Üdvözlök mindenkit a RedCarpet-Fashion nevű oldalon. Az oldal címéből már rájöhettetek, hogy mivel foglalkozhat az oldal, de ha mégsem, akkor elmondanám: az oldalon olvashattok a legújabb trendekről, megnézhetitek a legnagyobb divatházak divatbemutatóit, figyelemmel követhetitek a divatheteket, valamint értesülhettek arról, hogy a kedvenc hírességeitek (legyenek azok színészek, énekesek, modellek stb.) milyen kreációkban jelentek meg az év legnagyobb vörös szőnyeges eseményein.

Oldaltérkép

 
Chat
 
Family

Kérlek Titeket, hogy ide ne jelentkezzetek! Csak a kedvenc oldalaimnak tartogatom ezeket a helyeket!

 
Elite cserék

    
    
    

20/16
Képre vár: Viki, Monic, Kriszti
Feltételek | Lekerültek

Kérlek,Titeket, hogy a chat-ben jelentkezzetek!

 
Események
Aug 7, kedd - Crazy Rich Asians Los Angeles premier
Aug 9, csüt - The Hollywood Foreign Press Association Party
Aug 9, csüt - The Wife London premier
Aug 9, csüt - Mile 22 Los Angeles premier
Aug 12, vas - Teen Choice Awards
Aug 16, csüt - The Children Act London premier
Aug 17, pén - The Last Witness London premier
Aug 20, hét - MTV Video Music Awards
Aug 20, hét - BlacKkKlansman London premier
Aug 22, szer - The Miseducation of Cameron Post London premier
Aug 22, szer - American Animals London premier
Aug 29-Szept 8, szer-szom - Velencei Filmfesztivál
Aug 31-Szept 9, pén-vas - Deauville-i Amerikai Filmfesztivál
Szept 6-16, csüt-vas - Torontói Filmfesztivál
Szept 17, hét - Emmy Awards
Okt 10, szer - Widows London premier
Okt 18, csüt - The Favourite London premier
 
Bejegyzések
Friss bejegyzések
2018.08.16. 19:24
2018.08.16. 18:26
2018.08.16. 17:11
2018.08.16. 16:28
2018.08.16. 16:11
2018.08.16. 15:04
2018.08.16. 13:47
 
Az oldalról

» Admin: Fanni
» Téma: divat
» Nyitás: 2016. január 18.
» Kinézet: v3.0 Márk
» Ajánlott böngésző: Google Chrome
» Egyéb kódok: Gergő
» E-mail: fannismiley96@gmail.com
» Források: x x x x 
»

Az oldal semmilyen kapcsolatban nem áll a tervezőkkel, a modellekkel, hírességek-kel, stylistokkal. Ez csupán egy divattal foglalkozó oldal, ahol a saját vélemé-nyeimet olvashatjátok a vörös szőnyeges megjelenésekről.

belépés x kilépés

 
New events

Madeline Brewer x Carolina Herrera

2018.04.23. 19:05, Fanni

Madeline Brewer még április 19-én, csütörtök este megjelent a 'The Handmaid's Tale' második évadjának a premierjén, amit a los angelesi TCL Chinese Theatre-ben rendeztek meg.

A sorozat 25 éves színésznője egy igazán elegáns és nőies, kicsit vintage stílusú ruhában érkezett a vetítésre, amiben igazán bájosan festett. Madeline egy fehér alapszínű, aszimmetrikus szabású és lágy esésű Carolina Herrera midiruhát viselt a 2018-as elő-őszi kollekcióból, amit színes virágmintákkal és kontrasztot alkotó, fekete nyak- és vállrésszel egészítettek ki. A színésznő fantasztikusan nézett ki a klasszikus választásában, amiben a romantikusabb elemek is nagyszerűen megjelentek, de a stylingnak hála a végeredmény mégis modern és nagyon friss lett, néhány vagány elemmel megfűszerezve, gondolok itt a platform is magassarkújára és a fülbevalójára. A szabás az egyetlen, amibe bele tudok kötnia  ruhával kapcsolatban, hiszen jól látható, hogy a felsőrész egy kicsit nagyobb volt rá, mint kellett volna, így egy-két helyen egy kicsit lógott, de egyébként minden a legnagyobb rendben volt vele és szerencsére a színésznő számára is előnyös volt, az alakját sehol sem szélesítette meg ez miatt. Madeline vékony derekára és a csípőjére is elegendő figyelem került, illetve kacáran a vállait és a lábait is meg tudta villantani, bár ezekkel nem esett túlzásokba, nagyon visszafogott maradt az egész. A színválasztással a tavaszi évszakot sikerült hibátlanul megidézniük bennem, a fehér alapszín igazán friss és kellemes volt, a színésznő vörös hajával és a világosabb bőrszínével is remek összhangot alkotott, bár a fekete részlet egy kicsit soknak tűnhet a hatalmas kontraszt miatt, de nekem még ez is tetszett, sőt egy kis dimenziót is belevitt az egészbe, de a pontot az i-re a virágmintázattal tették fel, aminek hála a színek is megjelentek az outfitjében. A szabás mellett még a cipőválasztásába tudok belekötni, ami igazából semi színben, sem pedig fazonban nem passzolt a lágy tervezéshez, túl komor és erőteljes volt mellé, így ezt lecseréltem volna a helyükben egy egyszerű, fekete magassarkúra. A megjelenését egy pár arany Gucci magassarkú szandállal, Jimmy Choo clutch-csal és Abdullah Chancellor ékszerekkel egészítette ki és tette teljessé.

Madeline haja leengedve maradt, amit oldalt elválasztva és retró stílusú hullámokba besütve viselt, egyik oldalt a fülei mögé tűrve egy kisebb részt. A sminkje elég színes és egyedi lett; a szemeit rózsaszín és bordó színekkel, valamint szempillaspirállal emelték ki, az arcát bronzosították és pirosították is, de highlighter-t is használtak, végül az ajkaira nude színű rúzst vittek fel.

Még nincs hozzászólás.