Üdvözlök mindenkit a RedCarpet-Fashion nevű oldalon. Az oldal címéből már rájöhettetek, hogy mivel foglalkozhat az oldal, de ha mégsem, akkor elmondanám: az oldalon olvashattok a legújabb trendekről, megnézhetitek a legnagyobb divatházak divatbemutatóit, figyelemmel követhetitek a divatheteket, valamint értesülhettek arról, hogy a kedvenc hírességeitek (legyenek azok színészek, énekesek, modellek stb.) milyen kreációkban jelentek meg az év legnagyobb vörös szőnyeges eseményein.

Oldaltérkép

 
Chat
 
Family

Kérlek Titeket, hogy ide ne jelentkezzetek! Csak a kedvenc oldalaimnak tartogatom ezeket a helyeket!

 
Elite cserék

    
    
    

20/20
Képre vár: Szandi*, Szandi, Iza, katie
Feltételek | Lekerültek

Kérlek,Titeket, hogy ne jelentkezzetek, mert betelt a helyek száma!

 
Események
Feb 3, szom - Directors Guild of America Awards
Feb 5, hét - Academy Awards Nominees Luncheon
Feb 6, kedd - The Mercy London premier
Feb 6, kedd - InStyle EE Rising Star Party
Feb 7, szer - amfAR New York Gála
Feb 8, csüt - Black Panther London premier
Feb 8, csüt - Evening Standard British Film Awards
Feb 11, vas - Festival of the Heart Gála
Feb 11, vas - Writers Guild of America Awards
Feb 15, csüt - I, Tonya London premier
Feb 19, hét - Red Sparrow London premier
Feb 28, szer - BAFTA Awards
Márc 3, szom - Independent Film Spirit Awards
Márc 4, vas - Academy Awards (Oscar)
 
Bejegyzések
Friss bejegyzések
2018.02.20. 16:05
2018.02.20. 15:43
2018.02.20. 15:26
2018.02.20. 13:18
2018.02.20. 12:37
2018.02.20. 12:25
2018.02.20. 12:14
 
Az oldalról

» Admin: Fanni
» Téma: divat
» Nyitás: 2016. január 18.
» Kinézet: v3.0 Márk
» Ajánlott böngésző: Google Chrome
» Egyéb kódok: Gergő
» E-mail: fannismiley96@gmail.com
» Források: x x x x 
»

Az oldal semmilyen kapcsolatban nem áll a tervezőkkel, a modellekkel, hírességek-kel, stylistokkal. Ez csupán egy divattal foglalkozó oldal, ahol a saját vélemé-nyeimet olvashatjátok a vörös szőnyeges megjelenésekről.

belépés x kilépés

 
New events

Best Dressed of the Week - Special Edition

2018.02.20. 12:14, Fanni

Rögzített bejegyzés péntek estig! Tekerj lejjebb a friss hírekért, valamint ne felejts el Te sem szavazni!

Sziasztok! Itt is lennék következő "Best Dressed of the Week - Special Edition" szavazásunkkal, aminek keretein belül a 2018-as BAFTA díjátadó legjobban öltözött hírességeire szavazhattok. A megszokottak szerint "Top 12"-es a mezőny, ahogy mindig, bár most elég nehéz volt a döntés, mert annak ellenére, hogy a "Time's Up!" mozgalom keretei között itt is mindenki feketét viselt, rengeteg fantasztikus outfitet láthattunk a vörös szőnyegen vasárnap este. Szóval egy-két színésznő kimaradt, amit nagyon sajnálok, de próbáltam tényleg csak a legjobbakat beválogatni, ami fájdalmas döntés volt, de sikerrel jártam. Nagyon remélem, hogy a "gyászos" hangulat ellenére is megtaláltok a kedvenceteket és szavaztok is rá, ahogy azt a Golden Globe után is tettétek, hiszen ott is fekete volt a dress kód a már emlegetett mozgalom támogatása jeléül.. Nem is húznám tovább a szót, irány szavazni! :)

A "Best Dressed of the Week - Special Edition" szavazásnak az lenne a lényege, hogy egy nagyobb, vagy több napig tartó eseményről egy külön szavazásban adhatjátok le a voksotokat, hogy szerintetek ki volt a "Legjobban öltözött híresség". Ez nem a heti szavazás, így csak időszakonként láthatjátok ezt az oldalon, például az Oscar díjátadó, a Met Gála, a Golden Globe, vagy éppen a Comic Con után, stb. A szavazást mindig más időpontban teszem ki, szóval ez nem követ egy adott mintát, mint a másik. A szavazást követően pedig erről is egy külön bejegyzésben számolok be Nektek a döntésetekről, illetve ugyanúgy én is kiválasztanám a kedvencemet. Szavazni ugyanúgy egy nap egyszer lehet, ahogy a másiknál is. (A szavazás állása új ablakban nyílik majd nem!)

Ki volt a 2018-as BAFTA díjátadó legjobban öltözött híressége?
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
pollcode.com free polls

 

Gemma Chan x Stella McCartney

2018.02.20. 16:05, Fanni

Gemma Chan is ellátogatott a 2018-as BAFTA Awards-ra, amit Londonban rendeztek meg február 18-án, vasárnap este a Royal Albert Hall-ban.

A 35 éves színésznő egy nagyon nőies és kifinomult, finoman szexi outfitet választott erre a gálára, amiben mesésen nézett ki. Gemma egy fekete, lézerkivágásos mintázattal díszített, alakkövető és finoman dekoltált Stella McCartney estélyit viselt, amit rövid ujjakkal és uszállyal egészítettek ki. A színésznőről az oldalon eddig még nem született bejegyzés, szóval ez az első róla és egyből egy lélegzetelállító szettel kezdi meg az itteni pályafutását, aminek nagyon örülök, mert tényleg csodás volt az egész. Lehetetlen lenne bármibe is hibát találni, mert a szabástól kezdve, a színválasztáson át a kiegészítőkig minden a legnagyobb rendben volt és még a haját, valamint a sminkjét sem rontották el. Bár nem az ő megjelenése lett a legizgalmasabb, viszont az egyszerűségével sikerült megfognia, valamint a tökéletes sziluettel. A szabás lehengerlő volt, végig gyönyörűen követte Gemma formás alakját, aminek hála a vékony dereka mellett a csípője is fantasztikusan ki lett emeleve, plusz finoman még a dekoltázsára is felhívták a figyelmünket, bár ezzel a részlettel, illetve a finoman átlátszó mintázattal nem estek túlzásokba, így a végeredmény visszafogott és ízléses maradt. Kifejezetten tetszett a szoknya könnyed és lágy esése, akárcsak a hosszú uszály, ami tökéletes kiegészítése volt a választásának. A színésznő is egy sötét, fekete árnyalat mellett döntött, ahogy mindenki más is a "Time's Up!" mozgalom támogatása jeléül, de szerencsére a napbarnított bőrszínével és a sötétbarna hajával is jól mutatott, plusz a lézerkivágásos mintázattal sikerült egy kis izgalmat is belecsempészniük az összhatásba, így az nem lett túl unalmas. Kiegészítőként egy pár Sophia Webster magassarkút és Monica Vinader ékszereket választott.

Gemma haja leengedve maradt, amit középen elválasztva és lágy hullámokba besütve viselt a vállára és a hátára omolva. A sminkje klasszikus formában készült el, ami remekül passzolt a ruhához és egy kis színt is bele tudtak ezzel vinni a megjelenésébe; a szemeit fekete tusvonallal és szempillaspirállal emelték ki, az arcát pirosították és highlighter-t is használtak, míg az ajkaira élénk piros matt rúzst vittek fel, amit tökéletes befejezése volt az összeállításának.

Gugu Mbatha Raw x vintage Cardinali

2018.02.20. 15:43, Fanni

Gugu Mbatha Raw is ott volt február 18-án, vagyis vasárnap este az idei BAFTA díjátadón, aminek a Royal Albert Hall adott otthont Londonban.

A 34 éves színésznő egy elég egyszerű, de elegáns és a maga módján kifejezetten modern ruhában érkezett az eseményre, ahol ő is csodásan nézett ki. Gugu egy fekete, erőteljes ezüst kövekkel díszített, valamint magasított nyakrésszel kiegészített vintage Cardinali estélyit viselt. A színésznőnek sikerült meglepnie, hiszen korábban rengeteg izgalmas és színes ruhában láthattuk, ez pedig tőle szokatlanul elég visszafogott volt. De ennek ellenére ezt is eladhatóvá tudta tenni, a statement díszítésnek köszönhetően pedig a kellő csillogást is bele tudták vinni a végeredménybe, így az nem lett unalmas. A szabásba csak nagyon nehezen lehetne belekötni, hiszen a kreáció végig hibátlanul követte a kecses alakját, így Gugu vékony dereka és a csípője is nagyszerűen ki lett hangsúlyozva és az igaz, hogy elég komor és biztonságos lett a választása, de még így is jól illett hozzá. Bár azt elismerem, hogy egy kicsit bántam azt, hogy ennyire zárt volt az egész, legalább a lábát megvillanthatta volna egy felvágás segítségével, de ez most elmaradt. Természetesen ő is egy fekete alapszín mellett döntött, ahogy a jelenlévők közül mindenki, így ezzel fejezte ki a támogatását a "Time's Up!" mozgalom iránt, de az sem utolsó szempont, hogy ez a sötét árnyalat a saját, szintén sötét bőrszínével is remekül nézett ki, de az összhatást sikerült feldobniuk a már emlegetett ezüst kristályokkal és kövekkel, amelyek páncélként helyezkedtek el a ruha felsőrészén. Az egyszerűsége ellenére viszont mégis azt kell mondanom, hogy a kedvenceim közé tartozott az eseményről, még úgyis, hogy igazából semmi újdongásot nem tudott bemutatni. A megjelenését egy pár fekete Jimmy Choo magassarkúval, valamint Effy, Melinda Maria és Graziela Gems ékszerekkel egészítette ki és tette teljessé.

Gugu haja leengedve maradt, amit oldalt elválasztva és egyenesre vasalva viselt a fülei mögé tűrve és a hátára omolva. A sminkje is klasszikus formában készült el; a szemeit vékony, fekete tusvonallal és szempillaspirállal emelték ki, az arcát kontúrozták és highlighter-t is vittek fel rá, míg az ajkaira rózsaszín rúzs került.

Jennifer Lawrence x Christian Dior Couture

2018.02.20. 15:26, Fanni

Jennifer Lawrence tegnap este, vagyis február 19-én megjelent a 'Red Sparrow' londoni világpremierjén, aminek a Vue West End adott otthont.

A film 27 éves színésznője egy igazán elegáns és kacér, izgalmas ruhában érkezett a vörös szőnyegre, ahol remekül nézett ki. Jennifer egy főleg pezsgőszínű, pasztell rózsaszín, világos szürke és krémszínekből összeálló, arany flitterekkel díszített Christian Dior Couture estélyit viselt a 2018-as tavaszi/nyári kollekcióból, amit mélyen dekoltáltak és hátul is szinte teljesen nyitott volt, vékony pántokkal egészítették ki. Nos a fiatal tehetségnek teljes mértékben sikerült meglepnie, mert egyáltalán nem ilyen fiatalos és friss, a 80-as éveket megidéző outfitet vártam tőle ez alkalommal, hanem valami fekete és szexi szettet, ami a film témájához sokkal jobban passzolt volna. De félre ne értsetek, egyáltalán nem voltam csalódott a ruha láttán, mivel úgy gondolom, hogy hosszú idők óta ez az első olyan Dior ruha, ami a korához is tökéletesen passzolt, friss és üde, így a játékosság és a sejtelmesebb elemek is megjelentek, ami külön öröm számomra. A bohókás stílus egyébként is nagyon közel áll Jennifer-hez, így elég otthonosan érezhette magát a tervezésben és a képeken is nagyon jól látszik, hogy neki is mennyire tetszett az összeállítás, tényleg jól mulatott benne, ami a mosolyáról leolvasható. A szabással egyébként voltak kisebb problémák, de még ezek sem rontották el teljesen a megjelenését, hiszen a színésznő vékony dereka és a csípője is elég jól ki lett emelve, valamint a dekoltázsára is erőteljesen felhívták a figyelmünket, viszont a mellei alatt kicsit nagyobb volt rá a ruha, mint kellett volna, ami a szoros pántok miatt látható is lett sajnos, de ennél nagyobb gond nem volt vele szerencsére. A pasztell színvilág is mesésen nézett ki, az árnyalatok remekül működtek egymással és Jennifer enyhén napbarnított bőrszínével is, akárcsak a szőke hajával, míg az arany flitterekkel sikerült még előkelőbbé varázsolniuk a végeredményt, amitől az csillogó és izgalmas lett. Az organza anyaghasználat is remek ötlet volt, sokkal légiesebb volt ez alkalommal a tüllnél, amit ki is használt a pózolás közben, mert szívesen forgott benne. Egyébként kicsit deja vu érzésem volt az egész megjelenésével kapcsolatban, mert egyből Carrie Bradshaw jutott eszembe a 'Szex és New York'-ból, viszont Jennifer egy sokkal modernebb lökettel jelenítette meg a karaktert, amit imádtam. Kiegészítőként egy pár Charlotte Olympia magassarkút és Sara Weinstock ékszereket választott.

Jennifer haja leengedve maradt, amit középen elválasztva és laza, göndör fürtökbe besütve viselt, bár ez esetben egy sikkesebb kontynak jobban örültem volna. A sminkje egyszerű, de nagyszerű lett; a szemeit barna, enyhén füstös sminkkel és szempillaspirállal emelték ki, az arcát pirosították és highlighter-t is használtak, végezetül az ajkaira rózsaszín szájfényt vittek fel.

Angelina Jolie x Elie Saab Couture & Ralph & Russo Couture

2018.02.20. 13:18, Fanni

Angelina Jolie még február 17-én, szombat este hivatalos volt a 2018-as American Society of Cinematographers Awards-ra, aminek a The Ray Dolby Theatre adott otthont Los Angelesben.

A 42 éves színésznő egy igazán elegáns és előkelő, nőies ruhában érkezett a díjátadóra, ahol remekül nézett ki. Angelina egy pezsgőszínű, tüllből elkészített, valamint csipkével és flitterekkel díszített, lágy esésű és finoman átlátszó részekkel és ejtett vállrésszel kiegészített Elie Saab Couture estélyit viselt a 2018-as tavaszi/nyári kollekcióból. A színésznőnek teljes mértékben sikerült meglepnie, hiszen tőle inkább a visszafogott és egyszerű darabokat szokhattuk meg, ezzel szemben most egy kifejezetten izgalmas és díszes tervezésben láthattuk, ami hatalmas meglepetés volt és varázslatosan festett benne. Bár nem mondanám a legnagyobb kedvencemnek a rengeteg tüll miatt, viszont összességében eladhatóvá tudta tenni a végeredményt számomra. A szabás majdnem tökéletes volt, de mégis úgy éreztem, hogy a rengeteg anyag elnyelte Angelina-t és a magassága sem érvényesült benne, sőt sokkal alacsonyabbnak tűnt, mint amilyen valójában. De legalább az övrésznek köszönhetően a vékony dereka megfelelően ki lett emelve és a dekoltázsát is kihangsúlyozták benne, plusz sejtelmesen a vállait is megvillanthatta. A színvilág miatt kicsit olyan beütése volt az egésznek, mintha egy menyasszonyi ruha lett volna rajta, a pezsgőszín nem a legmegfelelőbb választás a színésznő világos bőrszíne mellé, de legalább a sötét hajával szép összhangot alkotott, a díszítésnek köszönhetően pedig a végeredmény igazán előkelő és izgalmas lett, valamint egy kis csillogást is bele tudtak csempészni az egészbe. A megjelenését egy pár nude színű Ralph & Russo magassarkúval és Neil Lane ékszerekkel egészítette ki és tette teljessé. Angelina haja leengedve maradt, amit lágy hullámokba besütve viselt a hátára és a vállára omolva. A sminkje is egészen feltűnő lett; a szemeit fekete szemhéjpúderrel és szempillaspirállal emelték ki, az arcát kontúrozták és pirosították is, míg az ajkaira rózsaszín rúzst vittek fel.

Angelina egy nappal később, vagyis február 18-án, vasárnap este megjelent a 2018-as BAFTA díjátadón is, amit a Royal Albert Hall-ban rendeztek meg, Londonban.

A színésznő egy elég egyszerű, de annál nagyszerűbb, nőies és kifinomult összeállításban lépett a vörös szőnyegre, ahol lélegzetelállítóan festett. Angelina egy fekete, bársonyból elkészített, ejtett vállú és finoman dekoltált, alakkövető Ralph & Russo Couture estélyit viselt, amit kifejezetten az ő számára készítettek el és oldalt magasan felsliccelték, valamint hosszú uszállyal egészítették ki. Ami azt illeti a színésznőtől már rengeteg ehhez hasonló estélyit láthattunk, de ezt igazából most nem is bántam, mert az előző outfitjénél ez sokkal jobban nézett ki, kifejezetten előnyös volt számára és csodásan nézett ki benne. A szabás egyszerű, de mégis tökéletes volt, a finom vonalak hibátlanul követték Angelina formás alakját, aminek köszönhetően a vékony dereka és a csípője is remekül ki lett hangsúlyozva, plusz ezek mellett még a vállaira és a dekoltázsára is finoman felhívták a figyelmünket, valamint a lábát is kacéran megvillanthatta, ami szintén deja vu érzést keltett bennem, de ha egyszer működik, akkor nem lehet mire panaszkodni. Az uszályos megoldás és az aszimmetrikus felsőrész segítségével az összhatásba egy kis drámaiságot is bele tudtak vinni, akárcsak a fekete stólával, aminek segítségével úgy nézett ki, mint egy igazi, hollywoodi filmsztár, lehetetlen nem imádni, mert pontosan ez illik hozzá. Természetesen a színésznő is fekete színben volt látható, ami egyáltalán nem meglepő, már csak azért sem mert ez az egyik kedvence, illetve ő is kiáll a "Times' Up!" mozgalom mellett, ahogy sokan mások, ez a sötét árnyalat pedig nagyszerű összhangot alkotott a világos bőrszínével. Kiegészítőként egy pár fekete Ralph & Russo magassarkút, valamint statemant Heff Graff ékszereket választott. A haját egy teljesen egyszerű, alacsonyan elhelyezett kontyba készítették el, így a ruháján maradhatott a hangsúly. A sminkje szintén klasszikus és egyszerű lett; a szemeit fekete tusvonallal és szempillaspirállal emelték ki, az arcát pirosították és highlighter-t is vittek fel rá, míg az ajkaira rózsaszín rúzs került.

Elejére | Újabbak | Régebbiek | Végére |