Üdvözlök mindenkit a RedCarpet-Fashion nevű oldalon. Az oldal címéből már rájöhettetek, hogy mivel foglalkozhat az oldal, de ha mégsem, akkor elmondanám: az oldalon olvashattok a legújabb trendekről, megnézhetitek a legnagyobb divatházak divatbemutatóit, figyelemmel követhetitek a divatheteket, valamint értesülhettek arról, hogy a kedvenc hírességeitek (legyenek azok színészek, énekesek, modellek stb.) milyen kreációkban jelentek meg az év legnagyobb vörös szőnyeges eseményein.

Oldaltérkép

 
Chat
 
Family

Kérlek Titeket, hogy ide ne jelentkezzetek! Csak a kedvenc oldalaimnak tartogatom ezeket a helyeket!

Képre vár: Ninaa

 
Elite cserék

    
    
    

20/16
Képre vár: Barbi, Viki, Monic
Feltételek | Lekerültek

Kérlek,Titeket, hogy a chat-ben jelentkezzetek!

 
Események
Júl 13, pén - Mission Impossible: Fallout London premier
Júl 16, hét - Mamma Mia!: Here We Go Again
Júl 19-22, csüt-vas - Comic Con San Diego
Júl 21, szom - Entertainment Weekly Comic Con parti
Júl 22, vas - Teen Titans Go to Movies Los Angeles premier
Júl 25, szer - The Spy Who Dumped Me Los Angeles premier
Aug 3, pén - Christopher Robin London premiere
Aug 12, vas - Teen Choice Awards
Aug 20, hét - MTV Video Music Awards
 
Bejegyzések
Friss bejegyzések
2018.07.22. 18:54
2018.07.22. 15:21
2018.07.22. 15:03
2018.07.22. 14:49
2018.07.21. 20:07
2018.07.21. 19:52
2018.07.21. 18:59
 
Az oldalról

» Admin: Fanni
» Téma: divat
» Nyitás: 2016. január 18.
» Kinézet: v3.0 Márk
» Ajánlott böngésző: Google Chrome
» Egyéb kódok: Gergő
» E-mail: fannismiley96@gmail.com
» Források: x x x x 
»

Az oldal semmilyen kapcsolatban nem áll a tervezőkkel, a modellekkel, hírességek-kel, stylistokkal. Ez csupán egy divattal foglalkozó oldal, ahol a saját vélemé-nyeimet olvashatjátok a vörös szőnyeges megjelenésekről.

belépés x kilépés

 
New events

Uzo Aduba x Cristina Ottaviano

2018.06.22. 17:47, Fanni

Uzo Aduba is jelen volt a 2018-as Tony Awards-on, amit még június 10-én, vasárnap este rendeztek meg a new yorki Radio City Music Hall-ban.

A 37 éves színésznő egy elegáns és finoman szexi, klasszikus stílusú összeállítást választott ki erre az alkalomra, amiben csodásan nézett ki. Uzo egy élénk napsárga, nyakpánttal és oldalt egy magas felvágással kiegészített, valamint finoman alakkövető Cristina Ottaviano estélyit viselt, amit kifejezetten az ő számára terveztek. A színésznő megjelenéseit korábban nagyon szerettem, de tavaly valami történt, mert egyre többet és többet hibázott, de örömmel látom, hogy visszatalált a régi önmagához, mert megint csodásan festett és tényleg nagyon csinos volt a kreációban. A szabásba lehetetlen lenne hibát találni, mert szerencsére előnyös volt minden szempontból Uzo formás alakja számára. Jól látható, hogy a vékony derekára és a csípőjére is elég nagy figyelem került, minden részlet remekül ki lett emelve rajta, plusz sejtelmesen még a lábát, valamint a vállait is meg tudta villantani, amitől elég kacér és finoman dögös lett a végeredmény, amiért nem tudok haragudni rá. A színválasztás volt viszont a szíve és a lelke az összhatásnak, mivel maga a sziluett elég egyszerű és megszokott volt, azzal sok újdonságot nem tartogatott számunkra, viszont ez a gyönyörű sárga árnyalat ellopta a show-t és izgalmasabbá tette az egész megjelenését, nem utolsósorban a színésznő sötét bőrszínével és a fekete hajával is nagyszerű összhangot alkotott. A megjelenését egy pár arany Jimmy Choo magassarkúval és Lorraine Schwartz ékszerekkel egészítette ki és tette teljessé.

Uzo haját egy középen elválasztott, szoros és alacsonyan elhelyezett kontyba készítették el. A sminkje a megszokottak szerint klasszikus, de feltűnő volt; a szemeit fekete füstös sminkkel és szempillaspirállal emelték ki, az arcát pirosították és bronzosították, végezetül az ajkaira barna rúzs került, ami helyett egy piros árnyalatnak jobban örültem volna. 

Még nincs hozzászólás.