RED CARPET FASHION

Üdvözlök mindenkit a RedCarpet-Fashion nevű, vörös szőnyeges divattal foglalkozó oldalon. Érdekel a divat és foglalkoztat, hogy milyen ruhákat viseltek a hírességek (színészek, énekesek, modellek) a legnagyobb eseményeken az év során? Ha a kérdésre igen a válasz, akkor nagyon jól helyen jársz. Az oldalon olvashattok a legújabb trendekről, minden héten szavazhattok a legjobban öltözött sztárokra, figyelemmel követhetitek a díjátadószezont és elrepítelek Titeket hollywoodi elit eseményeire, én pedig kielemzem az outfitjeiket, hiszen ki ne lenne kíváncsi rá, hogy mit viseltek egy-egy adott rendezvény alatt!?

Oldaltérkép

 
Chat
 
Family

Kérlek Titeket, hogy ide ne jelentkezzetek! Csak a kedvenc oldalaimnak tartogatom ezeket a helyeket!

 
Elite cserék

    
    
    
    

20/19
Képre vár: Viki, Monic, Kriszti, Zaphire, Fruzsi & Kitti, Szandi
Feltételek | Lekerültek

Kérlek Titeket, hogy a chatben jelentkezzetek!

 
Események

Dec 5, szer - The Hollywood Reporter Women in Entertainment Party
Dec 9, vas - Bumblebee Los Angeles premier
Dec 10, hét - British Fashion Awards
Dec 12, szer - Mary Poppins Returns London premier

Jan 6, vas - Golden Globe Awards
Jan 13, vas - Critics' Choice Awards
Jan 14, hét - NAACP Image Awards
Jan 19, szom - Producers Guild Awards
Jan 22, kedd - Oscar Nominations
Jan 27, vas - Screen Actors Guild Awards
Feb 2, szom - Directors Guild Awards
Feb 10, vas - Grammy Awards
Feb 10, vas - BAFTAs
Feb 19, kedd - Costume Designers Guild Awards
Feb 20, szer - Brit Awards
Feb 23, szom - Film Independent Spirit Awards
Feb 25, hét - Oscars

 
Bejegyzések
Friss bejegyzések
2019.01.22. 18:14
2019.01.22. 17:33
2019.01.22. 16:43
2019.01.22. 16:19
2019.01.20. 20:54
2019.01.20. 20:28
2019.01.20. 20:01
 
Az oldalról

» Admin: Fanni
» Téma: divat
» Nyitás: 2016. január 18.
» Kinézet: v4.0 Márk
» Ajánlott böngésző: Google Chrome
» Egyéb kódok: Gergő, Linda, NikkiiWorld
» E-mail: fannismiley96[kukac]gmail.com
» Források: (x) (x) (x) (x) (x)
»

Az oldal semmilyen kapcsolatban nem áll a tervezőkkel, a modellekkel, hírességek-kel, stylistokkal. Ez csupán egy divattal foglalkozó oldal, ahol a saját vélemé-nyeimet olvashatjátok a vörös szőnyeges megjelenésekről.

belépés x kilépés

 
New events

Sofia Carson x Giambattista Valli

2018.09.14. 15:24, Fanni

Sofia Carson szintén hivatalos volt a Harper's Bazaar magazin 2018-as ICONS partijára, amit még szeptember 7-én, péntek este rendeztek meg a Plaza Hotelben a new yorki divathét alatt.

A 25 éves színésznő egy tőle megszokottan nagyon nőies és bájos, romantikus stílusú, de egyben játékos kreációban érkezett a fekete szőnyeges partira, ahol remekül nézett ki. Sofia egy pasztell lila, fodrokkal díszített, aszimmetrikus szabású és bő kialakítású Giambattista Valli ruhát viselt a 2018-as tavaszi/nyári kollekcióból. Eddig nem igazán láthattunk még a fiatal tehetségtől olyan outfitet, ami nem tetszett volna, viszont ezzel a választásával egyáltalán nem sikerült elvarázsolnia, sőt azt kell mondanom, hogy az egyik legrosszabb outfitjét mutatta be az esemény alatt. Sajnos a szabás egyáltalán nem tette lehetővé, hogy Sofia kecses alakja ki legyen emelve, a bő sziluettben teljesen elveszett a teste, így a vékony derekára és a csípőjére sem került figyelem, ez helyett viszont sikerült megvillantania a hosszú lábait, aminek örültem, de ennyi nem volt elég ahhoz, hogy előnyös legyen a kreáció számára. A fodros díszítéssel nem voltak problémáim, sőt ez a játékos, romantikus stílusú elem kifejezetten tetszett és ebbe nem is tudok belekötni, mert eladhatóvá tudta tenni, csak azt sajnálom nagyon, hogy a szabáson nem alakítottak, mert előnyére vált volna szerintem. Kicsit sajnálom, hogy nem egy sokkal fiatalosabb és kacérabb vonalú ruhában láthattuk, ami talán az alakja számára is előnyösebb lehetett volna és a partin is jobban megállná a helyét, nem úgy mint ez, mert túlságosan is elegáns volt szerintem. A színválasztás viszont a legnagyobb rendben volt, tetszett ez a friss, üdítő pasztell lila árnyalat, ami gyönyörű volt már önmagában is, de a barnított bőrszínével még szebb összhangot alkotott, amit a már emlegetett fodros díszítéssel tudtak még izgalmasabbá varázsolni. A stylingon azért lehetett volna még csiszolni, főleg a fekete magassarkújától szabadultam volna meg nagyon szívesen, ami a finom ruhához kicsit sem passzolt, túlságosan is sok volt. Kiegészítőként egy pár fekete nyitott orrú Giuseppe Zanotti magassarkút, valamint Hearts on Fire ékszereket választott.

Sofia haját egy oldalt elválasztott, szoros és alacsonyan elhelyezett kontyba készítették el, ami elég öregesen mutatott a ruha mellett. Sajnos a sminkjéről sem tudok jókat mondani, főleg az alapozójáról, ami láthatóan 2-3 árnyalattal világosabb volt, mint a bőrszíne; a szemeit barna füstös sminkkel és szempillaspirállal emelték ki, az arcát bronzosították és pirosították, valamint highligher-t is használtak, míg az ajkaira barackszínű rúzst vittek fel.

Még nincs hozzászólás.