Üdvözlök mindenkit a RedCarpet-Fashion nevű, vörös szőnyeges divattal foglalkozó oldalon. Érdekel a divat és foglalkoztat, hogy milyen ruhákat viseltek a hírességek (színészek, énekesek, modellek) a legnagyobb eseményeken az év során? Ha a kérdésre igen a válasz, akkor nagyon jól helyen jársz. Az oldalon olvashattok a legújabb trendekről, minden héten szavazhattok a legjobban öltözött sztárokra, figyelemmel követhetitek a díjátadószezont és elrepítelek Titeket hollywoodi elit eseményeire, én pedig kielemzem az outfitjeiket, hiszen ki ne lenne kíváncsi rá, hogy mit viseltek egy-egy adott rendezvény alatt!?

Oldaltérkép

 
Chat
 
Family

Kérlek Titeket, hogy ide ne jelentkezzetek! Csak a kedvenc oldalaimnak tartogatom ezeket a helyeket!

 
Elite cserék

    
    
    

20/17
Képre vár: Viki, Monic, Kriszti, zara
Feltételek | Lekerültek

Kérlek,Titeket, hogy a chat-ben jelentkezzetek!

 
Események
Okt 1, hét - Venom Los Angeles premier
Okt 9, kedd - American Music Awards
Okt 10, szer - Widows London premier

Okt 17, szer - Halloween Los Angeles premier
Okt 18, csüt - The Favourite London premier
Okt 23, kedd - Bohemian Rhapsody London premier
Nov 4, vas - Hollywood Film Awards
Nov 11, vas - People's Choice Awards
 
Bejegyzések
Friss bejegyzések
2018.10.19. 11:13
2018.10.19. 10:20
2018.10.19. 09:53
2018.10.18. 19:04
2018.10.18. 17:38
2018.10.18. 17:17
2018.10.18. 15:32
 
Az oldalról

» Admin: Fanni
» Téma: divat
» Nyitás: 2016. január 18.
» Kinézet: v3.0 Márk
» Ajánlott böngésző: Google Chrome
» Egyéb kódok: Gergő
» E-mail: fannismiley96@gmail.com
» Források: x x x x 
»

Az oldal semmilyen kapcsolatban nem áll a tervezőkkel, a modellekkel, hírességek-kel, stylistokkal. Ez csupán egy divattal foglalkozó oldal, ahol a saját vélemé-nyeimet olvashatjátok a vörös szőnyeges megjelenésekről.

belépés x kilépés

 
New events

Mariah Carey x Dolce & Gabbana

2018.01.12. 18:40, Fanni

Mariah Carey is jelen volt a 2018-as Golden Globe Awards-on január 7-én, vasárnap, aminek a beverly hillsi Beverly Hilton Hotel adott otthont.

A 47 éves énekesnő egy igazán elegáns és kifinomult, de tőle megszokottan mégis szexi ruhában érkezett a vörös szőnyeges eseményre, ahol nagyon jól nézett ki. Mariah egy fekete, mélyen dekoltált, aszimmetrikus pánttal és rövid uszállyal kiegészített, sellőszabású Dolce & Gabbana estélyit viselt, amit kifejezetten az ő számára terveztek. Bár semmi újat nem tudott mutatni, sőt a 2000-es éveket is sikerült nagyon jól megidéznie ezzel a választásával, de mégis azt kell mondanom, hogy magához képest most nézett ki a legjobban már évek óta. Egyáltalán nem éreztem azt, hogy túl erőltetett, vagy túl szexi és kihívó lett volna, sikerült megtalálnia az arany középutat, bár ezt az új stylistjának is köszönhetjük. A kreáció szabása fantasztikus volt, tényleg tökéletesen követte Mariah formás alakját, aminek köszönhetően a vékony dereka és a csípője is hibátlanul ki lett hangsúlyozva, valamint a dekoltázsára is kifejezetten jól felhívták a figyelmünket. Utóbbiba egy kicsit bele is tudok kötni, mivel a melleit jól láthatóan túlságosan is felpolcolták és a felsőrészt nem túl sok minden tartotta a helyét, így csodálkozom, hogy az estét megúszta villantások nélkül, szóval ezen a területen egy kicsit biztosan alakítottam volna, de minden más rendben volt szerintem. Igaz azt azért még bevallhatom, hogy máson nem igazán szeretném viszontlátni az ehhez hasonló estélyiket. Az énekesnő szintén egy fekete árnyalat mellett tette le a voksát, ami az ő esetében nem lett semmivel sem feldíszítve, így elég egyszerű volt a végeredmény, de a barnás bőrszínével és a szőke hajával is nagyszerű kontrasztot alkotott, a redőzött részletekkel pedig egy kis különlegességet azért sikerült az összhatásba belecsempészniük. Kiegészítőként egy pár fekete Giuseppe Zanotti magassarkút és Chopard ékszereket választott.

Mariah haja leengedve maradt, amit oldalt elválasztva és lágy hullámokba besütve viselt a vállaira omolva. A sminkje a megszokottak szerint elég feltűnő lett; a szemeit sötétbarna és csillogó arany szemhéjpúderrel, valamint műszempillával emelték ki, az arcát bronzosították és pirosították is, valamint highlighter-t vittek fel rá, végezetül az ajkaira barna rúzs került.

Még nincs hozzászólás.