Üdvözlök mindenkit a RedCarpet-Fashion nevű oldalon. Az oldal címéből már rájöhettetek, hogy mivel foglalkozhat az oldal, de ha mégsem, akkor elmondanám: az oldalon olvashattok a legújabb trendekről, megnézhetitek a legnagyobb divatházak divatbemutatóit, figyelemmel követhetitek a divatheteket, valamint értesülhettek arról, hogy a kedvenc hírességeitek (legyenek azok színészek, énekesek, modellek stb.) milyen kreációkban jelentek meg az év legnagyobb vörös szőnyeges eseményein.

Oldaltérkép

 
Chat
 
Family

Kérlek Titeket, hogy ide ne jelentkezzetek! Csak a kedvenc oldalaimnak tartogatom ezeket a helyeket!

Képre vár: Ninaa

 
Elite cserék

    
    
    

20/15
Képre vár: Barbi, Viki
Feltételek | Lekerültek

Kérlek,Titeket, hogy a chat-ben jelentkezzetek!

 
Események
Jún 10, vas - Tony Awards
Jún 18, hét - MTV Movie Awards
Jún 25, hét - Antman and the Wasp Los Angeles premier
Júl 16, hét - Mamma Mia!: Here We Go Again
 
Bejegyzések
Friss bejegyzések
2018.06.23. 19:07
2018.06.23. 18:53
2018.06.23. 18:30
2018.06.23. 18:22
2018.06.23. 18:00
2018.06.22. 18:02
2018.06.22. 17:47
 
Az oldalról

» Admin: Fanni
» Téma: divat
» Nyitás: 2016. január 18.
» Kinézet: v3.0 Márk
» Ajánlott böngésző: Google Chrome
» Egyéb kódok: Gergő
» E-mail: fannismiley96@gmail.com
» Források: x x x x 
»

Az oldal semmilyen kapcsolatban nem áll a tervezőkkel, a modellekkel, hírességek-kel, stylistokkal. Ez csupán egy divattal foglalkozó oldal, ahol a saját vélemé-nyeimet olvashatjátok a vörös szőnyeges megjelenésekről.

belépés x kilépés

 
New events

Jennifer Morrison x Dorothee Schumacher

2017.08.10. 20:10, Fanni

Jennifer Morrison augusztus 8-án, kedd este ellátogatott az 'Ingrid Goes West' new yorki premierjére, amit az Alamo Drafthouseban rendeztek meg.

A 38 éves színésznő egy könnyed, nyárias darab mellett tette le ez alkalommal a voksát, ami egyszerre volt laza és elegáns is. Jennifer egy narancssárga, finoman átlátszó, bővebb szabású és fodrokkal díszített Dorothee Schumacher ruhát viselt a 2018-as tavaszi/nyári kollekcióból. Próbáltam szeretni ezt a választását, de sajnos bármennyire is erőlködtem a hibái miatt ez nem sikerült. Sajnos a szabásnak köszönhetően a végeredményt eléggé olcsónak és rendezetlennek éreztem, mivel sokkal nagyobb volt rá, így a tervezés teljesen lógott rajta, ami főleg a színésznő dereka és dekoltázsa, valamint a karjai környékén figyelhető meg. Ez mellett a másik problémám az volt még, hogy a ruha alatt elhelyeztek még egy nude színű midiruhát is, hogy biztosan ne villanjon meg semmi Jennifer testéből, aminek nem kellene, viszont a színek elütése túlságosan is szembetűnő volt, ami még inkább csak rontott az összhatáson. Visszatérve egy kicsit a szabáshoz; hiába használták fel a vastag, fekete övet, az alakja így sem lett megfelelően kiemelve, mivel a felesleges anyag ráhajlott az övre, így a derekára is, ami miatt az teljes takarásban maradt. Az egyedüli részlet, amit meg tudok dicsérni az a színválasztás volt, ami tényleg gyönyörű volt, a bőrszínével és a szőke hajával is nagyszerű összhangot alkotott, míg a fekete részletek és a hímzett mintázat a vállrésznél belevitt egy kis pluszt a megjelenésébe. Kiegészítőként egy pár fekete Giuseppe Zanotti magassarkút, fehér-arany Jimmy Choo clutch-csal, valamint Tiny-Om, J. Luu és Roberto Coin ékszereket választott.

Jennifer haja leengedve maradt, amit oldalt elválasztva, nagyobb hullámokba beszárítva viselt. A sminkje természetes és nagyon üde lett; a szemeit vékony, fekete tusvonallal és szempillaspirállal emelték ki, az arcára pirosító és highlighter került, végül az ajkaira barackszínű rúzst vittek fel.

Még nincs hozzászólás.