RED CARPET FASHION

Üdvözlök mindenkit a RedCarpet-Fashion nevű, vörös szőnyeges divattal foglalkozó oldalon. Érdekel a divat és foglalkoztat, hogy milyen ruhákat viseltek a hírességek (színészek, énekesek, modellek) a legnagyobb eseményeken az év során? Ha a kérdésre igen a válasz, akkor nagyon jól helyen jársz. Az oldalon olvashattok a legújabb trendekről, minden héten szavazhattok a legjobban öltözött sztárokra, figyelemmel követhetitek a díjátadószezont és elrepítelek Titeket hollywoodi elit eseményeire, én pedig kielemzem az outfitjeiket, hiszen ki ne lenne kíváncsi rá, hogy mit viseltek egy-egy adott rendezvény alatt!?

Oldaltérkép

 
Chat
 
Family

Kérlek Titeket, hogy ide ne jelentkezzetek! Csak a kedvenc oldalaimnak tartogatom ezeket a helyeket!

 
Elite cserék

    
    
    
    

20/17
Képre vár: Viki, Monic, Kriszti, zara
Feltételek | Lekerültek

Kérlek Titeket, hogy a chatben jelentkezzetek!

 
Események

Okt 22, hét - InStyle Awards
Okt 26, pén - BAFTA Britannia Awards
Okt 30, kedd - Harper's Bazaar Women of the Year Awards
Nov 1, csüt - The Nutcracker and the Four Realms London premier
Nov 4, vas - Hollywood Film Awards
Nov 5, hét - Ralph Breaks the Internet Los Angeles premier
Nov 8, csüt - On the Basis of Sex Los Angeles premier
Nov 9, pén - Green Book Los Angeles premier
Nov 10, szom - The Kominsky Method Los Angeles premier
Nov 11, vas - People's Choice Awards
Nov 11, vas - The Ballad of Buster Scruggs Los Angeles premier
Nov 12, hét - Bird Box Los Angeles premier
Nov 13, kedd - Fantastic Beasts and Where to Find Them: The Crimes of Grindelwald London premier
Nov 14, szer - Widows Los Angeles premier
Nov 15, csüt - Mary Queen of Scots Los Angeles premier
Nov 18, vas - The Christmas Chronicles Los Angeles premier
Nov 29, csüt - Mary Poppins Returns Los Angeles premier
Dec 9, vas - Bumblebee Los Angeles premier
Dec 12, szer - Mary Poppins Returns London premier

 
Bejegyzések
Friss bejegyzések
2018.11.14. 13:11
2018.11.14. 12:50
2018.11.14. 12:20
2018.11.14. 11:22
2018.11.14. 11:09
2018.11.14. 10:51
2018.11.13. 21:00
 
Az oldalról

» Admin: Fanni
» Téma: divat
» Nyitás: 2016. január 18.
» Kinézet: v4.0 Márk
» Ajánlott böngésző: Google Chrome
» Egyéb kódok: Gergő, Linda, NikkiiWorld
» E-mail: fannismiley96[kukac]gmail.com
» Források: (x) (x) (x) (x) (x)
»

Az oldal semmilyen kapcsolatban nem áll a tervezőkkel, a modellekkel, hírességek-kel, stylistokkal. Ez csupán egy divattal foglalkozó oldal, ahol a saját vélemé-nyeimet olvashatjátok a vörös szőnyeges megjelenésekről.

belépés x kilépés

 
New events

Miranda Kerr x Gucci

2018.11.14. 13:11, Fanni

Miranda Kerr szintén jelen volt a 2018-as LACMA Art + Film Gálán, amit még november 3-án, szombat este rendeztek meg a los angelesi Los Angeles County Museum of Art-ban.

A 35 éves modell egy eléggé egyszerű, de a maga módján mégis izgalmas és nőies, klasszikus stílusú összeállításban érkezett az eseményre, amiben remekül festett. Miranda egy fekete, bársonyból elkészített, finoman alakkövető és hosszú ujjakkal kiegészített Gucci midiruhát viselt a 2018-as őszi/téli kollekcióból, amit élénk színű virágmintázattal, valamint apró kristályokkal díszítettek fel. Az ausztrál modell egy az őszi évszaknak tökéletesen megfelelő ruha mellett döntött, ami egyébként remekül is állt neki, valamint a kifinomult vonalainak köszönhetően az eseményen is tökéletesen megállta a helyét, így nem nagyon lehet mibe belekötni igazából. Egyetlen apróságot tudok kiemelni, ami nem annyira nyerte el a tetszésemet, az pedig a sötét alapszín volt, amit bár a színes mintázattal sikerült izgalmassá tenniük, de a végeredmény mégsem jött át nekem, illetve Miranda bőrszínével sem alkotott olyan szép összhangot, mint szerettem volna, viszont a mintázatot imádtam és ez is mentette meg az összhatást a kudarctól. A szabás nagyszerű volt, a klasszikus stílusa és az egyszerűsége ellenére is, mert jól látható, hogy a modell alakját végig nagyon szépen követte, a vékony derekára és a csípőjére is megfelelő mennyiségű figyelem került, illetve a lábait is sikerült kacéran megvillantania, bár ezzel a részlettel nem esett túlzásokba, aminek örültem. A kiegészítők élénkek és izgalamsak voltak, amit a többiek megjelenéseiből hiányoltam, de Miranda esetében inkább fekete és piros darabokat választottam volna a lila-rózsaszín kiegészítők helyett. A megjelenését egy pár lila, kristályokkal díszített Gucci magassarkú szandállal, valamint rózsaszín, szintén Gucci clutch-csal és Effy ékszerekkel tette teljessé.

Miranda haja leengedve maradt, amit középen elválasztva és laza, lágy hullámokba besütve viselt. A sminkje nagyon feltűnő lett; a szemeit barna szemhéjpúderrel és szempillaspirállal emelték ki, az arcát erősen pirosították, végül az ajkaira élénk piros rúzst vittek fel.

Kourtney Kardashian x Gucci

2018.11.14. 12:50, Fanni

Kourtney Kardashian is hivatalos volt még november 3-án, szombat este a 2018-as LACMA Art + Film Gálájára, amit Los Angelesben rendeztek meg és a Los Angeles Countey Museum of Art adott neki otthont.

A 39 éves reality sztár a testvéréhez hasonlóan egy nagyon egyszerű és minimalista stílusú, a 90-es éveket megidéző összeállításban lépett a fekete szőnyegre. Kourtney egy fekete, nyakpánttal kiegészített és hátul nyitott, valamint finoman dekoltált Gucci estélyit viselt az 1997-es tavaszi/nyári kollekcióból, ami szintén alakkövető volt. Egyébként egy kis érdekességként megjegyezném, hogy ugyanezt a kreációt idén márciusban már láthattuk Kim-en, vagyis az előbb már emlegetett testvérén, ami azt jelenit, hogy nem zavarja őket, ha ugyanolyan ruhákban látják őket és azt kell mondanom, hogy ez a klasszikus darab bármilyen eseményen megállja a helyét, ahogy itt is, bár azért azt nem fogom tagadni, erre a gálára egy kicsit többet vártam volna tőle is. De azt érdemes hozzátennem, hogy legalább túlzásokba sem esett, nem egy ízléstelen és erőltetett ruhát láthattunk rajta, amivel csak a figyelmet szerette volna felhívni magára és örömmel töltött el az is, hogy nem is volt átlátszó. Egyetlen dolog volt, ami nem tetszett a kreációval kapcsolatban és ez pedig a felsőrész kialakítása lenne, ami túlságosan is lógott rajta és alacsonyan helyezkedett el, ezen mindenképpen alakítottam volna, de minden más rendben volt. A sziluett végig remekül követte Kourtney alakját, így a vékony derekára és a formás csípőjére is nagy figyelem került, illetve a vállait is sikerült kacéran megvillantania. A fekete színválasztás tőle sem volt újdonság, de el kell ismerni, hogy annak ellenére, hogy ez ebben a formában unalmas lett és hiányoztak az élénk árnyalatok a végeredményből, valamint az izgalmas kiegészítők, de a kreol bőrszínével mégis szépen kiegészítették egymást. A megjelenését egy pár fekete Gucci magassarkú szandállal, fekete Gucci táskával és szintén Gucci ékszerekkel egészítette ki.

Kourtney haját egy szoros és magasan elhelyezett copfba fogták össze. A sminkje viszont kifejezetten izgalmas lett, legalábbis a hajához és az outfitjéhez képest; a szemeit barna és bordó füstös sminkkel, valamint szempillaspirállal emelték ki, az arcát kontúrozták és highligher-t is használtak, míg az ajkaira nude színű rúzs került.

Kim Kardashian x Gucci

2018.11.14. 12:20, Fanni

Kim Kardashian is jelen volt november 3-án, szombat este az idei LACMA Art + Film Gálán, amit Los Angelesben rendeztek meg a Los Angeles County Museum of Art-ban. 

A 38 éves reality sztár egy tőle megszokottan egy eléggé egyszerű, de mégis elegáns és szexi ruhában lépett a fekete szőnyegre. Kim egy fekete, szaténból elkészített, alakkövető és mélyen dekoltált Gucci estélyit viselt a 2002-es őszi/téli kollekcióból. A sztár egy vintage darabban volt ismét látható, ami mostanában a szokásává vált, bár azt kell mondanom, hogy ezek a ruhák valamivel jobban passzolnak hozzá, mint a jelenlegi kreációk, melyeket a kifutón láthatunk, annak pedig kifejezetten örültem, hogy nem esett olyan nagy túlzásokba, hanem egy minimalista outfitben láthattuk, ami jól illett hozzá, bár azt el kell ismernünk, hogy semmi újdonságot nem sikerült bemutatnia és a végeredmény sem lett túl izgalmas, sőt kifejezetten unalmasnak tartottam. A szabásra nem igazán lehet panaszkodni, mert a Kim-től elvárható módon a kreáció végig remekül követte a formás alakját,a minek köszönhetően a vékony dereka és a csípője is remekül ki lett hangsúlyozva benne. Viszont a legnagyobb figyelem természetesen most is a vállaira és a dekoltázsára került, amivel lehet azt mondani, hogy nem okozott csalódást, hiszen pontosan azt mutatta meg, amire számítottunk. A fekete színválasztás várható volt, mert mostanában elég gyakran visel sötét árnyalatokat és nem arról van szó, hogy nem állt volna jól a kreol bőrszíne mellett ez a szín, viszont nekem túlságosan is komor lett tőle az összhatás, hiányoztak az izgalmas kiegészítők és a színek a megjelenéséből, ami így elég egyszerű és egyhangú lett. A megjelenését egy pár fekete Gucci magassarkú szandállal, szintén fekete Gucci táskával és Gucci ékszerekkel egészítette ki és tette teljessé.

Kim haja szabadon maradt, amit középen elválasztva és laza hullámokba besütve viselt. A sminkje drámai és feltűnő lett, ami sajnos nem tetszett és öregítette is; a szemeit fekete füstös sminkkel, illetve műszempillával emelték ki, az arcát kontúrozták és pirosították, míg az ajkaira nude színű rúzs került.

Rowan Blanchard x Gucci

2018.11.14. 11:22, Fanni

Rowan Blanchard is ott volt november 3-án, szombat este a 2018-as LACMA Art + Film Gálán, aminek a Los Angeles County Museum of Art adott otthont, természetesen Los Angelesben.

A 17 éves színésznő egy nagyon izgalmas és figyelemfelkeltő, a 80-as éveket tökéletesen megidéző, kacér ruhában lépett a fekete szőnyegre, ahol nagyszerűen festett. Rowan türkizzöld és metálos kék árnyalatokból összeálló, bővebb szabású és elől nagy masnikkal díszített, illetve hosszú ujjakkal kiegészített Gucci miniruhát viselt a 2018-as őszi/téli kollekcióból. Azt szerintem nyugodtan elmondhatjuk a fiatal tehetségről, hogy nagyon változatosan és izgalmasan öltözködik, amit ismét sikerült bemutatnia, ráadásul olyannyira, hogy egy olyan szettet láthattunk rajta, amit még én sem vártam volna tőle, hiszen általában nagyon nőies, kifinomult és romantikus stílusú, de mégis izgalmas ruhákat szokott viselni. A ruha igazán egyedi és különleges volt és nem csak a színválasztásra igaz ez, hanem a kreáció szabására és díszítésére is, hiszen nem túl gyakran láthatunk ehhez hasonló szetteket a vörös szőnyegen. Bár az igaz,hogy magával a sziluettel nem sikerült túl sok újdonságot mutatniuk, sőt igazából Rowan vékony dereka és a csípője nem is lett tökéletesen kihangsúlyozva, de ez nem volt zavaró, mert nem tűnt szélesebbnek venne az alakja, ráadásul nagy figyelem került a hosszú és formás lábaira, így nem lett túl komor és zárt a megjelenése, hanem sikerült ezt felfrissíteniük és kacérabbá tenniük. Az alapszín fantasztikus volt, a türkizzöld és a kék árnyalatok mesés összhangot alkottak egymással, illetve a színésznő világos bőrszínével és a sötét hajával is gyönyörűen kiegészítették egymást, de a pontot az i-re a nagy masnikkal tették fel, melyekkel a drámaiságot is sikerült belecsempészniük a megjelenésébe, míg a metálos végeredménynek hála csillogó lett az egész megjelenése. Nem egy könnyen viselhető ruháról van szó, sőt be kell vallanom, hogy a kifutón nem is tetszett, viszont tagadhatatlan, hogy Rowan-nak sikerült eladhatóvá tennie, hála a nagy önbizalmának és kiállásának. A megjelenését egy pár kék, arany és ezüst Gucci magassarkú szandállal, valamint Gucci Fine ékszerekkel egészítette ki.

Rowan haja szabadon maradt, amit oldalt elválasztva és lágy, a 20-as éveket megidéző hullámokba sütöttek be. A sminkje a ruhájához hasonlóan feltűnő és drámai lett; a szemeit kék és lila füstös sminkkel, valamint szempillaspirállal emelték ki, az arcát kontúrozták és pirosították, valamint highligher-t is használtak, végül az ajkaira élénk piros rúzst vittek fel.

Zoe Kravitz x Gabriela Hearst

2018.11.14. 11:09, Fanni

Zoe Kravitz is jelen volt a 2018-as LACMA Art + Film Gálán, amit még november 3-án, szombat este rendeztek meg a los angelesi Los Angeles County Museum of Art-ban.

A 29 éves színésznő egy nagyon kifinomult és modern stílusú, illetve kicsit kacér ruha mellett döntött ez alkalommal a stylistjával, amiben fantasztikusan nézett ki. Zoe egy fekete, ejtett vállrésszel kiegészített és finoman alakkövető, viszont lefelé haladva egyenes szabású Gabriela Hearst estélyit viselt a 2019-es tavaszi/nyári kollekcióból, amit apró fehér gyöngyökkel díszítettek fel. A színésznőnek sikerült ezzel a visszafogott, de mégis nagyon sikkes és előkelő outfitjével hatalmas meglepetést okoznia, már csak azért is, mert tőle általában drámai és vagány szetteket várunk, de most kifejezetten visszafogottra sikerült a végeredmény, amit egyáltalán nem bántam, mert ki lehet nyugodtan jelenteni, hogy ez lett az egyik legjobb outfitje, amit valaha láthattunk tőle. A szabás fejedelmi volt, mintha csak ráöntötték volna, vagy kifejezetten neki tervezték volna, annyira tökéletesen követte az alakját, pedig nem így volt, de ennek ellenére is nagy figyelem került a vékony derekára, illetve a formás csípőjére is, de sikerült a vállait is megvillantania, amitől egy kicsit sejtelmesebb lett a végeredmény. Azért pedig külön plusz pontot érdemel, hogy a szoknyarész megfelelő hosszúságú volt, szóval tényleg lehetetlen lenne bármibe is belekötni, aminek nagyon örültem. A szabás mellett sikerült Zoe-nak azzal is meglepnie, hogy ő nem Gucci kreációt viselt, ahogy a többiek, pedig az eseményt minden évben az olasz divatház rendezi meg és szponzorálja, de természetesen ez nem hiba, sőt kifejezetten örültem, hogy inkább egy amerikai márka mellett döntött, ami szintén remekül állt neki. A sötét színválasztásra számítottam, hiszen nem túl gyakran láthatjuk színes kreációkban, a fekete alapszín pedig továbbra is nagyon szép összhangot alkot a sötét bőrszínével, akárcsak a fekete hajával, a fehér gyöngyös díszítéssel pedig sikerült még izgalmasabbá tenniük az egészet. Kiegészítőként egy pár fekete Christian Louboutin magassarkút, fekete Gabriela Hearst clutch-ot, illetve Tiffany & Co. ékszereket választott.

Zoe haja továbbra is rengeteg apró és szoros fonatba van elkészítve, melyeket egy középen elválasztott copfba fogtak össze. A sminkje egyszerű és elég természetes lett; a szemeit barna szemhéjpúderrel, vékony, fekete tusvonallal és szempillaspirállal emelték ki, az arcát finoman kontúrozták és pirosították, míg az ajkaira nude színű, matt rúzs került.

Elejére | Újabbak | Régebbiek | Végére |