Üdvözlök mindenkit a RedCarpet-Fashion nevű oldalon. Az oldal címéből már rájöhettetek, hogy mivel foglalkozhat az oldal, de ha mégsem, akkor elmondanám: az oldalon olvashattok a legújabb trendekről, megnézhetitek a legnagyobb divatházak divatbemutatóit, figyelemmel követhetitek a divatheteket, valamint értesülhettek arról, hogy a kedvenc hírességeitek (legyenek azok színészek, énekesek, modellek stb.) milyen kreációkban jelentek meg az év legnagyobb vörös szőnyeges eseményein.

Oldaltérkép

 
Chat
 
Family

Kérlek Titeket, hogy ide ne jelentkezzetek! Csak a kedvenc oldalaimnak tartogatom ezeket a helyeket!

 
Elite cserék

    
    
    

20/16
Képre vár: Viki, Monic, Kriszti
Feltételek | Lekerültek

Kérlek,Titeket, hogy a chat-ben jelentkezzetek!

 
Események
Aug 7, kedd - Crazy Rich Asians Los Angeles premier
Aug 9, csüt - The Hollywood Foreign Press Association Party
Aug 9, csüt - The Wife London premier
Aug 9, csüt - Mile 22 Los Angeles premier
Aug 12, vas - Teen Choice Awards
Aug 16, csüt - The Children Act London premier
Aug 17, pén - The Last Witness London premier
Aug 20, hét - MTV Video Music Awards
Aug 20, hét - BlacKkKlansman London premier
Aug 22, szer - The Miseducation of Cameron Post London premier
Aug 22, szer - American Animals London premier
Aug 29-Szept 8, szer-szom - Velencei Filmfesztivál
Aug 31-Szept 9, pén-vas - Deauville-i Amerikai Filmfesztivál
Szept 6-16, csüt-vas - Torontói Filmfesztivál
Szept 17, hét - Emmy Awards
Okt 10, szer - Widows London premier
Okt 18, csüt - The Favourite London premier
 
Bejegyzések
Friss bejegyzések
2018.08.16. 19:24
2018.08.16. 18:26
2018.08.16. 17:11
2018.08.16. 16:28
2018.08.16. 16:11
2018.08.16. 15:04
2018.08.16. 13:47
 
Az oldalról

» Admin: Fanni
» Téma: divat
» Nyitás: 2016. január 18.
» Kinézet: v3.0 Márk
» Ajánlott böngésző: Google Chrome
» Egyéb kódok: Gergő
» E-mail: fannismiley96@gmail.com
» Források: x x x x 
»

Az oldal semmilyen kapcsolatban nem áll a tervezőkkel, a modellekkel, hírességek-kel, stylistokkal. Ez csupán egy divattal foglalkozó oldal, ahol a saját vélemé-nyeimet olvashatjátok a vörös szőnyeges megjelenésekről.

belépés x kilépés

 
New events

Nina Dobrev x Valentino

2018.08.09. 11:06, Fanni

Nina Dobrev is jelen volt augusztus 5-én, vasárnap délután a 'Dog Days' los angelesi premierjén, aminek a Westfield Century Theatre adott otthont.

A film 29 éves színésznője egy minimalista stílusú, de mégis játékos és kacér, fiatalos összeállításban lépett a zöld szőnyegre a vetítés előtt, ahol nagyszerűen festett. Nina egy fehér alapszínű, egyenes szabású és hosszú ujjakkal kiegészített Valentino estélyit viselt a 2018-as elő-őszi kollekcióból, amit fekete kör alakú mintázattal és fodros nyakrésszel díszítettek fel. A pop art stílusú végeredmény teljes mértékben izgalmassá és különlegessé varázsolta a monokróm hangulatú kreációt, viszont úgy éreztem, hogy a kutyás témájú filmhez túl komolyan vette ezt a tematikát, amit láthattunk az összeállításában, hiszen a dalmata kutyákra hajazott az egész. Viszont ezen kívül nem igazán lehet másba belekötni, a mostani megjelenésén azért jól látszik, hogy április-május óta új stylisttal, Kate Young-al dolgozik együtt, akárcsak Selena Gomez és Natalie Portman, így egyre több izgalmas kreációt láthatunk rajta, sokkal bátrabban és változatosabban öltözködik, aminek örülök, viszont a korábbi stylistja munkái sokkal jobban tetszettek mégis. Az összhatás nagyon kifinomult és elegáns lett, az egyszerű sziluett szépen kiemelte Nina alakját a megfelelő helyeken, így nagy figyelem került a vékony derekára és a csípője is ki lett hangsúlyozva benne, azt pedig egyáltalán nem bántam, hogy nem emelték ki a lábait, vagy a dekoltázsát, mert ez a visszafogottabb befejezés tökéletesen passzolt hozzá, eladhatóvá tudta tenni szerencsére. A színvilág klasszikus stílusú és elég biztonságos volt, de a fehér alapszín megfelelő összhangot alkotott a színésznő kreolos/napbarnított bőrszínével, míg a fekete mintázattal egy kis izgalmat és kontrasztot is bele tudtak csempészni az egészbe. Bár azért azt meg kell jegyeznem, hogy nekem hiányoztak az élénk színek a szettjéből, legalább a kiegészítők lehettek volna színesebbek, mondjuk szívesen láttam volna rajta egy élénk piros cipőt a fekete helyett. A megjelenését egy pár fekete Christian Louboutin magassarkú szandállal, illetve EF Collection ékszerekkel egészítette ki és tette teljessé.

Nina haja leengedve maradt, amit középen elválasztva és egyenesre vasalva viselt a hátára omolva. A sminkje egyszerű, de mutatós lett; a szemeit sötétbarna szemhéjpúderrel és szempillaspirállal hangsúlyozták ki, az arcát bronzosították és pirosították, végezetül az ajkaira barna rúzst vittek fel.

Még nincs hozzászólás.