Üdvözlök mindenkit a RedCarpet-Fashion nevű oldalon. Az oldal címéből már rájöhettetek, hogy mivel foglalkozhat az oldal, de ha mégsem, akkor elmondanám: az oldalon olvashattok a legújabb trendekről, megnézhetitek a legnagyobb divatházak divatbemutatóit, figyelemmel követhetitek a divatheteket, valamint értesülhettek arról, hogy a kedvenc hírességeitek (legyenek azok színészek, énekesek, modellek stb.) milyen kreációkban jelentek meg az év legnagyobb vörös szőnyeges eseményein.

Oldaltérkép

 
Chat
 
Family

Kérlek Titeket, hogy ide ne jelentkezzetek! Csak a kedvenc oldalaimnak tartogatom ezeket a helyeket!

Képre vár: Ninaa

 
Elite cserék

    
    
    

20/20
Képre vár: Szandi*, Szandi, Iza, katie
Feltételek | Lekerültek

Kérlek,Titeket, hogy ne jelentkezzetek, mert betelt a helyek száma!

 
Események
Márc 11, vas iHeart Radio Music Awards
Márc 13, kedd - A Wrinkle In Time London premier
Márc 17, szom - Wearable Art Gála
Márc 17, szom - Pandas Los Angeles premier
Márc 18, vas - Empire Awards
Márc 19, hét - Blossom Ball
Márc 19, hét - Ready Player One London premier
Márc 20, kedd - THR & Jimmy Choo Power Stylists Dinner
Márc 21, szer - The Thirst Project Gála
Márc 21, szer - Pacific Rim Uprising Los Angeles premier
Márc 21, szer - Game Over, Man! Los Angeles premier
Márc 21, szer - Flaunt x Fendi Launch parti
Márc 22, csüt - Global Gift Gála Madrid
Márc 24, szom - Monaco Rose Ball
Márc 24, szom - Nickelodeon Kids's Choice Awards
Márc 26, hét - amfAR Gála Hong Kong
Márc 26, hét - Ready Player One Los Angeles premier
Ápr 9, hét - The Guernsey Literary and Potato Peel Pie Society London premier
Ápr 18-29, szer-vas - Tribeca Filmfesztivál
Ápr 19, csüt - The Handmaiden's Tale Los Angeles premier
Ápr 23, hét - The Avengers: Infinity War Los Angeles premier
Máj 8-19, kedd-szom - Cannes Filmfesztivál
Jún 18, hét - MTV Movie Awards
 
Bejegyzések
Friss bejegyzések
2018.03.23. 20:32
2018.03.23. 18:36
2018.03.22. 18:00
2018.03.22. 09:28
2018.03.22. 09:12
2018.03.22. 08:53
2018.03.22. 08:35
 
Az oldalról

» Admin: Fanni
» Téma: divat
» Nyitás: 2016. január 18.
» Kinézet: v3.0 Márk
» Ajánlott böngésző: Google Chrome
» Egyéb kódok: Gergő
» E-mail: fannismiley96@gmail.com
» Források: x x x x 
»

Az oldal semmilyen kapcsolatban nem áll a tervezőkkel, a modellekkel, hírességek-kel, stylistokkal. Ez csupán egy divattal foglalkozó oldal, ahol a saját vélemé-nyeimet olvashatjátok a vörös szőnyeges megjelenésekről.

belépés x kilépés

 
New events

Mandy Moore x Sally LaPointe & Carolina Herrera

2017.09.23. 14:13, Fanni

Mandy Moore még szeptember 15-én, péntek este megjelent az Entertainment Weekly magazin által megrendezett elő-Emmy partin, aminek a Sunset Tower adott otthont Nyugat Hollywoodban.

A 'This is Us' 33 éves színésznője egy eléggé modern és vagány, de mégis kifejezetten elegáns szettben érkezett a szürke szőnyegre, ahol nagyszerűen nézett ki. Mandy egy fekete, magasított nyakrésszel és hosszú ujjakkal kiegészített, valamint mélyen dekoltált és oldalt magasan felsliccelt Sally LaPointe midiruhát viselt a 2017-es elő-őszi kollekcióból, amit flitterekkel díszítettek fel. Bár első látásra a ruha felsőrészének a kialakítása egyáltalán nem tetszett és furának tartottam, de minél többet nézegettem a képeket róla, annál jobban átjött számomra az egész és sikerült megszeretnem. Valamint enélkül a magasított nyakrész nélkül elég unalmas és egyszerű lett volna a választása, amivel túl sok újat nem tudott volna mutatni számunkra, ezzel szemben ez egy igazán különleges és egyedi darab volt a kiegészítésnek köszönhetően. A színvilág klasszikusnak mondható, a legbiztonságosabb sötét árnyalatot, vagyis a feketét választotta, aminek nem igazán örültem, hiszen jobban szeretek színeket is látni az outfitekben, viszont az tagadhatatlan, hogy a világos bőrszínével csodás kontrasztot alkotott, míg a flittereknek köszönhetően egy kis játékosságot és izgalmat is bele tudtak csempészni az összhatásba. A szabásba nem igazán lehet belekötni, mivel Mandy alakja a szükséges helyeken nagyszerűen ki lett emelve, így a vékony derekára és a formás csípőjére is elég nagy figyelem került, plusz sejtelmesen a lábait és a dekoltázsát is megvillanthatta. Kiegészítőként egy pár fekete Sophia Webster magassarkút, piros Jimmy Choo clutch-ot és Jennifer Meyer ékszereket választott. A haját egy középen elválasztott, szoros és alacsonyan elhelyezett kontyba készítették el. A sminkje elég visszafogott, de mutatós lett; a szemeit fekete tusvonallal és szempillaspirállal emelték ki, az arcát bronzosították, végül az ajkaira barackszínű rúzst vittek fel.

Mandy pár nappal később, pontosabban szeptember 17-én, vasárnap este hivatalos volt a 2017-es Emmy díjátadóra is, amit a Los Angelesben található Microsoft Theatre-ben rendeztek meg

A színésznő erre az alkalomra egy igazán drámai és feltűnő, valamint nagyon elegáns tervezésben lépett a vörös szőnyegre, ahol lélegzetelállítóan festett. Mandy egy fekete-fehér, pánt nélküli és tüllből elkészített, lépcsőzetes megoldással létrehozott Carolina Herrera estélyit viselt a 2018-as Resort kollekcióból. A színésznő megjelenései az elmúlt hónapokban nem igazán tetszettek, több mellélövése volt, mint tökéletes, viszont ezzel most sikerült teljes mértékben elvarázsolnia még a hibái ellenére is. A Met Gála alatt Hailey Baldwin viselt egy hasonló stílusú, szintén Carolina Herrera ruhát, ami miatt egy kicsit deja vu érzésem volt és ott is leírtam, hogy ez a lépcsőzetes megoldású szoknyarész nem a kedvencem, mert bár érdekesen néz ki, mégsem jön át számomra az egész, ami most is így volt, viszont összességében ez sem tudott rontani a végeredményen és sikeresen eladta a színésznő számomra a megjelenését, amit lehetetlen nem imádni annyira bájos volt benne. Az egyetlen dolog, ami egyáltalán nem tetszett az a fehér tüllréteg, ami számomra eléggé váratlan és random dolog volt, valamint az átmenetet sem csinálták meg tökéletesre, így a fekete után elég hirtelen váltás volt, ami nem működött sajnos túl jól. De a fekete alapszín ismét csodásan mutatott a világosabb bőrszínével, gyönyörű összhangot alkottak egymással. Viszont a szabásba (a lépcsőzetes tüllrétegen kívül) nem tudok belekötni, mert hibátlan volt; a felsőrész úgy állt Mandy-n, mintha csak ráöntötték volna, mesésen követte a felsőtestét, így a vékony dereka remekül ki lett emelve, valamint a vállaira és a dekoltázsára is elég nagy hangsúly került, viszont jól láthatóan a csípőjét ez alkalommal nem hangsúlyozták ki, hiszen a tüllréteg ezt a területet eltakarta rajta. Összességében egy fantasztikus szettet láthattunk a színésznőtől, amivel egyébként a legjobban öltözöttek közé is sikerült bekerülnie. A megjelenését egy pár Jimmy Choo magassarkúval, Tyler Ellis clutch-csal (nincs a képen) és Jennifer Meyer ékszerekkel egészítette ki és tette teljessé. A haját egy oldalt elválasztott, laza és alacsonyan elhelyezett kontyba fogták össze, elől pedig néhány hullámos tincset is szabadon hagytak. A sminkje friss és üde lett; a szemeit fekete tusvonallal és szempillaspirállal emelték ki, az arcát pirosították és highlighter-t is használtak, míg az ajkaira élénk pink rúzs került.

Még nincs hozzászólás.