RED CARPET FASHION

Üdvözlök mindenkit a RedCarpet-Fashion nevű, vörös szőnyeges divattal foglalkozó oldalon. Érdekel a divat és foglalkoztat, hogy milyen ruhákat viseltek a hírességek (színészek, énekesek, modellek) a legnagyobb eseményeken az év során? Ha a kérdésre igen a válasz, akkor nagyon jól helyen jársz. Az oldalon olvashattok a legújabb trendekről, minden héten szavazhattok a legjobban öltözött sztárokra, figyelemmel követhetitek a díjátadószezont és elrepítelek Titeket hollywoodi elit eseményeire, én pedig kielemzem az outfitjeiket, hiszen ki ne lenne kíváncsi rá, hogy mit viseltek egy-egy adott rendezvény alatt!?

Oldaltérkép

 
Chat
 
Family

Kérlek Titeket, hogy ide ne jelentkezzetek! Csak a kedvenc oldalaimnak tartogatom ezeket a helyeket!

 
Elite cserék

    
    
    
    

20/19
Képre vár: Viki, Monic, Kriszti, Zaphire, Fruzsi & Kitti, Szandi
Feltételek | Lekerültek

Kérlek Titeket, hogy a chatben jelentkezzetek!

 
Események

Dec 5, szer - The Hollywood Reporter Women in Entertainment Party
Dec 9, vas - Bumblebee Los Angeles premier
Dec 10, hét - British Fashion Awards
Dec 12, szer - Mary Poppins Returns London premier

Jan 6, vas - Golden Globe Awards
Jan 13, vas - Critics' Choice Awards
Jan 14, hét - NAACP Image Awards
Jan 19, szom - Producers Guild Awards
Jan 22, kedd - Oscar Nominations
Jan 27, vas - Screen Actors Guild Awards
Feb 2, szom - Directors Guild Awards
Feb 10, vas - Grammy Awards
Feb 10, vas - BAFTAs
Feb 19, kedd - Costume Designers Guild Awards
Feb 20, szer - Brit Awards
Feb 23, szom - Film Independent Spirit Awards
Feb 25, hét - Oscars

 
Bejegyzések
Friss bejegyzések
2019.01.22. 18:14
2019.01.22. 17:33
2019.01.22. 16:43
2019.01.22. 16:19
2019.01.20. 20:54
2019.01.20. 20:28
2019.01.20. 20:01
 
Az oldalról

» Admin: Fanni
» Téma: divat
» Nyitás: 2016. január 18.
» Kinézet: v4.0 Márk
» Ajánlott böngésző: Google Chrome
» Egyéb kódok: Gergő, Linda, NikkiiWorld
» E-mail: fannismiley96[kukac]gmail.com
» Források: (x) (x) (x) (x) (x)
»

Az oldal semmilyen kapcsolatban nem áll a tervezőkkel, a modellekkel, hírességek-kel, stylistokkal. Ez csupán egy divattal foglalkozó oldal, ahol a saját vélemé-nyeimet olvashatjátok a vörös szőnyeges megjelenésekről.

belépés x kilépés

 
New events

Sara Sampaio x Maison Alexandrine

2018.09.14. 16:09, Fanni

Sara Sampaio is jelen volt a Harper's Bazaar 2018-as ICONS partiján, amit szeptember 7-én, péntek este rendeztek meg a new yorki divathét alatt és a Plaza Hotel adott neki otthont.

A 27 éves portugál modell egy nagyon elegáns és előkelő, nőies outfit mellett döntött ez alkalommal, amiben most is gyönyörűen festett. Sara egy hófehér, finoman alakkövető és pánt nélküli Maison Alexandrine estélyit viselt a 2018-as tavaszi/nyári kollekcióból, amit apró flitterekkel díszítettek fel, illetve oldalt magasan fel is slicceltek. Ahogy már emlegettem a Velencei Filmfesztiválos megjelenései alatt a fiatal modell megjelenéseit mindig is nagyon szerettem, mert úgy tud szexi és kacér lenni, hogy erőlködne ezzel kapcsolatban, soha nem láthatjuk ízléstelen és ódivatú ruhákban, mindig a legjobb formáját hozza, amit nagyon szeretek a stílusában. Most is azt láthatjuk, hogy egy nagyon kifinomult kreációt választott, aminek a szabása gyönyörű volt, egyetlen egy hibát sem találhatunk benne, mert tökéletesen követte a kecses alakját. Ez azt jelenti, hogy a vékony dereka és a csípője is nagyszerűen ki lett hangsúlyozva benne, de a legnagyobb figyelem a vállaira került és sejtelmesen még a lábát is sikerült megvillantania, anélkül, hogy túlzásokba esett volna. Mindennek megvolt a maga helye és annak ellenére, hogy a vállait és a lábait is megmutatta mégsem érezhetjük azt, hogy túl sok mindent láthattunk volna belőle, egyáltalán nem erőlködött, de a végeredményben mégis ott volt a finom szexiség. A színválasztás is rendben volt, bár bevallom egy kicsit reménykedtem abban, hogy egy kicsit színesebb kreációban láthatjuk majd legközelebb, ez láthatóan nem jött össze, az viszont tagadhatatlan, hogy a fehér alapszín gyönyörű összhangot alkotott a barnított bőrszínével és a sötét hajával is, amit a ruhán elhelyezett flitterekkel tudtak egy kicsit izgalmasabbá tenni. A fekete szőnyegen úgy tündökölt Sara, mint egy igazi, hollywoodi filmsztár. A megjelenését egy pár arany Christian Louboutin magassarkúval, valamint EF Collection ékszerekkel egészítette ki.

Sara haja leengedve maradt, amit oldalt elválasztva és nagy, göndör fürtökbe besütve viselt. A sminkje klasszikus stílusban készült el; a szemeit barna szemhéjpúderrel, fekete tusvonallal és szempillaspirállal emelték ki, az arcát lágyan kontúrozták és pirosították, végezetül az ajkaira élénk piros rúzs került.

Még nincs hozzászólás.