Üdvözlök mindenkit a RedCarpet-Fashion nevű oldalon. Az oldal címéből már rájöhettetek, hogy mivel foglalkozhat az oldal, de ha mégsem, akkor elmondanám: az oldalon olvashattok a legújabb trendekről, megnézhetitek a legnagyobb divatházak divatbemutatóit, figyelemmel követhetitek a divatheteket, valamint értesülhettek arról, hogy a kedvenc hírességeitek (legyenek azok színészek, énekesek, modellek stb.) milyen kreációkban jelentek meg az év legnagyobb vörös szőnyeges eseményein.

Oldaltérkép

 
Chat
 
Family

Kérlek Titeket, hogy ide ne jelentkezzetek! Csak a kedvenc oldalaimnak tartogatom ezeket a helyeket!

 
Elite cserék

    
    
    

20/16
Képre vár: Viki, Monic, Kriszti
Feltételek | Lekerültek

Kérlek,Titeket, hogy a chat-ben jelentkezzetek!

 
Események
Aug 7, kedd - Crazy Rich Asians Los Angeles premier
Aug 9, csüt - The Hollywood Foreign Press Association Party
Aug 9, csüt - The Wife London premier
Aug 9, csüt - Mile 22 Los Angeles premier
Aug 12, vas - Teen Choice Awards
Aug 16, csüt - The Children Act London premier
Aug 17, pén - The Last Witness London premier
Aug 20, hét - MTV Video Music Awards
Aug 20, hét - BlacKkKlansman London premier
Aug 22, szer - The Miseducation of Cameron Post London premier
Aug 22, szer - American Animals London premier
Aug 29-Szept 8, szer-szom - Velencei Filmfesztivál
Aug 31-Szept 9, pén-vas - Deauville-i Amerikai Filmfesztivál
Szept 6-16, csüt-vas - Torontói Filmfesztivál
Szept 17, hét - Emmy Awards
Okt 10, szer - Widows London premier
Okt 18, csüt - The Favourite London premier
 
Bejegyzések
Friss bejegyzések
2018.08.16. 19:24
2018.08.16. 18:26
2018.08.16. 17:11
2018.08.16. 16:28
2018.08.16. 16:11
2018.08.16. 15:04
2018.08.16. 13:47
 
Az oldalról

» Admin: Fanni
» Téma: divat
» Nyitás: 2016. január 18.
» Kinézet: v3.0 Márk
» Ajánlott böngésző: Google Chrome
» Egyéb kódok: Gergő
» E-mail: fannismiley96@gmail.com
» Források: x x x x 
»

Az oldal semmilyen kapcsolatban nem áll a tervezőkkel, a modellekkel, hírességek-kel, stylistokkal. Ez csupán egy divattal foglalkozó oldal, ahol a saját vélemé-nyeimet olvashatjátok a vörös szőnyeges megjelenésekről.

belépés x kilépés

 
New events

Catherine, Duchess of Cambridge x Jenny Packham

2018.07.21. 18:59, Fanni

Katalin hercegné még július 14-én, múlt szombat délután hivatalos volt a 2018-as wimbledoni tenisztorna női döntőjére, amit Londonban rendeztek meg az All England Lawn Tennis & Croquet Club-ban.

A 36 éves cambridgei hercegné egy tőle megszokottan egyszerű, de mégis nőies és klasszikus stílusú, nyárias darabban érkezett az eseményre, ahol nagyszerűen nézett ki. Kate egy fehér alapszínű, finoman alakkövető és rövid ujjakkal kiegészített Jenny Packham midiruhát viselt a 2018-as elő-őszi kollekcióból, amit fekete, teniszlabdaszerű mintázattal díszítettek fel, valamint egy masnival tettek teljessé. Catherine, valamint Meghan megjelenéseit már a színésznő és Harry eljegyzése óta próbálták összehasonlítani, de ami azt illeti teljesen máshogy öltözködnek, Vilmos herceg felesége pedig sokkal inkább betartja a protokollokat, hiszen mégis csak ő lesz egyszer a királynő, így nem szabad úgymond hibáznia és sokkal kifinomultabban öltözködik, ezzel szemben Meghan-t inkább a modern, sikkes stílus vonzza (ami hozzám is közelebb áll). Viszont tahadtatlan, hogy mind a ketten fantasztikusan néznek ki minden egyes alkalommal, ami most sem volt másképpen, sőt Kate választása kifejezetten tetszett a fiatalosabb, de mégis elegáns elemei miatt. Bár jobban örültem volna, ha egy nadrágkosztümös darabban láthattuk volna a változatosság kedvéért, de tagadhatatlan, hogy ez a ruha is nagyon előnyös volt számára, igaz biztonságosabb választás, de jól állt neki. A hercegné vékony dereka és a formás csípője is gyönyörűen ki lett hangsúlyozva benne, viszont a nagyobb figyelem a lábaira került, melyeket sikerült kacéran megvillantania, így a megjelenése is kicsit sejtelmesebb lett, ami jót is tett neki szerintem. A színválasztás visszafogott volt, amivel sikerült meglepnie, mert azért Katalin elég gyakran látható élénk, gazdag árnyalatokban, de a nyári évszakhoz, meg a nagy meleghez ez a fehér szín tökéletesen passzolt, valamint a napbarnított bőrszínével és a barna hajával is nagyszerű összhangot alkotott, amit a fekete mintázattal tudtak kicsit izgalmasabbá tenni. A megjelenését egy pár nude színű Jimmy Choo magassarkúval, krémszínű Dolce & Gabbana táskával, Cartier karórával, illetve In2Designs ékszerekkel egészítette ki és tette teljessé.

Catherine haja leengedve maradt (végre), amit oldalt elválasztva és lágyan beszárítva viselt. A sminkje a megszokottak szerint készült el; a szemeit fekete szemhéjpúderrel és szempillaspirállal emelték ki, az arcát pirosították, míg az ajkaira rózsaszín rúzs került.

Még nincs hozzászólás.