Üdvözlök mindenkit a RedCarpet-Fashion nevű oldalon. Az oldal címéből már rájöhettetek, hogy mivel foglalkozhat az oldal, de ha mégsem, akkor elmondanám: az oldalon olvashattok a legújabb trendekről, megnézhetitek a legnagyobb divatházak divatbemutatóit, figyelemmel követhetitek a divatheteket, valamint értesülhettek arról, hogy a kedvenc hírességeitek (legyenek azok színészek, énekesek, modellek stb.) milyen kreációkban jelentek meg az év legnagyobb vörös szőnyeges eseményein.

Oldaltérkép

 
Chat
 
Family

Kérlek Titeket, hogy ide ne jelentkezzetek! Csak a kedvenc oldalaimnak tartogatom ezeket a helyeket!

Képre vár: Ninaa

 
Elite cserék

    
    
    

20/16
Képre vár: Barbi, Viki, Monic
Feltételek | Lekerültek

Kérlek,Titeket, hogy a chat-ben jelentkezzetek!

 
Események
Júl 13, pén - Mission Impossible: Fallout London premier
Júl 16, hét - Mamma Mia!: Here We Go Again
Júl 19-22, csüt-vas - Comic Con San Diego
Júl 21, szom - Entertainment Weekly Comic Con parti
Júl 22, vas - Teen Titans Go to Movies Los Angeles premier
Júl 25, szer - The Spy Who Dumped Me Los Angeles premier
Aug 3, pén - Christopher Robin London premiere
Aug 12, vas - Teen Choice Awards
Aug 20, hét - MTV Video Music Awards
 
Bejegyzések
Friss bejegyzések
2018.07.22. 18:54
2018.07.22. 15:21
2018.07.22. 15:03
2018.07.22. 14:49
2018.07.21. 20:07
2018.07.21. 19:52
2018.07.21. 18:59
 
Az oldalról

» Admin: Fanni
» Téma: divat
» Nyitás: 2016. január 18.
» Kinézet: v3.0 Márk
» Ajánlott böngésző: Google Chrome
» Egyéb kódok: Gergő
» E-mail: fannismiley96@gmail.com
» Források: x x x x 
»

Az oldal semmilyen kapcsolatban nem áll a tervezőkkel, a modellekkel, hírességek-kel, stylistokkal. Ez csupán egy divattal foglalkozó oldal, ahol a saját vélemé-nyeimet olvashatjátok a vörös szőnyeges megjelenésekről.

belépés x kilépés

 
New events

Kate Beckinsale x Ermanno Scervino, Reem Acra & Marchesa

2017.09.05. 10:46, Fanni

Kate Beckisale még augusztus 2-án, szerda délután megjelent a 'The Late Late Show with James Corden' késő esti talkshow felvételén, amire Los Angelesben került sor a CBS Studios-ban.

A 44 éves brit színésznő egy igazán elegáns és drámai, valamint izgalmas szettben érkezett interjút adni, ami alatt fantasztikusan nézett ki. Kate egy fekete, mélyen dekoltált és aszimmetrikus szabású, valamint fodrokkal és apró, fehér pöttyökkel díszített, illetve oldalt magasan felsliccelt Ermanno Scervino midiruhát viselt a 2017-es őszi/téli kollekcióból, amit organzából készítettek el. Talán ismerős lehet ez a ruha, hiszen a napokban újból láthattuk, ráadásul Amal Clooney-n, aki egy vacsora alatt viselte Velencében, ahova a filmfesztivál miatt látogatott el a férjével, George Clooney-val. A kifutón viszont egyáltalán nem így nézett ki, hiszen ott sokkal vagányabb stílusú kiegészítőkkel, például bőr térdcsizmával mutatták be, viszont ezzel szemben a színésznő egy nőiesebb és kicsit játékosabb vonalat vitt bele a végeredménybe, ami a stílusához is jobban illett, valamint ebben a formában nekem is jobban tetszett. A hasonló talkshow-k alatt nem szokás a jelenlévőktől, hogy Kate-hez hasonlóan ennyire drámai szetteket viselnek, viszont kifejezetten tetszett, hogy nem riadt vissza egy ilyen darabtól és méltóságteljesen viselte, ami pedig a legfontosabb, hogy remekül állt neki és előnyös is volt a számára. Bár jobban szeretem, amikor színes darbokat visel, de ezzel a fekete alapszínű tervezéssel sem voltak nagy problémáim, a sötét árnyalatok is istenien mutatnak a világos bőrszínével, valamint csodás kontrasztot alkottak egymással, míg az apró fehér pöttyök egy kis játékosságot is belevittek az egészbe, akárcsak a lágy fodrok. A szabás hibátlan volt, Kate vékony derekát a bustier felsőrész csodásan kiemelte, valamint a lábaira is elég nagy figyelem került, de ezek mellett a dekoltázsára is a vállaira is nagy hangsúly került, amitől az összhatás szexi lett. A megjelenését egy pár fekete Jimmy Choo magassarkú szandállal és Le Vian ékszerekkel egészítette ki. A haját a már tőle megszokott, kicsit kócos és hullámos, magasan elhelyezett copfba készítették el, elől pedig néhány tincset szabadon hagytak. A sminkje viszont visszafogott és természetes lett; a szemeit vékony, fekete tusvonallal és szempillaspirállal emelték ki, az arcát lágyan bronzosították, végül az ajkaira nude színű rúzs került.

Kate augusztus 7-én, hétfő este pedig megjelent a 'The Only Living Boy in New York' premierjén, amit New Yorkban rendeztek meg a The Museum of Modern Art-ban.

A film színésznője a vetítésre egy nagyon elegáns és izgalmas, de mégis szexi ruhában érkezett, amiben igazán csinos volt. Kate egy fekete, bustier felsőrésszel és átlátszó részletekkel kiegészített, csipkés Reem Acra pánt nélküli estélyit viselt a 2017-es őszi/téli kollekcióból. A ruha kidolgozottsága és díszítése fantasztikusan nézett ki, látszik rajta, hogy nagyon aprólékosan és kézzel készítették el, ami külön plusz pontot érdemel mindig, viszont összességében jobban tetszett volna, ha a szoknyarészen nem láthattunk volna át, amitől kifinomultabb lehetett volna a végeredmény és ez számomra eléggé hiányzott is. Viszont ennek ellenére sem tudom azt mondani, hogy rosszul nézett volna ki az összhatás, a színésznő számára a tervezés igazán előnyös volt. A szabás nagyszerűen követte végig az alakját, így Kate vékony derekára és a csípőjére is nagy figyelem került, plusz még a dekoltázsát és a vállait is kiemelték, aminek köszönhetően a megjelenése még dögösebb lett. A másik gondom az volt még a ruhával kapcsolatban, hogy nagyon finoman a felsőrész is átlátszó volt, amivel komolyabb problémám nem volt, hiszen nem villantott, viszont egyáltalán nem örültem annak, hogy olyan nude színű melltartó volt rajta, ami nem igazán egyezett meg a bőrszínével, így ez eléggé feltűnő volt, viszont ez legyen a legkisebb problémánk. A színvilág sötét és komor volt, úgy néz ki mostanában ezekért az árnyalatokért van oda Kate, ami addig nem is baj, ameddig változatos tud maradni és sikerül újat mutatnia, ami most is sikerül, a fekete szín pedig továbbra is jól mutat a bőrszínével, szép kontrasztot alkotnak egymással. A megjelenését egy pár feket Christian Louboutin magassarkúval, valamint Le Vian, Butani, Hearts on Fire és Pasquale Bruni ékszerekkel tette teljessé. Kate haja ez alkalommal leengedve maradt, amit középen elválasztva, nagyobb hullámokba besütve viselt a hátára omolva. A sminkje egyészen természetes és visszafogott lett; a szemeit barna szemhéjpúderrel és szempillaspirállal emelték ki, az arcát bronzosították és pirosították, míg az ajkaira rózsaszín rúzst vittek fel.

Kate Beckinsale szintén még augusztus 7-én, hétfő este a premiert követően megjelent az after partin is, aminek egy new yorki étterem adott otthont.

A 44 éves színésznő a partira egy igazán izgalmas és drámai, romantikus stílusú ruhát választott, amiben lélegzetelállítóan nézett ki. Kate bordó, pink, vaj- és fehér színekből összeálló, fodrokkal díszített, enyhén aszimmetrikus szabású és pánt nélküli Marchesa midiruhát viselt a 2018-as Resort kollekcióból. Egyértelmű, hogy a három mostani outfitje közül ez ált hozzám a legközelebb és ez tetszett a legjobban a stílusa és a csodás kialakítása miatt is. A végeredmény igazán nőies, friss és játékos lett, de a színésznőhöz paszsoló elegancia és kifinomultság is megjelent, így semmi okunk nem lehet panaszkodni. A színvilág pedig egyszerűen tökéletes volt, kifejezetten tetszett az ombré átmenet, ami egy kis mélységet és definíciót adott a ruhának, valamint egy kis életet is belevitt az egészbe, az árnyalatok pedig nem csak egymással, de a színésznő bőrszínével is remekül mutattak. A játékos tüllből készült fodrok pedig belecsempésztek a végeredménybe egy kis izgalmasságot, valamint drámaiságot is, aminek köszönhetően nem lett egyhangú, vagy unalmas az összhatás. A szabásról is csak jó dolgokat lehet szerencsére elmondani, mivel Kate vékony derekára ismét nagy figyelem került, bár a csípője ebben a darabban nem lett kihangsúlyozva, cserébe sejtelmesen megvillanthatta a lábait és a vállait is, plusz a dekoltázsára is felhívták a figyelmünket. Kiegészítőként egy pár nude színű Giuseppe Zanotti magassarkú szandált és Le Vian, Hearts on Fire, valamint Butani ékszereket választitt. A haján és a sminkjén nem változtattak ez alkalommal, olyan volt, mint a premieren, de ehhez a kreációhoz is tökéletesen illett.

Még nincs hozzászólás.