RED CARPET FASHION

Üdvözlök mindenkit a RedCarpet-Fashion nevű, vörös szőnyeges divattal foglalkozó oldalon. Érdekel a divat és foglalkoztat, hogy milyen ruhákat viseltek a hírességek (színészek, énekesek, modellek) a legnagyobb eseményeken az év során? Ha a kérdésre igen a válasz, akkor nagyon jól helyen jársz. Az oldalon olvashattok a legújabb trendekről, minden héten szavazhattok a legjobban öltözött sztárokra, figyelemmel követhetitek a díjátadószezont és elrepítelek Titeket hollywoodi elit eseményeire, én pedig kielemzem az outfitjeiket, hiszen ki ne lenne kíváncsi rá, hogy mit viseltek egy-egy adott rendezvény alatt!?

Oldaltérkép

 
Chat
 
Family

Kérlek Titeket, hogy ide ne jelentkezzetek! Csak a kedvenc oldalaimnak tartogatom ezeket a helyeket!

 
Elite cserék

    
    
    
    

20/19
Képre vár: Viki, Monic, Kriszti, Zaphire, Fruzsi & Kitti, Szandi
Feltételek | Lekerültek

Kérlek Titeket, hogy a chatben jelentkezzetek!

 
Események

Dec 5, szer - The Hollywood Reporter Women in Entertainment Party
Dec 9, vas - Bumblebee Los Angeles premier
Dec 10, hét - British Fashion Awards
Dec 12, szer - Mary Poppins Returns London premier

Jan 6, vas - Golden Globe Awards
Jan 13, vas - Critics' Choice Awards
Jan 14, hét - NAACP Image Awards
Jan 19, szom - Producers Guild Awards
Jan 22, kedd - Oscar Nominations
Jan 27, vas - Screen Actors Guild Awards
Feb 2, szom - Directors Guild Awards
Feb 10, vas - Grammy Awards
Feb 10, vas - BAFTAs
Feb 19, kedd - Costume Designers Guild Awards
Feb 20, szer - Brit Awards
Feb 23, szom - Film Independent Spirit Awards
Feb 25, hét - Oscars

 
Bejegyzések
Friss bejegyzések
2019.01.22. 18:14
2019.01.22. 17:33
2019.01.22. 16:43
2019.01.22. 16:19
2019.01.20. 20:54
2019.01.20. 20:28
2019.01.20. 20:01
 
Az oldalról

» Admin: Fanni
» Téma: divat
» Nyitás: 2016. január 18.
» Kinézet: v4.0 Márk
» Ajánlott böngésző: Google Chrome
» Egyéb kódok: Gergő, Linda, NikkiiWorld
» E-mail: fannismiley96[kukac]gmail.com
» Források: (x) (x) (x) (x) (x)
»

Az oldal semmilyen kapcsolatban nem áll a tervezőkkel, a modellekkel, hírességek-kel, stylistokkal. Ez csupán egy divattal foglalkozó oldal, ahol a saját vélemé-nyeimet olvashatjátok a vörös szőnyeges megjelenésekről.

belépés x kilépés

 
New events

Naomie Harris x Gucci

2018.04.15. 17:26, Fanni

Naomie Harris április 11-én, szerda kora este ellátogatott a 'Rampage' londoni premierjére, aminek a Cineworld Leicester Square adott otthont.

A film 41 éves brit színésznője egy nagyon előkelő és feltűnő, illetve drámai kreációban érkezett a vörös szőnyeges vetítésre, amiben a 80-as éveket idézte meg. Naomie egy kétrészes Gucci kreációt viselt a 2018-as tavaszi/nyári kollekcióból, ami egy fekete, mélyen dekoltált, kristályokkal és egy hatalmas pink masnival díszített blézerből, illetve egy acélkék egyenes szabású nadrágból állt össze. A színésznőtől az utóbbi időszakban elég merész és vagány összeállításokat láthattunk, ez is azok közé tartozott, amit én egyszerűen imádtam tetőtől-talpig. Az ehhez hasonló drámai megjelenéseket egyébként is imádom és amikor a kedvenceim viselnek ilyeneket, akkor még izgatottab leszek, mint ahogy az most is történt. Nem sok mindnekinek állt volna jól ez a nagyon élénk és erőteljes kreáció. Kicsit Emma Stone Louis Vuitton jumpsuit-ját idézte meg bennem a nagy masni miatt, amit az idei Oscar díjátadón láthattunk rajta, de ez a kivitelezés sokkal jobbra sikeredett szerencsére. A szabásra túl sok figyelmet nem szenteltek, az egész nagyon klasszikus és éles vonalú volt, egyedül a merevített vállrész tűnt ki az egészből, ami erősen retró stílusú volt. Naomie alakja csak minimálisan lett kiemelve, került egy kis figyelem a derekára és a csípőjére is, de egyikkel sem estek túlzásokba, inkább a dekoltázsára helyezték a hangsúlyt, amitől a végeredmény elég szexi és még merészebb lett. Az biztos, hogy a színvilágról nem egyhamar fogok megfeledkezni, mivel hatalmas magabiztosság kell ahhoz, hogy ezt valaki viselni tudja, anélkül, hogy az összhatás "benyelné" őt és átvenné a hatalmat a viselője felett. Nem szokványos kombinációról ban szó, de az élénk kék nadrág a fekete blézerrel és a fukszaszínű, szatén masnival fantasztukus összhangot alkotott és nem utolsó sorban a színésznő sötétebb bőrszínével is gyönyörűen néztek ki, amibe lehetetlen lenne hibát találni. Ez adta a megjelenésének a szívét és a lelkét, amit a csillogó kristályokkal és a drámai masnival dobtak fel, amivel felkerült a pont az i-re. Kiegészítőként egy pár fekete Jimmy Choo magassarkú szandált és Cartier ékszereket választott.

Naomie szerencsére megszabadult a szőkés hosszú hajától, ismét csokibarna színben tündökölt. A haja leengedve maradt, amit oldalt elválasztva és szögegyenesre vasalva viselt, ami igazán sikkes lett és az outfitről sem terelte el a figyelmünket. A sminkje szintén egyszerű lett; a szemeit barna szemhéjpúderrel és szempillaspirállal emelték ki, az arcát bronzosították és pirosították, végezetül az ajkaira barna rúzst vittek fel.

Még nincs hozzászólás.