Üdvözlök mindenkit a RedCarpet-Fashion nevű oldalon. Az oldal címéből már rájöhettetek, hogy mivel foglalkozhat az oldal, de ha mégsem, akkor elmondanám: az oldalon olvashattok a legújabb trendekről, megnézhetitek a legnagyobb divatházak divatbemutatóit, figyelemmel követhetitek a divatheteket, valamint értesülhettek arról, hogy a kedvenc hírességeitek (legyenek azok színészek, énekesek, modellek stb.) milyen kreációkban jelentek meg az év legnagyobb vörös szőnyeges eseményein.

Oldaltérkép

 
Chat
 
Family

Kérlek Titeket, hogy ide ne jelentkezzetek! Csak a kedvenc oldalaimnak tartogatom ezeket a helyeket!

 
Elite cserék

    
    
    

20/17
Képre vár: Viki, Monic, Kriszti, zara
Feltételek | Lekerültek

Kérlek,Titeket, hogy a chat-ben jelentkezzetek!

 
Események
Szept 6-16, csüt-vas - Torontói Filmfesztivál
Szept 14, pén - Audi Emmy Awards elő-parti
Szept 15, szom - BAFTA TV Tea parti
Szept 15, szom - Women Making History Brunch
Szept 15, szom - Variety and Women in Film parti
Szept 16, vas - Victoria Bekcham x Vogue UK parti

Szept 16, vas- The House with a Clock on Its Wall LA premier
Szept 17, hét - Emmy Awards
Szept 17, hét - Netflix after parti 
Szept 17, hét - HBO after parti
Szept 17, hét - WME parti
Szept 17, hét - LOVE magazin parti
Szept 17, hét - A Simple Favour London premier
Szept 19-21, szer-pén - San Sebastian Filmfesztivál
Szept 22, szom - Smallfoot Los Angeles premier
Szept 22, szom - Bad Times at the El Royale Los Angeles premier
Szept 24, hét - A Star Is Born Los Angeles premier
Szept 24, hét - Night School Los Angeles premier
Szept 27, csüt - A Star Is Born London premier
Szept 28, pén - Nomis Los Angeles premier
Okt 10, szer - Widows London premier
Okt 17, szer - Halloween Los Angeles premier
Okt 18, csüt - The Favourite London premier
Okt 23, kedd - Bohemian Rhapsody London premier
 
Bejegyzések
Friss bejegyzések
2018.09.19. 11:11
2018.09.19. 10:47
2018.09.19. 10:25
2018.09.19. 10:04
2018.09.19. 09:32
2018.09.19. 09:12
2018.09.17. 20:12
 
Az oldalról

» Admin: Fanni
» Téma: divat
» Nyitás: 2016. január 18.
» Kinézet: v3.0 Márk
» Ajánlott böngésző: Google Chrome
» Egyéb kódok: Gergő
» E-mail: fannismiley96@gmail.com
» Források: x x x x 
»

Az oldal semmilyen kapcsolatban nem áll a tervezőkkel, a modellekkel, hírességek-kel, stylistokkal. Ez csupán egy divattal foglalkozó oldal, ahol a saját vélemé-nyeimet olvashatjátok a vörös szőnyeges megjelenésekről.

belépés x kilépés

 
New events

Natalie Portman x Miu Miu

2018.06.23. 18:53, Fanni

Natalie Portman még június 14-én, csütörtök kora este hivatalos volt az 'Eating Animals' dokumentumfilmnek a new yorki premierjére, aminek az IFC Center adott otthont.

A 37 éves színésznő egy nagyon elegáns és nőies, de mégis kacér outfitben érkezett a vetítésre, ahol nagyszerűen nézett ki. Natalie egy fehér alapszínű, pánt nélküli és mélyen dekoltált Miu Miu estélyit viselt, amit kifejezetten az ő számára készítettek el, lágy esésű volt és fekete pöttyökkel, valamint fodrokkal díszítettek fel. A színésznő választásába első látásra beleszerettem, ami mozgás közben még gyönyörűbb volt. Hatalmas meglepetés volt számomra, hogy ez már a második olyan nagy megjelenése, ahol nem Christian Dior kreációban volt látható, de félre ne értsetek, egyáltalán nem bánom ezt a kis változatosságot, mert nagyon jót tett neki és sokkal jobban nézett ki ebben, mint a korábbi unalmas tervezésekben. Látszik a képeken is, hogy a színésznő milyen jól érezte magát az estélyiben, nagyon előnyös volt számára, valamint a játékos és kacér elemek is megjelentek, szóval a végeredmény elég fiatalos lett. Natalie-t elég sokszor láthatjuk fekete alapszínű ruhákban, de ez alkalommal változtatott egy kicsit, bár ez a sötét árnyalat is jelen volt a díszítésnek köszönhetően, ami ebben a formában rendben is volt. De szerencsére a fehér volt többségben, ami remek összhangot alkotott a színésznő napbarnított bőrszínével és a barna hajával is, míg a pöttyök izgalmasabbá tették a megjelenését, így nem lehet miért panaszkodni. A szabás is a legnagyobb rendben volt, látszik, hogy kifejezetten neki tervezték, hiszen az alakja számára hibátlannak bizonyult és tényleg jól mutatott rajta; Natalie vékony dereka és a csípője is remekül ki lett hangsúlyozva, de meglepő módon a dekoltázsára és a vállaira került a legnagyobb figyelem, amitől az összeállítása elég szexi és sejtelmes lett, de anélkül, hogy túlzásokba esett volna. A megjelenését egy pár fekete Jimmy Choo magassarkúval, fekete Edie Parker clutch-csal, illetve Sidney Garber ékszerekkel egészítette ki és tette teljessé.

Natalie haját egy elől kicsit megemelt, alacsonyan elhelyezett kontyba készítették el, bár ez esetben jobban örültem volna, ha leengedve marad. A sminkje is klasszikus stílusú volt; a szemeit fekete tusvonallal és szempillaspirállal emelték ki, az arcát lágyan bronzosították és pirosították, végezetül az ajkaira élénk piros rúzs került.

Még nincs hozzászólás.