Üdvözlök mindenkit a RedCarpet-Fashion nevű oldalon. Az oldal címéből már rájöhettetek, hogy mivel foglalkozhat az oldal, de ha mégsem, akkor elmondanám: az oldalon olvashattok a legújabb trendekről, megnézhetitek a legnagyobb divatházak divatbemutatóit, figyelemmel követhetitek a divatheteket, valamint értesülhettek arról, hogy a kedvenc hírességeitek (legyenek azok színészek, énekesek, modellek stb.) milyen kreációkban jelentek meg az év legnagyobb vörös szőnyeges eseményein.

Oldaltérkép

 
Chat
 
Family

Kérlek Titeket, hogy ide ne jelentkezzetek! Csak a kedvenc oldalaimnak tartogatom ezeket a helyeket!

 
Elite cserék

    
    
    

20/20
Képre vár: Szandi*, Szandi, Iza, katie
Feltételek | Lekerültek

Kérlek,Titeket, hogy ne jelentkezzetek, mert betelt a helyek száma!

 
Események
Feb 3, szom - Directors Guild of America Awards
Feb 5, hét - Academy Awards Nominees Luncheon
Feb 6, kedd - The Mercy London premier
Feb 6, kedd - InStyle EE Rising Star Party
Feb 7, szer - amfAR New York Gála
Feb 8, csüt - Black Panther London premier
Feb 8, csüt - Evening Standard British Film Awards
Feb 11, vas - Festival of the Heart Gála
Feb 11, vas - Writers Guild of America Awards
Feb 15, csüt - I, Tonya London premier
Feb 19, hét - Red Sparrow London premier
Feb 28, szer - BAFTA Awards
Márc 3, szom - Independent Film Spirit Awards
Márc 4, vas - Academy Awards (Oscar)
 
Bejegyzések
Friss bejegyzések
2018.02.21. 17:41
2018.02.20. 16:05
2018.02.20. 15:43
2018.02.20. 15:26
2018.02.20. 13:18
2018.02.20. 12:37
2018.02.20. 12:25
 
Az oldalról

» Admin: Fanni
» Téma: divat
» Nyitás: 2016. január 18.
» Kinézet: v3.0 Márk
» Ajánlott böngésző: Google Chrome
» Egyéb kódok: Gergő
» E-mail: fannismiley96@gmail.com
» Források: x x x x 
»

Az oldal semmilyen kapcsolatban nem áll a tervezőkkel, a modellekkel, hírességek-kel, stylistokkal. Ez csupán egy divattal foglalkozó oldal, ahol a saját vélemé-nyeimet olvashatjátok a vörös szőnyeges megjelenésekről.

belépés x kilépés

 
New events

Best Dressed of the Week - Szavazás

2016.05.01. 12:45, Fanni


Rögzített bejegyzés hétfő estig! Tekerj lejjebb a friss hírekért, valamint ne felejts el szavazni Te is!

Sziasztok! :) Mindenekelőtt szeretnék elnézést kérni, hogy ezen a héten nem túl sok friss bejegyzés került fel az oldalra, de rettenetesen sok dolgom volt az egyetemen, és sajnos beköszöntött a vizsgaidőszak is. Nem keresek viszont kifogásokat, a jövő héttől megpróbálom úgy összehangolni a tanulást és a szabadidőmet, hogy az oldalra is megfelelő mennyiségű időm legyen. Az elmaradt bejegyzéseket pedig megpróbálom ma estig bepótolni. 

A szavazást csak ma tudtam kitenni, úgyhogy most nem vasárnap estig, hanem hétfő estig tudtok majd szavazni. Ezen a héten sem sikerült senkinek sem dupláznia, de majd meglátjuk, hogy mi lesz jövő héten, hiszen rengeteg esemény, gála, premier és díjátadó lesz megint, szóval hírekből nem lesz hiány most sem. Mivel május 2-án, tehát holnap kerül megrendezésre a 2016-os MET Gála, arról is sok bejegyzés fog születni, így pedig lesz egy külön "Best Dressed of the Week - Special Edition" szavazás, akárcsak az Oscar díjátadó után volt. Ez a szavazás várhatóan kedd este/szerda délután fog kikerülni, attól függ, hogy mikor végzek a bejegyzések publikálásával, és egészen szombat reggelig tudtok majd szavazni.  A mostani szavazásban még vannak olyan megjelenések (a második sorból az összes), amelyekről még nem született bejegyzés, ezek  is mindjárt ki fognak kerülni az oldalra!

Szóval a szavazás lényege az lenne, hogy minden héten kiválasztanátok a "Legjobban öltözött hírességet". A szavazást mindig szombaton tenném fel (esetleg péntek este) és vasárnap estig lehet majd szavazni, ezután pedig egy bejegyzésben beszámolnék nektek a döntésetekről, valamint még külön én is kiválasztanám, hogy szerintem ki lett a legjobban öltözött. Még egy kis infó: a szavazásban mindig az elmúlt hét szombatjától, a jelenlegi hét péntekéig vannak felsorolva a szavazásra kiválasztott kedvencek. (A szavazás állása új ablakban nyílik majd meg!)

Ki volt a hét legjobban öltözött híressége?
 
 
 
 
 
 
 
 
pollcode.com free polls

 

Gina Rodriguez x Bibhu Mohapatra

2016.04.29. 15:25, Fanni


Gina Rodriguez is ott volt az április 26-án megrendezett Time 100 Gálán, aminek a new yorki Time Warner Center adott otthont.

A 'Jane the Virgin' 31 éves színésznője a legtöbb esetben a legtökéletesebb ruhadarabokat választja ki a vörös szőnyeges megjelenéseire a stylistjával, viszont ebben az esetben sajnos nem jött össze. Gina egy sápadt, pasztell lila (már már szürke) Bibhu Mohapatra estélyit viselt a 2016-os tavaszi/nyári kollekcióból, amit fekete bőrből készült pántokkal tettek sokkal különlegesebbé. A fekete pántos kiegészítésért oda vagyok teljesen, jól feldobták az amúgy unalmas ruhát, de még így sem volt az igazi. Sajnos a legnagyobb baj, az a mérettel van, ami egy számmal biztosan kisebb, ami sajnos látszik is főleg a mellrésznél. Valamint a szín eléggé unalmas, sehogy sem mutat a színésznőn, egy élénkebb, vibrálóbb szín sokkal, de sokkal jobban nézett volna ki rajta. A szettet egy pár Jimmy Choo magassarkúval és Jennifer Fisher ékszerekkel tette teljessé.

Gina hajával és sminkjével szerencsére semmi baj nem volt, a ruhájával ellentétben. A haja leengedve maradt, amit középen elválasztva viselt a fülei mögé tűrve begöndörítve, amitől bohókás és játékos lett az egész. A sminkje visszafogott és természetes lett, a szemeit szürke szemhéjpúderrel és szempillaspirállal emelték ki, az arcára pirosítót vittek fel, az ajkaira pedig barna rúzs került.

Julia Louis-Dreyfus x Carolina Herrera

2016.04.29. 15:15, Fanni


Julia Louis-Dreyfus is tiszteletét tette a 2016-os Time 100 Gálán, amit április 26-án rendeztek meg a New Yorkban található Time Warner Centerben.

A 'Veep' 55 éves színésznője nagyon bájosan és elegánsan jelent meg a vörös szőnyegen, ahol egy igazán tavaszias és nőies szettet viselt. Julia egy pasztellrózsaszín, csónaknyakú Carolina Herrera virágokkal díszített estélyit viselt a 2016-os tavaszi/nyári kollekcióból, ami szépen követte az alakját. A színválasztás és a szabás is fantasztikusan nézett ki a színésznőn, egy fiatalos és vidám összeállítást láthattunk tőle, amely elegáns és klasszikus is volt egyben. Kiegészítőként egy pár Brian Atwood magassarkút, Edie Parker clutch-ot és Leighton ékszereket párosított az estélyije mellé.

Julia haját egy középen elválasztott, laza, kicsit kócos kontyba tűzték fel, amitől romantikusabb és játékosabb lett a megjelenése, az arca mellett pedig szabadon hagytak két hullámos tincset. A sminkje is tökéletesre sikeredett, jó összhangban volt a ruha színével. A szemeit ezüst és fekete színekkel, valamint szempillaspirállal emelték ki, az arcára rózsaszín pirosítót vittek fel, míg az ajkaira egy visszafogott halvány rózsaszín rúzs került.

Karlie Kloss x Victoria Beckham

2016.04.29. 15:02, Fanni


Karlie Kloss is ellátogatott a Time 100 Gálára, amit április 26-án, kedd este rendeztek meg a Time Warner Centerben, New Yorkban.

A 23 éves modell lehengerlően nézett ki a gálán, ahol egy igazán kifinomult és nőies összeállítást láthattunk tőle. Karlie egy lila, enyhén dekoltált Victoria Beckham estélyit viselt a 2016-os tavaszi/nyári kollekcióból. A modell ruhája szépen kiemelte az alakját, a színes is fantasztikus választásnak bizonyult, élettel teli, vidám és fiatalos volt a megjelenése. Kiegészítőként egy pár fekete Brian Atwood magassarkú szandált, Edie Parker clutch-ot és Maison Dauphin ékszereket választott a ruhája mellé, ezekkel tette teljessé a szettet. Karlie összeállítása volt a személyes kedvencem a gáláról, egyszerűen hibátlan úgy ahogy van, semmit sem változtatnék rajta, igazi telitalálat főleg a szín, ami csodásan mutat az enyhén napbarnított bőrén.

Karlie haját, egy oldalt elválasztott, enyhén lelapított sikkes kontyba készítették el, amitől még elegánsabb lett az egész megjelenése. A sminkje fiatalos, vibráló és élettel teli lett, jó összhangban volt a ruhájával is. A szemeit ezüst szemhéjpúderrel és fekete szempillaspirállal emelték ki, az arcát bronzosították, míg az ajkaira egy fukszia színű rúzs került.

Nicki Minaj x Givenchy

2016.04.29. 14:44, Fanni


Nicki Minaj is megjelent április 26-án, kedd este a Time 100 Gálán, amit New Yorkban rendeztek meg a Time Warner Centerben.

A 33 éves énekesnő egy igen drámai és merész szettben vett részt az eseményen, de még így is visszafogott volt a régebbi megjelenéseihez képest. Nicki egy enyhén átlátszó, fekete Givenchy csipkeruhát viselt a 2016-os őszi/téli kollekcióból. Bár enyhén átlátszó volt a kreáció, mégsem mondható megbotránkoztatónak, jól kiemelte az alakját és a stílusához is tökéletesen passzolt. Kiegészítőként egy pár térd fölött végződő Stuart Weitzman magassarkú csizmát, Givenchy kis táskát és ékszereket válogatott össze.

Nicki haját egy szoros kontyba fogták össze a feje tetején, így a ruhájáról semmi sem vonhatta el a figyelmünket. A sminkje is nagyon szép lett, ami a klasszikus vonalat követte. A szemeit fekete, cicás tusvonallal, barna szemhéjpúderrel és műszempillával emelték ki, az arcát kontúrozták, míg az ajkaira egy világosbarna rúzs került.