Üdvözlök mindenkit a RedCarpet-Fashion nevű, vörös szőnyeges divattal foglalkozó oldalon. Érdekel a divat és foglalkoztat, hogy milyen ruhákat viseltek a hírességek (színészek, énekesek, modellek) a legnagyobb eseményeken az év során? Ha a kérdésre igen a válasz, akkor nagyon jól helyen jársz. Az oldalon olvashattok a legújabb trendekről, minden héten szavazhattok a legjobban öltözött sztárokra, figyelemmel követhetitek a díjátadószezont és elrepítelek Titeket hollywoodi elit eseményeire, én pedig kielemzem az outfitjeiket, hiszen ki ne lenne kíváncsi rá, hogy mit viseltek egy-egy adott rendezvény alatt!?

Oldaltérkép

 
Chat
 
Family

Kérlek Titeket, hogy ide ne jelentkezzetek! Csak a kedvenc oldalaimnak tartogatom ezeket a helyeket!

 
Elite cserék

    
    
    

20/17
Képre vár: Viki, Monic, Kriszti, zara
Feltételek | Lekerültek

Kérlek,Titeket, hogy a chat-ben jelentkezzetek!

 
Események
Okt 1, hét - Venom Los Angeles premier
Okt 9, kedd - American Music Awards
Okt 10, szer - Widows London premier

Okt 17, szer - Halloween Los Angeles premier
Okt 18, csüt - The Favourite London premier
Okt 23, kedd - Bohemian Rhapsody London premier
Nov 4, vas - Hollywood Film Awards
Nov 11, vas - People's Choice Awards
 
Bejegyzések
Friss bejegyzések
2018.10.17. 11:05
2018.10.17. 10:45
2018.10.17. 10:08
2018.10.17. 09:44
2018.10.16. 11:44
2018.10.16. 11:29
2018.10.15. 19:43
 
Az oldalról

» Admin: Fanni
» Téma: divat
» Nyitás: 2016. január 18.
» Kinézet: v3.0 Márk
» Ajánlott böngésző: Google Chrome
» Egyéb kódok: Gergő
» E-mail: fannismiley96@gmail.com
» Források: x x x x 
»

Az oldal semmilyen kapcsolatban nem áll a tervezőkkel, a modellekkel, hírességek-kel, stylistokkal. Ez csupán egy divattal foglalkozó oldal, ahol a saját vélemé-nyeimet olvashatjátok a vörös szőnyeges megjelenésekről.

belépés x kilépés

 
New events

Alexa Chung x Alessandra Rich

2016.07.19. 12:43, Fanni


Alexa Chung is ellátogatott még június 5-én, kedd kora este a 'The Legend of Tarzan' premierjére, amit Londonban rendeztek meg az Odeon Leicester Square-en.

A brit Vogue 32 éves szerkesztője egy visszafogott stílusú, de valamennyire mégis kacér és nőies összeállítást választott a premierre. Alexa egy fekete, fehér gallérral, csipkével és zöld-piros apró virágmintákkal díszített, magasan felvágott Alessandra Rich midiruhát viselt a 2016-os őszi/téli kollekcióból. Hála a sejtető kivágásnak és a combja aljáig érő felsliccelésnek megmenekült az összhatás és nem egy iskolai tanárnő szettjére hasonlított a megjelenése. A ruha éppen ezért nagyon tetszett, Alexa-nak is remekül állt, viszont a styling nem igazán győzött meg most. Túl egyszerű és unalmas lett, ami eléggé elszomorított, mert sokkal többet is ki lehetett volna hozni ebből az outfitből. A szabása egyébként kifejezetten tetszett, felül úgymond üzleties, míg alul bulizós és kacér volt az egész, valamint a kecses dereka is szépen ki lett emelve. A megjelenését egy pár fekete, megkötős Chloé magassarkúval egészítette ki, ékszereket pedig nem viselt.

Alexa haja leengedve maradt, amit középen elválasztva, laza hullámokba beszárítva, a fülei mögé tűrve viselt. A sminkje visszafogott é természetes lett, de egy kis színt is belecsempésztek. A szemeit barna szemhéjpúderrel és szempillaspirállal emelték ki, az arcát bronzosították és pirosítót is vittek fel rá, míg az ajkaira egy élénkebb piros, matt hatású rúzs került.

Margot Robbie x Proenza Schouler & Miu Miu

2016.07.19. 11:49, Fanni


Margot Robbie még július 4-én, hétfő kora délelőtt megjelent a 'The Legend of Tarzan' londoni photocall-ján, amit a Temze folyó partján, a Corinthia Hotelben rendeztek meg a London Eye-al a háttérben.

A film 26 éves színésznője egy eléggé laza, urban stílusú, de mégis elegáns összeállítást választott a fotózára. Margot egy fekete, fehér mintákkal díszített, magas nyakú Proenza Schouler midiruhát viselt a 2016-os őszi/téli kollekcióból. A színésznő a kifutón bemutatott ruhának az átalakított formáját viselte, hiszen annak a szabása szűkebb és alakkövetőbb volt ennél a laza és lágy esésű, kicsit bővebb darabnál. Ami azt illeti én sajnálom, hogy nem az eredeti darabot viselte a fotózáson, hiszen abban sokkal jobban és fiatalosabban nézhetett volna ki, mint ebben. Egyébként ez sem lett volna kifejezetten rossz, de a szoknya hosszúsága miatt ez az outfit megérdemelt volna egy rendes magassarkú szandált, ez helyett a törpesarkú helyett, amit láthatunk Margot-on. A megjelenését egy pár Proenza Schouler törpesarkú szandállal egészítette ki ékszereket pedig most nem viselt.

Margot haja leengedve maradt, amit középen elválasztva, laza hullámokba besütve viselt. A sminkje nagyon természetes, egyszerű és letisztult lett; a szemeit szempillaspirállal emelték ki, az arcára pirosítót vittek fel, míg az ajkaira egy rózsaszín rúzs került.

Margot egy nappal később, vagyis július 5-én, kedd kora este a 'The Legend of Tarzan' londoni premierjén tündökölt az Odeon Leicester Square-en.

A színésznő ez alkalommal egy sokkal elegánsabb, kifinomultabb és nőiesebb szettben mutatkozott a fehér szőnyegen. Margot egy törtfehér, fekete és nude színű, costum made Miu Miu estélyit viselt, amit fekete csíkokkal, mély dekoltázzsal és kagylómintákkal díszítettek fel. Próbáltam megszeretni ezt a megjelenését is, de sajnos az átlátszónak ható anyaghasználat miatt a felsőrész oldalain nem sikerült, sokkal célszerűbb lett volna megmaradni a nude árnyalatnál, mert így sehogy sem passzolt a ruha stílusához, sőt egy kicsit olcsónak is tűnt ez miatt az egész, nem pedig kacérnak és sejtetősnek. A színválasztás egyébként tetszett, valamint a kivágás és elől a magas felsliccelés is, illetve a minták sokat dobtak az összhatáson. Annak pedig kifejezetten örültem, hogy nem fordított túl nagy figyelmet a felvágásnak a szoknyán és nem akarta megszállottan megvillantani a lábait, szóval ez egy hatalmas pluszpont a részemről. Sajnos a szabásról már nem tudok jókat mondani, mivel egyáltalán nem passzolt Margot alakjához, túlságosan is téglalaposította az egyébként formás homokóra alakját. A Prada/Miu Miu ruhákkal egyébként is úgy vagyok, hogy nem szívesen látom őket a vörös szőnyegen, csak Lea Seydoux-on és Lupita Nyong'o-n, mivel másokon nem igazán mutatnak úgy, ahogy kellene és a stílusban sem passzol hozzájuk. Viszont, mint már említettem imádtam ennek a ruhának a színeit és az art deco stílusú mintákat rajta, amelyek sokat dobtak az összhatáson szerencsére. A megjelenését egy pár Bally magassarkú szandállal és Messika ékszerekkel egészítette ki és tette teljessé.

Magot haját most egy középen elválasztott, laza és játékos kontyba fogták össze, elől pedig szabadon hagytak többi kisebb, hullámos tincset, ezekkel keretezve az arcát. A sminkje most erőteljesebb és dögösebb lett; a szemeit fekete tusvonallal, szemceruzával és szempillaspirállal emelték ki, az arcát bronzosították és pirosító is került rá, míg az ajkaira egy világos barna matt rúzst vittek fel.

Jourdan Dunn x Antonio Berardi

2016.07.19. 11:32, Fanni


Jourdan Dunn még június 29-én, szerda este megjelent az 'Absolutely Fabulous: The Movie' világpremierjén, amit Londonban rendeztek meg az Odeon Leicester Square-en található moziban.

A 25 éves brit modell egy nagyon kacér, csajos, de egyben mégis elegáns szettet választott az arany szőnyegre. Jourdan egy fehér-arany színű, virágmintákkal díszített Antonio Berardi asszimetrikus szabású extra miniruhát viselt a 2017-es Resort kollekcióból. Eléggé bevállalósnak mondhatjuk ezt az összeállítást, hiszen maga a ruha nem túl sokat takar el a lábából, viszont máson nem is tudnám ezt a darabot elképzelni csak egy ilyen gyönyörű és "égig érő" lábú modellen, hiszen mégis csak rájuk lett kitalálva ez a fazon. A ruha szabása egyszerűen tökéletes volt, gyönyörűen ki lett emelve az alakja, de természetesen a szoknya hosszúsága miatt már egyéb kivágások nem kaptak helyet a ruhán, így a reflektorfény és a rajongók szeme is a lábain maradt. A színválasztás is hibátlannak mondható az arany és a fehér így együtt igazán szépen kiemelte a sötétebb bőrszínét és a világosított hajszínével is remekül mutatott. Jourdan a megjelenését egy pár fekete Stuart Weitzman magassarkú szandállal tette teljessé és bevallom, rettenetesen örültem neki, hogy az arany cipő helyett egy sötétebb szín mellett döntött, ékszereket pedig ez alkalommal egyáltalán nem viselt.

Jourdan haja leengedve maradt, amit középen elválasztva laza, tengerperti stílusú hullámokba besütve viselt. A sminkje egyszerűbbre, de mégis nagyon mutatósra és dögösre sikerült. A szemeit sötétbarna és ezüst szemhéjpúderrel, valamint fekete tusvonallal és szempillaspirállal emelték ki, az arcát bronzosították, illetve pirosító is került fel rá, míg az ajkaira egy világos rózsaszín rúzst vittek fel.

6 months anniversary

2016.07.18. 22:03, Fanni


El sem hiszem, hogy ez a nap is eljött -  ma ünnepli a redcarpet-fashion a fél éves fordulóját, amit Nélkületek meg sem ért volna az oldal! Sok mindent szeretnék megköszönni, sok embernek, mivel amióta létrehoztam az oldalt rengeteg kedves embert megismertem, aminek tényleg rettenetesen örülök. Néhány személyt ki is emelnék, ilyen Ninaa, aki már a kezdetek óta látogatja és támogatja is az oldalt, valamint mindig véleményezi az egyes posztokat a chat-ben, de hozzászólásokban is. A másik személy Szandi, aki szintén közelebb került hozzám, szintén egy kedves, szorgalmas és támogató hölgyről van szó, akiről már olvashattatok is, hiszen több cikket is írtam Neki a Selena Gomezzel foglalkozó oldalára. Valamint ott van még Tamesz is, akire ugyanezeket le kellene írnom, mint Ninaaról, illetve Szandiról. Nagyon kedves, segítőkész és kiáll a saját és mások igazáért is!

De természetesen nem csak Nekik, hanem Nektek is, minden egyes rendszeres és időszakos látogatómnak is, hiszen nem működne úgy az oldal Nélkületek, ahogy jelenleg működik. Köszönöm, hogy már a legelső héttől kezdve szorgosan szavaztatok a "Best Dressed of the Week" Top 8 résztvevőjére és azt is, hogy velem együtt örültetek eddig minden sikernek (gondolok itt a látogatottsági rekordokra, amit mindig megosztottam veletek). Illetve azt is nagyon köszönöm, hogy mindig várt a chat-ben néhány kedves szó Tőletek és el sem hiszitek, hogy ezek mennyire jól esnek nekem minden egyes alkalommal. Körülbelül egy hete egy e-mail-t is kaptam egy kedves látogatómtól, aki leírta, hogy mennyire szereti az oldalt és, hogy mennyire örül a nyitásnak, valamint azt is elmondta, hogy a színvonala szerinte annyira jó és minőségi, mint a még decemberben bezárt redcarpet-fashionawards.com-é. Ezen egyébként nagyon meghatódtam, mivel számomra mindig is Catherine Kallon volt és lesz az etalon ebben a témában, hiszen ő rendkívüli dolgokat vitt végbe és rengetegen megszerették a kemény és kiváló munkáját. Sikerült a hobbijával sikereket elérnie, sőt befutnia a divat világában, ami hatalmas szó! Emlékszem, hogy még másfél éve az unalmas történelem és nyelvtan órákon mindig az új posztokat olvasgattam az oldalán, valamint amikor nagyobb díjátadók voltak, mindig fent maradtam és úgymond vele együtt követtem a vörös szőnyegen zajló dolgokat. Szóval Catherine-nek is szeretném megköszönni, hiszen végül is miatta és az ő inspirációja miatt hoztam létre a saját oldalamat az ő zárása után (amit még mindig nagyon sajnálok). Köszönöm, köszönöm, köszönöm! <3

Most ha nem baj, akkor egy kicsit untatnálak Titeket a statisztikákkal is, hiszen valamilyen szinten ezek is eléggé fontosak, illetve ezeket a számokat Ti hoztátok össze nekem, szóval gratulálok! :)

Nyitás: 2016. január 18.
Összes látogatás: 18.679
Az eddigi legforgalmasabb nap: 2016. július 18. (szóval a mai, köszönöm)
Az eddigi legforgalmasabb nap látogatottsága: 238 (Frissítve július 19-én, 11:32-kor)
Hely a "Divat, szépségápolás" toplistán: 1. hely (125.5-ös átlaggal)
Posztok száma az oldalon: 1052 darab

Az oldal ezen kívül már a nyitás után alig egy hónappal, 2016. február 13-án kikerült a "Szerkesztő ajánlatába" a gportál főoldalára és az első helyen zárta a mezőnyt. Pár hete pedig, 2016. június 4-én az "Ajánlott oldalak" közé került ki! És ezek mind nem jöhettek volna létre nélkületek, szóval még egyszer nagyon szépen köszönök mindent Nektek!

És igen, tudom-tudom, hogy a mai napra egy design cserét ígértem, viszont még nem készült el teljesen, de ami késik az nem múlik. Pontos időt már nem szeretnék mondani, mert csak csalódást okoznék Nektek, ha megint nem lenne fent időben, szóval valamikor még ebben a hónapban kikerül. Valamint szeretném még bejelenteni, itt a bejegyzés végén, hogy elkészült az oldal első és jelenleg egyetlen közösségi oldala, amely a Facebook-on kapott helyet. Lejjebb megtaláljátok a linket, nagyon megköszönném ha "lájkolnátok", nyugi nem harapok! Egyébként szerintem érdemes lesz követni ott is az oldal történéseit, mivel azt tervezem, hogy ott olyan írásokat is ki fogok tenni, amelyeket itt nem osztok meg Veletek.

Naomie Harris x J. Mendel & Victoria Beckham

2016.07.18. 13:44, Fanni


Naomie Harris még június 29-én, szerda kora este megjelent a Rimowa Store Launch partiján, amit a Londonban található üzletükben rendeztek meg.

A 39 éves színésznő egy igazán nőies, kacér, de egyben elegáns szettet választott az eseményre, ahol ismét fantasztikusan nézett ki. Naomie egy kék-piros J. Mendel rakott szoknyás midiruhát viselt a 2016-os őszi/téli kollekcióból, amit apró virágmintával, illetve a mell alatt egy kisebb, háromszög alakú kivágással bolondítottak meg. Imádtam a színésznő ruhaválasztását, ami ennél tökéletesebb már igazából nem is lehetett volna. Nagyon szép a ruha színei és Naomie bőrszíne közötti kontraszt, egy igazán egyszerű és nyárias összeállítást láthattunk tőle, ami tényleg fergetegesen állt neki. A szabás is hibátlan volt szerencsére, hiszen a vékony és kecses alakja is nagyon szépen ki lett emelve, illetve egy kicsit a lábait is sikerült megvillantania benne. Rettenetesen szeretem a színésznő megjelenéseit, hiszen egyszerűen képtelen hibázni, és pont ezért várom mindig a friss képeket róla. Az outfit-et egy pár colour-block, kék-piros-citromsárga, hegyesorrú Christian Louboutin magassarkúval, türkizkék köves EF Collection fülbevalóval és egy fehér Edie Parker clutch-csal tette teljessé.

Naomie haja leengedve maradt, amit oldalt elválasztva, laza hullámokba beszárítva viselt. A sminkje eléggé természetesre és egyszerűre sikeredett, így a ruhán maradhatott a hangsúly. A szemeit egy vékony fekete tusvonallal és szempillaspirállal emelték ki, az arcára pirosítót vittek fel, míg az ajkaira egy világos rózsaszín, erősen pigmentált szájfény került.

Naomie egy nappal később, június 30-án, csütörtök délután már Berlinben tartózkodott, ahol megjelent a 2017-es tavaszi/nyári szezon ruháit bemutató Mercedes-Benz Berlin Fashion Week-en, aminek a keretein belül megrendezték 'Designer for Tomorrow' bemutatót is.

A 39 éves színésznő ezúttal is bámulatosan nézett ki, most is egy nagyon nyárias, de sokkal kifinomultabb és elegánsabb összeállítást választott. Naomie egy élénk narancssárga, sötétkék csipkével kiegészített Vicoria Beckham alakkövető midiruhát viselt a 2016-os tavaszi/nyári kollekcióból, ami szintén tökéletes választásnak bizonyult. Akárcsak a J. Mendel ruhánál, ennél is csodás kontraszt jött létre a színek és a bőrszíne között, így a sárga szín még élénkebbnek és játékosabbnak tűnt. Az alakja ez alkalommal sokkal jobban ki lett emelve, hála a szoknya szűkebb szabásának, így nagy hangsúly került a hibátlan alakjára is. A styling is teljesen megfelelő volt, a kiegészítők színei jól harmónizáltak a ruhával, bár a fekete clutch helyett szívesebben láttam volna Naomie kezében egy kéket. A megjelenését egy pár sötétkék Stuart Weitzman magassarkúval, fekete Edie Parker clutch-csal, illetve arany Monica Vinader ékszerekkel egészítette ki és tette teéjessé.

Naomie haja most is leengedve maradt, amit szintén oldalt elválasztva, laza hullámokba besütve viselt, de most az egészet a jobb vállára fésülték neki. A sminkje ismét egyszerű és letisztult lett; a szemeit sötétbarna szemhéjpúderrel és szempillaspirállal emelték ki, az arcára pirosítót vittek fel, míg az ajkaira egy sötétebb mályva színű rúzs került.