Üdvözlök mindenkit a RedCarpet-Fashion nevű oldalon. Az oldal címéből már rájöhettetek, hogy mivel foglalkozhat az oldal, de ha mégsem, akkor elmondanám: az oldalon olvashattok a legújabb trendekről, megnézhetitek a legnagyobb divatházak divatbemutatóit, figyelemmel követhetitek a divatheteket, valamint értesülhettek arról, hogy a kedvenc hírességeitek (legyenek azok színészek, énekesek, modellek stb.) milyen kreációkban jelentek meg az év legnagyobb vörös szőnyeges eseményein.

Oldaltérkép

 
Chat
 
Family

Kérlek Titeket, hogy ide ne jelentkezzetek! Csak a kedvenc oldalaimnak tartogatom ezeket a helyeket!

Képre vár: Ninaa

 
Elite cserék

    
    
    

20/16
Képre vár: Barbi, Viki, Monic
Feltételek | Lekerültek

Kérlek,Titeket, hogy a chat-ben jelentkezzetek!

 
Események
Júl 13, pén - Mission Impossible: Fallout London premier
Júl 16, hét - Mamma Mia!: Here We Go Again
Júl 19-22, csüt-vas - Comic Con San Diego
Júl 21, szom - Entertainment Weekly Comic Con parti
Júl 22, vas - Teen Titans Go to Movies Los Angeles premier
Júl 25, szer - The Spy Who Dumped Me Los Angeles premier
Aug 3, pén - Christopher Robin London premiere
Aug 12, vas - Teen Choice Awards
Aug 20, hét - MTV Video Music Awards
 
Bejegyzések
Friss bejegyzések
2018.07.22. 18:54
2018.07.22. 15:21
2018.07.22. 15:03
2018.07.22. 14:49
2018.07.21. 20:07
2018.07.21. 19:52
2018.07.21. 18:59
 
Az oldalról

» Admin: Fanni
» Téma: divat
» Nyitás: 2016. január 18.
» Kinézet: v3.0 Márk
» Ajánlott böngésző: Google Chrome
» Egyéb kódok: Gergő
» E-mail: fannismiley96@gmail.com
» Források: x x x x 
»

Az oldal semmilyen kapcsolatban nem áll a tervezőkkel, a modellekkel, hírességek-kel, stylistokkal. Ez csupán egy divattal foglalkozó oldal, ahol a saját vélemé-nyeimet olvashatjátok a vörös szőnyeges megjelenésekről.

belépés x kilépés

 
New events

Halle Berry x Noam Hanoch

2016.04.11. 21:24, Fanni


Halle Berry is megjelent április 9-én a Warner Bros. Studiosban megrendezett MTV Movie Awards-on, ahol Will Smith-nek adott át egy díjat az est alatt.

A 49 éves Oscar díjas színésznő elképesztően jól nézett ki a díjátadón, ahol egy nagyon szexi és fiatalos ruhát viselt a fotósok és a közönség előtt. Halle egy fekete, csipkével kombinált ejtett vállú Noam Hanoch midiruhát választott a 2016-os őszi/téli kollekcióból, amiben fantasztikusan nézett ki és megmutathatta mindenkinek, hogy közel az 50-hez is tökéletes formában van még. A szettet egy pár Jimmy Choo magassarkú szandállal és Sylva and Cie ékszerekkel egészítette ki. A ruhában nagyon tetszik, hogy csipkét is applikáltak bele a has és a dekoltázs részéhez, igazán különlegessé és izgalmasabbá teszi a kis fekete ruhát, viszont a hasrésznél látható csipkerészt nem ilyen szélesre terveztem volna, csak a derékrészhez kellett volna a csipkének a felét felhasználni, mert így nincs átmenet a felső és a szoknya között, ami egy kicsit zavar.

Halle haja egyénként leengedve maradt, amit begöndörítettek neki, ami nagyon jól állt a színésznőnek. A sminkje fekete füstös szemekből, kontúrozott arcból és rózsaszín ajkakból állt össze.

Holland Roden x Christiano Siriano

2016.04.11. 21:06, Fanni


Holland Roden is megjelent a 2016-os MTV Movie Awards-on, amit Burbankban rendeztek meg a Warner Bros. Studiosban április 9-én.

A 'Teen Wolf' 29 éves színésznője jól megértette a díjátadó koncepcióját és egy fiatalos, vidám és feltűnő összeállításban jelent meg az eseményen, ahol egy acélkék, ejtett vállú Christiano Siriano fodrokkal és peplummal ellátott jumpsuit-ot viselt a 2016-os elő-őszi kollekcióból. A színéért teljesen odavagyok, fantasztikusan néz ki ez a vibráló kék szín Hollandon, viszont a nadrág hosszával és a ruha anyagával már vannak problémáim. A nadrág szára túl hosszú, még a magassarkú ellenére is, ezen javíthattak volna, valamint az anyag, amiből elkészítették ezt az amúgy tökéletes overállt, számomra túl olcsónak tűnik és ez szintén ront egy kicsit az összhatáson, valamint a gyűrődések is. Viszont ezeknek a hibáknak az ellenére is Kelley mellett Holland volt a másik kedvencem a díjátadóról. A színésznő kiegészítőként a ruhájához színben passzoló szatén Tyler Alexandra clutch-ot, Stuart Weitzman magassarkú szandált, valamint EF Collection és Effy ékszereket párosított.

Holland haja leengedve maradt, amit középen elválasztva egyenesen viselt a fülei mögé tűrve, aminek a modern és letisztult stílusa jó összhangot alkotott a ruhaválasztásával. A sminkje is nagyszerű lett, a szemeit barna füstös technikával és szempillaspirállal emelték ki, az arcát bronzosították, mag az ajkaira egy mályvaszínű rúzs került.

Jessica Chastain x Givenchy

2016.04.11. 20:46, Fanni


Jessica Chastain is ellátogatott az április 9-én megrendezett MTV Movie Awards-ra, ami a burbanki Warner Bros. Studiosban kapott helyet. Jessica az eseményen az új filmjét, a 'The Huntsman: Winter's War'-t népszerűsítette.

A 39 éves színésznő egy nagyon drámai és elegáns, gót stílusú összeállítást választott a vörös szőnyegre, ahol egy fekete csipkés Givenchy estélyit viselt a 2016-os tavaszi/nyári kollekcióból, amit egy fűzős felsőrésszel egészítettek ki, ami egy alig észrevehető peplumot is kapott. Számomra túl sok volt a színésznő megjelenése, egyáltalán nem illett bele a díjátadó koncepciójába, egy midi-, vagy egy miniruha sokkal, de sokkal jobb választás lett volna ebben az esetben, mert a többi jelenlévőkhőz képest túlöltözött volt. Jessica ruhája, amúgy sem lehetett túl kényelmes, látszik, hogy a felső fűzőrésze tűl szorosra lett meghúzva. Az összeállítását egy pár Brian Atwood magassarkúval és Piaget ékszerekkel tette teljessé.

Amennyire nem tettszett Jessica ruhaválasztása, annyira tetszett a haja és a sminkje. A sminkje is drámai és feltűnő lett, mint a ruhája, viszont ezzel nem estek át a ló túloldalára. A szemeit vastag, fekete szemceruza vonallal emelték ki neki, valamint szempillaspirállal, az arcára egy narancssárgás pirosítót vittek fel, míg az ajkaira egy világosabb vörös rúzs került. A haja leengedve maradt, amit középen elválasztott laza hullámokban viselt és ez egy kicsit lágyított a komoly és drámai megjelenésén.

Kat Graham x Dolce & Gabbana

2016.04.11. 20:44, Fanni


Kat Graham is ott volt április 9-én a 2016-os MTV Movie Awards-on, amit Burbankban rendeztek meg idén a Warner Bros. Studiosban.

A 'The Vampire Diaries' 26 éves színésznője egy szexi, az alakját teljesen kiemeltő ruhában lépett a vörös szőnyegre, ahol egy púderszínű fűzős Dolce & Gabbana midiruhát viselt a 2003-as tavaszi/nyári kollekcióból, amit egyébként Beyoncén is láthattunk már, pontosan 13 évvel ezelőtt. Kat-en egyébként fantasztikusan állt a ruha, a színe és a szabása is jól passzolt hozzá. A kiegészítőit ügyesebben nem is válogathatta volna össze, a hidegebb, ezüst szín mellett döntött, így a cipője, az ékszerei és a kis táskája is ilyen színben pompázott. A színésznő egy pár Casadei magassarkú szandállal, Orton clutch-csal és Sethi Couture, Le Vain valamint Rachel Katz ékszerekkel egészítette ki a tüzes megjelenését. Egy igazán fiatalos és bevállalós szettet láthattunk tőle, amiben anélkül volt szexi, hogy túl sokat mutatott volna meg magából.

Kat haja leengedve maradt, amit középen elválasztott laza hullámokba sütöttek be neki, ami csodás összhangban volt a ruhával. A sminkje is hibátlan lett, a visszafogottabb, természetesebb árnyalatokat használták fel. A szemeit világos- és sötétbarna színekkel, fekete szemceruzával és műszempillával emelték ki, az arcát kontúrozták, az ajkaira pedig egy nude árnyalatú rúzs került.

Katie Stevens x Labourjoisie

2016.04.11. 19:33, Fanni


Katie Stevens is megjelent az április 9-én megrendezett MTV Movie Awards-on, ami idén a Warner Bros. Studiosban kapott helyet, Burbankban.

A 'Faking It' 23 éves színésznője egy visszafogottabb, de mégis feltűnő és mutatós szettet választott a díjátadóra, ahol egy szürke-fekete, asszimetrikus felsőrésszel ellátott Labourjoisie miniruhát viselt, amit apró kristályokkal és rojtokkal tettek még érdekesebbé. A színésznő a szettjéhez egy pár fehér House of CB magassarkút és Barbela Design ékszereket párosított. A ruha kialakítása és szabása fantasztikus, szépen kiemelte Katie alakját is, nagyon bájos volt benne, de egyben visszafogottan szexi is, viszont a színvilága és a rojtok elhelyezése hagy egy kis kivetnivalót maga után. Az ezüst rojtok egyáltalán nem tetszenek a ruhán, nélküle jobban el tudnám képzelni, vagy feketén.

Katie haját egy lazább kontyba fogták össze, így a haja nem takarta el a ruha kívágását a dekoltázs felett, így jó választás volt és jól is állt neki. A sminkje is telitalálat lett, visszaköszöntek benne a ruha színei. A szemeit fekete és ezüst színekkel emelték ki, valamint szempillaspirállal, az arcát bronzosították és pirosítót vittek fel rá, míg az ajkaira egy barnás rúzs került.