Üdvözlök mindenkit a RedCarpet-Fashion nevű oldalon. Az oldal címéből már rájöhettetek, hogy mivel foglalkozhat az oldal, de ha mégsem, akkor elmondanám: az oldalon olvashattok a legújabb trendekről, megnézhetitek a legnagyobb divatházak divatbemutatóit, figyelemmel követhetitek a divatheteket, valamint értesülhettek arról, hogy a kedvenc hírességeitek (legyenek azok színészek, énekesek, modellek stb.) milyen kreációkban jelentek meg az év legnagyobb vörös szőnyeges eseményein.

Oldaltérkép

 
Chat
 
Family

Kérlek Titeket, hogy ide ne jelentkezzetek! Csak a kedvenc oldalaimnak tartogatom ezeket a helyeket!

Képre vár: Ninaa

 
Elite cserék

    
    
    

20/16
Képre vár: Barbi
Feltételek | Lekerültek

Kérlek,Titeket, hogy a chat-ben jelentkezzetek!

 
Események
Máj 8-19, kedd-szom - Cannes-i Filmfesztivál
Máj 19, szom - The Man Who Killed Don Quixote Cannes premier
Máj 20, vas - Billboard Music Awards
Máj 22, kedd - NYLON's Young Hollywood parti
Máj 22, kedd - The Whitney Museum of American Art Gála
Máj 23, szer - Adrift Los Angeles premier
Máj 24, csüt - Cartier British Polo Dinner
Jún 5, kedd - Incredibles 2 Los Angeles premier
Jún 10, vas - Tony Awards
Jún 18, hét - MTV Movie Awards
Júl 16, hét - Mamma Mia!: Here We Go Again
 
Bejegyzések
Friss bejegyzések
2018.05.25. 19:51
2018.05.25. 19:11
2018.05.25. 18:02
2018.05.24. 19:36
2018.05.24. 19:17
2018.05.24. 18:48
2018.05.24. 16:42
 
Az oldalról

» Admin: Fanni
» Téma: divat
» Nyitás: 2016. január 18.
» Kinézet: v3.0 Márk
» Ajánlott böngésző: Google Chrome
» Egyéb kódok: Gergő
» E-mail: fannismiley96@gmail.com
» Források: x x x x 
»

Az oldal semmilyen kapcsolatban nem áll a tervezőkkel, a modellekkel, hírességek-kel, stylistokkal. Ez csupán egy divattal foglalkozó oldal, ahol a saját vélemé-nyeimet olvashatjátok a vörös szőnyeges megjelenésekről.

belépés x kilépés

 
New events

Nicole Kidman x Alessandra Rich, Erdem & Off-White

2017.06.17. 17:11, Fanni

Nicole Kidman még június 3-án, vagyis szombat délután ellátogatott a 10. alkalommal megrendezett Veuve Clicquot Polo Classic rendezvényre, amit a Liberty State Park-ban rendeztek meg Jersey City-ben.

A 49 éves színésznő egy nagyon sikkes és stílusos, kicsit vintage hangulatú ruhát választott az eseményre, ahol igazán csinos volt. Nicole egy fehér, apró fekete pöttyökkel és szintén fekete gombokkal díszített, lágy esésű, magasított nyakrésszel és hosszú ujjakkal kiegészített Alessandra Rich midiruhát viselt a 2017-es őszi/téli kollekcióból. A szabással nem teljes mértékben voltam kibékülve, bár jól állt neki, viszont a magasított nyakrész és a hosszú ujjak miatt nem tartottam nyárias választásnak ezt a darabot, pedig ez egy szabadtéri rendezvény volt, ráadásul napközben, így ennél egy kicsit kacérabb és lágyabb ruhára számítottam volna tőle, de összességében ez sem volt rossz. Ahogy írtam Nicole alakja szerencsére kellőképpen ki lett emelve, főleg a vékony derekára került a legnagyobb hangsúly, bár a fekete öv elhelyezése elég fura lett, szerintem egy kicsit lehetett volna magasabban is, mert így szúrja a szememet, de ennél nagyobb gondom nem volt ezzel. Bár igen, a magasított nyakrésztől tényleg mindenképpen meg kellett volna szabadulniuk, a hosszú ujjak sem zavartak annyira, mint az. Viszont a pöttyök egy kicsit lágyítottak az egészen, belevittek egy kis nyárias, játékos hangulatot is, ami már majdnem teljesen elegendő is volt számomra ahhoz, hogy eladhatóvá tegye ezt a szettet számomra. Összességében nekem tetszett, de egy-két részleten nem ártott volna tényleg alakítaniuk, hogy minden tökéletes legyen. A fehér alapszín rendben volt, mondjuk azt elismerem, hogy könnyen sápíthatta volna ez az árnyalat a színésznő halvány bőrszínét, viszont a fekete pöttyök remek kontrasztot alkottak az alapszínnel, így a bőrszínével is sikeresen kiegészítették egymást. A megjelenését egy pár fekete Stuart Weitzman magassarkú szandállal, fekete Fendi clutch-csal (nincs a képen), NKS ékszerekkel és egy Omega karórával egészítette ki és tette teljessé. A haját egy középen elválasztott, laza és alacsonyan elhelyezett copfba készítették el, elől pedig néhány egyenes tincset szabadon is hagytak. A sminkje klasszikus és visszafogott lett, a ruhájához tökéletesen illett; a szemeit fekete, cicás tusvonallal és szempillaspirállal emelték ki, az arcára pirosító került, végül az ajkaira rózsaszín rúzst vittek fel.

Nicole június 6-án, vagyis kedd délután megjelent a brit Glamour magazin 2017-es Women of the Year díjátadóján, amit Londonban rendeztek meg a Berkeley Square Gardens-ben.

A 'The Beguiled' színésznője egy nagyon nőies és egyben bohókás stílusú, elegáns ruhában érkezett a díjátadóra ez alkalommal. Nicole egy lila, csipkéből elkészített, hosszú ujjakkal, valamint magasított nyakrésszel kiegészített, egyenes szabású és kontrasztot alkotó, fekete virágmintákkal díszített Erdem estélyit viselt a 2017-es őszi/téli kollekcióból. Ezzel a választásával még inkább olyan érzésem volt, hogy az évszakhoz egyáltalán nem passzolt, ami a jelen esetben sokkal, de sokkal jobban zavart, mint az előző Alessandra Rich tervezésnél. Ezt egyszerűen a lágy esése ellenére is túl komornak és eléggé öregesnek tartottam, bár az eseményhez illett, de a nyári évszakhoz, sőt a napszakhoz sem passzolt. A másik problémám pedig az volt, hogy ugyanebből a kollekcióból már viselt egy nagyon hasonló darabot, még május elején, amikor hivatalos volt Ellen DeGeneres talkshow-jába, bár abban sokkal csinosabb és fiatalosabb is volt. Viszont attól függetlenül, hogy annyira nem tetszett a végeredmény, a színvilágot és a mintázatot imádtam, ez a visszafogott lila árnyalat mesésen mutatott a világos bőrszínével és a szőke hajával kiegészítve, míg a fekete elemek egy kicsit megbolondították és drámaibbá tették az összhatást, ami szintén nagyon tetszett, ahogy a csipke részletek is, így ebbe nem kötnék bele. A szabásba sem lehet igazából belekötni, mert a magasított nyakrész és a hosszú ujjak sem mutattak rosszul, de ahogy írtam, a nyári évszak miatt ezektől a részletektől mindenféleképpen megszabadultam volna, egyébként ezen kívül más problémám nem volt. Nicole kecses alakja elég jól ki lett hangsúlyozva, főleg a derekára került a nagyobb figyelem, ami pont elég is volt. A megjelenését egy pár Jimmy Choo magassarkúval, Fred Leighton és Berganza London ékszerekkel egészítette ki. A haja most leengedve maradt, amit középen elválasztva, lágy hullámokba besütve viselt, viszont a magasított nyakrész miatt egy kontynak jobban tudtam volna örülni. A sminkje eléggé feltűnő és sötétebb lett, mint a ruhája, de mivel nem estek túlzásokba, így a végeredmény nekem is tetszett; a szemeit fekete szemhéjpúderrel és szempillaspirállal emelték ki, az arcát bronzosították, valamint pirosítót is vittek fel rá, míg az ajkaira sötétlilás-bordós matt rúzst került.

Nicole Kidman június 7-én, szerda kora este hivatalos volt a 2017-es CMT Music Awards-ra, aminek a Nashville-ben található Music City Center adott otthont.

Az Oscar díjas színésznő erre az alkalomra a saját stílusától eltérően egy nagyon dögös és vagány, sejtelmes ruhát választott. Nicole egy fekete, átlátszó csipke részletekkel kiegészített, magasított nyakú és ismét hosszú ujjú Off-White midiruhát viselt a 2017-es őszi/téli kollekcióból. Őszintén szólva nem tudom, hogy miért éppen most kell erőltetnie az őszi/téli szetteket, pont amikor ilyen gyönyörű idő van, hiszen ez ismét nem volt megfelelő sem az évszakhoz, sem pedig a napszakhoz, de ezen a részleten már nem is akadok fent, mert ez van, nem változtathatunk rajta. De azt azért megjegyezném, hogy ezt a fekete árnyalatot elég komornak és erőteljesnek tartottam, jobban örültem volna ha legalább ezen változtattak volna valahogy, de mivel nem történt meg, így ezt kell értékelnem. A fekete klasszikus árnyalat, amit a legtöbb esetben szeretek, de jobban örülök, amikor esti eseményeken viselik, mert valahogy napközben nekem mindig erőltetettnek és túl nehéznek tűnnek, ami sajnos ez alkalommal is így volt, bár a színésznő bőr- és hajszínével remek kontrasztot alkotott, a kevert anyaghasználat is feldobta, így nem lett unalmas, de összességében nem ájultam el tőle, ami a színnek volt köszönhető. A szabásba viszont nem tudok belkeötni, most a magasított nyakrész sem zavart, hiszen mélyen dekoltálták, ahol átlátszó részekkel egészítették ki, így az előzőekhez képest ez mégsem volt annyira zárt, de közben pedig mégis, szóval egy trükkös tervezést mutatott be. A kivágások és a szabás nagyon tetszett, szerencsére Nicole alakját végig tökéletesen követte, így a vékony dereka és a csípője is hibátlanul ki lett emelve, valamint ezek mellett finoman a dekoltázsára is felhívták a figyelmünket és a lábait is sejtelmesen megvillanthatta. Kiegészítőként egy pár fekete Giuseppe Zanotti magassarkú szandált, illetve Fred Leighton ékszereket választott. A haja ismét leengedve maradt, amit középen elválasztva, egyenesre beszárítva viselt a hátára és a vállaira omolva. A sminkje elég egyszerű, de mutatós lett; a szemeit barna füstös sminkkel és szempillaspirállal emelték ki, az arcát kontúrozták, végül az ajkaira barna matt rúzst vittek fel.

Még nincs hozzászólás.