Üdvözlök mindenkit a RedCarpet-Fashion nevű oldalon. Az oldal címéből már rájöhettetek, hogy mivel foglalkozhat az oldal, de ha mégsem, akkor elmondanám: az oldalon olvashattok a legújabb trendekről, megnézhetitek a legnagyobb divatházak divatbemutatóit, figyelemmel követhetitek a divatheteket, valamint értesülhettek arról, hogy a kedvenc hírességeitek (legyenek azok színészek, énekesek, modellek stb.) milyen kreációkban jelentek meg az év legnagyobb vörös szőnyeges eseményein.

Oldaltérkép

 
Chat
 
Family

Kérlek Titeket, hogy ide ne jelentkezzetek! Csak a kedvenc oldalaimnak tartogatom ezeket a helyeket!

Képre vár: Ninaa

 
Elite cserék

    
    
    

20/15
Képre vár: Barbi, Viki
Feltételek | Lekerültek

Kérlek,Titeket, hogy a chat-ben jelentkezzetek!

 
Események
Jún 10, vas - Tony Awards
Jún 18, hét - MTV Movie Awards
Jún 25, hét - Antman and the Wasp Los Angeles premier
Júl 16, hét - Mamma Mia!: Here We Go Again
 
Bejegyzések
Friss bejegyzések
2018.06.23. 19:07
2018.06.23. 18:53
2018.06.23. 18:30
2018.06.23. 18:22
2018.06.23. 18:00
2018.06.22. 18:02
2018.06.22. 17:47
 
Az oldalról

» Admin: Fanni
» Téma: divat
» Nyitás: 2016. január 18.
» Kinézet: v3.0 Márk
» Ajánlott böngésző: Google Chrome
» Egyéb kódok: Gergő
» E-mail: fannismiley96@gmail.com
» Források: x x x x 
»

Az oldal semmilyen kapcsolatban nem áll a tervezőkkel, a modellekkel, hírességek-kel, stylistokkal. Ez csupán egy divattal foglalkozó oldal, ahol a saját vélemé-nyeimet olvashatjátok a vörös szőnyeges megjelenésekről.

belépés x kilépés

 
New events

Anna Safroncik x Alberta Ferretti

2016.09.01. 15:31, Fanni


Anna Safroncik is ott volt augusztus 31-én, vagyis tegnap este a 'La La Land' premierjén, a 73. Velencei Filmfesztivál legelső napján, amit a Sala Grande-ban rendeztek meg.

A 35 éves ukrán származású színésznő egy igazán nőies, feltűnő és egyben elegáns ruhában érkezett a vörös szőnyegre, ahol elképesztően nézett ki. Anna egy élénk citromsárga, uszállyal kiegészített, magas nyakú Alberta Feretti estélyit viselt, amit kifejezetten az ő számára készítettek el. A ruha egyszerűen felséges volt, a hosszú uszály és a lenge szoknyarész elképesztően nézett ki, a színéről már nem is beszélve, ami egyszerűen fantasztikusan mutatott a színésznő kreol bőrszínével. Az alakját is nagyon szépen kiemelte a ruha, ami nem csak a szabásának, hanem a kontrasztot alkotó, vastag fekete övnek is köszönhető volt. Az összeállítás gyönyörű volt, remekül helytállt a vörös szőnyegen és egy emlékezetes, valamint izgalmas darabról van szó. Úgy tűnik, hogy a Cannes-i Filmfesztivál után itt Velencében is sokak kedvence lesz a sárga árnyalat, amit egyébként egyáltalán nem bánok, mert az ilyen mediterrán éghajlatú helyeken mindenkinek remekül állnak a napsütésben. A megjelenését egy pár fekete Giuseppe Zanotti magassarkú szandállal, fekete Lee Savege clutch-csal és Crivelli statement ékszerekkel egészítette ki.

Anna haját egy egyszerű, de elegáns magasan elhelyezett kontyba készítették el. A sminkje drámaira és feltűnőre sikeredett, így a ruhával szép kontrasztot tudtak alkotni; a szemeit fekete füstös sminkkel emelték ki, az arcára pirosítót vittek fel, míg az ajkaira barackszínű rúzs került.

Ella Purnell x Prada

2016.09.01. 15:19, Fanni


Ella Purnell is ott volt tegnap este, vagyis augusztus 31-én a 'La La Land' premierjén, amit a Velencei Filmfesztivál legelső napján rendeztek meg a Sala Grande-ban.

A 19 éves brit színésznő egy nagyon kifinomult, nőies és modern stílusú ruhában jelent meg a vörös szőnyegen, ahol egyszerűen mesésen nézett ki. Ella egy ezüst, ejtett vállú és apró kövekkel díszített Prada custom made egyenes szabású jumpsuit-ot viselt, aminek a hátulja teljesen nyitott volt, amivel kacér lett az összhatás, anélkül, hogy túl feltűnő lett volna az. A fiatal színésznőn istenien állt ez a darab, amit kifejezetten az ő számára terveztek, így tökéletesen passzolt az alakjához és hibátlanul kiemelte a vékony derekát és a hosszú lábaira is nagy figyelmet szenteltek. A színválasztás nem volt túl különleges vagy izgalmas, de sokkal fiatalosabb lett az egész, az apró kristályok pedig sokat dobtak az összhatáson, a dereka körül elhelyezkedőek pedig segítették az alakjának a kiemelését is, hiszen oda vonzották a tekintetünket. Ellához remekül passzolt ez a fiatalos, a korához remekül illő összeállítás és a fesztivál vörös szőnyegén is nagyon jól megállta a helyét, hiszen kellően elegáns volt és mutatós is a díszítésnek köszönhetően. A megjelenését egy pár ezüst Prada magassarkúval, Jeager-LeCoulter karórával és Clogau ékszerekkel tette teljessé.

Ella haját egy bájos és nagyon elegáns, középen elválasztott kontyba készítették el, oldalt pedig szabadon hagytak néhány hullámos tincset. A sminkje természetes, letisztult és egyszerű lett; a szemeit barna szemhéjpúderrel és szempillaspirállal emelték ki, az arcára bronzosítót vittek fel, míg az ajkaira barackszínű matt rúzs került.

Valentina Lodovni x Stella McCartney

2016.09.01. 14:42, Fanni


Valentina Lodovni augusztus 30-án, kedd délután érkezett meg Velencébe, a 73. Velencei Filmfesztiválra, ahol idén ő is a zsűriket erősíti.

A 38 éves színésznő a megérkezésekor egy laza, de csajos és stílusos szettben láthattuk, amiben igazán jól nézett ki. Valentina egy fekete, enyhén bő szabású Stella McCartney összeállítást viselt a 2016-os tavaszi/nyári kollekcióból, ami egy enyhén oversized ingből és egy magasított derekú, bő szabású nadrágból állt össze, amelyeket világosabb kék virágmintákkal díszítettek fel. Nagyon tetszett az egésznek a nyárias és feltűnő stílusa, ez a két szín pedig remekül kiegészítette egymást. A másik dolog, ami nagyon megfogott ezekben a darabokban, az az volt, hogy a felsőrésze elegáns és nőies volt a szabása volt, míg az alja sportos és lazább volt és meglepően jól működtek így együtt, az utazáshoz pedig tökéletes választás volt, hiszen nagyon kényelmes. A dereka és a lábai lettek csak kiemelve, illetve a dekoltázsára került egy kisebb hangsúly, hiszen az ingje nem lett teljesen begombolva. A megjelenését egy pár fekete Salvatore Ferragamo magassarkúval, mustársárga Stella McCartney táskával és egy kék lencsés szintén Stella McCartney napszemüveggel tette teljessé.

Valentina haját egy oldalt elválasztott, és oldalt elhelyezett laza fonatba készítették el. Sminket pedig nem igazán viselt, egyedül a szemeit emelték ki egy kis szempillaspirállal, míg az arcára pirosítót vittek fel.

Valentina másnap, vagyis augusztus 31-én, szerda délután hivatalos volt a Velencei Filmfesztivál első napján megrendezett zsűrik photocall-jára, amit a Palazzo del Casino-ban rendeztek meg.

A színésznő és a fesztivál zsűritagja ez alkalommal egy sokkal elegánsabb és üzletiesebb ruhában jelent meg a fotósok előtt, de ez is isteni választás volt a részéről. Valentina most egy sötétkék és világoskék színekből összeálló, háromrészes Stella McCartney nadrágkosztümöt viselt a 2016-os őszi/téli kollekcióból, ami egy világoskék kosztümből és egy sötétkék, világoskék szegélyekkel ellátott ingből állt össze. Hasonló szín összeállítású szettet legutóbb Cara Delevinge-től láthattunk még a Comic Con-on és akkor is imádtam az összhangot, ahogy az most sem változott. A fotózásra megfelelő választás volt, kellően visszafogott, de valahogy mégis dögös, és azzal, hogy az ingét most sem gombolta be végig egy kis kacérságot is belecsempészett. Az alakja nem igazán lett kiemelve, viszont a hosszú lábai most is előtérbe kerültek. A megjelenését egy pár színes, kontrasztot alkotó Christian Louboutin magassarkúval egészítette ki, illetve egy Bulgari gyűrűvel.

Valentina haja ezúttal teljesen leengedve maradt, amit középen elválasztva nagyobb és lazább hullámokba sütöttek be neki. A sminkje egyszerű és természetes lett, nem estek vele szerencsére túlzásba; a szemeit barna szemhéjpúderrel és szempillaspirállal emelték ki, az arcára pirosítót vittek fel, míg az ajkaira barackszínű rúzs került.

Valentina Lodovini még aznap este, augusztus 31-én megjelent a 73. Velencei Filmfesztivált megnyitó 'La La Land' premierjén, amit a Sala Grande-ben rendeztek meg.

A 38 éves olasz színésznő egy eléggé minimalista stílusú, elegáns, de mégis szexi ruhában lépett a vörös szőnyegre. Valentina most egy fehér, selyemből készített, mélyen dekoltált Stella McCartney estélyit viselt a 2016-os tavaszi/nyári kollekcióból, amihez egy hófehér blézert párosított még. Az igazat megvallva magával a ruhával semmi bajom nem volt azon kívül, hogy nem egy filmfesztiválra való darab volt, hiszen túl egyszerű és kissé unalmas volt. Viszont a szabása derekát, a csípőjét és a dekoltázsát is nagyon szépen kiemelte, már amennyire ez látszott a blézer alól, aminek a viselését egyáltalán nem értem. Ha feszélyezve érzi magát a színésznő a mély dekoltázs vagy a spagetti pántok miatt, akkor egy másik darabot kellett volna választania. A színválasztás egyértelmű, hogy egyszerű és biztonságos volt, jól is állt neki, szép összhangot alkotott a bőr- és a hajszínével is. A megjelenését egy pár ezüst Jimmy Choo magassarkú szandállal és Crivelli ékszerekkel tett teljessé.

Valentina haja ismét leengedve maradt, amit középen elválasztva, laza hullámokba besütve viselt ismételten. A sminkje most egy picit erőteljesebb lett, viszont még így is sikerült természetesnek maradnia. A szemeit sötétebb barna szemhéjpúderrel és szempillaspirállal emelték ki, az arcára pirosítót vittek fel, míg az ajkaira nude színű matt rúzs került.

Palvin Barbara at the 73rd Venice Film Festival

2016.09.01. 12:32, Fanni


Palvin Barbara a legnagyobb örömömre augusztus 30-án, kedd délelőtt megérkezett Velencébe, mivel ő is hivatalos a 2016-os Velencei Filmfesztiválra.

A 22 éves magyar modell egy nagyon bájos, bohókás és csajos szettben érkezett meg az olasz városba, ahol mesésen nézett ki. Barbara egy hófehér, fodrokkal és kettő kontrasztot alkotó, fekete csíkkal díszített Alberta Ferretti mindiruhát viselt a 2016-os tavaszi/nyári kollekcióból. Mindig is szerettem a fiatal modell stílusát és szerencsére most sem okozott csalódást ezzel a választásával. A fehér szín remek választás volt Barbi számára, hiszen szép kontrasztot alkotott a napbarnított bőrével és a napszítta barna hajával is. Az alakja nem igazán lett kiemelve a ruha kissé bő szabása miatt, viszont a fekete csíkok miatt a derekára felfigyelhettünk, hiszen odavonzza a tekintetet, ezen kívül még a lábai kaptak egy kisebb figyelmet. Szerencsére annak ellenére, hogy a ruha nagyobb volt egyáltalán nem lógott rajta, így semmi sem rontott az összhatáson. Az outfitet egy pár fekete, ezüst szegecsekkel díszített Alberta Ferretti bokacsizmával és szintén Alberta Ferretti ezüst táskával egészítette ki. Nagyon tetszett, hogy ez mellé a romantikus stílusú ruha mellé ennyire vagány és laza kiegészítőket párosított, viszont a bokacsizma helyett egy szandálnak jobban örültem volna. 

Barbi haja leengedve maradt, amit nagyobb hullámokba besütve viselt, a feje tetején pedig néhány fonattal bolondították meg azt. A sminkje, mint mindig, így most is nagyon visszafogott és letisztult lett; a szemeit barna szemhéjpúderrel és szempillaspirállal emelték ki, az arcát lágyan bronzosították, míg az ajkaira barackszínű rúzs került.

Barbiról aznap még készültek képek, hiszen a megérkezését követően megjelent a Loreal Paris photocallján, amit a tengerpart mellett rendeztek meg egy mólón.

A fiatal modell most is egy kifinomult, nőies és kissé romantikus stílusú ruha mellett döntött, amiben ismételten fantasztikusan nézett ki. Barbi most egy fehér, fodrokkal és apró lézerkivágásokkal díszített, enyhén átlátszó Philosophy midiruhát viselt a 2016-os elő-őszi kollekcióból, amit egy fekete, kontrasztot alkotó, fehér gyöngyökkel díszített vékony övvel egészítettek ki. A színválasztás ismét remek volt, hiszen az előző ruhadarabban már bebizonyíthatta számunkra, hogy mennyire jól áll neki ez a szín, viszont a szabással annyira már nem voltam megelégedve, pedig az alakja most remekül ki lett emelve, főleg a vékony és kecses dereka. Viszont nem tetszett a szoknyának a hossza és az sem, hogy a ruha hosszú ujjakat kapott, kissé öregesnek ítéltem meg az összhatást, még úgy is, hogy fiatalos kiegészítőket párosítottak hozzá. A megjelenését egy pár fekete, hegyesorrú és bokapántos Philosophy magassarkúval, illetve szintén fekete Philosophy táskával tette teljessé. A cipőjét imádtam, viszont jobban örültem, volna ha egy egyszerűbb, fekete magassarkú szandált visel.

Barbara haját most egy teljesen egyszerű, magasan elhelyezett, szoros copfba fogták össze, így nem takarta el a leomló haja a ruha izgalmasabb részleteit. A sminkjén nem igazán változtattak, ugyanolyan maradt, mint amilyet korábban viselt.

Még mindig augusztus 30-ánál járunk, hiszen Barbara még aznap késő délután megjelent egy fotózáson, ahol a Loreal számára készítettek új kampányfotókat a velencei Lido Beach-en.

A Loreal Paris 22 éves szépségnagykövete ez alkalommal egy nagyon bohókás, romantikus és elegáns ruhát viselt, amiben csak úgy ragyogott. Barbi egy nude színű, mélyen dekoltált, zöld bambuszmintákkal és fodrokkal díszített, lágy esésű és lenge Philosophy maxiruhát viselt a 2016-os elő-őszi kollekcióból. Teljesen megfelelő volt ez a választás a tengerparti fotózásra, hiszen nagyon laza, lenge és kényelmes volt, így ha belekapott a szél a szoknyába, akkor szépen "lebegett" és a modellnek is sokat segített ez a pózolásban. A ruha gyönyörűen kiemelte Barbi vékony derekát, illetve a dekoltázsára is nagyibb figyelmet fordítottak ezúttal a mély kivágás miatt, ami kellően visszafogott és kifinomult volt. A ruha természetes és letisztult színei csodásak voltak és szerencsére ezek is jól mutattak a modell bőr-és hajszínével is, a mintázat pedig izgalmas és feltűnő volt, amitől izgalmasabb lett a ruha összhatása. Barbi a fotózás alatt semmilyen kiegészítőt nem viselt, így nem voltak rajta ékszerek és cipő sem, hiszen mezítláb járkált a homokban.

Barbi haját ezúttal ismét kiengedték, amit középen elválasztva, laza hullámokba besütve viselt, a feje tetején pedig ismét befontak neki kettő vékonyabb tincset ezzel is játékosabbá téve az egészet. A sminkje ismét egyszerű és természetes lett; a szemei ugyanúgy barna szemhéjpúderrel és szempillaspirállal lettek kiemelve, az arcát lágyan bronzosították, míg az ajkaira nude színű matt rúzs került.

Palvin Barbara a tegnapi nap folyamán, vagyis augusztus 31-én, szerda este megjelent a 'La La Land' premierjén, amit a 73. Velencei Filmfesztivál legelső napján rendeztek meg a Sala Grande-ben.

A 22 éves modell egy rendkívül elegáns, nőies és kacér ruhában lépett a vörös szőnyegre és a fotósok elé, ahol lélegzetelállítóan nézett ki. Barbi egy baba kék (bár a képen ez inkább fehérnek látszik), bársony részekkel, fodrokkal, masnival és nyakpánttal kiegészített custom made Philosophy estélyit viselt, ami még egy hosszabb uszályt is kapott. A fiatal modell előző három megjelenését is szerettem, viszont kétségtelen, hogy ezzel sikerült learatnia a babérokat és ez volt a legerősebb és legemlékezetesebb választása a négy ruha közül. Mivel egy neki tervezett darabról van szó, így az csak természetes, hogy végig hibátlanul követte az alakját, ezáltal minden apró formás részlete ki lett emelve. Bár a ruha mély dekoltázst is kapott, de ez egyáltalán nem volt vészes, mivel a nyakában helyet kapó masni eltakarta azt, így nagyon visszafogott és bájos volt az egésznek az összhatása és tényleg anélkül volt nagyon szexi, hogy bármit is megvillantott volna magából. Már többször bebizonyította, hogy a világos színek mennyire jól állnak neki, így most sem tudott csalódást okozni, igaz azt sajnálom, hogy nem látszott olyan jól a képeken, hogy most nem egy fehér, hanem egy nagyon pasztell kék ruháról van szó, bár a második képen, ha nagyon figyelünk és koncentrálunk, akkor észrevehetjük ezt. Kiegészítőként egy pár Jimmy Choo magassarkút választott, kiegészítőket pedig most sem viselt.

Barbi haját egy nagyon laza, fonatokkal kiegészített kontyba fogták össze, így a ruhán maradhatott a hangsúly. Éppen ez miatt a sminkje sem lett sokkal feltűnőbb, vagy drámaibb, mint eddig; a szemeit világosbarna szemhéjpúderrel és szempillaspirállal emelték ki, az arcát lágyan bronzosították, míg az ajkaira egy visszafogott rózsaszín rúzs került.

Gemma Arterton at the 73rd Venice Film Festival

2016.09.01. 11:29, Fanni


Gemma Arterton-ról augusztus 30-án, hétfő délután készültek paparazzi képek Velencében, amikor megérkezett a 73. Velencei Filmfesztivál helyszínére, ahol idén ő lesz az egyik zsűritag.

A 30 éves színésznő egy nagyon laza, de mégis stílusos és csajos szettben érkezett meg a városban és remekül nézett ki. Gemma az utazás alatt egy sötétzöld-fehér csíkos Frame felsőt viselt, ami mellé egy magasított derekú Mih Jeans trapéz szárú farmernadrágot párosított. Nagyon tetszett ennek a két darabnak a retrós stílusa, igazán jól passzoltak a színésznő stílusához. A színválasztás egyszerű és természetes volt, viszont ezt a sötétzöld színt különösen imádtam a barna hajszínével. Az alakja nem annyira került előtérbe, viszont a dereka és a csípője így is éppen elegendő reflektorfényt kapott. A megjelenését egy pár fekete Kurt Geiger magassarkú szandállal, sötétkék-fekete Miu Miu napszemüveggel, Jennifer Fisher ékszerekkel és egy fekete Aspinal London vödör táskával tette teljessé. 

Gemma haja leengedve maradt, amit oldalt elválasztva, laza hullámokban viselt. Az arcán pedig semmilyen sminkterméket nem viselt, így inkább végig a szemüveget viselte, ezzel takargatva a szemeit.

Gemma még aznap kora este, vagyis augusztus 30-án ellátogatott egy koktélpartira szintén Velencében, amit a filmfesztivál idei zsűritagjainak a tiszteletére rendeztek meg.

A színésznő egy nagyon színes, vidám és bohókás ruhában jelent meg a fotósok előtt, ahol hihetetlenül bájos volt és csak úgy csillogott. Gemma egy színes, különböző mintákkal és lágy fodrokkal díszített, pánt nélküli Sonia Rykiel midiruhát viselt a 2017-es Resort kollekcióból, amit kontrasztot alkotó fekete cikk-cakkos szegéllyel és egy vastag fekete övvel egészítettek még ki. A ruha színeit egyszerűen imádtam, hiszen valami istenien mutattak a színésznő napbarnított bőrszínével, csodás összhangot alkottak egymással, ez mellett pedig játékos és fiatalos volt az egész. A szabásába is lehetetlen belekötni, annak ellenére is, hogy maga a ruha egyenes szabású, de az övnek köszönhetően a dereka remekül ki lett emelve, illetve ezen kívül még a vállaira került egy nagyobb hangsúly, amitől kacérabb lett a végeredmény. A megjelenését egy pár fekete, fehér pöttyökkel díszített Pierre Hardy magassarkú szandállal, Jennifer Fisher ékszerekkel és egy fekete Christian Louboutin clutch-csal egészítette ki.

Gemma haját egy bohókás, de mégis elegáns, laza kontyba készítették el, elől pedig szabadon hagyták az oldalfrufruját. A sminkje nagyon minimalista és letisztult lett; a szemeit egy vékony fekete tusvonallal és szempillaspirállal emelték ki, az arcára pirosítót vittek fel, míg az ajkaira rózsaszín matt rúzs került.

Gemma Arterton a tegnapi nap folyamán, vagyis augusztus 31-én, szerda délután megjelent a Velencei Filmfesztivál legelső napján, azon belül is a zsűrik photocall-ján, amit a Palazzo del Casinoban rendeztek meg.

A 30 éves zsűritag egy nagyon letisztult és minimalista stílusú, kacér ruhában lépett a fotósok elé, ahol gyönyörűen nézett ki. Gemma egy hófehér, magasított nyakú és ujj nélküli Ralph & Russo miniruhát viselt a 2016-os őszi/téli kollekcióból. Egy kissé meglepődtem, hogy a színésznő bevállalt egy ennyire mini és fiatalos darabot, mivel nem ezt szokhattuk meg tőle, viszont remekül eltalálták az egészet és elképesztően jól nézett ki benne. A fehér szín telitalálat volt, úgy ahogy van, hiszen mesésen mutatott a napbarnított bőrszínével, sokkal feltűnőbb és vakítóbb lett így a szín és eszméletlen összhangot alkottak egymással. Mivel ez még nem premier volt, csak egy fotózás, így itt simán megengedhető, hogy egy ennyire laza, kacér, de mégis valamennyire elegáns és az esemény rangjához megfelelő ruhát viseljenek a hírességek. A ruha zsák szabása miatt az alakja egyáltalán nem lett kiemelve, viszont a szoknya rövid hossza miatt a lábaira került a hangsúly és ettől lett csak igazán feltűnő és izgalmas ez a szett, így nem is volt szükség szűk szabásra, vagy mély kivágásokra. A megjelenését egy pár arany Giuseppe Zanotti magassarkú szandállal és egy Daniel Wellington karórával egészítette ki és tette teljessé.

Gemma haját smét egy laza kontyba készítették el, viszont most középen választották el neki, de a frufruja így is szabadon maradt, ezzel keretezve az arcát. A sminkje az eddigiekhez hasonlóan természetes és alig látható lett; a szemeit barna szemhéjpúderrel és szempillaspirállal emelték ki, az arcára pirosítót vittek fel, míg az ajkaira barackszínű rúzs került.

Gemma a fotózást követően még aznap este, augusztus 31-én megjelent a 73. Velencei Filmfesztivált megnyitó 'La La Land' premierjén, amit a Sala Grande-ban rendeztek meg.

A színésznő a premierre a legdögösebb formáját vette elő és egy nagyon nőies, elegáns és visszafogottan szexi ruhában lépett a vörös szőnyegre, ahol lehengerlően nézett ki. Gemma egy fekete, alakkövető Stella McCartney estélyit viselt a 2016-os őszi/téli kollekcióból, amit egy rövidebb uszállyal és fekete csipkemelltartóval egészítettek ki, ami kilátszott a ruha alól. Sokszor szoktam hangoztatni, hogy nem igazán szeretem, ha ennyire egyszerű darabokat viselnek az ilyen fontos eseményeken, de erről a ruháról egész nyugodtan elmondható, hogy semmilyen unalmas részlet nem volt benne, sőt izgalmas és kacér volt. Bár a legtöbb esetben nem a legjobb dolog, ha egy elegáns ruha alól kikandikál a melltartó, de itt ez volt a legjobb részlet számomra, amitől visszafogottan dögös lett az egész, anélkül, hogy óriásit villantott volna, vagy átment volna a közönséges kategóriába, hiszen úgy nézett ki, mintha a ruha része lenne. A szabása gyönyörűen követte a színésznő alakját, ezzel kiemelve a vékony derekát és a formás csípőjét is. Emma Stone megjelenéséről már olvashattatok lejjebb, amit szintén imádtam, viszont Gemma outfit-je még az övét is sikerült felülmúlnia. Kiegészítőként egy pár fekete Christian Louboutin magassarkút és Chopard ékszereket választott. Egyetlen problémám volt ezzel az összeállítással, mégpedig az, hogy sajnos öregítette, az egyébként fiatal színésznőt, szóval ezt  eléggé sajnáltam.

Gemma haját egy elegáns, de egyszerű kontyba tűzték fel a tarkója fölött, elől pedig ismét szabadon hagyták a frufruját. A sminkje most sokkal erőteljesebb és feltűnőbb lett; a szemeit fekete szemhéjpúderrel és szempillaspirállal emelték ki, az arcát bronzosították és pirosítót is vittek fel rá, míg az ajkaira egy barackszínű rúzs került.