Üdvözlök mindenkit a RedCarpet-Fashion nevű oldalon. Az oldal címéből már rájöhettetek, hogy mivel foglalkozhat az oldal, de ha mégsem, akkor elmondanám: az oldalon olvashattok a legújabb trendekről, megnézhetitek a legnagyobb divatházak divatbemutatóit, figyelemmel követhetitek a divatheteket, valamint értesülhettek arról, hogy a kedvenc hírességeitek (legyenek azok színészek, énekesek, modellek stb.) milyen kreációkban jelentek meg az év legnagyobb vörös szőnyeges eseményein.

Oldaltérkép

 
Chat
 
Family

  

Kérlek Titeket, hogy ide ne jelentkezzetek! Csak a kedvenc oldalaimnak tartogatom ezeket a helyeket!

 
Elite cserék

    
    
    

20/16
Feltételek | Lekerültek

Kérlek Titeket, hogy a chat-ben jelentkezzetek!

 
Események
Szept 28 - Okt 15, csüt-vas - New York Filmfesztivál
Szept 30, szom - CR Fashion Book parti
Okt 1, vas - The Meyerowitz Stories NYF
F premier
Okt 4-15, szer-vas - London Filmfesztivál
Okt 14, szom - BFI London Film Festival Awards
Okt 15, vas - UK Theatre Awards
Okt 16, hét - Elle Women in Hollywood
Okt 16, hét - Golden Heart Awards Dinner
Okt 19, szer - American Music Awards
Okt 23, hét - InStyle Awards
Nov 13, hét - Glamour Women of the Year Awards
 
Bejegyzések
Friss bejegyzések
2017.10.18. 10:54
2017.10.18. 10:25
2017.10.18. 09:58
2017.10.18. 09:39
2017.10.18. 09:02
2017.10.18. 08:43
2017.10.18. 08:24
 
Az oldalról

» Admin: Fanni
» Téma: divat
» Nyitás: 2016. január 18.
» Kinézet: v3.0 Márk
» Ajánlott böngésző: Google Chrome
» Egyéb kódok: Gergő
» E-mail: fannismiley96@gmail.com
» Források: x x x x 
»

Az oldal semmilyen kapcsolatban nem áll a tervezőkkel, a modellekkel, hírességek-kel, stylistokkal. Ez csupán egy divattal foglalkozó oldal, ahol a saját vélemé-nyeimet olvashatjátok a vörös szőnyeges megjelenésekről.

belépés x kilépés

 
New events

Zendaya x Ulyana Sergeenko

2016.03.13. 19:44, Fanni


Zendaya is ellátogatott tegnap délután, vagyis március 12-én a Kids' Choice Awards-on, amit a los angelesi The Forumban rendeztek meg.

A 19 éves színésznő egy elegánsabb és felnőttesebb összeállításban jelent meg a díjátadón, ahol egy fekete-szürke Ulyana Sergeenko midiruhát viselt, amit különböző motívumokkal és mintákkal tettek még érdekesebbé. Zendaya a szetthez egy pár kövekkel és strasszokkal díszített Charlotte Olympia magassarkú szandált egy egy fekete clutch-ot választott. A cipőnek külön örültem, hogy egy kicsit különlegesebb darab volt, nem egy unalmasabb és hétköznapibb. Most valahogy a szatén nyakék is nekem beleillett a megjelenésébe, szerintem kellett is hozzá, így volt teljes az egész.

Zendaya haját egy hamis bubiba tűzték fel, hogy rövidebbnek látszódjon, és ez a fazon fantasztikusan áll neki. A tincseit pedig begöndörítették neki. A sminkje is visszafogottabb és elegánsabb lett, a szemeit cicás tusvonallal és barna színekkel emelték ki, míg az ajkaira egy rózsaszín szájfény került.

Sarah Hyland x Tommy Hilfiger

2016.03.13. 19:22, Fanni


Sarah Hyland március 12-én szintén ott volt a 2016-os Kids' Choice Awards-on, amit a The Forumban rendeztek meg idén is Los Angelesben.

A 'Modern Family' 25 éves színésznője volt a díjátadón a legbájosabb, ezt el kell ismernünk, hiszen egy nagyon fiatalos és modern szettben tette tiszteletét. Sarah egy babarózsaszín Tommy Hilfiger bomber dzsekit és egy hozzá passzoló rövidnadrágot viselt, illetve egy fehér crop topot. A megjelenését egy pár fekete Jimmy Choo magassarkú szandállal és Lorraine Schwartz ékszerekkel tette teljessé. Sarah az eseményhez kiválóan választott ruhát, hiszen ez a díjátadó nem egy Emmy vagy egy Oscar színvonalú, sokkal kötetlenebb és lazább, így szerencsére nem öltözte túl a többi jelenlévőt.

A színésznő a díjátadón debütált az új hajszínével, ami jelenleg egy sötétebb barna árnyalatú, amit még egy kicsit szokni kell a világosabb szín után, de ez is kitűnő választás. A haját egyébként egy kicsit begöndörítették, amivel még bájosabb lett a megjelenése. A sminkje is fiatalos lett, jól passzoltak a színei a ruhájához, a szemeit arany és fekete színekkel emelték ki, míg az ajkaira egy rózsaszínes rúzs került.

Keke Palmer x Alessandra de Tomaso

2016.03.13. 19:07, Fanni


Keke Palmer március 12-én, vagyis a tegnapi nap folyamán megjelent a 2016-os Kids' Choice Awards-on, amit a los angelesi The Forumban rendeztek meg.

A 'Scream Queens' 22 éves színésznője egy nagyon fiatalos és játékos összeállításban jelent meg a díjátadón, ami nagyon jól állt neki. Keke egy korallszínű Alessandra de Tomaso műbőr midiruhát viselt, amihez egy farmerdzsekit, JF London magassarkú szandált és Luv AJ ékszereket párosított. A ruha színe és anyaga is kitűnő választás volt, istenien állt ez a szín Keke sötét bőrszínén, viszont a szabásán egy kicsit változtattam volna, hogy jobban kiemelje az alakját. A dzsekit pedig külön imádom, nagyon tetszett egy kis játékosságot és vagányságot csempészett a megjelenésébe, ami jól passzolt a korához.

Keke haja már nincs befonva úgy, ahogy azt az előző megjelenésein volt, hanem kiengedték neki, újra frufrut kapott, ami nem a legjobban sikerült most. A sminkje egy kicsit visszafogottabb, de mégis fiatalos és több színt is felhasználtak. A szemeit lila és fekete színekkel árnyékolták, az ajkaira pedig egy rózsaszín rúzs került.

Selena Gomez x Marni

2016.03.13. 12:47, Fanni


Selena Gomezről a fenti paparazzi képek március 11-én készültek Londonban, amikor távozott a BBC Radio One épületéből, ahol interjút adott.

A 23 éves énekesnő egy elegáns, de mégis modern összeállításban kapták lencsevégre a fotósok. Selena egy kétrészes Marni szettet viselt, ami egy piros magas nyakú topból és egy felvágott maxiszoknyából állt. A szetthez egy pár fehér Celiné magassarkút és egy Louis Vuitton táskát párosított. Hiába volt modern és a trendeknek megfelelő az énekesnő megjelenése, sajnos nekem mégsem nyerte el a tetszésemet, öregítette és túlságosan is bő volt a szabása.

Selena haja leengedve maradt, középen elválasztva és szép hullámokba sütötték be neki. A sminkje visszafogott és fiatalos lett, a szemeit természetes árnyalatokkal emelték ki, valamint szempillaspirállal, míg az ajkaira egy rózsaszín szájfényt vittek fel.

Kylie Jenner x Manokhi

2016.03.13. 12:10, Fanni


Kylie Jenner március 11-én megjelent a Sugar Factory legújabb üzletének a megnyitóján, ami a floridai Orlandoban kapott helyet.

A 18 éves reality sztárnak ez alkalommal sikerült meggyőznie a megjelenésével, hiszen végre a korának már jobban megfelelő szettben láthattuk a vörös szőnyegen. Kylie ezúttal egy rózsaszín Manokhi velúrminiruhát viselt a 2016-os őszi kollekcióból. A fiatal sztárnak nagyon jól állt a ruha, nem is volt túl rövid, és szerencsére túl sokat sem sikerült megmutatnia magából az embereknek. Tökéletes választás egy édességbolt megnyitójára. Kylei a szettet egy pár Jimmy Choo magassarkúval egészítette ki.

Kylienak jelenleg kékesfekete haja van (vagy inkább parókája), ami nekem nagyon tetszik, szerintem nagyon jól áll neki bár mindig is jobban szerettem a rövidebb haját, ez a hosszú számomra már túl mű. A sminkje is sokkal visszafogottabb volt most a megszokottnál, ami szintén nagyon jól állt neki. A kevesebb, néha több és ez igaz most is. Az ajkaira természetesen a saját matt hatású rúzsa került, míg a szemeit barna és fekete színekkel emelték ki. Az arcát ezúttal nem kontúrozták annyira, inkább egy rózsaszínes pirosítót vittek fel az arcára.