Üdvözlök mindenkit a RedCarpet-Fashion nevű oldalon. Az oldal címéből már rájöhettetek, hogy mivel foglalkozhat az oldal, de ha mégsem, akkor elmondanám: az oldalon olvashattok a legújabb trendekről, megnézhetitek a legnagyobb divatházak divatbemutatóit, figyelemmel követhetitek a divatheteket, valamint értesülhettek arról, hogy a kedvenc hírességeitek (legyenek azok színészek, énekesek, modellek stb.) milyen kreációkban jelentek meg az év legnagyobb vörös szőnyeges eseményein.

Oldaltérkép

 
Chat
 
Family

Kérlek Titeket, hogy ide ne jelentkezzetek! Csak a kedvenc oldalaimnak tartogatom ezeket a helyeket!

 
Elite cserék

    
    
    

20/17
Képre vár: Viki, Monic, Kriszti, zara
Feltételek | Lekerültek

Kérlek,Titeket, hogy a chat-ben jelentkezzetek!

 
Események
Szept 6-16, csüt-vas - Torontói Filmfesztivál
Szept 14, pén - Audi Emmy Awards elő-parti
Szept 15, szom - BAFTA TV Tea parti
Szept 15, szom - Women Making History Brunch
Szept 15, szom - Variety and Women in Film parti
Szept 16, vas - Victoria Bekcham x Vogue UK parti

Szept 16, vas- The House with a Clock on Its Wall LA premier
Szept 17, hét - Emmy Awards
Szept 17, hét - Netflix after parti 
Szept 17, hét - HBO after parti
Szept 17, hét - WME parti
Szept 17, hét - LOVE magazin parti
Szept 17, hét - A Simple Favour London premier
Szept 19-21, szer-pén - San Sebastian Filmfesztivál
Szept 22, szom - Smallfoot Los Angeles premier
Szept 22, szom - Bad Times at the El Royale Los Angeles premier
Szept 24, hét - A Star Is Born Los Angeles premier
Szept 24, hét - Night School Los Angeles premier
Szept 27, csüt - A Star Is Born London premier
Szept 28, pén - Nomis Los Angeles premier
Okt 10, szer - Widows London premier
Okt 17, szer - Halloween Los Angeles premier
Okt 18, csüt - The Favourite London premier
Okt 23, kedd - Bohemian Rhapsody London premier
 
Bejegyzések
Friss bejegyzések
2018.09.22. 21:40
2018.09.22. 10:49
2018.09.22. 10:37
2018.09.21. 19:46
2018.09.21. 19:32
2018.09.21. 19:16
2018.09.20. 13:59
 
Az oldalról

» Admin: Fanni
» Téma: divat
» Nyitás: 2016. január 18.
» Kinézet: v3.0 Márk
» Ajánlott böngésző: Google Chrome
» Egyéb kódok: Gergő
» E-mail: fannismiley96@gmail.com
» Források: x x x x 
»

Az oldal semmilyen kapcsolatban nem áll a tervezőkkel, a modellekkel, hírességek-kel, stylistokkal. Ez csupán egy divattal foglalkozó oldal, ahol a saját vélemé-nyeimet olvashatjátok a vörös szőnyeges megjelenésekről.

belépés x kilépés

 
New events

Alicia Vikander promoting Tomb Raider

2018.03.13. 16:52, Fanni

Alicia Vikander még március 2-án, péntek délután kezdte el népszerűsíteni az új filmjét, vagyis a 'Tomb Raider'-t Németországban, azon belül is Berlinben, ahol részt vett egy fotózáson, aminek a Pergamon Museum adott otthont.

A film 29 éves színésznője egy nagyon kifinomult és nőies, de kifejezetten modern stílusú darabban lépett a fotósok el, amiben csodásan festett. Alicia egy világoskék alapszínű, ejtett vállrésszel és fekete, bőr részletekkel kiegészített Louis Vuitton estélyit viselt a 2018-as tavaszi/nyári kollekcióból, amit apró virágmintákkal díszítettek fel. Talán ismerős még számotokra is ez a darab, hiszen tavaly óta már rengeteg híresség viselte csak más-más színösszeállításban; többek között láthattuk már Emma Stone-on, Margot Robbie-n, Michelle Williams-en és Jennifer Connelly-n is, de összességében azt kell mondanom, hogy eddig ez a végeredmény tetszett a legjobban, amit Alicia mutatott be. A színésznő remek reklámarca lett a francia divatháznak, sőt ő az egyetlen, aki meg is tud győzni arról, hogy akár szépek is tudnak lenni ezek a darabok, mert eredetileg ez nekem nem igazán tetszett, de neki sikerült eladhatóvá tennie a végeredményt. A szabás tökéletes volt, a kecses alakját végig nagyon szépen követte, anélkül, hogy túlzásokba estek volna vele; a színésznő vékony derekára és a csípőjére is került egy minimális figyelem, a legnagyobb hangsúlyt viszont a vállaira helyezték, amitől elég friss és kacér lett az összhatás, a nagy fodrokkal pedig egy kis mozgalmasságot és drámaiságot is bele tudtak csempészni a megjelenésébe. A színválasztás viszont elég visszafogott lett, örültem, hogy nem a megszokott fekete, vagy fehér árnyalatok mellett tette le a voksát, hanem egy világoskék szín mellett, ami a kreolos bőrszínével és a barna hajával is remekül mutatott, a virágmintákkal pedig sikerült nőiesebbé varázsolniuk az egészet, amitől romantikus hangulata lett, a bőr részletekkel pedig vagányabbá tették az outfitet. A megjelenését egy pár Louis Vuitton magassarkúval és szintén Louis Vuitton ékszerekkel egészítette ki és tette teljessé. Alicia haja leengedve maradt, amit középen elválasztva és lágy hullámokba besütve viselt, oldalt viszont egy szoros fonatot is kapott. A sminkje ez alkalommal elég feltűnő, "vámpíros" stílusú lett; a szemeit fekete tusvonallal és szempillaspirállal emelték ki, az arcát kontúrozták és elég erőteljesen pirosították, végül az ajkaira bordós-lilás matt rúzst vittek fel.

Alicia március 7-én, szerda este hazájában, vagyis Svédországban is megjelent a 'Tomb Raider' premierjén, aminek Stockholm adott otthont. 

Az Oscar díjas színésznő erre az alkalomra szintén egy nagyon nőies és előkelő, de a modern stílus helyett sokkal bohókásabb darabban lépett a vörös szőnyegben, amiben gyönyörű volt ismételten. Alicia egy pezsgőszínű, lágy esésű és mélyen dekoltált, valamint pufi ujjakkal kiegészített custom made Louis Vuitton estélyit viselt, amit sifon anyagból készítettek el, elől pedig rengeteg arany flitterrel díszítették fel. A korábbi választásánál ez egy fokkal "visszafogottabb" volt, ami a laza és kicsit bővebb szabását illeti, ami egyébként tetszett és ez is pazarul passzolt hozzá. De nem akarok hazudni a promóciós körútja alatt most a filmhez hasonlóan vagány és vad szetteket vártam tőle, ami eddig nem igazán jött össze, bár legalább így tényleg kiváló megjelenéseket mutatott be számunkra. A szabáson én személy szerint egy kicsit alakítottam volna, mert hiába kapott egy vékony övrészt, Alicia vékony dereka és a csípője így sem kapott elegendő hangsúlyt, amit azért sajnáltam, viszont a dekoltázsára ez alkalommal nagy figyelmet szenteltek, amitől a kellő kacérság azért mégis sikeresen megjelent a végeredményben. Azt nem tudom kijelenteni, hogy az öt bemutatott outfit közül ez lett volna a kedvencem, sőt igazából ez az utolsó helyre csúszott be ezek közül, viszont ez még nem jelenti azt, hogy rosszul nézett volna ki, sőt. A színválasztás kifejezetten tetszett a szokatlan tónusa miatt, de szerencsére ez a pezsgő árnyalat nem sápította a színésznőt, sőt remek összhangot alkotott a bőrszínével, míg a flitterekkel sikerült egy kis csillogást és izgalmat is belevinniük az összhatásba, ami így kicsit játékosabb lett. Kiegészítőként egy pár Louis Vuitton magassarkút és szintén Louis Vuitton ékszereket választott. Alicia haját egy középen elválasztott, szoros és sikkes kontyba készítették el. A sminkje pedig egészen dögös lett; a szemeit fekete tusvonallal és szempillaspirállal emelték ki, az arcát bronzosították, végezetül az ajkaira sötétbordó matt rúzs került.

Alicia Vikander egy nappal korábban, vagyis még március 6-án, kedd este ellátogatott a 'Tomb Raider' londoni premierjre is, amit a Vue West End-en rendeztek meg.

A film tehetsége egy nagyon nőies és tavaszias, elegáns stílusú darabban érkezett a vetítésre, ahol ez alkalommal is csodásan nézett ki. Alicia egy krémszínű, élénk virágmintákkal és fodrokkal díszített, finoman alakkövető és mélyen dekoltált Louis Vuitton estélyit viselt, amit kifejezetten a számára terveztek és elől fel is slicceltek. Az ázsiai kultúra által inspirált virágminták fantasztikusan néztek ki a ruhán, nem csak az élénk és izgalmas árnyalatok miatt, de azért is, mert a végeredményt sikerült sokkal izgalmasabbá és előkelőbbé varázsolniuk ezek által. A szabás most egy kicsit "bevállalósabb" lett, hiszen nagyon jól követte végig Alicia kecses alakját, aminek hála a vékony derekára és a csípőjére is nagy figyelem kerülhetett, ugyanakkor finoman a dekoltázsát is kihangsúlyozták, amivel a fiatalosabb, kicsit kacérabb elemek is megjelentek az összeállításában. És bár a szoknyarészt elől elég magasan felsliccelták, a színésznő nem használta ki az ez által kapott lehetőségeket, hiszen nem igazán foglalkozott azzal, hogy megvillanthassa a lábait, amit én személy szerint nem is bántam, mert ennyi "villantás" pont elegendő is volt, amit ő nyújtott számunkra. A színvilág nagyon kellemes és nőies volt, az élénk árnyalatok nem csak az alapszínnel, de egymással és Alicia kicsit sötétebb bőrszínével, illetve a barna hajával is mesésen mutattak. A csillogó végeredménynek köszönhetően pedig a megjelenése még emlékezetesebb lett. Azt kell mondanom, hogy a mostanában látott custom made LV ruhák közül magasan ez vezet nálam és nehéz lesz letaszítani a trónról. Kiegészítőként egy pár Louis Vuitton magassarkú szandált és Duaphin ékszereket választott. Alicia haját egy középen elválasztott és alacsonyabban elhelyezett copfba készítették el. Most a sminkje is sokkal kellemesebb és visszafogottabb lett; a szemeit barna szemhéjpúderrel és szempillaspirállal emelték ki, az arcát finoman kontúrozták és lágyan pirosították is, míg az ajkaira korallszínű rúzst vittek fel.

Alicia március 10-én, szombat este hivatalos volt a 'Tomb Raider' mexikói premierjére is, aminek a Mexikóvárosban található Oasis Coyoacan adott otthont.

A 29 éves svéd színésznőt ezúttal is egy romantikus stílusú, friss és nőies, de kellőképpen elegáns darabban lépett a vörös szőnyegre, ahol megint mesésen festett. Alicia egy pasztell citromsárga, egyenes szabású és ejtett vállú, valamint bő rövid ujjakkal kiegészített custom made Louis Vuitton estélyit viselt. Bár a szabásokkal nem igazán kísérletezett még eddig a promóciós körútja alatt, amit azért sajnálok, de azt bátran ki merem jelenteni, hogy régen láttam egymás után ilyen gyönyörű Louis Vuitton kreációkat, szóval ennek tényleg nagyon örülök. Ismét a bohókásabb vonalat követte, ami már az "ismertetőjegyévé" vált az utóbbi időben. Azt nagyon sajnálom, hogy nem vállalt ez alkalommal nagyobb kockáztatot, de nem lehet hibáztatni ezért, hogy egy biztonságosabb darab mellett döntött, mert így legalább tényleg egy olyan szettet láthattunk rajta, ami tökéletes volt számára és nem tudott hibázni. A szabás szinte teljesen tökéletes volt, egyetlen egy dolgon változtattam volna, mégpedig azon, hogy a felsőrészt egy kicsit feljebb kellett volna elhelyezniük, de minden más a legnagyobb rendben volt. A sziluett nagyon kellemes és lágy volt, Alicia vékony derekát és a csípőjét is nagyszerűen kiemelte, de a legnagyobb figyelem a vállaira került, amitől egy kicsit sejtelmesebb lett a végeredmény. A színésznő számára nem ez volt az első alkalom, hogy a sárga egyik árnyalatában láthattuk, számára az ehhez hasonló pasztell színek nagyon jól állnak, amit ismét sikerült bebizonyítania. A ruhát apró fodrokkal díszítették fel, amit még romantikusabb lett a végeredmény. A megjelenését egy pár Louis Vuitton magassarkút, valamint Ana Khouri és Stephen Webster ékszereket választott. Alicia haja leengedve maradt, amit szorosan a hátára omolva viselt. A sminkje nagyon előkelő és üde lett; a szemeit barna, finoman füstös sminkkel és szempillaspirállal emelték ki, az arcát pirosították és highlighter-t is használtak, míg az ajkaira rózsaszín rúzs került.

Alicia Vikander tegnap este, vagyis március 12-én ellátogatott a 'Tomb Raider' amerikai premierjére is, amit Los Angelesben rendeztek meg a TCL Chinese Theatre-ben.

A film színésznője ez alkalommal egy igazán vagány és finoman dögös, kicsit vintage stílusú ruhában érkezett a vetítésre, amivel igazi drámai hangulatot keltett a fekete szőnyegen. Alicia egy nude alapszínű, csillogó bronz és fekete mintázattal díszített, lefelé finoman bővülő, ejtett vállú és finoman dekoltált custom made Louis Vuitton estélyit viselt, amit uszállyal is kiegészítettek. Mondanom sem kell szerintem, hogy ezzel feltette a pontot az i-re, és a körútja alatt ez lett a legjobb megjelenése. Nem csak a film tematikájához passzolt istenien ez a kicsit vagányabb, punk-rock stílusú szett, de az is tetszett, hogy mert kockáztatni és tőle valami sokatlant láthattunk, ami teljesen új volt tőle. Természetesen a finom nőiesség azért itt is jelen volt, amit a ruha sziluettjével szemléltettek, de ez eltörpült a többi mellett. A szabás szinte teljesen tökéletes volt, ha lehetett volna akkor csak a felsőrész kialakításán változtattam volna, mert a dekoltázsa körül elég szűk volt a tervezés, ami nem csak kényelmetlen lehetett számára, de a melleit is teljesen összenyomta, ami nem nézett ki túl jól jól. Viszont a ruha Alicia alakját végig szépen követte, aminek hála a vékony derekára és a csípőjére ismételten elegendő figyelem kerülhetett, illetve a már emlegetett dekoltázsát és a vállait is igazán jól kiemelték. Ez a sötétebb, izgalmas színvilág nem mindenki számára állt volna ilyen jól, de a színésznő kreolos bőrszíne mellé nehéz olyan színeket találni, amelyek nem alkotnak tökéletes összhangot vele. A nude alapszín kifejezetten tetszett a kicsit sötétebb tónusa miatt, ami a megszokottól teljesen eltért, bár a virágminták nem lettek a kedvenceim, de a sötét, csillogó színük miatt mégis sikerült megszeretnem és a végeredményt is kellőképpen izgalmassá varázsolták, ami tökéletes volt. A megjelenését egy pár Louis Vuitton magassarkúval és arany Ana Khouri ékszerekkel egészítette ki és tette teljessé. Alicia haja leengedve maradt, amit középen elválasztva és laza hullámokba besütve viselt a vállára és a hátára omolva, amit oldalt több szoros fonattal egészítettek ki. A sminkje szintén vagány és sötét lett; a szemeit fekete, cicás tusvonallal és szempillaspirállal emelték ki, az arcát kontúrozták, végezetül az ajkaira sötétbordó matt rúzst vittek fel.

Még nincs hozzászólás.