Üdvözlök mindenkit a RedCarpet-Fashion nevű oldalon. Az oldal címéből már rájöhettetek, hogy mivel foglalkozhat az oldal, de ha mégsem, akkor elmondanám: az oldalon olvashattok a legújabb trendekről, megnézhetitek a legnagyobb divatházak divatbemutatóit, figyelemmel követhetitek a divatheteket, valamint értesülhettek arról, hogy a kedvenc hírességeitek (legyenek azok színészek, énekesek, modellek stb.) milyen kreációkban jelentek meg az év legnagyobb vörös szőnyeges eseményein.

Oldaltérkép

 
Chat
 
Family

Kérlek Titeket, hogy ide ne jelentkezzetek! Csak a kedvenc oldalaimnak tartogatom ezeket a helyeket!

 
Elite cserék

    
    
    

20/17
Képre vár: Viki, Monic, Kriszti, zara
Feltételek | Lekerültek

Kérlek,Titeket, hogy a chat-ben jelentkezzetek!

 
Események
Szept 6-16, csüt-vas - Torontói Filmfesztivál
Szept 14, pén - Audi Emmy Awards elő-parti
Szept 15, szom - BAFTA TV Tea parti
Szept 15, szom - Women Making History Brunch
Szept 15, szom - Variety and Women in Film parti
Szept 16, vas - Victoria Bekcham x Vogue UK parti

Szept 16, vas- The House with a Clock on Its Wall LA premier
Szept 17, hét - Emmy Awards
Szept 17, hét - Netflix after parti 
Szept 17, hét - HBO after parti
Szept 17, hét - WME parti
Szept 17, hét - LOVE magazin parti
Szept 17, hét - A Simple Favour London premier
Szept 19-21, szer-pén - San Sebastian Filmfesztivál
Szept 22, szom - Smallfoot Los Angeles premier
Szept 22, szom - Bad Times at the El Royale Los Angeles premier
Szept 24, hét - A Star Is Born Los Angeles premier
Szept 24, hét - Night School Los Angeles premier
Szept 27, csüt - A Star Is Born London premier
Szept 28, pén - Nomis Los Angeles premier
Okt 10, szer - Widows London premier
Okt 17, szer - Halloween Los Angeles premier
Okt 18, csüt - The Favourite London premier
Okt 23, kedd - Bohemian Rhapsody London premier
 
Bejegyzések
Friss bejegyzések
2018.09.19. 11:11
2018.09.19. 10:47
2018.09.19. 10:25
2018.09.19. 10:04
2018.09.19. 09:32
2018.09.19. 09:12
2018.09.17. 20:12
 
Az oldalról

» Admin: Fanni
» Téma: divat
» Nyitás: 2016. január 18.
» Kinézet: v3.0 Márk
» Ajánlott böngésző: Google Chrome
» Egyéb kódok: Gergő
» E-mail: fannismiley96@gmail.com
» Források: x x x x 
»

Az oldal semmilyen kapcsolatban nem áll a tervezőkkel, a modellekkel, hírességek-kel, stylistokkal. Ez csupán egy divattal foglalkozó oldal, ahol a saját vélemé-nyeimet olvashatjátok a vörös szőnyeges megjelenésekről.

belépés x kilépés

 
New events

Araya A. Hargate x Zuhair Murad Couture

2018.05.11. 18:20, Fanni

Araya A. Hargate még május 8-án, kedd kora este hivatalos volt az 'Everybody Knows' premierjére, amit a 2018-as Cannes-i Filmfesztivál legelső napján rendeztek meg a Palais des Festivals-ban.

A 36 éves thai színésznő egy nagyon előkelő és izgalmas, nőies ruhában lépett a vörös szőnyegre a fotósok el, amiben lenyűgözően festett. Araya egy élénk piros, kivágásokkal és hosszú uszállyal, valamint palásttal kiegészített Zuhair Murad Couture finoman átlátszó estélyit viselt a 2018-as tavaszi/nyári kollekcióból, amit csipkés részletekkel, illetve kristályokkal díszítettek fel. Bevallom, hogy már nagyon vártam a színésznő megjelenéseit, mert eddig az összes Cannes-i megjelenésével sikerült lenyűgöznie, az összes nagyon emlékezetes és drámai volt, de ez alkalommal nagyot váltott, mert magához képest eléggé visszafogott és egyszerű lett az első összeállítása az idei eseményen. Félre ne értsetek én ennek személy szerint kifejezetten örültem, még úgy is, hogy nem az elvárásaimnak megfelelően nézett ki a nyitó gálán, de tagadhatatlan, hogy a végeredmény tökéletes volt és habos-babos, hercegnős estélyik nélkül is képes felhívni magára a figyelmet, nagyon tetszett a megjelenésének a frissessége és a könnyedsége, ami kellemes váltás volt a megszokott merev és terebélyes ruhák után. A szabáson azért lehetett volna még egy kicsit alakítani, mert például a kivágások és a nyakrész kialakítása nem volt tökéletes, sőt ezek egyáltalán nem tetszettek, amiért egy kicsit csalódott is vagyok, de összességében nem volt rossz a végeredmény. A sziluett szépen követte végig Araya kecses alakját, így a vékony dereka és a csípője is remekül ki lett hangsúlyozva, viszont a legnagyobb figyelem meglepő módon a hasára, illetve a hosszú lábaira került. Jól látható az is, hogy a ruha szinte teljesen átlátszó volt, ez főleg a szoknyára igaz. Sokszor elmondtam már, hogy ennek a trendnek mennie kellene, hiszen sokan nagyon ízléstelenül és erőltetetten viselik, de a színésznőn az egész mégis nagyon előkelő és tökéletes volt, így nem tudok mive belekötni. Bár azt el kell ismernem, hogy ennél azért tud ő jobbat is és szívesen látnék idén rajta olyan tervezést, amin egy gyöngy, flitter és kristály sem kap helyet, hanem valami éles és modern vonalú, lehetőleg fehér kreációt néznék meg rajta, mert ennél az 10000x viselt vonalnál az sokkal érdekesebb lenne, érdekelne a minimalista vonala is, hogy az mennyire állna jól neki. Az estélyi lágy esése volt egyébként a kedvencem az egészbe, ami mozgás közben mesébeillően nézett ki, míg a palásttal és a hosszú uszállyal a drámaiságot is meg tudtáj jeleníteni. A színválasztás is nagyon tetszett, igaz piros árnyalatokat már rengetegszer láthattuk rajta, viszont jól áll neki és ezt ismét sikerült bebizonyítania. A styling viszont egyáltalán nem tetszett, az ékszerek mennyiségével túlzásokba estek, a fekete magassarkúnak pedig semmi keresnivalója nem lett volna az oufit közelében. A megjelenését egy pár fekete, kristályokkal díszített Giuseppe Zanotti magassarkú szandállal és Chopard ékszerekkel tette teljessé.

Araya haját egy oldalt elválasztott, szoros és sikkes kontyba készítették el. A sminkje a megszokottak szerint elég sötét és figyelemfelkeltő lett; a szemeit fekete szemhéjpúderrel és műszempillával emelték ki, at arcát bronzosították és pirosították, de highlighter-t is vittek fe rá, míg az ajkaira barackszínű rúzs került.

Szólj hozzá te is!
Név:
E-mail cím:
Amennyiben megadod az email-címedet, az elérhető lesz az oldalon a hozzászólásodnál.
Hozzászólás:
Azért, hogy ellenőrízhessük a hozzászólások valódiságát, kérjük írd be az alábbi képen látható szót. Ha nem tudod elolvasni, a frissítés ikonra kattintva kérhetsz másik képet.
Írd be a fenti szót: új CAPTCHA kérése
 
Még nincs hozzászólás.