Üdvözlök mindenkit a RedCarpet-Fashion nevű oldalon. Az oldal címéből már rájöhettetek, hogy mivel foglalkozhat az oldal, de ha mégsem, akkor elmondanám: az oldalon olvashattok a legújabb trendekről, megnézhetitek a legnagyobb divatházak divatbemutatóit, figyelemmel követhetitek a divatheteket, valamint értesülhettek arról, hogy a kedvenc hírességeitek (legyenek azok színészek, énekesek, modellek stb.) milyen kreációkban jelentek meg az év legnagyobb vörös szőnyeges eseményein.

Oldaltérkép

 
Chat
 
Family

Kérlek Titeket, hogy ide ne jelentkezzetek! Csak a kedvenc oldalaimnak tartogatom ezeket a helyeket!

Képre vár: Ninaa

 
Elite cserék

    
    
    

20/16
Képre vár: Barbi
Feltételek | Lekerültek

Kérlek,Titeket, hogy a chat-ben jelentkezzetek!

 
Események
Máj 8-19, kedd-szom - Cannes-i Filmfesztivál
Máj 19, szom - The Man Who Killed Don Quixote Cannes premier
Máj 20, vas - Billboard Music Awards
Máj 22, kedd - NYLON's Young Hollywood parti
Máj 22, kedd - The Whitney Museum of American Art Gála
Máj 23, szer - Adrift Los Angeles premier
Máj 24, csüt - Cartier British Polo Dinner
Jún 5, kedd - Incredibles 2 Los Angeles premier
Jún 10, vas - Tony Awards
Jún 18, hét - MTV Movie Awards
Júl 16, hét - Mamma Mia!: Here We Go Again
 
Bejegyzések
Friss bejegyzések
2018.05.25. 19:51
2018.05.25. 19:11
2018.05.25. 18:02
2018.05.24. 19:36
2018.05.24. 19:17
2018.05.24. 18:48
2018.05.24. 16:42
 
Az oldalról

» Admin: Fanni
» Téma: divat
» Nyitás: 2016. január 18.
» Kinézet: v3.0 Márk
» Ajánlott böngésző: Google Chrome
» Egyéb kódok: Gergő
» E-mail: fannismiley96@gmail.com
» Források: x x x x 
»

Az oldal semmilyen kapcsolatban nem áll a tervezőkkel, a modellekkel, hírességek-kel, stylistokkal. Ez csupán egy divattal foglalkozó oldal, ahol a saját vélemé-nyeimet olvashatjátok a vörös szőnyeges megjelenésekről.

belépés x kilépés

 
New events

Selena Gomez x Coach

2018.05.08. 13:22, Fanni

Selena Gomez is a meghívottak között volt a 2018-as Met Gálán, amit május 7-én, vagyis tegnap kora este rendeztek meg a new yorki Metropolitan Museum of Art-ban, az idei téma pedig a divat és a katolikus egyház találkozása volt.

A 25 éves énekesnő egy finoman drámai, bohókás stílusú és elegáns ruhában érkezett az eseményre, amivel sikerült meglepnie. Selena egy fehér, finoman átlátszó, mélyen dekoltált és hosszú uszállyal kiegészített custom made Coach estélyit viselt, amit csipkével, kristályokkal és gyöngyökkel, valamint lágy fodrokkal díszítettek fel. Először is azt kell elmondanom, hogy egyáltalán nem számítottam semmi izgalmasra, vagy jóra a fiatal tehetség és az amerikai divatház párosításától, mivel már tavaly is csalódott voltam a megjelenése után, ami idén is így volt, csak az a helyzet, hogy ez még előnytelen is volt számára. Ami azért érthetetlen, mert ő a márka arca és a múzsája, ráadásul ezt a kreációt kifejezetten az ő számára készíteték el, mégis borzalmasan állt rajta az egész, fáj kimondanom, de tényleg a legrosszabbul öltözöttek közé került, amin még a styling sem tudott segíteni, mert ezt sem sikerült eltalálniuk. A végeredmény egyébként nagyon angyali és bájos volt, viszont unalmas, hogy már 4 éve folyamatosan fehér ruhákat visel a gálán, igazán kitalálhatna már a stylistja (és ő is) valami újat és ennél sokkal izgalmassabban. A témát szerintem jól sikerült teljesítenie Selenának, ez az egyetlen pozitívum, amit elmondhatok, mert úgy nézett ki, mint aki most készül a bérmálására, vagy a keresztelőjére. Maga a ruha nem nézett ki borzalmasan, ha hátulról néztük, az uszály tényleg gyönyörű volt, de sajnos az első része és főleg a felsőrész kialakítása hihetetlenül előnytelen volt és rosszul nézett ki, először is az jutott az eszembe, hogy valami ilyesmit viselhetne Cardi B, aki jelenleg várandós és már elég nagy a pocakja, mert egyébként Selena is úgy nézett ki benne. Az alakja teljesen elveszett benne, sem a dereka, sem pedig a csípője nem lett kihangsúlyozva, egyedül a vállaira és a dekoltázsára került figyelem, de még ezt sem lehet megdicsérni, mivel a felsőrész nagyobb volt rá, így a mellkasa és a vállai is sokkal szélesebbnek tűntek benne, mint amilyenek valójában. A színválasztás nem volt rossz, de ahogy már emlegettem 2015 óta fehérben van ezen az eseményen, így unalmas volt számomra és az sem segített rajta, hogy a barnítását nagyon elrontották, úgy nézett ki, mint aki a parti után egy testépítőversenyre sietett volna, annyira narancssárga volt szegény. Az apró részleteket egyébként kifejezetten jól kidolgozták a tervezésen, ehhez semmi kétség nem fér hozzá, de a Coach és  főtervezője bármennyire is próbálkozik, soha nem fog felkerülni a "nagyok" közé. A képek láttán pedig azt figyeltem meg, illetve úgy éreztem, hogy maga Selena sem élvezte túlságosan az együtműködést a márkával, remélem, hogy a szerződést a lájárta után nem hosszabbítják meg. Kiegészítőként egy pár Coach magassarkút, fekete-fehér Coach clutch-ot és Tiffany & Co. ékszereket választott.

Selena haját egy nagyon laza és rendezetlen, alacsonyan elhelyezett kontyba készítették el, amit előtte göndör fürtükbe sütöttek be számára, viszont ez sem állt jól neki. Sajnos a sminkjéről sem tudok túl sok jót elmondani; a szemeit arany csillámporral és műszempillával emelték ki, de a csillámpor mindenhol jelen volt (a ruháján, a hajában, a dekoltázsán és az arcán is), az arcát bronzosították és highlighter-t is vittek fel rá, míg az ajkaira a bőrszínével szinte teljesen megegyező nude színű matt rúzs került, ami szintén rosszul nézett ki, mintha nem lenne szája.

Még nincs hozzászólás.