Üdvözlök mindenkit a RedCarpet-Fashion nevű oldalon. Az oldal címéből már rájöhettetek, hogy mivel foglalkozhat az oldal, de ha mégsem, akkor elmondanám: az oldalon olvashattok a legújabb trendekről, megnézhetitek a legnagyobb divatházak divatbemutatóit, figyelemmel követhetitek a divatheteket, valamint értesülhettek arról, hogy a kedvenc hírességeitek (legyenek azok színészek, énekesek, modellek stb.) milyen kreációkban jelentek meg az év legnagyobb vörös szőnyeges eseményein.

Oldaltérkép

 
Chat
 
Family

Kérlek Titeket, hogy ide ne jelentkezzetek! Csak a kedvenc oldalaimnak tartogatom ezeket a helyeket!

Képre vár: Ninaa

 
Elite cserék

    
    
    

20/15
Feltételek | Lekerültek

Kérlek,Titeket, hogy a chat-ben jelentkezzetek!

 
Események
Ápr 16, hét - Westworld Los Angeles premier
Ápr 17, kedd - I Feel Pretty Los Angeles premier
Ápr 18-29, szer-vas - Tribeca Filmfesztivál
Ápr 18, szer - A Very English Scandal London premier
Ápr 18, szer - Love, Gilda Tribeca Film Fesztivál premier
Ápr 19, csüt - The Handmaiden's Tale Los Angeles premier

Ápr 22, vas - Sherlock Gnomes London premier
Ápr 23, hét - The Avengers: Infinity War Los Angeles premier
Ápr 24, kedd - Time 100 Gála
Ápr 30, hét - Overboard Los Angeles premier
Máj 8-19, kedd-szom - Cannes Filmfesztivál
Máj 13, vas - BAFTA TV Awards
Máj 20, pén - Billboard Music Awards
Jún 10, vas - Tony Awards
Jún 18, hét - MTV Movie Awards
 
Bejegyzések
Friss bejegyzések
2018.04.24. 16:47
2018.04.24. 16:30
2018.04.24. 16:16
2018.04.24. 15:53
2018.04.23. 19:05
2018.04.23. 15:57
2018.04.23. 15:26
 
Az oldalról

» Admin: Fanni
» Téma: divat
» Nyitás: 2016. január 18.
» Kinézet: v3.0 Márk
» Ajánlott böngésző: Google Chrome
» Egyéb kódok: Gergő
» E-mail: fannismiley96@gmail.com
» Források: x x x x 
»

Az oldal semmilyen kapcsolatban nem áll a tervezőkkel, a modellekkel, hírességek-kel, stylistokkal. Ez csupán egy divattal foglalkozó oldal, ahol a saját vélemé-nyeimet olvashatjátok a vörös szőnyeges megjelenésekről.

belépés x kilépés

 
New events

Tallia Storm x Dolce & Gabbana

2018.04.15. 09:27, Fanni

Tallia Strom még április 11-én, szerda kora este ellátogatott a 'Rampage' londoni premierjére, aminek a Cineworld Leicester Square adott otthont.

A 19 éves brit énekesnő egy nagyon friss és fiatalos, kacér összeállítást választott erre az alkalomra, amiben igazán bájosan festett. Tallia egy fekete alapszínű, finoman átlátszó és színes virágmintákkal, illetve fodrokkal díszített Dolce & Gabbana miniruhát viselt a 2018-as tavaszi/nyári kollekcióból, amit ejtett vállrésszel egészítettek ki. Az énekesnőről már tudhatjuk, hogy kifejezetten szereti az olasz divatházakat, így nem okozott meglepetést azzal, hogy az egyik nagy kedvencétől kapott ruhát erre az alkalomra, ami egyébként tökéletesen illett hozzá és az eseményhez is. A szabás nagyon kellemes, könnyed és légies volt, ami remekül működött és szerencsére ezt a pózolás közben jól láthatóan ki is használt. A ruha szépen kihangsúlyozta Tallia alakját, így a vékony derekára és a csípőjére is elegendő figyelem került, bár ezen a területen nem estek túlzásokba, inkább a formás lábaira és a vállait emelték ki, amitől a megjelenése elég kacér lett, de anélkül, hogy túlzásokba estek volna. Azt azért be kell vallanom, hogy a színválasztással első látásra nem igazán tudott megfogni a tervezés, mert a fekete alapszín helyett a fehérnek jobban örültem volna, hiszen attől még tavasziasabb és csajosabb lehetett volna az összhatás, viszont a színes mintázatnak köszönhetően sikerült izgalmasabbá tenniük a megjelenését, aminek nagyon örültem, az élénk árnyalatok pedig nem csak a sötét alapszínnel, de Tallia bőrszínével is szépen kiegészítették egymást. Kiegészítőként egy pár fekete Christian Louboutin magassarkút, Chanel és Cartier ékszereket, illetve egy rózsaszín Dolce & Gabbana válltáskát választott.

Tallia haja leengedve maradt, amit középen elválasztva és beszárítva viselt, bár jól nézett ki, de a mozgalmas ruha mellé egy konty jobban passzolt volna. A sminkjére pedig ismét azt tudom mondani, hogy túl sok és túl sötét, ami sajnos ismét öregítette; a szemeit arany és fekete füstös sminkkel, illetve szempillaspirállal emelték ki, az arcát bronzosították és highlighter-t is vittek fel rá, végezetül az ajkaira rózsaszín szájfény került.

Még nincs hozzászólás.