltázsára, a vállaira és a lábaira is felhívták a figyelmünket. A végeredményt egy pár fekete Christian Louboutin magassarkúval és Chanel Fine ékszerekkel tette teljessé. Lily haja félig leengedve maradt, míg a másik felét egy magasan elhelyezett copfba készítették el, amitől az egész nagyon játékos és fiatalos lett. A sminkje az ő esetében is feltűnő és élénk lett; a szemeit fekete, cicás tusvonallal és szempillaspirállal emelték ki, az arcára pirosítót vittek fel, míg az ajkaira piros rúzs került.

Ellie Bamber szintén a meghívottak között volt és végre neki köszönhetően egy kis színt is láthattunk a fekete szőnyegen, amire szükségünk is volt a sok fekete és fehér tervezés után. A 20 éves brit színésznő egy gyönyörű kék színű, bőrből elkészített, kétrészes Chanel szettet viselt a 2017es elő-őszi kollekcióból, ami egy dzsekiből és egy miniszoknyából állt össze, az egészet egy fekete övvel és egy nagy fekete masnival egészítették ki. Nekem az egészben a már emlegetett színválasztás volt a kedvencem, ami a világos bőrszínével és a vörös hajával is fantasztikus összhangba került, amit egyszerűen imádtam. A bőr használatának köszönhetően pedig a végeredmény egészen kacér és vagány lett, ami jól illett a színésznő fiatal korához. A szabásba szerencsére Ellie-nél sem lehet belekötni, mivel a vékony dereka és a csípője is elegendő figyelmet kapott, de egyértelmű, hogy a lábaira került a legnagyobb hangsúly. Kiegészítőként egy pár fekete Christian Louboutin magassarkút és Chanel Fine ékszereket választott. Ellie haja leengedve maradt, amit oldalt elválasztva és egyenesre beszárítva viselt a vállára és a hátára omolva. A smink az ő esetében nagyon természetes és visszafogott volt; a szemeit szempillaspirállal emelték ki, az arcát lágyan bronzosították, míg az ajkaira nude színű rúzst vittek fel.

Kristen Stewart jó szokásához hűen egy vagány, de mégis kacér és szexi, csajosabb összeállításban lépett a fotósok elé. Kristen egy teljesen fekete, átlátszó részletekkel kiegészített, kétrészes Chanel szettet viselt a 2017-es tavaszi/nyári kollekcióból, ami egy mélyen dekoltált crop topból és egy csipkével kiegészített midiszoknyából állt össze. Azt nem mondanám, hogy ez volt a valaha látott legnagyobb kedvencem a 26 éves színésznőtől, de második látásra nem is volt annyira rossz sem, mint elsőre. Tény, hogy a szoknya elég olcsónak és öregesnek tűnik nekem, de a crop top egy kicsit tudott segíteni az egészen, ahogy az átlátszó részletek is, de ezek még sem voltak elegek ahhoz, hogy a végeredmény jól nézzen ki. Így sajnos itt csalódnom kellett Kristenben. Egyébként a szabás sem igazán nyerte el a figyelmemet, ami a szoknya alacsony elhelyezkedésének volt köszönhető, ami miatt úgy néz ki, mintha kettévágták volna a színésznő testét és a dereka, valamint a csípője sem lett megfelelően kiemelve. A megjelenését egy pár Christian Louboutin cipővel, Chanel clutch-csal és Chanel Fine ékszerekkel egészítette ki és tette teljessé. Kristen haja is leengedve maradt, amit hátrafésülve és beszárítva viselt. A sminkje pedig feltűnő és sötét lett; a szemeit szürke füstös sminkkel emelték ki, az arcát kontúrozták, míg az ajkaira rózsaszín rúzs került.

Naomi Watts egy igazán játékos és élénk, nyárias ruhában látogatott el a vacsorapartira. A 48 éves színésznő élénk rózsaszín, sötétkék, narancssárga és neon zöld színekből összeálló, valamint absztrakt mintákkal, rövid ujjakkal és gallérral kiegészített Chanel midiruhát viselt a 2017-es tavaszi/nyári kollekcióból. Nem mondanám azt, hogy maga a ruha nem tetszett, mert nem nézett ki rosszul a színvilágát pedig imádtam, viszont egyáltalán nem illett az eseményhez, hiszen nem csak az volt a baj, hogy túl laza volt, de ez inkább egy tengerparti és nappali eseményre lett volna tökéletes választás (ahogy az előző posztban Thandie esetében is írtam Cannes-ban vagy Velencében a filmfesztivál alatt telitalálat lenne bárki számára). A színek egyébként tetszettek és a színésznő világos bőrszínével is jól mutattak, mégis nemet kell mondanom az egészre. A szabásba egyébként nem tudok belekötni, ha a színeken változtattak volna, akkor imádnám az egészet, mivel Naomie vékony dereka csodásan ki lett emelve benne. Kiegészítőként egy pár fekete Jimmy Choo magassarkút, fekete, kristályokkal díszített Chanel clutch-ot és Chanel Fine ékszereket választott. Naomi haját egy oldalt elválasztott és oldalt elhelyezett, laza kontyba készítették el. A sminkje pedig friss és egyszerű lett; a szemeit fekete tusvonallal és szempillaspirállal emelték ki, az arcára pirosító került, míg az ajkaira bordó rúzst vittek fel.

Nicole Kidman szintén hivatalos volt a partira, de ő egy nagyon elegáns és kifinomult nőies ruha mellett döntött, amiben mesésen festett. A 49 éves színésznő ekrü és ezüst színekből összeálló, pánt nélküli és peplummal kiegészített Chanel Couture midiruhát viselt a 2017-es tavaszi/nyári kollekcióból és kristályokkal díszítették fel. Én személy szerint imádtam a választását, ami fiatalos volt ugyan, de a korához és az alakjához mégis hibátlanul passzolt. Általában nem szeretem, amikor fakó és túl világos, pasztell színeket visel, de ebben az esetben mégis kifizetődött a kockáztatása és tökéletesen működött rajta ez a színkombináció is, amitől modern és nagyon friss lett az egész, a kristályok pedig feldobták az összhatást. A szabás szintén tökéletesnek mondható, mivel a vastag öv segítségével Nicole vékony dereka csodásan ki lett hangsúlyozva és a hosszú lábaira is nagy hangsúlyt fektettek. A végeredményt egy pár ezüst Stuart Weitzman magassarkú szandállal, fehér Chanel clutch-csal és Chanel Fine ékszerekkel egészítette ki és tette teljessé. A haja leengedve maradt, amit középen elválasztva és egyenesre vasalva viselt a fülei mögé tűrve. A sminkje nála is nagyon visszafogott és üde lett; a szemeit barna szemhéjpúderrel és szempillaspirállal emelték ki, az arcát bronzosították, míg az ajkaira rózsaszín rúzs került.

Priyanka Chopra egy elég érdekesnek mondható, klasszikus, de mégis valamennyire fiatalos összeállításban lépett a fekete szőnyegre. A 34 éves indiai színésznő egy háromrészes Chanel szettet viselt a 2017-es Resort kollekcióból, ami egy fehér, kivágásokkal és magasított nyakkal kiegészített topból, fekete blézerből és pasztell színű midiszoknyából állt össze. És bár elsőre azt hittem, hogy Kristen Stewart okozta a legnagyobb csalódást számomra, mégis tévednem kellett, mert Priyanka megjelenése még annyira sem tetszett, mint Kristen-é. Sajnos az ő esetében egy jó részletet sem találtam a választásába, ami túl sok és nehéz lett, valamint a bővebb szabás miatt elég jól meg is szélesítette a színésznő egyébként tökéletes és formás testét. Bár maga a blézer tetszett, főleg az miatt, ahogy viselte, de a felsőhöz és a szoknyához párosítva egyáltalán nem nézett ki jól és nem is illett hozzájuk, túlságosan elütött a többi darabtól. A színválasztással egyébként nem lett volna gond, mert ezek a világos árnyalatok jól mutathattak volna a sötétebb bőrszínével, de mégsem így történt és elég öreges lett a végeredmény. A megjelenését egy pár ezüst Stuart Weitzman magassarkú szandállal tette teljessé. Priyanka haját egy magasan elhelyezett és szoros copfba készítették el, ami jól nézett ki. A sminkje viszont nem tetszett; a szemeit fekete füstös sminkkel és műszempillával emelték ki, az arcát bronzosították, míg az ajkaira szürke matt rúzs került.

Ruth Negga is ellátogatott a partira, ahol egy vintage stílusú, nagyon nőies és elegáns ruhában láthattuk tündökölni. A 35 éves ír színésznő egy tört fehér és arany színekből összeálló, kétrészes Chanel szettet viselt a 2017-es elő-őszi kollekcióból, ami egy rövidített blézerből és egy magasított derekú, harang szabású szoknyából állt össze. Nekem kifejezetten tetszett a választásának a kifinomultsága, amit vagányabb elemekkel fűszereztek meg, így a végeredmény egyáltalán nem lett unalmas, inkább fiatalos és izgalmas az egész. A világos színek pedig a színésznő sötét bőrszínével mesés kontrasztot alkottak. A szabásba szintén lehetetlen lenne belekötni, bár lehet, hogy még ennél is jobban tetszett volna az egész, ha a szoknya kicsit rövidebb lett volna, de ezen kívül semmi negatívumot nem tudok felhozni. Ruth vékony dereka és a formás csípője is hibátlanul ki lett emelve. A végeredményt egy pár Jimmy Choo magassarkúval és Chanel Fine ékszerekkel egészítette ki. A rövid haja leengedve maradt, amit göndör formában viselt. A sminkje pedig klasszikus lett, ahogy azt már megszokhattuk tőle; a szemeit fekete, cicás tusvonallal és szempillaspirállal emelték ki, az arcát kontúrozták, míg az ajkaira nude színű matt rúzs került.

Végül pedig jöjjön Janelle Monae, aki egy nagyon modern és izgalmas ruhában lépett a kamerák elé, ahol szó szerint csak úgy csillogott. A 31 éves színésznő egy arany, flitterekkel díszített, mélyen dekoltált és hosszú ujjú, blézer szabású Chanel miniruhát viselt a 2017-es elő-őszi kollekcióból. És igen, szerintem Ti is nagyon örülhettek neki, hogy végre kilépett a komfortzónájából és a fekete, valamint a fehér árnyalatokon kívül valami más és sokkal izgalmasabb színben is láthatjuk, de azért egy kis fekete részlet itt is helyet kapott a ruhán, de szerencsére nem ez volt túlsúlyban. Az arany szín egyébként lélegzetelállítóan mutatott a sötét bőrszínével kiegészítve, a flittereknek köszönhetően pedig még feltűnőbb és mutatósabb lett a végeredmény, ami tökéletesen működött rajta. A szabásba sem tudok belekötni, hiszen ehhez hasonlókat már láthattunk rajta és azok is egytől-egyig jól néztek ki rajta, így ezzel sem volt másképpen. Janelle vékony derekáa egész jól ki lett emelve, de a legnagyobb hangsúly mégis a formás lábaira és a dekoltázsára került. Kiegészítőként egy pár fekete Christian Louboutin magassarkú szandált, valamint fekete Chanel táskát és Chanel Fine ékszereket választott. Janelle haját egy oldalt elválasztott és alacsonyan elhelyezett kontyba készítették el. A sminkje pedig a megszokottak alapján készült el; a szemeit fekete tusvonallal és szempillaspirállal emelték ki, az arcára bronzosító és pirosító is került, míg az ajkaira élénk piros rúzst vittek fel.

Thandie Newton x Chanel

2017.03.15. 14:21, Fanni

Thandie Newton még február 11-én, szombat este hivatalos volt a Chanel által megrendezett elő-BAFTA partira, aminek a londoni Annabel's adott otthont.

A 'Westworld' 44 éves brit színésznője egy nagyon játékos és színes, nyárias ruhában lépett a fekete szőnyegre, ahol igazán bájos és csinos volt. Thandie egy piros, rózsaszín kék, fekete és fehér színekből összeálló, mélyen dekoltált és nyakpánttal kiegészített, lágy esésű Chanel maxiruhát viselt a 2017-es Resort kollekcióból. Tetszett a ruha retrós beütése és a színvilágát is nagyon szerettem, mivel a színésznő sötétebb bőrszínével csodás összhangot alkottak, viszont úgy érzem, hogy az eseményen egyáltalán nem állta meg a helyét. Sajnos az egész túl nyárias, inkább tengerparti eseményhez passzol, pl. a Cannes-i vagy a Velencei Filmfesztiválokon szívesen láttam volna valakin egy photocall alatt, de ide semmilyen formában nem passzolt. A szabásra ez szintén igaz, valamint a felsőrész nem is igazán tetszett Thandie-n, mivel furán állt rajta, mintha az egész csak úgy lógna és nem érvényesült jól rajta. Annak viszont örültem, hogy a derekára és a csípőjére is kellő mennyiségű figyelem került. A megjelenését egy pár fekete Chanel magassarkú szandállal, ezüst szintén Chanel clutch-csal és Chanel Fine ékszerekkel tette teljessé.

Thandie haja leengedve maradt, amit oldalt elválasztva és lágy hullámokba beszárítva viselt. A sminkje rendben volt, friss és üde az egész; a szemeit vékony fekete tusvonallal és szempillaspirállal emelték ki, az arcára pirosítót és bronzosítót is vittek fel, míg az ajkaira piros rúzs került.