Üdvözlök mindenkit a RedCarpet-Fashion nevű oldalon. Az oldal címéből már rájöhettetek, hogy mivel foglalkozhat az oldal, de ha mégsem, akkor elmondanám: az oldalon olvashattok a legújabb trendekről, megnézhetitek a legnagyobb divatházak divatbemutatóit, figyelemmel követhetitek a divatheteket, valamint értesülhettek arról, hogy a kedvenc hírességeitek (legyenek azok színészek, énekesek, modellek stb.) milyen kreációkban jelentek meg az év legnagyobb vörös szőnyeges eseményein.

Oldaltérkép

 
Chat
 
Family

   

Kérlek Titeket, hogy ide ne jelentkezzetek! Csak a kedvenc oldalaimnak tartogatom ezeket a helyeket!

 
Elite cserék

    
    
    
    

20/20
Képre vár: Devin, Cee, Noémi, Viki
Feltételek | Lekerültek

Betelt, kérlek Titeket, hogy ne jelentkezzetek!

 
Események
Jún, 6 kedd - Glamour magazin Women of the Year Awards UK
Jún 11, vas - Tony Awards
Jún 13, kedd - Crystal + Lucy Awards
Jún 14, szer - The Fragrance Foundation Awards
Jún 14, szer - Baby Driver Los Angeles premier

Jún 15, csüt - Becks LA Film Fesztivál premier
Jún 18, vas - Transformers: The Last Knight London premier
Jún 18, vas - MuchMusic Video Awards
Jún 20, kedd - Transformers: The Last Knight Chicago premier

Jún 21, szer - Baby Driver London premier
Jún 21, szer - Glow Los Angeles premier
Jún 22, csüt - The Beguiled New York premier

Jún 24, szom - Despicable Me 3 Los Angeles premier
Jún 24, szom - Latino Media Awards
Jún 24, szom - Maxim Hot 100 Parti
Jún 25, vas - BET Awards
Jún 26, hét - The House Los Angeles premier
Jún 26, hét - Blind New York premier
Jún 27, kedd - Younger New York premier
Jún 27, kedd - All Eyez on Me London premier
Jún 28, szer - The Little House New York premier
Jún 28, szer - Spider-Man: Homecoming Los Angeles premier
Jún 28, szer - Serpentine Galleries Summer Parti
Jún 28, szer - Saturn Awards
Szept 17, vas - Emmy Awards
 
Bejegyzések
Friss bejegyzések
2017.06.26. 18:53
2017.06.26. 17:59
2017.06.25. 19:13
2017.06.25. 18:37
2017.06.25. 17:46
2017.06.24. 12:52
2017.06.23. 21:05
 
Az oldalról

» Admin: Fanni
» Téma: divat
» Nyitás: 2016. január 18.
» Kinézet: v3.0 Márk
» Ajánlott böngésző: Google Chrome
» Egyéb kódok: Gergő
» E-mail: fannismiley96@gmail.com
» Források: x x x x 
»

Az oldal semmilyen kapcsolatban nem áll a tervezőkkel, a modellekkel, hírességek-kel, stylistokkal. Ez csupán egy divattal foglalkozó oldal, ahol a saját vélemé-nyeimet olvashatjátok a vörös szőnyeges megjelenésekről.

belépés x kilépés

 
New events

Kate Hudson x Atelier Versace

2016.01.20. 12:32, Fanni


Kate Hudson január 18-án, hétfőn megjelent a 'Kung Fu Panda' 3. részének a kínai premierjén, amit a Shanhgaiban található New Wordben rendeztek meg.

Kate az egyik kedvencem, ha vörös szőnyeges eseményekről van szó, (vegyük például az idei Golden Globe-ot, mesésen festett az arany Michael Kors estélyiben, amiben a lapos hasát is megmutatta) és szerencsére most sem okozott csalódást. A színésznő egy világoskék, enyhén dekoltált Atelier Versace jumpsuit-ot viselt, amit kifejezetten neki terveztek, tehát sajnos csak ez az egy darab van belőle. A ruha egyébként nagyon trükkös, először én is estélyinek néztem, ami a szélesedő lábszárnak, illetve az egyik szár combközépig való felsliccelésnek köszönhető. 

A 36 éves színésznő a kiegészítőket minimalizálta, hogy a ruháján maradhasson a hangsúly. A cipője egy testszínű Jimmy Choo darab volt, illetve egy azonos márkájú, ezüst clutch-ot vitt még magával. Az i-re a pontot a sminkje tette fel, amivel szintén nem estek túlzásba, halvány rózsaszín rúzs került a szájára, míg a szemeit világosbarna szemhéjpúderrel emelték ki.

Kate Winslet x ALAIA

2016.01.19. 23:34, Fanni


Kate Winslet is megjelent a vasárnap este megrendezett London Critics' Circle Film Awards-on, amit a The Mayfaire Hotelben rendeztek meg.

A 'Steves Jobs' színésznője sajnos ismét csalódást okozott azzal, hogy nem mer kockáztatni, és megint egy unalmas ruhát választott, akárcsak a Golden Globe-ra. Kate ezen a díjátadón egy fekete ALAIA miniruhát viselt, aminek az alját csipkeszerű kivágásokkal próbáltak feldobni, de még ez sem tette érdekesebbé a megjelenését. A színésznő a ruháját egy szintén fekete, Rupert Sanderson magassarkúval egészítette ki.

A 40 éves híresség sminkje nagyon üdére sikeredett szerencsére. Szemét barna szemhéjpúderrel árnyékolták, az ajkaira pedig egy vibráló piros rúzst vittek fel. A haját kiengedte és begöndörítve viselte.

Maisie Williams x Markus Lupfer

2016.01.19. 22:59, Fanni


Maisie Williams január 17-én, vasárnap megjelent a London Critics' Circle Film Awards-on, amit a The MayFair Hotelben rendeztek meg, Londonban.

A fiatal színésznő az eseményre egy ujjatlan, átlátszó  Markus Lupfer miniruhát választott a 2016-os tavaszi kollekcióból, aminek a részletes design-ját mindenki megnézte. Mivel a ruha alapból egy teljesen átlátszó alkotás, ezért Maisie alá felvett egy fekete miniruhát. Igen, jól látjátok, hogy a felső ruháját sok-sok mexikói birkózó díszíti. Természetesen, amikor valaki egy ilyen részletesen díszített ruhát visel, akkor nem szabad túlzásba esni a kiegészítőkkel. Maisie ezt a szabályt sajnos nem tartotta be. A ruhához kiegészítőként felvett egy virágokkal díszített, szűk nyakláncot, ami már egy kicsit így is sok lett volna, de ehhez párosított még egy élénk piros, rojtokkal díszített kistáskát is.

A táska és a nyaklánc nélkül tökéletes lett volna a 'Trónok harca' 18 éves színésznőjének a megjelenése. A sminkje egyébként nagyon természetes lett, az elképesztő szemöldöke volt a középpontba, míg a haját egy laza kontyba fogták össze, az arcánál pedig hagytak pár lehulló tincset, ami keretezte az arcát.

Jó dolog a rosszban, hogy Maisie legalább a korának megfelelően öltözik fel a vörös szőnyeges megjelenéseken, és a hétköznapokon is. Csak legközelebb ne essen ennyire túlzásba a kiegészítőkkel.

Gigi Hadid x Sally LaPointe

2016.01.19. 22:18, Fanni


A berlini Mercedes-Benz Divathét már javában elkezdődött, és a Maybelline New York sminkmárka itt mutatta be a kifutókra szánt sminkjeit. A Maybelline egyik szépségnagykövete, Gigi Hadid is megjelent a bemutatón, amit Berlinben rendeztek meg január 18-án.

A 20 éves amerikai modell egy fekete, Sally LaPointe ruhát viselt, amit a derekánál, valamint a lábánál átlátszó anyaggal dobtak fel. A ruhának nyakpántot álmodott meg a tervező, ami nagyon jól állt Gigi hosszú nyakán, viszont a ruha alján lévő rojtok egyáltalán nem tetszenek, sőt a ruhán sem mutat jól. Ha csak az átlátszó betétek lennének a ruhán, akkor sokkal jobb lenne az összhatás.

A modell a ruhához egyébként egy pár fekete, hegyesorrú Kurt Geiger magassarkút húzott. A sminkét pedig a Maybelline sminkesei készítették el neki, ami teljesen elegánsra sikeredett, a szemét barnás árnyalatú szemhéjpúderrel emelték ki, míg az ajkaira egy csábító, vörös rúzs került. A bemutatón most kivételesen Gigi is a nézők között volt, nem pedig a kifutón.

Rosie Huntington-Whiteley x Saint Laurent

2016.01.19. 19:17, Fanni


Rosie Huntington-Whiteley is ott volt tegnapelőtt a kritikusok díjátadóján Santa Monicaban, ahova a vőlegénye Jason Statham kísérte el.

A gyönyörű brit modell-színésznő egy fekete, vállnélküli Saint Laurent estélyit viselt, amit az asszimetrikus mellrész tett különlegessé. Rosie az estélyihez egy fekete, Saint Laurent táskát választott. Kiegészítőként egy Anita Ko gyémánt fülbevalót viselt. Szerencsére a modell nem tud hibázni ami a vörös szőnyeges megjelenéseit illeti.

A 28 éves híresség sminkje nagyon egyszerűre sikeredett, a szemét tusvonallal emelték ki, a szájára pedig egy rózsaszín árnyalatú rúzs került. A haját egy egyszerű konytba fogták össze a tarkójánál.