Üdvözlök mindenkit a RedCarpet-Fashion nevű, vörös szőnyeges divattal foglalkozó oldalon. Érdekel a divat és foglalkoztat, hogy milyen ruhákat viseltek a hírességek (színészek, énekesek, modellek) a legnagyobb eseményeken az év során? Ha a kérdésre igen a válasz, akkor nagyon jól helyen jársz. Az oldalon olvashattok a legújabb trendekről, minden héten szavazhattok a legjobban öltözött sztárokra, figyelemmel követhetitek a díjátadószezont és elrepítelek Titeket hollywoodi elit eseményeire, én pedig kielemzem az outfitjeiket, hiszen ki ne lenne kíváncsi rá, hogy mit viseltek egy-egy adott rendezvény alatt!?

Oldaltérkép

 
Chat
 
Family

Kérlek Titeket, hogy ide ne jelentkezzetek! Csak a kedvenc oldalaimnak tartogatom ezeket a helyeket!

 
Elite cserék

    
    
    

20/17
Képre vár: Viki, Monic, Kriszti, zara
Feltételek | Lekerültek

Kérlek,Titeket, hogy a chat-ben jelentkezzetek!

 
Események
Okt 1, hét - Venom Los Angeles premier
Okt 9, kedd - American Music Awards
Okt 10, szer - Widows London premier

Okt 17, szer - Halloween Los Angeles premier
Okt 18, csüt - The Favourite London premier
Okt 23, kedd - Bohemian Rhapsody London premier
Nov 4, vas - Hollywood Film Awards
Nov 11, vas - People's Choice Awards
 
Bejegyzések
Friss bejegyzések
2018.10.19. 11:13
2018.10.19. 10:20
2018.10.19. 09:53
2018.10.18. 19:04
2018.10.18. 17:38
2018.10.18. 17:17
2018.10.18. 15:32
 
Az oldalról

» Admin: Fanni
» Téma: divat
» Nyitás: 2016. január 18.
» Kinézet: v3.0 Márk
» Ajánlott böngésző: Google Chrome
» Egyéb kódok: Gergő
» E-mail: fannismiley96@gmail.com
» Források: x x x x 
»

Az oldal semmilyen kapcsolatban nem áll a tervezőkkel, a modellekkel, hírességek-kel, stylistokkal. Ez csupán egy divattal foglalkozó oldal, ahol a saját vélemé-nyeimet olvashatjátok a vörös szőnyeges megjelenésekről.

belépés x kilépés

 
New events

Maggie Gyllenhaal x Monse

2018.01.11. 21:01, Fanni

Maggie Gyllenhaal is ott volt az idei Golden Globe Awards-on, amit még január 7-én, vasárnap rendeztek meg a Beverly Hilton Hotelben, Beverly Hillsben.

A 40 éves színésznő egy elég vagány, de mégis egyszerű szettet választott a stylistjával erre az alkalomra, ami bár nem volt túl emlékezetes, de az alkalomnak megfelelő volt. Maggie egy fekete, pánt nélküli, aszimmetrikus szabású és flitterekkel, valamint rojtokkal díszített Monse jumpsuit-ot viselt, amit kifejezetten az ő számára terveztek. Első látásra egyébként ruhának nézett ki ez a darab, viszont ha közelebbről megnézitek, akkor jól láthatjátok, hogy nem erről volt volt; a csípője alatt, ahol a flitteres rész véget érte a szoknyarész is átváltott nadrággá, ami kifejezetten izgalmas és nagyszerű ötlet volt, szóval az alapkoncepció nagyon tetszett. Viszont nem sikerült megfelelően kivitelezniük a tervezést, amit sajnáltam és nagy bánatomra előnytelen is volt a színésznő számára. A legnagyobb gond a felsőrész kialakításával volt, ami túl szűk volt számára, kiemelte a pocakját, valamint a váll- és a dekoltázsrésze elég üres volt, ami szintén nem mutatott jól. Bár Maggie vékony dereka és a formás csípője jól ki lett hangsúlyozva, de ennyi nem volt elegendő számomra ahhoz, hogy megszeressem és az sem hatott meg túlságosan, hogy sikerült valami újat mutatni, mert nem működött rajta. Egyébként is nagyon ritkán vannak a színésznőnek olyan szettjei, amelyek jól néznek ki, bár az tagadhatatlan, hogy szeret kísérletezgetni, amit értékelek. A "Time's Up!" mozgalom támogatása jeléül ő is fekete árnyalatban volt látható, ami a napbarnított bőrszínével nagyon jól nézett ki, míg a flitterekkel sikerült egy kis csillogást és izgalmat belevinniük, akárcsak a rojtokkal. A legjobban egyébként a hosszú fülbevalója tetszett, ami igazán egyszerű, de emlékezetes darab volt, bár magához a szetthez nem passzolt, de önmagában nagyon jól mutatott. A megjelenését egy pár fekete Jimmy Choo magassarkúval, valamint Jennifer Fisher és Sophie Buhai ékszerekkel tette teljessé.

Maggie haja leengedve maradt, amit oldalt elválasztva, lágy, a régi Hollywood-ot megidéző hullámokba sütöttek be. A sminkje pedig elég öreges lett; a szemeit barna szemhéjpúderrel és szempillaspirállal emelték ki, az arcát pirosították, míg az ajkaira bordó rúzst vittek fel.

Még nincs hozzászólás.