Üdvözlök mindenkit a RedCarpet-Fashion nevű oldalon. Az oldal címéből már rájöhettetek, hogy mivel foglalkozhat az oldal, de ha mégsem, akkor elmondanám: az oldalon olvashattok a legújabb trendekről, megnézhetitek a legnagyobb divatházak divatbemutatóit, figyelemmel követhetitek a divatheteket, valamint értesülhettek arról, hogy a kedvenc hírességeitek (legyenek azok színészek, énekesek, modellek stb.) milyen kreációkban jelentek meg az év legnagyobb vörös szőnyeges eseményein.

Oldaltérkép

 
Chat
 
Family

Kérlek Titeket, hogy ide ne jelentkezzetek! Csak a kedvenc oldalaimnak tartogatom ezeket a helyeket!

Képre vár: Ninaa

 
Elite cserék

    
    
    

20/15
Feltételek | Lekerültek

Kérlek,Titeket, hogy a chat-ben jelentkezzetek!

 
Események
Ápr 16, hét - Westworld Los Angeles premier
Ápr 17, kedd - I Feel Pretty Los Angeles premier
Ápr 18-29, szer-vas - Tribeca Filmfesztivál
Ápr 18, szer - A Very English Scandal London premier
Ápr 18, szer - Love, Gilda Tribeca Film Fesztivál premier
Ápr 19, csüt - The Handmaiden's Tale Los Angeles premier

Ápr 22, vas - Sherlock Gnomes London premier
Ápr 23, hét - The Avengers: Infinity War Los Angeles premier
Ápr 24, kedd - Time 100 Gála
Ápr 30, hét - Overboard Los Angeles premier
Máj 8-19, kedd-szom - Cannes Filmfesztivál
Máj 13, vas - BAFTA TV Awards
Máj 20, pén - Billboard Music Awards
Jún 10, vas - Tony Awards
Jún 18, hét - MTV Movie Awards
 
Bejegyzések
Friss bejegyzések
2018.04.24. 16:47
2018.04.24. 16:30
2018.04.24. 16:16
2018.04.24. 15:53
2018.04.23. 19:05
2018.04.23. 15:57
2018.04.23. 15:26
 
Az oldalról

» Admin: Fanni
» Téma: divat
» Nyitás: 2016. január 18.
» Kinézet: v3.0 Márk
» Ajánlott böngésző: Google Chrome
» Egyéb kódok: Gergő
» E-mail: fannismiley96@gmail.com
» Források: x x x x 
»

Az oldal semmilyen kapcsolatban nem áll a tervezőkkel, a modellekkel, hírességek-kel, stylistokkal. Ez csupán egy divattal foglalkozó oldal, ahol a saját vélemé-nyeimet olvashatjátok a vörös szőnyeges megjelenésekről.

belépés x kilépés

 
New events

Elisabeth Moss x Christian Dior Couture

2018.01.12. 18:03, Fanni

Elisabeth Moss is ellátogatott az idei Golden Globe díjátadóra, amit még január 7-én, vasárnap késő délután rendeztek meg a Beverly Hillsben található Beverly Hilton Hotelben.

A 'The Handmaid's Tale' 35 éves színésznője egy nagyon klasszikus és elegáns, az 50-es éveket megidéző outfitben lépett a vörös szőnyegre ez alkalommal, amiben nagyon bájosan festett. Elisabeth egy fekete, arany gallérral kiegészített, bokáig érő custom made Christian Dior Couture ruhát viselt. A legelső kérdésem az lenne ezzel a darabbal kapcsolatban, hogy ez hogy lehet couture darab, hiszen egyáltalán nem úgy néz ki, mintha az lenne és kifejezetten unalmas volt. Mivel várható volt, hogy díjat fog nyerni és ezt valószínűleg ő is nagyon jól tudta, jobb lett volna egy ennél izgalmasabb és előkelő szettet választania, amiben győztesként tündökölhetne. Sajnos ez nem jött össze, amit nagyon bánok. Maga a ruha neem egyébként tetszett, nagyon nem lehet belekötni másba, csak tényleg abba, hogy semmi izgalmas részlet nem volt rajta a díszített galléron kívül, viszont ez nem volt elég. De azt már nem tudom elmondani, hogy Elisabeth számára előnyös lett volna; az a helyzet állt fönt fele kapcsolatban, hogy a szoknyarész hosszúsága kicsit sem állt jól neki, a bokájánál teljesen elvágta, ami miatt az egyébként sem magas színésznőt még alacsonyabbnak tűnt. Bár a vékony dereka és a csípője szépen ki lett hangsúlyozva, ez nem volt elegendő számára és ahhoz sem, hogy eltekintsek a hibáktól, hiszen elég feltűnőek voltak. Ez nem a Golden Globe díjátadóra illő kreáció volt, egy premieren megállta volna a helyét, de itt nem. Természetesen a színésznő is fekete szín mellett döntött, ami a világos bőrszínével és a szőke hajával is remekül nézett ki, szép kontrasztot alkottak egymással, míg az arany részletekkel egy kis izgalmat is bele tudtak vinni a végeredménybe, de ahogy emlegettem ezzel nem estek túlzásokba és elég egyszerű lett az egész. A megjelenését egy pár fekete, kristályokkal díszített Christian Louboutin magassarkúval, valamint Forevermark ékszerekkel egészítette ki.

Elisabeth haját egy oldalt elválasztott és alacsonyan elhelyezett, kicsit lazább stílusú kontyba készítették el, elől pedig néhány hullámos tincset is szabadon hagytak. A sminkje elég természetese és friss lett; a szemeit fekete tusvonallal és szempillaspirállal emelték ki, az arcát pirosították, míg az ajkaira rózsaszín rúzst vittek fel.

Még nincs hozzászólás.