Üdvözlök mindenkit a RedCarpet-Fashion nevű oldalon. Az oldal címéből már rájöhettetek, hogy mivel foglalkozhat az oldal, de ha mégsem, akkor elmondanám: az oldalon olvashattok a legújabb trendekről, megnézhetitek a legnagyobb divatházak divatbemutatóit, figyelemmel követhetitek a divatheteket, valamint értesülhettek arról, hogy a kedvenc hírességeitek (legyenek azok színészek, énekesek, modellek stb.) milyen kreációkban jelentek meg az év legnagyobb vörös szőnyeges eseményein.

Oldaltérkép

 
Chat
 
Family

  

Kérlek Titeket, hogy ide ne jelentkezzetek! Csak a kedvenc oldalaimnak tartogatom ezeket a helyeket!

 
Elite cserék

    
    
    
    

20/20
Feltételek | Lekerültek

Betelt, kérlek Titeket, hogy ne jelentkezzetek!

 
Események
Aug 27, vas - MTV Video Music Awards
Aug 30 - Szept 9, szer-szom - Velencei Filmfesztivál
Szept 7-17, csüt-vas - Torontói Filmfesztivál
Szept 13, szer - mother! New York premier
Szept 16, szom - Lego Ninjago Movie Los Angeles premier
Szept 17, vas - Emmy Awards
Szept 18, hét - Kingsman: The Golden Circle London premier
Nov 13, hét - Galmour Women of the Year Awards
 
 
Bejegyzések
Friss bejegyzések
2017.09.23. 20:42
2017.09.23. 19:36
2017.09.23. 17:05
2017.09.23. 16:13
2017.09.23. 14:41
2017.09.23. 14:13
2017.09.23. 13:58
 
Az oldalról

» Admin: Fanni
» Téma: divat
» Nyitás: 2016. január 18.
» Kinézet: v3.0 Márk
» Ajánlott böngésző: Google Chrome
» Egyéb kódok: Gergő
» E-mail: fannismiley96@gmail.com
» Források: x x x x 
»

Az oldal semmilyen kapcsolatban nem áll a tervezőkkel, a modellekkel, hírességek-kel, stylistokkal. Ez csupán egy divattal foglalkozó oldal, ahol a saját vélemé-nyeimet olvashatjátok a vörös szőnyeges megjelenésekről.

belépés x kilépés

 
New events

Robin Wright x Mugler

2017.09.23. 14:41, Fanni

Robin Wright is hivatalos volt a 2017-es Emmy Awards-ra, amit szeptember 17-én, vasárnap este rendeztek meg a Microsoft Theatre-ben, Los Angelesben.

A 'House of Cards' 51 éves színésznője egy kifejezetten vagány és szexi, de az alkalomhoz illően egyben elegáns ruhát választott. Robin egy fekete, mélyen dekoltált és egyenes szabású, valamint pánt nélküli Mugler estélyit viselt a 2018-as Resort kollekcióból, amit csillogó flitterekkel díszítettek fel. Nem mondanám, hogy az est fénypontja lett volna, mivel egyáltalán nem tetszett a végeredmény a színésznőn, mert sajnos olyan érzésem volt, mintha csak kikelt volna az egyből, maga köré tekert egy szemeteszsákot, amiben végül a vörös szőnyegre lépett. Viszont a lookbookban a modellen sokkal jobban nézett ki, az egész összeszedettebb és kifinomultabb volt. A legnagyobb gondom nem is a csillogó végeredménnyel volt, hanem a stylinggal és azzal, ahogy állt rajta a tervezés, mivel ezek voltak azok a dolgok, amelyek teljesen elrontották a végeredményt számomra. Kezdjük azzal, hogy a felsőrész egyáltalán nem abban a magasságban helyezkedett el, ahogy kellett volna, így a dekoltázsa sem lett kiemelve megfelelően, illetve az egész lógott rajta, ami szintén nem nézett ki túl jól. Bár Robin vékony dereka és a formás csípője tényleg tökéletesen ki lett emelve, de azért az apróbb részletekre is jobban kellett volna figyelniük, ráadásul még a szoknya is sokkal hosszabb volt, mint kellett volna, amit egy egyszerű kis alakítással megoldhattak volna. Egyébként a színésznőtől ettől sokkal egyszerűbb szetteket szoktunk látni, így egy kicsit örültem is, hogy kimerészkedett a kényelmes kis komfortzónájából, viszont ha ismét ezt csinálja, hogy elront egy egyébként tökéletes ruhát, akkor maradjon tényleg a kis minimalista ruháknál, amelyekkel egyébként nem szokott soha sem hibázni, csak egyszerűen felejthetőek. A ruha fénypontja számomra egyébként a különlegesebb kialakítású dekoltázsrész volt, ami feldobta és dögösebbé is tette a megjelenését. A fekete színválasztásba nem akarok belekötni, hiszen az esetek 80%-ban ezt viseli, így már tudhatjuk, hogy jól áll neki és a világos bőrszínével most is szép kontrasztot alkotott, végül a flitterek egy kicsit izgalmasabbá tették az összhatást. A megjelenését egy pár fekete Rene Caovilla magassarkúval, valamint Nirava Modi ékszerekkel egészítette ki.

Robin haja leengedve maradt, amit rendezetlen és kócos hullámokban viselt és ez sajnos rátette a bélyegét a végeredményre, mert borzalmasan nézett ki, plusz a rövid haj jobban is állt neki. A sminkje elég semmilyen és alig látható lett, valami kis színt belevihettek volna igazán; a szemeit fekete tusvonallal és szempillaspirállal emelték ki, az arcát finoman bronzosították, végül az ajkaira nude színű rúzs került.

Mandy Moore x Sally LaPointe & Carolina Herrera

2017.09.23. 14:13, Fanni

Mandy Moore még szeptember 15-én, péntek este megjelent az Entertainment Weekly magazin által megrendezett elő-Emmy partin, aminek a Sunset Tower adott otthont Nyugat Hollywoodban.

A 'This is Us' 33 éves színésznője egy eléggé modern és vagány, de mégis kifejezetten elegáns szettben érkezett a szürke szőnyegre, ahol nagyszerűen nézett ki. Mandy egy fekete, magasított nyakrésszel és hosszú ujjakkal kiegészített, valamint mélyen dekoltált és oldalt magasan felsliccelt Sally LaPointe midiruhát viselt a 2017-es elő-őszi kollekcióból, amit flitterekkel díszítettek fel. Bár első látásra a ruha felsőrészének a kialakítása egyáltalán nem tetszett és furának tartottam, de minél többet nézegettem a képeket róla, annál jobban átjött számomra az egész és sikerült megszeretnem. Valamint enélkül a magasított nyakrész nélkül elég unalmas és egyszerű lett volna a választása, amivel túl sok újat nem tudott volna mutatni számunkra, ezzel szemben ez egy igazán különleges és egyedi darab volt a kiegészítésnek köszönhetően. A színvilág klasszikusnak mondható, a legbiztonságosabb sötét árnyalatot, vagyis a feketét választotta, aminek nem igazán örültem, hiszen jobban szeretek színeket is látni az outfitekben, viszont az tagadhatatlan, hogy a világos bőrszínével csodás kontrasztot alkotott, míg a flittereknek köszönhetően egy kis játékosságot és izgalmat is bele tudtak csempészni az összhatásba. A szabásba nem igazán lehet belekötni, mivel Mandy alakja a szükséges helyeken nagyszerűen ki lett emelve, így a vékony derekára és a formás csípőjére is elég nagy figyelem került, plusz sejtelmesen a lábait és a dekoltázsát is megvillanthatta. Kiegészítőként egy pár fekete Sophia Webster magassarkút, piros Jimmy Choo clutch-ot és Jennifer Meyer ékszereket választott. A haját egy középen elválasztott, szoros és alacsonyan elhelyezett kontyba készítették el. A sminkje elég visszafogott, de mutatós lett; a szemeit fekete tusvonallal és szempillaspirállal emelték ki, az arcát bronzosították, végül az ajkaira barackszínű rúzst vittek fel.

Mandy pár nappal később, pontosabban szeptember 17-én, vasárnap este hivatalos volt a 2017-es Emmy díjátadóra is, amit a Los Angelesben található Microsoft Theatre-ben rendeztek meg

A színésznő erre az alkalomra egy igazán drámai és feltűnő, valamint nagyon elegáns tervezésben lépett a vörös szőnyegre, ahol lélegzetelállítóan festett. Mandy egy fekete-fehér, pánt nélküli és tüllből elkészített, lépcsőzetes megoldással létrehozott Carolina Herrera estélyit viselt a 2018-as Resort kollekcióból. A színésznő megjelenései az elmúlt hónapokban nem igazán tetszettek, több mellélövése volt, mint tökéletes, viszont ezzel most sikerült teljes mértékben elvarázsolnia még a hibái ellenére is. A Met Gála alatt Hailey Baldwin viselt egy hasonló stílusú, szintén Carolina Herrera ruhát, ami miatt egy kicsit deja vu érzésem volt és ott is leírtam, hogy ez a lépcsőzetes megoldású szoknyarész nem a kedvencem, mert bár érdekesen néz ki, mégsem jön át számomra az egész, ami most is így volt, viszont összességében ez sem tudott rontani a végeredményen és sikeresen eladta a színésznő számomra a megjelenését, amit lehetetlen nem imádni annyira bájos volt benne. Az egyetlen dolog, ami egyáltalán nem tetszett az a fehér tüllréteg, ami számomra eléggé váratlan és random dolog volt, valamint az átmenetet sem csinálták meg tökéletesre, így a fekete után elég hirtelen váltás volt, ami nem működött sajnos túl jól. De a fekete alapszín ismét csodásan mutatott a világosabb bőrszínével, gyönyörű összhangot alkottak egymással. Viszont a szabásba (a lépcsőzetes tüllrétegen kívül) nem tudok belekötni, mert hibátlan volt; a felsőrész úgy állt Mandy-n, mintha csak ráöntötték volna, mesésen követte a felsőtestét, így a vékony dereka remekül ki lett emelve, valamint a vállaira és a dekoltázsára is elég nagy hangsúly került, viszont jól láthatóan a csípőjét ez alkalommal nem hangsúlyozták ki, hiszen a tüllréteg ezt a területet eltakarta rajta. Összességében egy fantasztikus szettet láthattunk a színésznőtől, amivel egyébként a legjobban öltözöttek közé is sikerült bekerülnie. A megjelenését egy pár Jimmy Choo magassarkúval, Tyler Ellis clutch-csal (nincs a képen) és Jennifer Meyer ékszerekkel egészítette ki és tette teljessé. A haját egy oldalt elválasztott, laza és alacsonyan elhelyezett kontyba fogták össze, elől pedig néhány hullámos tincset is szabadon hagytak. A sminkje friss és üde lett; a szemeit fekete tusvonallal és szempillaspirállal emelték ki, az arcát pirosították és highlighter-t is használtak, míg az ajkaira élénk pink rúzs került.

Yara Shahidi x Prada

2017.09.22. 21:02, Fanni

Yara Shahidi szintén hivatalos volt az idei Emmy Awards-ra, aminek a los angelesi Microsoft Theatre adott otthont szeptember 17-én, vasárnap este. 

A 'Black-ish' 17 éves színésznője egy igazán elegáns és romantikus stílusú, fiatalos ruhában jelent meg a díjátadón, ahol megint lélegzetelállítóan nézett ki. Yara egy nude színű, tüllből elkészített, finoman dekoltált és egyenes szabású custom made Prada estélyit viselt, amit lágy fodrokkal és zöld strasszokból kirakott indamintákkal díszítettek fel. A fiatal tehetség egyáltalán nem tudott ez alkalommal sem csalódást okozni, mert ismét fantasztikusan választottak számára egy gyönyörű ruhát, valamint a korához is remekül illett, egyáltalán nem éreztem ezzel kapcsolatban, hogy túl felnőttes lett volna számára, valamint erőltetettnek sem mondanám, a végeredményt hibátlanul el tudta adni. Bár a legtöbb esetben nem igazán szokott tetszeni, ha a bőrszínűkkel majdnem teljesen azonos árnyalatú ruhákat viselnek, viszont Yara sötétebb bőrszínével ez a nude ruha csodás összhangot alkotott, egyáltalán nem olvadtak egybe. Az izgalmasság érdekében a Prada divatházhoz közelálló élénk és csillogó strasszokkal díszítették fel a tervezést, ami ez alkalommal zöld színben pompázott ez pedig a nude ruhával és a színésznő bőrszínével is istenien működött együtt, egyáltalán nem tudok mibe belekötni. És sajnos ezen a képen pont nem látszik, de egy arany övvel tették teljessé a megjelenését, ami életre keltette az egészet és feltette a pontot az i-re. A szabásba szintén nem lehet hibákat találni; Yara alakjára nagy figyelem került, de azért túlzásokba nem estek, csak a szükséges helyeket emelték ki rajta, így az öv segítségével a vékony derekárát hangsúlyozták ki, valamint visszafogottan a dekoltázsát is kiemelték, de mindezt úgy tették, hogy nem mutatott meg túl sokat magából. A szoknya lágy esése is megérdemel egy-két külön szót, mert a tüll anyaghasználatnak köszönhetően igazán lágy és könnyed lett, amitől még romantikusabb lett az outfitje, illetve ugyanez igaz a vállainál elhelyezett fodrokra is. Kiegészítőként egy pár Prada magassarkút és Paige Novick ékszereket választott.

Yara haja félig leengedve maradt, amit a természetes göndör formájában viselt, a másik felét pedig egy kontyba készítették el. A sminkje elég klasszikus lett, de a ruhával nagyon jól működött; a szemeit fekete, cicás tusvonallal és szempillaspirállal hangsúlyozták ki, az arcát pirosították és highlighter-t is használtak, végül az ajkaira nude színű matt rúzst vittek fel.

Halston Sage x Zac Posen

2017.09.22. 20:43, Fanni

Halston Sage is a jelenlévők között volt a 2017-es Emmy Awards-on, amit még szeptember 17-én, vasárnap este rendeztek meg a los angelesi Microsoft Theatre-ben.

A 'The Orville' 24 éves színésznője egy nagyon kifinomult és elegáns, de modern stílusú ruhában lépett a vörös szőnyegre, ahol lélegzetelállítóan nézett ki. Halston egy hófehér, csillogó ezüst részletekkel díszített, valamint lágy esésű és hátul nyitott Zac Posen estélyit viselt a 2018-as Resort kollekcióból, amit még ejtett vállrésszel is kiegészítettek. Próbáltam direkt mozgás közben készült képet kiválasztani a színésznőről, hiszen így jött át számomra is teljes mértékben a ruha összhatása, valamint így volt a legszebb is. Meg merem kockáztatni, hogy az egyik legjobban öltözött híresség volt az idei esemény alatt, sőt ő lett az én egyik legnagyobb személyes kedvencem is. A ruha fantasztikusan lett kidolgozva, minden egyes apró részletre figyeltek, a lágy szabásvonaltól kezdve, az anyagválasztáson át, egészen az ezüst részletekig minden tökéletes volt. Kezdjük szerintem a színválasztással, mivel ez elég egyszerű és minimalista lett, viszont mégis imádtam, hogy egy hófehér árnyalatot választottak számára, mert a finoman napbarnított bőrszínével csodásan megállta a helyét és tényleg remekül mutattak egymás mellett, míg az ezüst díszítés ebben a formában hibátlan volt, a fehér árnyalattal különösen szeretem ezt a metálos színt, szóval nagyon örültem, hogy ezzel kombinálták. Az mellett, hogy megtalálták a közös hangot, a végeredmény is rendben volt és a végeredményt is remekül feldobták, valamint a vakuk vényére mesésen csillogott az egész, amiről egy videót meg is tudtok nézni a színésznő Instagram profilján, szerintem érdemes megtekinteni, mert gyönyörű volt és ott mozgás közben is láthatjátok. Összességében tényleg úgy nézett ki, mint egy igazi, kifinomult hollywoodi sztár. A szabásra áttérve, itt sem tudok belekötni semmibe, mert Halston kecses alakja nagyszerűen ki lett emelve a szükséges helyeken, így a vékony derekára és a csípőjére is elegendő hangsúly került, valamint visszafogottan a vállaira is felhívták a figyelmünket. De a legjobban mégis annak örültem, hogy elől egyáltalán nem helyeztek el mély kivágásokat, így a megjelenése visszafogott és finoma maradt, az pedig remek ötlet volt, hogy inkább hátul vágták ki egy kicsit mélyebben a megszokottnál, hiszen ennek köszönhetően egy kis kacérságot mégis sikerült belecsempészniük az összhatásba. A megjelenését egy pár Jimmy Choo magassarkúval, ezüst Zac Posen clutch-csal, valamint Chopard ékszerekkel egészítette ki és tette teljessé.

Halston haját egy középen elválasztott, szoros és sikkes, valamint alacsonyan elhelyezett kontyba készítették el. A sminkje elég letisztult lett, de mégis mutatós; a szemeit fekete tusvonallal és szempillaspirállal emelték ki, az arcát kontúrozták, valamint highlighter-t is vittek fel rá, végül az ajkaira rózsaszín rúzs került.

Gina Rodriguez x Naeem Khan

2017.09.22. 20:30, Fanni

Gina Rodriguez is hivatalos volt az idei Emmy Awards-ra, amit még szeptember 17-én, vasárnap kora este rendeztek meg a Los Angelesben található Microsoft Theatre-ben.

A 'Jane the Virgin' 33 éves színésznője egy igazán dögös és feltűnő, de az alkalomhoz illően elegáns tervezésben érkezett a vörös szőnyegre, ahol remekül nézett ki. Gina élénk piros, valamint nude színekből összeálló, mélyen dekoltált, valamint hosszú ujjakkal és rövid uszállyal kiegészített Naeem Khan estélyit viselt a 2017-es elő-őszi kollekcióból, amit apró flitterekkel díszítettek fel. A lookbookban eredetileg egyébként egy szexi jumpsuit-ként mutatták be a tervezést, viszont ezen a színésznő számára változtattak, amit először egy kicsit bántam, mert az eredeti darab szerintem sokkal különelegsebb volt, viszont a stílusához ez az átalakított verzió sokkal jobban illett. Bár tetszett a végeredmény, viszont egy hatalmas hibája volt az egésznek, mégpedig a dekoltázs- és a felsőrész kialakítása. Sajnos a mély kivágás túl széles lett, ami miatt a felsőteste szélesebbnek tűnt, mint amilyen valójában, valamint a ruha túl szűk volt ezen a területen számára, így a mellei teljesen le lettek lapítva, ami nem mutatott túl jól és nem hiszem, hogy kényelmes lett volna. Viszont, ahogy már írtam ez a verzó jobban tetszett Gina-n és nem csak az miatt, hogy ez jobban illett hozzá, hanem az miatt is, hogy az overál nude alsórésze sokkal feltűnőbb volt, ami a bőrszínével nem is harmonizált volna megfelelően, amivel könnyen olcsó hatást érhetett volna el, de szerencsére ennél az outfitnél ilyen problémáról szó sem volt. A piros színválasztás pedig maga volt a csoda, hiszen a kreol bőrszínével fantasztikusan mutatott ez az élénk árnyalat, míg a flitterek egy kicsit feldobták és csillogóbbá tették az összhatást. A szabásra kicsit visszatérve, a felsőrészen kívül szerencsére minden más rendben volt; Gina vékony dereka és a csípője is nagyszerűen ki lett benne hangsúlyozva és természetesen a dekoltázsára is nagy figyelmet helyeztek, de ugye ezt jobban is megoldhatták volna. Kiegészítőként egy pár Giuseppe Zanotti magassarkút, valamint Butani és Dvani ékszereket választott.

Gina haját egy oldalt elválasztott, szoros és alacsonyan elhelyezett kontyba készítették el, így a ruháján maradhatott a figyelmünk. A sminkje elég feltűnő és drámai lett; a szemeit bordó füstös sminkkel és műszempillával emelték ki, az arcát kontúrozták, végül az ajkaira nude színű rúzst vittek fel.