Üdvözlök mindenkit a RedCarpet-Fashion nevű oldalon. Az oldal címéből már rájöhettetek, hogy mivel foglalkozhat az oldal, de ha mégsem, akkor elmondanám: az oldalon olvashattok a legújabb trendekről, megnézhetitek a legnagyobb divatházak divatbemutatóit, figyelemmel követhetitek a divatheteket, valamint értesülhettek arról, hogy a kedvenc hírességeitek (legyenek azok színészek, énekesek, modellek stb.) milyen kreációkban jelentek meg az év legnagyobb vörös szőnyeges eseményein.

Oldaltérkép

 
Chat
 
Family

Kérlek Titeket, hogy ide ne jelentkezzetek! Csak a kedvenc oldalaimnak tartogatom ezeket a helyeket!

Képre vár: Ninaa

 
Elite cserék

    
    
    

20/15
Feltételek | Lekerültek

Kérlek,Titeket, hogy a chat-ben jelentkezzetek!

 
Események
Ápr 16, hét - Westworld Los Angeles premier
Ápr 17, kedd - I Feel Pretty Los Angeles premier
Ápr 18-29, szer-vas - Tribeca Filmfesztivál
Ápr 18, szer - A Very English Scandal London premier
Ápr 18, szer - Love, Gilda Tribeca Film Fesztivál premier
Ápr 19, csüt - The Handmaiden's Tale Los Angeles premier

Ápr 22, vas - Sherlock Gnomes London premier
Ápr 23, hét - The Avengers: Infinity War Los Angeles premier
Ápr 24, kedd - Time 100 Gála
Ápr 30, hét - Overboard Los Angeles premier
Máj 8-19, kedd-szom - Cannes Filmfesztivál
Máj 13, vas - BAFTA TV Awards
Máj 20, pén - Billboard Music Awards
Jún 10, vas - Tony Awards
Jún 18, hét - MTV Movie Awards
 
Bejegyzések
Friss bejegyzések
2018.04.24. 16:47
2018.04.24. 16:30
2018.04.24. 16:16
2018.04.24. 15:53
2018.04.23. 19:05
2018.04.23. 15:57
2018.04.23. 15:26
 
Az oldalról

» Admin: Fanni
» Téma: divat
» Nyitás: 2016. január 18.
» Kinézet: v3.0 Márk
» Ajánlott böngésző: Google Chrome
» Egyéb kódok: Gergő
» E-mail: fannismiley96@gmail.com
» Források: x x x x 
»

Az oldal semmilyen kapcsolatban nem áll a tervezőkkel, a modellekkel, hírességek-kel, stylistokkal. Ez csupán egy divattal foglalkozó oldal, ahol a saját vélemé-nyeimet olvashatjátok a vörös szőnyeges megjelenésekről.

belépés x kilépés

 
New events

Mackenzie Davis x Calvin Klein

2018.04.23. 15:57, Fanni

Mackenzie Davis még április 18-án, szerda este ellátogatott a 'Tully' premierjére, amit Los Angelesben rendeztek meg a Regal LA Live Stadium 14-ben.

A film 31 éves színésznője egy nagyon modern és vagány, de egyben elegáns outfitet választott ki a stylistjával a fekete szőnyeges vetítésre, amiben mesésen festett. Mackenzie egy élénk sárga, felül kicsit bővebb szabású, de lefelé haladva alakkövető, valamint magasított nyakrésszel kiegészített Calvin Klein midiruhát viselt a 2018-as tavaszi/nyári kollekcióból, amit két helyen is fekete, kisebb feliratokkal (amin az áll, hogy "Industrual Dip Molded 100% Nitrile/Synthetic Rubber"), illetve ezüst gombokkal díszítettek fel. A ruha elég izgalmas és egyedi volt, mind ami a szabást, a színt és az anyaghasználatot illeti. A színésznőtől az utóbbi időszakban elég sok izgalmas és külünleges szettet láthattunk, így nagyon boldog voltam, hogy ismét visszatért a közönség elé és egy nagyon csinos darabban láthattuk, amit sikerült tökéletesen eladnia számomra. Az anyag, amit felhasználtak a tervezéshez újrahasznosított gumi volt, ami elég szokatlan dolognak számít és szerintem senki nem gondolt volna arra, hogy lehet ebből is egy nagyon előnyös ruhát készíteni, de az amerikai divatháznak és a tervezőjének, Raf Simons-nak ez is sikerült. Egyáltalán nem váltott ki belőlem a gumi használata vegyes ézéseket, bár azt el kell ismernem, hogy elég fura választás és nem hiszem, hogy túl kényelmes lehetett Mackenzie számára, viszont az egészet eladhatóvá tudta tenni, amit imádtam. Szerencsére az alakja számára is nagyon előnyös volt, végig szépen követte és a vékony derekára, illetve a csípőjére is nagy figyelem kerülhetett, plusz sejtelmesen még a lábait is meg tudta villantani. A színválasztás is külön plusz pontot érdemel nálam, mert az utóbbi időszakban a tavalyinál még jobban kezdem megszeretni az élénk citromsárga árnyalatokat, az pedig engem lepett meg a legjobban, hogy a színésznő világos bőrszíne mellett is milyen jól nézett ki, gyönyörűen kiegészítették egymást. Egyetlen dolog van amibe bele tudok kötni az a két helyen is elhelyezett fekete felirat volt, ami elég fura és felesleges volt szerintem, viszont minden más tökéletes volt. A styling is nagyon tetszett, főleg a zöld cipő és az átlátszó clutch, amivel még modernebbé varázsolták az összhatást. A megjelenését egy pár zöld Calvin Klein magassarkúval, Charlotte Olympia clutch-csal és Jennifer Meyer ékszerekkel egészítette ki és tette teljessé.

Mackenzie haját egy egyszerű és kicsit lazább kontyba készítették el. A sminkje szintén a klasszikus vonalat követte; a szemeit fekete tusvonallal és szempillaspirállal emelték ki, az arcát lágyan bronzosították és pirosították is, míg az ajkaira barackszínű szájfényt vittek fel.

Olivia Wilde x Elie Saab

2018.04.23. 15:26, Fanni

Olivia Wilde szintén megjelent a 'Kodachrome' los angelesi premierjén, aminek az Archlight Cinemas adott otthont még április 18-án, szerda este.

A 34 éves színésznő egy eléggé vagány és feltűnő, de mégis elegáns összeállítást választott erre az alkalomra, amiben sikerült felhívnia magára az emberek figyelmét. Olivia egy teljesen fekete, kétrészes Elie Saab tervezést viselt a 2018-as őszi/téli kollekcióból, ami egy flitterekkel díszített blézerből és egy finoman átlátszó csipke részletekkel kiegészített maxiszoknyából állt össze. A választása eléggé váratlan volt, annak ellenére is, hogy a színésznőtől már megszokhattuk az ehhez hasonlóan szexi és vad, kicsit drámai megjelenéseket, de számomra ez mégsem hozta el a várt hatást, ami teljesen elmaradt. A styling sem volt tökéletes, amivel a legnagyobb problémám a blézer alatt helyet kapott melltartó volt, ami elég zavaró tényező volt ez alkalommal és egy kicsit sem passzolt az outfithez, inkább figyelemelterelő volt. Maga a blézer tetszett, de eléggé "végzet asszonya" érzést keltett bennem a megjelenésével, ami ez miatt eléggé jelmezszerű lett szerintem. Sokkal szívesebben láttam volna a felsőrészt egy szűkített fazonú nadrággal, amivel remek hatást érhetett volna el. A szabással egyébként nem voltak gondok, mert Olivia alakja számára előnyös volt minden részlet, így a vékony derekára és a csípőjére is nagy figyelem került, plusz a dekoltázsát is elég jól kiemelték. Az szoknyarésszel sem voltam kifejezetten elégedett, ami főleg az átlátszó részletek miatt volt így, melyeket szintén feleslegesnek tartok és a megjelenéséhez sem tudtak semmi pluszt hozzáadni, inkább elvettek tőle. A színválasztásra áttérve csak azt tudom mondani, hogy szívesebben láttam volna valami friss és színes árnyalatban, így a tavasz beköszöntével, de a színésznő mégis egy sötét és komor fekete szín mellett döntött, ami egyébként remek összhangot alkotott a bőrszínével, míg a flitterekkel sikerült feldobniuk az egészet, de még így is elég erősnek és túl drámainak éreztem a megjelenését. Kiegészítőként egy pár fekete Stella Luna magassarkút, valamint Walters Faith és Sara Weinstock ékszereket választott.

Olivia haja leengedve maradt, amit középen elválasztva és laza hullámokba besütve viselt. A sminkje szintén egyszerű, de mutatós lett; a szemeit barna és arany árnyalatokkal, illetve szempillaspirállal emelték ki, az arcát kontúrozták és highlighter-t is használtak, végezetül az ajkaira nude színű rúzst vittek fel.

Elizabeth Olsen x Christian Dior

2018.04.23. 15:08, Fanni

Elizabeth Olsen még április 18-án, szerda este megjelent a 'Kodachrome' premierjén, amit Los Angelesben rendeztek meg az Archlight Cinemas-ban.

A film 29 éves színésznője egy nagyon egyszerű és minimalista, modernebb stílusú összeállításban érkezett a vörös szőnyegre, amiben remekül festett. Elizabeth egy kétrészes, hófehér Christian Dior nadrágkosztümöt viselt a 2018-as őszi/téli kollekcióból, ami egy finoman szűkített fazonú blézerből és egy hozzá passzoló, egyenes szárú nadrágból állt össze. Az utóbbi pár megjelenése elég változatosra és kiszámíthatatlanra sikeredett, a vagány ruhákkal pedig sikerült meglepnie, viszont ez alkalommal egy kicsit visszatért mégis a megszokott komfortzónájához, bár a szexisebb elemeket azért sikerült ebbe is belecsempészni a színésznőnek, aminek kifejezetten örültem. Mivel a blézer alatt nem viselt semmit, így a dekoltázsa elég jól ki lett hangsúlyozva, plusz ennek köszönhetően sikerült ez az éles, kicsit férfiasabb outfitet nőiesebbé varázsolnia. A szabás majdnem teljesen tökéletes volt, viszont mégis bele kell kötnöm egy kicsit a felsőrészbe, aminek a kialakítása lehetett volna ennél jobb is, mivel Elizabeth dereka körül egy kicsit nagyobb volt, mint kellett volna, így az alakjára nem is került olyan nagy hangsúly, de ez nem volt igazából zavaró és az összhatást sem rontotta el szerencsére. A színválasztással szintén visszatért a normákhoz, vagyis egy vakító, fehér árnyalat mellett döntött, ami az enyhén napbarnított bőrszínével és a barna hajával is nagyszerű összhangot alkotott, viszont a kiegészítőkkel jó lett volna egy kicsit kísérletezgetnie, sajnálom, hogy ezt nem használták ki. A megjelenését egy pár fekete Jimmy Choo magassarkú szandállal tette teljessé, ékszereket pedig nem viselt, bár egy statement fülbevalónak örültem volna.

Elizabeth haja leengedve maradt, amit hátrafésülve, a természetes hullámos formájában viselt, felül vizes hatással megfűszerezve és a hátára omolva. A sminkje is elég klasszikusra sikeredett; a szemeit világosbarna szemhéjpúderrel és szempillaspirállal emelték ki, az arcát bronzosították és pirosították, illetve highlighter-t is vittek fel rá, míg az ajkaira élénk piros matt rúzs került.

Margot Robbie x Isabel Marant

2018.04.23. 14:43, Fanni

Margot Robbie még április 16-án, hétfő délután hivatalos volt a Nissan partijára, amit a kaliforniai Culver City-ben rendeztek meg.

A 27 éves színésznő egy nagyon vagány és kacér, a 80-as éveket megidéző összeállításban érkezett az eseményre, ahol nagyszerűen nézett ki ez alkalommal is. Margot egy narancssárga, kétrészes Isabel Marant tervezést viselt a 2018-as őszi/téli kollekcióból, ami egy ingből és egy magasított derekú nadrágból állt össze, amit elől fodrokkal díszítettek fel és mind a két részt bőrből készítettek el. A megjelenésének egy kicsit western-es, vintage stílusú hatása volt, ami a modernebb elemekkel vegyítve igazán jól működött az ausztrál tehetségen és sikerült tökéletesen eladnia számomra. Bár azt nem tudom megmondani, hogy egy meleg, kaliforniai napon mennyire lehetett előnyös és kényelmes számára egy bőrből készült szett, de az tagadhatatlan, hogy remekül állt rajta az egész. A szabásba nagyon nehezen lehetne belekötni, mivel Margot alakját végig nagyszerűen követte, szerencsére az inget beletűrtén a szoknyába, így a vékony derekára és a csípőjére is elegendő figyelem kerülhetett, viszont a legnagyobb hangsúly a hosszú lábaira került, melyeket sikerült nagyon jól megvillantania, így a megjelenéséből a kacérabb elemek sem hiányoztak. Annak egyébként nagyon örülök, hogy hiába kötött szerződést még március eleján a Chanel-el, nem csak a francia divatház tervezéseiben láthatjuk, amire egyébként nagyon számítottam az ő esetében, mert kifejezetten szeretem, amikor változatosan és izgalmasan öltözködik, ami ez alkalommal teljesült is, sőt kifejezetten váratlan volt számomra ez az outfit, hiszen nem túl sokszor láthattuk még ennyire vagány darabban. A színválasztás is egészen szokatlan volt, mivel ehhez hasonló narancssárga árnyalatokat nem túl gyakran láthatjuk a nagyobb események alatt, mert egy elég nehezen viselhető szín, viszont Margot világosabb bőrszínével és a szőke hajával is fantasztikus összhangot alkotott, amibe nem lehet belekötni, izgalmas és egyedi volt. A megjelenését egy pár arany Alumnae magassarkú szandállal egészítette ki, ami az egyetlen részlet az outfitben, ami egyáltalán nem tetszett, ezt kicseréltem volna egy egyszerűbb darabra, de minden más a legnagyobb rendben volt.

Margot haja leengedve maradt, amit oldalt elválasztva és laza hullámokba besütve viselt. A sminkje színes és izgalmas volt; a szemeit világosbarna és narancssárga szemhéjpúderrel, illetve szempillaspirállal emelték ki, az arcát finoman pirosították és highlighter-t is vittek fel rá, míg az ajkaira barackszínű rúzs került.

Naomie Harris x Roksanda Ilincic

2018.04.22. 18:15, Fanni

Naomie Harris még április 17-én, kedd este hivatalos volt a 2018-as Marriot International Loyalty Programme Launch eseményre, amit Londonban rendeztek meg.

A 41 éves brit tehetség egy nagyon izgalmas és egyben modern, de az alkalomhoz illően elegáns összeállításban érkezett a vörös szőnyegre a fotósok elé, ahol fantasztikusan nézett ki. Naomie egy élénk citromsárga, kétrészes Roksanda Ilincic nadrágkosztümöt viselt a 2018-as őszi/téli kollekcióból, ami egy finoman szűkített fazonú blézerből, illetve egy bővített szárú és magasított derekú nadrágból állt össze. A színésznő megjelenéseit az utóbbi időszakban egyre jobban kezdem megszeretni, persze korábban is rajongtam érte, de idén az összes szettje tökéletes volt, mindegyik izgalmas és váratlan választás volt tőle, ahogy ez is. Ismét egy kicsit a nadrágos kombinációval kacérkodott, ami remek választás volt számára, mert ez a férfiasabb, de mégis finoman szexi és vagány vonal istenien passzol hozzá és eladhatóvá tudta tenni a végeredményt. A leginkább a megjelenésének az élés, sikkes vonalai tetszettek, melyek igazán modernné varázsolták az összhatást, ami tökéletes volt. Hála a szűkített fazonú blézernek Naomie vékony derekára és a csípőjére is elég nagy figyelem került, az pedig különösen tetszett, hogy ez alatt tényleg nem viselt semmit, aminek a segítségével sikerült sejtelmesebbé tenniük a megjelenését és egy kis nőiességet is bele tudtak vinni, ami nagyon jót tett neki. A színválasztás is mesés volt, a színésznő sötét bőr- és hajszínéhez nagyszerűen passzolt ez a sárga árnyalat, ami helyett jobbat nem is találhattak volna számára, viszont az acélkék kiegészítőkkel sikerült egy teljesen új szintre emelniük az outfitet, ami egyszerűen hibátlan volt, a két szín tökéletesen működött egymás mellett, míg az ezüst kristályokkal sikerült egy kis csillogást is belecsempészniük az outfitjébe, ami feltette a pontot az i-re. Kiegészítőként egy pár kék Manalo Blahnik magassarkút, szintén kék Manalo Blahnik clutch-ot, illetve Joan Hornig és Rachel Katz ékszereket választott.

Naomie haja leengedve maradt, amit oldalt elválasztva és egyenesre vasalt sikkes formában, így az összeállításról semmi sem terelhette el a figyelmünket. A sminkje a megszokottak szerint készült el; a szemeit fekete szemhéjpúderrel és szempillaspirállal emelték ki, az arcát pirosították, míg az ajkaira barackszínű rúzst vittek fel.