Üdvözlök mindenkit a RedCarpet-Fashion nevű oldalon. Az oldal címéből már rájöhettetek, hogy mivel foglalkozhat az oldal, de ha mégsem, akkor elmondanám: az oldalon olvashattok a legújabb trendekről, megnézhetitek a legnagyobb divatházak divatbemutatóit, figyelemmel követhetitek a divatheteket, valamint értesülhettek arról, hogy a kedvenc hírességeitek (legyenek azok színészek, énekesek, modellek stb.) milyen kreációkban jelentek meg az év legnagyobb vörös szőnyeges eseményein.

Oldaltérkép

 
Chat
 
Family

Kérlek Titeket, hogy ide ne jelentkezzetek! Csak a kedvenc oldalaimnak tartogatom ezeket a helyeket!

Képre vár: Ninaa

 
Elite cserék

    
    
    

20/16
Képre vár: Barbi, Viki, Monic
Feltételek | Lekerültek

Kérlek,Titeket, hogy a chat-ben jelentkezzetek!

 
Események
Júl 13, pén - Mission Impossible: Fallout London premier
Júl 16, hét - Mamma Mia!: Here We Go Again
Júl 19-22, csüt-vas - Comic Con San Diego
Júl 21, szom - Entertainment Weekly Comic Con parti
Júl 22, vas - Teen Titans Go to Movies Los Angeles premier
Júl 25, szer - The Spy Who Dumped Me Los Angeles premier
Aug 3, pén - Christopher Robin London premiere
Aug 12, vas - Teen Choice Awards
Aug 20, hét - MTV Video Music Awards
 
Bejegyzések
Friss bejegyzések
2018.07.22. 18:54
2018.07.22. 15:21
2018.07.22. 15:03
2018.07.22. 14:49
2018.07.21. 20:07
2018.07.21. 19:52
2018.07.21. 18:59
 
Az oldalról

» Admin: Fanni
» Téma: divat
» Nyitás: 2016. január 18.
» Kinézet: v3.0 Márk
» Ajánlott böngésző: Google Chrome
» Egyéb kódok: Gergő
» E-mail: fannismiley96@gmail.com
» Források: x x x x 
»

Az oldal semmilyen kapcsolatban nem áll a tervezőkkel, a modellekkel, hírességek-kel, stylistokkal. Ez csupán egy divattal foglalkozó oldal, ahol a saját vélemé-nyeimet olvashatjátok a vörös szőnyeges megjelenésekről.

belépés x kilépés

 
New events

Amy Schumer x Brandon Maxwell

2018.06.22. 18:02, Fanni

Amy Schumer is jelen volt az idei Tony díjátadón, amit még június 10-én, vasárnap este rendeztek meg New Yorkban és a Radio City Music Hall adott neki otthont.

A 37 éves színésznő egy eléggé egyszerű, de mégis elegáns és kicsit sejtelmes outfit mellett döntött a stylistjával ez alkalommal, ami meglepően jól állt neki. Amy egy fekete, mélyen dekoltált és a csípőjétől kezdve bővülő Brandon Maxell estélyit viselt a 2018-as tavaszi/nyári kollekcióból, aminek a szoknyarészét elől magasan fel is sliccelték. A színésznő megjelenéseire visszaemlékezve azt kell mondanom, hogy nem igazán tartozik ez miatt a kedvenceim közé, bár az is igaz, hogy nem mindenkit érdekel a divat, ő pont ezek közé tartozik és ezzel nincs is semmi baj, de szinte mindig azt érzem rajta, hogy nem érzi jól magát a ruhákban és a vörös szőnyegen, ami a képeken meg is látszik és pont ez miatt nem is igazán szoktam élvezni az outfitjeit, mert hiába néz ki jól egy kreáció, amit visel, ha nem tudja eladni, akkor már az egész el van veszve. Sajnos ezzel a szettel is ez volt a gond, mert előnyös volt számára és az egyszerűsége is jól passzolt hozzá, de igazából unalmas volt és még a hétköznapisága ellenére sem tudott meggyőzni arról, hogy jól állt neki, hiába volt előnyös az alakján. Jól látható, hogy Amy formás vonalait végig szépen követte, a vékony dereka és a csípője is szépen ki lett emelve, sőt a lábait is sikerült sejtelmesen megvillantania, valamint a dekoltázsára is kacéran felhívták a figyelmünket, amitől a végeredmény szexi lett, de mégsem esett túlzásokba. A legnagyobb problémám az volt, hogy hiányoztak az összhatásból a színek, legalább a sminkjével lehetett volna egy kicsit bátrabb és változatosabb. A fekete színválasztással nem lepett meg a színésznő, mert elég gyakran láthatjuk sötét színekben, így kiszámítható volt, bár a napbarnított bőrszínével jól mutatott. Összességében jól nézett ki, de mégsem tudott teljes mértékben meggyőzni ezzel az estélyivel. A megjelenését egy pár ezüst Jimmy Choo magassarkú szandált választott.

Amy haját egy laza, elől kicsit megemelt és alacsonyabban elhelyezett kontyba fogták össze. A sminkje egyszerű, de mutatós lett; a szemeit fekete szemceruzával és ezüst szemhéjpúderrel, valamint szempillaspirállal emelték ki, az arcát pirosították és highligher-t is használtak, végezetül az ajkaira rózsaszín szájfény került.

Még nincs hozzászólás.