RED CARPET FASHION

Üdvözlök mindenkit a RedCarpet-Fashion nevű, vörös szőnyeges divattal foglalkozó oldalon. Érdekel a divat és foglalkoztat, hogy milyen ruhákat viseltek a hírességek (színészek, énekesek, modellek) a legnagyobb eseményeken az év során? Ha a kérdésre igen a válasz, akkor nagyon jól helyen jársz. Az oldalon olvashattok a legújabb trendekről, minden héten szavazhattok a legjobban öltözött sztárokra, figyelemmel követhetitek a díjátadószezont és elrepítelek Titeket hollywoodi elit eseményeire, én pedig kielemzem az outfitjeiket, hiszen ki ne lenne kíváncsi rá, hogy mit viseltek egy-egy adott rendezvény alatt!?

Oldaltérkép

 
Chat
 
Family

Kérlek Titeket, hogy ide ne jelentkezzetek! Csak a kedvenc oldalaimnak tartogatom ezeket a helyeket!

 
Elite cserék

    
    
    
    

20/19
Képre vár: Viki, Monic, Kriszti, Zaphire, Fruzsi & Kitti, Szandi
Feltételek | Lekerültek

Kérlek Titeket, hogy a chatben jelentkezzetek!

 
Események

Dec 5, szer - The Hollywood Reporter Women in Entertainment Party
Dec 9, vas - Bumblebee Los Angeles premier
Dec 10, hét - British Fashion Awards
Dec 12, szer - Mary Poppins Returns London premier

Jan 6, vas - Golden Globe Awards
Jan 13, vas - Critics' Choice Awards
Jan 14, hét - NAACP Image Awards
Jan 19, szom - Producers Guild Awards
Jan 22, kedd - Oscar Nominations
Jan 27, vas - Screen Actors Guild Awards
Feb 2, szom - Directors Guild Awards
Feb 10, vas - Grammy Awards
Feb 10, vas - BAFTAs
Feb 19, kedd - Costume Designers Guild Awards
Feb 20, szer - Brit Awards
Feb 23, szom - Film Independent Spirit Awards
Feb 25, hét - Oscars

 
Bejegyzések
Friss bejegyzések
2019.01.22. 20:22
2019.01.22. 18:14
2019.01.22. 17:33
2019.01.22. 16:43
2019.01.22. 16:19
2019.01.20. 20:54
2019.01.20. 20:28
 
Az oldalról

» Admin: Fanni
» Téma: divat
» Nyitás: 2016. január 18.
» Kinézet: v4.0 Márk
» Ajánlott böngésző: Google Chrome
» Egyéb kódok: Gergő, Linda, NikkiiWorld
» E-mail: fannismiley96[kukac]gmail.com
» Források: (x) (x) (x) (x) (x)
»

Az oldal semmilyen kapcsolatban nem áll a tervezőkkel, a modellekkel, hírességek-kel, stylistokkal. Ez csupán egy divattal foglalkozó oldal, ahol a saját vélemé-nyeimet olvashatjátok a vörös szőnyeges megjelenésekről.

belépés x kilépés

 
New events

Tallia Storm x Dolce & Gabbana

2018.04.15. 09:27, Fanni

Tallia Strom még április 11-én, szerda kora este ellátogatott a 'Rampage' londoni premierjére, aminek a Cineworld Leicester Square adott otthont.

A 19 éves brit énekesnő egy nagyon friss és fiatalos, kacér összeállítást választott erre az alkalomra, amiben igazán bájosan festett. Tallia egy fekete alapszínű, finoman átlátszó és színes virágmintákkal, illetve fodrokkal díszített Dolce & Gabbana miniruhát viselt a 2018-as tavaszi/nyári kollekcióból, amit ejtett vállrésszel egészítettek ki. Az énekesnőről már tudhatjuk, hogy kifejezetten szereti az olasz divatházakat, így nem okozott meglepetést azzal, hogy az egyik nagy kedvencétől kapott ruhát erre az alkalomra, ami egyébként tökéletesen illett hozzá és az eseményhez is. A szabás nagyon kellemes, könnyed és légies volt, ami remekül működött és szerencsére ezt a pózolás közben jól láthatóan ki is használt. A ruha szépen kihangsúlyozta Tallia alakját, így a vékony derekára és a csípőjére is elegendő figyelem került, bár ezen a területen nem estek túlzásokba, inkább a formás lábaira és a vállait emelték ki, amitől a megjelenése elég kacér lett, de anélkül, hogy túlzásokba estek volna. Azt azért be kell vallanom, hogy a színválasztással első látásra nem igazán tudott megfogni a tervezés, mert a fekete alapszín helyett a fehérnek jobban örültem volna, hiszen attől még tavasziasabb és csajosabb lehetett volna az összhatás, viszont a színes mintázatnak köszönhetően sikerült izgalmasabbá tenniük a megjelenését, aminek nagyon örültem, az élénk árnyalatok pedig nem csak a sötét alapszínnel, de Tallia bőrszínével is szépen kiegészítették egymást. Kiegészítőként egy pár fekete Christian Louboutin magassarkút, Chanel és Cartier ékszereket, illetve egy rózsaszín Dolce & Gabbana válltáskát választott.

Tallia haja leengedve maradt, amit középen elválasztva és beszárítva viselt, bár jól nézett ki, de a mozgalmas ruha mellé egy konty jobban passzolt volna. A sminkjére pedig ismét azt tudom mondani, hogy túl sok és túl sötét, ami sajnos ismét öregítette; a szemeit arany és fekete füstös sminkkel, illetve szempillaspirállal emelték ki, az arcát bronzosították és highlighter-t is vittek fel rá, végezetül az ajkaira rózsaszín szájfény került.

Még nincs hozzászólás.