Üdvözlök mindenkit a RedCarpet-Fashion nevű oldalon. Az oldal címéből már rájöhettetek, hogy mivel foglalkozhat az oldal, de ha mégsem, akkor elmondanám: az oldalon olvashattok a legújabb trendekről, megnézhetitek a legnagyobb divatházak divatbemutatóit, figyelemmel követhetitek a divatheteket, valamint értesülhettek arról, hogy a kedvenc hírességeitek (legyenek azok színészek, énekesek, modellek stb.) milyen kreációkban jelentek meg az év legnagyobb vörös szőnyeges eseményein.

Oldaltérkép

 
Chat
 
Family

Kérlek Titeket, hogy ide ne jelentkezzetek! Csak a kedvenc oldalaimnak tartogatom ezeket a helyeket!

Képre vár: Ninaa

 
Elite cserék

    
    
    

20/15
Képre vár: Barbi, Viki
Feltételek | Lekerültek

Kérlek,Titeket, hogy a chat-ben jelentkezzetek!

 
Események
Jún 10, vas - Tony Awards
Jún 18, hét - MTV Movie Awards
Jún 25, hét - Antman and the Wasp Los Angeles premier
Júl 16, hét - Mamma Mia!: Here We Go Again
 
Bejegyzések
Friss bejegyzések
2018.06.23. 19:07
2018.06.23. 18:53
2018.06.23. 18:30
2018.06.23. 18:22
2018.06.23. 18:00
2018.06.22. 18:02
2018.06.22. 17:47
 
Az oldalról

» Admin: Fanni
» Téma: divat
» Nyitás: 2016. január 18.
» Kinézet: v3.0 Márk
» Ajánlott böngésző: Google Chrome
» Egyéb kódok: Gergő
» E-mail: fannismiley96@gmail.com
» Források: x x x x 
»

Az oldal semmilyen kapcsolatban nem áll a tervezőkkel, a modellekkel, hírességek-kel, stylistokkal. Ez csupán egy divattal foglalkozó oldal, ahol a saját vélemé-nyeimet olvashatjátok a vörös szőnyeges megjelenésekről.

belépés x kilépés

 
New events

Katharine McPhee x Alexander Lewis

2016.04.23. 16:09, Fanni


Katharine McPhee április 18-án, hétfő délután megjelent a The Late Show with Stephen Colbert felvételén, a new yorki Ed Sullivan Theatreben, ahol a sorozatának az új évadát népszerűsítette.

A 'Scorpion' 32 éves színésznője egy igazán mesés és nőies összeállításban jelent meg a talkshow felvételén, ahol elbűvölően nézett ki. Katharine egy pasztellszínekből álló Alexander Lewis ruhát viselt a 2016-os tavaszi/nyári kollekcióból, aminek a felső része fehér csipkéből készült, míg a szoknyája pasztellkék és rózsaszín színekben tündökölt, amitől igazán tavaszias és vidám lett a megjelenése. A szabás is nagyon jól állt a színésznőnek, nem volt túl szűk, de az alakját ettől függetlenül is szépen kiemelte, főleg a derékrésznél. A megjelenését egy pár kék és rózsaszín, geometriai mintákkal díszített LK Bennett magassarkúval és Jennifer Meyer ékszerekkel egészítette ki.

Katharine haja leengedve maradt, amit középen elválasztva laza, kicsit kócos és rendezetlen hullámokban viselte, ami jó kontrasztot alkotott a megjelenésével és egy kis játékosságot vitt még bele. A sminkje egyszerű és természetes lett, nagyon jól mutatott a színésznőn. A szemeit világosbarna színekkel és szempillaspirállal emelték ki, az arcára pirosítót vittek fel, míg az ajkaira egy barackszínű rúzs került.

Lena Dunham x Tanya Taylor

2016.04.23. 15:37, Fanni


Lena Dunham április 19-én, kedden megjelent a 8. alkalommal megrendezett Blossom Ball-on, amit a new yorki Pier Sixty-ben rendeztek meg.

A 'Girls' 29 éves színésznője a tőle megszokottan egy igazán feltűnő és érdekes összeállításban jelent meg a vörös szőnyegen. Lena egy színes, magas derekú és bő szárú Tanya Taylor selyemnadrágot viselt a 2016-os tavaszi/nyár kollekcióból, amihez egy fehér, apró kivágásokkal díszített Yigal Azrouel topot és egy fehér Rebecca Minkoff blézert párosított. Bár a színésznő sosem tartozott a kedvenceim közé, ha a vörös szőnyeges megjelenésekről van szó, de mivel ennél láthattunk már tőle rosszabb és előnytelenebb összeállításokat is, így ezzel akkora problémáim nincsenek, sőt. Sokkal jobb is lehetett volna, ha pózolás közben kihúzta volna magát, mert ez a görnyedt hát rontott az összhatáson, és a ruhadarabok sem úgy állnak rajta, hogy az elvárható és esztétikus lenne. A megjelenését egy pár fehér, hegyesorrú magassarkúval, fekete choker nyaklánccal és egy statement fülbevalóval egészítette ki.

Lena haja leengedve maradt, amit oldalra fésülve egyenesen viselt, a mostanában divatos vizes hatású stílussal megspékelve (ami még nekem nem igazán tetszik, inkább zsírosnak és elhanyagoltnak tűnik tőle a haj, mint modernnek és sikkesnek). A sminkje egyszerű és hétköznapi lett, a szemeit egy krémszínű szemhéjpúderrel és szempillaspirállal emelték ki, az arcára barackszínű pirosítót vittek fel, míg az ajkaira bőrszínű rúzs került.

Maisie Williams x Vivetta

2016.04.23. 15:25, Fanni


Maisie Williams április 19-én megjelent a 'Game of Thrones' 6. évadának a sajtó konferenciáján, amit ezúttal Tokióban rendeztek meg.

A sorozat 19 éves színésznője fantasztikusan nézett ki az eseményen, ahol egy igazán bájos és fiatalos összeállításban láthattuk, ami remekül állt neki. Maisie egy kétrészes Vivetta ruhát viselt a 2016-os elő-őszi kollekcióból, ami egy fehér, galléros inből és egy magas derekú, fekete miniszoknyából állt, össze amit apró virágmotívumokkal díszítettek. A színésznő szettje nagyon egyedi és különleges volt, egy iskolai egyenruhára emlékeztetett, amiket én kifejezetten imádok, szóval engem teljesen sikerült elvarázsolnia. A megjelenését egy fekete, virágmintával díszített Vivetta nyakkendővel, zöld és rózsaszín színű, bokapántos Chiara Ferragni magassarkúval és Jennifer Fisher ékszerekkel tette teljessé.

Maisie haja leengedve maradt, amit oldalt elválasztva laza hullámokban viselt, egyik oldalt egy kis részét a fülei mögé tűrve. A sminkje természetes és visszafogott lett, ami teljes mértélben jól működött a megjelenésének a stílusával. A szemeit barnás színekkel és szempillaspirállal emelték ki, az arcára rózsaszín pirosítót vittek fel, míg az ajkaira barackszínű rúzs került.

Mindy Kaling x Moschino

2016.04.23. 15:12, Fanni


Mindy Kaling április 21-én, csütörtök délután megjelent a Refugee Exhibition (menekültekről szóló fotókiállítás) nyitó estéjén, amit a Century Cityben található Annenberg Space for Photography galériában rendeztek meg.

A 'The Mindy Project' 36 éves színésznője egy nagyon bájos és egyszerű szettben jelent meg a kiállítás megnyitóján, ahol egy laza fekete Moschino koktélruhát viselt, aminek az alját és a nyakrészét piros és fehér szegéllyel tették izgalmasabbá. Mindy-n fantasztikusan mutatott a ruha, a színe és a szabása is jó volt, nekem kifejezetten tetszett az egyszerűsége és a letisztultsága, érdekes volt egy ilyen sötét ruhadarabban látni, a sok színes és játékos kreációk után, amelyeket általában viselni szokott. A megjelenését egy pár fekete, szegecsekkel díszített Proenza Schoulder magassarkú szandállal, Effy ékszerekkel és egy Chanel clutch-csal egészítette ki.

Mindy haja és sminkje is kitűnően passzolt az összeállításához, egyikben se volt semmi hiba sem. A haja leengedve maradt, amit oldalt elválasztva egyenesen viselt. A sminkje kicsit feltűnőbb és színesebb lett, ami pompásan passzolt a ruhához. A szemeit füstös fekete sminkkel és szempillaspirállal emelték ki, az arcára pirosítót vittek fel, az ajkaira pedig piros rúzs került.

Rose Byrne x Derek Lam

2016.04.23. 14:56, Fanni


Rose Byrne április 19-én, kedd este megjelent az új filmjének, a 'The Meddler'-nek a premierjén, amit a 2016-os Tribeca Filmfesztivál alatt mutattak be a new yorki John Zuccotti Theatreben.

A 36 éves színésznő egy igazán elegáns és drámai szettben jelent meg a vörös szőnyegen, ahol egy metálkék Derek Lam midiruhát viselt a 2016-os őszi/téli kollekcióból, amit hálós, átlátszónak tűnő anyagból készítettek el, amitől sokkal modernebb lett az összhatás. Bár a ruháért teljesen odavagyok, a szabása és a színe is telitalálat Rose-on, viszont a stylinggal már nem igazán tudtak meggyőzni. A megjelenését egy pár arany, hegyes orrú Jimmy Choo magassarkúval és egy királykék szintén Jimmy Choo clutch-csal, valamint David Webb és Tejen ékszerekkel egészítette ki. Az ékszerekkel és a doboz alakú clutch-csal semmi gond nem volt, azok jól illettek a ruhához, viszont az arany magassarkút egy kicsit soknak tartom, egy egyszerűbb, fekete magassarkú szandál jobb választás lett volna.

A másik mélypont számomra, az Rose drámai, és hatalmas hajkoronája, amit egy lazább kontyba tűztek fel. Nekem egyszerűen túl sok, a ruha modernségéhez sem illik, és a színésznő korához sem. A sminkje viszont szép és egyszerű lett, a szemeit barna színekkel és szempillaspirállal emelték ki, az arcára pirosítót vittek fel, míg az ajkaira barackszínű rúzs került.