Üdvözlök mindenkit a RedCarpet-Fashion nevű oldalon. Az oldal címéből már rájöhettetek, hogy mivel foglalkozhat az oldal, de ha mégsem, akkor elmondanám: az oldalon olvashattok a legújabb trendekről, megnézhetitek a legnagyobb divatházak divatbemutatóit, figyelemmel követhetitek a divatheteket, valamint értesülhettek arról, hogy a kedvenc hírességeitek (legyenek azok színészek, énekesek, modellek stb.) milyen kreációkban jelentek meg az év legnagyobb vörös szőnyeges eseményein.

Oldaltérkép

 
Chat
 
Family

Kérlek Titeket, hogy ide ne jelentkezzetek! Csak a kedvenc oldalaimnak tartogatom ezeket a helyeket!

 
Elite cserék

    
    
    

20/17
Képre vár: Viki, Monic, Kriszti, zara
Feltételek | Lekerültek

Kérlek,Titeket, hogy a chat-ben jelentkezzetek!

 
Események
Szept 6-16, csüt-vas - Torontói Filmfesztivál
Szept 14, pén - Audi Emmy Awards elő-parti
Szept 15, szom - BAFTA TV Tea parti
Szept 15, szom - Women Making History Brunch
Szept 15, szom - Variety and Women in Film parti
Szept 16, vas - Victoria Bekcham x Vogue UK parti

Szept 16, vas- The House with a Clock on Its Wall LA premier
Szept 17, hét - Emmy Awards
Szept 17, hét - Netflix after parti 
Szept 17, hét - HBO after parti
Szept 17, hét - WME parti
Szept 17, hét - LOVE magazin parti
Szept 17, hét - A Simple Favour London premier
Szept 19-21, szer-pén - San Sebastian Filmfesztivál
Szept 22, szom - Smallfoot Los Angeles premier
Szept 22, szom - Bad Times at the El Royale Los Angeles premier
Szept 24, hét - A Star Is Born Los Angeles premier
Szept 24, hét - Night School Los Angeles premier
Szept 27, csüt - A Star Is Born London premier
Szept 28, pén - Nomis Los Angeles premier
Okt 10, szer - Widows London premier
Okt 17, szer - Halloween Los Angeles premier
Okt 18, csüt - The Favourite London premier
Okt 23, kedd - Bohemian Rhapsody London premier
 
Bejegyzések
Friss bejegyzések
2018.09.22. 21:40
2018.09.22. 10:49
2018.09.22. 10:37
2018.09.21. 19:46
2018.09.21. 19:32
2018.09.21. 19:16
2018.09.20. 13:59
 
Az oldalról

» Admin: Fanni
» Téma: divat
» Nyitás: 2016. január 18.
» Kinézet: v3.0 Márk
» Ajánlott böngésző: Google Chrome
» Egyéb kódok: Gergő
» E-mail: fannismiley96@gmail.com
» Források: x x x x 
»

Az oldal semmilyen kapcsolatban nem áll a tervezőkkel, a modellekkel, hírességek-kel, stylistokkal. Ez csupán egy divattal foglalkozó oldal, ahol a saját vélemé-nyeimet olvashatjátok a vörös szőnyeges megjelenésekről.

belépés x kilépés

 
New events

Amanda Peet x Michael Kors

2018.09.21. 19:16, Fanni

Amanda Peet is hivatalos volt a 2018-as Emmy díjátadóra, amit szeptember 17-én, még hétfő délután rendeztek meg a Los Angelesben található Microsoft Theatre-ben.

A 46 éves színésznő egy eléggé egyszerű, de mégis elegáns és szexi outfitben lépett a krémszínű szőnyegre, ahol remekül nézett ki. Amanda egy sötétzöld, mélyen dekoltált és lágy esésű, a vállainál masnival díszített Michael Kors estélyit viselt a 2018-as őszi/téli kollekcióból. Nem igazán mondanám azt, hogy a színésznőnek különleges és egyedi stílusa lenne, az esetek legnagyobb részében nem nagyon szokta túlgondolni az outfitjeit, ami ezen is látható volt, viszont a végeredmény az egyszerűsége ellenére is nagyon jól nézett ki, eladhatóvá tudta tenni a megjelenését és szerintem az eseményen is nagyon jól megállta a helyét. A ruha szabása tökéletes volt egyébként, Amanda alakja remekül ki lett hangsúlyozva benne, így nagy figyelem került a vékony derekára és a csípőjére is, illetve a dekoltázsát is kiemelték, amitől elég kacér és finoman dögös lett az összhatás, anélkül, hogy túlzásokba esett volna, ami nekem nagyon tetszett és a kreációnak is jót tett ez a kis kivágás, ami igazából nem is volt annyira kicsi. A szoknya lágy esése mesésen nézett ki, főleg mozgás közben, kicsit sajnálom is, hogy nem ilyen képet szerkesztettem meg, mert úgy sokkal előkelőbb volt ez az letisztult estélyi. A színválasztás volt az egészben a kedvencem, mert lehetetlen utálni ezt a gyönyörű sötétzöld alapszín, ami mesés összhangot alkotott a világos bőrszínével és a barna hajával, ami az őszi évszakhoz is csodásan passzolt. Egyedül a stylingba tudok belekötni, főleg a fekete táskájába, ami két mérettel nagyobb volt, mint kellett volna, így elég zavarónak tartottam, de minden más a legnagyobb rendben volt. A megjelenését egy pár Jimmy Choo magassarkúval, fekete Michael Kors clutch-csal és Fred Leighton ékszerekkel egészítette ki és tette teljessé.

Amanda haja leengedve maradt, amit középen elválasztva és laza hullámokba besütve viselt. A sminkje elég minimalista lett; a szemeit világosbarna szemhéjpúderrel és szempillaspirállal emelték ki, az arcát bronzosították és pirosították, végül az ajkaira bordó rúzs került, ami mesésen harmonizált a sötétzöld ruhájával.

Joey King x Zac Posen

2018.09.20. 13:59, Fanni

Joey King is a meghívottak között volt a 2018-as Emmy Awards-on, amit szeptember 17-én, hétfő késő délután rendeztek meg Los Angelesben és a Microsoft Theatre adott neki otthont.

A 19 éves színésznő egy hihetetlenül előkelő és nőies, romantikus stílusú, drámai ruhában lépett a krémszínű szőnyegre, ahol lélegzetelállítóan nézett ki. Joey egy vörösborszínű, tüllből elkészített, valamint uszállyal és aszimmetrikus felsőrésszel kiegészített Zac Posen estélyit viselt a 2019-es Resort kollekcióból, ami harangszabású volt. Talán egy kicsit nektek is deja vu érzésetek van ezzel a kreációval kapcsolatban, hiszen még februárban, a 2018-as Grammy Awards alatt Miley Cyrus is hasonló, szintén Zac Posen estélyit viselt a fellépése során, amivel sikerült mindenkit meglepnie, viszont ha választanom kellene a kettő közül, akkor gondolkozás nélkül ezt az outfitet hoznám ki győztesként a "csatából". A sokkal drámaibb sziluett ez alkalommal sokkal jobban tetszett és bár ez esetben is lehetne vitatkozni, akárcsak Angela Sarafyan-nál, hogy ez a drámai kreáció mennyire passzolt a díjátadóhoz, tagadhatatlan, hogy mesésen állt neki a végeredmény. Igen, szívesen láttam volna Cannes-ban az egyik premier alatt, viszont Joey-nak sikerült meglepetést okozni ezzel a klasszikus kreációval, hiszen nem ilyen megjelenéseket szokhattunk meg tőle, ez pedig egyértelműen emlékezetes marad számomra egy jó darabig. Érdemes szót említeni arról is, hogy a színésznő nagyon alacsony, ami miatt könnyen elveszett volna a ruhában, főleg a hozzá felhasznált rengeteg tüllrétegben, viszont meglepően jól állt neki a kreáció, megfelelő magabiztossággal és kiállással viselte, aminek köszönhetően nem a ruha viselte őt és tökéletesen eladhatóvá tudta tenni. Az pedig külön öröm volt számomra, hogy a korának megfelelően öltözött fel, a habos-babos választással pedig a hercegnőket is megszégyenítő módon tündökölt a fotósok előtt. A szabás nagyszerű volt, a felsőrész szűkebb kialakításának hála Joey vékony dereka remekül ki lett hangsúlyozva, valamint a csípőjére is került egy kisebb figyelem, illetve kacéran sikerült a vállait is megvillantania, ami nagyon jót tett az összhatásnak. A színválasztás volt a csúcspont, igazi őszies árnyalat mellett döntött, ez a bordó szín pedig csodaszép volt már önmagában is, de a színésznő világos bőrszínével és a szőkés-barna hajával is remekül kiegészítették egymást. A megjelenését egy pár Jimmy Choo magassarkúval, valamint Neil Lane ékszerekkel egészítette ki és tette teljessé.

Joey hajának egy részét egy középen elválasztott és laza copfba fogták össze, a másik része szabadon maradt, amit a hátára omolva és egyenesre vasalva viselt. A sminkje egyszerű, de nagyszerű lett; a szemeit arany szemhéjpúderrel és szempillaspirállal emelték ki, az arcát bronzosították és pirosították, végül az ajkaira nude színű matt rúzst vittek fel.

Rachel Brosnahan x Oscar de la Renta

2018.09.20. 12:53, Fanni

Rachel Brosnahan is megjelent a 2018-as Emmy díjátadón, amit szeptember 17-én, hétfő délután rendezek meg a Los Angelesben található Microsoft Theatre-ben.

A 27 éves színésznő egy eléggé egyszerű, de mégis nagyon nőies és elegáns kreációban érkezett az idei díjátadóra, ahol mesésen nézett ki. Rachel egy élénk piros, lágy esésű és aszimmetrikus felsőrésszel kiegészített Oscar de la Renta estélyit viselt a 2019-es tavaszi/nyári kollekcióból. A kifutón nem teljesen ebben a formában mutatták be, hiszen ott a szoknyarészt elől elég magasan, egészen a modell combjáig felsliccelték, viszont ezen változtattak a színésznő kívánsága szerint, aminek én személy szerint nagyon örültem, hiszen nem csak előkelőbb és visszafogottabb lett, de a letisztult vonala is sokkal jobban tetszett, ami a viselőjéhez is jobban passzolt. Az estélyi szabása a maga egyszerűsége ellenére is tökéletes volt, Rachel alakja számára nagyon előnyös volt és szépen kihangsúlyozta a vékony derekát, de a formás csípőjére is nagy figyelem került, valamint a vállait is sikeresen meg tudta villantani. A felsőrész kialakítása különösen tetszett, amitől a végeredmény kicsit izgalmasabb és modernebb stílusú lett, remek ötletnek tartom az ejtett vállrészt, ami a jelenlegi trendeknek is hibátlanul megfelelt. A színválasztás pedig a ruha csúcspontja volt, a színésznőt nem először láthatjuk piros ruhában, amivel ismét sikerült megbabonáznia, mert ez az élénk, tüzes árnyalat csodáaszép összhangot alkotott a világos bőrszínével és a sötét hajával is, amibe lehetetlen lenne belekötni, illetve a szín segítségével egy kicsit dögösebbé is tudták varázsolni a megjelenését, anélkül, hogy bármivel is túlzásokba estek volna. A visszafogott választása ellenére is azt tudom csak mondani, hogy a végeredmény tökéletes lett és az egyik kedvencem volt (a sok közül) az eseményről. A megjelenését egy pár piros Chloe Gosselin magassarkúval, illetve Tiffyan & Co. ékszerekkel egészítette ki, melyek segítségével izgalmasabb lett a megjelenése, a fülbevaló pedig feltette a pontot az i-re.

Rachel haját egy oldalt elválasztott és alacsonyan elhelyezett kontyba fogták össze. A sminkje szintén egyszerű, de elegáns lett; a szemeit fekete tusvonallal és szempillaspirállal emelték ki, az arcát bronzosították és pirosították, végezetül az ajkaira piros rúzst vittek fel. 

Emilia Clarke x Christian Dior Couture

2018.09.20. 12:27, Fanni

Emilia Clarke szintén a meghívottak között volt a 2018-as Emmy díjátadón, amit szeptember 17-én, hétfő késő délután rendeztek meg a Los Angelesben található Microsoft Theatre-ben.

A 'Game of Thrones' 31 éves brit színésznője egy igazán romantikus stílusú, nőies és elegáns ruha mellett döntött ez alkalommal, amiben nagyon csinos volt. Emilia egy fekete alapszínű, átlátszó csipkéből készített felsőrésszel kiegészített Christian Dior Couture estélyit viselt a 2018-as őszi/téli kollekcióból, amit színes virágmintákkal díszítettek fel. A kifutón nem teljesen ebben a formában mutatták be, a modell egy vékony övet viselt még a ruha mellett, valamint a szoknya nem volt teljesen földig érő, a modell bokájáig ért csak. Viszont meglepő módon nagyon sajnálom, hogy ezeken a kis apróságokon változtattak, illetve, hogy elhagyták az övet, mert ennyi elég volt ahhoz, hogy ne imádjam ezt az outfitet a színésznőtől, sőt azt kell mondanom, hogy egy másik ruhának jobban örültem volna akár ebből a kollekcióból. Már a ruha kialakítása sem volt a kedvencem, nagyon nem tetszett az átlátszó felsőrész, de ez volt a legkisebb gondom (ezen könnyen segíthettek volna, ha több virágmintát helyeznek el rajta), sokkal inkább a szoknya derékrészének a kezdete rontotta el számomra a végeredményt. Egyszerűen nem értem, amikor a derékrészt inkább a csípőnél helyezik el (egyre gyakrabban fordul elő, amit sajnálok), mert nagyon fura hatást kelt és a színésznő számára sem ez volt a legmegfelelőbb választás, mert a csípője kicsit szélesebbnek tűnt ez miatt, mint amilyen valójában, sokkal jobban tetszett volna egy magasított derékrész az estélyi mellé, vagy az öv használata, ami szintén sokat javított volna ezen az apróságon. Annak egyébként örültem, hogy a szerződése ellenére sem Dolce & Gabbana estélyit viselt (ettől nagyon tartottam), a Dior sokkal jobban passzol a stílusához, ahogy azt már többször is bebizonyította, idén Cannes-ban is a francia divatház tervezését viselte, amit kifejezetten neki terveztek, de sajnos azt nem sikerült most felülmúlnia ezzel, amit sajnálok. A szabással kapcsolatban egy valamibe nem lehet belekötni, mégpedig abba, hogy Emilia vékony dereka szépen ki lett hangsúlyozva, valamint a vállait sikerült nagyon jól megvillantania. A színválasztás rendben volt, bár sajnálom, hogy nem kapott több virágminta helyet a ruhán, hogy még színesebb legyen a végeredmény, viszont a fekete alapszín remek kontrasztot alkotott a bőrszínével és a szőke hajával is. Kiegészítőként egy pár fekete Christian Louboutin magassarkút és Fernando Joreg ékszereket választott.

Emilia haját egy középen elválasztott, egyszerű és alacsonyan elhelyezett kontyba készítették el. A sminkje nagyon egyszerű és friss lett; a szemeit vékony, fekete tusvonallal és szempillaspirállal emelték ki, az arcát bronzosították és pirosították, illetve highligher-t is vittek fel rá, míg az ajkaira nude színű rúzs került.

Penelope Cruz x Chanel Couture

2018.09.20. 12:09, Fanni

Penelope Cruz is jelen volt az idei Emmy díjátadón, amit még hétfő délután, vagyis szeptember 17-én rendeztek meg a los angelesi Microsoft Theatre-ben.

A 44 éves spanyol színésznő egy igazán előkelő és egyben drámai, romantikus stílusú ruhában állt a fotósok elé, amiben bámulatosan nézett ki. Penelope egy pasztell szürke alapszínű, pánt nélküli és lefelé bővülő Chanel Couture estélyit viselt a 2017-es tavaszi/nyári kollekcióból, amit tollakkal díszítettek fel. A kifutón nem teljesen ebben a formában mutatták be, mert eredetileg mélyen dekoltálták és nyakpánttal egészítették ki, valamint a modell egy stólát is viselt (amit egyes képeken a színésznőn is láthattunk), illetve a szoknyarész is rövidebb volt. Azt kell mondanom, hogy nagyon örültem a változtatásoknak, mivel az eredeti ruha a modellnek sem állt túl jól, viszont az alakítások után kifejezetten tetszett a végeredmény és a színésznőnek is remekül állt az egész. Abban mondjuk szerintem megegyezhetünk, hogy ez a ruha, akárcsak Angela Sarafyan Christian Siriano estélyije elég sok volt a díjátadóra, ezt is inkább egy filmfesztiválon tudtam volna elképzelni, mondjuk Cannes-ban vagy Velencében, viszont összességében nem tudok haragudni a színésznőre, mert az elmúlt hónapokból ez a legjobb választása. Az igaz, hogy nem nagyon lépett ki a komfortzónájából, hiszen már hónapok óta szinte csak Chanel ruhákat visel, de ez legalább jól nézett ki, nem öregítette és előnyös volt számára minden szempontból. A klasszikus stílusú sziluett szépen követte Penelope alakját, aminek köszönhetően a vékony dereka és a csípője is nagyszerűen ki lett hangsúlyozva, valamint a vállait is sikerült kacéran megvillantania, aminek hála a korához is jobban passzolt ez a kissé "hercegnős" , habos-babos kreáció. A színválasztással sikerült meglepnie, hiszen most nem fekete ruhát viselt, hanem egy világos, szürkés árnyalat mellett döntött, ami kifejezetten szép összhangot alkotott a kreol bőrszínével és a sötét hajával is, az összhatást pedig a tollas díszítéssel sikerült még izgalmasabbá és drámaibbá varázsolniuk. Összességében azt tudom mondani, hogy nekem tetszett az outfitje és az egyik kedvencem volt az eseményről. A megjelenését egy pár Chanel magassarkúval, valamint Atelier Swarovski by Penelope Cruz ékszerekkel tette teljessé.

Penelope haját egy magasan elhelyezett, elől kicsit megemelt és elegáns copfba fogták össze. A sminkje a megszokottak szerint készült el; a szemeit fekete fekete szemceruzával, szemhéjpúderrel és szempillaspirállal emelték ki, az arcát kontúrozták és pirosították, valamint highligher-t is használtak, míg az ajkaira nude színű rúzs került.