Üdvözlök mindenkit a RedCarpet-Fashion nevű oldalon. Az oldal címéből már rájöhettetek, hogy mivel foglalkozhat az oldal, de ha mégsem, akkor elmondanám: az oldalon olvashattok a legújabb trendekről, megnézhetitek a legnagyobb divatházak divatbemutatóit, figyelemmel követhetitek a divatheteket, valamint értesülhettek arról, hogy a kedvenc hírességeitek (legyenek azok színészek, énekesek, modellek stb.) milyen kreációkban jelentek meg az év legnagyobb vörös szőnyeges eseményein.

Oldaltérkép

 
Chat
 
Family

Kérlek Titeket, hogy ide ne jelentkezzetek! Csak a kedvenc oldalaimnak tartogatom ezeket a helyeket!

Képre vár: Ninaa

 
Elite cserék

    
    
    

20/16
Képre vár: Barbi
Feltételek | Lekerültek

Kérlek,Titeket, hogy a chat-ben jelentkezzetek!

 
Események
Máj 8-19, kedd-szom - Cannes-i Filmfesztivál
Máj 19, szom - The Man Who Killed Don Quixote Cannes premier
Máj 20, vas - Billboard Music Awards
Máj 22, kedd - NYLON's Young Hollywood parti
Máj 22, kedd - The Whitney Museum of American Art Gála
Máj 23, szer - Adrift Los Angeles premier
Máj 24, csüt - Cartier British Polo Dinner
Jún 5, kedd - Incredibles 2 Los Angeles premier
Jún 10, vas - Tony Awards
Jún 18, hét - MTV Movie Awards
Júl 16, hét - Mamma Mia!: Here We Go Again
 
Bejegyzések
Friss bejegyzések
2018.05.25. 19:51
2018.05.25. 19:11
2018.05.25. 18:02
2018.05.24. 19:36
2018.05.24. 19:17
2018.05.24. 18:48
2018.05.24. 16:42
 
Az oldalról

» Admin: Fanni
» Téma: divat
» Nyitás: 2016. január 18.
» Kinézet: v3.0 Márk
» Ajánlott böngésző: Google Chrome
» Egyéb kódok: Gergő
» E-mail: fannismiley96@gmail.com
» Források: x x x x 
»

Az oldal semmilyen kapcsolatban nem áll a tervezőkkel, a modellekkel, hírességek-kel, stylistokkal. Ez csupán egy divattal foglalkozó oldal, ahol a saját vélemé-nyeimet olvashatjátok a vörös szőnyeges megjelenésekről.

belépés x kilépés

 
New events

Cara Delevingne x Christian Dior Couture

2018.05.16. 17:32, Fanni

Cara Delevingne is jelen volt május 7-én, hétfő este a New Yorkban megrendezett 2018-as Met Gálán, aminek a megszokottak szerint a Metropolitan Museum of Art adott otthont, az idei téma pedig a katolikus egyház és a divat találkozása volt.

A 25 éves brit modell egy kifejezetten merész és egyben vagány, drámai ruhát választott ki a stylistjával erre az alkalomra, amit vagy imádni, vagy pedig utálni lehet, köztes érzés nincs ezzel kapcsolatban. Cara egy fekete, teljesen átlátszó Christian Dior Couture estélyit viselt a 2018-as tavaszi/nyári kollekcióból, amit rácsos mintázattal díszítetek fel, valamint hosszú ujjakkal és magasított nyakrésszel egészítettek ki. Lehet vitatkozni ezzel kapcsolatban is, hogy ez miképpen passzolt a témához és én az Instagram segítsége nélkül rá sem jöttem volna, de amikor elolvastam, hogy "biztosan azok a kis helyiségek inspirálták a templomban, ahol a papnak be lehet vallani a bűneikneket, de nem lát minket, mert hasonló rácsos résszel választanak el tőle", azóta nem tudok én sem másra gondolni, csak erre, hogy tényleg ez adhatta az ötletet. Bevallom, hogy a kifutón egyáltalán nem tetszett ez a tervezés, amikor bemutatták, de ha most össze kell hasonlítanom Cara végeredményével, akkor az eredeti jön ki győztesként ebből a párbajból. A sziluett az ottani modell formásabb testén sokkal jobban nézett ki, míg rajta ez alkalommal sajnos inkább lógott és nem igazán lett kihangsúlyozva az alakja benne. A ruhának az egyedisége és a rácsos díszítése nagyon tetszett, ebbe nem tudok belekötni, de jobban örültem volna, ha nem lett volna átlátszó, mert úgy talán még ízléses is lehetett volna a modell megjelenése. Bár annak örültem, hogy legalább az alsóneműjén kívül semmi mást nem villantott meg magából (és itt most főleg a melleire gondolok), viszont most azt kell mondanom, hogy a megszokott, magasított derekú bugyi jobban tetszene ezzel a tervezéssel, ahogy az a kifutón is látható volt. A színvilág biztonságos és klasszikus volt, a fekete alapszínbe nem tudok belekötni, mert Cara világosabb bőrszínével kifejezetten szép pontrasztot alkotott, a díszítés pedig tényleg tetszett a különlegessége és a modern elemei miatt, de sajnos még ennek ellenére is nagy esélye van bekerülni az év legrosszabbul öltözött hírességei közé. Nyaktól felfelé viszont imádtam az egészet és a styling is hibátlan volt. Kiegészítőként egy pár fekete Christian Dior magassarkút, valamint fejdíszt választott.

Cara rövid haja szabadon maradt és beszárítva viselt, illetve rózsaszínre festették. A sminkje nagyon színes és vad lett; a szemeit arany szemhéjpúderrel emelték ki, amit a homlokára és a füleire is felvittek, az arcát erősen pirosították és highligher-t is használtak, míg az ajkaira bordó rúzs került.

Még nincs hozzászólás.