Üdvözlök mindenkit a RedCarpet-Fashion nevű oldalon. Az oldal címéből már rájöhettetek, hogy mivel foglalkozhat az oldal, de ha mégsem, akkor elmondanám: az oldalon olvashattok a legújabb trendekről, megnézhetitek a legnagyobb divatházak divatbemutatóit, figyelemmel követhetitek a divatheteket, valamint értesülhettek arról, hogy a kedvenc hírességeitek (legyenek azok színészek, énekesek, modellek stb.) milyen kreációkban jelentek meg az év legnagyobb vörös szőnyeges eseményein.

Oldaltérkép

 
Chat
 
Family

Kérlek Titeket, hogy ide ne jelentkezzetek! Csak a kedvenc oldalaimnak tartogatom ezeket a helyeket!

Képre vár: Ninaa

 
Elite cserék

    
    
    

20/15
Képre vár: Barbi, Viki
Feltételek | Lekerültek

Kérlek,Titeket, hogy a chat-ben jelentkezzetek!

 
Események
Jún 10, vas - Tony Awards
Jún 18, hét - MTV Movie Awards
Jún 25, hét - Antman and the Wasp Los Angeles premier
Júl 16, hét - Mamma Mia!: Here We Go Again
 
Bejegyzések
Friss bejegyzések
2018.06.23. 19:07
2018.06.23. 18:53
2018.06.23. 18:30
2018.06.23. 18:22
2018.06.23. 18:00
2018.06.22. 18:02
2018.06.22. 17:47
 
Az oldalról

» Admin: Fanni
» Téma: divat
» Nyitás: 2016. január 18.
» Kinézet: v3.0 Márk
» Ajánlott böngésző: Google Chrome
» Egyéb kódok: Gergő
» E-mail: fannismiley96@gmail.com
» Források: x x x x 
»

Az oldal semmilyen kapcsolatban nem áll a tervezőkkel, a modellekkel, hírességek-kel, stylistokkal. Ez csupán egy divattal foglalkozó oldal, ahol a saját vélemé-nyeimet olvashatjátok a vörös szőnyeges megjelenésekről.

belépés x kilépés

 
New events

Chanel 'Gabrielle' Bag Celebration

2017.04.11. 10:59, Fanni

Április 6-án, vagyis csütörtök este a Chanel megrendezte a legújabb 'Gabrielle' nevezetű táskáinak a bemutatását, amire egy vacsoraparti keretein belül került sor és a Giorio Baldi étterem adott neki otthont Santa Monica-ban. Az eseményen természetesen több híresség is megjelent, így most róluk olvashattok egy összegző posztot.

Lily Collins újból nyilvánosság elé lépett, ráadásul ismét egy remek szettben láthattuk tündökölni. A 28 éves színésznő egy színes, háromrészes Chanel outfitet viselt a 2017-es tavaszi/nyári kollekcióból, ami egy tweed blézerből és egy hozzá passzoló, magasított derekú miniszoknyából, illetve egy fekete, csipkés topból állt össze. A legnagyobb kedvencem az  összeállítása volt erről az eseményről, hiszen megvoltak benne a tipikus Chanel stílusjegyek, de közben mégis modern és fiatalos, illetve kacér volt az egész, ami tökéletesen passzolt a színésznő saját stílusához is. A színvilágba sem lehet belekötni, örültem neki, hogy fekete topot választott ehhez a "kosztümhöz", hiszen a kifutón ugyanilyen színű és mintájú, tweed felsőrésszel mutatták be, ami kicsit sok volt és fiatal tehetség számára is az lett volna, de ezzel az egyszerű felsővel párosítva a végeredmény máris sokkal jobb lett, plusz remek kontrasztot is alkotott. A szabásba sem tudok belekötni, igazán elnyerte a tetszésemet, hogy ilyen "hanyag" és rendezetlen módon viselte a blézert, amitől sokkal vagányabb lett az összhatás, és a vállait is meg tudta villantani ennek köszönhetően, de Lily vékony dereka és a formás lábai is megfelelően ki lettek hangsúlyozva. A megjelenését egy pár fekete Chanel magassarkú szandállal tette teljessé. A haját egy elől megemelt, alacsonyan összefogott kontyba készítették el. Míg a sminkje a megszokott, klasszikus formában volt látható ismét; a szemeit fekete tusvonallal és szempillaspirállal emelték ki, az arcát bronzosították, míg az ajkaira élénk piros rúzs került.

Katy Perry is ellátogatott az eseményre, viszont ő a többiekkel ellentétben egy sokkal vagányabb szerelésben lépett a kamerák elé. A 32 éves színésznő egy teljesen fekete, háromrészes Chanel szettet viselt a 2017-es elő-őszi kollekcióból, ami egy átlátszó pólóból, fekete bomberdzsekiből, illetve egy bővebb szárú nadrágból állt össze. Ha nem tudnám, hogy ezek tényleg Chanel tervezések, akkor el sem hinném róluk, annyira mások és a "kifinomultságot" követő koncepciójukba sem fér bele. Az egész túl erőltetett és olcsó lett számomra, még az a szerencse, hogy ezeket a darabokat nem ebben a formában, egymáshoz párosítva mutatták be a kifutón... De az énekesnő stylistja összepárosította őket, ami akár jól is elsülhetett volna, de nem így történt. Úgy érzem, hogy amióta levágatta és befestette szőkére a haját elvesztette a sötét és izgalmas, vagány stílusát, ez pedig egy nagyon gyenge próbálkozás volt arra, hogy újból olyan legyen, mint aki pl. tavaly volt. Nekem ez egyáltalán nem tetszett, sajnos ez van. A szabástól pedig egyenesen végigfutott a hideg a hátamon, egyszerűen előnytelen volt számára, az alakját teljesen eltakarta és meg is szélesítette azt. Kiegészítőként egy pár fekete Chanel magassarkút és fehér Chanel táskát választott. A rövid haja leengedve maradt, amit egyenesre beszárítva viselt. A sminkje ez alkalommal sötét és feltűnő lett; a szemeit barna és fekete füstös sminkkel emelték ki, az arcát bronzosították, míg az ajkaira barna matt rúzs került.

Phoebe Tonkin is hivatalos volt erre a vacsorapartira, ahol nagyon bájosan és stílusosan festett. A 27 éves ausztrál színésznő egy világoskék Chanel farmer miniruhát viselt a 2017-es tavaszi/nyári kollekcióból, amit alul fekete, finom csipkeanyaggal egészítettek ki, valamint bővebb ujjakat is kapott. Lily mellett az ő megjelenése tetszett még nagyon, hiszen az egész nagyon friss és fiatalos volt, az évszakhoz és a korához is megfelelő választásnak bizonyult ez az egyszerű, de nagyszerű tervezés. Könnyen lehetett volna nagyon hétköznapi és unalmas is ez a szett, de a színésznőnek sikerült olyan formában viselnie, hogy ezek a jelzők egyáltalán nem mondhatóak el róla, a végeredmény nagyon sikkes és izgalmas lett, ami a szabásnak is köszönhető volt. A színválasztás is nagyon biztató volt, hiszen ezen változtattak, mert a kifutón sokkal sötétebb árnyalatban mutatták be, de Phoebe kreol bőrszínéhez ez a pasztellos, világos szín sokkal jobban passzolt és remek kontrasztot alkottak egymással, míg az alsó csipkerész egy kis kacérságot és sejtelmességet is belevitt a megjelenésébe. A szabásról sajnos sok mindent nem lehet elmondani, hiszen nagyon egyszerű, zsákszerű volt az egész, de a nyakkialakítás és az ujjak fazonja elég izgalmasra sikeredett, illetve az alakja sem szorult háttérbe, amin sokat segített az, hogy a hosszú és formás lábait nagyszerűen meg tudta villantani. A végeredményt egy pár fekete Chanel magassarkúval, valamint fekete Chanel clutch-csal tette teljessé. A haja leengedve maradt, amit oldalt elválasztva és egyenesre vasalva viselt, a hátára omolva. A sminkje szokás szerint természetes és üde lett; a szemeit barna szemhéjpúderrel és szempillaspirállal emelték ki, az arcát bronzosították, az ajkaira pedig nude színű matt rúzs került.

Bella Heathcote a Coach x Rodarte kollekcióját bemutató vacsorapartija után a Chanel eseményére is hivatalos volt, ahol most is egy nagyon vagány, de mégis csajos szettben láthattuk. A 29 éves, szintén ausztrál színésznő egy kétrészes, fekete és halvány rózsaszín színekből összeálló Chanel outfitet viselt, ami egy bő ujjú pulóverből és egy magasított derekú, steppelt bőrnadrágból állt össze, amelyek a 2017-es Resort és az elő-őszi kollekciókból származnak. Szerencsére az ő esetében ez a vadabb összeállítás tökéletesen sikerült, nem úgy mint Katy esetében. A színek megfelelő és kellemes kontrasztot alkottak egymással, valamint a színésznő világos bőr- és hajszínéhez is hihetetlenül jól passzoltak, a nadrág textúrája pedig a végeredményhez hozzáadott még egy kis pluszt, amitől az egész sokkal izgalmasabb és mutatósabb is lett. Szerencsére az ő esetében a szabásba sem lehet belekötni, hiszen annak ellenére, hogy az ő nadrágja is inkább bővebb szárú volt, az alakja így is tökéletesen ki lett hangsúlyozva, akárcsak a lábai, amitől finoman szexi lett az összhatás. Kiegészítőként egy pár fekete Chanel magassarkút és fehér, szintén Chanel clutch-ot választott. Bella haja leengedve maradt, amit oldalt elválasztva, laza hullámokba besütve viselt. A sminkje tőle megszokottan egyszerű, de mutatós lett; a szemeit füstös fekete sminkkel emelték ki, az arcát lágyan kontúrozták, míg az ajkaira rózsaszín matt rúzs került.

Még nincs hozzászólás.