Üdvözlök mindenkit a RedCarpet-Fashion nevű, vörös szőnyeges divattal foglalkozó oldalon. Érdekel a divat és foglalkoztat, hogy milyen ruhákat viseltek a hírességek (színészek, énekesek, modellek) a legnagyobb eseményeken az év során? Ha a kérdésre igen a válasz, akkor nagyon jól helyen jársz. Az oldalon olvashattok a legújabb trendekről, minden héten szavazhattok a legjobban öltözött sztárokra, figyelemmel követhetitek a díjátadószezont és elrepítelek Titeket hollywoodi elit eseményeire, én pedig kielemzem az outfitjeiket, hiszen ki ne lenne kíváncsi rá, hogy mit viseltek egy-egy adott rendezvény alatt!?

Oldaltérkép

 
Chat
 
Family

Kérlek Titeket, hogy ide ne jelentkezzetek! Csak a kedvenc oldalaimnak tartogatom ezeket a helyeket!

 
Elite cserék

    
    
    

20/17
Képre vár: Viki, Monic, Kriszti, zara
Feltételek | Lekerültek

Kérlek,Titeket, hogy a chat-ben jelentkezzetek!

 
Események
Okt 1, hét - Venom Los Angeles premier
Okt 9, kedd - American Music Awards
Okt 10, szer - Widows London premier

Okt 17, szer - Halloween Los Angeles premier
Okt 18, csüt - The Favourite London premier
Okt 23, kedd - Bohemian Rhapsody London premier
Nov 4, vas - Hollywood Film Awards
Nov 11, vas - People's Choice Awards
 
Bejegyzések
Friss bejegyzések
2018.10.19. 11:13
2018.10.19. 10:20
2018.10.19. 09:53
2018.10.18. 19:04
2018.10.18. 17:38
2018.10.18. 17:17
2018.10.18. 15:32
 
Az oldalról

» Admin: Fanni
» Téma: divat
» Nyitás: 2016. január 18.
» Kinézet: v3.0 Márk
» Ajánlott böngésző: Google Chrome
» Egyéb kódok: Gergő
» E-mail: fannismiley96@gmail.com
» Források: x x x x 
»

Az oldal semmilyen kapcsolatban nem áll a tervezőkkel, a modellekkel, hírességek-kel, stylistokkal. Ez csupán egy divattal foglalkozó oldal, ahol a saját vélemé-nyeimet olvashatjátok a vörös szőnyeges megjelenésekről.

belépés x kilépés

 
New events

Alexandra Shipp x Ralph Lauren

2018.04.15. 09:13, Fanni

Alexandra Shipp is megjelent még április 11-én, szerda esta a 2018-as GLAAD Media Awards-on, amit Los Angelesben rendeztek meg a Beverly Hilton Hotelben.

A 26 éves színésznő egy nagyon elegáns, de kicsit mégis lazább stílusú ruhában lépett a vörös szőnyegre, ahol remekül nézett ki. Alexandra egy sötétkék alapszínű, fehér, citromsárga, piros és zöld csíkos mintázattal díszített, lágy esésű Ralph Lauren estélyit viselt a 2018-as tavaszi/nyári kollekcióból. Most hirtelen nem emlékszem, hogy a színésznőről írtam-e már az oldalon, vagy sem, de ha ez az első megjelenése, amiről szó van itt, akkor nagyon erősen indított. Ami azt illeti láttam már tőle egy-két szettet, de azt kell mondanom, hogy egyik sem hagyott maradandó élményt bennem, ezért nem is tudom mihez hasonlítani és ezért nem tudom azt sem, hogy most van először az oldalon, vagy nem. Na, de ez igazából lénygetelen is, mert ez az összeállítása tetőtől-talpig hibátlan volt. A ruha kicsit sportosabb stílusú volt, de a díjátadónak megfelelően mégis nőies és előkelő, ami sokat dobott a végeredményen egyébként és a színésznőnek is sikerült eladnia a választását, ami nagyszerűen passzolt hozzá. A szabás elég minimalista és letisztult volt, egy klasszikus, finoman alakkövető sziluettel volt dolgunk, aminek hála Alexandra vékony dereka és a csípője is remekül ki lett hangsúlyozva, de a kacérabb elemek is megjelentek, hiszen sejtellmesen a dekoltázsára és a vállaira is felhívták a figyelmünket. A színvilág nagyon kellemes és izgalmas volt, az élénk árnyalatok a sötét alapszínnel fantasztikus összhangot alkottak, igazán tavaszias volt az egész és az LGBTQ közösség díjátadóján is remekül megállta a helyét, plusz a színésznő sötétebb bőrszínével is igazán szépen kiegészítették egymást. A megjelenését egy pár Jimmy Choo magassarkúval, ezüst Edie Parker clucth-csal és Jennifer Meyer ékszerekkel egészítette ki és tette teljessé.

Alexandra haját egy magasan elhelyezett, de laza kontyba készítették el, elől pedig a göndör frufruja szabadon maradt. A sminkje friss, de feltűnő lett; a szemeit fekete szemhéjpúderrel és szempillaspirállal emelték ki, az arcát bronzosították és highlighter-t is vittek fel rá, végezetül az ajkaira élénk piros rúzs került.

Még nincs hozzászólás.