RED CARPET FASHION

Üdvözlök mindenkit a RedCarpet-Fashion nevű, vörös szőnyeges divattal foglalkozó oldalon. Érdekel a divat és foglalkoztat, hogy milyen ruhákat viseltek a hírességek (színészek, énekesek, modellek) a legnagyobb eseményeken az év során? Ha a kérdésre igen a válasz, akkor nagyon jól helyen jársz. Az oldalon olvashattok a legújabb trendekről, minden héten szavazhattok a legjobban öltözött sztárokra, figyelemmel követhetitek a díjátadószezont és elrepítelek Titeket hollywoodi elit eseményeire, én pedig kielemzem az outfitjeiket, hiszen ki ne lenne kíváncsi rá, hogy mit viseltek egy-egy adott rendezvény alatt!?

Oldaltérkép

 
Chat
 
Family

Kérlek Titeket, hogy ide ne jelentkezzetek! Csak a kedvenc oldalaimnak tartogatom ezeket a helyeket!

 
Elite cserék

    
    
    
    

20/17
Képre vár: Viki, Monic, Kriszti, Zaphire
Feltételek | Lekerültek

Kérlek Titeket, hogy a chatben jelentkezzetek!

 
Események

Nov 29, csüt - Mary Poppins Returns Los Angeles premier
Dec 5, szer - The Hollywood Reporter Women in Entertainment Party
Dec 9, vas - Bumblebee Los Angeles premier
Dec 10, hét - British Fashion Awards
Dec 12, szer - Mary Poppins Returns London premier

 
Bejegyzések
Friss bejegyzések
2018.12.14. 20:35
2018.12.14. 19:55
2018.12.14. 19:12
2018.12.14. 12:27
2018.12.14. 12:03
2018.12.14. 11:42
2018.12.12. 20:27
 
Az oldalról

» Admin: Fanni
» Téma: divat
» Nyitás: 2016. január 18.
» Kinézet: v4.0 Márk
» Ajánlott böngésző: Google Chrome
» Egyéb kódok: Gergő, Linda, NikkiiWorld
» E-mail: fannismiley96[kukac]gmail.com
» Források: (x) (x) (x) (x) (x)
»

Az oldal semmilyen kapcsolatban nem áll a tervezőkkel, a modellekkel, hírességek-kel, stylistokkal. Ez csupán egy divattal foglalkozó oldal, ahol a saját vélemé-nyeimet olvashatjátok a vörös szőnyeges megjelenésekről.

belépés x kilépés

 
New events

Lily James x Oscar de la Renta

2018.07.22. 14:49, Fanni

Lily James még július 16-án, vagyis múlt hétfő délután ellátogatott a 'Mamma Mia!: Here We Go Again' londoni premierjére, aminek az Eventim Apollo adott otthont.

A film 29 éves brit színésznője egy mesébe illő, nagyon elegáns és kifinomult ruhában lépett a kék szőnyegre, ahol nagyszerűen festett. Lily fehér és világoskék színekből összeálló, pánt nélküli és aszimmetrikus szabású, valamint uszállyal kiegészített Oscar de la Renta estélyit viselt a 2019-es Resort kollekcióból, amit színátmenetes mintázattal díszítettek fel. A színésznő ezzel a választásával visszarepített egészen a 2015-ös éve elejéig, amikor a 'Cinderella' filmjét népszerűsítette szerte a világon és ehhez hasonlóan hercegnős stílusú outfiteket láthattunk tőle, melyeket azóta kicsit elhanyagolt, viszont örültem ennek a vonalnak a visszatérésének tőle, mert csodásan állt neki a végeredmény és az egészet sikerült eladhatóvá tennie, anélkül, hogy a megjelenése túl soknak tűnne, egyszóval hibátlan az egész. A szabás az egyszerűsége ellenére kifejezetten izgalmas volt, ami a buborékszerű és egyben aszimmetrikus kialakítású szoknyarésznek köszönhető, ami játékosabbá és egyben kacérabbá tette az összhatást. Lily vékony dereka a rengeteg anyag ellenére hibátlanul ki lett hangsúlyozva, de nagy figyelem került a vállaira is, plusz a formás lábait is sikeresen meg tudta villantani, így tényleg minden megvolt a tervezésben, semmi nem hiányzott belőle. A drámaiságért meg természetesen a terebélyes szoknyarész és a hozzá kapcsolódó hosszú uszály volt a felelős, amivel feltették a pontot az i-re. A színvilággal a filmet is sikerült megidéznie, a fehér és a világoskék árnyalatok párosítása fantasztikus volt, igazán friss és üde hatást értek el velük, valamint a nyári évszaknak is 100%-osan megfelelt, de nem utolsósorban a színésznő enyhén napbarnított bőrszínével és a szőke hajával is istenien kiegészítették egymást. Ha egy valamin változtatni kellene az a cipője lenne, ami bár csinos darab volt, viszont egy egyszerűbb magassarkú szandálnak jobban örültem volna. A megjelenését egy pár krémszínű Christian Louboutin magassarkúval, illetve Annoushka ékszerekkel és Jennifer Behr hajcsatokkal egészítették ki és tették teljessé.

Lily haja szabadon maradt, amit középen elválasztva és a hátára omolva viselt laza hullámokba besütve és a már emlegetett fehér csattokkal kiegészítve. A sminkje viszonylag egyszerű, de mutatós lett; a szemeit szürke, barna és kék szemhéjpúderrel, valamint szempillaspirállal hangsúlyozták ki, az arcát bronzosították és pirosították, míg az ajkaira barackszínű rúzst vittek fel.

Még nincs hozzászólás.