RED CARPET FASHION

Üdvözlök mindenkit a RedCarpet-Fashion nevű, vörös szőnyeges divattal foglalkozó oldalon. Érdekel a divat és foglalkoztat, hogy milyen ruhákat viseltek a hírességek (színészek, énekesek, modellek) a legnagyobb eseményeken az év során? Ha a kérdésre igen a válasz, akkor nagyon jól helyen jársz. Az oldalon olvashattok a legújabb trendekről, minden héten szavazhattok a legjobban öltözött sztárokra, figyelemmel követhetitek a díjátadószezont és elrepítelek Titeket hollywoodi elit eseményeire, én pedig kielemzem az outfitjeiket, hiszen ki ne lenne kíváncsi rá, hogy mit viseltek egy-egy adott rendezvény alatt!?

Oldaltérkép

 
Chat
 
Family

Kérlek Titeket, hogy ide ne jelentkezzetek! Csak a kedvenc oldalaimnak tartogatom ezeket a helyeket!

 
Elite cserék

    
    
    
    

20/19
Képre vár: Viki, Monic, Kriszti, Zaphire, Fruzsi & Kitti, Szandi
Feltételek | Lekerültek

Kérlek Titeket, hogy a chatben jelentkezzetek!

 
Események

Dec 5, szer - The Hollywood Reporter Women in Entertainment Party
Dec 9, vas - Bumblebee Los Angeles premier
Dec 10, hét - British Fashion Awards
Dec 12, szer - Mary Poppins Returns London premier

Jan 6, vas - Golden Globe Awards
Jan 13, vas - Critics' Choice Awards
Jan 14, hét - NAACP Image Awards
Jan 19, szom - Producers Guild Awards
Jan 22, kedd - Oscar Nominations
Jan 27, vas - Screen Actors Guild Awards
Feb 2, szom - Directors Guild Awards
Feb 10, vas - Grammy Awards
Feb 10, vas - BAFTAs
Feb 19, kedd - Costume Designers Guild Awards
Feb 20, szer - Brit Awards
Feb 23, szom - Film Independent Spirit Awards
Feb 25, hét - Oscars

 
Bejegyzések
Friss bejegyzések
2019.01.22. 18:14
2019.01.22. 17:33
2019.01.22. 16:43
2019.01.22. 16:19
2019.01.20. 20:54
2019.01.20. 20:28
2019.01.20. 20:01
 
Az oldalról

» Admin: Fanni
» Téma: divat
» Nyitás: 2016. január 18.
» Kinézet: v4.0 Márk
» Ajánlott böngésző: Google Chrome
» Egyéb kódok: Gergő, Linda, NikkiiWorld
» E-mail: fannismiley96[kukac]gmail.com
» Források: (x) (x) (x) (x) (x)
»

Az oldal semmilyen kapcsolatban nem áll a tervezőkkel, a modellekkel, hírességek-kel, stylistokkal. Ez csupán egy divattal foglalkozó oldal, ahol a saját vélemé-nyeimet olvashatjátok a vörös szőnyeges megjelenésekről.

belépés x kilépés

 
New events

Mackenzie Davis x Calvin Klein

2018.04.23. 15:57, Fanni

Mackenzie Davis még április 18-án, szerda este ellátogatott a 'Tully' premierjére, amit Los Angelesben rendeztek meg a Regal LA Live Stadium 14-ben.

A film 31 éves színésznője egy nagyon modern és vagány, de egyben elegáns outfitet választott ki a stylistjával a fekete szőnyeges vetítésre, amiben mesésen festett. Mackenzie egy élénk sárga, felül kicsit bővebb szabású, de lefelé haladva alakkövető, valamint magasított nyakrésszel kiegészített Calvin Klein midiruhát viselt a 2018-as tavaszi/nyári kollekcióból, amit két helyen is fekete, kisebb feliratokkal (amin az áll, hogy "Industrual Dip Molded 100% Nitrile/Synthetic Rubber"), illetve ezüst gombokkal díszítettek fel. A ruha elég izgalmas és egyedi volt, mind ami a szabást, a színt és az anyaghasználatot illeti. A színésznőtől az utóbbi időszakban elég sok izgalmas és külünleges szettet láthattunk, így nagyon boldog voltam, hogy ismét visszatért a közönség elé és egy nagyon csinos darabban láthattuk, amit sikerült tökéletesen eladnia számomra. Az anyag, amit felhasználtak a tervezéshez újrahasznosított gumi volt, ami elég szokatlan dolognak számít és szerintem senki nem gondolt volna arra, hogy lehet ebből is egy nagyon előnyös ruhát készíteni, de az amerikai divatháznak és a tervezőjének, Raf Simons-nak ez is sikerült. Egyáltalán nem váltott ki belőlem a gumi használata vegyes ézéseket, bár azt el kell ismernem, hogy elég fura választás és nem hiszem, hogy túl kényelmes lehetett Mackenzie számára, viszont az egészet eladhatóvá tudta tenni, amit imádtam. Szerencsére az alakja számára is nagyon előnyös volt, végig szépen követte és a vékony derekára, illetve a csípőjére is nagy figyelem kerülhetett, plusz sejtelmesen még a lábait is meg tudta villantani. A színválasztás is külön plusz pontot érdemel nálam, mert az utóbbi időszakban a tavalyinál még jobban kezdem megszeretni az élénk citromsárga árnyalatokat, az pedig engem lepett meg a legjobban, hogy a színésznő világos bőrszíne mellett is milyen jól nézett ki, gyönyörűen kiegészítették egymást. Egyetlen dolog van amibe bele tudok kötni az a két helyen is elhelyezett fekete felirat volt, ami elég fura és felesleges volt szerintem, viszont minden más tökéletes volt. A styling is nagyon tetszett, főleg a zöld cipő és az átlátszó clutch, amivel még modernebbé varázsolták az összhatást. A megjelenését egy pár zöld Calvin Klein magassarkúval, Charlotte Olympia clutch-csal és Jennifer Meyer ékszerekkel egészítette ki és tette teljessé.

Mackenzie haját egy egyszerű és kicsit lazább kontyba készítették el. A sminkje szintén a klasszikus vonalat követte; a szemeit fekete tusvonallal és szempillaspirállal emelték ki, az arcát lágyan bronzosították és pirosították is, míg az ajkaira barackszínű szájfényt vittek fel.

Még nincs hozzászólás.