Üdvözlök mindenkit a RedCarpet-Fashion nevű oldalon. Az oldal címéből már rájöhettetek, hogy mivel foglalkozhat az oldal, de ha mégsem, akkor elmondanám: az oldalon olvashattok a legújabb trendekről, megnézhetitek a legnagyobb divatházak divatbemutatóit, figyelemmel követhetitek a divatheteket, valamint értesülhettek arról, hogy a kedvenc hírességeitek (legyenek azok színészek, énekesek, modellek stb.) milyen kreációkban jelentek meg az év legnagyobb vörös szőnyeges eseményein.

Oldaltérkép

 
Chat
 
Family

Kérlek Titeket, hogy ide ne jelentkezzetek! Csak a kedvenc oldalaimnak tartogatom ezeket a helyeket!

 
Elite cserék

    
    
    

20/17
Képre vár: Viki, Monic, Kriszti, zara
Feltételek | Lekerültek

Kérlek,Titeket, hogy a chat-ben jelentkezzetek!

 
Események
Szept 6-16, csüt-vas - Torontói Filmfesztivál
Szept 14, pén - Audi Emmy Awards elő-parti
Szept 15, szom - BAFTA TV Tea parti
Szept 15, szom - Women Making History Brunch
Szept 15, szom - Variety and Women in Film parti
Szept 16, vas - Victoria Bekcham x Vogue UK parti

Szept 16, vas- The House with a Clock on Its Wall LA premier
Szept 17, hét - Emmy Awards
Szept 17, hét - Netflix after parti 
Szept 17, hét - HBO after parti
Szept 17, hét - WME parti
Szept 17, hét - LOVE magazin parti
Szept 17, hét - A Simple Favour London premier
Szept 19-21, szer-pén - San Sebastian Filmfesztivál
Szept 22, szom - Smallfoot Los Angeles premier
Szept 22, szom - Bad Times at the El Royale Los Angeles premier
Szept 24, hét - A Star Is Born Los Angeles premier
Szept 24, hét - Night School Los Angeles premier
Szept 27, csüt - A Star Is Born London premier
Szept 28, pén - Nomis Los Angeles premier
Okt 10, szer - Widows London premier
Okt 17, szer - Halloween Los Angeles premier
Okt 18, csüt - The Favourite London premier
Okt 23, kedd - Bohemian Rhapsody London premier
 
Bejegyzések
Friss bejegyzések
2018.09.19. 11:11
2018.09.19. 10:47
2018.09.19. 10:25
2018.09.19. 10:04
2018.09.19. 09:32
2018.09.19. 09:12
2018.09.17. 20:12
 
Az oldalról

» Admin: Fanni
» Téma: divat
» Nyitás: 2016. január 18.
» Kinézet: v3.0 Márk
» Ajánlott böngésző: Google Chrome
» Egyéb kódok: Gergő
» E-mail: fannismiley96@gmail.com
» Források: x x x x 
»

Az oldal semmilyen kapcsolatban nem áll a tervezőkkel, a modellekkel, hírességek-kel, stylistokkal. Ez csupán egy divattal foglalkozó oldal, ahol a saját vélemé-nyeimet olvashatjátok a vörös szőnyeges megjelenésekről.

belépés x kilépés

 
New events

Amy Schumer x Brandon Maxwell

2018.06.22. 18:02, Fanni

Amy Schumer is jelen volt az idei Tony díjátadón, amit még június 10-én, vasárnap este rendeztek meg New Yorkban és a Radio City Music Hall adott neki otthont.

A 37 éves színésznő egy eléggé egyszerű, de mégis elegáns és kicsit sejtelmes outfit mellett döntött a stylistjával ez alkalommal, ami meglepően jól állt neki. Amy egy fekete, mélyen dekoltált és a csípőjétől kezdve bővülő Brandon Maxell estélyit viselt a 2018-as tavaszi/nyári kollekcióból, aminek a szoknyarészét elől magasan fel is sliccelték. A színésznő megjelenéseire visszaemlékezve azt kell mondanom, hogy nem igazán tartozik ez miatt a kedvenceim közé, bár az is igaz, hogy nem mindenkit érdekel a divat, ő pont ezek közé tartozik és ezzel nincs is semmi baj, de szinte mindig azt érzem rajta, hogy nem érzi jól magát a ruhákban és a vörös szőnyegen, ami a képeken meg is látszik és pont ez miatt nem is igazán szoktam élvezni az outfitjeit, mert hiába néz ki jól egy kreáció, amit visel, ha nem tudja eladni, akkor már az egész el van veszve. Sajnos ezzel a szettel is ez volt a gond, mert előnyös volt számára és az egyszerűsége is jól passzolt hozzá, de igazából unalmas volt és még a hétköznapisága ellenére sem tudott meggyőzni arról, hogy jól állt neki, hiába volt előnyös az alakján. Jól látható, hogy Amy formás vonalait végig szépen követte, a vékony dereka és a csípője is szépen ki lett emelve, sőt a lábait is sikerült sejtelmesen megvillantania, valamint a dekoltázsára is kacéran felhívták a figyelmünket, amitől a végeredmény szexi lett, de mégsem esett túlzásokba. A legnagyobb problémám az volt, hogy hiányoztak az összhatásból a színek, legalább a sminkjével lehetett volna egy kicsit bátrabb és változatosabb. A fekete színválasztással nem lepett meg a színésznő, mert elég gyakran láthatjuk sötét színekben, így kiszámítható volt, bár a napbarnított bőrszínével jól mutatott. Összességében jól nézett ki, de mégsem tudott teljes mértékben meggyőzni ezzel az estélyivel. A megjelenését egy pár ezüst Jimmy Choo magassarkú szandált választott.

Amy haját egy laza, elől kicsit megemelt és alacsonyabban elhelyezett kontyba fogták össze. A sminkje egyszerű, de mutatós lett; a szemeit fekete szemceruzával és ezüst szemhéjpúderrel, valamint szempillaspirállal emelték ki, az arcát pirosították és highligher-t is használtak, végezetül az ajkaira rózsaszín szájfény került.

Még nincs hozzászólás.