Üdvözlök mindenkit a RedCarpet-Fashion nevű oldalon. Az oldal címéből már rájöhettetek, hogy mivel foglalkozhat az oldal, de ha mégsem, akkor elmondanám: az oldalon olvashattok a legújabb trendekről, megnézhetitek a legnagyobb divatházak divatbemutatóit, figyelemmel követhetitek a divatheteket, valamint értesülhettek arról, hogy a kedvenc hírességeitek (legyenek azok színészek, énekesek, modellek stb.) milyen kreációkban jelentek meg az év legnagyobb vörös szőnyeges eseményein.

Oldaltérkép

 
Chat
 
Family

Kérlek Titeket, hogy ide ne jelentkezzetek! Csak a kedvenc oldalaimnak tartogatom ezeket a helyeket!

Képre vár: Ninaa

 
Elite cserék

    
    
    

20/16
Képre vár: Barbi, Viki, Monic
Feltételek | Lekerültek

Kérlek,Titeket, hogy a chat-ben jelentkezzetek!

 
Események
Júl 13, pén - Mission Impossible: Fallout London premier
Júl 16, hét - Mamma Mia!: Here We Go Again
Júl 19-22, csüt-vas - Comic Con San Diego
Júl 21, szom - Entertainment Weekly Comic Con parti
Júl 22, vas - Teen Titans Go to Movies Los Angeles premier
Júl 25, szer - The Spy Who Dumped Me Los Angeles premier
Aug 3, pén - Christopher Robin London premiere
Aug 12, vas - Teen Choice Awards
Aug 20, hét - MTV Video Music Awards
 
Bejegyzések
Friss bejegyzések
2018.07.22. 18:54
2018.07.22. 15:21
2018.07.22. 15:03
2018.07.22. 14:49
2018.07.21. 20:07
2018.07.21. 19:52
2018.07.21. 18:59
 
Az oldalról

» Admin: Fanni
» Téma: divat
» Nyitás: 2016. január 18.
» Kinézet: v3.0 Márk
» Ajánlott böngésző: Google Chrome
» Egyéb kódok: Gergő
» E-mail: fannismiley96@gmail.com
» Források: x x x x 
»

Az oldal semmilyen kapcsolatban nem áll a tervezőkkel, a modellekkel, hírességek-kel, stylistokkal. Ez csupán egy divattal foglalkozó oldal, ahol a saját vélemé-nyeimet olvashatjátok a vörös szőnyeges megjelenésekről.

belépés x kilépés

 
New events

Sandra Bullock x Zuhair Murad

2018.06.16. 18:38, Fanni

Sandra Bullock is hivatalos volt június 13-án, még szerda kora este az 'Ocean's 8' londoni premierjére, amit a Cineworldben rendeztek meg a Leicester Square-en.

A film 53 éves Oscar díjas színésznője egy szexi és kacér, de mégis elegáns outfitben lépett a vörös szőnyegre, ahol remekül nézett ki. Sandra egy színes, fekete, sötétzöld, fehér, lila és bordó színekből összeálló, mélyen dekoltált és kicsit bővebb szabású Zuhair Murad jumpsuit-ot viselt a 2018-as elő-őszi kollekcióból, amit flitterekkel díszítettek fel, valamint hosszú ujjakkal egészítettek ki. Azt kell mondanom, hogy a new yorki premieren viselt Elie Saab Couture estélyinél ez már egy hatalmas előrehaladás volt a színésznőtől, örültem, hogy egy előnyösebb darabot választottak ki a stylistjával, bár még ez sem volt az igazi, de fényévekkel jobban állt neki, mint az előző megjelenése. A szabás szinte tökéletes volt, egy-két dolgon változtattam volna, mint a nadrág hossza, ami nyugodtan lehetett volna földig érő, valamint a dekoltázsrész, ami szerény személyem szerint kicsit szélesebb volt, mint kellett volna, de minden más rendben volt. Szerencsére Sandra alakjára most nagy figyelem került, a vékony dereka, illetve a formás csípője is tökéletesen ki lett hangsúlyozva, de a dekoltázsát is kiemelték, amitől az összhatás sokkal merészebb és dögösebb lett, ez pedig már ráfért a megjelenéseire. Ezért ennél egy kicsit elegánsabb ruhára számítottam volna tőle, mivel az előző számára túl drámai, ez pedig a maga módján túl egyszerű lett, de még mindig ezt látom szívesebben rajta, mint az estélyit a múlt hétről, mert ez tényleg jól kiemelte a színésznő alakját, az meg egy teljesen más kérdés, hogy kicsit lazább volt, mint kellett volna. A színeket viszont imádtam, ezek az sötétebb, de mégis izgalmas árnyalatok egymással és Sandra napbarnított bőrszínével is gyönyörű összhangot alkottak, míg a flitterekkel sokkal izgalmasabbá varázsolták az összhatást és a csillogó elemek is megjelentek, aminek köszönhetően mégsem lett unalmas a megjelenése. Kiegészítőként egy pár fekete Stuart Weitzman magassarkú szandált és Lorraine Schwartz ékszereket választott.

Sandra haja leengedve maradt, amit középen elválasztva és laza hullámokba besütve viselt, de ez helyett egy sikkesebb fazonnak, mondjuk szoros kontynak, vagy copfnak jobban örültem volna, vagy már az is jobb lenne, ha a hátára omolt volna a hajzuhataga. A sminkje viszont rendben volt az egyszerűségével együtt; a szemeit fekete szemhéjpúderrel és szempillaspirállal emelték ki, az arcát pirosították és bronzosították, míg az ajkaira rózsaszín rúzst vittek fel.

1 hozzászólás
Legelső hozzászólásokKorábbiak 1 ÚjabbakUtolsó hozzászólások
Idézet
2018.06.18. 16:53
Vivane

I am very happy with your excellent site, it is very interesting!

voyance mail gratuit

Legelső hozzászólásokKorábbiak 1 ÚjabbakUtolsó hozzászólások