Üdvözlök mindenkit a RedCarpet-Fashion nevű oldalon. Az oldal címéből már rájöhettetek, hogy mivel foglalkozhat az oldal, de ha mégsem, akkor elmondanám: az oldalon olvashattok a legújabb trendekről, megnézhetitek a legnagyobb divatházak divatbemutatóit, figyelemmel követhetitek a divatheteket, valamint értesülhettek arról, hogy a kedvenc hírességeitek (legyenek azok színészek, énekesek, modellek stb.) milyen kreációkban jelentek meg az év legnagyobb vörös szőnyeges eseményein.

Oldaltérkép

 
Chat
 
Family

Kérlek Titeket, hogy ide ne jelentkezzetek! Csak a kedvenc oldalaimnak tartogatom ezeket a helyeket!

 
Elite cserék

    
    
    

20/16
Képre vár: Viki, Monic, Kriszti
Feltételek | Lekerültek

Kérlek,Titeket, hogy a chat-ben jelentkezzetek!

 
Események
Aug 7, kedd - Crazy Rich Asians Los Angeles premier
Aug 9, csüt - The Hollywood Foreign Press Association Party
Aug 9, csüt - The Wife London premier
Aug 9, csüt - Mile 22 Los Angeles premier
Aug 12, vas - Teen Choice Awards
Aug 16, csüt - The Children Act London premier
Aug 17, pén - The Last Witness London premier
Aug 20, hét - MTV Video Music Awards
Aug 20, hét - BlacKkKlansman London premier
Aug 22, szer - The Miseducation of Cameron Post London premier
Aug 22, szer - American Animals London premier
Aug 29-Szept 8, szer-szom - Velencei Filmfesztivál
Aug 31-Szept 9, pén-vas - Deauville-i Amerikai Filmfesztivál
Szept 6-16, csüt-vas - Torontói Filmfesztivál
Szept 17, hét - Emmy Awards
Okt 10, szer - Widows London premier
Okt 18, csüt - The Favourite London premier
 
Bejegyzések
Friss bejegyzések
2018.08.16. 19:24
2018.08.16. 18:26
2018.08.16. 17:11
2018.08.16. 16:28
2018.08.16. 16:11
2018.08.16. 15:04
2018.08.16. 13:47
 
Az oldalról

» Admin: Fanni
» Téma: divat
» Nyitás: 2016. január 18.
» Kinézet: v3.0 Márk
» Ajánlott böngésző: Google Chrome
» Egyéb kódok: Gergő
» E-mail: fannismiley96@gmail.com
» Források: x x x x 
»

Az oldal semmilyen kapcsolatban nem áll a tervezőkkel, a modellekkel, hírességek-kel, stylistokkal. Ez csupán egy divattal foglalkozó oldal, ahol a saját vélemé-nyeimet olvashatjátok a vörös szőnyeges megjelenésekről.

belépés x kilépés

 
New events

Cara Delevingne x Christian Dior Couture

2018.05.16. 17:32, Fanni

Cara Delevingne is jelen volt május 7-én, hétfő este a New Yorkban megrendezett 2018-as Met Gálán, aminek a megszokottak szerint a Metropolitan Museum of Art adott otthont, az idei téma pedig a katolikus egyház és a divat találkozása volt.

A 25 éves brit modell egy kifejezetten merész és egyben vagány, drámai ruhát választott ki a stylistjával erre az alkalomra, amit vagy imádni, vagy pedig utálni lehet, köztes érzés nincs ezzel kapcsolatban. Cara egy fekete, teljesen átlátszó Christian Dior Couture estélyit viselt a 2018-as tavaszi/nyári kollekcióból, amit rácsos mintázattal díszítetek fel, valamint hosszú ujjakkal és magasított nyakrésszel egészítettek ki. Lehet vitatkozni ezzel kapcsolatban is, hogy ez miképpen passzolt a témához és én az Instagram segítsége nélkül rá sem jöttem volna, de amikor elolvastam, hogy "biztosan azok a kis helyiségek inspirálták a templomban, ahol a papnak be lehet vallani a bűneikneket, de nem lát minket, mert hasonló rácsos résszel választanak el tőle", azóta nem tudok én sem másra gondolni, csak erre, hogy tényleg ez adhatta az ötletet. Bevallom, hogy a kifutón egyáltalán nem tetszett ez a tervezés, amikor bemutatták, de ha most össze kell hasonlítanom Cara végeredményével, akkor az eredeti jön ki győztesként ebből a párbajból. A sziluett az ottani modell formásabb testén sokkal jobban nézett ki, míg rajta ez alkalommal sajnos inkább lógott és nem igazán lett kihangsúlyozva az alakja benne. A ruhának az egyedisége és a rácsos díszítése nagyon tetszett, ebbe nem tudok belekötni, de jobban örültem volna, ha nem lett volna átlátszó, mert úgy talán még ízléses is lehetett volna a modell megjelenése. Bár annak örültem, hogy legalább az alsóneműjén kívül semmi mást nem villantott meg magából (és itt most főleg a melleire gondolok), viszont most azt kell mondanom, hogy a megszokott, magasított derekú bugyi jobban tetszene ezzel a tervezéssel, ahogy az a kifutón is látható volt. A színvilág biztonságos és klasszikus volt, a fekete alapszínbe nem tudok belekötni, mert Cara világosabb bőrszínével kifejezetten szép pontrasztot alkotott, a díszítés pedig tényleg tetszett a különlegessége és a modern elemei miatt, de sajnos még ennek ellenére is nagy esélye van bekerülni az év legrosszabbul öltözött hírességei közé. Nyaktól felfelé viszont imádtam az egészet és a styling is hibátlan volt. Kiegészítőként egy pár fekete Christian Dior magassarkút, valamint fejdíszt választott.

Cara rövid haja szabadon maradt és beszárítva viselt, illetve rózsaszínre festették. A sminkje nagyon színes és vad lett; a szemeit arany szemhéjpúderrel emelték ki, amit a homlokára és a füleire is felvittek, az arcát erősen pirosították és highligher-t is használtak, míg az ajkaira bordó rúzs került.

Még nincs hozzászólás.