RED CARPET FASHION

Üdvözlök mindenkit a RedCarpet-Fashion nevű, vörös szőnyeges divattal foglalkozó oldalon. Érdekel a divat és foglalkoztat, hogy milyen ruhákat viseltek a hírességek (színészek, énekesek, modellek) a legnagyobb eseményeken az év során? Ha a kérdésre igen a válasz, akkor nagyon jól helyen jársz. Az oldalon olvashattok a legújabb trendekről, minden héten szavazhattok a legjobban öltözött sztárokra, figyelemmel követhetitek a díjátadószezont és elrepítelek Titeket hollywoodi elit eseményeire, én pedig kielemzem az outfitjeiket, hiszen ki ne lenne kíváncsi rá, hogy mit viseltek egy-egy adott rendezvény alatt!?

Oldaltérkép

 
Chat
 
Family

Kérlek Titeket, hogy ide ne jelentkezzetek! Csak a kedvenc oldalaimnak tartogatom ezeket a helyeket!

 
Elite cserék

    
    
    
    

20/17
Képre vár: Viki, Monic, Kriszti, Zaphire
Feltételek | Lekerültek

Kérlek Titeket, hogy a chatben jelentkezzetek!

 
Események

Nov 29, csüt - Mary Poppins Returns Los Angeles premier
Dec 5, szer - The Hollywood Reporter Women in Entertainment Party
Dec 9, vas - Bumblebee Los Angeles premier
Dec 10, hét - British Fashion Awards
Dec 12, szer - Mary Poppins Returns London premier

 
Bejegyzések
Friss bejegyzések
2018.12.14. 20:35
2018.12.14. 19:55
2018.12.14. 19:12
2018.12.14. 12:27
2018.12.14. 12:03
2018.12.14. 11:42
2018.12.12. 20:27
 
Az oldalról

» Admin: Fanni
» Téma: divat
» Nyitás: 2016. január 18.
» Kinézet: v4.0 Márk
» Ajánlott böngésző: Google Chrome
» Egyéb kódok: Gergő, Linda, NikkiiWorld
» E-mail: fannismiley96[kukac]gmail.com
» Források: (x) (x) (x) (x) (x)
»

Az oldal semmilyen kapcsolatban nem áll a tervezőkkel, a modellekkel, hírességek-kel, stylistokkal. Ez csupán egy divattal foglalkozó oldal, ahol a saját vélemé-nyeimet olvashatjátok a vörös szőnyeges megjelenésekről.

belépés x kilépés

 
New events

Catherine, Duchess of Cambridge x Jenny Packham

2018.07.21. 18:59, Fanni

Katalin hercegné még július 14-én, múlt szombat délután hivatalos volt a 2018-as wimbledoni tenisztorna női döntőjére, amit Londonban rendeztek meg az All England Lawn Tennis & Croquet Club-ban.

A 36 éves cambridgei hercegné egy tőle megszokottan egyszerű, de mégis nőies és klasszikus stílusú, nyárias darabban érkezett az eseményre, ahol nagyszerűen nézett ki. Kate egy fehér alapszínű, finoman alakkövető és rövid ujjakkal kiegészített Jenny Packham midiruhát viselt a 2018-as elő-őszi kollekcióból, amit fekete, teniszlabdaszerű mintázattal díszítettek fel, valamint egy masnival tettek teljessé. Catherine, valamint Meghan megjelenéseit már a színésznő és Harry eljegyzése óta próbálták összehasonlítani, de ami azt illeti teljesen máshogy öltözködnek, Vilmos herceg felesége pedig sokkal inkább betartja a protokollokat, hiszen mégis csak ő lesz egyszer a királynő, így nem szabad úgymond hibáznia és sokkal kifinomultabban öltözködik, ezzel szemben Meghan-t inkább a modern, sikkes stílus vonzza (ami hozzám is közelebb áll). Viszont tahadtatlan, hogy mind a ketten fantasztikusan néznek ki minden egyes alkalommal, ami most sem volt másképpen, sőt Kate választása kifejezetten tetszett a fiatalosabb, de mégis elegáns elemei miatt. Bár jobban örültem volna, ha egy nadrágkosztümös darabban láthattuk volna a változatosság kedvéért, de tagadhatatlan, hogy ez a ruha is nagyon előnyös volt számára, igaz biztonságosabb választás, de jól állt neki. A hercegné vékony dereka és a formás csípője is gyönyörűen ki lett hangsúlyozva benne, viszont a nagyobb figyelem a lábaira került, melyeket sikerült kacéran megvillantania, így a megjelenése is kicsit sejtelmesebb lett, ami jót is tett neki szerintem. A színválasztás visszafogott volt, amivel sikerült meglepnie, mert azért Katalin elég gyakran látható élénk, gazdag árnyalatokban, de a nyári évszakhoz, meg a nagy meleghez ez a fehér szín tökéletesen passzolt, valamint a napbarnított bőrszínével és a barna hajával is nagyszerű összhangot alkotott, amit a fekete mintázattal tudtak kicsit izgalmasabbá tenni. A megjelenését egy pár nude színű Jimmy Choo magassarkúval, krémszínű Dolce & Gabbana táskával, Cartier karórával, illetve In2Designs ékszerekkel egészítette ki és tette teljessé.

Catherine haja leengedve maradt (végre), amit oldalt elválasztva és lágyan beszárítva viselt. A sminkje a megszokottak szerint készült el; a szemeit fekete szemhéjpúderrel és szempillaspirállal emelték ki, az arcát pirosították, míg az ajkaira rózsaszín rúzs került.

Még nincs hozzászólás.