Üdvözlök mindenkit a RedCarpet-Fashion nevű oldalon. Az oldal címéből már rájöhettetek, hogy mivel foglalkozhat az oldal, de ha mégsem, akkor elmondanám: az oldalon olvashattok a legújabb trendekről, megnézhetitek a legnagyobb divatházak divatbemutatóit, figyelemmel követhetitek a divatheteket, valamint értesülhettek arról, hogy a kedvenc hírességeitek (legyenek azok színészek, énekesek, modellek stb.) milyen kreációkban jelentek meg az év legnagyobb vörös szőnyeges eseményein.

Oldaltérkép

 
Chat
 
Family

Kérlek Titeket, hogy ide ne jelentkezzetek! Csak a kedvenc oldalaimnak tartogatom ezeket a helyeket!

 
Elite cserék

    
    
    

20/17
Képre vár: Viki, Monic, Kriszti, zara
Feltételek | Lekerültek

Kérlek,Titeket, hogy a chat-ben jelentkezzetek!

 
Események
Szept 6-16, csüt-vas - Torontói Filmfesztivál
Szept 14, pén - Audi Emmy Awards elő-parti
Szept 15, szom - BAFTA TV Tea parti
Szept 15, szom - Women Making History Brunch
Szept 15, szom - Variety and Women in Film parti
Szept 16, vas - Victoria Bekcham x Vogue UK parti

Szept 16, vas- The House with a Clock on Its Wall LA premier
Szept 17, hét - Emmy Awards
Szept 17, hét - Netflix after parti 
Szept 17, hét - HBO after parti
Szept 17, hét - WME parti
Szept 17, hét - LOVE magazin parti
Szept 17, hét - A Simple Favour London premier
Szept 19-21, szer-pén - San Sebastian Filmfesztivál
Szept 22, szom - Smallfoot Los Angeles premier
Szept 22, szom - Bad Times at the El Royale Los Angeles premier
Szept 24, hét - A Star Is Born Los Angeles premier
Szept 24, hét - Night School Los Angeles premier
Szept 27, csüt - A Star Is Born London premier
Szept 28, pén - Nomis Los Angeles premier
Okt 10, szer - Widows London premier
Okt 17, szer - Halloween Los Angeles premier
Okt 18, csüt - The Favourite London premier
Okt 23, kedd - Bohemian Rhapsody London premier
 
Bejegyzések
Friss bejegyzések
2018.09.19. 11:11
2018.09.19. 10:47
2018.09.19. 10:25
2018.09.19. 10:04
2018.09.19. 09:32
2018.09.19. 09:12
2018.09.17. 20:12
 
Az oldalról

» Admin: Fanni
» Téma: divat
» Nyitás: 2016. január 18.
» Kinézet: v3.0 Márk
» Ajánlott böngésző: Google Chrome
» Egyéb kódok: Gergő
» E-mail: fannismiley96@gmail.com
» Források: x x x x 
»

Az oldal semmilyen kapcsolatban nem áll a tervezőkkel, a modellekkel, hírességek-kel, stylistokkal. Ez csupán egy divattal foglalkozó oldal, ahol a saját vélemé-nyeimet olvashatjátok a vörös szőnyeges megjelenésekről.

belépés x kilépés

 
New events

Brie Larson x Carolina Herrera

2018.04.25. 17:40, Fanni

Brie Larson április 23-án, vagyis hétfő este hivatalos volt az 'Avengers: Infinity War' világpremierjére, amit Los Angelesben rendeztek meg a Dolby Theatre-ben.

A 28 éves Oscar díjas színésznő egy nagyon minimalista és eltisztult, de mégis igazán elegáns ruhában lépett a lila szőnyegre, ahol elbűvölően nézett ki. Brie egy hófehér, finoman alakkövető és hosszú uszállyal kiegészített Carolina Herrera estélyit viselt a 2019-es tavaszi/nyári esküvői ruha kollekcióból, amit hátul mélyen ki is vágtak. Bevallom, hogy mindent el tudtam volna képzelni a színésznőn ezen az eseményen, csak azt nem, hogy pont egy menyasszonyi ruhában láthatjuk majd, amivel kisebb csalódást tudott okozni, annak ellenére, hogy a végeredmény fantasztikusan állt rajta és tényleg gyönyörű volt benne. Úgy gondoltam és még mindig úgy gondolom, hogy egy szuperhősös filmhez egy igazán vagány és kicsit drámai szett passzolna, amit sokan be is vetettek a premier alatt, bár a színésznő nem tartozott közéjük. A másik dolog, amit el kell mondanom, hogy nem értem azt, hogy a sztárok miért választanak ilyen gyakran esküvői darabokat a stylistjukkal a nagy eseményekre, mivel ezeknek semmi keresnivalójuk nincs itt, még akkor sem, ha erről a tervezésről nem egyből az esküvők jutnak az eszünkbe. A szabásba tényleg lehetetlen lenne belekötni, mivel hibátaln volt és nagyon jól látható, hogy Brie kecses alakját végig tökéletesen követte, aminek köszönhetően a vékony derekára és a formás csípőjére is elég nagy figyelem került, plusz sejtelmesen a vállait és a hátát is meg tudta villantani, mitől az összhatás kicsit kacérabb és finoman szexi lett. A leginkább az uszály és a sziluett nyerte el a tetszésemet és igazából az sem zavart, hogy ennyire egyszerű volt, mert működött, csak a színeken kellett volna igazából egy kicsit változtatniuk, na meg a ruha hosszán, ami itt kicsit sok volt szerintem. A fehér árnyalat helyett mindenképpen egy kicsit sötétebb, vagy színesebb kreációt választottam volna a helyükben, mert sajnos ez a szín nem passzolt megfelelően a színésznő világos bőr- és hajszínéhez, kicsit sápította, amin akár a sminkkel és a kiegészítőkkel is lehetett volna segíteni, de ezzel a lehetőséggel sajnos nem éltek, amit bánok. A megjelenését egy pár Christian Louboutin magassarkúval és Tiffany & Co. ékszerekkel egészítette ki és tette teljessé.

Brie haja leengedve maradt, amit oldalt elválasztva és egyenesre vasalva viselt. A sminkje szintén az egyszerű vonalat követte; a szemeit barna szemhéjpúderrel és szempillaspirállal emelték ki, az arcát bronzosították és pirosították, végezetül az ajkaira rózsaszín rúzs került.

Még nincs hozzászólás.