Üdvözlök mindenkit a RedCarpet-Fashion nevű, vörös szőnyeges divattal foglalkozó oldalon. Érdekel a divat és foglalkoztat, hogy milyen ruhákat viseltek a hírességek (színészek, énekesek, modellek) a legnagyobb eseményeken az év során? Ha a kérdésre igen a válasz, akkor nagyon jól helyen jársz. Az oldalon olvashattok a legújabb trendekről, minden héten szavazhattok a legjobban öltözött sztárokra, figyelemmel követhetitek a díjátadószezont és elrepítelek Titeket hollywoodi elit eseményeire, én pedig kielemzem az outfitjeiket, hiszen ki ne lenne kíváncsi rá, hogy mit viseltek egy-egy adott rendezvény alatt!?

Oldaltérkép

 
Chat
 
Family

Kérlek Titeket, hogy ide ne jelentkezzetek! Csak a kedvenc oldalaimnak tartogatom ezeket a helyeket!

 
Elite cserék

    
    
    

20/17
Képre vár: Viki, Monic, Kriszti, zara
Feltételek | Lekerültek

Kérlek,Titeket, hogy a chat-ben jelentkezzetek!

 
Események
Okt 1, hét - Venom Los Angeles premier
Okt 9, kedd - American Music Awards
Okt 10, szer - Widows London premier

Okt 17, szer - Halloween Los Angeles premier
Okt 18, csüt - The Favourite London premier
Okt 23, kedd - Bohemian Rhapsody London premier
Nov 4, vas - Hollywood Film Awards
Nov 11, vas - People's Choice Awards
 
Bejegyzések
Friss bejegyzések
2018.10.19. 11:13
2018.10.19. 10:20
2018.10.19. 09:53
2018.10.18. 19:04
2018.10.18. 17:38
2018.10.18. 17:17
2018.10.18. 15:32
 
Az oldalról

» Admin: Fanni
» Téma: divat
» Nyitás: 2016. január 18.
» Kinézet: v3.0 Márk
» Ajánlott böngésző: Google Chrome
» Egyéb kódok: Gergő
» E-mail: fannismiley96@gmail.com
» Források: x x x x 
»

Az oldal semmilyen kapcsolatban nem áll a tervezőkkel, a modellekkel, hírességek-kel, stylistokkal. Ez csupán egy divattal foglalkozó oldal, ahol a saját vélemé-nyeimet olvashatjátok a vörös szőnyeges megjelenésekről.

belépés x kilépés

 
New events

Kara Tointon x Blumarine

2018.04.16. 17:54, Fanni

Kara Tointon szintén hivatalos volt az idei Olivier Awards-ra, amit még április 8-án, vasárnap kora este rendeztek meg a londoni Royal Albert Hall-ban.

A 34 éves brit színésznő egy igazán friss és kacér, de az eseménynek megfelelően elegáns outfitet választott, amiben mesésen nézett ki. Kara egy fehér alapszínű, légy esésű, rödvi uszállyal, illetve ejtett vállrésszel kiegészített Blumarine estélyit viselt a 2018-as tavaszi/nyári kollekcióból, amit lila és zöld virágmintákkal díszítettek fel. A végeredmény maga volt a megtestesült tökéletesség, imádtam a megjelenésének a bohém, kicsit romantikus stílusát, ami fantasztikus volt és a jelenlegi évszaknak is megfelelt a választása, mert tavaszias volt az egész, modernebb elemekkel megfűszerezve. A könnyed és légies siffon anyagnak köszönhető, hogy ennyire gyönyörű lett ez a tervezés, az pedig külön öröm volt számomra, hogy a színésznő kedvéért változtattak az estélyin, így rajta már nem átlátszó formában láthattuk, ahogy azt a kifutón eredetileg bemutatták. Ennek az apró változtatásnak köszönhetően a megjelenése sokkal kifinomultabb volt, viszont a vállvillantásának köszönhetően egy kis sejtelmességet mégis bele tudtak csempészni, ami a modern részleteket kölcsönözte számára. A szabás tökéletes volt, bár olyan nagy hangsúly nem került Kara alakjára, de a vékony dereka és a csípője még ennek ellenére is megfelelő figyelmet kapott, illetve ahogy már emlegettem a vállait is kiemelték. A színvilág visszafogott és letisztult volt, főleg ami a fehér alapszínt illeti, de ez az enyhén napbarnított bőrszínével nagyszerű összhangot alkotott, akárcsak a szőke hajával, míg a lila és a zöld virágmintákkal nem csak színeket tudtak belevinni a megjelenésébe, hanem izgalmassá és romantikus hangulatúvá tették azt, amivel feltették a pontot az i-re. Az uszály és az ejtett vállrész is hibátlan megoldás volt, de ismét a szoknya lágy esése tetszett a legjobban. Kiegészítőként egy pár Jimmy Choo magassarkút, lila Ethan K clutch-ot és James Ganh ékszereket választott.

Kara haját egy laza, alacsonyan elhelyezett és elől kicsit megemelt kontyba készítették el. A sminkje szintén klasszikus stílusú volt; a szemeit fekete szemceruzával és szempillaspirállal emelték ki, az arcát finoman kontúrozták, míg az ajkaira piros rúzst vittek fel.

Még nincs hozzászólás.