Üdvözlök mindenkit a RedCarpet-Fashion nevű oldalon. Az oldal címéből már rájöhettetek, hogy mivel foglalkozhat az oldal, de ha mégsem, akkor elmondanám: az oldalon olvashattok a legújabb trendekről, megnézhetitek a legnagyobb divatházak divatbemutatóit, figyelemmel követhetitek a divatheteket, valamint értesülhettek arról, hogy a kedvenc hírességeitek (legyenek azok színészek, énekesek, modellek stb.) milyen kreációkban jelentek meg az év legnagyobb vörös szőnyeges eseményein.

Oldaltérkép

 
Chat
 
Family

Kérlek Titeket, hogy ide ne jelentkezzetek! Csak a kedvenc oldalaimnak tartogatom ezeket a helyeket!

 
Elite cserék

    
    
    

20/16
Képre vár: Viki, Monic, Kriszti
Feltételek | Lekerültek

Kérlek,Titeket, hogy a chat-ben jelentkezzetek!

 
Események
Aug 7, kedd - Crazy Rich Asians Los Angeles premier
Aug 9, csüt - The Hollywood Foreign Press Association Party
Aug 9, csüt - The Wife London premier
Aug 9, csüt - Mile 22 Los Angeles premier
Aug 12, vas - Teen Choice Awards
Aug 16, csüt - The Children Act London premier
Aug 17, pén - The Last Witness London premier
Aug 20, hét - MTV Video Music Awards
Aug 20, hét - BlacKkKlansman London premier
Aug 22, szer - The Miseducation of Cameron Post London premier
Aug 22, szer - American Animals London premier
Aug 29-Szept 8, szer-szom - Velencei Filmfesztivál
Aug 31-Szept 9, pén-vas - Deauville-i Amerikai Filmfesztivál
Szept 6-16, csüt-vas - Torontói Filmfesztivál
Szept 17, hét - Emmy Awards
Okt 10, szer - Widows London premier
Okt 18, csüt - The Favourite London premier
 
Bejegyzések
Friss bejegyzések
2018.08.16. 19:24
2018.08.16. 18:26
2018.08.16. 17:11
2018.08.16. 16:28
2018.08.16. 16:11
2018.08.16. 15:04
2018.08.16. 13:47
 
Az oldalról

» Admin: Fanni
» Téma: divat
» Nyitás: 2016. január 18.
» Kinézet: v3.0 Márk
» Ajánlott böngésző: Google Chrome
» Egyéb kódok: Gergő
» E-mail: fannismiley96@gmail.com
» Források: x x x x 
»

Az oldal semmilyen kapcsolatban nem áll a tervezőkkel, a modellekkel, hírességek-kel, stylistokkal. Ez csupán egy divattal foglalkozó oldal, ahol a saját vélemé-nyeimet olvashatjátok a vörös szőnyeges megjelenésekről.

belépés x kilépés

 
New events

Mackenzie Davis x Calvin Klein

2018.04.23. 15:57, Fanni

Mackenzie Davis még április 18-án, szerda este ellátogatott a 'Tully' premierjére, amit Los Angelesben rendeztek meg a Regal LA Live Stadium 14-ben.

A film 31 éves színésznője egy nagyon modern és vagány, de egyben elegáns outfitet választott ki a stylistjával a fekete szőnyeges vetítésre, amiben mesésen festett. Mackenzie egy élénk sárga, felül kicsit bővebb szabású, de lefelé haladva alakkövető, valamint magasított nyakrésszel kiegészített Calvin Klein midiruhát viselt a 2018-as tavaszi/nyári kollekcióból, amit két helyen is fekete, kisebb feliratokkal (amin az áll, hogy "Industrual Dip Molded 100% Nitrile/Synthetic Rubber"), illetve ezüst gombokkal díszítettek fel. A ruha elég izgalmas és egyedi volt, mind ami a szabást, a színt és az anyaghasználatot illeti. A színésznőtől az utóbbi időszakban elég sok izgalmas és külünleges szettet láthattunk, így nagyon boldog voltam, hogy ismét visszatért a közönség elé és egy nagyon csinos darabban láthattuk, amit sikerült tökéletesen eladnia számomra. Az anyag, amit felhasználtak a tervezéshez újrahasznosított gumi volt, ami elég szokatlan dolognak számít és szerintem senki nem gondolt volna arra, hogy lehet ebből is egy nagyon előnyös ruhát készíteni, de az amerikai divatháznak és a tervezőjének, Raf Simons-nak ez is sikerült. Egyáltalán nem váltott ki belőlem a gumi használata vegyes ézéseket, bár azt el kell ismernem, hogy elég fura választás és nem hiszem, hogy túl kényelmes lehetett Mackenzie számára, viszont az egészet eladhatóvá tudta tenni, amit imádtam. Szerencsére az alakja számára is nagyon előnyös volt, végig szépen követte és a vékony derekára, illetve a csípőjére is nagy figyelem kerülhetett, plusz sejtelmesen még a lábait is meg tudta villantani. A színválasztás is külön plusz pontot érdemel nálam, mert az utóbbi időszakban a tavalyinál még jobban kezdem megszeretni az élénk citromsárga árnyalatokat, az pedig engem lepett meg a legjobban, hogy a színésznő világos bőrszíne mellett is milyen jól nézett ki, gyönyörűen kiegészítették egymást. Egyetlen dolog van amibe bele tudok kötni az a két helyen is elhelyezett fekete felirat volt, ami elég fura és felesleges volt szerintem, viszont minden más tökéletes volt. A styling is nagyon tetszett, főleg a zöld cipő és az átlátszó clutch, amivel még modernebbé varázsolták az összhatást. A megjelenését egy pár zöld Calvin Klein magassarkúval, Charlotte Olympia clutch-csal és Jennifer Meyer ékszerekkel egészítette ki és tette teljessé.

Mackenzie haját egy egyszerű és kicsit lazább kontyba készítették el. A sminkje szintén a klasszikus vonalat követte; a szemeit fekete tusvonallal és szempillaspirállal emelték ki, az arcát lágyan bronzosították és pirosították is, míg az ajkaira barackszínű szájfényt vittek fel.

Még nincs hozzászólás.