Üdvözlök mindenkit a RedCarpet-Fashion nevű oldalon. Az oldal címéből már rájöhettetek, hogy mivel foglalkozhat az oldal, de ha mégsem, akkor elmondanám: az oldalon olvashattok a legújabb trendekről, megnézhetitek a legnagyobb divatházak divatbemutatóit, figyelemmel követhetitek a divatheteket, valamint értesülhettek arról, hogy a kedvenc hírességeitek (legyenek azok színészek, énekesek, modellek stb.) milyen kreációkban jelentek meg az év legnagyobb vörös szőnyeges eseményein.

Oldaltérkép

 
Chat
 
Family

Kérlek Titeket, hogy ide ne jelentkezzetek! Csak a kedvenc oldalaimnak tartogatom ezeket a helyeket!

Képre vár: Ninaa

 
Elite cserék

    
    
    

20/16
Képre vár: Barbi, Viki, Monic
Feltételek | Lekerültek

Kérlek,Titeket, hogy a chat-ben jelentkezzetek!

 
Események
Júl 13, pén - Mission Impossible: Fallout London premier
Júl 16, hét - Mamma Mia!: Here We Go Again
Júl 19-22, csüt-vas - Comic Con San Diego
Júl 21, szom - Entertainment Weekly Comic Con parti
Júl 22, vas - Teen Titans Go to Movies Los Angeles premier
Júl 25, szer - The Spy Who Dumped Me Los Angeles premier
Aug 3, pén - Christopher Robin London premiere
Aug 12, vas - Teen Choice Awards
Aug 20, hét - MTV Video Music Awards
 
Bejegyzések
Friss bejegyzések
2018.07.22. 18:54
2018.07.22. 15:21
2018.07.22. 15:03
2018.07.22. 14:49
2018.07.21. 20:07
2018.07.21. 19:52
2018.07.21. 18:59
 
Az oldalról

» Admin: Fanni
» Téma: divat
» Nyitás: 2016. január 18.
» Kinézet: v3.0 Márk
» Ajánlott böngésző: Google Chrome
» Egyéb kódok: Gergő
» E-mail: fannismiley96@gmail.com
» Források: x x x x 
»

Az oldal semmilyen kapcsolatban nem áll a tervezőkkel, a modellekkel, hírességek-kel, stylistokkal. Ez csupán egy divattal foglalkozó oldal, ahol a saját vélemé-nyeimet olvashatjátok a vörös szőnyeges megjelenésekről.

belépés x kilépés

 
New events

Brie Larson x Carolina Herrera

2018.04.25. 17:40, Fanni

Brie Larson április 23-án, vagyis hétfő este hivatalos volt az 'Avengers: Infinity War' világpremierjére, amit Los Angelesben rendeztek meg a Dolby Theatre-ben.

A 28 éves Oscar díjas színésznő egy nagyon minimalista és eltisztult, de mégis igazán elegáns ruhában lépett a lila szőnyegre, ahol elbűvölően nézett ki. Brie egy hófehér, finoman alakkövető és hosszú uszállyal kiegészített Carolina Herrera estélyit viselt a 2019-es tavaszi/nyári esküvői ruha kollekcióból, amit hátul mélyen ki is vágtak. Bevallom, hogy mindent el tudtam volna képzelni a színésznőn ezen az eseményen, csak azt nem, hogy pont egy menyasszonyi ruhában láthatjuk majd, amivel kisebb csalódást tudott okozni, annak ellenére, hogy a végeredmény fantasztikusan állt rajta és tényleg gyönyörű volt benne. Úgy gondoltam és még mindig úgy gondolom, hogy egy szuperhősös filmhez egy igazán vagány és kicsit drámai szett passzolna, amit sokan be is vetettek a premier alatt, bár a színésznő nem tartozott közéjük. A másik dolog, amit el kell mondanom, hogy nem értem azt, hogy a sztárok miért választanak ilyen gyakran esküvői darabokat a stylistjukkal a nagy eseményekre, mivel ezeknek semmi keresnivalójuk nincs itt, még akkor sem, ha erről a tervezésről nem egyből az esküvők jutnak az eszünkbe. A szabásba tényleg lehetetlen lenne belekötni, mivel hibátaln volt és nagyon jól látható, hogy Brie kecses alakját végig tökéletesen követte, aminek köszönhetően a vékony derekára és a formás csípőjére is elég nagy figyelem került, plusz sejtelmesen a vállait és a hátát is meg tudta villantani, mitől az összhatás kicsit kacérabb és finoman szexi lett. A leginkább az uszály és a sziluett nyerte el a tetszésemet és igazából az sem zavart, hogy ennyire egyszerű volt, mert működött, csak a színeken kellett volna igazából egy kicsit változtatniuk, na meg a ruha hosszán, ami itt kicsit sok volt szerintem. A fehér árnyalat helyett mindenképpen egy kicsit sötétebb, vagy színesebb kreációt választottam volna a helyükben, mert sajnos ez a szín nem passzolt megfelelően a színésznő világos bőr- és hajszínéhez, kicsit sápította, amin akár a sminkkel és a kiegészítőkkel is lehetett volna segíteni, de ezzel a lehetőséggel sajnos nem éltek, amit bánok. A megjelenését egy pár Christian Louboutin magassarkúval és Tiffany & Co. ékszerekkel egészítette ki és tette teljessé.

Brie haja leengedve maradt, amit oldalt elválasztva és egyenesre vasalva viselt. A sminkje szintén az egyszerű vonalat követte; a szemeit barna szemhéjpúderrel és szempillaspirállal emelték ki, az arcát bronzosították és pirosították, végezetül az ajkaira rózsaszín rúzs került.

Még nincs hozzászólás.