Üdvözlök mindenkit a RedCarpet-Fashion nevű oldalon. Az oldal címéből már rájöhettetek, hogy mivel foglalkozhat az oldal, de ha mégsem, akkor elmondanám: az oldalon olvashattok a legújabb trendekről, megnézhetitek a legnagyobb divatházak divatbemutatóit, figyelemmel követhetitek a divatheteket, valamint értesülhettek arról, hogy a kedvenc hírességeitek (legyenek azok színészek, énekesek, modellek stb.) milyen kreációkban jelentek meg az év legnagyobb vörös szőnyeges eseményein.

Oldaltérkép

 
Chat
 
Family

  

Kérlek Titeket, hogy ide ne jelentkezzetek! Csak a kedvenc oldalaimnak tartogatom ezeket a helyeket!

 
Elite cserék

    
    
    
    

20/20
Feltételek | Lekerültek

Betelt, kérlek Titeket, hogy ne jelentkezzetek!

 
Események
Aug 27, vas - MTV Video Music Awards
Aug 30 - Szept 9, szer-szom - Velencei Filmfesztivál
Szept 7-17, csüt-vas - Torontói Filmfesztivál
Szept 13, szer - mother! New York premier
Szept 16, szom - Lego Ninjago Movie Los Angeles premier
Szept 17, vas - Emmy Awards
Szept 18, hét - Kingsman: The Golden Circle London premier
Nov 13, hét - Galmour Women of the Year Awards
 
 
Bejegyzések
Friss bejegyzések
2017.09.23. 20:42
2017.09.23. 19:36
2017.09.23. 17:05
2017.09.23. 16:13
2017.09.23. 14:41
2017.09.23. 14:13
2017.09.23. 13:58
 
Az oldalról

» Admin: Fanni
» Téma: divat
» Nyitás: 2016. január 18.
» Kinézet: v3.0 Márk
» Ajánlott böngésző: Google Chrome
» Egyéb kódok: Gergő
» E-mail: fannismiley96@gmail.com
» Források: x x x x 
»

Az oldal semmilyen kapcsolatban nem áll a tervezőkkel, a modellekkel, hírességek-kel, stylistokkal. Ez csupán egy divattal foglalkozó oldal, ahol a saját vélemé-nyeimet olvashatjátok a vörös szőnyeges megjelenésekről.

belépés x kilépés

 
New events

Shay Mitchell x Fausto Puglisi & Versace

2017.09.12. 15:22, Fanni

Shay Mitchell még szeptember 7-én, csütörtök este megjelent a Refine29 által harmadik alkalommal megrendezett 29Rooms eseményen, aminek egy new yorki étterem adott otthont a divathét alatt.

A 'Pretty Little Liars' 30 éves színésznője egy igazán feltűnő és izgalmas, vagány darabban látogatott el a partira ez alkalommal. Shay fekete, fehér, zöld és arany színekből összeálló és selyemből elkészített, oversized Fausto Puglisi inget viselt a 2018-as Resort kollekcióból, amit nagy, napot formázó mintákkal díszítettek fel. Nem mondom, hogy nem tetszett a választása, de azt sem, hogy igen, abban viszont biztos vagyok, hogy az elmúlt hónapok választásainál ez már fényévekkel jobb volt, viszont még így is elég erőltetettnek éreztem a végeredményt, de legalább most nem villantott meg semmit magából. Magával az inggel semmi problémám nem volt, mert elég mutatós és feltűnő tervezés volt, aminek kifejezetten örültem, viszont a helyében mindenképpen valami vagány alsórésszel viseltem volna a helyében, betűrve a derékrészbe. Azt egyáltalán nem bántam, hogy a szabás ennyira laza és könnyed volt, az sem zavart, hogy Shay derekára és a csípőjére sem került nagy figyelem, sőt szinte teljesen háttérbe szorult, viszont a hosszú és formás lábait így is sikerült megvillantania és a dekoltázsára is nagy hangsúlyt helyeztek, így az összhatás kellőképpen kacér lett, ahogy azt meg is szokhattuk tőle. A színekbe egyáltalán nem tudok belekötni, egymással is mesésen mutattak és a színésznő kreol bőrszínével is remek összhangot alkottak, míg a mintázat egy kis különlegességet is belevitt az egészbe. A végeredményt egy pár fekete Alchimia Di Ballini magassarkú bokacsizmával és Jennifer Fisher ékszerekkel egészítette ki. Shay haját egy magasan elhelyezett és szoros copfba készítették el, így a ruhájáról nem tudta elvonni a figyelmünket. A sminkje viszont egyáltalán nem tetszett, mivel túl drámai és sötét volt, valamint öregítette is; a szemeit fekete, erősen füstös sminkkel emelték ki, az arcát kontúrozták és highlighter-t is használtak, végül az ajkaira nude színű rúzs került.

Shay másnap a Harper's Bazaar magazin idei ICONS partijára volt hivatalos, pontosabban szeptember 9-én, amit a New Yorkban található The Plaza Hotelben rendeztek meg, szintén a divathét alatt.

A kanadai színésznő most tőle megszokottan egy dögös és elég kacér ruhában érkezett a fekete szőnyegre. Shay egy fekete, mélyen dekoltált és arany részletekkel, valamint átlátszó csipke anyaggal díszített vintage Versace szatén estélyit viselt. Már hozzászokhattam volna a színésznő hasonló választásait, de nekem egyszerűen nem megy, a végeredmény újból öreges, ódivatú és erőltetett lett, amit nem tudok hova tenni. Egyszerűen nem tetszett, nem tudok mit tenni, vagy mondani, kifejezetten utálom a megjelenéseit, mert soha nem tud semmi frisset és letisztultat mutatni, folyton az ízléstelen és a túl szexi darabokat választja ki a stylistjával, így ideje lenne egy új után néznie, mert ez így sehogy sem működik, amit én sajnálok a legjobban. Pedig a hétköznapokon és a Youtube videóiban is nagyon szoktak tetszeni az outfitjei, de ha nagy eseményre kerül sor eltűnik a valódi énje és előveszi ezt a "dívát", amit ugyan el tud adni (már, ahogy), de nem áll jól neki a végzet asszonya szerep. Az egyedüli dolog, amibe nem tudok belekötni az a sötét szín választása volt, mivel a fekete árnyalat a bőrszínével jól mutatott, bár az arany részletektől és az átlátszó csipkétől én személy szerint inkább megszabadultam volna, de bárcsak ez lenne a legkisebb problémám. A szabásba különösebben nem lehet belekötni, mert Shay alakját végig szépen követte, a vékony dereka és a csípője is nagyszerűen ki lett emelve és a dekoltázsára is nagy figyelem került, nekem csak az összhatás nem tetszett. Kiegészítőként egy pár fekete Giuseppe Zanotti magassarkút és Broken English ékszereket választott. A haja leengedve maradt, amit középen elválasztva, lágy hullámokba besütve viselt a hátára omolva. A sminkje ismét drámai és sötét lett; a szemeit fekete és barna füstös sminkkel, valamint műszempillával emleték ki, az arcát kontúrozták, míg az ajkaira nude színű rúzs került megint.

Még nincs hozzászólás.