Üdvözlök mindenkit a RedCarpet-Fashion nevű oldalon. Az oldal címéből már rájöhettetek, hogy mivel foglalkozhat az oldal, de ha mégsem, akkor elmondanám: az oldalon olvashattok a legújabb trendekről, megnézhetitek a legnagyobb divatházak divatbemutatóit, figyelemmel követhetitek a divatheteket, valamint értesülhettek arról, hogy a kedvenc hírességeitek (legyenek azok színészek, énekesek, modellek stb.) milyen kreációkban jelentek meg az év legnagyobb vörös szőnyeges eseményein.

Oldaltérkép

 
Chat
 
Family

  

Kérlek Titeket, hogy ide ne jelentkezzetek! Csak a kedvenc oldalaimnak tartogatom ezeket a helyeket!

 
Elite cserék

    
    
    
    

20/20
Feltételek | Lekerültek

Betelt, kérlek Titeket, hogy ne jelentkezzetek!

 
Események
Aug 27, vas - MTV Video Music Awards
Aug 30 - Szept 9, szer-szom - Velencei Filmfesztivál
Szept 7-17, csüt-vas - Torontói Filmfesztivál
Szept 13, szer - mother! New York premier
Szept 16, szom - Lego Ninjago Movie Los Angeles premier
Szept 17, vas - Emmy Awards
Szept 18, hét - Kingsman: The Golden Circle London premier
Nov 13, hét - Galmour Women of the Year Awards
 
 
Bejegyzések
Friss bejegyzések
2017.09.23. 20:42
2017.09.23. 19:36
2017.09.23. 17:05
2017.09.23. 16:13
2017.09.23. 14:41
2017.09.23. 14:13
2017.09.23. 13:58
 
Az oldalról

» Admin: Fanni
» Téma: divat
» Nyitás: 2016. január 18.
» Kinézet: v3.0 Márk
» Ajánlott böngésző: Google Chrome
» Egyéb kódok: Gergő
» E-mail: fannismiley96@gmail.com
» Források: x x x x 
»

Az oldal semmilyen kapcsolatban nem áll a tervezőkkel, a modellekkel, hírességek-kel, stylistokkal. Ez csupán egy divattal foglalkozó oldal, ahol a saját vélemé-nyeimet olvashatjátok a vörös szőnyeges megjelenésekről.

belépés x kilépés

 
New events

Best Dressed of the Week - Szavazás

2017.09.23. 13:58, Fanni

Rögzített bejegyzés hétfő késő estig! Tekerj lejjebb a friss hírekért, valamint ne felejts el szavazni Te sem!

Ismét itt a hétvége, ami azt jelenti, hogy eljött az idő az eheti "Best Dressed of the Week" szavazáshoz. Most újból visszaváltottam a Top 8-as mezőnyhöz, hiszen "befejeződött" a fesztiválszezon, vagyis a két fontosabb fesztivál, bár így is elég nagy volt a megjelenések száma, amelyek közül válogatni tudtam. Plusz az Emmy díjátadóról csak két szettet válogattam be ez alkalommal, hiszen ahogy írtam hétfő este (vagy kedd délelőtt) kikerül a különszavazás, ami miatt nem láttam sok értelmét annak, hogy több jelenlévőt is betegyek. Ami pedig a stílusokat illeti; főleg elegánasabb és feltűnőbb darabok vannak a legjobbak között ez alkalommal, de legallább a színek változatosabbak és nem csak feketét láthattunk a vörös szőnyegen, aminek én mindig örülök. Remélem, hogy Mindenkinek sikerül megtalálnia a kedvencét, a szót nem is húzom tovább, irány szavazni! :)

Szóval a szavazás lényege az lenne, hogy minden héten kiválasztanátok a "Legjobban öltözött hírességet". A szavazás minden héten szombaton (legkésőbb vasárnap délelőtt) tenném fel az oldalra és vasárnap estig (vagy legkésőbb hétfő estig) lehet majd szavazni. A szavazást követően pedig egy külön bejegyzésben számolok be Nektek a döntésetekről, illetve még én is kiválasztanám a saját kedvencemet, aki szerintem megérdemelte volna még a győzelmet. Még egy kis infó: a szavazásban mindig az elmúlt hét szombatjától, a jelenlegi hét péntekéig vannak felsorolva a szavazásra kiválasztott kedvencek! (A szavazás állása új ablakban nyílik majd meg!)

Ki volt a hét legjobban öltözött híressége?
 
 
 
 
 
 
 
 
pollcode.com free polls

 

Keri Russel x J. Mendel

2017.09.23. 20:42, Fanni

Keri Russel szeptember 16-án, szombat este ellátogatott az FX tévécsatorna és a Vanity Fair magazin által megrendezett elő-Emmy paritra, aminek a Craft Restaurant adott otthon Century City-ben.

A 'The Americans' 41 éves színésznője egy igazán játékos és kacér szettben lépett a fekete szőnyegre, ahol nagyon csinos volt. Keri egy élénk piros, apró flitterekkel és lágy fodrokkal díszített, mélyen dekoltált és egyenes szabású J.Mendel maxiruhát viselt a 2018-aas tavaszi/nyári kollekcióból. Azt nem mondanám, hogy a sikerült volna teljes mértékben belopnia magát a szívembe ezzel a választásával, de összességében csinos és friss volt az egész, ami tetszett, viszont ennél már jobb outfiteket is láthattunk a színésznőtől. A színválasztás volt egyébként az egészben a kedvencem, mert feltűnő és élénk volt, a piros árnyalattal is ritkán lehet mellényúlni, akárcsak a feketével, viszont azzal ellentétben ez sokkal izgalmasabb, plusz a bőrszínével is remek összhangot alkotott. Annak érdekében, hogy a végeredmény ne legyen túlságosan egyhangú, apró flitterekkel és fordokkal dobták fel a kreációt, amelyek egy kicsit játékosabbá tették az egészet. A szabás elég semleges érzéseket váltott ki belőlem, mivel nem emelte ki túlságosan jól Keri alakját, de annyira nem is takarta azt el és előnyös is volt számára, viszont valami mégis hiányzott belőle és úgy gondolom, hogy ha a csípőjét nem is, de legalább a vékony derekát kiemelhették volna egy kicsit a dekoltázsa és a vállai mellett. A megjelenését egy pár Jimmy Choo magassarkúval, arany Tyler Ellis clutch-csal és Jennifer Meyer ékszerekkel egészítették ki. Sajnos a haja nem tetszett és elég rendezetlen volt; egy laza és alacsonyan elhelyezett kontyba készítették el, elől pedig a frufruja szabadon maradt. A sminkje sötét és drámai lett; a szemeit fekete szemhéjpúderrel és szempillaspirállal emelték ki, az arcát pirosították, valamint highlighter-t is használtak, végül az ajkaira nude színű rúzst vittek fel.

Keri másnap, vagyis szeptember 17-én, vasárnap este megjelent a 2017-es Emmy díjátadón, amit a Los Angelesben található Microsoft Theatre adott otthon.

A színésznő erre az alkalomra egy kicsit gótikus és sötét stílusú, de mégis romantikus, valamint megfelelően elegáns ruhát választott a nagy eseményre, ahol fantasztikusan nézett ki. Keri egy fekete, tollakkal díszített és teljesen átlátszó J. Mendel estélyit viselt a 2018-as Resort kollekcióból, amit hosszú ujjakkal és uszálylal egészítettek ki. Ahogy azt látható a ruha tényleg teljesen átlátszó volt, viszont ez alkalommal örültem annak, hogy ez alatt nem helyeztek el plusz fekete anyagot, hiszen azzal az egész tervezés elveszette volna az értelmét és az egyik legizgalmasabb részletét a hálós csipke kidolgozást, ami igazán izgalmassá tette a végeredményt. Természetesen annak érdekében, hogy Keri semmi olyat ne villantson meg magából, aminek nincs helyen a vörös szőnyegen viselt egy miniruhát az estélyi alatt, de szerencsére ez mellett is érvényesülni tudott minden részlet és a végeredményt sem rontotta el egyáltalán. Lehet, hogy valaki erről a kreációról azt gondolja majd, hogy ez csak egy egyszerű és már sokat látott fekete estélyi, de ha jobban megnézitek minden egyes részlet nagyon aprólékosan és nagy gondossággal lett kidolgozva rajta, aminek köszönhetően izgalmasabb és különlegesebb lett az összhatás, én pedig imádtam az egészet. A szabás ez alkalommal is elég egyszerű volt, viszont ez legalább végig tökéletesen követte Keri alakját, így a vékony derekára és a csípőjére is elegendő figyelem került, plusz a ruha átlátszósága miatt a végeredmény igazán sejtelmes és kacér lett, de szerencsére ezzel nem estek át a ló túloldalára. A színválasztás sötét és klasszikus volt, de a fekete árnyalat a világosabb bőrszínével csodás kontrasztot alkotott, a strucctollak pedig drámaibbá tették az összhatást. Kiegészítőként egy pár Tom Ford magassarkút, fekete Tyler Ellis clutch-ot és Nikos Kouils ékszereket választott. Keri haja leengedve maradt, amit oldalt elválasztva, laza hullámokba besütve viselt a vállára és a hátára omolva. A sminkje a megszokottak alapján készült el; a szemeit fekete szemhéjpúderrel és szempillaspirállal emelték ki, az arcát kontúrozták és pirosítót is vittek fel rá, míg az ajkaira rózsaszín rúzs került.

Emmy Rossum x Oscar de la Renta & Zac Posen

2017.09.23. 19:36, Fanni

Emmy Rossum még szeptember 6-án, szerda délután megjelent a 2017-es őszi PaleyFest-en, amit Beverly Hillsben rendeztek meg a Paley Center for Media-ban.

A 'Shameless' 30 éves színésznője egy igazán bájos és nőies, kicsit romantikus stílusú tervezésben lépett a lila szőnyegre, ahol nagyon bájosan festett. Emmy egy fekete alapszínű, bársonnyal borított és apró színes virágokkal díszített Oscar de la Renta midiruhát viselt a 2017-es őszi/téli kollekcióból. A színésznő is azok közé tartozik, akik nem tudnak számomra egyetlen megjelenésükkel sem csalódást okozni, ami most is így volt. Örültem, hogy tőle megszokottan ismét egy kifinomult és nagyon nőies darabban láthattuk, hiszen a stílusához ez áll a legjobban, viszont a fekete színválasztásnak és a bársony anyagnak köszönhetően a romantikus stíluselemek mellé egy kis vagányságot és drámát is bele tudtak vinni, amelyek egymás mellett nagyon jól megállták a helyüket. De a legjobban az tetszett, hogy bár már három éve elhunyt Oscar de la Rente, de az új tervezőpáros kreációiban még mindig vsisszaköszönnek az eredeti stíluselemek, amelyek olyan közel állnak a divatházhoz, ezt pedig nagyon értékelem bennük, hiszen nem egyik pillanatról a másikra szeretnék egy kicsit átformálni a márkát, hanem apró lépéskeben. De visszatérve a ruhához, tényleg nem tudok semmibe sem belekötni, a korához is és az eseményhez is hibátlanul illett a választása. A fekete alapszín egyébként a világos bőrszínével csodás összhangot alkotott, míg a virágmintákkal sikerült a végeredménybe belevinnük egy kis színt és játékosságot is. A szabás eléggé klasszikus és egyszerű volt, viszont Emmy kecses alakjához pompásan passzolt; a vékony derekára és a csípőjére is elegendő hangsúly került, plusz a formás lábait és a vállait is meg tudta kacéran villantani. A megjelenését egy pár fekete Sergio Rossi magassarkúval tette teljessé, ékszereket viszont egyáltalán nem viselt. A haja leengedve maradt, amit középen elválasztva és egyenesre vasalva viselt a hátára omolva. A sminkje friss és üde lett; a szemeit fekete tusvonallal és szempillaspirállal emelték ki, az arcát pirosították, végül az ajkaira rózsaszín rúzst vittek fel.

Emmy szeptember 17-én, vagyis múlt vasárnap hivatalos volt a 2017-es Emmy Awards-ra is, aminek a los angelesi Microsoft Theatre adott otthont.

A fiatal tehetség erre az alkalomra már egy sokkal elegánsabb és kifinomultabb, drámai ruhát választott, amiben lélegzetelállítóan nézett ki. Emmy egy fekete, pánt nélküli és A-vonalú Zac Posen estélyit viselt a 2017-es őszi/téli kollekcióból, amit apró kristályokkal díszítettek fel. Imádom a színésznőben, hogy mindig az alkalomnak megfelelően és ízlésesen öltözik fel, az pedig még jobban tetszik, amikor a régi Hollywoodot idézi meg a választásaival, ahogy ez most is történt, hiszen egy klasszikus darabban láthattuk, ami remekül állt neki, igazából tetőtől-talpig tökéletes volt az egész. Azt nem tudom mondani erre, hogy sikerült valami újat és merészet mutatnia, hiszen már tőle is számtalan alkalommal láthattunk hasonló outfiteket, valamint másoktól is, így nem tudom biztosra azt mondani, hogy az év végére még emlékezni fogok erre, de ettől függetlenül mesés volt. Kicsit mélyen legbelül sajnálom, hogy nem merészkedett ki a komfortzónájából és nem vállalt be valami merészebb tervezést, de másik oldalról legalább gyönyörű volt és nem tudott csalódást okozni, azt adta, amit elvártam tőle, se többet, se kevesebbet. Megint a fekete árnyalat mellett döntött, de ez most egyáltalán nem zavart, mert ettől lett a megjelenése még drámaibb és feltűnőbb, illetve a világos bőrszínével is isteni kontrasztot alkotott, míg a kristályok izgalmasabbá tették a végeredményt, valamint belevittek egy kis csillogást is. A szabás ahogy emlegettem klasszikus volt, akárcsak a sötét színvilág; Emmy alakjára megfelelő mennyiségű hangsúly került, a vékony dereka hibátlanul ki lett emelve, valamint finoman a csípőjére is került egy kics figyelem, valamint a vállait is megvillanthatta, amitől kacérabb lett az összhatás. A lookbookban eredetileg egy magas felslicceléssel mutatták be a ruhát, de örülök neki, hogy ezt a színésznő nem használta ki, mert nekem személy szerint egyáltalán nem tetszett. Kiegészítőként egy pár Christian Louboutin magassarkút és Lorraine Schwartz ékszereket választott. Az ékszerek különösen tetszettk, főleg a smaragdzöld kristályok miatt, amelyek egy kis színt is belevittek az outfitjébe és a fekete ruhával mesés összhangot alkottak. A haja leengedve maradt, amit oldalt elválasztva, nagyobb hullámokba besütve viselt a hátára és a vállára omolva. A sminkje most drámaibb és sötétebb lett; a szemeit fekete és sötétbarna füstös sminkkel, alamint szempillaspirállal emelték ki, az arcát pirosították, végül az ajkaira rózsaszín rúzs került.

Mackenzie Davis x Delpozo

2017.09.23. 17:05, Fanni

Mackenzie Davis is megjelent a 2017-es Emmy Awards-on, amit szeptember 17-én, vasárnap este rendeztek meg a Los Angelesben található Microsoft Theatre-ben.

A 30 kanadai színésznő egy igazán különleges és egyedi, valamint az alkalomhoz illően elegáns összeállításban érkezett a díjátadóra, ahol fantasztikusan nézett ki. Mackenzie neon zöld és fehér színekből összeálló, éles szabású, nagy masnival díszített és pánt nélküli Delpozo midiruhát viselt a 2018-as Resort kollekcióból. Mondjátok, hogy vak és hülye vagyok, de én egyszerűen imádtam a megjelenését, nagyon feltűnő és izgalmas volt, valamint olyat sikerült mutatnia, amit nem minden nap láthatunk a vörös szőnyegen, így engem sikerült kilóra megvennie. A ruhában megvolt a finom drámaiság és az elegancia, valamint a modernség is, ezek együtt pedig meglepően jól működtek egymás mellett. A színválasztás igazán figyelemfelkeltő árnyalat volt, bár idén nyáron már két hölgyeményen, Rita Ora-n és Chloe Sevigny-n láthattunk hasonló színösszeállítású tervezéseket, de nekem az összes közül ez volt a legnagyobb kedvencem, főleg az miatt mert ezzel nem a 80-as évek stílusát próbálták megidézni és visszahozni, hanem új, friss és modern lendületet adtak neki, aminek köszönhetően a mai trendeknek is tökéletesen megfelelt. A legjobban viszont annak örülök, hogy ez nem az a ronda neonzöld árnyalat volt, amit akkor kell felvennünk, ha sötétben biciklizünk, hanem tényleg nagyon szép és élénk volt, a fehér árnyalattal kiegészítve remek összhangot alkotott, valamint a színésznő bőrszínével is nagyszerűen megtalálta a közös hangot, aminek nagyon örültem. A divatház egyébként is ismert a különleges és "korszakalkotó" darabjairól, szóval most sem tudtak csalódást okozni, viszont nagyon sajnálom, hogy nem láthatjuk gyakrabban a tervezéseiket, mert én személy szerint a jövő évi tavaszi/nyári kollekciójukat is imádtam, amit alig két hete mutattak be. A szabás is meglepően jól nézett ki, Mackenzie alakja számára nagyon előnyös volt, pont a megfelelő helyeken volt egy kicsit szűkebb és a jó helyen kezdett el a szoknya bővülni is; a masninak köszönhetően a vékony derekára még nagyobb figyelem kerülhetett, de visszafogottan a vállaira is felhívták a figyelmünket. Az egyetlen dolog, amibe bele tudok kötni az az, hogy a szatén anyag a szoknyán több helyen is egy kicsit összegyűrődött, amire azért jó lett volna, ha figyelnek, de szerencsére annyira ez nem tudott rontani a végeredményen. De amit a legjobban meg tudok dicsérni (a színválasztás mellett, ami már így is hatalmas meglepetés volt) az a kiegészítők összeválogatása, mert itt sem fogták a stylistjával vissza magukat, hanem feltűnő darabokat párosítottak, a már így is egyedi ruha mellé, ami könnyen elsülhetett volna rosszul is, de éppen ellenkezőleg történt és istenien muttatak egymással, főleg a fukszia színű cipőt tudom kiemelni, ami a zöld árnyalattal fantasztikusan nézett ki. Több ehhez hasonló merész választást szeretnék látni a hírességeken, mert ezzel engem tényleg le tudtak kenyerezni! A megjelenését egy pár fuksziaszínű Nicholas Kirkwood magassarkúval, arany Lee Savage clutch-csal és Anita Ko, valamint Tiffany & Co. ékszerekkel egészítette ki és tette teljessé.

Mackeznie haját egy magasan elhelyezett, szoros és sikkes kontyba készítették el, ami megfelelő választás volt a modern ruha mellé. A sminkje elég egyszerű, de feltűnő lett; a szemeit arany és fekete szemhéjpúderrel, valamint szempillaspirállal emelték ki, az arcát kontúrozták, míg az ajkaira rózsaszín szájfényt vittek fel.

Gugu Mbatha-Raw x Hugo Boss

2017.09.23. 16:13, Fanni

Gugu Mbatha-Raw is hivatalos volt a 2017-es Emmy Awards-ra, amit szeptember 17-én, vasárnap este rendeztek meg a los angelesi Microsoft Theatre-ben.

A 'Black Mirror' 34 éves színésznője tőle megszokottan egy igazán elegáns, valamint feltűnő ruhában érkezett a díjátadóra, amiben fantasztikusan nézett ki. Gugu egy zöldes-citromsárga, valamint ezüst színekből összeálló, pánt nélküli és finoman alakköveti custom made Hugo Boss estélyit viselt, amit apró flitterekkel díszítettek fel. A színésznő megjelenéseire bevallom csak idén figyeltem fel a 'Beauty and the Beast' promóciója során és bár azóta nem igazán láthattuk nagyobb eseményen, de még csalódást szerencsére nem tudott számomra okozni. A szabás tökéletes volt, mintha csak ráöntötték volna a színésznőre, hiszen az alakját csodásan követte végig és a szükséges helyeken hibátlanul kiemelte, így a vékony derekára és a formás csípőjére is elég nagy figyelem került, plusz a vállait is kihangsúlyozták, illetve sejtelmesen a lábait is megvillanthatta, de szerencsére ezzel nem esett túlzásba, így nem lett erőltettet a végeredmény, hanem csak visszafogottan kacér. A színvilág nem éppen olyan volt, mint amit megszokhattunk a vörös szőnyeges események alatt, viszont pont a különlegessége miatt tetszett ennyire, arról pedig nem is beszélve, hogy ezek a gyönyörű árnyalatok mennyire jól mutattak a sötétebb bőrszínével, amit csodásan sikerült kihangsúlyozniuk, a vakuk villanására pedig a flitterek is életre keltek, amitől még előkelőbb lett az összhatás. Tényleg lehetetlen bármibe is belekötni, annyira jó volt az egész outfit úgy, ahogy van, egyedül a cipője helyett választottam volna egy másik fazont, de igazából ez is jól nézett ki a ruhával. Kiegészítőként egy pár pezsgőszínű Jimmy Choo magassarkú szandált és Fernando Jorge ékszereket választott.

Gugu haját egy elegáns és magasan elhelyezett kontyba készítették el, így a ruhájáról semmi sem vonhatta el a tekintetünket. A sminkje egyszerű, de mutatós lett; a szemeit fekete tusvonallal és szempillaspirállal emelték ki, az arcát finoman kontúrozták, de pirosítót és egy kevés highlighter-t is használtak, míg az ajkaira nude színű rúzst vittek fel.

Elejére | Újabbak | Régebbiek | Végére |