Üdvözlök mindenkit a RedCarpet-Fashion nevű, vörös szőnyeges divattal foglalkozó oldalon. Érdekel a divat és foglalkoztat, hogy milyen ruhákat viseltek a hírességek (színészek, énekesek, modellek) a legnagyobb eseményeken az év során? Ha a kérdésre igen a válasz, akkor nagyon jól helyen jársz. Az oldalon olvashattok a legújabb trendekről, minden héten szavazhattok a legjobban öltözött sztárokra, figyelemmel követhetitek a díjátadószezont és elrepítelek Titeket hollywoodi elit eseményeire, én pedig kielemzem az outfitjeiket, hiszen ki ne lenne kíváncsi rá, hogy mit viseltek egy-egy adott rendezvény alatt!?

Oldaltérkép

 
Chat
 
Family

Kérlek Titeket, hogy ide ne jelentkezzetek! Csak a kedvenc oldalaimnak tartogatom ezeket a helyeket!

 
Elite cserék

    
    
    

20/17
Képre vár: Viki, Monic, Kriszti, zara
Feltételek | Lekerültek

Kérlek,Titeket, hogy a chat-ben jelentkezzetek!

 
Események
Okt 1, hét - Venom Los Angeles premier
Okt 9, kedd - American Music Awards
Okt 10, szer - Widows London premier

Okt 17, szer - Halloween Los Angeles premier
Okt 18, csüt - The Favourite London premier
Okt 23, kedd - Bohemian Rhapsody London premier
Nov 4, vas - Hollywood Film Awards
Nov 11, vas - People's Choice Awards
 
Bejegyzések
Friss bejegyzések
2018.10.19. 11:13
2018.10.19. 10:20
2018.10.19. 09:53
2018.10.18. 19:04
2018.10.18. 17:38
2018.10.18. 17:17
2018.10.18. 15:32
 
Az oldalról

» Admin: Fanni
» Téma: divat
» Nyitás: 2016. január 18.
» Kinézet: v3.0 Márk
» Ajánlott böngésző: Google Chrome
» Egyéb kódok: Gergő
» E-mail: fannismiley96@gmail.com
» Források: x x x x 
»

Az oldal semmilyen kapcsolatban nem áll a tervezőkkel, a modellekkel, hírességek-kel, stylistokkal. Ez csupán egy divattal foglalkozó oldal, ahol a saját vélemé-nyeimet olvashatjátok a vörös szőnyeges megjelenésekről.

belépés x kilépés

 
New events

Elisabeth Moss x Christian Dior Couture

2018.01.12. 18:03, Fanni

Elisabeth Moss is ellátogatott az idei Golden Globe díjátadóra, amit még január 7-én, vasárnap késő délután rendeztek meg a Beverly Hillsben található Beverly Hilton Hotelben.

A 'The Handmaid's Tale' 35 éves színésznője egy nagyon klasszikus és elegáns, az 50-es éveket megidéző outfitben lépett a vörös szőnyegre ez alkalommal, amiben nagyon bájosan festett. Elisabeth egy fekete, arany gallérral kiegészített, bokáig érő custom made Christian Dior Couture ruhát viselt. A legelső kérdésem az lenne ezzel a darabbal kapcsolatban, hogy ez hogy lehet couture darab, hiszen egyáltalán nem úgy néz ki, mintha az lenne és kifejezetten unalmas volt. Mivel várható volt, hogy díjat fog nyerni és ezt valószínűleg ő is nagyon jól tudta, jobb lett volna egy ennél izgalmasabb és előkelő szettet választania, amiben győztesként tündökölhetne. Sajnos ez nem jött össze, amit nagyon bánok. Maga a ruha neem egyébként tetszett, nagyon nem lehet belekötni másba, csak tényleg abba, hogy semmi izgalmas részlet nem volt rajta a díszített galléron kívül, viszont ez nem volt elég. De azt már nem tudom elmondani, hogy Elisabeth számára előnyös lett volna; az a helyzet állt fönt fele kapcsolatban, hogy a szoknyarész hosszúsága kicsit sem állt jól neki, a bokájánál teljesen elvágta, ami miatt az egyébként sem magas színésznőt még alacsonyabbnak tűnt. Bár a vékony dereka és a csípője szépen ki lett hangsúlyozva, ez nem volt elegendő számára és ahhoz sem, hogy eltekintsek a hibáktól, hiszen elég feltűnőek voltak. Ez nem a Golden Globe díjátadóra illő kreáció volt, egy premieren megállta volna a helyét, de itt nem. Természetesen a színésznő is fekete szín mellett döntött, ami a világos bőrszínével és a szőke hajával is remekül nézett ki, szép kontrasztot alkottak egymással, míg az arany részletekkel egy kis izgalmat is bele tudtak vinni a végeredménybe, de ahogy emlegettem ezzel nem estek túlzásokba és elég egyszerű lett az egész. A megjelenését egy pár fekete, kristályokkal díszített Christian Louboutin magassarkúval, valamint Forevermark ékszerekkel egészítette ki.

Elisabeth haját egy oldalt elválasztott és alacsonyan elhelyezett, kicsit lazább stílusú kontyba készítették el, elől pedig néhány hullámos tincset is szabadon hagytak. A sminkje elég természetese és friss lett; a szemeit fekete tusvonallal és szempillaspirállal emelték ki, az arcát pirosították, míg az ajkaira rózsaszín rúzst vittek fel.

Még nincs hozzászólás.