RED CARPET FASHION

Üdvözlök mindenkit a RedCarpet-Fashion nevű, vörös szőnyeges divattal foglalkozó oldalon. Érdekel a divat és foglalkoztat, hogy milyen ruhákat viseltek a hírességek (színészek, énekesek, modellek) a legnagyobb eseményeken az év során? Ha a kérdésre igen a válasz, akkor nagyon jól helyen jársz. Az oldalon olvashattok a legújabb trendekről, minden héten szavazhattok a legjobban öltözött sztárokra, figyelemmel követhetitek a díjátadószezont és elrepítelek Titeket hollywoodi elit eseményeire, én pedig kielemzem az outfitjeiket, hiszen ki ne lenne kíváncsi rá, hogy mit viseltek egy-egy adott rendezvény alatt!?

Oldaltérkép

 
Chat
 
Family

Kérlek Titeket, hogy ide ne jelentkezzetek! Csak a kedvenc oldalaimnak tartogatom ezeket a helyeket!

 
Elite cserék

    
    
    
    

20/19
Képre vár: Viki, Monic, Kriszti, Zaphire, Fruzsi & Kitti, Szandi
Feltételek | Lekerültek

Kérlek Titeket, hogy a chatben jelentkezzetek!

 
Események

Dec 5, szer - The Hollywood Reporter Women in Entertainment Party
Dec 9, vas - Bumblebee Los Angeles premier
Dec 10, hét - British Fashion Awards
Dec 12, szer - Mary Poppins Returns London premier

Jan 6, vas - Golden Globe Awards
Jan 13, vas - Critics' Choice Awards
Jan 14, hét - NAACP Image Awards
Jan 19, szom - Producers Guild Awards
Jan 22, kedd - Oscar Nominations
Jan 27, vas - Screen Actors Guild Awards
Feb 2, szom - Directors Guild Awards
Feb 10, vas - Grammy Awards
Feb 10, vas - BAFTAs
Feb 19, kedd - Costume Designers Guild Awards
Feb 20, szer - Brit Awards
Feb 23, szom - Film Independent Spirit Awards
Feb 25, hét - Oscars

 
Bejegyzések
Friss bejegyzések
2019.01.22. 18:14
2019.01.22. 17:33
2019.01.22. 16:43
2019.01.22. 16:19
2019.01.20. 20:54
2019.01.20. 20:28
2019.01.20. 20:01
 
Az oldalról

» Admin: Fanni
» Téma: divat
» Nyitás: 2016. január 18.
» Kinézet: v4.0 Márk
» Ajánlott böngésző: Google Chrome
» Egyéb kódok: Gergő, Linda, NikkiiWorld
» E-mail: fannismiley96[kukac]gmail.com
» Források: (x) (x) (x) (x) (x)
»

Az oldal semmilyen kapcsolatban nem áll a tervezőkkel, a modellekkel, hírességek-kel, stylistokkal. Ez csupán egy divattal foglalkozó oldal, ahol a saját vélemé-nyeimet olvashatjátok a vörös szőnyeges megjelenésekről.

belépés x kilépés

 
New events

Selena Gomez x Coach

2018.05.08. 13:22, Fanni

Selena Gomez is a meghívottak között volt a 2018-as Met Gálán, amit május 7-én, vagyis tegnap kora este rendeztek meg a new yorki Metropolitan Museum of Art-ban, az idei téma pedig a divat és a katolikus egyház találkozása volt.

A 25 éves énekesnő egy finoman drámai, bohókás stílusú és elegáns ruhában érkezett az eseményre, amivel sikerült meglepnie. Selena egy fehér, finoman átlátszó, mélyen dekoltált és hosszú uszállyal kiegészített custom made Coach estélyit viselt, amit csipkével, kristályokkal és gyöngyökkel, valamint lágy fodrokkal díszítettek fel. Először is azt kell elmondanom, hogy egyáltalán nem számítottam semmi izgalmasra, vagy jóra a fiatal tehetség és az amerikai divatház párosításától, mivel már tavaly is csalódott voltam a megjelenése után, ami idén is így volt, csak az a helyzet, hogy ez még előnytelen is volt számára. Ami azért érthetetlen, mert ő a márka arca és a múzsája, ráadásul ezt a kreációt kifejezetten az ő számára készíteték el, mégis borzalmasan állt rajta az egész, fáj kimondanom, de tényleg a legrosszabbul öltözöttek közé került, amin még a styling sem tudott segíteni, mert ezt sem sikerült eltalálniuk. A végeredmény egyébként nagyon angyali és bájos volt, viszont unalmas, hogy már 4 éve folyamatosan fehér ruhákat visel a gálán, igazán kitalálhatna már a stylistja (és ő is) valami újat és ennél sokkal izgalmassabban. A témát szerintem jól sikerült teljesítenie Selenának, ez az egyetlen pozitívum, amit elmondhatok, mert úgy nézett ki, mint aki most készül a bérmálására, vagy a keresztelőjére. Maga a ruha nem nézett ki borzalmasan, ha hátulról néztük, az uszály tényleg gyönyörű volt, de sajnos az első része és főleg a felsőrész kialakítása hihetetlenül előnytelen volt és rosszul nézett ki, először is az jutott az eszembe, hogy valami ilyesmit viselhetne Cardi B, aki jelenleg várandós és már elég nagy a pocakja, mert egyébként Selena is úgy nézett ki benne. Az alakja teljesen elveszett benne, sem a dereka, sem pedig a csípője nem lett kihangsúlyozva, egyedül a vállaira és a dekoltázsára került figyelem, de még ezt sem lehet megdicsérni, mivel a felsőrész nagyobb volt rá, így a mellkasa és a vállai is sokkal szélesebbnek tűntek benne, mint amilyenek valójában. A színválasztás nem volt rossz, de ahogy már emlegettem 2015 óta fehérben van ezen az eseményen, így unalmas volt számomra és az sem segített rajta, hogy a barnítását nagyon elrontották, úgy nézett ki, mint aki a parti után egy testépítőversenyre sietett volna, annyira narancssárga volt szegény. Az apró részleteket egyébként kifejezetten jól kidolgozták a tervezésen, ehhez semmi kétség nem fér hozzá, de a Coach és  főtervezője bármennyire is próbálkozik, soha nem fog felkerülni a "nagyok" közé. A képek láttán pedig azt figyeltem meg, illetve úgy éreztem, hogy maga Selena sem élvezte túlságosan az együtműködést a márkával, remélem, hogy a szerződést a lájárta után nem hosszabbítják meg. Kiegészítőként egy pár Coach magassarkút, fekete-fehér Coach clutch-ot és Tiffany & Co. ékszereket választott.

Selena haját egy nagyon laza és rendezetlen, alacsonyan elhelyezett kontyba készítették el, amit előtte göndör fürtükbe sütöttek be számára, viszont ez sem állt jól neki. Sajnos a sminkjéről sem tudok túl sok jót elmondani; a szemeit arany csillámporral és műszempillával emelték ki, de a csillámpor mindenhol jelen volt (a ruháján, a hajában, a dekoltázsán és az arcán is), az arcát bronzosították és highlighter-t is vittek fel rá, míg az ajkaira a bőrszínével szinte teljesen megegyező nude színű matt rúzs került, ami szintén rosszul nézett ki, mintha nem lenne szája.

Még nincs hozzászólás.