Üdvözlök mindenkit a RedCarpet-Fashion nevű oldalon. Az oldal címéből már rájöhettetek, hogy mivel foglalkozhat az oldal, de ha mégsem, akkor elmondanám: az oldalon olvashattok a legújabb trendekről, megnézhetitek a legnagyobb divatházak divatbemutatóit, figyelemmel követhetitek a divatheteket, valamint értesülhettek arról, hogy a kedvenc hírességeitek (legyenek azok színészek, énekesek, modellek stb.) milyen kreációkban jelentek meg az év legnagyobb vörös szőnyeges eseményein.

Oldaltérkép

 
Chat
 
Family

Kérlek Titeket, hogy ide ne jelentkezzetek! Csak a kedvenc oldalaimnak tartogatom ezeket a helyeket!

Képre vár: Ninaa

 
Elite cserék

    
    
    

20/16
Képre vár: Barbi, Viki, Monic
Feltételek | Lekerültek

Kérlek,Titeket, hogy a chat-ben jelentkezzetek!

 
Események
Júl 13, pén - Mission Impossible: Fallout London premier
Júl 16, hét - Mamma Mia!: Here We Go Again
Júl 19-22, csüt-vas - Comic Con San Diego
Júl 21, szom - Entertainment Weekly Comic Con parti
Júl 22, vas - Teen Titans Go to Movies Los Angeles premier
Júl 25, szer - The Spy Who Dumped Me Los Angeles premier
Aug 3, pén - Christopher Robin London premiere
Aug 12, vas - Teen Choice Awards
Aug 20, hét - MTV Video Music Awards
 
Bejegyzések
Friss bejegyzések
2018.07.22. 18:54
2018.07.22. 15:21
2018.07.22. 15:03
2018.07.22. 14:49
2018.07.21. 20:07
2018.07.21. 19:52
2018.07.21. 18:59
 
Az oldalról

» Admin: Fanni
» Téma: divat
» Nyitás: 2016. január 18.
» Kinézet: v3.0 Márk
» Ajánlott böngésző: Google Chrome
» Egyéb kódok: Gergő
» E-mail: fannismiley96@gmail.com
» Források: x x x x 
»

Az oldal semmilyen kapcsolatban nem áll a tervezőkkel, a modellekkel, hírességek-kel, stylistokkal. Ez csupán egy divattal foglalkozó oldal, ahol a saját vélemé-nyeimet olvashatjátok a vörös szőnyeges megjelenésekről.

belépés x kilépés

 
New events

Brie Larson x Gucci

2018.01.28. 15:03, Fanni

Brie Larson is jelen volt az idei Screen Actors Guild Awards-on, amit a los angelesi Shirne Auditoriumban rendeztek meg január 21-én, vasárnap kora este.

A 28 éves Oscar díjas színésznő egy nagyon előkelő és hihetetlenül izgalmas, valamint nőies ruhában érkezett a vörös szőnyeges eseményre, ahol fantasztikusan nézett ki. Brie sötét (bronz, bordó, fekete, kék és arany) árnyalatokból összeálló, mélyen dekoltált, valamint kristályokkal és rengeteg flitterrel feldíszített custom made Gucci estélyit viselt. A színésznőt már viszonylag elég régen láthattuk nagyobb eseményen, ráadásul az elmúlt hónapokban bemutatott megjelenései nem is voltak túl jók, így örültem a visszatérésének, ráadásul most a ruhaválasztása is remek volt. A kreációt kifejezetten az ő számára tervezték, ahogy azt már emlegettem, ami igazán jól látszik is, hiszen Brie kecses alakját tökéletesen követte végig, aminek köszönhetően a vékony dereka és a csípője is hibátlanul ki lett emelve, de a legnagyobb figyelem mégis a dekoltázsára került, amitől a végeredmény finoman, de szexi és kacér lett. A ruha első látásra talán soknak tűnhet, viszont ezt a csillogó és nagyon gazdag összhatást nagyszerűen el tudta adni és működött is rajta, szóval nem nagyon lehet mibe belekötni. A sötétebb árnyalatok nem csak egymással, de a színésznő világosabb bőrszínével és a szőke hajával is isteni összhangot alkottak, kifejezetten tetszett és örültem is a metálos végeredménynek, amitől az egész megjelenése még izgalmasabb és feltűnőbb lett. Az egyedüli dolog, amibe kicsit bele lehet kötni az a kristályos díszítés volt, ami már tényleg zavaró és sok(k) volt a rengeteg flitter mellett, de nem rontották el az outfitjét. A megjelenését egy pár Christian Louboutin magassarkúval és Neil Lane ékszerekkel egészítette ki és tette teljessé.

Brie haja leengedve maradt, amit oldalt elválasztva és lágy hullámokba besütve viselt. A sminkje - akárcsak a ruhája - nagyon izgalmas és színes lett; a szemeit kék szemhéjpúderrel és szempillaspirállal emelték ki, az arcát finoman bronzosították és pirosították is, végül az ajkaira nude rúzs került.

Szólj hozzá te is!
Név:
E-mail cím:
Amennyiben megadod az email-címedet, az elérhető lesz az oldalon a hozzászólásodnál.
Hozzászólás:
Azért, hogy ellenőrízhessük a hozzászólások valódiságát, kérjük írd be az alábbi képen látható szót. Ha nem tudod elolvasni, a frissítés ikonra kattintva kérhetsz másik képet.
Írd be a fenti szót: új CAPTCHA kérése
 
Még nincs hozzászólás.