Üdvözlök mindenkit a RedCarpet-Fashion nevű oldalon. Az oldal címéből már rájöhettetek, hogy mivel foglalkozhat az oldal, de ha mégsem, akkor elmondanám: az oldalon olvashattok a legújabb trendekről, megnézhetitek a legnagyobb divatházak divatbemutatóit, figyelemmel követhetitek a divatheteket, valamint értesülhettek arról, hogy a kedvenc hírességeitek (legyenek azok színészek, énekesek, modellek stb.) milyen kreációkban jelentek meg az év legnagyobb vörös szőnyeges eseményein.

Oldaltérkép

 
Chat
 
Family

   

Kérlek Titeket, hogy ide ne jelentkezzetek! Csak a kedvenc oldalaimnak tartogatom ezeket a helyeket!

 
Elite cserék

    
    
    
    

20/20
Feltételek | Lekerültek

Betelt, kérlek Titeket, hogy ne jelentkezzetek!

 
Események
Aug 13, vas - Teen Choice Awards
Aug 16, szer - Detroit London premier
Aug 18, pén - Logan Lucky Amszterdam premier
Aug 19, szom - Leap! Los Angeles premier
Aug 21, hét - Logan Lucky London premier
Aug 22, kedd - Harper's Bazaar vacsoraparti
Aug 23, szer - The Layover Los Angeles premier
Aug 27, vas - MTV Video Music Awards
Aug 30 - Szept 9, szer-szom - Velencei Filmfesztivál
Szept 7-17, csüt-vas - Torontói Filmfesztivál
Szept 17, vas - Emmy Awards
 
Bejegyzések
Friss bejegyzések
2017.08.21. 14:47
2017.08.21. 14:12
2017.08.21. 13:49
2017.08.20. 21:23
2017.08.20. 21:10
2017.08.19. 20:26
2017.08.18. 20:27
 
Az oldalról

» Admin: Fanni
» Téma: divat
» Nyitás: 2016. január 18.
» Kinézet: v3.0 Márk
» Ajánlott böngésző: Google Chrome
» Egyéb kódok: Gergő
» E-mail: fannismiley96@gmail.com
» Források: x x x x 
»

Az oldal semmilyen kapcsolatban nem áll a tervezőkkel, a modellekkel, hírességek-kel, stylistokkal. Ez csupán egy divattal foglalkozó oldal, ahol a saját vélemé-nyeimet olvashatjátok a vörös szőnyeges megjelenésekről.

belépés x kilépés

 
New events

Kaley Cuoco x Naeem Khan

2016.02.17. 13:24, Fanni


Kaley Cuoco is ott volt a 2016-os Grammy díjátadón a los angelesi Staples Centerben február 15-én. A színésznő egy díjat adott át az est folyamán.

A 'The Big Bang Theory' 30 éves színésznője egy fehér, flitterekkel és kivágással díszített Naeem Khan jumpsuit-ot viselt. Szerintem valami eszméletlenül nézett ki Kaley. A napbarnított bőrén fantasztikusan mutatott a fehér szín, valamint összhangban volt a szőke hajával is. Ariana Grande mellett egyértelműen Kaley Cuoco kapja meg tőlem a "Legjobban öltözött" híresség díját. A ruhához arany kiegészítőket választott, a magassarkúja egy Stuart Weitzman szandál volt, a clutch táskája egy Rauwolf darab, míg az ékszereit H. Stern-től kölcsönözte az estére.

Kaley a rövid haját leengedve hordta és laza hullámokba sütötték be neki. A sminkje is illett a tengerparti stílusú megjelenéséhez(igen, nekem az ilyen szettekről mindig egy tengerparti esküvő egyik vendége jut az eszembe), nagyon halvány, természetes sminket kapott. A szemeit barna szemhéjpúderrel, illetve fekete tusvonallal emelték ki, az ajkaira pedig bőrszínű rúzs került.

Tori Kelly x Gauri and Nainika

2016.02.17. 13:13, Fanni


Tori Kelly is megjelent az 58. Grammy díjátadón a los angelesi Staples Centerben. A fiatal énekesnőt a "Legjobb új előadó" kategóriában jelölték, bár nem tudta díjra váltani a jelölését.

A 23 éves Tori a díjátadóra egy zöld, egypántos Gauri and Nainika A-vonalú estélyit viselt, ami remekül passzolt hozzá. A ruhához Stuart Weitzman magassarkút, Jimmy Choo clutch-ot és Irene Neuwirth ékszereket választott. Egy aprócsak kis hibája van a ruhának, hogy túl hosszú és ezen még a magassarkú sem segített.

Az énekesnő haját oldalra fésülve, a régi Hollywoodot idéző hullámokban hordta, ami remekül áll neki, hiszen gyönyörű göndör haja van amúgy is. A sminkjében a természetes barna színek dominálnak, ezzel emelték ki a szemeit és a száját is.

Anna Kendrick x Emanuel Ungaro

2016.02.17. 13:00, Fanni


Anna Kendrick is megjelent a Grammy díjátadón február 15-én, a los angelesi Staples Centerben. Anna díjátadó volt az est folyamán, valamint ő képviselte a "Pitch Perfect 2" stábját, hiszen a film zenei albumát díjra jelölték.

A 30 éves színésznő is egy fekete Emanuel Ungaro estélyi mellett döntött, amit több helyen is átlátszó mesh anyaggal díszítettek, valamint bal oldalt felsliccelték. A fekete ruhához ezüst, illetve fekete kiegészítőket választott. A magassarkú szandálja egy fekete Jimmy Choo darab volt, az ezüst clutch táskája Rauwolf az ékszerei pedig Harry Kotlar darabok. Nekem nem igazán jött be ez a ruha, ami talán a sport felső szerű nyak és vállkialakításnak köszönhető.

Anna haját félig feltűzték félig pedig leengedve hagyták a mostani trendeknek megfelelően. A sminkjében a klasszikus vonalat követte, a szemeit fekete tussal húzták ki, az ajkaira barna rúzs került, az arccsontját pedig lágyan kontúrozták.

Beyoncé x Inbal Dror

2016.02.17. 12:35, Fanni


Beyoncé is megjelent a Grammy díjátadón február 15-én, hétfő este a los angelesi Staples Centerben. Sajnos az énekesnő a vörös szőnyeges bevonulást kihagyta, csak a színfalak mögött illetve a színpadon, díjátadás közben készültek róla képek.

A 34 éves énekesnő az idei Grammy-re is egy fehér, átlátszós csipkeruhát választott, ezúttal Inbal Dror-tól. A ruha hosszú ujjakat és gallért is kapott, a szoknyarésze pedig tüllből készült. Nem tudom, lehet, hogy velem van a baj, de én egyáltalán nem ájultam el a mostani megjelenésétől. A ruhához Sergio Rossi magassarkút, illetve Lorrine Schwartz ékszereket párosított.

Beyoncé nem viselt túl sok sminket, a szemeit szürke árnyalatokkal emelték ki, az ajkaira pedig barna rúzs került. A haját egy egyszerű, szoros kontyba fogták össze a tarkójánál.

Ellie Goulding x Stella McCartney

2016.02.17. 12:24, Fanni


Ellie Goulding is ellátogatott a Grammy díjátadóra február 15-én, amit a los angelesi Staples Centerben rendeztek meg. Ellie-t egyébként díjra is jelölték a "Love Me Like You Do" című daláért.

A 29 éves brit énekesnő egy halvány rózsaszín, V nyakú Stella McCartney estélyit viselt, ami egy rövid uszályt is kapott. Először unalmasnak és egyszerűnek találtam a ruháját, aztán oldalra fordult és "BUMM"! Ugyanis a ruha hátulját ezüst láncokkal díszítették fel, ami szerintem fantasztikus ötlet volt, hiszen nagyon jól mutatott, valamint egy kicsit fel is dobta a ruhát. Az estélyihez  ezüst Jimmy Choo magassarkú szandált, valamint gyémánt Bvlgari ékszereket párosított.

Ellie nem viselt túl sok sminket, inkább a természetesebb vonal mellett maradt, ami nagyon jól áll neki. A szemeit halványbarna, illetve pezsgőszínekkel emelték ki, valamint szempillaspirállal, az ajkaira pedig testszínű rúzs került. A haja leengedve maradt, oldalt elválasztva és laza hullámokat is kapott.