Üdvözlök mindenkit a RedCarpet-Fashion nevű oldalon. Az oldal címéből már rájöhettetek, hogy mivel foglalkozhat az oldal, de ha mégsem, akkor elmondanám: az oldalon olvashattok a legújabb trendekről, megnézhetitek a legnagyobb divatházak divatbemutatóit, figyelemmel követhetitek a divatheteket, valamint értesülhettek arról, hogy a kedvenc hírességeitek (legyenek azok színészek, énekesek, modellek stb.) milyen kreációkban jelentek meg az év legnagyobb vörös szőnyeges eseményein.

Oldaltérkép

 
Chat
 
Family

Kérlek Titeket, hogy ide ne jelentkezzetek! Csak a kedvenc oldalaimnak tartogatom ezeket a helyeket!

Képre vár: Ninaa

 
Elite cserék

    
    
    

20/16
Képre vár: Barbi, Viki, Monic
Feltételek | Lekerültek

Kérlek,Titeket, hogy a chat-ben jelentkezzetek!

 
Események
Júl 13, pén - Mission Impossible: Fallout London premier
Júl 16, hét - Mamma Mia!: Here We Go Again
Júl 19-22, csüt-vas - Comic Con San Diego
Júl 21, szom - Entertainment Weekly Comic Con parti
Júl 22, vas - Teen Titans Go to Movies Los Angeles premier
Júl 25, szer - The Spy Who Dumped Me Los Angeles premier
Aug 3, pén - Christopher Robin London premiere
Aug 12, vas - Teen Choice Awards
Aug 20, hét - MTV Video Music Awards
 
Bejegyzések
Friss bejegyzések
2018.07.22. 18:54
2018.07.22. 15:21
2018.07.22. 15:03
2018.07.22. 14:49
2018.07.21. 20:07
2018.07.21. 19:52
2018.07.21. 18:59
 
Az oldalról

» Admin: Fanni
» Téma: divat
» Nyitás: 2016. január 18.
» Kinézet: v3.0 Márk
» Ajánlott böngésző: Google Chrome
» Egyéb kódok: Gergő
» E-mail: fannismiley96@gmail.com
» Források: x x x x 
»

Az oldal semmilyen kapcsolatban nem áll a tervezőkkel, a modellekkel, hírességek-kel, stylistokkal. Ez csupán egy divattal foglalkozó oldal, ahol a saját vélemé-nyeimet olvashatjátok a vörös szőnyeges megjelenésekről.

belépés x kilépés

 
New events

Alexandra Shipp x Ralph Lauren

2018.04.15. 09:13, Fanni

Alexandra Shipp is megjelent még április 11-én, szerda esta a 2018-as GLAAD Media Awards-on, amit Los Angelesben rendeztek meg a Beverly Hilton Hotelben.

A 26 éves színésznő egy nagyon elegáns, de kicsit mégis lazább stílusú ruhában lépett a vörös szőnyegre, ahol remekül nézett ki. Alexandra egy sötétkék alapszínű, fehér, citromsárga, piros és zöld csíkos mintázattal díszített, lágy esésű Ralph Lauren estélyit viselt a 2018-as tavaszi/nyári kollekcióból. Most hirtelen nem emlékszem, hogy a színésznőről írtam-e már az oldalon, vagy sem, de ha ez az első megjelenése, amiről szó van itt, akkor nagyon erősen indított. Ami azt illeti láttam már tőle egy-két szettet, de azt kell mondanom, hogy egyik sem hagyott maradandó élményt bennem, ezért nem is tudom mihez hasonlítani és ezért nem tudom azt sem, hogy most van először az oldalon, vagy nem. Na, de ez igazából lénygetelen is, mert ez az összeállítása tetőtől-talpig hibátlan volt. A ruha kicsit sportosabb stílusú volt, de a díjátadónak megfelelően mégis nőies és előkelő, ami sokat dobott a végeredményen egyébként és a színésznőnek is sikerült eladnia a választását, ami nagyszerűen passzolt hozzá. A szabás elég minimalista és letisztult volt, egy klasszikus, finoman alakkövető sziluettel volt dolgunk, aminek hála Alexandra vékony dereka és a csípője is remekül ki lett hangsúlyozva, de a kacérabb elemek is megjelentek, hiszen sejtellmesen a dekoltázsára és a vállaira is felhívták a figyelmünket. A színvilág nagyon kellemes és izgalmas volt, az élénk árnyalatok a sötét alapszínnel fantasztikus összhangot alkottak, igazán tavaszias volt az egész és az LGBTQ közösség díjátadóján is remekül megállta a helyét, plusz a színésznő sötétebb bőrszínével is igazán szépen kiegészítették egymást. A megjelenését egy pár Jimmy Choo magassarkúval, ezüst Edie Parker clucth-csal és Jennifer Meyer ékszerekkel egészítette ki és tette teljessé.

Alexandra haját egy magasan elhelyezett, de laza kontyba készítették el, elől pedig a göndör frufruja szabadon maradt. A sminkje friss, de feltűnő lett; a szemeit fekete szemhéjpúderrel és szempillaspirállal emelték ki, az arcát bronzosították és highlighter-t is vittek fel rá, végezetül az ajkaira élénk piros rúzs került.

Még nincs hozzászólás.