Üdvözlök mindenkit a RedCarpet-Fashion nevű oldalon. Az oldal címéből már rájöhettetek, hogy mivel foglalkozhat az oldal, de ha mégsem, akkor elmondanám: az oldalon olvashattok a legújabb trendekről, megnézhetitek a legnagyobb divatházak divatbemutatóit, figyelemmel követhetitek a divatheteket, valamint értesülhettek arról, hogy a kedvenc hírességeitek (legyenek azok színészek, énekesek, modellek stb.) milyen kreációkban jelentek meg az év legnagyobb vörös szőnyeges eseményein.

Oldaltérkép

 
Chat
 
Family

Kérlek Titeket, hogy ide ne jelentkezzetek! Csak a kedvenc oldalaimnak tartogatom ezeket a helyeket!

 
Elite cserék

    
    
    

20/16
Képre vár: Viki, Monic, Kriszti
Feltételek | Lekerültek

Kérlek,Titeket, hogy a chat-ben jelentkezzetek!

 
Események
Aug 7, kedd - Crazy Rich Asians Los Angeles premier
Aug 9, csüt - The Hollywood Foreign Press Association Party
Aug 9, csüt - The Wife London premier
Aug 9, csüt - Mile 22 Los Angeles premier
Aug 12, vas - Teen Choice Awards
Aug 16, csüt - The Children Act London premier
Aug 17, pén - The Last Witness London premier
Aug 20, hét - MTV Video Music Awards
Aug 20, hét - BlacKkKlansman London premier
Aug 22, szer - The Miseducation of Cameron Post London premier
Aug 22, szer - American Animals London premier
Aug 29-Szept 8, szer-szom - Velencei Filmfesztivál
Aug 31-Szept 9, pén-vas - Deauville-i Amerikai Filmfesztivál
Szept 6-16, csüt-vas - Torontói Filmfesztivál
Szept 17, hét - Emmy Awards
Okt 10, szer - Widows London premier
Okt 18, csüt - The Favourite London premier
 
Bejegyzések
Friss bejegyzések
2018.08.16. 19:24
2018.08.16. 18:26
2018.08.16. 17:11
2018.08.16. 16:28
2018.08.16. 16:11
2018.08.16. 15:04
2018.08.16. 13:47
 
Az oldalról

» Admin: Fanni
» Téma: divat
» Nyitás: 2016. január 18.
» Kinézet: v3.0 Márk
» Ajánlott böngésző: Google Chrome
» Egyéb kódok: Gergő
» E-mail: fannismiley96@gmail.com
» Források: x x x x 
»

Az oldal semmilyen kapcsolatban nem áll a tervezőkkel, a modellekkel, hírességek-kel, stylistokkal. Ez csupán egy divattal foglalkozó oldal, ahol a saját vélemé-nyeimet olvashatjátok a vörös szőnyeges megjelenésekről.

belépés x kilépés

 
New events

Eva Longoria x Mario Dice

2018.08.09. 11:23, Fanni

Eva Longoria szintén ott volt a 'Dog Days' premierjén, amit augusztus 5-én, vasárnap délután rendeztek meg Los Angelesben és a Westfield Century Theatre adott neki otthont.

A 43 éves színésznő egy egyszerű, de mégis szexi és nőies ruhadarab mellett döntött ez alkalommal, ami a nagy visszatérése volt a szülése után és csak úgy ragyogott a fotósok előtt. Eva egy hófehér, mélyen dekoltált és finoman aszimmetrikus szabású Mario Dice blézerkialakítású miniruhát viselt a 2015-ös őszi/téli kollekcióból. A színésznőről már tudhatjuk, hogy kifejezetten formás teste van, viszont nagyon alacsony, így nagyon kellene figyelnie arra, hogy mit visel nem csak a nagy eseményeken, hanem a hétköznapokon is, hiszen nem sok fazon áll neki jól. Most a megszokottnál jobban választott ruhát a stylistja segítségével, de az igazat megvaééva még ez sem volt az igazi. Sajnos a vállrész merev kialakítása nem volt túlságosan jó döntés Eva számára, hiszen sokkal szélesebbnek tűnt benne a felsőteste, mint amilyen valójában, illetve maga a ruha is nagyobb volt rá, legalább egy, vagy két számmal, hiszen az alakja teljesen elveszett benne. Sőt a dereka és a csípője teljesen egy vonalba került, nem lett kihangsúlyozva a formás csípője, de legalább ez helyett nagy figyelem került a lábaira, aminek örültem, de nem volt elegendő. A dekoltázsrészől pedig csak annyit írnék, hogy a kifutón bemutatott, eredeti verzó sokkal jobban tetszett és neki is jobban állt volna a kicsit keskenyebb kivágás, mert így még inkább szélesebbnek tűnt ez a rész a testén. Ezen kívük másba nem igazán lehet belekötni, bár az igaz, hogy a styling nekem személy szerint nem tetszett, viszont megfelelő volt és megállta a helyét az eseményen, plusz az ehhez hasonló átlátszó, PVC-ből készült cipők nagyon népszerűek mostanában, így nem lőtt mellé, egyszerűen csak nem az én stílusom. A fehér színválasztásért viszont jár Eva-nak a pluszpont, tetszett, hogy egy friss és letisztult árnyalat mellett döntött, ami a kreol bőrszínével is mesés összhangot alkotott, akárcsak a sötétbarna hajszínével. Kiegészítőként egy pár átlátszó Marskinryyppy magassarkú szandált és EF Collection ékszereket választott.

Eva haját egy elől megemelt és alacsonyan elhelyezett copfba készítették el. A sminkje a megszokottak szerint feltűnő és elég sötét lett; a szemeit barna szemhéjpúderrel, fekete tusvonallal és műszempillával emelték ki, az arcát kontúrozták és pirosították, míg az ajkaira piros rúzst vittek fel.

Még nincs hozzászólás.