Üdvözlök mindenkit a RedCarpet-Fashion nevű oldalon. Az oldal címéből már rájöhettetek, hogy mivel foglalkozhat az oldal, de ha mégsem, akkor elmondanám: az oldalon olvashattok a legújabb trendekről, megnézhetitek a legnagyobb divatházak divatbemutatóit, figyelemmel követhetitek a divatheteket, valamint értesülhettek arról, hogy a kedvenc hírességeitek (legyenek azok színészek, énekesek, modellek stb.) milyen kreációkban jelentek meg az év legnagyobb vörös szőnyeges eseményein.

Oldaltérkép

 
Chat
 
Family

Kérlek Titeket, hogy ide ne jelentkezzetek! Csak a kedvenc oldalaimnak tartogatom ezeket a helyeket!

Képre vár: Ninaa

 
Elite cserék

    
    
    

20/20
Képre vár: Szandi*, Szandi, Iza, katie
Feltételek | Lekerültek

Kérlek,Titeket, hogy ne jelentkezzetek, mert betelt a helyek száma!

 
Események
Márc 11, vas iHeart Radio Music Awards
Márc 13, kedd - A Wrinkle In Time London premier
Márc 17, szom - Wearable Art Gála
Márc 17, szom - Pandas Los Angeles premier
Márc 18, vas - Empire Awards
Márc 19, hét - Blossom Ball
Márc 19, hét - Ready Player One London premier
Márc 20, kedd - THR & Jimmy Choo Power Stylists Dinner
Márc 21, szer - The Thirst Project Gála
Márc 21, szer - Pacific Rim Uprising Los Angeles premier
Márc 21, szer - Game Over, Man! Los Angeles premier
Márc 21, szer - Flaunt x Fendi Launch parti
Márc 22, csüt - Global Gift Gála Madrid
Márc 24, szom - Monaco Rose Ball
Márc 24, szom - Nickelodeon Kids's Choice Awards
Márc 26, hét - amfAR Gála Hong Kong
Márc 26, hét - Ready Player One Los Angeles premier
Ápr 9, hét - The Guernsey Literary and Potato Peel Pie Society London premier
Ápr 18-29, szer-vas - Tribeca Filmfesztivál
Ápr 19, csüt - The Handmaiden's Tale Los Angeles premier
Ápr 23, hét - The Avengers: Infinity War Los Angeles premier
Máj 8-19, kedd-szom - Cannes Filmfesztivál
Jún 18, hét - MTV Movie Awards
 
Bejegyzések
Friss bejegyzések
2018.03.23. 20:32
2018.03.23. 18:36
2018.03.22. 18:00
2018.03.22. 09:28
2018.03.22. 09:12
2018.03.22. 08:53
2018.03.22. 08:35
 
Az oldalról

» Admin: Fanni
» Téma: divat
» Nyitás: 2016. január 18.
» Kinézet: v3.0 Márk
» Ajánlott böngésző: Google Chrome
» Egyéb kódok: Gergő
» E-mail: fannismiley96@gmail.com
» Források: x x x x 
»

Az oldal semmilyen kapcsolatban nem áll a tervezőkkel, a modellekkel, hírességek-kel, stylistokkal. Ez csupán egy divattal foglalkozó oldal, ahol a saját vélemé-nyeimet olvashatjátok a vörös szőnyeges megjelenésekről.

belépés x kilépés

 
New events

Aja Naomi King x Huishan Zhang, Rochas, Jonathan Simkhai & Diesel

2016.10.23. 16:15, Fanni

Aja Naomi King még szeptember 21-én, szerda este megjelent az 'A Birth of a Nation' los angelesi premierjén, amit az Archlight Cinemas Cinerama Dome-ban rendeztek meg.

A film és a 'How Get Away with Murder' 31 éves színésznője egy drámai, de mégis minimalista és elegáns ruhában lépett a vörös szőnyegre, ahol egyszerűen mesésen nézett ki. Aja egy hófehér, tollakkal díszített Huishan Zhang estélyit viselt a 2016-os őszi/téli kollekcióból, amit még egy kontrasztot alkotó, vastag fekete övvel egészítettek ki. A színésznőnek az idei éve eddig remek volt, ami a divatot, illetve a munkát illeti és szerencsére most is tökéletesen választott a stylist-jával ruhát a nagy eseményre. A színválasztás egyszerű, de nagyszerű volt, hiszen a sötét bőrszínével remek összhangot alkottak, illetve a ruha is vakítóbb és feltűnőbb lett. A szabásba sem igazán lehet belekötni, a dereka gyönyörűen ki lett emelve, viszont a szoknya oldalán kevesebb tollat helyeztem volna el, mivel egy kicsit kiszélesítette Aja csípőjét. A megjelenését egy pár fekete Jimmy Choo magassarkúval, fekete Christian Louboutin clucth-csal és EF Collection ékszerekkel egészítette ki.

Aja haját gy oldalt elválasztott, elegáns és sikkes kontyba készítették el. A sminkje pedig szintén feltűnő és mutatós lett; a szemeit fekete füstös sminkkel és műszempillával emelték ki, az arcát kontúrozták és pirosítót is vittek fel rá, míg az ajkaira barackszínű szájfény került.

Aja október 7-én, péntek reggel hivatalos volt a 'Good Morning America' reggeli talkshow felvételére, amit természetesen New Yorkban rögzítettek a Times Square-en.

A színésznő az interjúja alatt egy nagyon feltűnő és nőies, ugyanakkor eléggé kacér ruhában lépett a kamerák elé, amiben istenien nézett ki. Aja egy élénk lila, mélyen dekoltált és alakkövető Rochas midiruhát viselt a 2016-os tavaszi/nyári kollekcióból, amit egy azonos színű vékony övvel tettek teljessé. A színválasztás valami hihetetlenül csodás volt, ez az élénk és élettel teli szín fantasztikus kontrasztot alkotott a színésznő sötét bőrszínével, és remek összhangba is kerültek egymással. Szerencsére istenien állnak az ő számára is az ehhez hasonló harsány színek, így egy kicsit sajnálom, hogy csak ritkán nyúl ezek után, ha a megjelenéseiről van szó, hiszen hiába nagyon hétköznapi a ruhának a sziluettje, de a színválasztással könnyen izgalmasabbá és érdekesebbé varázsolhatjuk, ahogy ez most is megtörtént. A színésznő formás alakja is remekül ki lett emelve, itt főleg a vékony derekára, a formás csípőjére és a dekoltázsára került a hangsúly, amitől dögösebb lett a végeredmény. Kiegészítőként egy élénk pink Jimmy Choo magassarkút választott.

Aja haja most leengedve maradt, amit középen elválasztva, nagyobb hullámokba besütve viselt. A sminkje teljesen egyszerű, de mutatós lett; a szemeit fekete tusvonallal és szempillaspirállal emelték ki, az arcára pirosítót vittek fel, míg az ajkaira világos rózsaszín rúzs került.

Aja Naomi King aznap délután még megjelent a 'The Late Night with Stephen Colbert' esti talkshow felvételén is, szintén New Yorkban.

A csinos 31 éves színésznő most egy monokróm és egyben modern stílusú, kicsit vadabb összeállításban adott interjút az új filmjéről és a sorozatáról. Aja egy fekete-fehér, enyhén átlátszó szettet viselt, ami egy fehér, lézerkivágásokkal, magasított nyakkal és peplummal kiegészített Jonathan Simkhai topból és egy fekete, szűk szárú J. Brand bőrnadrágból állt össze. Bár tetszett ez az összeállítás is, hiszen összességében eléggé izgalmas és fiatalos is volt, valamint a színek is rendben voltak, de a top magasított nyaka és az alsó fodros rész most nem igazán nyere el a tetszésemet, így ezektől én személy szerint szívesen megszabadultam volna a színésznő helyében. A nadrágot viszont imádtam, hiszen tényleg mindenkin jól működhet egy bőrnadrág, ami az őszi időszak egyik alapdarabja és Aja-nak is gyönyörűen kiemelte a vékony és formás lábait. A végeredményt egy pár fekete Christian Louboutin magassarkúval és arany Jimmy Choo clucth-csal tette teljessé.

Aja haja ismét leengedve maradt, amit már oldalt elválasztva és teljesen egyenesre vasalva viselt. A sminkjén is változtattak, hiszen a szemeit enyhén füstös fekete sminkkel emelték ki, az arcára pirosítót vittek fel, míg az ajkaira rózsaszín szájfény került.

Aja másnap, vagyis október 8-án, szombat reggel már a 2016-os Hamptons-i Filmfesztiválon tartózkodott, hiszen hivatalos volt a Variety magazin partijára. 

Az 'A Birth of a Nation' színésznője egy sötét, kicsit rockosabb stílusú és rettenetesen kacér, valamint fiatalos szettben lépett a fotósok elé. Aja egy fekete, mélyen dekoltált Gomez Gracia felsőt viselt a 2016-os őszi/téli kollekcióból, ami mellé egy szintén fekete, magasított derekú és asszimetrikus szabású Diesel bőr miniszoknyát párosított szintén a 2016-os őszi/téli kollekcióból. Szerencsére a színésznőnek tényleg minden szín nagyon jól áll, és ez a fekete összeállítás is nagyon tetszett a játékos és a vagányabb összhatása miatt. A szoknya szépen kiemelte a derekát Aja-nak, illetve most még a lábait is sokkal jobban meg tudta villantani, amitől tényleg sokkal szexisebb lett az összhatása a megjelenésének. A szett mellé egy pár fekete Greymer magassarkú bőr bokacsizmát választott, ékszereket pedig most egyáltalán nem viselt.

Aja haja leengedve maradt ez alkalommal is, amit oldalt elválasztva, nagyobb és rendezett hullámokban viselt. A sminkje pedig sokkal hétköznapibb és egyszerűbb lett a megszokottnál; a szemeit fekete szemceruzával és szempillaspirállal emelték ki, az arcára pirosító került, míg az ajkaira rózsaszín szájfényt vittek fel.

Kristen Stewart x Sandro, Rodarte, Cinq á Sept & Chanel

2016.10.23. 15:32, Fanni

Kristen Stewart még október 3-án, hétfő este megjelent a 'Certain Women' premierjén, amit a 54. New York-i Filmfesztivál alatt rendeztek meg az Alice Tully Hall-ban.

A film 26 éves színésznője a saját stílusához hűen egy vagányabb és kicsit férfiasabb stílusú, de ugyanakkor mégis dögös és kellően elegáns összeállításban lépett a vörös szőnyegre. Kristen egy bordó, kétrészes Sandro nadrágkosztümöt viselt a 2016-os őszi/téli kollekcióból, ami egy egyenes szabású blézerből és egy magasított derekú, szintén egyenes szabású nadrágból állt össze. A kacérabb és a sejtelmesebb végeredmény érdekében a színésznő a blézer alatt nem viselt semmit és az is kigombolva maradt, így a lapos hasát és a dekoltázsát is visszafogottan meg tudta villantani. A ruha és a színválasztása nagyon tetszett, végere nem fekete, vagy fehér darabokban láthattuk, hanem egy feltűnő, az évszaknak megfelelő ruhában, ami a világos bőrszínével remek összhangot alkotott. A blézer szabása nem igazán tette lehetővé, hogy Kristen alakja ki legyen emelve, de erre sok szükség nem is volt, a felső hiánya miatt, és a lábaira egyébként is kellő figyelem irányult. A megjelenését egy pár fekete Christian Louboutin magassarkúval és Foundrae ékszerekkel tette teljessé.

Kristen haja leengedve maradt, amit oldalra fésülve viselt, vizes hatással megbolondítva, ami nekem egyáltalán nem tetszett és neki sem állt igazán jól. A sminkje viszont egy kicsit kárpótolt; a szemeit enyhén füstös, világosbarna sminkkel és szempillaspirállal emelték ki, az arcát visszafogottan kontúrozták, míg az ajkaira bordó rúzs került.

Kristen október 5-én, szerda este még mindig a filmfesztiválon tartózkodott New Yorkban, hiszen hivatalos volt az ő tiszteletére megrendezett eseményre is, aminek a Stanley H. Kaplan Penthouse adott otthont a Lincoln Centerben.

A fiatal színésznő ismét egy vagányabb, de mégis sokkal izgalmasabb és feltűnőbb darabban állt a fotósok és a rajongók elé aznap este. Kristen most egy sötétkék, apró fehér és piros mintákkal díszített, kétrészes Cinq á Sept nadrágkosztümöt viselt a 2017-es Resort kollekcióból, ami bővebb ujjakat ás nadrágszárakat kapott, a blézer alatt pedig még egy fehér Alo topot is viselt ez alkalommal. Bár nekem az előző megjelenése is nagyon tetszett, viszont itt a haja is rendben volt, sőt a kosztüm mintája és színei is sokkal izgalmasabbak és mutatósabbak voltak, ami elég ritka látvány Kristen-en. A színek most is tökéletes összhangot alkottak a színésznő bőr- és hajszínével is, és természetesen egymáshoz is jól passzoltak ezek az ősziesebb, sötét árnyalatok. Az alakja most sem lett igazán kiemelve, viszont a lábaira ismét nagyobb hangsúlyt fektettek. A végeredményt egy pár fekete, hegyesorrú Christian Louboutin magassarkúval egészítette ki, ékszereket pedig nem viselt.

Kristen haja most félig leengedve, göndörre beszárítva maradt, a másik részét pedig feltűzték neki, ami máris jobban mutatott az előzőnél. A sminkje viszont most sokkal drámaibb és vadabb lett; a szemeit fekete és sötétkék szemceruzával, illetve szempillaspirállal emelték ki, az arcát bronzosították, míg az ajkaira barackszínű rúzs került.

Kristen Stewart október 7-én, péntek délután megjelent a 'Personal Shopper' sajtókonferenciáján, amit szintén a New York-i Filmfesztivál alatt rendeztek meg az Alice Tully Hall-ban.

A 26 éves színésznő most egy kényelmesebb és hétköznapi, de ugyanakkor eléggé sikkes szettben lépett a vörös szőnyegre, ahol igazán bájosan nézett ki. Kristen egy pasztell rózsaszín, fekete és fehér kontrasztot alkotó csíkokkal kiegészített, kétrészes Chanel melegítő összeállítást viselt a 2016-os Resort kollekcióból, ami szaténból készült. Eléggé váratlan választás volt ez a darab egy filmfesztiválra, de a fotózásra és a sajtótájékoztatóra megfelelő választás volt, viszont a nadrág és a bomber dzseki színe lehetett volna egy kicsit sötétebb, mivel eléggé kiszívta a színésznő egyébként is világos bőrszínét, és sápadtabb lett tőle. A nadrág szépen kiemelte egyébként Kristen derekát, bár ezt később a kabát eltakarta, de elég fiatalos és vagány lett most is a végeredmény, ami jól működik rajta és az a lényeg egyébként is, hogy jól érezze magát a ruhákban. Egyetlen negatívum még a szín mellett, az az, hogy a nadrág felsőrésze eléggé összegyűrődött, ami nem szolgáltatott túl esztétikus látványt a számunkra, erre figyelniük kellett volna. Kiegészítőként egy pár fekete Jimmy Choo magassarkút és Tiffany & Co. ékszereket választott.

Kristen haja félig leengedve maradt, a másik felét pedig egy rendezetlen kontyba készítették el. A sminkje most visszafogottabb, de mégis feltűnő és mutatós lett; a szemeit szürke és fekete színekkel, illetve szempillaspirállal emelték ki, az arcára pirosítót vittek fel, míg az ajkaira rózsaszín rúzs került.

Kristen október 14-én, péntek este megjelent a 'Billy Lynn's Long Halftime Walk' premierjén, amit szintén a 2016-os New Yorki-i Filmfesztivál alatt rendeztek meg az AMC Lincoln Square-en.

A film fiatal színésznője most is egy vagány, de ugyanakkor nőies és egy kicsit romantikus stílusú, elegáns ruhában érkezett a vetítésre, ahol elképesztően nézett ki. Kristen egy hófehér, kétrészes Rodarte szettet viselt a 2017-es tavaszi/nyári kollekcióból, ami egy csipke, magasított nyakú és fodrokkal díszített, asszimetrikus szabású crop topból és egy magasított derekú, bő szárú nadrágból állt össze, amit ezüst biztostűkkel díszítettek fel. Már többször említettem, hogy a Rodarte darabokat elég nehéz viselni, mivel nagyon trükkösek, de a színésznő stílusához ezek a bevállalósabb darabok tökéletesen passzolnak és bevallom, örültem, hogy most nem egy Chanel kreációban láthattuk. A végeredmény nagyon nőies lett, de a vadabb és kicsit rockosabb stílusjegyek is felfedezhetőek a darabokban. A színválasztásban semi különleges nem volt, az egyik kedvenc színe mellett döntött a stylist-jával, amiről már tudják, hogy jól áll Kristennek. Viszont a szabása hibátlan volt, a dereka és a csípője is csodásan ki lett emelve, a hosszú lábaira is nagy figyelmet szenteltek, illetve a játékosság és a kacérság kedvéért visszafogottan még a hasát is megvillantotta. A megjelenését egy pár ezüst Christian Louboutin magassarkúval egészítette ki és tette teljessé.

Kristen a haját hátrafésülve és nagyobb hullámokba besütve viselte. A sminkje pedig drámai is színes lett, ami elég szokatlan tőle, de remek kontrasztot alkotott a ruhával, illetve a színésznőn is jól működött, bár a pirosítót egy kissé túlzásba vitték; a szemeit piros füstös sminkkel emelték ki, az arcára pirosítót vittek fel, míg az ajkaira rózsaszín szájfény került.

Emma Watson x Stella McCartney, Christian Dior, The Row, Maiyet, Tome & Zady

2016.10.23. 11:59, Fanni

Emma Watson még szeptember 20-án, kedd délután megjelent a HeForShe kampány második évfordulóját ünneplő eseményen, amit New Yorkban rendeztek meg a Museum of Modern Art-ban.

A 26 éves színésznő és a kampány nagykövete egy igazán kifinomult és elegáns ruhában érkezett a találkozóra, ahol lenyűgözően nézett ki. Emma egy hófehér, enyhén fodros, hosszú ujjakkal kiegészített Stella McCartney midiruhát viselt a 2016-os őszi/téli kollekcióból, ami mellé még egy kontrasztot alkotó, fekete VV Rouleaux övet párosított. A színésznő nagy hangsúlyt fektet a ruháinak a kiválasztására, hiszen csak olyan divatházaktól választ különböző darabokat, amelyek nem használnak igazi állat szőrmét, bőrt vagy tollakat és egyben ökobarátok is. A mostani ruhaválasztása tényleg nagyon egyszerű és minimalista volt, de természetesen szokás szerint, így most is istenien nézett ki benne. A ruha szépen követte Emma hibátlan alakját, szépen ráfeszült a kiemelni kívánt részekre és sehol sem volt nagyobb, mint kellett volna, a derekára pedig nagy hangsúlyt fektettek. A monokróm színválasztással sem volt most problémám, hiszen nem egy vörös szőnyeges eseményre volt hivatalos, így ez az üzletiesebb és kifinomultabb, fekete-fehér, klasszikus választás tökéletes volt, ami még a színésznő bőrszínével is remekül harmonizált. Kiegészítőként egy pár fekete Stella McCartney magassarkút, barna Simon Miller kis táskát (nincs a képen) és Monique Péan ékszereket választott.

Emma haja leengedve maradt, amit középen elválasztva, laza hullámokba besütve viselt. A sminkje nagyon visszafogott és természetes lett; a szemeit barna szemhéjpúderrel és szempillaspirállal emelték ki, az arcára pirosítót vittek fel, míg az ajkaira barackszínű szájfény került.

Emma szeptember 28-án, szerda délután már a kanadai Ottawában tartózkodott a HeForShe kampány keretein belül és az ország miniszterelnökével, Justin  Trudeuval beszélgetett a nemek egyenlőségéről.

A fiatal híresség most is egy kifinomult és üzleties, de ugyanakkor még is a korához remekül passzoló együttesben érkezett a találkozóra, ahol ismét igazán elegáns volt. Emma most egy fekete, kétrészes Maiyet nadrágkosztümöt választott a 2016-os őszi/téli kollekcióból, ami egy bővebb szabású blézerből és egy magasított derekú, egyenes szabású nadrágból állt össze. A színésznő a blézer alatt még egy vajszínű, szürke csíkokkal díszített, selyem szintén Maiyet topot viselt ugyanebből a kollekcióból. Most is egy teljesen egyszerű, a hétköznapokon is helytálló összeállításban láthattuk Emmát, amiben most sem volt túl sok különleges elem, de erre a tárgyalásra is tökéletes választás volt, amiben komolyan lehet venni őt. Az alakja most sokkal jobban háttérbe szorult, de most nem is ezen volt igazából a lényeg. A végeredmény nekem kifejezetten tetszett és szerencsére a színésznőnek is minden nagyon jól állt. A megjelenését egy pár Sophia Webster magassarkúval, illetve Monique Pean és Catbird ékszerekkel egészítette ki.

Emma haját most egy oldalt elválasztott, szorosabb és elegáns, alacsonyan elhelyezett kontyba készítették el. A sminkje most is letisztult és visszafogott lett; a szemeit barna szemhéjpúderrel és szempillaspirállal emelték ki, az arcára pirosítót vittek fel, míg az ajkaira világos rózsaszín rúzs került.

Emma Watson még aznap este, vagyis szeptember 28-án megjelent a One Young Word eseményt megnyitó gálán, amit szintén Kanada fővárosában, Ottawában rendeztek meg.

A színésznő most is egy kifinomult és elegáns, de már egy kicsit kacérabb és fiatalosabb ruhában lépett a kamerák elé, amiben fantasztikusan nézett ki. Emma egy hófehér, fekete részletekkel és flitterekkel díszített, kétrészes Christian Dior Couture szettet viselt a 2016-os őszi/téli kollekcióból, ami egy enyhén alakkövető és hosszú ujjú miniruhából, illetve egy háromnegyedes ujjú kabátból állt össze. Az igazat megvallva számomra ez volt a legnagyobb kedvenc a most bemutatott összes darab közül, hiszen egyszerű, de mégis izgalmas és nőies volt a végeredmény, ami istenien állt a színésznőnek. A színválasztás természetesen most is minimalista volt, de a díszítés sokat dobott az összhatáson, amitől tényleg feltűnő és különleges lett. A ruha szépen kiemelte Emma vékony derekát és a formás csípőjét is, de a szoknya rövidebb hossza miatt most még a lábait is meg tudta villantani, amitől kacér és fiatalos lett a megjelenése. Kiegészítőként egy pár fekete Christian Dior magassarkút, illetve Rachel Boston, Maria Francesca Pepe és Jennifer Zeuner ékszereket választott.

Emma haja most leengedve maradt, amit oldalt elválasztva, lágy hullámokba beszárítva viselt. A sminkje most is egész egyszerű, de feltűnőbb lett az előzőeknél; a szemeit barna színekkel és szempillaspirállal emelték ki, az arcát bronzosították, míg az ajkaira egy fakóbb árnyalatú, piros matt rúzs került.

Emma egy nappal később, vagyis szeptember 29-én, csütörtök délután részt vett a One Young World által megrendezett kérdezz-felelek eseményen, szintén a kanadai Ottawában.

A 'Beauty and the Beast' 26 éves színésznője most is egy egyszerű, de mégis fiatalos és elegáns, modernebb ruhában lépett a színpadra és válaszolt a feltett kérdésekre. Emma egy fekete, nagyobb fehér pöttyökkel díszített, egyenes szabású Behno topot viselt, ami mellé egy bő szárú és magasított derekú, fekete Christian Dior nadrágot párosított a 2016-os őszi/téli kollekcióból. Ez az összeállítása is nagyon tetszett, főleg a felsőnek és a kiegészítőknek köszönhetően (nézzétek meg azt a gyönyörű cipőt, szerelem!). Sajnos teljes alakos, álló képet nem találtam most a színésznőről, így teljes egészében nem vehetjük szemügyre ezt a szettet, viszont így is eléggé jól látható, főleg a második képen, hogy a dereka most is elég jól ki lett emelve, akárcsak a csípője. A színválasztásról sok mindent nem lehet elmondani, a megszokott, klasszikus árnyalatokat választotta most is, amelyek az ehhez hasonló eseményeken tökéletesen működnek, nem kell ide se több, se kevesebb. A végeredményt egy pár fekete, platformos Aquazzura magassarkú szandállal és All Blues ékszerekkel tette teljessé.

Emma haját ezúttal egy oldalt elválasztott, szorosabb, fonatokkal kiegészített kontyba készítették el, amitől még játékosabb és fiatalosabb lett az összhatás. A sminkje viszont teljesen természetes és alig látható lett; a szemeit szempillaspirállal emelték ki, az arcára pirosítót vittek fel, míg az ajakira nude rúzs került.

Emma Watson október 11-én, kedd kora délután már Malawiben tartózkodott, szintén a HeForShe kampány keretein belül, és az ott élő nőkkel találkozott.

A kampány fiatal nagykövete ismét egy egyszerű, kicsit üzleties, de mégis fiatalos darabokban jelent meg. Emma most is egy monokróm stílusú, fekete-fehér szettre tette le a voksát, ami egy fehér Tomen ingből és egy fekete, lágy esésű és magasított derekú Zady midiszoknyából állt össze, amit kifejezetten az ő számára terveztek erre az alkalomra. A végeredmény most sem volt izgalmas, vagy különleges, de jól állt Emmának, a dereka és a csípője is gyönyörűen ki lett emelve. Viszont azt most egy kicsit sajnálom, hogy nem egy színesebb és izgalmasabb ruhát választott az afrikai körútjára, mivel úgy jobban illett volna nem csak az országok, de az ott élő nők stílusához és hagyományaihoz is. Bár mivel nem kirándulni volt ott, hanem munka miatt, így teljesen megérthető az is, hogy miért egy ennyire egyszerű és hétköznapi darabok mellett döntött végül itt is. Az összeállítást egy pár fekete Nisolo szandállal és Rachel Boston ékszerekkel egészítette ki és tette teljessé.

Emma haja most egy tényleg nagyon egyszerű, lazább kontyba lett elkészítve. Túl sok sminket sem viselt, a szemeit csak szempillaspirállal emelték ki és az arcára egy kis pirosítót vittek fel, míg az ajkaira egy világos rózsaszín rúzs került.

Jenna Coleman x Burberry, Preen, Altuzzara, Louis Vuitton & Erdem

2016.10.22. 18:23, Fanni

Jenna Coleman már elég régen, még szeptember 8-án, csütörtök kora este megjelent a brit Glamour magazin partiján Londonban, amit Jenna számára rendeztek meg, hiszen ő az októberi szám címlaplánya.

A 'Victoria' 30 éves színésznője egy minimalista, letisztult és modern stílusú ruhában érkezett a partira, ahol egyszerűen mesésen nézett ki. Jenna egy hófehér, egyenes szabású és egy kicsit bővebb, magasított nyakú és övvel kiegészített Alex Eagle midiruhát viselt a 2016-os őszi/téli kollekcióból. A ruha tényleg teljesen hétköznapi volt, de mégis kellően elegáns, ami miatt remekül passzolt a színésznő kifinomult, de mégis modern és fiatalos stílusához. A ruha szabása most nem igazán tette lehetővé, hogy kiemelje Jenna egyébként hibátlan alakját, egyedül a derekára került egy kisebb figyelem az övrész miatt, de ennek a kiemelését sem vitték túlzásba, hiszen nagyon visszafogott volt a végeredmény, amit én egyébként nem bántam, mivel tetszett ez az oversized ruha rajta. A színválasztás természetes és szintén egyszerű lett, ami a színésznő napbarnított bőrszínén valami hihetetlenül jól nézett ki, istenien kiegészítették egymást. A megjelenését egy pár fekete Christian Louboutin magassarkú szandállal és EF Collction ékszerekkel egészítette ki.

Jenna haját egy hétköznapi, de ugyanakkor sikkes, középen elválasztott, és egyenesre kivasalt, alacsonyan elhelyezett copfba készítették el. A sminkje is természetes és visszafogott lett; a szemeit barna, enyhén füstös sminkkel és szempillaspirállal emelték ki, az arcára pirosítót vittek fel, míg az ajkaira barackszínű rúzs került.

Jenna szeptember 19-én, hétfő délután már a londoni divathéten járta a bemutatókat, többek között az Erdem prezentációjára is ellátogatott aznap.

A bájos színésznő egy romantikus és elegáns stílusú, valamint kicsit bohókás ruhát választott a bemutatóra, ahol elképesztően nézett ki. Jenna egy fekete alapon, apró színes virágokkal díszített, magasított nyakú és fodrokkal kiegészített Erdem midiruhát viselt a 2016-os őszi/téli kollekcióból. A színésznőt már korábban is láthattuk ennek a brit márkának a tervezéseiben, így nem volt túl meglepő, hogy helyet kapott az első sorban, hogy végignézhesse a jövő évi tavaszi/nyári kollekciójukat. Jenna mostani választása jól nézett ki, viszont a szabása számomra túl merev volt, főleg ami a felsőrészt illeti, így az alakja sem tudott megfelelően érvényesülni, holott a szabásának ez elérhetővé kellett volna tennie, valamint az is jól látszik, hogy nagyobb volt rá ez a választott darab, ami tényleg sajnálatos, mivel a színek nagyon tetszettek és a minták kidolgozottsága is bámulatos volt. Kiegészítőként egy pár sötétbordó, bársonnyal borított Aquazzura magassarkú szandált és Sophie Billie Brahe ékszereket választott.

Jenna haja most teljesen leengedve maradt, amit oldalt elválasztva, a fülei mögé tűrve viselt, laza hullámokba besütve. A sminkje hasonló lett az előző megjelenése alkalmával viselthez, vagyis természetesre és visszafogottra sikerült; a szemeit barna szemhéjpúderrel és szempillaspirállal emelték ki, az arcát lágyan bronzosították és pirosítót is vittek fel rá, míg az ajkaira világos rózsaszín matt rúzs került.

Jenna Coleman aznap, vagyis szeptember 19-én hivatalos volt még a Burberry jövő évi kollekciójának a bemutatójára is, amit a Makers Houseban rendeztek meg.

A 30 éves színnésznő most egy sokkal üzletiesebb és sikkesebb összeállítást választott a show-ra, de ugyanúgy fantasztikusan nézett ki ebben is. Jenna egy sötét színekből összeálló, color-block, háromrészes Burberry szettet viselt a 2016-os őszi/téli kollekcióból, ami egy fekete, mélyen dekoltált felsőből, egy sötétkék, szaténból készített ballonkabátból és egy bordó, magasított derekú, bővebb szabású nadrágból állt össze, amit kisebb-nagyobb arany gombokkal egészítettek még ki. A színösszeállítás hihetetlenül jól nézett ki, igazi őszies színeket használtak fel, amelyek mesés összhangot alkottak egymással, illetve Jenna napbarnított bőrszínével is remekül harmonizáltak. A szabás most egy kicsit jobban lehetővé tette, hogy kiemeljék Jenna alakját, de itt is csak a dereka kapott egy kisebb figyelmet, hiszen a kabát és a nadrág bő szára a testének a többi részletét eltakarták a kíváncsi szemek elől, de így a végeredmény sokkal kacérabb és sejtelmesebb lett. Jenna az outfit-et egy pár fekete Burberry platformos magassarkúval és egy élénkebb piros szintén Burberry clutch-csal tette teljessé.

Jenna haja leengedve maradt, amin sokat nem változtattak, hiszen ugyanúgy oldalt lett elválasztva, de az arcához közelebb eső tincseket nagyobb hullámokba készítették most el. A sminkje is maradt az előző felállásba, viszont a szemeit egy fekete szemceruzavonallal még kiegészítették, amitől drámaibb lett az összhatás.

Jenna október 13-án, kedd este hivatalos volt a Tiffany & Co. 'In Conversation' nevű beszélgetős eseményére, amit az ékszermárka egyik londoni üzletében rendeztek meg.

A színésznő ismét egy stílusos és sikkes, őszies stílusú darabban csillogott az interjú alatt, de természetesen most is bámulatosan nézett ki szokás szerint. Jenna egy sötétkék és szürke színekből összeálló, kockás Altuzzara midiruhát viselt a 2016-os őszi/téli kollekcióból, amit még egy merevebb peplumrésszel egészítettek ki. A ruha őszies színei most is nagyon bejöttek, a kontrasztot alkotó vastagabb narancssárga öv pedig remek kiegészítője volt ennek a darabnak, ami egyébként elég hétköznapi a mintázatot és a színeket tekintve is, de a praktikus kiegészítő sokat dobott a végeredményen, a színe miatt pedig egyből izgalmasabb is lett. A ruha szabása egyébként nem tette volna lehetővé Jenna alakjának a kiemelését, ezért is jó még ennek az övnek a használata, hiszen ez abban is segített a színésznő számára, hogy a dereka hibátlanul ki leszen emelve, de a csípőjére is került egy kisebb hangsúly. Nagyon tetszik Jenna visszafogott és kifinomult "angolos" stílusa, amibe könnyen tud játékos és színes elemeket belecsempészni, amitől a végeredmény máris fiatalosabb lesz, de mégsem esik túlzásba ezekkel a dolgokkal. De amit mégjobban szeretek benne, az az, hogy a stylist-ja segítségével mindig tud valami újat mutatni, amit még nem láttunk tőle, annak ellenére is, hogy nem ő tartozik a legbevállalósabb hírességek közé. Kiegészítőként egy pár fekete Christian Louboutin magassarkú platformos szandált és természetesen Tiffany & Co. ékszereket választott.

Jenna haja itt is leengedve maradt, amit szokás szerint oldalt elválasztva, lágy hullámokban viselt. A sminkje is ugyanúgy letisztult és friss lett; a szemeit barna színekkel és szempillaspirállal emelték ki, az arcára pirosítót vittek fel, míg az ajkaira karamellszínű rúzs került.

Jenna Coleman október 17-én, hétfő kora délután megjelent a 'Victoria' photocall-ján, amit a 2016-os MipCom alatt rendeztek meg a cannesi Palais des Festivals-ban.

A sorozat 30 éves színésznője egy hihetetlenül izgalmas, feltűnő és ismét őszies stílusú, elegáns ruhában tette tiszteletét a fotózáson, ahol lélegzetelállítóan nézett ki. Jenna egy fekete, piros és narancssárga színekből összeálló, kockákkal, illetve virágmintákkal díszített, hosszú ujjú Preen midiruhát viselt a 2017-es Resort kollekcióból, amit egy vastagabb, kontraszot alkotó fekete övrésszel egészítettek még is. A ruha színei gyönyörűek voltak, isteni harmóniában voltak egymással, tényleg az színes őszi tájat idézték meg és a borús időjáráshoz is tökéletes választás volt ez a kicsit vidámabb és színesebb darab, ami Jenna bőrszínével is remek összhangot alkotott. A szabása is tökéletes lett, az övrésznek hála a vékony dereka hibátlanul ki lett emelve, illetve a csípőjét is sokkal jobban kihangsúlyozták ezúttal, de a lábait is meg tudta villantani visszafogottan. Számomra ez maga a tökély volt, nem hiába került is be az eheti "Best Dressed of the Week" szavazásunkba is. Az összeállítást egy pár fekete, platformos Aquazzura magassarkú szandállal és Maria Black ékszerekkel párosította össze.

Jenna haja ez alkalommal is leengedve maradt, amit a megszokottak szerint oldalt elválasztva és nagyobb hullámokba besütve viselt. A sminkjével sem kísérletezgettek most, hanem a jól bevált, terészetes stílusnál maradtak; a szemeit barna szemhéjpúderrel és szempillaspirállal emelték ki, az arcát bronzosították, míg az ajkaira barackszínűr rúzs került.

Jenna másnap, vagyis október 18-án, kedd este megjelent a 2016-os MipCom nyitó gáláján, amit Cannesban rendeztek meg a Martinez Hotelben.

A színésznő most egy kicsit kilépett a komfortzónájából és egy gótosabb, kicsit drámaibb stílusú, de mégis elég elegáns ruhában lépett a vörös szőnyegre, ahol elképesztően jól nézett ki. Jenna egy fekete, colour-block résszel kiegészített, asszimetrikus szabású Louis Vuitton estélyit viselt a 2016-os elő-őszi kollekcióból. Kicsit meglepődtem a ruhaválasztáson, sőt a szoknya miatt először nem is tetszett, mivel eléggé gyűrődött, viszont amikor megnéztem a lookbook-ban, akkor a képeken láttam, hogy ott is ugyanígy mutatták be, szóval itt most ez volt a lényeg, ezzel próbálták egy kissé izgalmasabbá tenni a végeredményt, ami nekem nem igazán jött be, a de a ruha többi részlete tetszett szerencsére. A darab szabása lehetővé tette, hogy Jenna vékony dereka jól ki legyen emelve, amit szépen meg is tett, illetve a szoknya szabása miatt a lábait is meg tudta egy kicsit villantani, amitől kacérabb és játékosabb is lett az egész. A sötét színösszeállítás is teljesen rendben volt, jól bár az sajnálatos, hogy a zöld színből nem használtak fel egy kicsit többet. Kiegészítőként egy pár fekete Jimmy Choo platformos magassarkú szandált, fekete, fehér és piros színekből összeálló Louis Vuitton clutch-ot és Jennifer Fisher ékszereket választott.

Jenna haja hatodik alkalommal is leengedve maradt, amit szintén oldalt elválasztva, nagyobb hullámokba viselt. A sminkje a szokásostól ellenkezőleg szintén sötétebb és feltűnőbb lett; a szemeit erősebb, barna füstös sminkkel és szempillaspirállal emelték ki, az arcára pirosítót vittek fel, míg az ajkaira egy tüzes, piros rúzs került.

Laura Haddock x Burberry

2016.10.22. 15:52, Fanni

Laura Haddock egy hosszabb, majdnem egy éves szünet után október 13-án, csütörtök este megjelent a 2016-os Londoni Filmfesztiválon, azon belül is a 'Their Finest' premierjén, ahova a férjét (Sam Claflin-t, nincs a képen) kísérte el az Odeon Leicester Square-re.

A 31 éves színésznő egy nagyon bájos és elegáns, romantikus stílusú ruhában lépett a vörös szőnyegre, ahol elbűvölően nézett ki. Laura egy hófehér, mélyen dekoltált, fodros ujjakkal kiegészített, lágy esésű, illetve fekete, kontrasztot alkotó részletekkel kiegészített Burberry estélyit viselt a 2016-os tavaszi/nyári kollekcióból. A ruha egyszerű, de mégis gyönyörű volt, valamint kellően kacér, hiszen nem csak elől kapott egy mélyebb kivágást, hanem hátúl is, így dögös lett a végeredmény, de természetesen csak nagyon visszafogottan és igényesen, ahogy az illik is a Laurahoz. A ruha szabása tökéletes volt, mesésen kiemelte a vékony derekát és visszafogottan még a csípőjét is, de egyértelmű, hogy a felsőtestére terelték mindenki figyelmét ezúttal, ami a színésznőtől egy kicsit szokatlan, de jól működött rajta is. A színválasztás nem lett túl izgalmas, sőt kifejezetten letisztult és minimalista lett, de mivel nem az ő filmjének a premieréről volt ezúttal szó, így teljesen rendben volt és a napbarnított bőrszínével és a sötétbarna hajával is hibátlan összhangot alkotott. A megjelenését egy pár fekete Hugo Boss magassarkúval, világosbarna és kígyómintás Chloé táskával, illetve Annoushka és Japr London ékszerekkel egészítette ki és tette teljessé.

Laura haja leengedve maradt, amit középen elválasztva, lágy hullámokba beszárítva viselt. A sminkje is nagyon egyszerű és természetes lett; a szemeit krémszínű szemhéjpúderrel és szempillaspirállal emelték ki, az arcára pirosítót vittek fel, míg az ajakira korallszínű rúzs került.