Üdvözlök mindenkit a RedCarpet-Fashion nevű oldalon. Az oldal címéből már rájöhettetek, hogy mivel foglalkozhat az oldal, de ha mégsem, akkor elmondanám: az oldalon olvashattok a legújabb trendekről, megnézhetitek a legnagyobb divatházak divatbemutatóit, figyelemmel követhetitek a divatheteket, valamint értesülhettek arról, hogy a kedvenc hírességeitek (legyenek azok színészek, énekesek, modellek stb.) milyen kreációkban jelentek meg az év legnagyobb vörös szőnyeges eseményein.

Oldaltérkép

 
Chat
 
Family

   

Kérlek Titeket, hogy ide ne jelentkezzetek! Csak a kedvenc oldalaimnak tartogatom ezeket a helyeket!

 
Elite cserék

    
    
    
    

20/20
Feltételek | Lekerültek

Az utolsó helyek beteltek, kérlek Titeket hogy ne jelentkezzetek!

 
Események
Márc 17, pén - Ghost in the Shell Szöul premier
Márc 17-26, pén-vas - PaleyFest Los Angeles
Márc 18, szom - Life SXSW Fesztivál premier
Márc 18, szom - This is Us PaleyFest
Márc 19, vas - Empire Magazine Film Awards
Márc 19, vas - Grey's Anatomy PaleyFest
Márc 22, szer - Late Late Show with James Corden PaleyFest
Márc 22, szer- Power Rangers Los Angeles premier

Márc 24, pén - CineFest Opening Night
Márc 24, pén - Power Rangers London premier
Márc 25, szom - Westworld PaleyFest
Márc 25, szom - Pretty Little Liars PaleyFest
Márc 26, vas - Scandal PaleyFest
Márc 27-30, hét-csüt - CinemaCon
MÁrc 30, csüt - CinemaCon Big Achivement Awards
Márc 31, pén - Ghost In The Shell London premier
Márc 31, pén - Smurfs: The Lost Village London premier
Ápril 9, vas - Olivier Awards
Ápril 19-30, szer-vas - Tribeca Filmfesztivál
Ápril 20, csüt - Flower Tribeca Filmfesztivál premier
 
Bejegyzések
Friss bejegyzések
2017.03.24. 20:26
2017.03.24. 15:35
2017.03.24. 14:39
2017.03.24. 12:45
2017.03.24. 12:34
2017.03.24. 12:24
2017.03.21. 18:35
 
Az oldalról

» Admin: Fanni
» Téma: divat
» Nyitás: 2016. január 18.
» Kinézet: v3.0 Márk
» Ajánlott böngésző: Google Chrome
» Egyéb kódok: Gergő
» E-mail: fannismiley96@gmail.com
» Források: x x x x 
»

Az oldal semmilyen kapcsolatban nem áll a tervezőkkel, a modellekkel, hírességek-kel, stylistokkal. Ez csupán egy divattal foglalkozó oldal, ahol a saját vélemé-nyeimet olvashatjátok a vörös szőnyeges megjelenésekről.

belépés x kilépés

 
New events

Katy Perry x Rasario

2017.03.24. 12:24, Fanni

Katy Perry még március 18-án, szombat este megjelent a Human Rights Campaing gálavacsorán, amit a los  angelesi JW Marriott Hotelben rendeztek meg.

A 32 éves énekesnő egy nagyon elegáns és feltűnő ruhában lépett a kék szőnyegre ez alkalommal. Katy egy fekete-fehér, monokróm stílusú, fodrokkal díszített Rosario estélyit viselt a 2017-es tavaszi/nyári kollekcióból. Maga a ruha nem nézett ki jól, sőt a lookbook-ban a modellen kifejezetten tetszett, de az énekesnőn több szempont miatt is eléggé előnytelen volt. Kezdjük azzal, hogy a szabás egyáltalán nem volt megfelelő száműra, hiszen túl szűk volt több helyen is, de főleg a hasa és a dereka környékén volt észrevehető, ahol ráncos lett a tervezés és teljesen összeszorította a testét. Bár az tény, hogy az alakja nagy hangsúlyt kapott, de a szűk részek miatt egyáltalán nem olyan lett a végeredmény, mint amilyennek lennie kellett volna és nem is állt jól neki. A fodrok szintén nem mondhatóak jó választásnak, főleg a nagyobb dekoltázsa miatt, bár ez most nem is lett volna baj, de túl nagy és merev volt az egész és teljesen elvonták minden másról a figyelmünket. A színválasztással kapcsolatban viszont nem tudok panaszkodni, mert klasszikus és kifinomult volt, valamint Katy világos bőrszínével sem mutattak rosszul, a fekete részek pedig remek kontrasztot alkottak a tervezés többi, élettelen árnyalatával, amivel egy kis drámaiságot is sikerült belecsempészniük. Bevallom jó volt egy kicsit változatosabb és extravagánsabb ruhában látni, de ment ez már neki sokkal jobban és sajnos idén még nem igazán volt olyan megjelenése, ami tetszett volna. A megjelenését egy pár Jimmy Choo magassarkúval és Neil Lane ékszerekkel egészítette ki és tette teljessé.

Katy rövid haja leengedve maradt, amit oldalt elválasztva és beszárítva viselt. A sminkje pedig a megszokott, erőteljesebb formában készült el; a szemeit cicás tusvonallal és műszempillával emelték ki, az arcát lágyan kontúrozták, míg az ajkaira mályvaszínű rúzs került.

Ella Purnell x Chanel

2017.03.21. 18:35, Fanni

Ella Purnell tegnapelőtt kora este, vagyis március 19-én hivatalos volt a 2017-es Empire Awards-ra, amit Londonban rendeztek meg a The Roundhouse-ban.

A 20 éves brit színésznő tőle megszokottan egy egyszerű, de mégis kacér ruhát választott a díjátadóra, ahol nagyon csinos volt és rendkívül bájosan festett. Ella egy fekete alapszínű, magasított nyakú és háromnegyedes ujjakkal kiegészített, valamint apró fehér mintákkal díszített Chanel miniruhát viselt a 2017-es elő-őszi kollekcióból. Bevallom nekem a fiatal színésznő megjelenése volt a kedvencem erről az eseményről, mivel ő nem próbálkozott túl kétségbeesetten, csinos volt, de semmit nem vitt túlzásba. A színválasztás elég klasszikus és minimalista volt, a monokróm stílust követte, a mintáknak viszont sikerült az egészet egy kicsit feldobniuk, így a végeredmény nem lett unalmas vagy esetleg egyhangú. A szabásba sem lehet belekötni, fiatalos és kellően elegáns volt, viszont a kacér elemek is megtalálhatóak benne, így Ella korához tökéletesen passzolt, valamint a vékony dereka is finoman ki lett hangsúlyozva, de a legnagyobb figyelem a hosszú és formás lábaira irányult, amelyek ellopták a reflektorfényt. A megjelenését egy pár fekete, platformos Jimmy Choo magassarkú szandállal egészítette ki és tette teljessé.

Ella haja leengedve maradt, amit középen elválasztva és a fülei mögé tűrve viselt, nagyobb hullámokba besütve. A sminkje szerencsére egyszerű, de mutatós lett; a szemeit fekete szemhéjpúderrel és szempillaspirállal emelték ki, az arcára pirosítót és highlighter-t is vittek fel, míg az ajkaira barackszínű rúzs került.

Laura Carmichael x Erdem

2017.03.20. 17:49, Fanni

Laura Carmichael is jelen volt az idei Empire Awards-on, amit március 19-én, vagyis tegnap rendeztek meg Londonban és a The Roundhouse adott neki otthont.

A 30 éves brit színésznő tőle megszokottan egy egyszerű, de bájos és elegáns ruhában lépett a vörös szőnyegre. Laura egy pink, apró virágmintákkal és peplummal díszített Erdem midiruhát viselt a 2017-es elő-őszi kollekcióból, amit a nyaka körül ezüst sztrasszokkal egészítettek ki. A színésznőnek egyébként ugyanaz a stylistja, mint Felicity Jones-nak, így nem meglepő, hogy eléggé azonosak stílusúak szoktak lenni a megjelenéseik, bár a legtöbbször Laura felülmúlja Felicityt. Ez megint majdnem megtörtént, de végül egyikük ruhája sem varázsolt el. A színésznő esetében ez az élénk és tavaszias színválasztás, valamint a ruhán elhelyezett virágminták voltak azok a részletek, amelyek kifejezetten tetszettek, nőies és tavaszias volt az egész, valamint ez az üde árnyalat a finoman napbarnított bőrszínével is remek összhangot alkotott. Viszont a szabást egyáltalán nem siekrült eltalálniuk, bár Laura vékony dereka elég szépen ki lett hangsúlyozva, de a szoknya sziluettje elég előnytelen volt számára, a pelum pedig teljesen felesleges volt, mivel egyáltalán nem tudott érvényesülni. Jobban tudtam volna örülni, hogyha alakítaniuk rajta és egyenes szabású, esetleg finoman alakkövető midiruhaként viselte volna a tervezést, amivel a legjobban öltözöttek kerülhetett volna nagyon könnyen. Kiegészítőként egy pár fekete Charlotte Olympia magassarkú szandált választott, ami egyáltalán nem volt jó párosítás a ruha mellé, ékszereket pedig egyáltalán nem viselt.

Laura haja leengedve maradt, amit középen elválasztva és lágy hullámokba besütve viselt, ami jól is állt neki, de a ruha mellé egy konty jobban illett volna. A sminkje egyszerű, de mutatós lett; a szemeit ezüst szemhéjpúderrel, fekete tusvonallal és szempillaspirállal emelték ki, az arcára pirosító került, míg az ajkaira barackszínű rúzst vittek fel.

Felicity Jones x Olivier Theyskens

2017.03.20. 17:34, Fanni

Felicity Jones is hivatalos volt a 2017-es Empire Awards-ra, amit március 19-én, vasárnap rendeztek meg a Londonban található The Roundhouse-ban.

A 33 éves brit színésznő szokásához hűen egy nagyon bájos és vintage stílusú ruhát választott a díjátadóra, ahol nagyon csinos volt. Felicity egy fehér alapszínű, apró fekete pöttyökkel és átlátszó részletekkel díszített, galléros Olivier Theyskens midiruhát viselt a 2017-es tavaszi/nyári kollekcióból. Az elmúlt hónapokban nem igazán tetszettek a színésznő megjelenései, mivel a stylistja rendszerint öreges és unalmas tervezéseket választ ki számára, amit nagyon bánok, mert tudom, hogy sokkal jobbra is képesek lennének, de ez mostanában valamiért nem megy nekik. Bár ez a tervezés sem volt fantasztikus, de végre sikerült egy kis kacérságot és sejtelmességet belecsempészniük hála az átlátszó részeknek. És tetszett is volna az egész, ha finoman dekoltálták volna és a gallértól sem ártott volna megszabadulniuk, ami a rövid nyakával egyszerűen még mindig nem tud megfelelően érvényesülni. Nem is tudom, hogy miért erőltetik nála az ilyen ruhákat, amikor egy mélyebb dekoltázsrésszel igazán dögös, de egyben visszafogott is lenne.  Felicity vékony dereka amúgy nagyon szépen ki lett emelve a fekete öv segítségével és visszafogottan a lábait is sikerült megvillantania. A színválasztás nem volt rossz, a pöttyök játékosabbá varázsolták a végeredményt, de a fehér alapszín nem igazán működött a színésznő világos bőrszínével. A megjelenését egy pár fekete Rupert Sandderson magassarkú szandállal és David Morris ékszerekkel egészítette ki és tette teljessé.

Felicity haja leengedve maradt, amit középen elválasztva és lágy hullámokba beszárítva viselt. A sminkje pedig szokás szerint nagyon természetes volt; a szemeit világosbarna szemhéjpúderrel és szempillaspirállal emelték ki, az arcára pirosítót vittek fel, míg az ajkaira barackszínű rúzs került.

Joanne Froggatt x Temperley London

2017.03.20. 17:22, Fanni

Joanne Froggat is ellátogatott március 19-én, vagyis vasárnap kora este az idei Empire Awards-ra, amit a londont The Roundhouse-ban rendeztek meg.

A 36 ébes brit színésznő egy kicsit drámaibbra vette a formát, mint máskor és egy nagyon elegáns, illetve dögös ruhában láthattuk a vörös szőnyegre lépni, ahol egyébként remekül festett. Joanne egy teljesen fekete Temperley London szettet viselt a 2017-es őszi/téli kollekcióból, ami egy mélyen dekoltált blúzból és egy hozzá passzoló magasított derekú, flitterekkel díszített, valamint lágy esésű maxiszoknyából állt össze. Túl izgalmasanak nem mondanám a végeredményt, de örülök, hogy nem a kifutón bemutatott, fehér inggel viselte a szoknyát, amelyek között számomra túl nagy volt a kontraszt, ezzel a fekete felsővel viszont nagyon jól működött a választása és úgy nézett ki, mintha egy estélyit viselt volna, ami kifejezetten az előnyére vált. A színválasztás sötét és klasszikus volt, viszont a fekete árnyalat elég szép összhangot alkotott a bőrszínével és a szőke hajával is, de szerencsére a flitterek segítettek abban, hogy az összhatás ne legyen unalmas, míg a szoknya finoman átlátszó részei nagyon sejtelmesek voltak. A szabásba egyáltalán nem tudok belekötni, mivel Joanne vékony dereka és a csípője is remekül ki lett hangsúlyozva, de a dekoltázsára került a legnagyobb figyelem, amitől a megjelenése dögösebb lett. Kiegészítőként egy pár fekete Jimmy Choo magassarkú szandált és szintén fekete Jimmy Choo clutch-ot, valamint Monica Vinader ékszereket választott.

Joanne haja leengedve maradt, amit középen elválasztva, laza hullámokba besütve viselt. A sminkje egészen egyszerű, de mutatós lett; a szemeit füstös fekete sminkkel emelték ki, az arcára pirosító került, míg az ajkaira nude színű rúzst vittek fel.