Üdvözlök mindenkit a RedCarpet-Fashion nevű oldalon. Az oldal címéből már rájöhettetek, hogy mivel foglalkozhat az oldal, de ha mégsem, akkor elmondanám: az oldalon olvashattok a legújabb trendekről, megnézhetitek a legnagyobb divatházak divatbemutatóit, figyelemmel követhetitek a divatheteket, valamint értesülhettek arról, hogy a kedvenc hírességeitek (legyenek azok színészek, énekesek, modellek stb.) milyen kreációkban jelentek meg az év legnagyobb vörös szőnyeges eseményein.

Oldaltérkép

 
Chat
 
Family

 

Kérlek Titeket, hogy ide ne jelentkezzetek! Csak a kedvenc oldalaimnak tartogatom ezeket a helyeket!

 
Elite cserék

    
    
    

20/17
Képre vár: Szandi*, Szandi
Feltételek | Lekerültek

Kérlek Titeket, hogy a chat-ben jelentkezzetek!

 
Események
Jan 14, vas - Early Man London premier
Jan 15, hét - NAACP Awards
Jan 20, szom - Screen Actors Guild Awards
Jan 20, szom - Producers Guild of America Awards
Jan 21, vas - Grammy Awards
Jan 28, vas - London Critics' Circle Awards
Feb 3, szom - Directors Guild of America Awards
Feb 11, vas - Writers Guild of America Awards
Feb 28, szer - BAFTA Awards
Márc 3, szom - Independent Film Spirit Awards
Márc 4, vas - Academy Awards (Oscar)

 

 
Bejegyzések
Friss bejegyzések
2018.01.19. 19:17
2018.01.19. 17:41
2018.01.19. 16:42
2018.01.19. 16:18
2018.01.19. 15:57
2018.01.18. 20:08
2018.01.18. 19:04
 
Az oldalról

» Admin: Fanni
» Téma: divat
» Nyitás: 2016. január 18.
» Kinézet: v3.0 Márk
» Ajánlott böngésző: Google Chrome
» Egyéb kódok: Gergő
» E-mail: fannismiley96@gmail.com
» Források: x x x x 
»

Az oldal semmilyen kapcsolatban nem áll a tervezőkkel, a modellekkel, hírességek-kel, stylistokkal. Ez csupán egy divattal foglalkozó oldal, ahol a saját vélemé-nyeimet olvashatjátok a vörös szőnyeges megjelenésekről.

belépés x kilépés

 
New events

Katherine Langford x Prada

2018.01.12. 21:43, Fanni

Katherine Langford is hivatalos volt a 2018-as Golden Globe Awards-ra, amit január 7-én, vasárnap rendeztek meg a Beverly Hillsben található Beverly Hilton Hotelben.

A '13 Reasons Why' 21 éves ausztrál színésznője egy nagyon elegáns és kifinomult, nőies ruhában érkezett a díjátadóra, ahol meseszép volt. Katherine egy fekete, mélyen dekoltált és lágy esésű, valamint ezüst kristályokkal díszített custom made Prada estélyit viselt. Bevallom, hogy korábban nem igazán fogott meg egyik választása sem, mert a stylistja kifejezetten szereti a korának nem megfelelő, valamint az alakja számára előnytelen ruhákba öltöztetni, de ez alkalommal sikerült első látásra elbűvölnie. Bár ez a kreáció sem kifejezetten illett a fiatal korához, de mégis sikerült sokkal jobban eladhatóvá tennie, mint a korábbi választásait és megfelelő önbizalommal viselte, így a végeredmény még jobb lett szerintem. A szabás jól látható, hogy elég egyszerű volt, főleg a 80-as évek divatját követte, hiszen merevített vállrésszel egészítették ki, amitől az egész egy kicsit vagányabb lett, illetve mélyen dekoltálták, plusz Katherine vékony dereka és a formás csípője is nagyon jól ki lett hangsúlyozva. A legjobban pedig a sziluett tetszett és a szoknyarész, könnyed és lágy esése, ami mozgás közben érvényesült a legjobban. Igazából semmi újat nem tudott mutatni, hiszen sokan viseltek már ehhez hasonló kreációt, de a Prada-tól meglepő, bár csak azért, mert ez az estélyit sem szurták el, kifejezetten aprólékosan és szépen dolgozták ki, a köves díszítés pedig erről sem maradhatott le, ami már-már a védjegyükké vált. Egyébként a fiatal színésznő is fekete árnyalatban volt látható ez alkalommal, mondjuk ez tőle elég megszokott, viszont azt elmondhatjuk, hogy a világos bőrszínével továbbra is remek kontrasztot alkot, akárcsak a barna fürjeivel, míg a dereka körül elhelyezett kristályokkal sikerült feldobniuk az elég egyszerűre sikeredett tervezést és egy kicsit csillogóbb is lett. A megjelenését egy pár fekete Prada magassarkúval, Chopard ékszerekkel, valamint Jenniferr Behr csillagokat formázó hajcsattokkal egészítette ki és tette teljessé.

Katherine haja leengedve maradt, amit oldalt elválasztva és a vállára omolva viselt, a régi Hollywood-ot megidéző, laza hullámokba besütve, ami csodás volt. A sminkje elég vagány és feltűnő lett;  a szemeit metálos kék, füstös sminkkel és szempillaspirállal emelték ki, az arcát finoman kontúrozták, valamint pirosították és highlighter-t is használtak, míg az ajkaira rózsaszín rúzs került.

Még nincs hozzászólás.