Üdvözlök mindenkit a RedCarpet-Fashion nevű oldalon. Az oldal címéből már rájöhettetek, hogy mivel foglalkozhat az oldal, de ha mégsem, akkor elmondanám: az oldalon olvashattok a legújabb trendekről, megnézhetitek a legnagyobb divatházak divatbemutatóit, figyelemmel követhetitek a divatheteket, valamint értesülhettek arról, hogy a kedvenc hírességeitek (legyenek azok színészek, énekesek, modellek stb.) milyen kreációkban jelentek meg az év legnagyobb vörös szőnyeges eseményein.

Oldaltérkép

 
Chat
 
Family

   

Kérlek Titeket, hogy ide ne jelentkezzetek! Csak a kedvenc oldalaimnak tartogatom ezeket a helyeket!

 
Elite cserék

    
    
    
    

20/19
Feltételek | Lekerültek

Az utolsó helyek meghívásosak, kérlek Titeket hogy ne jelentkezzetek!

 
Események
Ápril 19-30, szer-vas - Tribeca Filmfesztivál
Ápril 24, hét - Guardians of the Galaxy Vol. 2 London premier
Ápril 25, kedd - Take Me Tribeca Filmfesztivál premier
Ápril 25, kedd - Time 100 Gála
Ápril 25, kedd - Sthe Sinner Tribeca Filmfesztivál premier
Ápril 25, kedd - The Handmaid's Tale Los Angeles premier

Ápril 26, szer - Grey Lady Los Angeles premier
Ápril 26, szer - How to be a Latin Lover Los Angeles premier
Ápril 26, szer - Mainfesto Tribeca Filmfesztivál premier
Ápril 27, csüt - Can't Stop Won't Stop Watching Tribeca Filmfesztivál premier
Ápril 27, csüt - Billboard Latin Music Awards
Ápril 27, csüt - amfAR San Paulo Gála
Ápril 27, csüt - DKMS Big Love Gála
Máj 1, hét - Met Gála
Máj 4, csüt - Alien: Covenant London premier
Máj 7, vas - MTV Movie & TV Awards
Máj 8, hét - King Arthur: Legend of the Sword Los Angeles premier
Máj 10, szer - Snatched Los Angeles premier
Máj 18, szer - Pirates of the Carribean: Dead Men Tell No Tales premier
Máj 25, kedd - Wonder Woman Los Angeles premier
Jún, 6 kedd - Glamour magazin Women of the Year Awards UK
Jún 26, hét - The House Los Angeles premier
 
Bejegyzések
Friss bejegyzések
2017.04.26. 21:07
2017.04.26. 20:37
2017.04.26. 20:09
2017.04.26. 19:00
2017.04.26. 18:45
2017.04.26. 18:21
2017.04.26. 15:38
 
Az oldalról

» Admin: Fanni
» Téma: divat
» Nyitás: 2016. január 18.
» Kinézet: v3.0 Márk
» Ajánlott böngésző: Google Chrome
» Egyéb kódok: Gergő
» E-mail: fannismiley96@gmail.com
» Források: x x x x 
»

Az oldal semmilyen kapcsolatban nem áll a tervezőkkel, a modellekkel, hírességek-kel, stylistokkal. Ez csupán egy divattal foglalkozó oldal, ahol a saját vélemé-nyeimet olvashatjátok a vörös szőnyeges megjelenésekről.

belépés x kilépés

 
New events

Margot Robbie x Prada

2017.04.26. 18:21, Fanni

Margot Robbie tegnap este, vagyis április 25-én megjelent a 2017-es Time 100 Gálán, aminek a new yorki Lincoln Centerben rendeztek meg.

A 26 éves színésznő egy nagyon elegáns, de egyben játékos és kifinomult ruhában lépett a vörös szőnyegre, ahol fantasztikusan nézett ki. Margot egy fehér, apró színes kövekkel díszített és bővebb szabású, nyitott hátú Prada estélyit viselt, amit kifejezetten az ő számára terveztek erre az alkalomra. A színésznőt már elég régen láthattuk vörös szőnyegen, de ez a választása ismét tökéletes volt, illetve fiatalos és kacér, ami a korához is nagyon jól illett. Magával a ruha szabásával ugyan nem voltam teljes mértékben megelégedve, hiszen elég alaktalan volt, valamint hosszabb is, mint kellett volna, de ha ettől eltekintünk, akkor jól láthatjuk, hogy a vékony dereka remekül ki lett hangsúlyozva és finoman a csípőjére is felhívták a figyelmünket, a kacérságot pedig a nyitott hátrész szolgáltatta és bevallom örültem is annak, hogy nem lett elől mélyen dekoltálva ez a darab, mert így sokkal elegánsabb és finomabb lett a végeredmény. A színvilágba viszont semmi hiba nem található, friss és üde volt az egész, illetve a tavaszi időszakhoz is remekül passzolt; az élénk kövek nagyszerűen kiegészítették a fehér alapszínt, jól feldobták az összhatást is, így nem lett egyhangú vagy unalmas a megjelenése Margot-nak, valamint a bőrszínével is szé összhangba kerültek. A megjelenését egy pár Prada magassarkú szandállal, pasztell rózsaszín Prada clutch-csal, valamint Delfina Dellettrez ékszerekkel egészítette ki és tette teljessé.

Margot haja leengedve maradt, amit középen elválasztva és egyenesre vasalva viselt a hátára és a vállára omolva. A sminke pedig nagyon friss és üde lett; a szemeit világosbarna szemhéjpúderrel és szempillaspirállal emelték ki, az arcát bronzosították és pirosítót is használtak, míg az ajkaira rózsaszín szájfényt vittek fel.

Kristen Bell x Alberta Ferretti

2017.04.26. 15:38, Fanni

Kristen Bell még március 20-án, hétfő délután ellátogatott a 'Chips' los angelesi premierjére, amit a TCL Chinese Theatreben.

A film 26 éves színésznője egy egyszerű, de mégis mutatós, finoman romantikus stílusú és elegáns összeállításban lépett a kék szőnyegre. Kristen fekete, kék, barna és türkizkék színekből összeálló, kétrészes Alberta Ferretti szettet viselt a 2017-es tavaszi/nyári kollekcióból, ami egy csipkével díszített crop topból, illetve egy virágmintákkal díszített, fodros és aszimmetrikus szabású, magasított derekú maxiszoknyából állt össze. Kétségtelen, hogy a kora tavaszi időszakhoz tökéletes választás volt ez a tervezés a lágy esése, a fodrok és a virágminták miatt, így ebbe bele sem akarok kötni. Viszont a szabással nem voltam teljesen megelégedve; a felsőrész sajnos előnytelen volt a színésznő számára, mivel megszélesítette a felsőtestét, valamint a szoknyához sem igazán passzolt. Egyedül a színes és vidám szoknya tetszett (mondjuk a top sem volt rossz, csak nem illett hozzá), de nagyon sajnálom, hogy a hosszán és a szabásán is alakítottak, mivel eredetileg midiszoknyaként lett bemutatva, illetve az aszimmetrikus szabás is sokkal jobban kivehető volt a kifutón, valamint ott nem is ezzel a felsőrésszel, hanem egy bőrrel kiegészített, szintén crop toppal mutatták be, ami sokkal izgalmasabb és vagányabb is volt. Kristen magasságához ez a szoknyahossz egyáltalán nem illett, plusz még így ódivatú és kicsit öreges is volt. Viszont az alakja elég szépen ki lett hangsúlyozva, főleg a vékony dereka és a lapos hasa lett kiemelve, amitől kacérabb lett az összhatás. A színvilág viszont kifejezetten tetszett, a fekete alapszínhez ezek a kékes árnyalatú virágminták nagyon jól illettek és remek kontrasztot is alkottak egymással, plusz a színésznő világos bőrszínéhez is passzoltak. Kiegészítőként egy pár fekete Jimmy Choo magassarkú szandált, illetve Jennifer Meyer ékszereket választott.

Kristen haját egy középen elválasztott, kicsit szoros és sikkes, elegáns kontyba készítették el, amit alacsonyan helyeztek el. A sminkje viszont túl sötét és drámai lett; a szemeit barna és fekete füstös sminkkel emelték ki, az arcát kontúrozták és pirosítót is vittek fel rá, az ajkaira végül barackszínű rúzs került.

Demi Lovato x Tadashi Shoji

2017.04.26. 15:07, Fanni

Demi Lovato még április 1-jén, szombat délután megjelent a 'Smurfs: The Lost Village' premierjén, amit Los Angelesben rendeztek meg az Arclight Cinemas-ban.

A 24 éves énekesnő egy nagyon elegáns és nőies, kacér ruhában lépett a fotósok és a rajongók elé, ahol elképesztően jól nézett ki. Demi egy fekete alapszínű, finoman átlátszó, mélyen dekoltált és lágy esésű Tadashi Shoji maxiruhát viselt a 2017-es Resort kollekcióból, amit élénk színű virágmintákkal díszítettek fel. Nem is tudom megmondani, hogy mikor tetszett utoljára ennyire a fiatal színésznő bármelyik megjelenése is, de megkockáztatom, hogy az összes közül most nézett ki a legjobban. Végre nem gondolta túl az egészet, nem volt túl szexi és erőltetett, hanem megmaradt a visszafogott, de finoman mégis kacér stílusnál, ami nagyon friss és új volt tőle, de én imádtam. Ez a tevezés kicsit a fürdőruhák fölé szánt tengerparti ruhákra emlékeztetett, így elég nyárias és vidám volt az egész, de remekül illett hozzá és az eseményen is megállta a helyét. Bár a fekete alapszínnél most is megmaradt, viszont ezt most egyáltalán nem bántam, mert az élénk és színes virágminták sokat dobtak a végeredményen, amelyek nem csak remek kontrasztot alkottak az alapszínnel, de izgalmasabbá és nőiesebbé tették a megjelenését, illetve az énekesnő napbarnított bőrszínével is nagyon jól kiegészítették egymást. A szabásba sem tudok belekötni, pont ott emelte ki Demi alakját, ahol kellett, vagyis a vékony derekára került a hangsúly, illetve visszafogottan a dekoltázsára is felhívták a figyelmünket, de itt meg is álltak, hiszen mégis csak egy rajzfilm premierjéről volt szó, illetve a szoknya is enyhén átlátszó volt, így nem akartak átesni a ló túloldalára, amit nagyon értékelek. Kiegészítőként egy pár fekete Gianvito Rossi magassarkút, illetve Harry Kotlar ékszereket választott.

Demi haja leengedve maradt, amit középen elválasztva, laza hullámokba besütve viselt. A sminkje a megszokottól ellentétesen sokkal visszafogottabb lett, de nekem a ruha mellé még ez is sok volt egy kicsit; a szemeit lila szemhéjpúderrel és műszempillával emelték ki, az arcára pirosító és highlighter is került, az ajkaira végül rózsaszín rúzst vittek fel.

Kiernan Shipka x Erdem

2017.04.26. 14:25, Fanni

Kiernan Shipka április 21-én, péntek délután megjelent a 'Feud' sorozat For Your Consideration Emmy-s eseményén, amit Los Angelesben rendeztek meg a Wilshire Ebell Theatreben.

A sorozat 17 éves színésznője tőle megszokottan remekül nézett ki és a fekete szőnyegen egy nagyon izgalmas, kacér és fiatalos, de mégis elegáns darabban láthattuk tündökölni. Kiernan egy élénk rózsaszín, mélyen dekoltált, apró virágmintákkal, a dekoltázsa felett kövekkel, illetve fodrokkal díszített, aszimmetrikus szabású Erdem ruhát viselt a 2017-es elő-őszi kollekcióból, ami hátul nyitott volt, illetve egy kontrasztot alkotó, piros masnival egészítették ki. A fiatal tehetségben tényleg lehetetlen csalódni, ha a megjelenéseiről van szó, mert mindig nagyon összeszedett, okos és a korához tökéletesen passzoló tervezéseket láthatunk tőle, plusz minden egyes alkalommal tud valami újat mutatni. Most inkább egy nagyon fiatalos és bájos, romantikus elemekkel kiegészített, de mégis finoman szexi szettet láthattunk rajta, ami remekül nézett ki, egyetlen egy hibát sem találok benne. A színvilág kitűnő választás volt, hiszen nem csak izgalmas és feltűnő, de a színésznő bőrszínéhez is csodásan illenek ezek meleg tónusú árnyalatok, a piros masni pedig fantasztikus kis részlet volt, ami még inkább feldobta a végeredményt. A szabásba lehetetlen lenne belekötni, hiszen nagyon kifinomult volt, viszont a mély dekoltázsrésznek köszönhetően ez ellensúlyozva lett, így az összhatás is sokkal fiatalosabb és kacérabb, illetve sejtelmesebb, ha úgy tetszik. De Kiernan alakja a kicsit bővebb sziluett ellenére is elég jól ki lett emelve, a dekoltázsa mellett a vállaira, a hátára és a derekára helyezték a hangsúlyt, de csak elég visszafogottan. A megjelenését egy pár ezüst Miu Miu magassarkú szandállal egészítette ki és tette teljessé, ami tökéletes választás volt a ruha mellé, valamint harmonizált a tervezésen helyet kapott kristályokkal is. 

Kiernan haját egy laza, magasabban elhelyezett kontyba készítették el, így a ruhán maradhatott a hangsúly. A sminkje pedig szokás szerint egyszerű és természetes lett; a szemeit szempillaspirállal emelték ki, az arcára pirosító és egy kevés highlighter is kerül, végül az ajkaira rózsaszín rúzst vittek fel.

Zoey Deutch x Rodarte

2017.04.26. 13:55, Fanni

Zoey Deutch is ott volt április 21-én, vagyis pénteken a Marie Claire magazin 2017-es Fresh Faces partiján, amit a nyugat hollywoodi Doheny Roomban rendeztek meg.

A 'Before I Fall' 22 éves színésznője egy nagyon kacér és kissé romantikus stílusú, nőies ruhában lépett a vörös szőnyegre ez alkalommal. Zoey egy fehér, csipkével és fodrokkal díszített, mélyen dekoltált, illetve átlátszó részekkel kiegészített Rodarte midiruhát viselt a 2016-os őszi/téli kollekcióból. Nem is tudom, hogy igazából hol kezdjem, de talán azzal, hogy egészen eddig szinte minden megjelenésével elégedett voltam az elmúlt egy évben, de ezzel most hatalmas csalódást sikerült okozni a fiatal tehetségnek. Talán nem is lett volna ezzel a tervezéssel problémám, viszont az átlátszósága miatt fura lett a végeredmény. De ez igazából nem is ennek volt köszönhető, hanem annak, hogy az alsóneműjét is megmutatta, amivel nem is lett volna baj, mert nem lett ettől olcsó az összhatás és ízléses is volt, viszont a szabása már kevésbé. Nekem olyan érzésem volt, mintha a szoknya alatt egy hatalmas pelenkát viselt volna. Tényleg muszáj kihangsúlyoznom, hogy a ruha nagyon tetszett, az apró részletek és díszítések eléggé gyönyörűen lettek kidolgozva, amelyek csodásan néztek ki és ettől lett nőies, illetve lágy és kifinomult az egész. A szabással sem volt problémám (vagyis az alsóneműjén kívül), hiszen végig nagyon szépen követte Zoey alakját, így a vékony dereka és a formás csípője is nagyszerűen ki lett emelve, valamint a dekoltázsáára is nagy figyelmet szenteltek. A színválasztás letisztult és lágy volt, de a finoman napbarnított bőrszínével és a szőke hajval kiegészítve is remekül mutatott, szépen kiegészítették egymást, a végeredmény pedig izgalmas és egyedi lett. A megjelenését egy pár fehér, csipkés Jimmy Choo magassarkúval egészítette ki, ékszereket pedig ez alkalommal nem viselt.

Zoey haja leengedve maradt, amit oldalt elválasztva és nagyobb hullámokba beszárítva viselt a hátára omolva, ami nagyon sikkes volt. A sminkje pedig eléggé természetes és üde lett; a szemeit barna szemhéjpúderrel, fekete tusvonallal és szempillaspirállal emelték ki, az arcát bronzosították és prosítót is használtak, míg az ajkaira rózsaszín matt rúzst vittek fel.