Üdvözlök mindenkit a RedCarpet-Fashion nevű oldalon. Az oldal címéből már rájöhettetek, hogy mivel foglalkozhat az oldal, de ha mégsem, akkor elmondanám: az oldalon olvashattok a legújabb trendekről, megnézhetitek a legnagyobb divatházak divatbemutatóit, figyelemmel követhetitek a divatheteket, valamint értesülhettek arról, hogy a kedvenc hírességeitek (legyenek azok színészek, énekesek, modellek stb.) milyen kreációkban jelentek meg az év legnagyobb vörös szőnyeges eseményein.

Oldaltérkép

 
Chat
 
Family

  

Kérlek Titeket, hogy ide ne jelentkezzetek! Csak a kedvenc oldalaimnak tartogatom ezeket a helyeket!

 
Elite cserék

    
    
    

20/16
Feltételek | Lekerültek

Kérlek Titeket, hogy a chat-ben jelentkezzetek!

 
Események
Szept 28 - Okt 15, csüt-vas - New York Filmfesztivál
Szept 30, szom - CR Fashion Book parti
Okt 1, vas - The Meyerowitz Stories NYF
F premier
Okt 4-15, szer-vas - London Filmfesztivál
Okt 14, szom - BFI London Film Festival Awards
Okt 15, vas - UK Theatre Awards
Okt 16, hét - Elle Women in Hollywood
Okt 16, hét - Golden Heart Awards Dinner
Okt 19, szer - American Music Awards
Okt 23, hét - InStyle Awards
Nov 13, hét - Glamour Women of the Year Awards
 
Bejegyzések
Friss bejegyzések
2017.10.18. 10:54
2017.10.18. 10:25
2017.10.18. 09:58
2017.10.18. 09:39
2017.10.18. 09:02
2017.10.18. 08:43
2017.10.18. 08:24
 
Az oldalról

» Admin: Fanni
» Téma: divat
» Nyitás: 2016. január 18.
» Kinézet: v3.0 Márk
» Ajánlott böngésző: Google Chrome
» Egyéb kódok: Gergő
» E-mail: fannismiley96@gmail.com
» Források: x x x x 
»

Az oldal semmilyen kapcsolatban nem áll a tervezőkkel, a modellekkel, hírességek-kel, stylistokkal. Ez csupán egy divattal foglalkozó oldal, ahol a saját vélemé-nyeimet olvashatjátok a vörös szőnyeges megjelenésekről.

belépés x kilépés

 
New events

Kat Graham x Dolce & Gabbana

2016.04.11. 20:44, Fanni


Kat Graham is ott volt április 9-én a 2016-os MTV Movie Awards-on, amit Burbankban rendeztek meg idén a Warner Bros. Studiosban.

A 'The Vampire Diaries' 26 éves színésznője egy szexi, az alakját teljesen kiemeltő ruhában lépett a vörös szőnyegre, ahol egy púderszínű fűzős Dolce & Gabbana midiruhát viselt a 2003-as tavaszi/nyári kollekcióból, amit egyébként Beyoncén is láthattunk már, pontosan 13 évvel ezelőtt. Kat-en egyébként fantasztikusan állt a ruha, a színe és a szabása is jól passzolt hozzá. A kiegészítőit ügyesebben nem is válogathatta volna össze, a hidegebb, ezüst szín mellett döntött, így a cipője, az ékszerei és a kis táskája is ilyen színben pompázott. A színésznő egy pár Casadei magassarkú szandállal, Orton clutch-csal és Sethi Couture, Le Vain valamint Rachel Katz ékszerekkel egészítette ki a tüzes megjelenését. Egy igazán fiatalos és bevállalós szettet láthattunk tőle, amiben anélkül volt szexi, hogy túl sokat mutatott volna meg magából.

Kat haja leengedve maradt, amit középen elválasztott laza hullámokba sütöttek be neki, ami csodás összhangban volt a ruhával. A sminkje is hibátlan lett, a visszafogottabb, természetesebb árnyalatokat használták fel. A szemeit világos- és sötétbarna színekkel, fekete szemceruzával és műszempillával emelték ki, az arcát kontúrozták, az ajkaira pedig egy nude árnyalatú rúzs került.

Katie Stevens x Labourjoisie

2016.04.11. 19:33, Fanni


Katie Stevens is megjelent az április 9-én megrendezett MTV Movie Awards-on, ami idén a Warner Bros. Studiosban kapott helyet, Burbankban.

A 'Faking It' 23 éves színésznője egy visszafogottabb, de mégis feltűnő és mutatós szettet választott a díjátadóra, ahol egy szürke-fekete, asszimetrikus felsőrésszel ellátott Labourjoisie miniruhát viselt, amit apró kristályokkal és rojtokkal tettek még érdekesebbé. A színésznő a szettjéhez egy pár fehér House of CB magassarkút és Barbela Design ékszereket párosított. A ruha kialakítása és szabása fantasztikus, szépen kiemelte Katie alakját is, nagyon bájos volt benne, de egyben visszafogottan szexi is, viszont a színvilága és a rojtok elhelyezése hagy egy kis kivetnivalót maga után. Az ezüst rojtok egyáltalán nem tetszenek a ruhán, nélküle jobban el tudnám képzelni, vagy feketén.

Katie haját egy lazább kontyba fogták össze, így a haja nem takarta el a ruha kívágását a dekoltázs felett, így jó választás volt és jól is állt neki. A sminkje is telitalálat lett, visszaköszöntek benne a ruha színei. A szemeit fekete és ezüst színekkel emelték ki, valamint szempillaspirállal, az arcát bronzosították és pirosítót vittek fel rá, míg az ajkaira egy barnás rúzs került.

Kendall Jenner x Kristian Aandnevik

2016.04.11. 16:46, Fanni


Kendall Jenner is ellátogatott a 2016-os MTV Movie Awards-ra, amit április 9-én, szombaton rendeztek meg a Warner Bros. Studiosban, Burbankban.

A 20 éves modell egy nagyon drámai és dögös szerelésben jelent meg a vörös szőnyegen, ahol egy fekete, nyakpántos Kristian Aadnevik estélyit viselt a 2016-os tavaszi/nyári kollekcióból, amit bőrből, selyem sifonból és csipkéből készítettek el, a szoknyának pedig asszimetrikus szabást álmodtak meg. A ruha nagyon szexi volt és sejtelmes, hiszen túl sokat nem mutatott meg Kendallből, csakis a lábait, valamint a karcsú derekát emelte ki a bőröv segítségével. A megjelenését egy pár fekete Dsquared2 magassarkú szandállal egészítette ki, aminek a fűző része egészen a combjáig felért, amivel még szexisebb és különlegesebb lett Kandell megjelenése, valamint még Lorraine Schwartz ékszereket viselt. Imádtam az outfitjét, fantasztikusan nézett ki és a díjátadó lazább és elfogadóbb hangulatához is illett ez a ruhadarab.

A modell haját egy középen elválasztott lófarokba fogták össze, így a ruhán maradt a hangsúly, nem takarta el a részleteit és az arca is szépen keretezve lett az arcához közel eső egyenes tincsek szabadon hagyásával. A sminkje egy kicsit visszafogottabb lett a ruhájához képest, viszont a jó összhang megmaradt így is. A szemeit fekete szemceruzával emelték ki alul és felül is, valamint bézs színú szemhéjpúderrel és szempillaspirállal, az arcát kontúrozták, az ajkaira pedig egy visszafogott, halvány rózsaszín szájfény került.

Laura Marano x House of CB

2016.04.11. 16:27, Fanni


Laura Marano is ott volt az április 9-ei MTV Movie Awards-on, amit idén a Burbankban található Warner Bros. Studiosban rendeztek meg.

A 20 éves Disney sztár egy letisztult, csajos outfitet viselt a díjátadó alatt, ahol egy fehér, V- kivágással ellátott House of CB miniruhát viselt, amit asszimetrukus szoknyarésszel bolondítottak meg egy kicsit. Laura ügyesen kombinálta a kiegészítőit, amivel feldobta, színessé és vidámmá tette a megjelenését. A fehér ruhához csupa rózsaszín kiegészítőket válogatott össze, amelyek fantasztikusan mutattak a fehérrel, feldobták az összhatást, ami így egyáltalán nem mondható unalmasnak vagy egyhangúnak. A színésznő egy pár pink Jimmy Choo magassarkú szandállal és egy pink, steppelt Saint Laurent kis táskával egészítette ki a megjelenését. A mini koktél ruha szépen kiemelte Lauranak az alakját, és kellően szexis volt benne, a korának megfelelően.

Laura haja most is leengedve maradt, mint általában és most is begöndörítve viselte, bohókás stílusban és apró fonatokkal dobták fel az egészet. A sminkje elengedhetetlen pontja a vastag fekete tusvonal most sem maradhatott el, a szemeit még pluszban fekete szemceruzával és szempillaspirállal emelték ki, az arcára egy rózsaszínes pirosítót vittek fel, míg az ajkaira egy barnás rúzs került.

Lizzy Caplan x Sally LaPointe

2016.04.11. 15:58, Fanni


Lizzy Caplan is részt vett az MTV díjátadóján, a Movie Awards-on, amit április 9-én rendeztek meg a burbanki Warner Bros. Studiosban.

A 'Now You See Me 2' 33 éves színésznője egy nagyon szexi és elegáns szettben jelent meg a díjátadón, ahol egy fekete Sally LaPointe magas nyakú estélyit viselt a 2016-os elő-őszi kollekcióból. A ruhát nagyobb és kisebb átmérőjű fekete flitterekkel díszítették, valamint a szoknyának az alsó háromnegyede átlátszó anyagból készült. A ruha tökéletesen passzolt a színésznő alakjához, enyhén ki is emelte neki a derekát, viszont az átlátszó szoknyarészt elhagytam volna és miniruhaként sokkal szexisebb és fiatalosabb lett volna. Egy kicsit túlzásnak tartom ezt a drámai megjelenést egy ilyen laza eseményre, szóval egy rövidebb ruha itt teljesen elfogadott, sőt ez a megszokott az MTV díjátadóin, nem pedig az estélyik, de ennek ellenére is fantasztikusan nézett ki Lizzy. A ruhához fekete és arany kiegészítőket választott, amelyek tökéletes választásnak bizonyultak; egy fekete, platformos Tamara Mellon magassarkú szandált, Ashley Pittman és Ileana Makri ékszereket, valamint egy Charlotte Olympia clutch-ot párosított a ruhájához.

Lizzy rövid bubi haja leengedve maradt, amit nem túl laza hullámokba sütöttek be neki, ami tetszik és jól is állt neki, viszont ehhez a ruhához egy egyenes, letisztultabb és modernebb frizura sokkal jobban illett volna. A színésznő sminkje vagány és sötét lett (ami a szemeit illeti), a szemeit fekete füstös technikávall és szempillaspirállal emelték ki, az arcát kontúrozták, míg az ajkaira egy visszafogottabb, világosbarna rúzs került, ami ellensúlyozta a ruha és a smink többi részének a drámaiságát.