RED CARPET FASHION

Üdvözlök mindenkit a RedCarpet-Fashion nevű, vörös szőnyeges divattal foglalkozó oldalon. Érdekel a divat és foglalkoztat, hogy milyen ruhákat viseltek a hírességek (színészek, énekesek, modellek) a legnagyobb eseményeken az év során? Ha a kérdésre igen a válasz, akkor nagyon jól helyen jársz. Az oldalon olvashattok a legújabb trendekről, minden héten szavazhattok a legjobban öltözött sztárokra, figyelemmel követhetitek a díjátadószezont és elrepítelek Titeket hollywoodi elit eseményeire, én pedig kielemzem az outfitjeiket, hiszen ki ne lenne kíváncsi rá, hogy mit viseltek egy-egy adott rendezvény alatt!?

Oldaltérkép

 
Chat
 
Események

Augusztus 30. -  MTV Video Music Awards
Szeptember 2-12. - Velencei Filmfesztivál
Szeptember 4-14. - Deauville-i Amerikai Filmfesztivál
Szeptember 10-19. - Torontói Filmfesztivál

Szeptember 20. - Emmy Awards

 
Bejegyzések
Friss bejegyzések
2020.12.02. 12:42
2020.11.28. 21:32
2020.11.28. 21:12
2020.11.28. 20:57
2020.11.28. 20:38
2020.11.22. 18:24
2020.11.22. 18:05
 
Az oldalról

» Admin: Fanni
» Téma: divat
» Nyitás: 2016. január 18.
» Kinézet: v4.0 Márk
» Ajánlott böngésző: Google Chrome
» Egyéb kódok: Gergő, Linda, NikkiiWorld
» E-mail: fannismiley96[kukac]gmail.com
» Források: (x) (x) (x) (x) (x)
»

Az oldal semmilyen kapcsolatban nem áll a tervezőkkel, a modellekkel, hírességek-kel, stylistokkal. Ez csupán egy divattal foglalkozó oldal, ahol a saját vélemé-nyeimet olvashatjátok a vörös szőnyeges megjelenésekről.

belépés x kilépés

 
New events

Gal Gadot x Esteban Cortazar

2018.01.03. 15:45, Fanni

Gal Gadot tegnap este, vagyis január 2-án megjelent a 2018-as Palm Springs International Film Festival Awards-on, amit természetesen Palm Springs-ben rendeztek meg.

A 32 éves izraeli színésznő egy elegáns, de mégis kacér és egyben modern összeállításban érkezett a vörös szőnyeges eseményre, ahol mesésen festett. Gal egy citromsárga, kivágásokkal díszített és egyenes szabású, valamint oldalt magasan felsliccelt Esteban Cortazar estélyit viselt a 2018-as tavaszi/nyári kollekcióból. Amikor megláttam az első képeket róla, az első szó, ami eszembe jutott az a "wow" volt és elárulhatom, hogy az idei díjátadóról az ő választása volt a legnagyobb kedvencem. Az lehet, hogy igaz, hogy nem tudott túl sok újdonságot mutatni, amit még nem láthattunk volna másoktól, vagy éppen tőle. De nekem személy szerint összességében mégis nagyon tetszett, pont az egyszerűsége és a frissessége miatt. A színválasztás telitalálat volt, nem túl gyakran láthatjuk a színésznőt ehhez hasonlóan színes darabokban, inkább a fekete és a piros színeket részesíti előnyben, így nagyon örültem, hogy egy kicsit kilépett a komfrotzónájából, mert ez a sárga árnyalat istenien állt neki és a napbarnított bőrszínével, illetve a sötétbarna hajával is fantasztikus összhangot alkotott. Az összhatást igazából ezzel a színvilággal és a felsőrészen elhelyezett kivágásokkal tudták izgalmasabbá tenni, illetve egy kis kacérságot is bele tudtak vinni az egészbe. A szabás a maga egyszerűségével rendben volt, nem láthattunk semmi érdekeset, viszont Gal alakját remekül követte végig, aminek köszönhetően a vékony dereka és a csípője is nagyszerűen ki lett hangsúlyozva, plusz a dekoltázsára is elég jól sikerült felhívniuk a figyelmünket. Bár oldalt magasan felsliccelték a szoknyarészt, a lábát mégsem villantotta meg minden egyes képen, szóval nem esett ezzel túlzásokba, amiért külön plusz pont jár neki. A megjelenését elég egyszerű kiegészítőkkel tette teljessé; egy pár nude színű Jimmy Choo magassarkú szandált és Jason of Beverly Hills ékszereket választott.

Gal haját egy elől kicsit megemelt, egyszerű és alacsonyabban elhelyezett kontyba készítették el, így a ruhájáról semmi nem tudta elterelni a figyelmünket. A sminkje a megszokottak szerint klasszikus lett; a szemeit barna szemhéjpúderrel, fekete tusvonallal és szempillaspirállal hangsúlyozták ki, az arcát bronzosították, végezetül az ajkaira nude színű rúzs került.

Még nincs hozzászólás.