Üdvözlök mindenkit a RedCarpet-Fashion nevű oldalon. Az oldal címéből már rájöhettetek, hogy mivel foglalkozhat az oldal, de ha mégsem, akkor elmondanám: az oldalon olvashattok a legújabb trendekről, megnézhetitek a legnagyobb divatházak divatbemutatóit, figyelemmel követhetitek a divatheteket, valamint értesülhettek arról, hogy a kedvenc hírességeitek (legyenek azok színészek, énekesek, modellek stb.) milyen kreációkban jelentek meg az év legnagyobb vörös szőnyeges eseményein.

Oldaltérkép

 
Chat
 
Family

Kérlek Titeket, hogy ide ne jelentkezzetek! Csak a kedvenc oldalaimnak tartogatom ezeket a helyeket!

 
Elite cserék

    
    
    

20/17
Képre vár: Viki, Monic, Kriszti, zara
Feltételek | Lekerültek

Kérlek,Titeket, hogy a chat-ben jelentkezzetek!

 
Események
Szept 6-16, csüt-vas - Torontói Filmfesztivál
Szept 14, pén - Audi Emmy Awards elő-parti
Szept 15, szom - BAFTA TV Tea parti
Szept 15, szom - Women Making History Brunch
Szept 15, szom - Variety and Women in Film parti
Szept 16, vas - Victoria Bekcham x Vogue UK parti

Szept 16, vas- The House with a Clock on Its Wall LA premier
Szept 17, hét - Emmy Awards
Szept 17, hét - Netflix after parti 
Szept 17, hét - HBO after parti
Szept 17, hét - WME parti
Szept 17, hét - LOVE magazin parti
Szept 17, hét - A Simple Favour London premier
Szept 19-21, szer-pén - San Sebastian Filmfesztivál
Szept 22, szom - Smallfoot Los Angeles premier
Szept 22, szom - Bad Times at the El Royale Los Angeles premier
Szept 24, hét - A Star Is Born Los Angeles premier
Szept 24, hét - Night School Los Angeles premier
Szept 27, csüt - A Star Is Born London premier
Szept 28, pén - Nomis Los Angeles premier
Okt 10, szer - Widows London premier
Okt 17, szer - Halloween Los Angeles premier
Okt 18, csüt - The Favourite London premier
Okt 23, kedd - Bohemian Rhapsody London premier
 
Bejegyzések
Friss bejegyzések
2018.09.22. 21:40
2018.09.22. 10:49
2018.09.22. 10:37
2018.09.21. 19:46
2018.09.21. 19:32
2018.09.21. 19:16
2018.09.20. 13:59
 
Az oldalról

» Admin: Fanni
» Téma: divat
» Nyitás: 2016. január 18.
» Kinézet: v3.0 Márk
» Ajánlott böngésző: Google Chrome
» Egyéb kódok: Gergő
» E-mail: fannismiley96@gmail.com
» Források: x x x x 
»

Az oldal semmilyen kapcsolatban nem áll a tervezőkkel, a modellekkel, hírességek-kel, stylistokkal. Ez csupán egy divattal foglalkozó oldal, ahol a saját vélemé-nyeimet olvashatjátok a vörös szőnyeges megjelenésekről.

belépés x kilépés

 
New events

Felicity Jones x Burberry & Rosie Assoulin, Christian Dior

2016.11.06. 13:12, Fanni

Felicity Jones még október 24-én, hétfő este megjelent az Elle magazin 2016-os Women in Hollywood díjátadóján, amit a los angelesi Beverly Hilton Hotelben rendeztek meg.

A 32 éves Oscar jelölt színésznő egy nagyon elegáns és kifinomult ruhában lépett a zöld szőnyegre, ahol igazán elbűvölően nézett ki. Felicity egy bordó, enyhén asszimetrikus szabású, bársonyból készült Christian Dior estélyit viselt a 2016-os őszi/téli kollekcióból, amit egy nagyon rövid uszállyal egészítettek ki. Nem voltam igazán elájulva a mostani megjelenésétől, de ez már sokkal izgalmasabb és érdekesebb lett, mint a az új filmjét népszerűsítő körúton viselt ruháinak a nagy része. A szín igazán tetszett, remek választásnak bizonyult, és végre a fekete helyett sikerült találni egy másik, szintén sötét alternatívát, ami mesésen mutatott a világos bőrszínével. Az anyaghasználat is sokkal különlegesebb lett, ami még az évszak hangulatához is tökéletesen passzolt akárcsak a színek. A szabásba sem nagyon tudok belekötni, mivel a dereka elég jól ki lett emelve, viszont mégis olyan érzésem van, mintha inkább eltakarta volna az egész az alakját, és nem emelte ki megfelelően. Kiegészítőként egy pár arany Jimmy Choo magassarkú szandált, illetve David Webb ékszereket választott.

Felicity haját most egy lazább kontyba készítették el, elől pedig több hullámos tincset is szabadon hagytak. A sminkje is a szokásostól eltérően sokkal sötétebb és drámaibb lett; a szemeit arany színekkel, fekete, cicás tusvonallal, valamint szempillaspirállal emelték ki, az arcára pirosítót vittek fel, míg az ajkaira egy barackszínű rúzs került.

Felicity októer 27-én, csütörtök este pedig megjelent a Vanity Fair magazin és a Burberry divatház partiján, amit az ő tiszteletére szerveztek meg a los angelesi Chateau Marmontban.

A brit színésznő most is egy elegánsabb, de már egy fokkal lazább és vagányabb összeállításban érkezett az eseményre, ahol fantasztikusan nézett ki. Felicity egy sötétkék-fekete, három részből álló Burberry szettet viselt a 2016-os őszi/téli kollekcióból, ami egy egyenes szabású, rövid blézerből, valamint egy magasított derekú, és hasonló ezüst mintákkal díszített nadrágból, illetve egy egyszerű, fekete felsőből állt össze. Nagyon tetszett ez a kicsit üzleties és férfias megjelenés, végre teljesen sikerült elszakadnia a saját, kicsit romantikus és vintage stílusától, és valami modernebbet és eltérőt választott a rendezvényre, amiben istenien festett. A színek bár nem voltak túl izgalmasak, de a minta sokat dobott a végeredményen, amitől egy kicsit feltűnőbb és mutatósabb lett a végeredmény, a színek pedig nagyon jól kiegészítették egymást. Most a szabásba egyáltalán nem tudok belekötni, mivel a dereka és a csípője is remekül ki lett emelve, illetve a lábaira is került egy kisebb hangsúly. Összességében nekem ez az egyik kedvenc megjelenésem Felicity-től, amit mostanában láthattunk tőle. Kiegészítőként egy pár fekete Jimmy Choo magassarkú szandált és EF Collection ékszereket választott.

Felicity haját ez alkalommal is egy lazább és kicsit rendezetlenebb kontyba készítették el, elől pedig szabadon maradt egy-egy vékony, hullámos tincs, valamint a frufruja is. A sminkje most viszont sokkal visszafogottabb lett; a szemeit szürk szemhéjpúderrel és szempillaspirállal emelték ki, az arcára pirosítót vittek fel, az ajkaira pedig a megszokottak szerint egy barackszínű rúzs került.

Felicity Jones október 28-án, péntek este megjelent a 2016-os British Academy Britannia Awards-on, amit a Beverly Hilton Hotelben rendeztek meg Los Angelesben.

Az 'Inferno' 32 éves színésznője újból egy elegáns, de tőle szokatlanul eléggé drámai és feltűnő ruhában lépett a fekete szőnyegre. Felicity egy fekete, ezüst kristályokkal és gyöngyökkel díszített, valamint átlátszó részletekkel és hosszú uszállyal kiegészített, puffos ujjú Burberry estélyit viselt a 2016-os őszi/téli kollekcióból. A ruha nagyon tetszett, bár egy nagy problémám mégis van vele, de ez most nem a fekete színe. Sajnos bármennyire is megtetszett ez a ruha, a puffos ujjak és az átlátszó rész a dekoltázs fölött egyáltalán nem nyerte el a tetszésemet, sőt sokkal jobban nézhetett volna ki az összhatás, ha a színésznő egy pánt nélküli darabként viselte volna ezt a ruhát, ujjak és minden nélkül. Úgy nem csak fiatalosabb lett volna a végeredmény, de sokkal dögösebb és sokat sejtetőbb is, így viszont túl visszafogott és öreges az estélyi felsőrésze, viszont a dekoltázsától lefelé imádtam az egészet. Annyira, hogy még a színválasztásba sem tudok belekötni, mivel az ezüst díszítéssel kiegészítve drámai és izgalmas lett az összhatás. A szabásba, csak a felsőrésznél tudtam belekötni, amiről feljebb már olvashattatok, viszont a dereka és a csípője is istenien ki lett emelve Felicity-nek. A megjelenését egy pár Christian Louboutin magassarkúval és David Webb ékszerekkel egészítette ki és tette teljessé.

Felicity haja most leengedve maradt, amit beszárítva viselt, és sajnos ez volt a legnagyobb hiba, amit az est folyamán elkövetett, mivel egyáltalán nem passzolt a ruhához. Egy egyszerű és szoros konty sokkal jobban mutatott volna. A sminkjét most sem vitték túlzásba, bár sötétebb színeket használtak fel; a szemeit sötétbarna színekkel és szempillaspirállal emelték ki, az arcára pirosítót vittek fel, az ajkaira pedig az elkerülhetetlen barackszínű rúzs került.

Felicity október 31-én, hétfő este megjelent a brit Harper's Bazaar magazin Women of the Year díjátadóján, amit Londonban rendeztek meg a Claridge Hotelben.

A színésznő egy vidám, színes és feltűnő, valamint elegáns ruhában lépett a fekete szőnyegre. Felicity tőle szokatlanul egy élénk színekből összeálló, color-block, enyhén asszimetrikus szabású, valamint fodrokkal kiegészített Rosei Assoulin midiruhát viselt a 2016-os őszi/téli kollekcióból. Az élénk és izgalmas színválasztást tudom rendesen értékelni, mivel örülök, hogy végre a sötét színeken kívül láthatjuk valami vidám szettben is viszont itt meg is állnék a pozitív dolgok felsorolásával, mert ennyi volt. A színeket tényleg imádtam, csodásak voltak és egymással hihetetlenül jól mutattak, és a színésznő világos bőrszínével, valamint a sötétebb hajával is istenien mutattak. A szabást viszont egyáltalán nem sikerült eltalálniuk, a szoknya hossza nagyon előnytelen volt az alacsony Felicity számára, mivel még jobban összenyomta a testét. A másik problémám (a sok közül), hogy a felsőrészt elég furán alakították ki, ami akár jól is elsülhetett volna, ha nem lett volna ennyire szűk rá a dekoltázsánál, lejjebb haladva pedig egyre nagyobb volt a ruha, így sem a dereka, sem pedig a csípője nem lett megfelelően kiemelve. Az utolsó negatívum pedig az lenne, hogy eléggé összegyűrögött a ruha szoknyarésze, mi szintén nem nyújtott tl esztétikus látványt a számunkra. Kiegészítőként egy pár fekete Kurt Geiger magassarkú szandált választott, ékszereket pedig most nem viselt.

Felicity haja leengedve maradt, amit lágy hullámokban viselt, viszont ehhez megint egy konty jobban passzolt volna. A sminkje viszont szerencsére nem lett rossz és tetszett is; a szemeit fekete szemceruzával és szempillapirállal emelték ki, az arcát lágyan kontúrozták és pirosítót is vittek fel rá, míg az ajkaira a megszokottakhaz hűen egy barackszínű szájfény került.

Best Dressed of the Week - Szavazás

2016.11.05. 12:43, Fanni

Rögzített bejegyzés vasárnap estig! Tekerj lejjebb a friss hírekért, valamint ne felejts el szavazni Te se!

Itt is lennék az eheti "Best Dressed of the Week" szavazásunkkal! Remélem sikerül megtalálnotok a kedvenceteket, és szavaztok is rá a mai és a holnapi nap folyamán. Ezen a héten is rengeteg gála, díjátadó és premier is volt, sőt javában zajlik még mindig a filmfesztivál szezon is, szóval nem volt hiányunk az eseményekből most sem, ahogy azt már megszokhattuk. Most főleg csak nagyon elegáns és feltűnő, inkább drámai estélyik kaptak helyet a szavazásban, mivel nehéz volt nem betenni a Top 8 közé ezeket a csodás megjelenéseket, így hétköznapibb szett most nem kapott helyet, de remélem nem bánjátok Ti sem. Ahogy azt már az elmúlt 2-3 hónapban "megszokhattátok" most sem került be senki két outfittel a szavazásba, viszont most kivételesen nem az volt a probléma, hogy nehéz lett volna választani, hogy ki ne legyen akkor benne (na jó ez is, de ez volt a kisebb), hanem az, hogy senkinek nem volt két olyan megjelenése, amelyiknél mind a két ruhaválasztása igazán tetszett volna. Még annyi, hogy a múlt héten a francia Elie Saab divatház uralta a szavazást 4 ruhával, addig ezen a héten az olasz Gucci vette át a "vezetés", igaz "csak" három csodás darabbal. Nem is húznám tovább a szót, még csak annyit gyorsan leírnék, hogy ezen a héten sem került be a szavazásba senki sem két szettel, érthető okok miatt, de talán majd legközelebb. Addig is irány szavazni! És hamarosan hozom a friss posztokat Nektek. :)

Szóval a szavazás lényege az lenne, hogy minden héten kiválasztanátok a "Legjobban öltözött hírességet". A szavazás minden héten szombaton (legkésőbb vasárnap délelőtt) tenném fel az oldalra és vasárnap estig (vagy legkésőbb hétfő estig) lehet majd szavazni. A szavazást követően pedig egy külön bejegyzésben számolok be Nektek a döntésetekről, illetve még én is kiválasztanám a saját kedvencemet, aki szerintem megérdemelte volna még a győzelmet. Még egy kis infó: a szavazásban mindig az elmúlt hét szombatjától, a jelenlegi hét péntekéig vannak felsorolva a szavazásra kiválasztott kedvencek! (A szavazás állása új ablakban nyílik majd meg!)

Ki volt a hét legjobban öltözött híressége?
 
 
 
 
 
 
 
 
pollcode.com free polls

 

Felicity Jones promoting Inferno

2016.11.04. 16:00, Fanni

Felicity Jones még október 6-án, csütörtök délután megjelent az 'Inferno' sajtókonferenciáján, amit Firenzében rendeztek meg, a Palazzo Vecchio-ban.

A 32 éves színésznő egy nagyon egyszerű, de annál elegánsabb ruhában jelent meg az eseményen, ahol igazán bájos és csinos volt. Felicity egy fekete-fehér, kétrészes szettet viselt, ami egy fehér, nagyobb masnival díszített Rodebjer magasított nyakú blúzból, valamint egy egyenes szabású, fekete Staud jumpsuit-ból állt össze. Nem volt túl izgalmas a ruhaválasztása, de mégis kifejezetten tetszett az egyszerűsége és, hogy mennyire kifinomult volt benne a színésznő. A szabás is szerencsére teljesen rendben volt, a dereka egész jól ki lett emelve és egy kisebb hangsúly a formás csípőjére is került. A színek pedig tényleg egyszerűek és a megszokottak voltak, de nagyon bejött a a lazább overál párosítása ezzel a nagyon nőies felsővel, jól kiegészítették egymást és a két különböző stílus remek kontrasztot alkotott egymással. A megjelenését egy pár fekete Jimmy Choo magassarkúval, illetve egy fehér-szürke, márványos díszítésű Salvatore Ferragamo clutch-csal tette teljessé.

Felicity haja leengedve maradt, amit egyenesre beszárítva viselt. A sminkje is nagyon visszafogott és természetes lett; a szemeit szürke szemhéjpúderrel és szempillaspirállal emelték ki, az arcát lágyan bronzosították, míg az ajkaira egy barackszínű rúzs került.

Felicity másnap, vagyos október 6-án, péntek délután pedig a film photcall-jára volt hivatalos, amit szintén Firenzében rendeztek meg a Forte di Belvedere-ben.

A brit színésznő most is egy nagyon elegáns és nőies, de mégis kacér és játékos ruhát választott a megjelenéséhez, ami teljesen jól passzolt az alkalomhoz. Felicity most is két darabot rétegezett, így a szettje egy sötétkék Gucci A-vonalú miniruhából, illetve egy laza, fehér Gucci ingből állt össze, amelyek a 2016-os Resort kollekcióból származnak. Ez a ruhaválasztása már nem nyerte el annyira a tetszésemet, de a színválasztás sokkal jobban tetszett, mert végre más színt is belevittek az összeállításba a feketén és a fehéren kívül, aminek örültem, még akkor is, ha a sötétkék is a jól bevált árnyalatok közé tartozik, de mégis egy fokkal izgalmasabb az egyszerű kis fekete ruhánál. A szabásba csak egy helyen tudok belekötni, mégpedig a derékrésznél, ahol jól látható, hogy egy számmal minimum nagyobb volt rá ez a ruha. A másik problémám az ing volt, aminek az ujja túl bő volt az én megítélésem szerint, viszont a nagy masnit imádtam. Kiegészítőként egy pár fekete, szintén masnival díszített Gucci magassarkút választott, ékszereket pedig most sem viselt.

Felicity haja ismét leengedve maradt, amit laza és kicsit rendezetlen hullámokban viselt, viszont a ruha mellett egy konty sokkal jobban mutatott volna. A sminkje most is elég egyszerű és hétköznapi lett; a szemeit enyhén füstös szürke sminkkel emelték ki, az arcára pirosítót vittek fel, míg az ajkaira egy barackszínű rúzs került ismét.

Felicity Jones a fotózást és a sajtótájékoztatót követően, október 8-án, szombat kora este megjelent az 'Inferno' világ premierjén, amit szintén Firenzében rendeztek meg, az Opera Di Firenze-ben. 

A film színésznője egy hihetetlenül elegáns és nőies ruhában lépett a vörös szőnyegre, ahol fantasztikusan nézett ki. Felicity egy élénk piros, pánt nélküli és A-vonalú Valentino estélyit viselt, amit kifejezetten az ő számára terveztek. Nekem ez volt az egyik kedvencem az összes mostani megjelenései közül, főleg a színe és a drámaisága miatt. A piros szín nagyon jól nézett ki a világos bőrével és a barna hajával is, szépen kiegészítették egymást és mesés összhangba kerültek, és végre valami élénkebb, izgalmasabb színben is láthattuk a színésznőt. A szabásba is lehetetlen belekötni, mivel a ruha valami eszméletlenül jól kiemelte a vékony derekát és a csípőjére is került egy kisebb hangsúly, sőt a vállait is meg tudta mutatni, amitől egy kicsit kacérabb lett a végeredmény. Összességében nekem nagyon tetszett és most teljesen meg is voltam vele elégedve. A megjelenését egy pár Jimmy Choo magassarkúval, valamint Bulgari ékszerekkel egészítette ki.

Felicity haja végre nem maradt leengedve, hanem egy lazább, de elegáns kontyba készítették el. A sminkje is egy kicsit sötétebb lett, de nem igazán estek most sem túlzásba; a szemeit fekete tusvonallal és szempillaspirállal emelték ki, az arcára pirosítót vittek fel, míg az ajkaira egy barackszínű szájfény került.

Felicity október 10-én, hétfő este pedig az 'Infero' németországi premierjére volt hivatalos, amit a fővárosban, Berlinben rendeztek meg, a The Sony Centerben.

A 32 éves színésznő most egy sokkal izgalmasabb és dögösebb, de még mindig elegáns ruhában csillogott a vörös szőnyegen, ahol igazán remekül nézett ki. Felicity egy fekete, bustier felsővel és átlátszó részekkel kiegészített, lágy esésű és oldalt enyhén felsliccelt Alexander McQueen estélyit viselt a 2016-os elő-őszi kollekcióból, aminek a felsőrészét apró, színes brossokkal díszítették el. Szerintem nem is volt kérdés, hogy a piros Valentino darab után ez volt a másik kedvencem erről a promóciós körútról, és bevallom egy kicsit csalódtam is a többi megjelenésbe, mivel elég unalmasak és egyhangú volt az összes. Bár ez sem volt túl izgalmas, de a többihez képest nagyon jól nézett ki, sőt fiatalos is volt, ami sokat segített az összhatáson. A fekete ruha egyébként megint biztonságos választás volt, viszont valamennyire a szabása és a mély dekoltázsa miatt sikerült kilépnie a egy picikét a komfortzónájából. A másik pozitívum számomra az a ruha díszítése, ami tényleg nagyon jól sikerült és sokkal mutatósabb lett tőle a végeredmény, és ezek nélkül, valamint az átlátszó rész nélkül ez a darab is egy teljesen hétköznapi estélyi lett volna, minden különlegesség nélkül. A szabás is jól sikerült, a dereka és a csípője is nagyon jól ki lett emelve, és ahogy már írtam, a dekoltázsára is került végre egy kisebb hangsúly, amitől visszafogottan szexi lett Felicity megjelenése. Kiegészítőként egy pár fekete Alexander McQueen magassarkú szandált választott, ékszereket pedig ismét nem viselt.

Felicity haja most újból leengedve maradt, amit egyenesre vasalva viselt, amit sajnálok, mert elég egyszerű és unalmas lett így a végeredmény. Ugyanezek a jelzők igazak most a sminkjére is, mert ez mellé a ruha mellé egy drámaibb és sötétebb sminket tudok csak elképzelni. A szemeit vékony fekete tusvonallal és szempillaspirállal emelték ki, az arcára pirosítót és egy kis bronzosítót vittek fel, míg az ajkaira ismét barackszínű rúzs került.

Felicity Jones október 12-én, szerda délután megjelent az 'Inferno' londoni photocall-ján, amit a Corinthia Hotelben rendeztek meg.

A színésznő most egy lazább, de még mindig elegánsnak mondható összeállításban lépett a vörös szőnyegre, ahol igazán csinos volt ismételten. Felicity egy fekete-világoskék, két részből álló Gucci szettet viselt a 2016-os Resort kollekcióból, ami egy világoskék, egyenes szabású és fehér gallérral, valamint egy kontrasztot alkotó, fekete masnival kiegészített ingből és egy bővebb szabású fekete nadrágból állt össze. Ez a megjelenése sem volt kifejezetten izgalmas, vagy különleges, de nem tudom azt mondani rá, hogy rossz lett volna, mert egyáltalán nem volt az, viszont azt sajnálom, hogy nem igazán mer a színésznő kísérletezgetni, hanem az egyszerű, klasszikus darabokat választja. A színek viszont tetszettek, a világoskék nagyon jól nézett ki szerintem a feketével párosítva, jó kis kontrasztot alkottak egymással, de érdekesebb még így sem lett, viszont a masnit most is imádtam, amitől ismét csak egy kicsit játékosabb lett a végeredmény. A szabásáról most csak annyit mondanék, hogy nem igazán lett most kiemelve az alakja, ami igazából annyira nem is zavart, viszont szerintem jobban nézett volna ki, ha az inget beletűrik a nadrágjába és adnak hozzá és közepes vastagságú övet. Kiegészítőként a korábban már látott, fekete Alexander McQueen magassarkú szandálját választotta, ékszereket pedig most sem viselt.

Felicity haja leengedve maradt, amit szokás szerint egyenes formában viselt. A sminkjével pedig most sem estek túlzásokba, letisztult és egyszerű lett; a szemeit barna színekkel és szempillaspirállal emelték ki, az arcára egy kis pirosító került, míg az ajkaira egy barackszínű rúzst vittek fel. 

Felicity október 25-én, kedd este hivatalos volt az új filmjének a los angelesi premierjére is, amit a DBA Theatreben rendeztek meg.

A 32 éves színésznő egy igazán bájos és kacér, de mégis elegáns, romantikus stílusú ruhában lépett a fotósok és a rajongók elé a vetítés előtt. Felicity egy fekete, arany mintákkal díszített, illetve két apró kivágással kiegészített, A-vonalú Erdem midiruhát viselt a 2017-es tavaszi/nyári kollekcióból, ami tüllből és bársonyból készítettek el. Ez is a kedvenceim közé tartozott, a ruha igazán csinos és bájos volt, ami remekül illett a színésznő kicsit vintage/romantikus stílusához, így jó választásnak bizonyult ez a darab. A színválasztás most sem volt izgalmas, ahogy a korábbiaknál sem, de a díszítés és a kivágások kifejezetten sokat dobtak rajta és ha csak egy picit is, de izgalmasabb és mutatósabb lett a végeredmény, igaz maradandót vagy emlékezeteset most sem sikerült mutatnia, ami miatt egy kicsit szomorú vagyok, de majd meglátjuk, hogy a díjátadó szezon alatt hogyan fog teljesíteni, amit már izgatottan várok. A szabásba viszont ha akarnék sem tudnék belekötni, hiszen a szoknya szabása miatt sokkal nagyobb hangsúly került a karcsú derekára, ami tökéletesen ki lett emelve, illetve a csípőjére is került egy kisebb hangsúly. A végeredményt egy pár fekete Roger Vivier magassarkú szandállal egészítette ki és tette teljessé, de ékszereket ezúttal sem viselt.

Felicity haját szerencsére ismét egy elegánsabb, laza kontyba készítették el, ami kész felüdülés volt számomra. A sminkje pedig egy kicsit erőteljesebb lett a megszokottnál; a szemeit egy vastagabb, cicás fekete tusvonallal és szempillaspirállal emelték ki, az arcát lágyan kontúrozták és pirosító is került rá, míg az ajkaira szokás szerint egy barackszínű rúzs került (amit én már legszívesebben kidobnék a kukába!!!). 

Isla Fisher x By Johnny, Alexis, Self-Portrait & Tom Ford

2016.11.03. 14:13, Fanni

Isla Fisher még október 8-án, szombat este megjelent a 'Keeping Up With The Joneses' los angelesi premierjén, amit a Fox Studiosban rendeztek meg.

A film 40 éves színésznője egy nagyon kacér és csajos, de mégis kellően elegáns ruhában lépett a vörös szőnyegre, ahol igazán csinos volt. Isla egy hófehér, két részből álló By Johnny összeállítást viselt a 2016-os tavaszi/nyári kollekcióból, ami egy mélyen dekoltált crop topból és egy magasított derekú, fodros aljú midiszoknyából állt össze. A színválasztás nagyon tetszett, letisztult és minimalista volt, ami jól működött a színésznő napbarnított bőrszínével, valamint a vörös hajával is jól kiegészítették egymást, így tetszett a végeredmény. A ruha szabásába sem igazán tudok belekötni, hiszen a vékony dereka és a csípője is tökéletesen ki lett emlve, és bár a felsőrész is jól nézett ki, mégis kicsit furán állt rajta, főleg a melle alatt, ahol nagyobb volt pár centivel, mint kellett volna, de tényleg ez a legkisebb és az egyetlen problémája ennek az összeállításnak, ami tényleg bejött a fiatalos és laza, dögös stílusa miatt és remekül működött Isla-n. Kiegészítőként egy pár ezüst Brian Atwood magassarkút, valamint Jennifer Fisher ékszereket választott.

Isla haja leengedve maradt, amit oldalt elválasztva, nagyobb és laza hullámokba besütve viselt. A sminkje is jól sikerült, hiszen remek kis kontrasztot alkotott a ruha egyszerűségével, kellően drámai lett; a szemeit szürke füstös sminkkel és műszempillával emelték ki, az arcára pirosítót vittek fel, míg az ajkaira egy élénk piros, tüzes rúzs került.

Isla október 15-én, szombat este megjelent a 7. alkalommal megrendezett Veuve Clicquot Polo Classic-on, aminek a los angelesi Will Rodgers State Historic Park adott otthont.

A brit színésznő egy nagyon kacér, vintage stílusú ruhában lépett a zöld szőnyegre. Isla egy piros-fehér, apró pöttyökkel díszített, ejtett vállú és enyhén dekoltált, lágy esésű Alexis midiruhát viselt a 2016-os Resort kollekcióból. A ruha nagyon bájos és csinos volt, ami nem volt rossz választás, viszont a dekoltázsánál túl szűk volt, míg alatta és a dereka közötti résznél pedig túl nagy volt rá, így sajnálom, hogy ezen nem tudtak (vagy akartak) javítani. Ez most nem tetszett annyira, mint amennyire szerettem volna, kicsit gyerekes volt számomra a végeredmény a pöttyök és a ruha hossza, valamint a szabása miatt, de a színválasztást ennek ellenére imádtam, mivel nem csak a bőrszínével, de a vörös hajával is meglepően jól mutattak a hasonló árnyalatú, piros színek. Még egy negatívum van, mégpedig az, hogy az alakja nem lett megfelelően kiemelve, de legalább a lábait valamennyire sikerült megvillantania. A megjelenését egy pár piros, masnival díszített Stella Luna magassarkú szandállal, illetve egy a ruha anyagából készített, vastag chokerrel egészítette ki.

Isla haja most is leengedve maradt, amit oldalt elválasztva, most is nagyobb hullámokba készítettek el. A sminkje is hasonló lett az előző megjelenésén viselthez, bár egy kicsit visszafogottabb volt; a szemeit vékony fekete tusvonallal és szempillaspirállal emelték ki, az arcára pirosítót vittek fel, míg az ajkaira egy fakóbb árnyalatú, matt piros rúzs került.

Isla Fisher október 20-án, csütörtök este megjelent este megjelent az új filmjének a speciális vetítésén, amit a The London Hotelben rendeztek meg Nyugat Hollywoodban.

A film színésznője ismét egy fiatalosabb és modernebb stílusú, valamint sokat sejtető darabban lépett a fotósok elé. Isla egy világoskék, fehér és fekete színekből összeálló, csipkéből készített kétrészes Self-Portrait szettet viselt a 2017-es Resort kollekcióból, ami egy magasított nyakú és hosszú ujjú, teljesen átlátszó, nagyobb virágokkal díszített felsőből, valamint egy ehhez passzoló miniszoknyából állt össze. Mivel a blúz teljesen átlátszó volt a csipkeszerű, lézerkivágások miatt, így a színésznő ez alatt egy fekete melltartót viselt, ami számomra túl egyértelmű és sötét választás volt, annak ellenére is, hogy a ruhadarabokon egy-egy fekete rész helyet kapott, de a póló alatt inkább egy nude színű topot kellett volna viselnie, úgy sokkal finomabb és visszafogottabb lehetett volna a végeredmény, így pedig sajnos nem tetszett. A színek viszont ismét rendben voltak, bájosak és mutatósak, amelyek ismét jól harmonizáltak Isla vörös hajszínével, és a virágminták is nagyon jól mutattak összességében. A szabást viszont szintén nem tudom dicsérni, mivel téglalapot csinált a színésznő formás alakjából, eltakarta a derekát és a csípőjét is, viszont a lábait sikerült remekül megvillantania. Kiegészítőként egy pár fekete Jimmy Choo magassarkút választott, ékszereket pedig nem viselt.

Isla haja leengedve maradt a harmadik alkalommal is, amit most a változatosság kedvéért középen elválasztva és laza hullámokban viselt. A sminkjén sem sokat változtattak; a szemeit ugyanúgy fekete színekkel és szempillaspirállal emelték ki, az arcára pirosítót és egy kis bronzosítót is vittek fel, míg az ajkaira egy barackszínű rúzs került.

Isla október 24-én, hétfő este ellátogatott a 2016-os InStyle Awards-ra, amit Los Angelsben rendeztek meg a Getty Centerben.

A 40 éves színésznő most egy igazán izgalmas és feltűnő, de mégis elegáns és nőies ruhában lépett a zöld szőnyegre. lsa egy arany és fekete flitterekkel díszített, hosszú ujjakkal és magasított, bársony nyakrésszel kiegészített, egyenes szabású Tom Ford midiruhát viselt a 2016-os őszi/téli kollekcióból. Sajnos ezzel a választásával is sikerült mellélőnie, főleg ami a ruha szabását illeti, mivel teljesen eltörpült benne a színésznő, a hossza nagyon előnytelen volt a számára, mivel teljesen összenyomta, illetve az alakja sem lett megfelelően kiemelve. Éppen ez miatt az öv jelenlétét teljesen feleslegesnek is tartom, mivel nem segített abban, hogy kiemelje Isla derekát, de még csak a csípőjét sem (pedig az körül helyezték el). A felsőrész sem volt éppen előnyös a számára, mivel túl nagy volt rá, így szó szerint csak lógott rajta (bár itt jól jött az öv, mivel így megtartotta a ruhát valamilyen szinten). A színekbe és a flitteres megoldásba nem tudok belekötni, mivel legalább ezeket jól eltalálták és a színésznőhöz is illettek. A végeredményt egy pár fekete Tom Ford magassarkúval és Tom Ford ékszerekkel egészítette ki.

Isla haja ismét leengedve maradt, amit oldalt elválasztva, a jobb vállára igazítva viselt, nagy hullámokba besütve. A sminkje szerencsére, akárcsak a haja jól sikerült; a szemeit füstös fekete sminkkel emelték ki, az arcát lágyan kontúrozták, míg az ajkaira egy világos rózsaszín rúzs került.

Beyoncé x Gattinoni Couture & Zuhair Murad Couture

2016.11.03. 12:57, Fanni

Beyoncé október 15-én, szombat este megjelent a Tidal partiján, amit a new yorki Barclays Centerben rendeztek meg, ahol adományokat gyűjtöttek.

A 35 éves énekesnő szokásához hűen egy nagyon dögös, feltűnő és izgalmas, sokat sejtető ruhában lépett a fekete szőnyegre. Beyoncé egy fekete, teljesen átlátszó Gattinoni Couture custom made ejtett vállú és magasított nyakú estélyit viselt, amit gyöngyökkel, rojtokkal és geometriai formákkal díszítettek fel, amelyek eltakarták a megmutatni nem kívánt részeket. Sokszor emlegettem már az oldalon, hogy bár szeretem az énekesnőt és a stílusát is (ha nem a vörös szőnyegről van szó), viszont tényleg kezd egyhangú és számomra unalmas lenni az összes választása, és ez most semmilyen szinten nem tetszett. Én túl vagyok már az átlátszó és sokat sejtető ruhák trendjén, igaz azt elismerem, hogy vannak bizonyos kivételek, amikor tetszenek, de ez sajnos most nem tartozott azok közé, főleg az miatt, hogy az énekesnőtől az elmúlt 2-3 évben ezeket a darabokat szokhattuk meg, így egyhangú lett. Az mellett viszont nem tudok elmenni szó nélkül, hogy milyen gyönyörűen ki lett emelve Beyoncé alakja ebben a ruhában, hiszen a vékony derekára és a formás csípőjére is nagy hangsúlyt fektettek, amitől szexi lett a végeredmény, és erre még az átlátszó részek is rátettek egy lapáttal. Az énekesnő szeret túlzásokba esni az ékszerekkel, ami most is megtörtént, így egy kisebb ékszerboltot aggatott magára, ami egyébként most meglepően jól működött rajta. A megjelenését egy pár Christian Louboutin magassarkúval, valamint Lorraine Schwartz ékszerekkel egészítette ki.

Beyoncé haját egy magasan elhelyezett, szoros fonatba készítették el, ami jól illett a ruhához, viszont nem igazán állt jól neki. A sminkje viszont remek lett, tetszettek a színei; a szemeit arany, csillogó szemhéjpúderrel és műszempillával emelték ki, az arcát kontúrozták, míg az ajkaira egy mályvaszínű matt rúzs került.

Beyoncé a tegnapi nap folyamán, vagyis november 2-án, szerda este megjelent az 50. alkalommal megrendezett CMA Awards-on, amit Nashvilleben rendeztek meg a Bridgestone Arenaban.

A színésznő meglepetés fellépése mindenkit meglepett a country zenei díjátadón, de sikerült kitennie magáért és egy nagyon elegáns, illetve kellően drámai és feltűnő ruhában érkezett az eseményre, ahol mesésen nézett ki. Beyoncé ismét egy átlátszó, fehér, pasztell rózsaszín és pasztell kék színekből összeálló, valamint apró virágokkal, kristályokkal és csipkével díszített, uszállyal, hosszú ujjakkal és tömött vállal kiegészített Zuhair Murad Couture estélyit viselt a 2016-os tavaszi/nyári kollekcióból. Mivel a ruha teljesen átlátszó volt ismét, ezért az énekesnő a ruha alatt még viselt egy nude színű body-t, ami kifejezetten jó választás volt, főleg azért, mert megegyezett a ruha alapszínével, így nem ütött el egymástól a két darab, hanem egynek tűnt. Bár itt is kitartok az mellett az állításom mellett, hogy ilyen megjelenést is láthattunk már számtalanszor Beyoncé-tól, de most ismét sikerült teljesen elvarázsolnia, és egy gyönyörű szettet láthattunk tőle, ami mégre nem tűnt erőltetettnek. A ruha szabása gyönyörűen kiemelte ismét a formás alakját, nagy hangsúlyt fektetve a derekára és a csípőjére, a kacérság kedvéért pedig nem csak elől, de hátul is elég mélyen dekoltálták ezt a darabot. A színekbe sem tudok belekötni, bár a fehér alapszín miatt egy kicsit eskövői ruha beütése van ennek az estélyinek, de az apró virágos díszítés valami fantasztikusan ki lett dolgozva és egy kis színt vittek bele a megjelenésébe, amelyek ráadásul remek összhangba kerültek Beyoncé sötétebb bőrszínével. Kiegészítőként egy pár Christian Louboutin magassarkút és szokás szerint Lorraine Schwartz ékszereket választott.

Beyoncé haja most leengedve maradt, amit középen elválasztva, a hátára omolva viselt, teljesen egyenesre kivasalva. A sminkje most egészen visszafogott és természetes lett; a szemeit bronz szemhéjpúderrel és szempillaspirállal emelték ki, az arcát bronzosították, míg az ajkaira egy világosbarna rúzs került.