Üdvözlök mindenkit a RedCarpet-Fashion nevű oldalon. Az oldal címéből már rájöhettetek, hogy mivel foglalkozhat az oldal, de ha mégsem, akkor elmondanám: az oldalon olvashattok a legújabb trendekről, megnézhetitek a legnagyobb divatházak divatbemutatóit, figyelemmel követhetitek a divatheteket, valamint értesülhettek arról, hogy a kedvenc hírességeitek (legyenek azok színészek, énekesek, modellek stb.) milyen kreációkban jelentek meg az év legnagyobb vörös szőnyeges eseményein.

Oldaltérkép

 
Chat
 
Family

 

Kérlek Titeket, hogy ide ne jelentkezzetek! Csak a kedvenc oldalaimnak tartogatom ezeket a helyeket!

 
Elite cserék

    
    
    

20/16
Feltételek | Lekerültek

Kérlek Titeket, hogy a chat-ben jelentkezzetek!

 
Események
Okt 27, pén - BAFTA Britannia Awards
Nov 2, csüt - Murder on the Orient Express London premier
Nov 5, vas - Hollywood Film Awards
Nov 5, vas - Paddington 2 London premier
Nov 5, vas - Daddy's Home 2 Los Angeles premier

Nov 8, hét - All the Money in the World Los Angeles premier
Nov 9, kedd - Coco Los Angeles premier
Nov 9, kedd - Mudbound Los Angeles premier
Nov 12, vas - MTV Europian Music Awards
Nov 12, vas - Governors Awards
Nov 13, hét - Glamour Women of the Year Awards
Nov 13, hét - Justice League Los Angeles premier
Nov 15, szer - Justice League London premier
Nov 16, csüt - Daddy's Home 2 London premier
Nov 19, vas - American Music Awards
Dec 7, csüt - Just Getting Started Los Angeles premier
Dec 10, vas - Jumanji: Welcome to the Jungle Los Angeles premier
Dec 12, kedd - Pitch Perfect 3 Los Angeles premier
 
Bejegyzések
Friss bejegyzések
2017.11.21. 17:55
2017.11.21. 17:19
2017.11.21. 17:06
2017.11.20. 21:11
2017.11.20. 20:48
2017.11.20. 20:33
2017.11.20. 20:10
 
Az oldalról

» Admin: Fanni
» Téma: divat
» Nyitás: 2016. január 18.
» Kinézet: v3.0 Márk
» Ajánlott böngésző: Google Chrome
» Egyéb kódok: Gergő
» E-mail: fannismiley96@gmail.com
» Források: x x x x 
»

Az oldal semmilyen kapcsolatban nem áll a tervezőkkel, a modellekkel, hírességek-kel, stylistokkal. Ez csupán egy divattal foglalkozó oldal, ahol a saját vélemé-nyeimet olvashatjátok a vörös szőnyeges megjelenésekről.

belépés x kilépés

 
New events

Jessica Biel x Self-Portrait

2016.04.16. 21:06, Fanni


Jessica Biel is ott volt április 14-én, csütörtökön a 'The Devil and the Deep Blue Sea' premierjén, amit a 2016-os Tribeca Filmfestivél keretei között rendeztek meg a new yorki BMCC John Zuccotti Theatreben.

A film 34 éves színésznője egy egyszerű, de nagyon mutatós és elegáns szettet választott a vörös szőnyeges megjelenéséhez, ahol egy fekete Self-Portrait miniruhát viselt a 2016-os elő-őszi kollekcióból. A Jessica által választott divatházról tudni kell, hogy a ruháknak az elmaradhatatlan részét nem más, mint a csipke alkotja, így ez most sem maradhatott el. Az egyszerű, alakkiemelő "kis fekete ruhát" egy csipkéből készült, enyhén fodros magas nyakú felsőrésszel egészítették ki, valamint egy bársonyból készült masnival a felső nyakánál, ezek pedig fantasztikusan kiegészítették a letisztult és a kicsit unalmas miniruhát. Jessica kiegészítőként egy pár fekete Brian Atwood magassarkúval és Lorraine Schwartz ékszerekkel egészítette ki.

A haját leengedve, középen elválasztva szögegyenesen viselte Jessica, az egészet a fülei mögé tűrve, így a ruha felső része jól látható maradt. A sminkje, mint szinte mindig most is nagyon természetes és egyszerű lett, túl sok terméket nem viselt az arcán. A szemeit egy krémszínű szemhéjpúderrel és szempillaspirállal emelték ki, az arcára barackszínű pirosítót vittek fel, míg az ajkaira semleges színű szájfény került.

Maisie Williams x Zeynep Kartal

2016.04.16. 20:46, Fanni


Maisie Williams a los angelesi 'Game of Thrones' premierje után New Yorkba vette az irányt, és április 14-én megjelent a Tribeca Filmfesztivál első napján, ahol megrendezték a 'The Devil and the Deep Blue Sea' premierjét, ami a BMCC John Zuccotti Theatreben kapott helyet.

A 18 éves színésznő az új filmjének a premierje a legbájosabb, kislányos oldalát vette elő és egy igazán cuki, de mégis elegáns megjelenést láthattunk tőle a vörös szőnyegen. Maisie egy krémszínű-kék, harang szabás pánt nélküli Zeynep Kartal estélyit viselt a 2016-os őszi/téli kollekcióból, amit indamintával tettek különlegesebbé. A színésznő igazán fiatalos és tényleg rendkívül bájos volt az összeállításban, maga mögött hagyta a 'Game of Thrones' premierjén jelenlévő vadóc és bevállalósabb énjét, ami bevallom őszintén egy kicsit hiányzott, de kárpótolt ezzel az elragadó estélyivel, ami a derekát is szépen kiemelte a szabásának köszönhetően. A szettet egy pár fehér Nicholas Kirkwood magassarkú szandállal és Effy ékszerekkel egészítette ki.

Maisie haja leengedve maradt, amit oldalt elválasztva laza hullámokban viselt, egyik oldalt a fülei mögé tűrve az arcához közel eső részeket, így a fülbevalóját is megcsodálhattuk. A sminkje már jóval hivalkodóbb lett, viszont nem estek vele túlzásba, még így is fiatalos és a korához illő maradt. A szemeit szürke füstös sminkkel, fekete szemceruzával és műszempillával emelték ki, az arcára pirosítót vittek fel, míg az ajkaira barackszínű rúzs került.

Olivia Wilde x Elie Saab

2016.04.16. 19:20, Fanni


Olivia Wilde április 14-én megjelent a Tribeca Filmfesztivál legelső napján, ahol a párjának, Jason Sudeikis-nak az új filmjét mutatták be, ami a 'The Devil and the Deep Blue Sea' címet kapta. Olivia a vetítésen nem, de az after partin megjelent, amit a new yorki Oak-ban rendeztek meg.

A 32 éves színésznő egy igazán rockos, de egyben csajos összeállításban jelent meg a partin, ahogy tőle megszokottan, most is elképesztően jól nézett ki. Olivia egy enyhén átlátszó, fekete csipkés Elie Saab estélyit viselt a 2016-os őszi/táli kollekcióból, aminek a szoknya- és a dekoltázsrészét rojtokkal egészítették ki és tették érdekesebbé. A színésznő tényleg rendkívül sikkes és szép volt, a megjelenésének a vadóc stílusáért teljesen odavagyok, sikerült igazán lehengerelnie. A megjelenését egy fekete Balenciaga bőrzsekivel egészítette, valamint egy pár Brian Atwood magassarkúval és Dior Fine ékszerekkel. Az estélyi elbűvölően mutatott Olivián, az átlátszósága ellenére sem esett át a ló túloldalára, a dzseki pedig tökéletes kiegészítő volt mellé a még lázadóbb és vagányabb összhatásért.

Olivia haját egy letisztult, kicsit lelapított copfba fogták össze, ami jó választás volt a megjelenése mellé, egyszerű, de nagyszerű. A sminkje is visszafogottabb és hétköznapibb lett, akárcsak a haja, így a ruháján maradhatott a hangsúly. A sminkjében főleg a természetesebb, barnás árnyalatokat használták fel; így a szemeit is ilyen színekkel, valamint szempillaspirállal és fekete szemceruzával emelték ki, az arcát kontúrozták, míg az ajkaira barackszínű rúzst vittek fel.

Best Dressed of the Week - Szavazás

2016.04.16. 18:13, Fanni


Rögzített bejegyzés vasárnap estig! Tekerj lejjebb a friss hírekért, valamint ne felejts el szavazni Te is!

Újból hétvége van, ami azt jelenti, hogy ismét ki kell választanunk a hét "Legjobban öltözött hírességeit". Mint mindig, most is két győztesünk lesz, egy akit Ti választotok meg, egy pedig akit én. Ezen a héten rengeteg rendezvény, premier és díjátadó zajlott le, ami jól meg is nehezítette a Top 8-as mezőny összeállítását, hiszen rengeteg elképesztő megjelenést láthattunk ezen a héten is, viszont muszáj volt leszűkíteni a jelenlévőket, ami egyben azt is jelentette, hogy sokan kimaradtak most is a szavazásból, többek között Kristen Bell, vagy Gina Rodriguez, akik mind a ketten elbűvölőek voltak a csütörtöki Big Screen Achievement Awards-on, a CinemaCon utolsó napján.

Szóval a szavazás lényege az lenne, hogy minden héten kiválasztanátok a "Legjobban öltözött hírességet". A szavazást mindig szombaton tenném fel (esetleg péntek este) és vasárnap estig lehet majd szavazni, ezután pedig egy bejegyzésben beszámolnék nektek a döntésetekről, valamint még külön én is kiválasztanám, hogy szerintem ki lett a legjobban öltözött. Még egy kis infó: a szavazásban mindig az elmúlt hét szombatjától, a jelenlegi hét péntekéig vannak felsorolva a szavazásra kiválasztott kedvencek. (A szavazás állása új ablakban nyílik majd meg!)

Ki volt a hét legjobban öltözött híressége?
 
 
 
 
 
 
 
 
pollcode.com free polls

 

Kristen Bell x Burberry

2016.04.16. 15:29, Fanni


Kristen Bell is megjeent április 14-én, csütörtök este a CinemaCon záró napján megrendezett Big Screen Achievement Awards-on, amit a las vegasi Caesars Palaceban rendeztek meg.

A 35 éves színésznő ismét kitett magáért, és egy visszafogottabb, nőies összeállításban jelent meg a díjátadón, ahol egy rózsaszín mélyen dekoltált Burberry koktélruhát viselt a 2016-os tavaszi/nyári kollekcióból. Kristen ruhája fantasztikus volt, a kidolgozottsága pedig mesés, minden apró részlet tökéletes volt rajta. A ruhát gyöngyökkel, hálós mintával és lézerkivágásokkal tették különlegesebbé, ami hibátlanul állt a színésznőn, tökéletesen passzolt az alakjához mindenhol. Kiegészítőként egy pár nude árnyalatú Christian Louboutin magassarkút és Jennifer Fisher fülbevalókat viselt.

Kristen haja leengedve maradt, amit középen elválasztva laza hullámokban viselt. A sminkje neki sem lett túl feltűnő, inkább egyszerűbb és hétköznapibb, a szemeit fekete szemceruzával, krémszínű szemhéjpúderrel és szempillaspirállal emelték ki, az arcára pirosítót vittek fel, míg az ajkaira a ruhájához hasonló rányalatú, rózsaszín rúzs került.