Üdvözlök mindenkit a RedCarpet-Fashion nevű oldalon. Az oldal címéből már rájöhettetek, hogy mivel foglalkozhat az oldal, de ha mégsem, akkor elmondanám: az oldalon olvashattok a legújabb trendekről, megnézhetitek a legnagyobb divatházak divatbemutatóit, figyelemmel követhetitek a divatheteket, valamint értesülhettek arról, hogy a kedvenc hírességeitek (legyenek azok színészek, énekesek, modellek stb.) milyen kreációkban jelentek meg az év legnagyobb vörös szőnyeges eseményein.

Oldaltérkép

 
Chat
 
Family

Kérlek Titeket, hogy ide ne jelentkezzetek! Csak a kedvenc oldalaimnak tartogatom ezeket a helyeket!

Képre vár: Ninaa

 
Elite cserék

    
    
    

20/16
Képre vár: Barbi
Feltételek | Lekerültek

Kérlek,Titeket, hogy a chat-ben jelentkezzetek!

 
Események
Máj 8-19, kedd-szom - Cannes-i Filmfesztivál
Máj 19, szom - The Man Who Killed Don Quixote Cannes premier
Máj 20, vas - Billboard Music Awards
Máj 22, kedd - NYLON's Young Hollywood parti
Máj 22, kedd - The Whitney Museum of American Art Gála
Máj 23, szer - Adrift Los Angeles premier
Máj 24, csüt - Cartier British Polo Dinner
Jún 5, kedd - Incredibles 2 Los Angeles premier
Jún 10, vas - Tony Awards
Jún 18, hét - MTV Movie Awards
Júl 16, hét - Mamma Mia!: Here We Go Again
 
Bejegyzések
Friss bejegyzések
2018.05.25. 19:51
2018.05.25. 19:11
2018.05.25. 18:02
2018.05.24. 19:36
2018.05.24. 19:17
2018.05.24. 18:48
2018.05.24. 16:42
 
Az oldalról

» Admin: Fanni
» Téma: divat
» Nyitás: 2016. január 18.
» Kinézet: v3.0 Márk
» Ajánlott böngésző: Google Chrome
» Egyéb kódok: Gergő
» E-mail: fannismiley96@gmail.com
» Források: x x x x 
»

Az oldal semmilyen kapcsolatban nem áll a tervezőkkel, a modellekkel, hírességek-kel, stylistokkal. Ez csupán egy divattal foglalkozó oldal, ahol a saját vélemé-nyeimet olvashatjátok a vörös szőnyeges megjelenésekről.

belépés x kilépés

 
New events

Best Dressed - 2017 Golden Globe Awards

2017.01.18. 18:09, Fanni

Itt is lennék az idei év legelső "Best Dressed of the Week - Special Edition" szavazás, Golden Globe-os kiadásának a végeredményével. Szerintem sem a Ti választásokon, sem pedig az enyémen nem fogtok meglepődni, hiszen szerintem az első pillanattól kezdve nyilvánvaló volt, hogy kik fognak nyerni. Szóval a Ti szavazataitok alapján Emma Stone lett a díjátadó legjobban öltözött híressége, ami egy meseszép, ezüst csillagokkal díszített Valentino estélyit viselt, amiben szó szerint tündökölt, ráadásul megnyerte az első díját is ezen az eseményen, amiért itt is jár neki egy hatalmasnál is hatalmasabb gratuláció. Egyébként végig ő vezetett, egyedül Lily Collins-nak sikerült felvennie vele a versenyt, de neki sem sikerült megelőznie a gyönyörű és tehetséges színésznőt. A szavazataitoknak a 28%-át sikerült megszereznie.

Az én választásom pedig nem más, mint Lily Collins lett, aki az első Golden Globe jelölését ünnepelte az esemény során ebben a lélegzetelállító, kicsit barokkos stílusú Zuhair Murad Couture estélyiben, amiben szó szerint úgy nézett ki szerintem, mint Csipkerózsika! Bár lehet, hogy kicsit ódivatú és régies lehet, de szerintem megvolt a maga bája és egy kis modernség és kacérság is bele lett csempészve a végeredménybe, így a korához remekül passzolt az egész. 

Köszönöm szépen ismét Mindenkinek, aki szavazott, és emlékeztetőül leírnám, hogy ma rendezik meg a People's Choice Awards-ot is, szóval hamarosan újból jelentkezni fogok egy ilyen szavazással. :)

1 Year Online

2017.01.18. 11:26, Fanni

1 év, el sem hiszem, hogy ezt a kis szöveget írom Nektek a RedCarpet-Fashion szülinapján. Emlékszem tavaly ilyenkor már túl voltam a vizsgaidőszakomon, és létrehoztam az oldalt (bár a nyitásnál pár nappal előbb) és elkezdtem dolgozni a kinézeten (ami mai napig nem az erősségem). A legelső kinézeten a kedvenc színésznőm Jennifer Lawrence volt látható és lila, rózsaszín valamint fehér színekben pompázott. Imádtam az egészet, annyira, hogy hiába indult "csak" téli kinézetnek, egészen a nyár közepéig fent maradt az oldalon. Utána Emila Clarke főszereplésével került fel a második kinézet, aminek a fő színei a kék, narancssárga és a fehér volt, szintén imádtam, főleg mert a kedvenc fotósorozatomból készült el, Márk segítségével. És ha már megemlítettem a nevét, akkor nem titok, hogy a következő, vagyis a jelenlegi, hivatalosabb és kicsit sötétebb kinézetet is Neki köszönhetjük, amiért még mindig hihetetlenül hálás vagyok. Bár terveztem, hogy a szülinapon megleplek Titeket valami új külsővel, de ez már annyira a szívemhez nőtt, hogy képtelen vagyok elengedni! 

Ezután nem is tudom, hogy hol folytassam ezt az egészet, annyi minden történt és annyi mindent le is szeretnék írni, igaz nem célom untatni Titeket ezzel. Hazudnék, ha azt mondanám, hogy a divat soha sem érdekelt. Óvodás koromtól kezdve, egészen az általános iskola utolsó évéig divattervezőnek készültem, aztán szomorúan be kellett látnom, hogy a "pocsék" rajztudásommal nem vesznek fel abba a középiskolába, ahol ezt tanulhatnám, így változtattam az álmaimon, de a divat jelenleg is a középpontban van. Így ez helyett kommunikáció szakra jelentkeztem egy gimnáziumba, ott tengettem a napjaimat 4 évig, azóta pedig az egyetemen is ugyanezt tanulhatom, az angollal kiegészítve, mert tudom (na jó, inkább sejtem és ezt hallom MINDENKITŐL), hogy itthon elég kevés az esélye annak, hogy divatújságírással normális munkám legyen. Igazából nem is ez a lényeg, nem tudom, hogy miért írtam le, de ha már megtörtént, legalább kicsit jobban megismerhettek. 

Miért is hoztam létre az oldalt? Már évek óta érlelődött bennem, de mégsem vágtam bele, mert volt egy fantasztikus, sőt inkább hihetetlen és egyben csodálatos külföldi oldal, ami ezzel foglalkozott és ott tényleg minden megtalálható volt, viszont 2015 decemberében bezárta a kapuit, így eldöntöttem, hogy már van értelme nekem is belevágni. Igaz azóta kiderült, hogy idén újra fog nyílni, de folytatni fogom a sajátomat, hiszen nem angolul hoztam létre, hanem az anyanyelvemen, vagyis magyarul és talán még az enyémre is lesz kereslet, ahogy eddig is volt. Igaz én nem vagyok olyan gyors, de igyekszek mindig, bár a Golden Globe-os posztokkal még mindig le vagyok maradva a vizsgáim miatt, de ma már szerintem biztosan be fogom fejezni (végre) és még egyszer bocsánatot kérek ez miatt! És ha már felmerült a gyorsaságom, biztosan Ti is észrevettétek, hogy a jobb napjaimon (ami a hét napból, kb. 4-szer megesik) több, mint 10-15 poszttal bombázlak Titeket, ami hatalmas munka és rengeteg idő, de megéri, mert tudom, hogy szerencsére nem csak engem, de másokat is érdekel, aminek a chat-ben (vagy néha a hozzászólásokban) is hangot adtok és ezzel mindig sikerül boldoggá tennetek, mert így tudom, hogy tényleg van valami értelme, annak amit csinálok és szeretek csinálni. 

Az oldalnak köszönhetően egyébként rengeteg új emberrel sikerült virtuálisan megismerkednem, bár a nevek nem szeretném kiemelni, mert félek, hogy kihagynék valakit és senkit nem szeretnék megsérteni, de ők úgyis tudják, hogy rájuk gondolok. Na jó, talán Floo-t mégis kiemelném, akit már sokkal régebb őta, még Az éhezők viadalás időkből ismerek, csodálom a munkáját és december vége óta együtt vezetjük a Jennifer Lawrence-szel foglalkozó oldalát. <3 De aztán ott vannak a többiek is, akik tényleg MINDIG segítenek, dicsérnek és látogatják az oldalt, Twitter-en pedig hirdetik is, Nekik is rengeteg mindent köszönhetek és köszönök is, hihetetlenül kedvesek és fogalmam sincs, hogy mivel érdemeltem ki, de tényleg köszönöm (Ti is tudjátok, hogy kik vagytok, remélem). Nem mondom, hogy ez előtt az oldalam előtt olyan rengeteg oldalam lett volna (Selena Gomez és Az éhezők viadala, na jó ezek mellett volt más témájú is, de ez a kettő volt az, amibe több időt és energiát fektettem), de azt sem mondhatom, hogy nem szerettem ezeket, de most érkeztem meg igazán, ez az én témám, ez vagyok én és remélem, hogy még sokáig itt lehetek Veletek/Nektek.

Most egy kicsit áttérnék arra is, hogy miket értem el az oldallal: nyitás után alig telt el 1 hét, de máris kikerülhettem a G-Porták főoldalra a Szerkesztők ajánlatába, ami hatalmas megtiszteltetés volt az oldal, akkor még elég rövid élete miatt és bevallom meg is lepett, hogy ilyen hamar kikerülhettem oda! Ezután pedig a Portálajánlóba is kikerülhettem, bár ez csak nyár környékén történt meg, de ez is meglepett, főleg, hogy nem én jelentkeztem oda, hanem egy kedves látogató ajánlotta be az oldalt, amit ismételten köszönök! Aztán eljött az ősz és már "lelkiekben" készültem az "Év Honlapja" versenyre. Nos azóta nekem is megvan a véleményem róla, és nem azért, mert nem én nyertem, erre számítottam is, de na! Szerintem, aki a G-Portálon mozog, az megérti, hogy miért érzek így! Nem is firtatnám ezt a negatív élményemet, de mivel az oldalon az eredményhirdetés után nem írtam róla semmit, így most muszáj! Szóval sikerült megszereznem a 3. helyet, ami hatalmas öröm volt (de hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem voltam csalódott az miatt, hogy a .hu-s domaint nem én kaptam meg, a kreditnyereményemet pedig feltölthették volna inkább a Neptun-ba!) és ennek köszönhetően újból sikerült kikerülnöm a Szerkesztők ajánlatába egy év alatt másodszor. Ezen kívül decemberben én lettem a "Hónap oldala" is! 

De az igazi "ajándékomra" egészen tegnap estig kellett várnom! És hogy mi volt ez? Először is az, hogy megdöntöttétek a decemberben felállított 2924-es látogatottsági rekordot és a tegnapi nap folyamán 3326-an néztetek fel az oldalra, ami számomra hatalmas szám! Álmomban sem gondoltam volna, hogy ilyen számokat fog produkálni az oldal, főleg nem egy év alatt! Másodszor pedig egy másik mérföld követ is elértünk, hiszen a számláló átlépte a bűvös 100.000-et, ma reggel! Aztán, hogy még egy kicsit statisztikával untassalak Titeket, azt is muszáj leírnom, hogy a "Napi átlag látogatottság" szerint, ami az összes kategóriát nézi, ott vagyok a Top 10 oldal között, pontosabban a 6. helyen, ami szintén hatalmas teljesítmény és elismerés is egyben számomra, szóval hihetetlenül boldog vagyok az elért dolgok miatt és bevallom büszke is vagyok magamra, és nem csak azért, hogy ezek teljesültek. Hanem főleg azért vagyok büszke magamra, mert eljutottam eddig és nem adtam fel, akkor sem, amikor e-mailben a nem túl kedves látogatók azzal "zaklattak", hogy lehetnék gyorsabb is, stb. 

Igazából ezeket az elért eredményeket legfőképpen Nektek köszönhetem, hiszen Ti látogatjátok folyton az oldalt, Ti olvassátok el a bejegyzéseimet és Ti szavatok hétről-hétre a "Best Dressed of the Week" szavazásokon, valamint Ti véleményezitek valamilyen formában a megírt posztokat is, így Nélkületek nem is működhetne semmi sem úgy, ahogy most van! Szóval köszönöm, köszönöm, köszönöm! Visszatérve a "Best Dressed" szavazásra, már majdnem elfelejtettem, hogy erről is szerettem volna írni. A kezdetekben, pontosabban a legelső héten indítottam ezt a rovatot útjára az oldalon, nem gondoltam volna soha sem, hogy ennyire népszerű lesz, de örülök neki nagyon, hogy Nektek is tetszik, illetve köszönöm tényleg, hogy mindig szavaztok is a kedvencetekre. Ezen kívül "Special Edition" szavazás is szokott lenni (sőt jelenleg is van a Golden Globe Awars-ról), és nagy örömömre a "Best & Worst Dressed of the Year" szavazás is sikerrel ért véget tavaly év végén. De ezek mellett két másik állandó rovatunk is van, a "Get the Look", illetve a "Under 10.000", amelyek szintén elég népszerűek lettek szerencsére a körötökben, bár a díjátadószezon alatt ez a kettő szünetelni fog, de utána újból kéthetente jelentkezek majd ilyen írásokkal is, mert nem felejtettem ám el őket sem. Aztán még az oldal indulásával együtt megszületett a "Hónap divatháza" rovat is, ami elég gyorsan "el is tűnt" a lustaságom miatt, de igyekezni fogok újból életre kelteni (de szintén csak a díjátadószezon után). 

Végül, de nem utolsósorban kicsit pontosabb és bővebb statisztikával is untatnálak Titeket, de ígérem gyors leszek! :)

Összes látogatás: 100.820 (2017.01.08, 12:29)
Legforgalmasabb nap látogatottsága: 3326 (2017.01.07)
Átlag látogatottság: 1071,8
Bejegyzések száma: 1846 (ezzel együtt)
"Év honlapja" 3. helyezés
1. hely a "Divat és szépségápolás" kategóriában
6. hely az összes kategóriában

Kristen Wiig x Reem Acra

2017.01.17. 17:37, Fanni

Kristen Wiig is hivatalos volt a január 8-án, vasárnap este megrendezett Golden Globe Awards-ra, aminek mint mindig, így most is a beverly hillsi The Beverly Hilton Hotel adott otthont.

A 43 éves színésznő egy romantikusabb stílusú, nőies és elegáns ruhában lépett a vörös szőnyegre a fotósok elé. Kristen egy fehér, csipkéből elkészített, átlátszó Reem Acra estélyit viselt a 2017-es tavaszi/nyári kollekcióból. A színésznő megjelenéseit általáben szeretni szoktam, most mégsem éreztem teljesen megfelelőnek a választását, de az ő esetében sem a visszafogottan átlátszó részek zavartak igazán, sőt még tetszettek is, hiszen a végeredmény visszafogott és sejtelmes lett tőle. A legnagyobb gondom a zárt felsőrész volt, a magasított nyakrésszel ellátva, ami sajnos nem volt túl előnyös a számára és kicsit öregesebb is lett tőle az egész, illetve a bővebb ujjak sem igazán nyerték el a tetszésemet. Maga a ruha gyönyörű volt a romantikus stílusának köszönhetően, régel láttam már Kristen ennyire kifinomult darabban és örültem, hogy kilépett a komfortzónájából, annak pedig még jobban, hogy nem a szokásos Marc Jacobs darabokban láthattuk most. Nyaktól lefelé egyébként teljesen meg voltam elégedve mindennel, a szabás teljesen rendben volt, a vékony dereka és a csípője is tökéletesen ki lett emelve és visszafogottan a lábai is ki-kivillantak a szoknya alól, amitől kacérabb és kicsit talán fiatalosabb is lett az összhatás. A színválasztásba nem tudok belekötni, bár egy kicsit esküvői ruha beütése van, de a napbarnított bőrszínével istenien mutatott. A megjelenését egy pár Christian Louboutin magassarkúval, Calvin Klein clutch-csal (nincs a képen), illetve arany Chanel ékszerekkel egészítette ki és tette teljesé.

Kristen itt debütált hivatalosan is az új, rövid hajával, ami nekem sajnos nem jött be, a hosszabb, bubi frizura sokkal jobban állt neki és nőiesebb is volt vele. A sminkje viszont rendben volt, friss és üde az egész; a szemeit ezüst és fekete szemhéjpúderrel és szempillaspirállal emelték ki, az arcát bronzosították és pirosítót is vittek fel rá, míg az ajkaira világos rózsaszín rúzs került.

Riley Keough x Chanel Couture

2017.01.17. 17:04, Fanni

Riley Keough is ellátogatott az idei Arany Glóbusz díjátadóra, amit január 8-án, vasárnap rendeztek meg a beverly hillsi The Beverly Hilton Hotelben.

A 'The Girlfriend Experience' 27 éves színésznője egy feltűnő, de kellően elegáns ruhában érkezett az eseményre. Riley egy fekete és ezüst színekből összeálló, lágy esésű és nyitott hátú, valamint visszafogottan dekoltált Chanel Couture estélyit viselt a 2016-os őszi/téli kollekcióból. Már emlegettem, az évvégén, hogy tavalyról csak egyetlen egy szettje tetszett, és sajnos azóta sem tudott olyat mutatni, ami legalább annyira tetszett volna. A mostani választása bár izgalmas volt, de egyáltalán nem tudom azt mondani rá, hogy illet volna a korához, vagy az alakjához, így megint csalódást okozott. Chanel ide, vagy oda, de ez a választás öreges és ódivatú volt. A színválasztás is lehetett volna izgalmasabb, de ebben most nem szeretnék mélyebben belemenni, mert a fekete árnyalat legalább jól nézett ki az ezüst díszítéssel kiegészítve és a színésznő bőrszínével is remek kontrasztot alkotott. A legnagyobb problémám a szabással volt, ami ahogy már írtam is nem volt túl előnyös a számára. A tervezés egyenes szabása miatt Riley alakja egyáltalán nem lett kiemelve és az egész teljesen elveszett a ruhában, és egy téglalap lett az amúgy formás testéből, valamint a felsőrész és a szoknya alsó harmadának a kialakítása sem tetszett és ez nem feltétlenül az átlátszó anyaghasználat miatt volt így, hiszen az ő esetében ez egy picike fiatalosságot csempészett a végeredménybe. A felsőrésszel az a bajom igazából, hogy a merev vállrész megszélesítette a felsőtestét, ami nem volt túl esztétikus a számára. Kiegészítőként egy pár Jimmy Choo magassarkút és Chanel Fine ékszereket választott.

Riley haját ez alkalommal egy laza és egy kicsit megemelt kontyba fogták össze. A sminkje pedig a klasszikus formában készült el; a szemeit barna füstös sminkkel és szempillaspirállal emelték ki, az arcát lágyan bronzosították és pirosítót is vittek fel rá, míg az ajkaira feltűnő, piros rúzs került.

Naomie Haris x Armani Privé

2017.01.17. 16:19, Fanni

Természetesen Naomie Harris is megjelent a 2017-es Golden Globe díjátadón, amit a beverly hillsi The Beverly Hilton Hotelben rendeztek meg még január 8-án, vasárnap délután.

A 'Moonlight' 40 éves színésznője egy nagyon szexi és nőies, elegáns ruhában érkezett a gálára, ahol elragadóan festett. Naomie egy pezsgőszínű, pánt nélküli és visszafogottan dekoltált, apró kristályokkal díszített custom made Armani Privé alakkövető estélyit viselt. A színésznőt már egy éve figyelem és hihetetlen, de tényleg minden egyes alkalommal képes teljesen levenni a lábamról, képtelen hibázni, amit imádok benne. Ez alkalommal is gyönyörű volt, ahogy azt már megszokhattuk tőle és egy egyszerű, de mégis mutatós és izgalmas darabban láthattuk tündökölni. A színválasztással kezdeném, hiszen ez a pezsgőszínű, metálos beütéssel ellátott szatén anyag gyönyörűen passzolt a sötétebb bőrszínéhez, remek összhangban voltak egymással, míg a több ezer apró kristály feltűnőbbé varázsolta az egészet, így telitalálat volt, úgy ahogy van. Naomie-nak a szabás is tökéletesen állt, a kecses alakját nagyszerűen sikerült kiemelniük, így egy kis dögösséget is sikerült belecsempészniük a végeredménybe. A vékony dereka és a formás csípője is kellő mennyiségű figyelmet kapott, de ezek mellett visszafogottan a dekoltázsára is felhívták a figyelmünket. A végeredményt egy pár Jimmy Choo magassarkúval és clutch-csal (nincs a képen), valamint Tiffany & Co. ékszerekkel egészítette ki és tette teljessé.

Naomie haja leengedve maradt, amit oldalt elválasztva, nagyobb hullámokba besütve, ami nagyon elegáns volt. A sminkje nagyon elegáns és fiatalos volt; a szemeit fekete, enyhén füstös sminkkel és műszempillával emelték ki, az arcára pirosító került, míg az ajkaira rózsaszín rúzst vittek fel.