Üdvözlök mindenkit a RedCarpet-Fashion nevű oldalon. Az oldal címéből már rájöhettetek, hogy mivel foglalkozhat az oldal, de ha mégsem, akkor elmondanám: az oldalon olvashattok a legújabb trendekről, megnézhetitek a legnagyobb divatházak divatbemutatóit, figyelemmel követhetitek a divatheteket, valamint értesülhettek arról, hogy a kedvenc hírességeitek (legyenek azok színészek, énekesek, modellek stb.) milyen kreációkban jelentek meg az év legnagyobb vörös szőnyeges eseményein.

Oldaltérkép

 
Chat
 
Family

Kérlek Titeket, hogy ide ne jelentkezzetek! Csak a kedvenc oldalaimnak tartogatom ezeket a helyeket!

 
Elite cserék

    
    
    

20/17
Képre vár: Viki, Monic, Kriszti, zara
Feltételek | Lekerültek

Kérlek,Titeket, hogy a chat-ben jelentkezzetek!

 
Események
Szept 6-16, csüt-vas - Torontói Filmfesztivál
Szept 14, pén - Audi Emmy Awards elő-parti
Szept 15, szom - BAFTA TV Tea parti
Szept 15, szom - Women Making History Brunch
Szept 15, szom - Variety and Women in Film parti
Szept 16, vas - Victoria Bekcham x Vogue UK parti

Szept 16, vas- The House with a Clock on Its Wall LA premier
Szept 17, hét - Emmy Awards
Szept 17, hét - Netflix after parti 
Szept 17, hét - HBO after parti
Szept 17, hét - WME parti
Szept 17, hét - LOVE magazin parti
Szept 17, hét - A Simple Favour London premier
Szept 19-21, szer-pén - San Sebastian Filmfesztivál
Szept 22, szom - Smallfoot Los Angeles premier
Szept 22, szom - Bad Times at the El Royale Los Angeles premier
Szept 24, hét - A Star Is Born Los Angeles premier
Szept 24, hét - Night School Los Angeles premier
Szept 27, csüt - A Star Is Born London premier
Szept 28, pén - Nomis Los Angeles premier
Okt 10, szer - Widows London premier
Okt 17, szer - Halloween Los Angeles premier
Okt 18, csüt - The Favourite London premier
Okt 23, kedd - Bohemian Rhapsody London premier
 
Bejegyzések
Friss bejegyzések
2018.09.19. 11:11
2018.09.19. 10:47
2018.09.19. 10:25
2018.09.19. 10:04
2018.09.19. 09:32
2018.09.19. 09:12
2018.09.17. 20:12
 
Az oldalról

» Admin: Fanni
» Téma: divat
» Nyitás: 2016. január 18.
» Kinézet: v3.0 Márk
» Ajánlott böngésző: Google Chrome
» Egyéb kódok: Gergő
» E-mail: fannismiley96@gmail.com
» Források: x x x x 
»

Az oldal semmilyen kapcsolatban nem áll a tervezőkkel, a modellekkel, hírességek-kel, stylistokkal. Ez csupán egy divattal foglalkozó oldal, ahol a saját vélemé-nyeimet olvashatjátok a vörös szőnyeges megjelenésekről.

belépés x kilépés

 
New events

Sandra Bullock x Zuhair Murad

2018.06.16. 18:38, Fanni

Sandra Bullock is hivatalos volt június 13-án, még szerda kora este az 'Ocean's 8' londoni premierjére, amit a Cineworldben rendeztek meg a Leicester Square-en.

A film 53 éves Oscar díjas színésznője egy szexi és kacér, de mégis elegáns outfitben lépett a vörös szőnyegre, ahol remekül nézett ki. Sandra egy színes, fekete, sötétzöld, fehér, lila és bordó színekből összeálló, mélyen dekoltált és kicsit bővebb szabású Zuhair Murad jumpsuit-ot viselt a 2018-as elő-őszi kollekcióból, amit flitterekkel díszítettek fel, valamint hosszú ujjakkal egészítettek ki. Azt kell mondanom, hogy a new yorki premieren viselt Elie Saab Couture estélyinél ez már egy hatalmas előrehaladás volt a színésznőtől, örültem, hogy egy előnyösebb darabot választottak ki a stylistjával, bár még ez sem volt az igazi, de fényévekkel jobban állt neki, mint az előző megjelenése. A szabás szinte tökéletes volt, egy-két dolgon változtattam volna, mint a nadrág hossza, ami nyugodtan lehetett volna földig érő, valamint a dekoltázsrész, ami szerény személyem szerint kicsit szélesebb volt, mint kellett volna, de minden más rendben volt. Szerencsére Sandra alakjára most nagy figyelem került, a vékony dereka, illetve a formás csípője is tökéletesen ki lett hangsúlyozva, de a dekoltázsát is kiemelték, amitől az összhatás sokkal merészebb és dögösebb lett, ez pedig már ráfért a megjelenéseire. Ezért ennél egy kicsit elegánsabb ruhára számítottam volna tőle, mivel az előző számára túl drámai, ez pedig a maga módján túl egyszerű lett, de még mindig ezt látom szívesebben rajta, mint az estélyit a múlt hétről, mert ez tényleg jól kiemelte a színésznő alakját, az meg egy teljesen más kérdés, hogy kicsit lazább volt, mint kellett volna. A színeket viszont imádtam, ezek az sötétebb, de mégis izgalmas árnyalatok egymással és Sandra napbarnított bőrszínével is gyönyörű összhangot alkottak, míg a flitterekkel sokkal izgalmasabbá varázsolták az összhatást és a csillogó elemek is megjelentek, aminek köszönhetően mégsem lett unalmas a megjelenése. Kiegészítőként egy pár fekete Stuart Weitzman magassarkú szandált és Lorraine Schwartz ékszereket választott.

Sandra haja leengedve maradt, amit középen elválasztva és laza hullámokba besütve viselt, de ez helyett egy sikkesebb fazonnak, mondjuk szoros kontynak, vagy copfnak jobban örültem volna, vagy már az is jobb lenne, ha a hátára omolt volna a hajzuhataga. A sminkje viszont rendben volt az egyszerűségével együtt; a szemeit fekete szemhéjpúderrel és szempillaspirállal emelték ki, az arcát pirosították és bronzosították, míg az ajkaira rózsaszín rúzst vittek fel.

1 hozzászólás
Legelső hozzászólásokKorábbiak 1 ÚjabbakUtolsó hozzászólások
Idézet
2018.06.18. 16:53
Vivane

I am very happy with your excellent site, it is very interesting!

voyance mail gratuit

Legelső hozzászólásokKorábbiak 1 ÚjabbakUtolsó hozzászólások