Üdvözlök mindenkit a RedCarpet-Fashion nevű oldalon. Az oldal címéből már rájöhettetek, hogy mivel foglalkozhat az oldal, de ha mégsem, akkor elmondanám: az oldalon olvashattok a legújabb trendekről, megnézhetitek a legnagyobb divatházak divatbemutatóit, figyelemmel követhetitek a divatheteket, valamint értesülhettek arról, hogy a kedvenc hírességeitek (legyenek azok színészek, énekesek, modellek stb.) milyen kreációkban jelentek meg az év legnagyobb vörös szőnyeges eseményein.

Oldaltérkép

 
Chat
 
Family

Kérlek Titeket, hogy ide ne jelentkezzetek! Csak a kedvenc oldalaimnak tartogatom ezeket a helyeket!

Képre vár: Ninaa

 
Elite cserék

    
    
    

20/16
Képre vár: Barbi, Viki, Monic
Feltételek | Lekerültek

Kérlek,Titeket, hogy a chat-ben jelentkezzetek!

 
Események
Júl 13, pén - Mission Impossible: Fallout London premier
Júl 16, hét - Mamma Mia!: Here We Go Again
Júl 19-22, csüt-vas - Comic Con San Diego
Júl 21, szom - Entertainment Weekly Comic Con parti
Júl 22, vas - Teen Titans Go to Movies Los Angeles premier
Júl 25, szer - The Spy Who Dumped Me Los Angeles premier
Aug 3, pén - Christopher Robin London premiere
Aug 12, vas - Teen Choice Awards
Aug 20, hét - MTV Video Music Awards
 
Bejegyzések
Friss bejegyzések
2018.07.22. 18:54
2018.07.22. 15:21
2018.07.22. 15:03
2018.07.22. 14:49
2018.07.21. 20:07
2018.07.21. 19:52
2018.07.21. 18:59
 
Az oldalról

» Admin: Fanni
» Téma: divat
» Nyitás: 2016. január 18.
» Kinézet: v3.0 Márk
» Ajánlott böngésző: Google Chrome
» Egyéb kódok: Gergő
» E-mail: fannismiley96@gmail.com
» Források: x x x x 
»

Az oldal semmilyen kapcsolatban nem áll a tervezőkkel, a modellekkel, hírességek-kel, stylistokkal. Ez csupán egy divattal foglalkozó oldal, ahol a saját vélemé-nyeimet olvashatjátok a vörös szőnyeges megjelenésekről.

belépés x kilépés

 
New events

Jenna Dewan x Zuhair Murad

2018.05.22. 15:02, Fanni

Jenna Dewan is hivatalos volt még május 20-án, vasárnap este a 2018-as Billboard Music Awards-ra, aminek az MGM Grand Garden Arena adott otthont Las Vegasban.

A 37 éves színésznő egy igazán szexi és egyben vagány ruhában lépett a vörös szőnyegre, ahol remekül nézett ki. Jenna egy fekete, pánt nélküli és alakkövető Zuhair Murad bőr miniruhát viselt a 2018-as tavaszi/nyári kollekcióból, amit arany szegecsekkel díszítettek fel. A megjelenése elég bevállalós lett, illetve nagyon tüzes, viszont ezen az eseményen tökéletesen megállta a helyét és nagyon jól állt a színésznőnek a végeredmény, eladhatóvá tudta tenni az egészet, aminek nagyon örültem. A ruha nekem személy szerint meglepően tetszett, pedig a Zuhair Murad tervezéseket mostanában már nagyon untam, de ezzel sikerült bebizonyítaniuk, hogy mást is tudnak a rengeteg csillogó-villogó, és gazdagon díszített átlátszó ruhák mellett készíteni, szóval boldog voltam Jenna választása miatt, mert végre valami új dolgot láthattunk tőle is. A szabás tökéletes volt, az alakját nagyon szépen követte, aminek köszönhetően a vékony dereka és a formás csípője is nagyon szépen ki lett hangsúlyozva, viszont a legnagyobb figyelem a hosszú lábaira, illetve a vállaira került, melyeket sikerült nagyszerűen megvillantania. A színválasztás a megsokottakkal ellenkezőleg elég sötét lett, ami váratlan volt, viszont Jenna világos bőrszínével remek összhangot alkotott, az arany díszítéstől pedig az összhatás még izgalmasabb és egyben vagányabb lett. A styling is nagyon tetszett, főleg a cipő, amit a ruhához hasonló arany részletekkel tettek teljessé, melyek együtt remekül néztek ki. A megjelenését egy pár fekete, arany szegecsekkel díszített Stuart Weitzman magassarkú szandállal egészítette ki és tette teljessé.

Jenna rövid haja leengedve maradt, amit középen elválasztva és egyenesre vasalva viselt. A sminkje elég sötét és drámai lett; a szemeit fekete és citromsárga füstös sminkkel, valamint műszempillával emelték ki, az arcát pirosították, míg az ajkaira barackszínű rúzst vittek fel.

Még nincs hozzászólás.