RED CARPET FASHION

Üdvözlök mindenkit a RedCarpet-Fashion nevű, vörös szőnyeges divattal foglalkozó oldalon. Érdekel a divat és foglalkoztat, hogy milyen ruhákat viseltek a hírességek (színészek, énekesek, modellek) a legnagyobb eseményeken az év során? Ha a kérdésre igen a válasz, akkor nagyon jól helyen jársz. Az oldalon olvashattok a legújabb trendekről, minden héten szavazhattok a legjobban öltözött sztárokra, figyelemmel követhetitek a díjátadószezont és elrepítelek Titeket hollywoodi elit eseményeire, én pedig kielemzem az outfitjeiket, hiszen ki ne lenne kíváncsi rá, hogy mit viseltek egy-egy adott rendezvény alatt!?

Oldaltérkép

 
Chat
 
Family

Kérlek Titeket, hogy ide ne jelentkezzetek! Csak a kedvenc oldalaimnak tartogatom ezeket a helyeket!

 
Elite cserék

    
    
    
    

20/19
Képre vár: Viki, Monic, Kriszti, Zaphire, Fruzsi & Kitti, Szandi
Feltételek | Lekerültek

Kérlek Titeket, hogy a chatben jelentkezzetek!

 
Események

Dec 5, szer - The Hollywood Reporter Women in Entertainment Party
Dec 9, vas - Bumblebee Los Angeles premier
Dec 10, hét - British Fashion Awards
Dec 12, szer - Mary Poppins Returns London premier

Jan 6, vas - Golden Globe Awards
Jan 13, vas - Critics' Choice Awards
Jan 14, hét - NAACP Image Awards
Jan 19, szom - Producers Guild Awards
Jan 22, kedd - Oscar Nominations
Jan 27, vas - Screen Actors Guild Awards
Feb 2, szom - Directors Guild Awards
Feb 10, vas - Grammy Awards
Feb 10, vas - BAFTAs
Feb 19, kedd - Costume Designers Guild Awards
Feb 20, szer - Brit Awards
Feb 23, szom - Film Independent Spirit Awards
Feb 25, hét - Oscars

 
Bejegyzések
Friss bejegyzések
2019.01.22. 18:14
2019.01.22. 17:33
2019.01.22. 16:43
2019.01.22. 16:19
2019.01.20. 20:54
2019.01.20. 20:28
2019.01.20. 20:01
 
Az oldalról

» Admin: Fanni
» Téma: divat
» Nyitás: 2016. január 18.
» Kinézet: v4.0 Márk
» Ajánlott böngésző: Google Chrome
» Egyéb kódok: Gergő, Linda, NikkiiWorld
» E-mail: fannismiley96[kukac]gmail.com
» Források: (x) (x) (x) (x) (x)
»

Az oldal semmilyen kapcsolatban nem áll a tervezőkkel, a modellekkel, hírességek-kel, stylistokkal. Ez csupán egy divattal foglalkozó oldal, ahol a saját vélemé-nyeimet olvashatjátok a vörös szőnyeges megjelenésekről.

belépés x kilépés

 
New events

Amy Poehler x Pamella Roland

2016.09.25. 17:51, Fanni

Amy Poehler idén is ott volt természetesen az Emmy díjátadón, amit szeptember 18-án, vasárnap este rendeztek meg a Microsoft Theatreben, Los Angelesben.

A 45 éves színésznő egy nagyon elegáns és feltűnő ruhában lépett idén a díjátadó vörös szőnyegére. Amy egy világoszöld, kristályokkal díszített és egyenes szabású, valamint palásttal kiegészített Pamella Roland estélyit viselt a 2017-es tavaszi/nyári kollekcióból. Sajnos bármennyire is szerettem volna megszeretni a színésznő ruháját, egyáltalán nem ment, egyszerűen nem volt számára előnyös, egyedül a színe tetszett valamennyire, ami a vörös hajával istenien kiegészítették egymást, de még a bőrszínével is remekül mutatott, valamint a csillogó kristályok is tetszettek. Viszont ennek a darabnak a szabása nem állt jól Amy-nek, teljesen eltakarta az alakját, így egyetlen részlet sem lett kiemelve rajta, a felsőtestét teljesen eltakaró palást pedig optikailag szélesítette a színésznőt. Sokkal, de sokkal jobbat is láthattunk már tőle, sajnálom, hogy most nem igazán jött össze neki. A megjelenését egy pár Brian Atwood magassarkúval, arany Jimmy Choo clutch-csal és szintén arany Beladora ékszerekkel egészítette ki és tette teljessé.

Amy haja leengedve maradt, amit oldalt elválasztva nagy és rendezett hullámokba sütöttek be. A sminkje elég egyszerű és visszafogott lett; a szemeit fekete szemceruzával és műszempillával emelték ki, az arcát bronzosították és pirosítót is vittek fel rá, míg az ajkaira rózsaszín matt rúzs került.

Keri Russell x Stephane Rolland

2016.09.25. 17:42, Fanni

Keri Russel is megjelent a 2016-os Emmy díjátadón, amit idén is a los angelesi Microsoft Theatreben rendeztek meg, még szeptember 18-án, vasárnap este.

A 'The Americans' 40 éves színésznője egy nagyon letisztult, minimalista és modern stílusú, elegáns ruhában lépett a vörös szőnyegre ez alkalommal. Keri egy hófehér, egyenes szabású és hátul mélyen kivágott Staphane Rolland miniruhát viselt a 2016-os őszi/téli kollekcióból, amit egy hosszú, enyhén átlátszó organza anyagból készített uszállyal egészítettek ki. A színésznő istenien nézett ki a vörös szőnyegen, ő is a kedvenceim közé tartozott a különlegesebb ruhájával, bár a szavazásomba már nem fért bele, ami a miniruha merev kialakításának volt köszönhető, sajnos ez az egyetlen részlet nem tetszett a végeredményben. Az oka ennek pedig az volt, hogy az alakját teljesen eltakarta, egyáltalán nem emelte ki a felsőtestét és így inkább egy téglalapra emlékeztetett, viszont a lábait remekül meg tudta villantani, ez egy kicsit ellensúlyozta a ruha rossz oldalát. Kiegészítőként egy pár arany Giuseppe Zanotti magassarkú szandált, illetve Frenando Jorge ékszereket választott.

Keri haja leengedve maradt, amit oldalt elválasztva, a bal vállára helyezve, nagyobb hullámokba besütve viselt. A sminkje is egészen visszafogott, de mégis mutatós és üde lett; a szemeit bronzos árnyalatokkal és szempillaspirállal emelték ki, az arcára pirosítót vittek fel, míg az ajkaira pink rúzs került.

Amanda Peet x Altuzarra

2016.09.25. 17:34, Fanni

Amanda Peet is ott volt idén is az Emmy Awards-on, amit most szeptember 18-án, vasárnap este rendeztek meg ismét a los angelesi Microsoft Theatreben.

A 44 éves színésznő az eseményre egy nagyon elegáns, de mégis izgalmas ruhában érkezett a vörös szőnyegre, ahol fantasztikusan nézett k. Amanda egy fekete, mélyen dekoltált, illetve ezüst, fekete és citromsárga flitterekkel díszített, enyhén alakkövető és rövidebb uszállyal kiegészített Altuzarra estélyit viselt a 2016-os elő-őszi kollekcióból. Imádtam a ruháját, egyszerű, de mégis mutatós és különlegesebb volt a megszokott fekete daraboknál, a díszítését pedig egyszerűen imádtam, főleg a színek összepárosítása miatt, ami a színésznőn is remekül mutattak, remek összhangot alkotott a haj- és a bőrszínével is. A ruha szabása egészen egyszerűre, de mégis nagyszerűre sikerült, a derekát és a formás csípőjét is nagyon szépen kiemelte, a mély dekoltázsrésztől pedig kacérabb lett a végeredmény. Sajnálom, hogy Amanda nem igazán lép mostanában a nyílvánosság elé, kivéve akkor, amikor a férjét David Benioff-ot kíséri el valahova a 'Game of Thrones'-szal kapcsolatban, de én már ezeknek is örülök, mivel mindig megcsodálhatom a gyönyörű ruhaválasztásait. A mostani összeállítását egy pár fekete Christian Louboutin magassarkúval, fekete-arany Jimmy Choo clutch-csal és Ana Khouri ékszerekkel egészítette ki.

Amanda haja leengedve maradt, amit oldalt elválasztva, beszárítva viselt. A sminkje is egész egyszerű lett, viszont ez is nagyon jól mutatott a ruhájával; a szemeit barna szemhéjpúderrel és szempillaspirállal emelték ki, az arcát bronzosították és pirosítót is vittek fel rá, míg az ajkaira matt piros rúzs került.

Emmy Rossum x Wes Gordon

2016.09.25. 17:06, Fanni

Emmy Rossum is ellátogatott idén is az Emmy díjátadóra, amit most szeptember 18-án, múlthét vasárnap este rendeztek meg a los angelesi Microsoft Theatreben.

A 'Shameless' 30 éves színésznője egy minimalista stílusú, elegáns, de mégis rettenetesen szexis szettben lépett a vörös szőnyegre, ahol gyönyörűen nézett ki. Emmy egy hófehér, mélyen dekoltált és oldalt a combjáig felsliccelt Wes Gordon estélyit viselt a 2016-os őszi/téli kollekcióból. Semmi izgalmas vagy különleges részlet nem volt a ruhán, viszont mégis nagyon megfogott az egyszerűsége, ami remekül állt a színésznőnek. A fehér színválasztás bájos és kifinomult volt, a haj- és a bőrszínével is fantasztikusan mutatott az összhatás.  A szabásával sem estek túlzásba, az is eléggé letisztult és hétköznapi volt, viszont a derekát és a csípőjét is kiemelte, valamint nagy hangsúlyt fektettek a dekoltázsára és a vékony lábaira is, amitől a végeredmény kacér és játékos lett. A megjelenését egy pár krémszínű rian Atwood magassarkúval, valamint Fred Leighton ékszerekkel egészítette ki és tette teljessé.

Emmy haja leengedve maradt, amit oldalt elválasztva, a jobb vállára igazítva viselt nagyobb hullámokba besütve. A sminkje elég természetesre és fiatalosra sikeredett; a szemeit barna szemhéjpúderrel és szempillaspirállal emelték ki, az arcát bronzosították, illetve pirosítót is vittek fel rá, míg az ajkaira egy világos rózsaszín matt rúzs került.

Abigail Spencer x Jenny Packham

2016.09.25. 14:30, Fanni

Abigail Spencer is ellátogatot idén a 68. alkalommal megrendezett Emmy Awards-ra, aminek a los angelesi Microsoft Theatre adott otthont még szeptember 18-án, vasárnap este.

A 'Rectify' 35 éves színésznője egy visszafogott, elegáns stílusú ruhában lépett a vörös szőnyegre, ahol elképesztően jól nézett ki. Abigail egy sötétkék, mélyen dekoltált, forokkal díszített, lágy esésű Jenny Packham tüll estélyit viselt a 2016-os őszi/téli kollekcióból, amit csillogó pöttyökkel tettek még teljessé, illetve egy átlátszó panellel a dekoltázsnál. Imádtam a színésznő megjelenését is, bár eléggé egyszerűre sikeredett, mégsem találtam benne egyetlen egy hibát sem, sőt még csak unalmasnak sem mondható a végeredmény, hiszen a csillogó részletek és a fodrok is nagyon jól feldobták. A ruha szabása szépen kiemelte Abigail derekát, a mély dekoltázs pedig sejtelmesebbé tette. A színválasztás jó alternatívája volt a feketének és éppen annyira klasszikus és elegáns, mint a már jól megszokott és már-már unalmas komor szín, így ezzel egy kicsit sikerült játszadoznia. A végeredményt egy pár Kurt Geiger magassarkúval, fekete Judith Leiber clutch-csal és Irene Neuwirth ékszerekkel egészítette k.

Abigail haja leengedve maradt, amit oldalt elválasztva, nagyobb hullámokba besütve viselt, ami helyett egy sikkesebb és egyenesre vasalt frizura jobb lett volna. A sminkje visszafogott és egyszerű lett, viszont remek kontrasztot alkotott a ruhával. A szemeit világosbarna szemhéjpúderrel és szempillaspirállal emelték ki, az arcát lágyan kontúrozták, míg az ajkaira egy fuksziaszínű matt rúzs került.