Üdvözlök mindenkit a RedCarpet-Fashion nevű oldalon. Az oldal címéből már rájöhettetek, hogy mivel foglalkozhat az oldal, de ha mégsem, akkor elmondanám: az oldalon olvashattok a legújabb trendekről, megnézhetitek a legnagyobb divatházak divatbemutatóit, figyelemmel követhetitek a divatheteket, valamint értesülhettek arról, hogy a kedvenc hírességeitek (legyenek azok színészek, énekesek, modellek stb.) milyen kreációkban jelentek meg az év legnagyobb vörös szőnyeges eseményein.

Oldaltérkép

 
Chat
 
Family

Kérlek Titeket, hogy ide ne jelentkezzetek! Csak a kedvenc oldalaimnak tartogatom ezeket a helyeket!

 
Elite cserék

    
    
    

20/17
Képre vár: Viki, Monic, Kriszti, zara
Feltételek | Lekerültek

Kérlek,Titeket, hogy a chat-ben jelentkezzetek!

 
Események
Szept 6-16, csüt-vas - Torontói Filmfesztivál
Szept 14, pén - Audi Emmy Awards elő-parti
Szept 15, szom - BAFTA TV Tea parti
Szept 15, szom - Women Making History Brunch
Szept 15, szom - Variety and Women in Film parti
Szept 16, vas - Victoria Bekcham x Vogue UK parti

Szept 16, vas- The House with a Clock on Its Wall LA premier
Szept 17, hét - Emmy Awards
Szept 17, hét - Netflix after parti 
Szept 17, hét - HBO after parti
Szept 17, hét - WME parti
Szept 17, hét - LOVE magazin parti
Szept 17, hét - A Simple Favour London premier
Szept 19-21, szer-pén - San Sebastian Filmfesztivál
Szept 22, szom - Smallfoot Los Angeles premier
Szept 22, szom - Bad Times at the El Royale Los Angeles premier
Szept 24, hét - A Star Is Born Los Angeles premier
Szept 24, hét - Night School Los Angeles premier
Szept 27, csüt - A Star Is Born London premier
Szept 28, pén - Nomis Los Angeles premier
Okt 10, szer - Widows London premier
Okt 17, szer - Halloween Los Angeles premier
Okt 18, csüt - The Favourite London premier
Okt 23, kedd - Bohemian Rhapsody London premier
 
Bejegyzések
Friss bejegyzések
2018.09.22. 21:40
2018.09.22. 10:49
2018.09.22. 10:37
2018.09.21. 19:46
2018.09.21. 19:32
2018.09.21. 19:16
2018.09.20. 13:59
 
Az oldalról

» Admin: Fanni
» Téma: divat
» Nyitás: 2016. január 18.
» Kinézet: v3.0 Márk
» Ajánlott böngésző: Google Chrome
» Egyéb kódok: Gergő
» E-mail: fannismiley96@gmail.com
» Források: x x x x 
»

Az oldal semmilyen kapcsolatban nem áll a tervezőkkel, a modellekkel, hírességek-kel, stylistokkal. Ez csupán egy divattal foglalkozó oldal, ahol a saját vélemé-nyeimet olvashatjátok a vörös szőnyeges megjelenésekről.

belépés x kilépés

 
New events

Sofia Carson x Giambattista Valli

2018.09.14. 15:24, Fanni

Sofia Carson szintén hivatalos volt a Harper's Bazaar magazin 2018-as ICONS partijára, amit még szeptember 7-én, péntek este rendeztek meg a Plaza Hotelben a new yorki divathét alatt.

A 25 éves színésznő egy tőle megszokottan nagyon nőies és bájos, romantikus stílusú, de egyben játékos kreációban érkezett a fekete szőnyeges partira, ahol remekül nézett ki. Sofia egy pasztell lila, fodrokkal díszített, aszimmetrikus szabású és bő kialakítású Giambattista Valli ruhát viselt a 2018-as tavaszi/nyári kollekcióból. Eddig nem igazán láthattunk még a fiatal tehetségtől olyan outfitet, ami nem tetszett volna, viszont ezzel a választásával egyáltalán nem sikerült elvarázsolnia, sőt azt kell mondanom, hogy az egyik legrosszabb outfitjét mutatta be az esemény alatt. Sajnos a szabás egyáltalán nem tette lehetővé, hogy Sofia kecses alakja ki legyen emelve, a bő sziluettben teljesen elveszett a teste, így a vékony derekára és a csípőjére sem került figyelem, ez helyett viszont sikerült megvillantania a hosszú lábait, aminek örültem, de ennyi nem volt elég ahhoz, hogy előnyös legyen a kreáció számára. A fodros díszítéssel nem voltak problémáim, sőt ez a játékos, romantikus stílusú elem kifejezetten tetszett és ebbe nem is tudok belekötni, mert eladhatóvá tudta tenni, csak azt sajnálom nagyon, hogy a szabáson nem alakítottak, mert előnyére vált volna szerintem. Kicsit sajnálom, hogy nem egy sokkal fiatalosabb és kacérabb vonalú ruhában láthattuk, ami talán az alakja számára is előnyösebb lehetett volna és a partin is jobban megállná a helyét, nem úgy mint ez, mert túlságosan is elegáns volt szerintem. A színválasztás viszont a legnagyobb rendben volt, tetszett ez a friss, üdítő pasztell lila árnyalat, ami gyönyörű volt már önmagában is, de a barnított bőrszínével még szebb összhangot alkotott, amit a már emlegetett fodros díszítéssel tudtak még izgalmasabbá varázsolni. A stylingon azért lehetett volna még csiszolni, főleg a fekete magassarkújától szabadultam volna meg nagyon szívesen, ami a finom ruhához kicsit sem passzolt, túlságosan is sok volt. Kiegészítőként egy pár fekete nyitott orrú Giuseppe Zanotti magassarkút, valamint Hearts on Fire ékszereket választott.

Sofia haját egy oldalt elválasztott, szoros és alacsonyan elhelyezett kontyba készítették el, ami elég öregesen mutatott a ruha mellett. Sajnos a sminkjéről sem tudok jókat mondani, főleg az alapozójáról, ami láthatóan 2-3 árnyalattal világosabb volt, mint a bőrszíne; a szemeit barna füstös sminkkel és szempillaspirállal emelték ki, az arcát bronzosították és pirosították, valamint highligher-t is használtak, míg az ajkaira barackszínű rúzst vittek fel.

Még nincs hozzászólás.